AMPHIKTYONBOOKS

TRANSLATION IN MANY LANGUAGES

Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

Γράφει ο *Αμφικτύων

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΡΙ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΨΗΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ , ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Ἑβραῖοι καθορίζουν ἀπό τὸ 500 π.α.χ. τὴν πολιτεία μας;
Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου

Πρὶν σᾶς «ἀφήσω» νὰ διαβάσετε τὸ παρακάτω, θὰ ἤθελα νὰ σημειώσω πὼς δέχομαι ὡς πραγματικὰ μόνον τὰ ἱστορικὰ στοιχεῖα ποὺ παρουσιάζει.
Δῆλα δή, τὰ περὶ Γεφυραίων, τῆς καταγωγῆς τους, τῆς σχέσεώς τους μὲ τοὺς Ἑβραίους, τὶς ἐπεμβάσεις τους στὶς πόλεις κράτη τῆς ἐποχῆς, τῆς παραποιήσεως τῶν ἀρχῶν, τῶν ἀξιῶν καὶ τῶν ἰδεῶν..Σὲ ὅλα μὲ βρίσκει σύμφωνη.
Ἐκεῖ ποὺ ἔχω ἐνστάσεις-ἀπορίες εἶναι στὴν συνεργασία ἱερατείων μὲ Παῦλο. Τὸ ἀγνοῶ κι ἔως τῆς διασταυρώσεώς του, τὸ κρατῶ στὴν ἄκρη τοῦ μυαλοῦ μου, ὄχι ὡς ἀλήθεια, ἀλλὰ ὡς παράθυρο πρὸς τὴν ἀναζήτησι.
Ἐπίσης, στὸ ζήτημα τῆς ὀρφικῆς θεωρήσεως, πάλι ἔχω ἄλλην ἄποψι. Δῆλα δή, ἡ θεοκρατικὴ θεώρησις ἦταν κάτι ποὺ, κατ’ ἐμὲ πάντα, προέρχεται ἀπὸ κύκλους ποὺ ἐπιθυμοῦν νὰ ἀσκοῦν ἔλεγχο.
Τέλος, ἕνα ἀκόμη σημεῖον ποὺ ἀδυνατῶ νὰ λάβω ἀπόλυτον θέσι εἶναι τὸ ζήτημα τῆς δουλείας. Τὸ πότε εἰσήχθη εἶναι ἕνα μεγάλο θέμα. Ὄχι μίας ἁπλῆς καταγραφῆς.
Σὲ γενικὲς γραμμὲς ὅμως τὸ ἄρθρον καταγράφει τὰ ἱστορικὰ δεδομένα ποὺ οἱ πλεῖστοι ἐξ ἡμῶν ἀγνοοῦν.
Καλὸ θὰ ἦταν νὰ νὰ θυμόμαστε πάντα, ὅταν πασχίζουμε νὰ ἐκτιμήσουμε κάποιες περιόδους τῆς ἱστορίας ποὺ δὲν ἀντιλαμβανόμαστε-ΦιλονόηΕβραίοι καθορίζουν την ιστορία της Ελλάδος από το 500 π.Χ.

Τα χρόνια πριν το 514 π.Χ. που οδήγησαν στην πολιτική επιρροή του Αρμόδιου και του Αριστογείτονα(1) στην Αθήνα , ξεκινάει η σαθρή ιστορία της Ελλάδας. Τόσο ο Αρμόδιος όσο και ο Αριστογείτονας ανήκαν στο γένος των Γεφυραίων(2), μιας μεγάλης ομάδας κατοίκων της Αττικής που δεν θεωρούνταν αυτόχθονες και ανήκαν στην ουσία στην τάξη των μεταναστών. Οι Γεφυραίοι ήταν αρχαία φυλή για την οποία κάνει λόγο ο Ηρόδοτος. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Γεφυραίοι προερχόμενοι από την Φοινίκη, εγκαταστάθηκαν με τον Κάδμο στην Βοιωτία παίρνοντας ως μερίδιο την Τανάγρα. Στην συνέχεια εκδιώχθηκαν από τους υπόλοιπους Βοιωτούς και κατέφυγαν στην Αττική.
- Οι Εβραίοι γεφυραίοι εισήγαγαν την δημοκρατία – οχλοκρατία, για την οποία στην συνέχεια ο Αριστοτέλης είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες αποκαλώντας την εκτροπή της Πολιτείας(3).
- Εισήγαγαν την ομοφυλοφιλία.
- Εισήγαγαν την δουλεία.
-Εισήγαγαν τα πολεμοχαρή ένστικτα. (Αργότερα ο Αριστοτέλης πάλι, προσπάθησε να επαναφέρει την ηθική πλευρά του πολέμου στην κοινή γνώμη των Ελλήνων λέγοντας: “Ετοιμάζομαι για πόλεμο για να διασφαλίσω την ειρήνη”)
- Κατέστρεψαν την Ελληνική πατρώα θρησκεία του Πανός (συμπαντικού οργανισμού).
Με την βοήθεια της ειδωλολατρίας εισήγαγαν τον δωδεκαθεϊσμό και στη συνέχεια τον χριστιανισμό. Τελικά, ο χριστιανισμός επιτέθηκε, διαστρέβλωσε και απομάκρυνε τον Πάνα και τους 12 υπερέλληνες θεούς από την κοινή γνώμη των Ελλήνων. Με προδοσίες των Ελληνικών ιερατίων σε εβραϊκά συμφέροντα πέτυχαν τη διάσπαση και αλληλοεξόντωση των ελληνικών πόλεων λόγο του δωδεκάθεου που εισήγαγαν στα Ελληνικά ιερατεία. Εν συνεχεία υπέσκαψαν την προδοτική συνεργασία των Ελληνικών ιερατείων με τον Απόστολο Παύλο ή αλλιώς εβραίο, Ραβίνο Σαούλ και πέτυχαν τη μετάβαση από το δωδεκάθεο στο δωδεκααποστολικό με κεντρικό ήρωα τον Ιησού (= Τζόσουα = Γιαχόσουα = Γιαχόσου(λ)βα = “ο Γιαχβέ σώζει”, για να ξέρουμε και τι πιστεύουμε σήμερα).
Οι Ορφικοί φιλόσοφοι ανήγαγαν τον Πάνα ως θεό του “σύμπαντος κόσμου” (εκ του παν = όλος, σύμπαν) και ιδεατή προσωποποίηση της Φύσης και των δυνάμεών της. Στους δε ύστερους χρόνους ο Παν θεωρήθηκε θνητή δαιμονική μορφή. Έτσι με την έλευση του Χριστιανισμού η μορφή του Πανός αντί της ιδεατής μορφής της υπαίθριας ζωής υιοθετήθηκε μεν αλλά διαστρεβλωμένη ως μορφή του διαβόλου της κόλασης. (Ίσως έτσι εξηγείται ότι στα Αγγλικά η λέξη “κόλαση” είναι Hell, τόσο παρόμοια με την λέξη Hellas. Αντιθέτως στα Γερμανικά Hell = “φώς”)

Η Ελλάδα παρακμάζει από την εποχή που συνεπλάκει ο εβραϊκός δήμος Γεφυραίων στα πολιτικά δρώμενα της Αθήνας. Φτάνοντας στο σήμερα, στην απόλυτη κατάντια και την απόλυτη, άρρηκτη σχέση Ελλάδας – Ορθοδοξίας και με την εβραιοκινούμενη, Ορθόδοξη εκκλησία σήμερα να κατέχει την μισή περιουσία της Ελλάδος.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

“Τον χειρότερο εχθρό μας, τον κάναμε θεό μας”. (Ἀνδρομέδια Ἑλλάς)

Τα τρία μεγαλύτερα ψέματα της ιστορίας πάνω στα οποία βασίσθηκε το παρόν σιωνιστικό κατεστημένο είναι :
Πρώτον , η θεόπνευστος Βίβλος και η Παλαιά Διαθήκη.
Δεύτερον, η επιβολή του Χριστιανισμού στη Δύση.
Τρίτον, η δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων (Federal Reserve Bank) στις ΗΠΑ
Με αυτές τις τρεις απάτες οι Εβραίοι σιωνιστές κατόρθωσαν να ελέγξουν πνευματικά, οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον κόσμο. Ο πνευματικός έλεγχος ευνούχισε το δυτικό Λόγο και έκανε μετάλλαξη στον ψυχοπνευματικό χαρακτήρα των ατόμων , μεταβάλλοντας τους λαούς σε ποίμνια.
Ο έλεγχος του χρήματος οδήγησε στον έλεγχο των πάντων και στην πτώση και παρακμή όλων των μέχρι τουδε αξιών που αναβάθμισαν τον άνθρωπο από το πρωτόγονο κτήνος στον πολιτισμό. Και όλα αυτά έγιναν από μια παρασιτική ομάδα-συμμορία θα της ταίριαζε καλλίτερα –Μογγόλων εισβολέων και νομάδων βοσκών των γνωστών ως Εβραίων Ashkenazi, οι οποίοι εσκεμμένα επέλεξαν να συμμαχίσουν και να συμπλεύσουν με τους χείριστους στον κόσμο ληστές, τους Εβραίους Sephardics, οι οποίοι από κοινού με πονηρία και υπομονή λαφυραγώγησαν –και συνεχίζουν να λαφηραγωγούν-όλους τους λαούς που έγιναν λεία τους. Ο παγκόσμιος καπιταλισμός, πνέοντας τα λοίσθια, προσπαθεί ν' αρπάζει όσο το δυνατό περισσότερα παραγόμενα αγαθά των πολιτών του και να τα διοχετεύσει στο παγκόσμιο κεφάλαιο, χωρίς κανένα προσωπείο! Είναι πασιφανές ότι η βουλιμική κερδοσκοπία τους αδιαφορεί για παραγωγή , την ανάπτυξη ,την πραγματική οικονομία και την διανομή του εισοδήματος που παράγεται. Καθοδηγεί τις μάζες, μέσα από τοπικούς ηγετίσκους-μαριονέττες, από θρησκείες αλλά κυρίως μέσα από το μέσα μαζικής ενημέρωσης(ΜΜΕ), σε επιλεγμένες κοινωνικές δομές και επιβάλει σ' αυτές τις προτιμήσεις της (διατροφή, διασκέδαση, διαμονή, φάρμακα, μόδα, πολιτιστικά πρότυπα κλπ). Συνθλίβει βάρβαρα και μαζικά τους μικρομεσαίους «επιχειρηματίες», ενώ έχει ξεπαστρέψει στις περισσότερες χώρες την «εθνική αστική τάξη» είτε την έχει εξαγοράσει. Το G8, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή(ΕΕ) το ΔΝΤ και οι μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες έχουν γίνει ένας οργανισμός και συγκοινωνούντα δοχεία με ένα αόρατο Διευθυντήριο. Το χρήμα από μέσον ανταλλαγής το μετέβαλλαν σε μέσο κερδοσκοπίας για την αρπαγή των αγαθών από τους παραγωγούς τους (πετρέλαια, τροφιμα, ορυκτα, χρηματηστηρια κλπ) μέσα από τα χρηματηστήρια , τη βαρυτάτη φορολογία και το γραφειοκρατικό κράτος που σκοτώνει τα πάντα σαν τη σύγχρονη Κίρκη.

Πως όμως μπόρεσαν να διαπράξουν ένα τόσο πελώριο έγκλημα σε βάρος ολοκλήρου της ανθρωπότητος;

JEWS CONTROL AMERICA. This is because the Jews own the Federal Reserve Bank. It’s not “federal” at all. It’s privately owned. by Jews!
Ο David Rockefeller πατριάρχης του διεθνούς Σιωνισμού είπε :
« Εμείς είμαστε ευγνώμονες στην «Washington Post » στην «New York Times» , στο περιοδικό «Time» και σε άλλες εκδόσεις των οποίων οι ιδιοκτήτες παρακολούθησαν τις συναντήσεις μας επί σαράντα και πλέον χρόνια . Θα ήτο αδύνατον να αναπτύξουμε τα σχέδια μας για τον κόσμο εάν εκεινα είχαν έλθει στο φως κατά την διάρκεια αυτών των ετών. Όμως τώρα ο κόσμος είναι περισσότερο εξελιγμένος και προετοιμασμένος να συμμορφωθεί προς την παγκόσμια διακυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιάς διανοητικής αφρόκρεμας και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι βεβαίως προτιμότερη από την πρακτική του εθνικού αυτοκαθορισμού του παρελθόντος»[ O εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτης του Hollywood Aaron Russo και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2004, λίγο καιρό πριν πεθάνει από καρκίνο τον Αύγουστο του 2007, έδωσε μια ιστορικής σημασίας συνέντευξη στον Alex Jones.
http://www.youtube.com/watch?v=p6s5eivVJ5Y&NR=1

Ο έντιμος και υπεύθυνος χαρακτήρας του, του επέβαλε να δώσει αυτήν την συνέντευξη, γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει. Εκεί αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη γνωριμία του με τον μεγιστάνα Nick Rockefeller και τις απίστευτες παραδοχές που του είχε εκμυστηρευτεί, όπως την επερχόμενη καταστροφή των Δίδυμων Πύργων 11 μήνες πριν αυτή καν συμβεί ! Μιλάει ακόμα για το τι του απεκάλυψε ο μεγιστάνας στην προσπάθεια του να τον προσεταιριστεί και να τον εντάξει στα σχέδια του, προφανώς λόγω της ιδιότητας του ως υποψηφίου προέδρου της χώρας. Του μίλησε σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της οικογενείας του στην δημιουργία του φεμινιστικού κινήματος και τα σχέδια της για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας.
Σκοπός τους, όπως με απόλυτη ευθύτητα και σαφήνεια μας αφηγείται ο Russo, είναι ο έλεγχος με microchip και η υποδούλωση, όσων ανθρώπων απομείνουν, μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού που σχεδιάζουν.]
Η προώθηση της παγκόμιας δικτατορίας είναι ο ρόλος της κατοχικής κυβερνήσεως του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου, όπως ευθαρσώς το έχει δηλώσει επανειλημμένως ο ίδιος, « ότι εργάζεται για την εγκατάσταση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης» Δυστυχώς, ο Ελληνικός λαός ζει στα σκοτάδια της παραπληροφόρησης , της άγνοιας και της απάθειας για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας και στον κόσμο. Η Ελλάδα λόγω της στρατηγικής της θέσεως και της πολιτιστικής της σημασίας σαν το λίκνο της Δημοκρατίας επελέγη εδώ και δεκαετίες σαν στόχος και πειραματόζωο, για την διάλυση της και τον εξανδραποδισμό του Ελληνισμού σαν φυλής και εθνότητος. Διότι όλοι αυτοί οι «εγκέφαλοι» γνωρίζουν ότι ο Ελληνισμός δεν είναι μόνον εδαφική επικράτεια, φυλή, εθνότητα, είναι το στρατηγικότερο σημείο της οικουμένης και το γεωπολιτικό κεντρικό σημείο μεταξύ Ευρώπης-Ασίας και Αφρικής με μεγάλο φυσικό πλούτο. Είναι η ιδέα ενσάρκωσης της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας του ατόμου, της κοινωνικής δικαιοσύνης , της ειρήνης, των Ολυμπιακών Αγώνων του «ευ αγωνίζεσθαι » κ.ο.κ . Είναι ακόμη η περιοχή αυτή κέντρο του παγκόσμιου ανθρωπιστικού Πολιτισμού , της απαράμιλλης Ελληνικής Γλώσσας, των ιδανικών και αξιών της ομορφιάς , της ισορροπίας , του «μέτρου » και του Λόγου, που έβγαλαν τον άνθρωπο από την αγριότητα και τον έφεραν στον πολιτισμό. Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Γη που να μην έχει Σπέρμα ή Πνεύμα Ελληνικό και ο Ελληνικός πολιτισμός είναι διαδεδομένος σε κάθε άκρη του κόσμου. Να μη τους υποτιμούμε αλλά, να μην τους υπερεκτιμούμε και χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας και το ηθικό μας. Οι Έλληνες έχουν μεγάλα ελαττώματα και μεγάλα προτερήματα. Είναι καιρός να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες δυνάμεις και δυνατότητες μας με ευφυή στρατηγική και μεθοδική οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Η νέα χιλιετία είναι η εποχή των Ελλήνων!Ο Εβραϊκός Σιωνισμός εκμεταλλεύθηκε την επιστήμη και τεχνολογία, δύο από τις καλύτερες θυγατέρες του Ελληνικού Πνεύματος, που έχουν σαν βάση την αλήθεια. Όμως δεν τις χρησιμοποίησε για το καλό του ανθρώπου, αλλα για να σκοτώσουν , να ληστέψουν και λαφυραγωγήσουν τον κόσμο και να τον καθυποτάξουν με τα πλέον έξυπνα και καταστρεπτικά όπλα που τους έδωσε αυτή η τεχνολογία . Δεν δίστασαν να πλήξουν ακόμη και την ανθρώπινη σκέψη με τον έλεγχο της γνώσης και της συνείδησης του ανθρώπου διά των ΜΜΕ .
Εκαναν μονοπώλεια την Παγκόσμια Γνώση
Εχοντας συγκεντρώσει εδώ και αιώνες τα περισσότερα χρήματα απέκτησαν τον έλεγχο των επιχειρήσεων , και αιχμαλώτισαν εσαεί όλες τις αξιόλογες βιομηχανίες στον κόσμο όπως:
• Rockefeller’s το πετρέλαιο, Morgan’s τους σιδηροδρόμους, Rothschild τις τράπεζες και τον έλεγχο των κυβερνήσεων, Carol Marx’s την πολιτική , Sassoon’s τα ναρκωτικά στην Κίνα, Monsanto’s τους σκλάβους και τις καλλιέργειες, Lehman’s την εισβολή και εκμετάλλευση των νοτίων - και όχι μόνον, Freud’s την ψυχολογία, Meyer’s το θέαμα( Χόλλυγουντ), Einstein’s τη Φυσική, Irving Berlin’s το μονοπώλιο της μουσικής, Warburg’s το «μηχανάκι» της Federal Reserve Bank , Oppenheimer’s την Εβραϊκή Ατομική Βόμβα , Betty Friedan’s τις νοικοκυρές, Abbie Hoffman’s το κίνημα των Υπαρξιστών-Χίπις , Bronfman’s τα ποτά, Henry Kissinger’s τις δολοφονίες και γενοκτονίες λαών, Norman Lear’s τις κωμικές σειρές, Bill Gates’s τα κομπιούτερς, George Soros τα χαρτοφυλάκια επενδύσεων και τον έλεγχο της Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων κ.ο.κ .
Η αθέατη διεθνής εξουσία έχει διορίσει –«με δημοκρατικές μεθόδους»- τους δικούς της υπαλλήλους στην διακυβέρνηση των διαφόρων χωρών για την προώθηση των σκοπών της. Στη χώρα μας αυθεντικός εκπρόσωπος της είναι ο Εβραίος Γεώργιος Παπανδρέου ή Jeffrey Mineiko, ο οποίος ανέλαβε με την διττή εντολή να :
• 1/ Χρεωκοπήσει τη χώρα και καθυποτάξει τον Ελληνικό λαό και την οικονομία του στο ΔΝΤ για να γίνει ευκολότερα η διαρπαγή και καταλήστευση του πλούτου της χώρας και η αποικιοποίηση της.
• 2/ Υπονομεύσει το Ευρώ και διαλύσει την Ευρωζώνη. Ως τώρα και τα δύο τα έφερε εις αίσιον πέρας με το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού να παίνεται και τους Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κλείνουν ομαδικά.

Το μονοπώλειο των Φαρμάκων
Το ειδεχθέστερο όμως έγκλημα των Εβραίων σιωνιστών γίνεται στην εκμετάλλευση των φαρμάκων. Στην Οθωμανική αυτοκρατορία απαγορευόταν η ασκήσεη επαγγέλματος γιατρού στους Εβραίους με το αιτιολογικό ότι με βάση το Ταλμούδ «οι Εβραίοι πρέπει να δολοφονούν τα θύματα τους εάν είναι ΜΗ-Εβραίοι , δηλαδή «goyim». Ορα την θεραπεία του καρκίνου; Χρήση του υδραργύρου; Φθορίωση-Χλωροφθοριοάνθρακες; Θειομερσάλη-εμβόλια; Σκουαλένιο-εμβόλιο γρίππης; Απεμπλουτισμένο ουράνιο για βόμβες; Μολυνση με μόλυβδο (στη Ρωμη και στα παιδιά του Σικάγου) Τα μικρόβια και οι ιοί που μας εξαπολύουν κατά καιρούς (τρελλών αγελάδων, χοίρων , πτηνών, του κάτω Νείλου, aids κλπ)
Πρώτος ο John D. Rockefeller πώλησε το πετρέλαιο σαν θεραπευτικό ελιξίριο πριν ανακαλύψουν ότι ήτο καύσιμη ύλη . Στον Jonas Salk απονεμήθηκε το Βραβείο Νομπέλ για το εμβόλιο που μετέδιδε στον εμβολιαζόμενο πολυομυελίτιδα, μια ψεύτικη αρρώστεια η οποία στην πραγματικότητα ήτο η δηλητηρίαση από τον βιομηχανικό μόλυβδο , γεγονός που απέκρυψαν οι εξαγορασμένοι ιατρικοί επιστήμονες.
Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι τα ελιξίρια: Gardasil, το οποίον κατέστρεψε τις μελλοντικές γενιές της Αμερικής, το Prozac ο συντομότερος δρόμος για την μεταβολή των ανθρώπωη και των-ακόμη και των παιδιών - σε ζόμπι, η αρρώστεια Morgellon’s, φημολογείται ότι προέρχεται από ψεκασμούς με χημικά και βιολογικά μέσα( chemtrails) Να αναφερθεί ακόμη η απάτη των φαρμακευτικών εταιρειών που πραγματοποιούν κλινικές μελέτες σε τριτοκοσμικές –και όχι μόνον-χώρες με εξαγορασμένους πανεπιστημιακούς γιατρούς-ερευνητές και πληρωμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα και κυβερνήσεις για να βγάλουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι πασίγνωστο το όργιο της συνταγογράφησης των γιατρών των «συμβεβλημένων» με τις εν λόγω φαρμακευτικές εταιρείες, γεγονός που έφερε την χρεωκοπία των ασφαλιστικών ταμείων και την βαρυτάτη φορολόγηση των ασφαλισμένων.
Η Πολυεθνική του Χριστιανισμού
Το πρότυπο της απάτης που αναπτύχθηκε τα τελευταία 1700 χρόνια είναι η δημιουργία του μύθου του Χριστιανισμού το 325 μ.Χ. Το κεντρικό δίδαγμα στον κόσμο ήταν «αν ραπισθεί από τη μια παριά να στρέφει και την άλλη παριά στον ραπιστή» Ετσι έκαναν παθητικό το άτομο εν προκειμένω στη Μαύρη Χείρα, όταν του βάζει το χέρι στα θυλάκια του και τον ληστεύει εκ του εμφανούς, δίδοντας του μίαν και μόνη αμοιβή: Την μετάβαση του στον επουράνιο παράδεισο όταν αποδημήσει εις Κύριον (Γιαχβέ) Η πίστη είναι κάτι που έχει δημιουργηθεί στον εγκέφαλο του ανθρώπου χωρίς να είναι και αληθινή . Είναι η ίδια διαδικασία που μας κάνει να πιστεύουμε στο τραπεζικό σύστημα που μπορεί να μην είναι αληθινό , αλλά εμείς το πιστεύουμε σαν θρησκεία. Όπως έχουν περάσει το ψέμα ότι η χριστιανική θρησκεία είναι αλήθεια , κατά τον ίδιο τρόπο μας έχουν περάσει και το ψέμα ότι το τραπεζικό σύστημα είναι τίμια επιχείρηση. Όμως αν κάποιος από τους μη-Εβραίους θελήσει να δώσει χρήματα με τόκο , τον κατηγορούν για τοκογλυφία, εκ του φόβου μήπως και τους πάρουν το μονοπώλιο της καταλήστευσης του κόσμου. Επομένως εκκλησία και τράπεζες είναι καμωμένες από την ίδια στόφα και γι’αυτό το Βατικανό –και όχι μόνον-διαθέτει την «αγία τράπεζα» του . Αλλά και ο «άγιος Ιωαννίνων» διαθέτει πλούσια συμμετοχή στο κεφάλαιο της Εθνικής Τράπεζας , ελέω αδελφών Ζωσημάδων, που έβαλαν κληρονόμους την Εκκλησία. Εχετε μας πίστη , είναι το σύνθημα και των δύο. Με την διαφορά ότι στην τράπεζα πληρώνεις τόκο για να πάρεις ένα δάνειο , ενώ στην εκκλησία πληρώ νεις για μια υπόσχεση να πας στον παράδεισο. Κατά τον Αγγλο ιστορικό H.G. Wells η πνευματική και ηθική πρόοδος σταμάτησε το 1770 , από τότε που παρουσιάσθηκε η οικογένεια Rothschild. Εμείς θα λέγαμε από την αναρρίχηση σαν αυτοκράτορα του Βυζαντίου του Μεγάλου Κωνσταντίνου(274 -337 μ.Χ). Αυτός κατήργησε την ανεξιθρησκεία και καθιέρωσε υποχρεωτικώς τον χριστιανισμό . Εκτοτε άρχισε ο ανηλεής διωγμός και συστηματική καταστροφή του Ελληνισμού. Αργότερα ο Θεοδόσιος Β!(346-392 μ. Χ) και οι διάδοχοι του κατέστρεψαν όλα τα Ελληνικά μνημεία και έκαναν ειδεχθή γεγοντονία στον Ελληνισμό(Σκυθούπολις 20 εκατ. θύματα, Ιπποδρόμιο Θεσσαλονίκης 15.000 νεκροί κ.ο.κ) , κατήργησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες , έκλεισε τις φιλοσοφικές σχολές και έκαψε όλα τα Ελληνικά βιβλία,παπύρους και περγαμηνές κ.α. Ο πατριάρχης Κύριλλος Αλεξανδρείας ( 378 - -444μ.Χ) είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της μεγαλύτερης φιλοσόφου όλων των εποχών , της Υπατίας. Το 391, με παρακίνηση του αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας Θεόφιλου, καταστράφηκε ο μεγάλος ναός του Σέραπι και η Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας , ως αποκορύφωμα του διατάγματος της 24ης Φεβρουαρίου του ίδιου χρόνου, επί αυτοκράτορος Θεοδοσίου και σε μια περίοδο που ήδη αρκετά ιερά της υπαίθρου αλλά και οι ναοί των πόλεων και της υπαίθρου στην κυρίως Ελλάδα , Μικρά Ασία, Κάτω Ιταλία-Σικελία και στην Εγγύς Ανατολή καταστράφηκαν από χριστιανούς.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
(ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΑΙΝ ΝΤΕ ΜΠΕΝΟΥΑ APOLLONIA ELLINIKI KINISI )

Για να γνωρίσει κανείς τον εαυτό του, λέει ό Νίτσε. πρέπει πρώτα να τον αναζητήσει. Πρέπει λοιπόν να επιστρέψει στις ρίζες, στό «απώτερο παρελθόν». Διότι «το μέλλον ανήκει σ' εκείνον ό όποίος θα έχει την πιο μακριά μνήμη».

Το μεγάλο έγκλημα των ηθικολόγων στα μάτια του Νίτσε, είναι ότι έδωσαν στον πόνο μια δηλητηριασμένη εξήγηση: Εάν κανείς υποφέρει, είναι γιατί έκαμε ένα λάθος, μια αμαρτία. Παράλληλα, οι ιερείς «στιγμάτισαν όλα τα αισθήματα της ηδονής, βλέποντας σ' αυτά την αμαρτία και την γοητεία» «έδωσαν τα ονόματα τα πιο ιερά ατά αισθήματα αδυναμίας» , «παραχάραξαν την Αγάπη για να την κάμουν Εγκατάλειψη και 'Αλτρουισμό «είδαν στην μεγαλοσύνη μία άρνηση» , «θεώρησαν τήν ζωή σάν τιμωρία, τήν εύτυχία σάν πειρασμό, το πάθος σάν κάτι τό διαβολικό, τήν έμπιστοσύνη σαν ανίερη» (ίδιο έργο).

Η ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Για τον Νίτσε, βρισκόμαστε μπροστά σε μία ασθένεια: «την τρομερότερη ασθένεια πού ενδήμησε ποτέ μέσα στους ανθρώπους", 'Η καταγωγή της ασθένειας αυτής είναι ή εμφάνιση, σε μια καθορισμένη έθνογεωγραφική περίμετρο, ένός ήθικου τύπου, φορέως μιας νοοτροπίας και μιας προθέσεως, του όποίου ή τελειότερη ενσάρκωση είναι ό 'Ιερεύς.
Για τον 'Ιερέα, οποιοδήποτε γεγονός είναι μία ηθική ένδειξη. 'Ο κόσμος δεν είναι πλέον γεμάτος γεγονότα αντικειμενικά ουδέτερα, τα όποία αξιολογούνται από τις συγκυρίες. Είναι γεμάτος μόνον από τιμωρίες και ανταμοιβές. Οποιοδήποτε ευτυχές γεγονός είναι ένδειξη μιας άνταμοιβης «γραμμένης" στήν αίωνία τάξη πραγμάτων. 'Οποιοδήποτε άτυχές γεγονός ειναι ένδειξη μιας τιμωρίας, πού τιμωρεί ένα «ηθικό λάθος» σημερινό, περασμένο, η και μελλοντικό.
Η προσπάθεια επέτυχε; Είναι γιατί ή θεότης άκουσε τις εκκλήσεις πού της έκαμαν. Απέτυχε; Είναι γιατί οι προσευχές δεν ήσαν αρκετά ευλαβείς, ή γιατί ό ενδιαφερόμενος ήταν άσεβής (δεν ήταν αγνός). Ξεκινά κανείς μία επίμεμπτη πράξη και παρ' όλα αυτά κερδίζει; Είναι γιατί συγχωρήθηκε. 'Απέτυχε και πιάστηκε; Τιμωρήθηκε. Έτσι, για κάθε συγκυρία της ζωής, με κατάλληλο χειρισμό της διαλεκτικής και της λογοκοπίας, εγκαλώντας αδιερεύνητα και ανεξέλεγκτα δόγματα, ό 'Ιερεύς εξηγεί ακάματα το γιατί και το πώς των καταστάσεων πού ό ίδιος φαντάζεται.

ΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ

'Όταν κακομεταχειρίζεται κανείς το σώμα, γράφει ό Νίτσε (στην «Θέληση της δυνάμεως»), δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για τα αισθήματα ένοχης, δηλαδή μία αρρωστημένη κατάσταση πού χρειάζεται μία εξηγήση. Αυτήν την εξήγηση, ό Ιερεύς την παρέχει με μία θέρμη σχεδόν μονομανιακή, έποφελoύμενoς της ασθένειας και τού υποβόσκοντος
μαζοχισμού.
Η κακοδιαθεσία την όποία δημιούργησε ή αμφιβολία είναι το τίμημα πού ό άνθρωπος πρέπει να πλήρωση για την προσβολή πού έκαμε. Συνειδητά ή όχι, προς την θεότητα. Και ή προσβολή πρέπει να εξιλεωθεί μέσω του Ιερέως, ό όποίος ανακαλύπτει την φύση της, αναλύει τις αίτίες της και προτείνει ένα φάρμακο.

Ο 'Ιερεύς παρουσιάζεται έτσι ως μεσάζων μεταξύ τού δημιουργού-λυτρωτού και τού αμαρτωλού όντος, μεταξύ του άνθρώπου πού κάνει λάθη και τού Θεού πού είναι τέλειος.

Χάρις στην μεσίτευση του, στην ικανότητά του (γιατί ξέρει το κακό όπως ό γιατρός ξέρει την ασθένεια και ό ψυχαναλυτής τα συμπλέγματα), ή θεότης θα ευαρεστηθεί να ξεπλύνει την ακαθαρσία, να σταματήσει την οργή της, να εξαφάνιση το λάθος, να πέραση τέλος το όνομα τού θνητού, από τον πίνακα των κολασίμων κατηγοριών από τετράδιο των ουράνιων αμοιβών και των ευλογημένων οραμάτων!
Ο άνθρωπος «ό όποίος υποφέρει από μία οποιαδήποτε αίτία, φυσιολογική ασφαλώς» αναρωτάτε για τούς λόγους του πόνου του. Τότε συναντά κάποιον που γνωρίζει ακόμη αυτό που είναι κρυφό, τον μάγο του, τον ασκητικό ιερέα, ό όποίος του δίνει μία πρώτη ένδειξη για την αίτία του πόνου του
Πρέπει να την αναζήτηση στον ίδιο τον εαυτό του, σε ένα λάθος που έκαμε στο παρελθόν. Πρέπει να εξηγήσει τον πόνο του σαν μια τιμωρία... Άκουσε, κατάλαβε ό δυστυχής, τώρα έχει γίνει σαν μία κότα, γύρω από την όποία έχει χαραχθεί μία γραμμή. Δεν μπορεί πλέον να βγει από τις κυκλικές αυτές γραμμές, από άρρωστος, έχει γίνει αμαρτωλός.

Η συναίσθησης του λάθους μας παρουσιάσθηκε ακατέργαστη κατά κάποιο τρόπο. Στα χέρια του 'Ιερέως, αυτού του καλλιτέχνη του συναισθήματος του λάθους, αυτό το συναίσθημα άρχισε να παίρνει μορφή! - και τι μορφή!
Η αμαρτία! γιατί αυτό είναι το όνομα που δίνει ό Ιερεύς στην ζωική «κακή συνείδηση», ή αμαρτία έμεινε ως τώρα το βασικό γεγονός στην ιστορία της άρρωστης ψυχής και αντιπροσωπεύει για μας την πιο ολέθρια επιδεξιότητα της θρησκευτικής ερμηνείας.
Η έννοια της αμαρτίας ανήκει ειδικά στον 'Ιερέα. Στο λεξιλόγιο του παλαιού ευρωπαϊκού κόσμου, δεν υπάρχει λέξη για να την ερμηνεύσεις. Στην γλώσσα του Βιργιλίου και του Κικέρωνος, το «πεκάτουμ» θέλει να πει λάθος, έγκλημα, δηλαδή συγκεκριμένα πράγματα ενώ στην ελληνική γλώσσα ή ανάλογη λέξη ήταν «ϋβρις»

'Η έννοια της αμαρτίας δεν είναι παρά μία 'Ιερατική παρέκκλιση, αναλογούσα σε μία ιδέα, την οποίαν ή Αρχαιότητα δεν είχε ποτέ συνειδητοποιήσει, ένα πολύ ειδικό λάθος, βασιζόμενο σε μυστήρια, σε δόγματα και σε αισθήματα ένοχής. 'Ένα λάθος πού έγινε έναντι της θεότητας μόνον και των δικών της απαιτήσεων και ιεροτήτων.

Για τον Νίτσε, ή αποθέωση του ηθικού τύπου πού ενσαρκώνεται από τον Ιερέα, είναι το «ασκητικό ιδεώδες». Ο φιλόσοφος επιμένει στον ρόλο του ασκητού, στον όποίον βλέπει «την αντίφαση φτιαγμένη άνθρωπο».

Υπάρχει σ' αυτόν ένα αχόρταγο ένστικτο, το όποίο θέλει να τα βάλει με την ζωή, την δική του και των άλλων. Δηλαδή δεν επιβεβαιώνεται παρά με το να αρνείται (ή θέση του δεν είναι παρά μία άρνηση) δεν δέχεται να υπάρχει, παρά για να ρίχνει το ανάθεμα επάνω σε ότι υπάρχει. Δεν έχει παρά μίσος για τον κόσμο, για τις φυσικές λειτουργίες, για το σφρίγος, την δύναμη, το κάλλος και την χαρά.
'Ο άνθρωπος με την κακή συνείδηση έπιασε μία θρησκευτική υπόθεση, για να ώθηση το ίδιο του το βασανιστήριο σε βαθμό σκληρότητας και οξύτητας τρομακτικό. Μία υποχρέωση προς τον Θεό. Η σκέψη αύτή, γίνεται γι' αυτόν ένα όργανο βασανισμού. Παίρνει από τον Θεό και τις τελευταίες αντιθέσεις πού μπορεί να φανταστεί μέσα από τα ίδια του τα ζωικά και αχαλίνωτα ένστικτα και μεταλλάσσει τα ίδια αυτά ένστικτα, σε λάθη έναντι του Θεού (έχθρότης, άντίδραση, έπανάσταση έναντι του κυρίου, του πατέρα, του προγόνου και της αρχής του κόσμου.
Στέκεται ατό κέντρο της αντιθέσεως μεταξύ Θεού και Διαβόλου, αποβάλλει από τον εαυτό του όλες τις αρνήσεις, ότι τον ωθεί στην άρνηση του εαυτού του, στην άρνηση της φύσεως, του φυσιολογικού, την πραγματικότητα της ύπάρξης του, για να επιτύχει την βεβαιότητα ενός πράγματος πραγματικού, ζωντανού, αληθινού, Θεού, άγίου, Θεού δικαίου, Θεού δημίου, το υπερπέραν, το αιώνιο μαρτύριο, την κόλαση, το απροσμέτρητο μεγαλείο της τιμωρίας και του λάθους. Πρόκειται για ένα είδος τρέλας θελήσεως για ψυχική σκληρότητα, ανάλογη της όποίας δεν θα βρει κανείς.
Αυτός ό εκδικητής (και ζηλόφθονος) Θεός, γίνεται μόνιμος κατήγορος, γιατί είναι πάντοτε μοναδικός για εκδίκηση. Άλλωστε πως δεν θα ήταν; Έτσι, ό αδύνατος αυτοκαταδικάζεται ανέκκλητα την ίδια στιγμή πού θέλει να έξαφθή από ενθουσιασμό. Πρέπει πλέον να εξομοιώσει τον πόθο του με αυτήν την προοπτική της σωτηριολογίας, όπου ό θρίαμβος, τό μαρτύριο, ή λύτρωση και ή εξαφάνιση του εγώ είναι αδιάλυτα ανακατεμένα.

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ

'Η "ηθική της αμαρτίας" επιδεικνύει έτσι μία αληθινή αποστροφή προς το σώμα και τις δραστηριότητές του. Είναι "κακά πράγματα", πού επαναφέρουν τον άνθρωπο "στα ένστικτά του", "στο κτήνος πού κοιμάται μέσα του". Διότι το ένστικτο της πάλης και το γεννητικό ένστικτο είναι βασικά ένστικτα ζωής, ιδιαίτερα παραγωγικά και ανανεωτικά. Αυτά πού αντιτίθενται περισσότερο στις επιδιώξεις του 'lερέα και του . Ασκητού.
Η ικανότης του 'lερέα να αλλάζει το όνομα των άξιων δεν είναι λιγότερο αξιοπρόσεκτη. Ονομάζει την ανικανότητα θεληματική αποχή, την παραίτηση απομάκρυνση από τα πράγματα του κόσμου αυτού, την αδράνεια ταπεινοφροσύνη, την ανανδρία αφοσίωση στον κοινό σκοπό. κλπ. Δύο τύποι συμπεριφοράς βρίσκονται αντιμέτωποι εδώ.
Στις αντιθέσεις της ηθικής της τιμής της Παλαιάς Δύσεως (ευγενής-χαμηλός, άξιος ανάξιος, γνήσιος-αμφίβολος, θαρραλέος-δειλός, πιστός-προδότης, λογικό παράλογο, όρθολογικό-άνισόρροπο, έντιμο-άτιμο).
Η ηθική της αμαρτίας άπαντά μέ αφηρημένες αντιθέσεις, οι όποίες δεν είναι παρά παραμορφώσεις: καλό-κακό, ταπεινό-παράλογο, υποταγμένο-υπερήφανο, πνευματικό-σωματικό, αδύναμο-αύθάδες, μετριόφρον-απεριόριστο.
Παράλληλα, ό 'Ιερεύς βάζει την αμφιβολία στην καρδιά των δυνατών. Επωφελείται από τις ανησυχίες τους, τούς πόθους τους, τις αποθαρρύνσεις τους, ακόμη και από τις φιλοδοξίες τους, για να τούς πείσει και να τούς καθησύχαση. Κάνει να γεννηθεί μέσα τους ό σπόρος της αρρώστιας, το συναίσθημα της ένοχης. Με αυτόν τον τρόπο, με την δημιουργία του συναισθήματος αυτού, ό Ιερεύς κατορθώνει να πείσει τούς συνομιλητές του να απαρνηθούν τις φυσικές αντιδράσεις τους να αγωνιστούν εναντίον των βαθύτερων ένστίκτων τους.
Ανάλογα με τις συγκυρίες και τις εποχές, ό ηθικολόγος θα προσπαθήσει να γίνει πιστευτό το ότι είναι εγωιστικό να σκέπτεται κανείς τούς δικούς του (την οικογένεια την χώρα του), πριν να σκεφθεί τούς «λαούς του κόσμου».., ότι είναι ντροπή να είναι υπερήφανος για τον πολιτισμό από τον όποίο προέρχεται, ότι είναι φαντασιώδες να ανταμείβονται οι καλύτεροι, ότι είναι άδικο να φανερώνει κανείς τις διαφορές της άξίας τού καθενός, ή να κάνη επιλογή.

Οι εξαθλιωμένοι μόνον είναι καλοί, oι φτωχοί, οι ανίκανοι, οι μικροί μόνον είναι καλοί, αυτοί πού υποφέρουν, αυτοί πού έχουν ανάγκη, είναι κι αυτοί είναι οι μόνοι ευλαβείς, οι μόνοι ευλογημένοι από τόν Θεό. Σ' αυτούς μόνον θα ανήκει ή ευλογία, Αντίθετα, εσείς οι άλλοι, οι όποίοι είσθε ευγενείς και δυνατοί, είσαστε στην αιωνιότητα οι κακοί, οι σκληροί, οι αχόρταγοι, οι πλεονέκτες, οι ανίεροι και αιωνίως θα μείνετε οι αποδιωγμένοι, οι καταραμένοι, οι κολασμένοι.

Αυτοί πού είναι καταραμένοι στα μάτια τού Ιερέως δεν είναι δυνατοί και κακοί, είναι κακοί γιατί είναι δυνατοί. Είναι το πνεύμα τού Λόγου επί τού 'Όρους: Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, αύτοίς γάρ έσται ή βασιλεία τών ούρανών. Και είναι ακόμη ή παραβολή τού αντικειμένου των Ευαγγελίων, Οι έσχατοι έσονται πρώτοι.

'Ο Νίτσε παρομοιάζει τον 'Ιερέα με το αιλουροειδές, πού τραυματίζει θανατηφόρα αντί να σκοτώσει, γιατί παίρνει την προφύλαξη να μην σκοτώσει, 'Ικανοποιείται με το να πληγώσει και να μολύνει την πληγή. 'Ο πληγωμένος ζητά βοήθεια και τότε ο ιερέας τρέχει, εφοδιασμένος με φάρμακα πού δεν θα ανακουφίσουν παρά στιγμιαία, άλλά πού, όπως το ναρκωτικό, θα δημιουργήσουν έναν εθισμό, τού όποίου ό άρρωστος θα είναι δούλος.
Σκοτεινός φορέας μικροβίων, ζωντανός πόθος εξαπλώσεως στόν κόσμο της αρρώστιας της οποίας υπήρξε πρώτο θύμα, είναι πλέον ό κατάλληλος για να οδηγεί στην βοσκή την αγέλη των άρρώστων, να οργανώνει την εξουσία του στην Αυτοκρατορία των βασανισμένων.
Ο 'Ιερέας είναι ό άνθρωπος πού αλλάζει την κατεύθυνση της μνησικακίας. Γιατί δίνει ατό ον πού υποφέρει ένα λόγο για να υποφέρει. Χρησιμοποιεί αυτό το βάσανο για να επιβάλει μία πειθαρχία, να καθορίσει τούς όρους τής εξαγοράς. Με δύο λόγια, υποδεικνύει "μία αίτία πού μπορεί να υποφέρει κι αύτή με τη σειρά της".
Υποφέρω, άρα κάποιος πρέπει να είναι ή αίτία, έτσι σκέπτονται όλα τα αρρωστημένα πρόβατα. Τότε ό βοσκός τους, ό ασκητικός 'Ιερεύς, τούς άπαντα: Πράγματι, πρόβατό μου, κάποιος πρέπει να είναι ή αίτία: άλλά ή αίτία είσαι εσύ, 'Εσύ είσαι ή αίτία του εαυτού σου!
'Ο 'Ιερεύς είναι αυτός πού φροντίζει τις αρρώστιες πού ό ίδιος καλλιεργεί. Κάθε φορά πού προτείνει μία ανακούφιση, το τίμημά της είναι ένα νέο βάσανο. Δεν περιποιείται σε τελευταία ανάλυση, παρά για να εξασφαλίσει καλύτερα την βορά του. 'Όταν το λάθος εξαγνισθεί, είναι ανάγκη γι' αυτόν να εξηγεί κάθε νέα ατυχία με ένα νέο λάθος, πού απαιτεί ένα νέο εξαγνισμό!

Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ

Ο 'Ιερεύς ενθαρρύνει αυτήν την αυταπάτη, γιατί είναι ευκολότερο να διοικεί μία υποταγμένη μάζα, ή όποία έχει τις ίδιες σκέψεις, παρά αυτόνομα άτομα, τα όποία είναι μία «οικουμένη» το καθένα μόνο του. «Δεν πρέπει να εξαπατάται κανείς», προσθέτει ό Νίτσε, «οι δυνατοί έχουν την τάση να διαχωρίζονται ενώ οι αδύνατοι ΝΑ ενώνονται».
Η ηθική των «δούλων» είναι λοιπόν μία ηθική μαζική. Οι αδύνατοι αποτελούν μία μάζα, επί της όποίας βασιλεύει ή πειθαρχία των θεολόγων. Αλλά συγχρόνως με την υποταγή του, ό αδύνατος λυπάται γι' αυτήν. Η θρησκεία του εκφράζει την αρρώστια του και συνάμα την διαμαρτυρία του εναντίον του εαυτού του.

Αυτό το αντιφατικό ένστικτο, πού σε τελευταία ανάλυση δεν είναι παρά μία ασυνείδητη άρνηση του εαυτoύ του, μία μετάφραση τής «μεταμελείας του εαυτού του» δημιουργεί την «επιθυμία τής απελευθερώσεως», ή ακριβέστερα, να βρει έναν αποδιοπομπαίο τράγο γι' αυτήν την επιθυμία. Και ό αποδιοπομπαίος τράγος έχει υποδειχθεί, ήδη από πριν. Θα είναι ό δυνατός άνθρωπος, αυτός πού είναι πραγματικά «απελευθερωμένος», γιατί ή προσωπικότητα του δεν υποτάχθηκε ποτέ, δεν αλλοτριώθηκε ποτέ αυτός πού ζει στον δικό του ρυθμό. Ο ενεργών και όχι ενεργούμενος.

Η αδυναμία και ή ανικανότητα των ιερέων μεγαλώνουν μέσα τους ένα μίσος τερατώδες, σκοτεινό, διανοητικό και δηλητηριώδες. Αφού πέρασε είκοσι χρόνια στην έρημο, ό ασκητής νόμισε ότι οι στερήσεις και τα βάσανα στα όποία ό ίδιος θεληματικά υπέβαλε τον εαυτό του, έδιναν «φυσιολογικό» το δικαίωμα να υποβάλλει την ανθρωπότητα σε όσα είχε υποφέρει ό ίδιος!

Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ

"Η ηθική της τιμής, πού χαρακτηρίζει περιληπτικά την ηθική συμπεριφορά του Παλαιο Δυτισμου (του Παλαιo-Eύρωπαισμού γενικά), αντιτίθεται ριζικά σε αυτό πού αποκαλέσαμε ηθική της αμαρτίας.
Κάθε φορά πού επικρατεί «ή ηθική των δούλων», ή γλώσσα έχει την τάση να συνδέει την έννοια των λέξεων, «καλός» και «κουτός». Στην κοινή γλώσσα, ένα «καλό παιδί» είναι πάντα ένα αγαθό παιδί, αφοσιωμένο, άλλά τελικά λίγο βλάκας. Κατά τον ίδιο τρόπο θα μιλήσει κανείς για μία «καλή σταδιοδρομία», υπονοώντας «μία μικροσταδιοδρομία», ένα «καλό δρόμο».
Αν είναι «καλό», θα πει ότι είναι «μικρό». . Όχι μεγάλο προς Θεού! Ένας «καλός άνθρωπος» θα είναι ένα ασήμαντο πρόσωπο, οπωσδήποτε παθητικός, εύσπλαχνος, το αντίθετο ενός τολμηρού, δηλαδή με δύο λόγια το αντίθετο ενός γενναίου άνθρώπου. .....
Πως αναρριχήθηκαν στην ηγεσία του κόσμου;
Από αρχαιοτάτων χρόνων, ο εγκληματικός πυρήνας ο οποίος αργότερα έγινε γνωστός ως περιπλανώμενοι Εβραίοι είχαν το φυσικό πλεονέκτημα της προσαρμογής σε διάφορους τόπους, σε διαφορετικά περιβάλλοντα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Μετεβλήθησαν σε ένα παρασιτικό λαό πλανόδιων εμπόρων (caravansers) οι οποίοι απέκτησαν εμπειρίες και γνώσεις σχετικά με το πολυπολιτισμικό περιβάλλον . Τούτο τους έδωσε πλεονεκτήματα έναντι των γηγενών πληθυσμών οι οποίοι περιορίζονται σε μία μικρή πόλη ή χώρα. Οι έμποροι αυτοί σαν τις βδέλλες με διάφορα εμπορικά και όχι μόνον τεχνάσματα απομυζούσαν τον πλούτο των εντοπίων και κυριαρχούσαν στην αγορά. Προς τούτο χρησιμοποιούσαν κάθε θεμιτόν και αθέμιτον μέσον ήτοι: αθέμιτον ανταγωνισμό, μονοπωλιακές τακτικές, μίζες, εκβιασμούς, συνωμοσίες, πλάγια μέσα, πιέσεις, απάτη, ψέματα και κυρίως το «διαίρει και βασίλευε» των άλλων εθνοτήτων.
Παράλληλα, ανέπτυξαν ένα παγκόσμιο δίκτυο ανταλλαγής πληροφοριών , συνεργασίας και αλληλεγγύης των ομοθρήσκων τους Εβραίων. Ουσιαστικά οι Συναγωγές παίζουν το ρόλο των πληροφοριακών και συνωμοτικών κέντρων για την προώθηση των σκοπών τους . Η Εβραική θρησκευτική ομάδα αυτοπροσδιορίζεται σαν «έθνος» και σαν κράτος , γεγονός που δεν συμβαίνει σε καμιά άλλη θρησκευτική ομάδα . (Λ. χ ο χριστιανός ορθόδοξος μπορεί να είναι Ελλην, αλλά και Βούλγαρος και Ρώσος κ.ο.κ , ακόμη και Κινέζος. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Εβραίο το θρήσκευμα. Αυτός ανήκει στην τοπική του συναγωγή , αλλά και στο «Εβραικό έθνος» και μπορεί να πάει να κατοικήσει –αν το θελήσει-και στο Ισραήλ, στα Παλαιστινιακά εδάφη)
Το Ποίμνιο των Ιουδαιχριστιανών
Η μεγαλύτερη όμως απάτη και παραλογισμός συμβαίνει με τον Ιουδαιοχριστιανισμό, ο οποίος ενώ είναι αίρεση του Ιουδαισμού, οι πιστοί του θεωρούν ότι είναι διαφορετική θρησκεία . Ενώ υμνούν τη Σιών, ταυτόχρονα έχουν αντιπαλότητα προς τους Εβραίους. Ενώ διδάσκονται νηπιόθεν το πολιτικό βιβλίο των Εβραίων (Βίβλο) εχθρεύονται τους κακούς Εβραίους που σταύρωσαν το Χριστό τους. Όμως ουσιαστικά είναι η 5η φάλαγγα και η μεγαλύτερη μετωπική οργάνωση του Ιουδαισμού, χωρίς να το αντιλαμβάνονται οι απλοικοί πιστοί του. Για την προώθηση των σκοπών τους αλλοίωσαν κάθε αξία και παραβίασαν τον ηθικό και γραπτό νόμο των κρατών που συναλλάσονταν . Κυριότερος εχθρός τους εστάθηκε το δημοκρατικό πολίτευμα διότι έπρεπε να «λαδώνουν» μεγάλο αριθμό αρμοδίων, ενώ στα αυταρχικά καθεστώτα δωροδοκούσαν τον έναν και την παρέα του. Όμως βρήκαν τον τρόπο να εκμαυλίσουν τη δημοκρατία με την εξαγορά και την διαφθορά της. Εισέδυσαν στον πυρήνα της δημοκρατίας αρχικά με εξαγορασμένους τίτλους και αργότερα με τον επηρεασμό των λαών μέσω των ΜΜΕ, του Χόλλυγουντ, των Εκδόσεων, των Πανεπιστημίων, των Κομμάτων, της Εκκλησίας και γενικά ό,τι είναι δυνατόν να εξαγορασθεί δια του χρήματος. Στα σημερινά «δημοκρατικά» καθεστώτα που στην ουσία είναι ολιγαρχικά αρκεί να δωροδοκήσεις τον αρχηγό του κόμματος εξουσίας. Και για να μην υπάρχει και αντιπολίτευση που να ξεσκεπάζει την αλήθεια και τα διαπραττόμενα εγκλήματα κατά του λαού εφήρμοσαν και τον εκμαυλισμό και της αντιπολίτευσης-ολοκλήρου του φάσματος -εις τρόπον ώστε κανείς να μην είναι ηθικά ακέραιος να ασκήσει κριτική εναντίον των ανομιών τους. Όταν μπορείς να εξαγοράσεις ολόκληρο το κοινοβούλιο , όπως συμβαίνει με το Κογκρέσο των ΗΠΑ τότε έχεις τα πάντα. Οι ΗΠΑ, όπως και η Ελλάδα καταστρέφονται με την εισαγωγή νέων πληθυσμών , με διαφορετικές πολιτιστικές ρίζες, διαφορετικά ήθη και έθιμα, διαφορετική αντίληψη περί δημοκρατίας. Λ.χ στις χώρες του Ισλάμ ισχύει ο νόμος της Σαρίας και επιτρέπεται ο λιθοβολισμός για ερωτικά σκάνδαλα . Πρόσφατα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου γυναίκα διότι συνήψε ερωτικές σχέσεις με άνδρα. Τελικά την αποτελείωσαν με τη ρίψη ενός τσιμετολίθου πάνω στο κεφάλι της και το συνέτριψαν. Στη Νέα Υόρκη κάθε Παρασκευή απόγευμα κλείνουν τους δρόμους οι πιστοί του Ισλάμ διότι γονυκλινείς προεύχονται στο δρόμο . Τώρα τους εδόθη άδεια να δημιουργήσουν τέμενος στο σημείον μηδέν των διδύμων πύργων , παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της μεγαλούπολης έχει γνώμη. Ως πότε η δύση θα ανέχεται τέτοιες αντιδημοκρατικές και αντιανθρώπινες συμπεριφορές εν ονόματι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Βλέπω τη δύση να σαπίζει και να κάνει τα ίδια πράγματα, στο όνομα της Εβραιόπνευστης παγκοσμιοποίησης , που ως πρόσφατα ήσαν αδιανόητα. Συνεχώς βάζουν φραγμούς στα δικαιώματα της πλειοψηφίας για να ικανοποιήσουν τις μικρές μειοψηφίες των λαθρομεταναστών, των ομοφιλοφύλων, των περιθωριακών, των πρεζάκηδων, των διεφθαρμένων, των οκνηρών και των εγκληματιών. Εχουν βάλει φουρνέλλο στα θεμέλια της δημοκρατίας και είναι θέμα χρόνου η πλήρης ανατροπή της σε δικτατορία και απολυταρχία. Δεν έχει πλέον θέση ο ιδεαλισμός και οι αξίες . Παντού ο Εβραικός σοσιαλισμός ισοπεδώνει τα πάντα και χύνει δηλητήριο στους θεσμούς για να τους αχρηστεύσει και αντικαταστήσει με την δικατορία του προλεταριάτου.
Οι φιλοξενούμενοι έγιναν κύριοι. Οι άθλιοι αποθρασύνθηκαν τόσο πολύ που έγιναν κράτος εν κράτει στα κράτη που φιλοξενούνται . Στην Ελλλάδα λ.χ το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο δια νόμου είναι ΝΠΔΔ, που σημαίνει ότι χρηματοδοτείται από το κράτος και δεν υπόκειται στην φορολογία που υπόκεινται τα λοιπά ιδρύματα και οργανώσεις.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Ορισμένοι βαυκαλίζονται στην ιδέα ότι θα μας σώσει το ξανθό γένος, δηλαδή οι Ρώσοι. Χωρίς να έχουμε καμία εχθρότητα προς αυτούς νομίζουμε ότι και αυτοί –όπως και εμείς οι Ελληνες-είναι εξ ίσου ή και περισσοτερο υπόδουλοι στην Εβραική ‘νομενκλατούτα’ και πλουτοκρατία .Επομένως οι Ρώσοι πρέπει να ελευθερωθούν από τους εχθρούς τους για να επιζήσουν.

Προπαγάνδα και ΜΜΕ στη εποχή του Γέλτσιν (σύζυγος εβραίας), ο οποίος «δημοκρατικοποίησε την Ρωσία»

Υπεύθυνος του Γραφείου της Κυβέρνησης για τα ΜΜΕ – Γκριζουνόβ (εβραίος)
Οι μεγαλύτερες εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας :
«Izvestia» – Γκολεμπιόβσκι (εβραίος)
«Komsomolskaya Pravda” – Φρόνιν (εβραίος)
«Murkowski Komsomοlets» – Γούσεβ (εβραίος)
«Argoumenti & Facti» – Σταρκόβ (εβραίος)
«Troud» – Ποτάποβ (εβραίος)
«Moskovskie Νovosti» – Καρπίνσκι (εβραίος)
«Kommersant» – Γιάκοβλεβ (εβραίος)
«Novij Vzgliad» – Ντόντολεβ (εβραίος)
«Nezavisimaja Gazeta» – Τρετιακόβ (εβραίος)
«Vechernaja Moskva» – Λίσιν (εβραίος)
«Literatournaja Gazeta» – Ουνταλτσόβ (εβραίος)
«Glasnost» – Ιζιούμοβ (εβραίος)
«Sobesednik» – Κοζλόβ (εβραίος)
«Selskaja Zizn» – Χαρλάμοβ (εβραίος)
«Sovershenno Secretno» – Μποροβίκ (εβραίος)

Τηλεόραση:
Κρατικό ΡαδιοΤηλεόραση «Ostankino» – Γιάκοβλεβ (εβραίος)
Ρώσικη Τηλε-Ράδιο εταιρία – Παπτσόβ (εβραίος)

Β. Γκουσίνσκι (εβραίος) – πλουσιότερος άνθρωπος των ΜΜΕ Ρωσίας, τηλεκανάλια RTVi και NTV, ειδησεογραφικό κανάλι και ιστοσελίδα NEWSru, ειδησεογραφική εταιρία Media-Most, χρηματοδότηση αριστερού «αντιρατσιστικού» ραδιοσταθμού Έχο Μοσκβί, εμπλέκεται σε οικονομικές απάτες και πολιτικά σκάνδαλα, φανατικός σιωνιστής.

Α. Κάλλερ (εβραίος) – πρώην διευθυντής του της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών έργων, ιδιοκτήτης τηλεκαναλιού ΑΒ-ΤV, παραγωγές σόου, μουσικές παραγωγές, διαφημίσεων κλπ.

Εποχή του Γέλτσιν από το 1996 μέχρι 1999, δηλ. η λεγόμενη εποχή «των επτά τραπεζιτών».

Να παρουσιαστούν στοιχεία δεν έχει νόημα. Την Ρωσία την Κυβερνούσαν ουσιαστικά επτά τραπεζίτες: Άβεν, Μπερεζόβσκι, Γκουσίνσκι, Ποτάνιν, Σμολένσκι, Φρίντμαν, Χοδορκόβσκι (οι έξι –εβραίοι, ο Ποτάνιν – .
Συμμετείχαν μαζί τους στην διακυβέρνηση/ληστεία επίσης οι εβραίοι επικεφαλής του Γραφείου του Υπουργείου του Προέδρου : ο Τσουμπάϊς, ο Βολόσιν και η Κόρη του Προέδρου (κόρη εβραίας, δηλ. εβραία).

Εποχή του «πατριώτη Πούτιν», (σύζυγος εβραίας), από 1999 και μετά

Πρόεδρος της Κυβέρνησης – Φραντκόβ (εβραίος)

Πρόεδρος της Κρατικής Εταιρίας Ενέργειας – Τσουμπάϊς (εβραίος)

Πρόεδρος της Κρατικής μεγαλύτερης παγκοσμίως πλέον Εταιρίας «Γάζπρόμ» – Μίλλερ (εβραίος)
Η οικονομική ολιγαρχία της Ρώσικης Ομοσπονδίας (από το περιοδικό «Φόρμπς» για το 2008)

Μ. Πρόχοροβ – ρώσος
Ρ. Αμπραμόβιτς – εβραίος
Μ. Φρίντμαν – εβραίος
Ο. Ντεριπάσκα – εβραίος
Ε. Μπατούρινα (σύζυγος εβραίου δημάρχου της Μόσχας) – εβραία
Μπ. Μπερεζόβσκι – εβραίος
Β. Αλικπέροβ – αζέρος, δηλ. τούρκος
Α. Τσουμπάϊς – εβραίος
Σ. Κερίμοβ – τουρκογενείς
Β. Ποτάνιν – ρώσος ή αρμένιος
Α. Ουσμάνοβ – τουρκογενείς
Β. Λίσιν – εβραίος
Β. Γκουσίνσκι (ΜΜΕ) –εβραίος

Πάντως από τους 100 πλουσιοτέρους «νέους Ρώσους» μόνο περίπου το 40% είναι εθνικά ρώσοι, 30% είναι εβραίοι (από σύνολο πληθυσμού 1,50-2,00%), και οι υπόλοιποι είναι κυρίως τουρκογενείς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι εβραίοι, εκτός από το ρώσικο, έχουν και δεύτερο διαβατήριο, ή του Ισραήλ ή των ΗΠΑ.

Μέσα ενημέρωσης και προπαγάνδας

Στην εποχή του Πούτιν ανακοινώνεται ότι όλα τα ΜΜΕ πλέον θα συγκεντρώνονται στα χέρια του Κράτους. Ποιος ελέγχει το Κράτος;
Απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας δίνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες γίνονται «διάλογοι» και «αναλύσεις» για τα καυτά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Και επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των καναλιών βρίσκετε στα χέρια των εβραίων, οι παρουσιαστές είναι «κατά τύχη» όλοι εβραίοι, που, φυσικά, προσκαλούν τους ανάλογους «ειδικούς» και «αναλυτές».

Η παρακάτω κατάσταση είναι από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ρωσίας, που ανήκουν κατά μεγάλο μερίδιο στο Κράτος:

«Vremena» – παρουσιαστής Πόζνερ (εβραίος)
«Κ Βarierou» – παρουσιαστής Σολοβιόβ (εβραίος)
«Voskresnij Vecher» – παρουσιαστής Σολοβιόβ ) εβραίος)
«Chto Delat» – Τρετιακόβ (εβραίος)
«Tem Vremenem» – Αρχάνγκελσκι (εβραίος)
«Koultournaja Revoliotsija» – Σβιντκόϊ (εβραίος)
«Viorsti» – Μλέτσιν (εβραίος)
«Nedelia» – Μακσίμοβσκαια (εβραίος)

Στον Πούτιν έχει «ανατεθεί» από τον παγκόσμιο εβραϊσμό ακριβός τον ίδιο ρόλο που έπαιξε και ο ελεγχόμενος και βαλτός Στάλιν. Τα απίστευτα δείνα και η γενοκτονία του Ρώσικου λαού στα χρόνια μέχρι το 1941, σήμερα φορτώνονται από όλους στον «κακό Στάλιν», «ξεχνώντας» ποιοι δημιούργησαν και πραγματικά έλεγχαν το κομμουνιστικό σατανικό κράτος.
Ακριβώς τον ίδιο ρόλο, της βαλτής μαριονέτας δηλ., προορίσθηκε να παίξει και ο Πούτιν. Η «ιστορία» θα του καταλογίσει την απίστευτη ληστεία του πλούτου της χώρας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η σύζυγος του Στάλιν, όπως και του Πούτιν, ήταν εβραία. Φαίνεται ότι οι σκοτεινοί κύκλοι «ξέρουν να επιλέγουν» τους κατάλληλους για να μην μπορούν οι «εκλεκτοί» να ξεφύγουν από τον έλεγχο τους.

Η εποχή του Μεντβέντεβ

Δεν θα πούμε πολλά, αλλά μόνο ότι ο Μεντβέντεβ είναι εβραίος. Υπάρχουν πληθώρα αποδείξεων για αυτό. Θα σας αναφέρω μόνο ένα: έχω διαβάσει στην ρώσικη εφημερίδα που εκδίδεται στην Κύπρο, μια συνέντευξη της ρωσίδας συζύγου του. Εξομολογείται, λιπών, η κυρία αυτή ότι ο Μεντβέντεβ (Μένδελ) είναι εβραίος και ότι αυτή τον ώθησε να «βαπτισθεί χριστιανός, διότι στην Ρωσία δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά αν είσαι εβραίος». Βέβαια,η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Στην Ρωσία ευδοκιμεί πολύ το είδος του Εβραίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πατριωτικές δυνάμεις στην Ρωσία ανακάμπτουν με ταχύτατους ρυθμούς. Οι ελπίδες για τον Ελληνισμό για βοήθεια είναι λίγες, διότι οι εθνικιστές, οι οποίες έρχονται στο προσκήνιο στην Ρωσία δεν πιστεύουν στον χριστιανισμό, αλλά είναι παγανιστές και υποστηρίζουν την «πατρώα θρησκεία» τους, και, σαν αληθινοί εθνικιστές που είναι, θα βοηθήσουν πρωτίστως τους σκλαβωμένους σλαβικούς λαούς και όχι τους Έλληνες, “που δεν κάνουν οι ίδιοι καμιά ουσιαστική προσπάθεια να ελευθερωθούν”.

Και τέλος, για να απολαύσετε εικόνες από την «Ρωσία», σας παρουσιάζουμε το βίδεο του μεγαλύτερου rok τραγουδιστή της Ρωσίας με τίτλο «Η βρομιά», που παρουσιάζει τα πρόσωπα που ελέγχουν την πολιτική, την οικονομική, την κοινωνικό-πολιτισμική ζωή της Ρωσίας και τα «αστέρια» της τηλεόρασης. Όλα τα πρόσωπα που θα δείτε είναι εβραϊκά…. Το τραγούδι τελειώνει με λέξεις «και όταν εμείς το επισημάνουμε μας αποκαλούν φασίστες».( Δρ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ, Berlin-Athen )

Η προδοτική θέση του ΚΚΕ στο Μακεδονικό
Εκείνες οι θέσεις του ξενοκίνητου ΚΚΕ το 1924 υλοποιούνται τώρα από την ξενοκίνητη Δημοκρατία των Σκοπίων .
-«Περι αυτονομίας της Μακεδονίας και Θράκης 1924-1935»
Ένα απόσπασμα από το βιβλίο. Γράφει ο τότε γραμματέας του ΚΚΕ Π. Πουλιόπουλος:
«Οι Μακεδόνες αδιακρίτως καταγωγής…ποθούνε και αγωνίζονται να ξαναενώσουν τα 3 τμήματα της διαμελισμένης πατρίδας των και να αποκτήσουν ενιαία και ανεξάρτητη κρατική ύπαρξη. Το ίδιο συμβαίνει και με το θρακικό λαό, ο οποίος είναι διαμοιρασμένος από την τουρκική, βουλγαρική και ελληνική μπουζουαρζία. «Ριζοσπάστης 14-12-1924». Την ίδια προδοτική στάση τήρησε και κατά την διάρκεια της Ελληνικής εκστρατείας στην Μικρά Ασία, με προκηρύξεις και προπαγάνδα στα πρόσω και τα μετόπισθεν της Ελληνκής Στρατιάς .
Η Συγκομιδή
Ο διάσημος Βερολινέζος καθηγητής Werner Zombart εξεστόμισε το μεγαλύτερο και επτασφράγιστα κρυμμένο μυστικό «Ολοι οι βρώμικοι πόλεμοι γίνονται για τη συγκομιδή των Εβραίων» Είναι εξωφρενικό ! Οι λαοί χύνουν το αίμα τους και οι Εβραίοι βάζουν στα θησαυροφυλάκια τους μυθώδη κέρδη. Εφρασαν στο σημείο να γελοιοποιήσουν την Cindy Sheehan, τη μάνα που έχασε το γιό της στο Ιράκ σαν ανώμαλη. Κατ’ αυτήν την έννοια και ο γιός της που έπεσε υπέρ πατρίδος ήτο και αυτός ανώμαλος, διότι τέτοια εντολή πήραν τα ΜΜΕ , δηλαδή να αμαυρώσουν το πρόσωπο μια γυναίκας που ξεσκεπάζει τα Εβραικά ψέματα . Αξιοσημείωτα παγκοσμίως είναι τα εβραικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος που μπορεί να μην είναι ο θάνατος με σφαίρες , αλλά με την τοκογλυφία . Διότι πως εξηγείται όλες ανεξαέτως οι χώρες –ακόμη και οι πλουσιότερες – να είναι καταχρεωμένες στις Εβραικές Τράπεζες; Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στο κρεβάτη του Εβραίου Προκρούστη που όχι μόνον την κοντένει για να είναι στα μέτρα του ΔΝΤ, αλλά και την γδέρνει για να της πάρει το τομάρι. Αυτός είναι ο «Πόλεμος χωρίς όνομα» Οποιος τολμησει να αμφισβητήσει το ΔΝΤ τον θεωρούν για γραφικό , γελοίο και παράφρονα.
Πως έγινε η Εβραική διείσδυση;
Η εισβολή στις χώρες είναι παλιά: Στην Αγγλία τους έβαλε ο Κρόμβελ, στην Γαλλία ο αποστάτης Rothschild’s έβαλε τον αχυράνθρωπο Ναπολέοντα, στη Ρωσία οι Εβραίοι της Νέας Υόρκης οι οποίοι άλλαξαν τα ονόματα τους έγιναν το Πολίτ-Μπιρό της Σοβιετικής Ενωσης, στην Γερμανία οι απόφαση του δικαστηρίου της Νυρεμβέργης ήτο μια απάτη, όπως και το λυντσάρισμα του Σαντάμ Χουσείν. Τέλος στις ΗΠΑ ο Ρούσβελτ και το δεξί του χέρι ο Nelson Rockefeller άνοιξαν το δρόμο στους
FED: Το «ευαγές» Εβραικό Ιδρυμα
Ολοι την θεωρούν ως Ομοσπονδιακή τράπεζα και αυτή είναι ιδιωτική Εβραική. Πρόκειται για την σκιώδη κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία υπερχρέωσε την πλουσιότερη χώρα του κόσμου με τρισεκατομμύρια δολάρια χρέος επί ένα και πλέον αιώνα. Ολοι οι πρόεδροι –με εξαίρεση τον Τζον Κέννεντυ-ήσαν αχυράνθρωποι της Μαύρης Χείρας, διότι οι τραπεζίτες τους επιλέγουν και αυτοί τους στηρίζουν στην εξουσία , όσο καιρό εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Όταν δυστροπήσουν , είτε τους αλλάζουν , είτε τους καθαιρούν , είτε τους δολοφονούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κυβερνήσεις των λοιπών χωρών . Αυτοί φτιάχνουν τους ηγέτες του σωλήνα στα εργαστήρια τους, τους προβάλλουν με τα ΜΜΕ και τους επιβάλλουν με «δημοκρατικές » διαδικασίες που ελάχιστα διαφέρουν από εκείνες του πάπα-Ντόκ και του Στάλιν.
Το 1913, το Κογκρέσο, με δόλο προώθησε τη Federal Reserve Act για να γίνει νόμος . Τότε ο πρωτοπόρος της αεροπορίας Τσαρλς Λίντμπεργκ δήλωσε: «Ο νόμος αυτός καθορίζει το νομοθέτημα της μεγαλύτερης απάτης στη γη .... Όταν ο Πρόεδρος υπογράψει την παρούσα Πράξη, η αόρατη κυβέρνηση της εξουσίας του χρήματατος θα έχει νομιμοποιηθεί .... Ο νέος νόμος θα δημιουργει πληθωρισμό κάθε φορά που οι άνθρωποι που ελέγχουν το χρήμα θέλουν τον πληθωρισμό .... Από τώρα και στο εξής, δημιουργείται επιστημονικά η οικονομική κρίση . "
ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ : ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Επί τρεις μήνες έρρεε το ‘αίμα’ από τα σπλάχνα της Γης, όταν την ξεκοίλιασαν τα γεωτρύπανα της BP. Ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά τον Απρίλιο, όταν το τρυπάνι της BP τρύπησε, τον φλοιό της γης με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή. Η μόλυνση του Κόλπου του Μεξικού των γύρω ακτών , των δέλτα των ποταμίων και η καταστροφή των παράκτιων δραστηριοτήτων του ανθρώπου είναι ολοκληρωτική. Εκατομμύρια τόνοι πετρελαίου , αερίων (μεθανίου) και τοξικών απορρυπαντικών που χρησιμοποιούν για την διάλυση της πετρελαιοκηλίδας δημιούργησε ένα θανατηφόρο μείγμα, που αργά αλλά σταθερά έπληξε τη ζωή των ανθρώπων των πέριξ περιοχών , μεταβάλλοντας σε νεκρά θάλασσα για την αλιεία και ναυσιπλοΐα. Με την πρώτη βροχή στη Λουιζιάνα έβρεξε νερό με πετρέλαιο . Οι άνθρωποι άρχισαν να παραπονούνται για αλλεργίες , αναπνευστικά προβλήματα, ενώ ο φόβος γίνεται εντονότερος μήπως το μείγμα περάσει στην τροφική αλυσίδα, οπότε η ζωή των κατοίκων των γύρω περιοχών θα γίνει σωστός εφιάλτης. Βέβαια, το κατεστημένο είχε έτοιμο το «αντίδοτο», διατυπαμπανίζοντας το μικροργανισμό που καταπίνει το πετρέλαιο. Άλλο ένα ψέμα στο ψεύτικο οικοδόμημα δεν μας κάνει εντύπωση. Δεν είναι η πρώτη μεγάλη καταστροφή που γνώρισε η Γη:
1/ Το ηφαίστειο Coba το 75.000 π.Χ φόνευσε το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού.
2/ Το ηφαίστειο της Θήρας το 1600 π. Χ , κατέστρεψε τον Μινωικό Πολιτισμό της Κρήτης και του Αιγαίου(Η τρομακτική έκρηξη του ηφαιστείου στη Θήρα ήταν κατά πολύ ισχυρότερη απ' ό,τι νομίζαμε μέχρι σήμερα, πολλές φορές μεγαλύτερη εκείνης του ηφαιστείου Kρακατόα στον Nότιο Eιρηνικό το 1883, που οδήγησε στον θάνατο πάνω από 36.000 ανθρώπους. Οι επιστήμονες εκτιμούν πως οι πολιτισμικές επιπτώσεις της έκρηξης της Θήρας ήταν εξίσου σημαντικές, ίσως μάλιστα σημαντικότερες επηρεάζοντας όχι μόνο ολόκληρη την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου αλλά και την Ευρώπη. Το ηφαίστειο της Θήρας δημιούργησε θανατηφόρο παλιρροϊκό κύμα και πυκνά νέφη ηφαιστειακής στάχτης, προκαλώντας κλιματολογικές αλλαγές. Η πυκνή στάχτη και το φαινόμενο της θερμοκρασιακής μεταβολής που ακολούθησε -για 20 με 25 χρόνια ο ήλιος σκοτείνιασε ολόκληρη την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου και την κεντρική Ευρώπη μειώνοντας έτσι την θερμοκρασία- επέφερε εξάπλωση νέφους που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην αγροτική παραγωγή καταστρέφοντας τις καλλιέργειες λέει ο καθηγητής κ. François Bertemes του πανεπιστημίου Martin- Luther- (Halle-Wittenberg).)
3/ Οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι (Α & Β! Π.Π ) αποτέλεσμα της συνωμοσίας Εβραίων τραπεζιτών και εμπόρων του πολέμου, στοίχισαν άνω των 200 εκατομ. θανάτων και τεράστιες καταστροφές .
4/ Η κατασκευή των Πυρηνικών Οπλων και της πυρηνικής ενέργειας και η χρήση των υδρογονανθράκων , καθώς και άλλων χημικών ουσιών, μόλυναν ανεπανόρθωτα τον πλανήτη μας. Ιδιαίτερα οι εναέριες εκρήξεις πυρηνικών όπλων στις δεκαετίες 1960 -70 μόλυναν τον αέρα, το έδαφος και υπέδαφος. Τώρα με τους ψεκασμούς με δηλητηριώδη αέρια (chemtrail ) σκοτώνουν πολλά είδη ζώων και φυτών και πρώτιστα το ανθρώπινο είδος . Στους σχεδιασμούς τους είναι να μειώσουν τον πληθυσμό με πείνα , αρρώστιες , πολέμους, μόλυνση του περιβάλλοντος κ. α
Στα τελευταία 2.000 χρόνια της Εβραϊκής πολιτικής και πολιτιστικής κυριαρχίας, μέσω των τριών Αβρααμικών κοσμοπολιτικών θρησκειών(Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός και Ισλαμισμός) και των διαφόρων ιδεολογικο-πολιτικών δογματικών τους συστημάτων (Σοσιαλισμός, Κομμουνισμός, Νεοφιλελευθερισμός κ.α ) έγιναν τόσο τρομερές καταστροφές στον πλανήτη Γη που δεν είχαν γίνει σε όλο τον προηγούμενο βίο του ανθρωπίνου γένους, δηλαδή σε εκατομμύρια χρόνια. Κι’ αυτό γιατί αντικατέστησαν τον Ελληνικό τρόπο σκέψεως και το Ελληνικό πρότυπο με διάφορα δογματικά ιδεολογήματα και σοφιστείες της Εβραϊκής Βίβλου, που δεν βασίζονται στην λογική και στον ανθρωπισμό , αλλά στο κέρδος , το συναίσθημα και τον δογματισμό . Για παράδειγμα το Δελφικό «Μέτρον Αριστον» και «Μηδέν Αγαν» τα αντικατέστησαν με το Βιβλικό «αυξάνεσθε και πληθύνεστε και κυριεύσατε όλη τη Γη» και το σύνδρομο του «Πύργου της Βαβέλ» Τα αποτελέσματα αυτών βιώνουμε σήμερα.
Επομένως ενώ οι προηγούμενες καταστροφές είχαν φυσικά αίτια, οι τελευταίοι οφείλονται στην αφροσύνη και την απληστία του ανθρώπου. Του δημιουργούν συνεχώς ανάγκες σε βάρος του περιβάλλοντος και των λοιπών ειδών επί της Γης. Ουσιαστικά κόβουν το κλαδί που μας κρατά στο χάος . Πρόκειται για χαλασμένους εγκεφάλους, που δεν μπορούν να σκεφθούν λογικά , παρά μόνον με τα ένστικτα και τις παρορμήσεις του ζώου, συχνά δε και αυτοκαταστροφικά. Ακόμη δεν βγήκαν από τους μύθους των μάγων και προφητών με τις ‘θεϊκές εντολές’. Ο άνθρωπος είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης των δόλιων , πονηρών, ισχυρών και εξουσιαστών και υπακούει δίκην προβάτου, η δε συλλογική του συμπεριφορά δεν διαφέρει εκείνης του ποιμνίου . Έχει τόσο πολύ πιστέψει στην ύλη ώστε ακόμη και για τη σωτηρία του αδιαφορεί, διότι σ’ αυτήν δεν υπάρχει η έννοια του κέρδους. Οι κραυγές ορισμένων δήθεν ‘περιβαλλοντολόγων’ , κίνητρο τους έχουν το κέρδος και όχι την προστασία του περιβάλλοντος. Το δάσος και οι ηθικές αξίες δεν φέρνουν κέρδος. Κέρδος φέρνει το μπετόν , το σίδερο, τα οικόπεδα κλπ. Κέρδος όμως φέρνει και το ψέμμα. Γι’ αυτό ο σύγχρονος κόσμος είναι χτισμένος στο ψέμμα. Εμείς οι ηλικιωμένοι που ζήσαμε και στην προπολεμική εποχή έχουμε βιώματα από ένα άλλο κόσμο αληθινότερο , σταθερότερο και πιο φυσιολογικό σε σχέση με τον σημερινό και μας παραξενεύει η αδιαφορία, ανευθυνότης και ο παραλογισμός των σύγχρονων . Τα λέμε , αλλά σε ώττα μη ακουόντων. Οι αξίες του παρελθόντος είναι χρήσιμες για το παρόν και για το σχεδιασμό του μέλλοντος και βρίσκονται στην Ελληνική Σκέψη. Ακόμη και αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να την ανακαλύψουμε σήμερα για να σωθούμε από τον επερχόμενο Αρμαγενδώνα (πληθυσμιακό, πυρηνικό, χημικό, περιβαλλοντικό, ηθικό κ.ο.κ) Ο σύγχρονος άνθρωπος επιζητά με κάθε τρόπο τις υλικές απολαύσεις, διότι αγνοεί τις πνευματικές τοιαύτες. Η ανισότης και η αδικία είναι αιτία της αδιαφορίας και καταστροφικής μανίας των ανθρώπων, που καταλήγει σε αυτοκαταστροφή . Καθώς δεν έχουν να χάσουν τίποτα, παρά τις αλυσίδες και τη μιζέρια τους, κάνουν τα πάντα για την καταστροφή της κοινωνίας . Ο Ωνάσης είχε πει : «Θα ρθεί μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση.» Αυτή την κόλαση προετοιμάζει η Νέα Παγκόσμια Τάξη και πρέπει να αντισταθούμε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ : Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Είναι πραγματικά ομοσπονδιακή τράπεζα; Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Federal Reserve Bank είναι ομοσπονδιακή - δηλαδή, ένα μέρος της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, το Ένατο Κυκλικό Δικαστήριο έθεσε το ζήτημα στην ακρη το 1982, όταν αποφάνθηκε: «Εξετάζοντας την οργάνωση και λειτουργία των Ομοσπονδιακών Τραπεζών, καθώς και την εφαρμογή των σχετικών παραγόντων, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η Reserve Banks δεν είναι ομοσπονδιακό όργανο για τους σκοπούς της FTCA, αλλά είναι ανεξάρτητο , ιδιόκτητο και τοπικά ελεγχόμενη εταιρεία." [Lewis εναντίον των ΗΠΑ, 680 F. 2δ 1239, 1241]
Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη της ιστορίας .
" Στη χώρα αυτή έχουμε τα πιο διεφθαρμένα θεσμικά όργανα που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Αναφέρομαι στην Federal Reserve Board και την Federal Reserve Banks. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι η Federal Reserve των ΗΠΑ είναι κυβερνητικό όργανο. Δεν είναι κυβερνητικά όργανα. Μπορούν τα ιδιωτικά μονοπώλια , εγχώριοι απατεώνες, πλούσιοι και επιθετικοί δανειστές χρημάτων να λυμαίνονται το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών προς όφελος των ίδιων και των ξένων πελατών τους. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα και τα υποκαταστήματα της είναι οι πράκτορες των ξένων κεντρικών τραπεζών. Η αλήθεια είναι η Ομοσπονδιακή Reserve Board έχει σφετεριστεί την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και εκμεταλλεύεται αλαζονικά την μονοπώλιακή πίστη η οποία έχει δοθεί στο Federal Reserve Board. "[Κογκρέσου Louis T. McFadden, ο πρόεδρος της Βουλής Banking & Νομισματική Επιτροπή, ομιλία στο δάπεδο της Βουλής των Αντιπροσώπων, τον Ιούνιο 10, 1932]
"Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουμε, πράγματι, δύο κυβερνήσεις .... Έχουμε την θεσμική κυβέρνηση .... Παράλληλα έχουμε μια ανεξάρτητη, ανεξέλεγκτη και ασυντόνιστη κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, που ασκεί τις εξουσίες του χρήματατος, οι οποίες έπρεπε βάσει του Σύνταγματος να ασκούνται από το Κογκρέσο . "[Κογκρέσου Wright Patman, Πρόεδρος της Βουλής Banking & Νομισματική Επιτροπή, ομιλία στο πάτωμα House, 1967]
«Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν καμία πραγματική κατανόηση της λειτουργίας των διεθνών δανειστών χρημάτων .... Οι λογαριασμοί της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ ποτέ δεν είχαν ελεγχθεί. Λειτουργεί εκτός του ελέγχου του Κογκρέσου και .... χειρίζεται την πίστωση των Ηνωμένων Πολιτειών . "[Barry γερουσιαστής] Goldwater
«Τα χαρτονομίσματα της Federal Reserve είναι παράνομα» [ΗΠΑ Αντιπρόσωπος Δρ Ron Paul]
Εάν αυτό είναι αλήθεια γιατί δεν ρυτο έμαθα ; Γιατί μου το έκρυψαν;
Βασικά, είναι επειδή οι διεθνείς τραπεζίτες, έχοντας απεριόριστα κεφάλαια, κατέχουν και ελέγχουν τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης. "Αυτοι οι διεθνείς τραπεζίτες και τα συμφέροντα του πατριάρχη τους Ροκφέλερ-Standard Oil ελέγχουν την πλειοψηφία των εφημερίδων και τις στήλες αυτών των εντύπων με αποτέλεσμα να χτυπούν, υποτάσσουν και κατευθύνουν τους δημόσιους υπάλληλους που αρνούνται να παραχωρήσουν τους διαγωνισμούς των παραγγελιών και προμηθειών των ισχυρών διεφθαρμένων κλικών που συνθέτουν την αόρατη κυβέρνηση. "[Teddy Roosevelt] Οι Εβραίοι είναι οι πρώτοι διδάξαντες την «μίζα , που έχει γίνει ο κανόνας στην Ελλάδα(Ορα σκάνδαλα Ζήμενς)
Πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε γιατί δεν διδάσκεται η αλήθεια σχετικά με την Federal Reserve στο σχολείο; Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για το βίντεο για να ακούσετε την μαρτυρία του Norman Dodd, επικεφαλής της επιτροπής του Κογκρέσου ότι διερευνώνται τα αμαρτωλά ιδρύματατα των Ροκφέλερ, Κάρνεγκι και Ford και των προθέσεων τους να έλεγξουν την εκπαίδευση:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7529890059122668728&q=hidden+agenda+norman+dodd
Πώς αυτό μας επηρεάζει;
Το Κογκρέσο ορισε αρχικά σαν νόμιμο χρήμα το ασημένιο "Δολάριο", το οποίον αποτελείται από (τουλάχιστον) 371.25 γραμμάρια καθαρό ασήμι. Πριν από το 1965 θα μπορούσε κανείς να ανταλλάξει ένα χαρτί δολάριο με ένα πραγματικό ασημένιο δολάριο. Ωστόσο, το 1965 σταματήσαν την κοπή ασημένιου δολάρίου. Όταν αυτό συνέβη, ο πληθωρισμός άρχισε να ανεβαίνει στα ύψη. Τώρα χρειάζεσαι μια ολόκληρη δέσμη χαρτοδολάρια (δηλαδή, " χαρτονομίσματα ομοσπονδιακής τράπεζας") για να αγοράσεις ένα πραγματικό ασήμένιο δολάριο. Τώρα χρειάζεται δύο εργαζόμενοι γονείς για να στηρίξουν μια οικογένεια και το δημόσιο χρέος . Το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ έχει εκτοξευθεί πάνω από 12 τρισεκατομμύρια δολάρια! Και αυτό δεν συμπεριλαμβάνει το ιδιωτικό χρέος , δηλαδή το χρέος των ιδιωτών και εταιρειών , που υπολογίζεται άνω των 50 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή είναι η εικόνα της μεγάλης κλοπής που έχει γίνει στην Αμερική από τους Εβραίους τοκογλύφους της Federal Reserve Bank
Το χαρτί και το ψηφιακό νόμισμα που οι τραπεζίτες δημιουργούν εκ του μηδενός δεν υποστηρίζεται από τίποτα. Πρόκειται για σκέτη απάτη. Όσο περισσότερο "δολάρια" σε χαρτί κυκλοφορούν από τα τυπογραφεία ή ψηφιακά «δολάρια» που δημιουργούνται από τους υπολογιστές, τόσο λιγότερο το καθένα αξίζει. Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε περισσότερα απ’ αυτά για να αγοράσουμε τα πράγματα που αγοράζαμε πριν, έτσι η τιμή του ανεβαίνει συνεχώς και καταλήγει σε ατέλειωτο πληθωρισμό. Δυστυχώς, οι μισθοί για τους περισσότερους ανθρώπους δεν αυξάνονται αρκετά γρήγορα ώστε να προλάβει τον πληθωρισμό. Αλλά μην ανησυχείτε, οι διεθνεις τραπεζίτες δημιούργησαν πλαστικό χρήμα "πιστωτικές κάρτες" για να μας «βοηθήσουν». Φυσικά, δεν μπήκαν στον κόπο να μας πουν ότι δεν δημιουργουν αρκετό χάρτινο / ψηφιακό νόμισμα για να αποπληρώσουν το χρέος συν τους τόκους. Ετσι μαθηματικά η οικονομία τελικά θα καταρρεύσει, όπως συνέβη πάντα στην ιστορία με τα χάρτινα νομίσματα .
Πως φθάσαμε ως εδώ ;
Εν συντομία, το σύστημα της Federal Reserve δημιουργήθηκε από τις διεθνείς τραπεζικές οικογένειες, όπως οι Rothschilds , Warburgs και Ροκφέλερ. Αυτό το διεθνές τραπεζικό καρτέλ δημιουργεί "χρήμα" από το πουθενά. Κοστίζει μόνο τα λίγα λεπτά για να εκτυπώσει η κάθε Federal Reserve χαρτονόμισμα " δολάριοα", και τότε θα στείλουν το λαγαριασμό στον αμερικανικό λαό για την πλήρη ονομαστική αξία του τραπεζογραμματίου. Στη συνέχεια μας χρεώνει με τόκο δανεισμού των χρήματων αυτών που ανήκουν όχι σ’ αυτούς αλλά στο αμερικανικό δημοσιο. Αυτή είναι η χειρότερη προσβολή του αμερικανού πολίτη, ο οποίος αντί να τυπώνει το αμερικανικό κράτος το νόμισμα και να μην πληρώνει τόκο, έχει παραδώσει το προνόμιο τούτο στους Εβραίους τοκογλύφους. Αν αυτό το έκανε ο οποιοσδήποτε αμερικανός ή ξένος πολίτης ή ίδρυμα, θα συλλαμβάνετο και θα οδηγείτο στη φυλακή. Όχι όμως και οι Εβραίοι τοκογλύφοι , οι οποίοι αποτελούν το παρακράτος, δηλαδή μια πανίσχυρη συμμορία εντός του κράτους που το τρομοκρατεί και αποσπά και σφετερίζεται την νόμιμη εξουσία
Το σύστημα αυτό έχει θεσμοθετηθεί σταδιακά, αρχίζοντας από τον Εμφύλιο Πόλεμο και κορυφώθηκε με την παράνομη υπογραφή του νόμου περί της Federal Reserve Act το 1913.
Η θεσμοθέτηση της Federal Reserve Act ήταν αντισυνταγματική, διότι :
1) το Σύνταγμα των ΗΠΑ απαγόρευσε " τραπεζογραμμάτια επί πίστωσει" (δηλαδή, χαρτίνο νόμισμα ) και
2) το Συντάγμα των ΗΠΑ θα έπρεπε να τροποποιηθεί για να αλλάξει ο ο νομισματικός κανόνας του ασημένιου και χρυσού προτύπου κέρματος . Το αμερικανικό Σύνταγμα, ο υπέρτατος νόμος του ομόσπονδιακού κράτους, μπορεί να τροποποιηθεί μόνο σύμφωνα με το άρθρο V. Το αμερικανικό Σύνταγμα δεν μπορεί να τροποποιηθεί από το νόμο. Αυτές οι παράνομες πράξεις ενός εγκληματικού Κογκρέσου θυμίζουν ένα απόσπασμα από τον αξιότιμο Alfred E. Neuman του φημισμένου Mad Magazine : "Η Αμερική είναι η γη για την οποία αγωνίστηκαν για την ελευθερία και στη συνέχεια πέρασαν νόμους για να απαλλαγούν από αυτή."
Ποιοι εκμεταλλεύθηκαν αυτή τη χώρα ; Και ποιοι πέρασαν αυτούς τους νόμους; Η πλουτοκρατική Εβραική τάξη μέσω των αχυρανθρώπων που εξαγόρασαν με τις μίζες και την διαφθορά.
Η Federal Reserve είναι επίσης ένα μονοπώλιο - σε μια χώρα όπου τα μονοπώλια υποτίθεται ότι είναι παράνομα. Το IRS καταθέτει το φόρο εισοδήματος των πολιτών κατευθείαν στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεματικού και όχι στο Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών. Ως εκ τούτου, το IRS, είναι μια αντισυνταγματική οντότητα , διότι απλώς εκτελεί υπηρεσία συλλογής για τους διεθνείς τραπεζίτες. Με την πάροδο των ετών, η IRS έχει γίνει ένα εργαλείο της υψηλής τραπεζικής οικογένειας για οικονομική επίθεση με δικαίωμα φυλάκισης ανθρώπων που αποκαλύπτουν το ρόλο της Federal Reserve. Είναι επίσης ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από την κεντρική κυβέρνηση της Ουάσιγκτον να επιτεθεί σε άνθρωπους που αποκαλύπτουν τη διαφθορά της κυβέρνησης.
Αν κυτάξετε ένα χάρτινο δολάριο, θα παρατηρήσετε ότι δηλώνει στην κορυφή του " χαρτονομίσματος": "Federal Reserve NOTE". Ένα " χαρτονόμισμα" είναι, εξ ορισμού, " ένα όργανο του χρέους" και " δηλώνει χρέος ». Σύμφωνα με το ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΝΟΜΟΥ (έκτο Ed.)" MONEY "ορίζεται:" Κατά τη συνήθη και τακτική αποδοχή σημαίνει κέρματα και χάρτινο νόμισμα που χρησιμοποιείται ως κυκλοφορούν μέσο συναλλαγών, και δεν περιλαμβάνει τραπεζογραμματια, ομόλογα, αποδεικτικά στοιχεία του χρέους, ή άλλα προσωπικά ή ακίνητα . "Τώρα αυτό μπορεί να προκαλέσει σοκ σε μερικούς ανθρώπους, αλλά αυτά τα χαρτιά" Federal Reserve τραπεζογραμματια "δεν είναι τα χρήματα και δεν είναι δολάρια. Federal Reserve είναι απλώς ένα ανεπίσημο έγγραφο αναγνώρισης του χρέους . (IOUs). Δεν υπάρχει τίποτε που στηρίζει αυτά σαν χρήματα εκτός από το χρέος. Ωστόσο, τα άτομα (προαιρετικά) τα χρησιμοποιούν αντί του χρήματος ως δολάρια. Η λέξη κλειδί είναι "ως". (Οι μικρότερο λέξεις μπορούν να έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.)
Οι τράπεζες μπορούν να δημιουργήσουν αυτό το ψεύτικο "νόμισμα" από τον αέρα. Οι τράπεζες θα μπορούν να δανείσουν χρήματα που δεν έχουν. Όταν κάνετε αίτηση για ένα δάνειο από μια τράπεζα, η τράπεζα δεν έχει τίποτα να υποστηρίξει το εν λόγω δάνειο, διότι τους επιτρέπεται να δανείζουν από περίπου επτά έως δέκα φορές περισσότερο "νόμισμα" από ό, τι διαθέτουν σε καταθέσεις. Αυτό δεν είναι απλώς εικασίες? Αυτό είναι θέμα της καταγραφής δικαστηρίου, σύμφωνα με ένορκη μαρτυρία , από έναν πρώην δικηγόρο για την Federal Reserve. Με άλλες λέξεις οι τραπεζίτες δημιουργούν "νόμισμα" μόνο με το χτύπημα μιάς πέννας ή την πληκτρολόγηση ενός αριθμού στον υπολογιστή. Αυτές οι τραπεζίτες στη συνέχεια για να σας δανείσουν αυτό το ποσόν , σας χρεώνουν τον τόκο ! Αν εμείς οι απλοί άνθρωποι κάναμε αυτό που θα μας κλείνανε για πολλά χρόνια σε κάποια ομοσπονδιακή φυλακή. Δυστυχώς, δεν τυπώνουν αρκετά νομίσματα για να πληρώσουν τον τόκο. Ετσι χρειαζόμαστε να δανειστούμε περισσότερο ψευτο-δολαρια για να εξοφλήσουμε το τόκο , με αποτέλεσμα την μη πληρωμή και την συνεχή αύξηση του χρέους.
Αυτό το κάλπικο χρηματικό σύστημα δεν οφελεί μόνον τους τραπεζίτες , αλλά επίσης και τους δικηγόρους . Όπως έχει αποδειχθεί στο Whitman County, Ουάσινγκτον, οι δικηγόροι (τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου ), εξυπηρετούν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των διεθνών τραπεζιτών -γκάνκστερς και όχι, εμάς τους ανθρώπους. Η τεκμηρίωση που υπάρχει μέχρι στιγμής αποκαλύπτει ότι ο Δικηγορικό Σύλλογος , οι εισαγγελείς και δικαστές, και ακόμη και ο Γενικό Εισαγγελέας και ο Κυβερνήτης (επίσης μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου), είναι από κοινού συνωμότες με τους τραπεζίτες-γκάνκστερς για την παράνομη επίθεση και φυλάκιση ανθρώπων που προβολλουν το θέμα του πραγματικού χρήματος . Τα στοιχεία δείχνουν σαφώς ότι υπάρχει μιά εθνικά εγκληματική συνωμοσία τραπεζιτών και δικηγόρων για την ανατροπή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα για αυτή την εγκληματική συνωμοσία.
Αληθινά χρήματα είναι το χρυσό & ασημένιο νόμισμα
Το άρθρο Ι, τμήμα 10 των Ηνωμένων Πολιτειών Συντάγματος λέει: «Κανένα κράτος δεν θα ... κάνει ό,τιδήποτε άλλο , αλλά χρυσό και ασημένιο νόμισμα για την καταβολή του χρέους." "Το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελεί τον υπέρτατο νόμο του ομόσπονδιακού κράτους της παρούσας χώρας και δεν έχει τροποποιηθεί ποτέ.
Το άρθρο Ι, τμήμα 8 ορίζει τα εξής: "Το Κογκρέσο έχει την εξουσία να φτιάχνει νομίσμα (coin=μεταλλικό) ». Παρατηρήστε ότι δηλώνει "νόμισμα= coin " και όχι να τυπώνει χαρτονόμισμα . Οποιοσδήποτε διαβάσει τις σημειώσεις του James Madison's της Συντακτικής Συνέλευσης, το Federalist Papers, κλπ θα διαπιστώσει ότι ένας από τους σκοπούς της Συντακτικής Συνέλευσης ήταν να αρθούν εντελώς τα χαρτονόμισματα! Έτσι για τα πρώτα 72 χρόνια από την ίδρυση του έθνους μας, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών
έκοψε μόνο χρυσά και ασημένια νομίσματα για χρήματα.

«Όπως προκύπτει από ολόκληρο το κείμενο του Συντάγματος, καθώς και από την ιστορία της εποχής που το γέννησε , αυτό ήταν αντικείμενο της σύμβασης, για ένα νόμισμα που αποτελείται από πολύτιμα μέταλλα. Αυτές υιοθετήθηκαν από ένα μόνιμο κανόνα, ο οποίος απέκλειε τη χρήση αναλώσιμων μέσων συναλλαγής, όπως ορισμένων γεωργικών προϊόντων που αναγνωρίζονται από το καταστατικό κάποιων μελών ως προσφορά για τα χρέη, ή η ακόμη πιο ολέθριο από το χαρτονόμίσμα. "[Ο Πρόεδρος Άντριου Τζάκσον, στο 8ο Ετήσιο Μήνυμα προς το Κογκρέσο, 5 Δεκεμβρίου 1836]
"Η Κεντρική Τράπεζα είναι ένας θεσμός από τους πιο θανατηφόρους σε εχθρότητα εναντίον των αρχών και της μορφής του Συντάγματός μας. Ολες οι τράπεζες, προεξοφλούν λογαριασμούς ή τραπεζογραμμάτια για οτιδήποτε άλλο όχι με κέρματα. Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγχουν την έκδοση του νομίσματός τους, αρχικά με τον πληθωρισμό και στη συνέχεια με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες και οι εταιρείες που θα δημιουργούνται γύρω από αυτά θα στερήσουν από το λαό όλη την περιουσία του, έως ότου τα παιδιά τους θα ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατέκτησαν. "[Thomas Jefferson]
Ο εφιάλτης τον οποίον ο Thomas Jefferson προέβλεψε έγινε οδυνηρά πραγματικό κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, όταν η διεθνής τραπεζίτες-γκάνκστερς προκάλεσαν το κλείσιμο πολυάριθμων σπιτιών, αγροκτημάτων και επιχειρήσεων. Καθώς το δημόσιο χρέος κινείται κατακόρυφα προς τα πάνω, φαίνεται ότι βαδίζουμε προς μια νέα οικονομική αναστάτωση. ΚΛΙΚ ΕΔΩ για την ενημέρωση σχετικά με την οικονομία.

Σημάδι του θηρίου ή θρησκευτικές πράξεις χειραγώγησης;
Καθένας μπορεί να λάβει μια επίσημη επιστολή από τη διοίκηση κοινωνικής ασφάλισης που βεβαιώνει ότι το IRS έχει δικαιοδοσία επί της Κοινωνικής Ασφάλισης. Το IRS είναι απλά μια εταιρία που χρησιμοποιείται για την επιστροφή της περιουσίας των Αμερικανών στο Federal Reserve που ανήκει στους διεθνείς γκάνκστερ-τραπεζίτες. Η εταιρεία είναι γνωστή ως Οργανισμός Κοινωνικής Ασφάλισης δεν έχει καν έδρα την Ουάσιγκτον, DC. Εχει εδρα τη Βαλτιμόρη, Μέρυλαντ και δεν έχει καν προνόμιο κυβερνητική θεσμοθέτησης .
Επί του παρόντος, στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορείτε να πάρετε κάποια θέση εργασίας, να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό, ασφάλεια, άδεια οδήγησης, άδεια κυνηγίου ή ψαρέματος χωρίς αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να ζήσετε , να ταξιδεύσετε, να αγοράσετε ή πωλήσετε χωρίς αυτόν τον αριθμό. Παρότι δεν είμαι χριστιανός και θεοσεβούμενος ενώ έχεις να κάνεις με σιωνιστές πρέπει να το λάβεις υπ’ όψιν, διότι συμπτωματικά(;) το Κεφάλαιο 13 της Αποκάλυψης αναφέρει ότι το σημάδι του θηρίου είναι ένας αριθμός χωρίς το οποίο δεν μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει. Είναι αυτό το "σημάδι του θηρίου" ή θρησκευτική χειραγώγηση από την πλευρά των δυνάμεων που υπάρχουν ; Απλούστατα κάνουν το παν για να ελέγξουν πλήρως τη ζωή μας . Αλλά ματαιοπονούν. Εστω και μια φωνή να μείνει ελεύθερη θα τους τινάξει το ολοκληρωτικό οικοδόμημα στον αέρα.
Κατά τη διάρκεια της Συντακτικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων χρησιμοποιούνται οι λέξεις «απόρριψε τους λογαριασμούς επί πιστώσει» όταν πρόκειται για την έκδοση του χαρτονομίσματος . Το γεγονός ότι οι συντάκτες του Συντάγματος ήταν τόσο άκαμπτοι για την απαγόρευση της εκτύπωσης του νομίσματος σε χαρτί όπου ένας από τους αντιπροσώπους, ο George Reed του Delaware, αναφώνησε ότι αν έβαζαν τις λέξεις " απορρίπτουν τους λογαριασμούς της πίστωσης(=τα χαρτονομίσματα)" στο Σύνταγμα, θα ήταν ", ωσάν να προειδοποιούσαν για το σήμα του θηρίου στην Αποκάλυψη!" ΚΛΙΚ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό στο άρθρο του με τίτλο « Σημάδι του Θηρίου από το American Bar Association; "
Τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό;
1. Μορφωθείτε: Το πρώτο πράγμα που ο καθένας μπορεί να κάνει και πρέπει να κάνουμε είναι να σπουδάσουμε το θέμα. Το βιβλίο «ECONOMIC SOLUTIONS»(οικονομικές λύσεις) είναι ένα καλό βιβλίο για να ξεκινήσετε. Μια άλλη πηγή είναι « A PLEA FOR THE CONSTITUTION OF THE UNITED STATES by by George Bancroft (έκκληση για ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ από τον Γιώργιο Bancroft). Ένα άλλο βιβλίο που ένθερμα συνιστούμε είναι το βιβλίο για την ίδρυση της Federal Reserve «THE CREATURE FROM JEKYLL ISLAND by G. Edward Griffin» ( Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΖΕΚΙΛ του Γ. Edward Griffin. )
2. Υπάρχουν κάποια μεγάλα βίντεο που πληροφορούν τους πολίτες σχετικά με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της απάτης και το σχέδιο των διεθνών τραπεζιτών για μια κοινωνία χωρίς μετρητά. Πολλοί άνθρωποι σήμερα θα προτιμούσαν να παρακολουθήσουν μια ταινία παρά να διαβάσουν ένα βιβλίο. Κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για δωρεάν βίντεο τεκμηρίωσης της Federal Reserve της απάτης και για άλλα συναφή θέματα.
3. Ξεκινήστε τη χρήση Αμερικανικών κερμάτων όσο μπορείτε για να αγοράσετε αγαθά και υπηρεσίες, διότι δεν αποτελούν μέρος του συστήματος της Federal Reserve . Κέρματα νικελίου-χαλκού είναι εντάξει, αλλά χρυσά και ασημένια νομίσματα είναι πολύ καλύτερα. Θυμηθείτε τι είπε ο Andrew Williams, εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας στην Ουάσινγκτον. Αυτός δήλωσε σχετικά με τα χαρτονομίσματα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ :
"Δεν υπάρχει κανένας νόμος που λέει ότι τα αγαθά και οι υπηρεσίες πρέπει να πληρώνονται με τα χαρτονομίσματα της Federal Reserve . Τα μέρη που εισέρχονται σε μια συναλλαγή μπορεί να καθορίσουν οποιοδήποτε μέσο ανταλλαγής συμφωνήσουν."
"Σε μια εποχή καθολικής εξαπάτησης, το να λές την αλήθεια θεωρείται επαναστατική πράξη." George Orwell
(Πληροφορίες ελήφθησαν από το Άρθρο του Lanny Messinger, webmaster αυτής της ιστοσελίδας, ο οποίος είναι πλέον συνταξιούχος)
Οικονομική κατάσταση του κράτους (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ): Η Ομοσπονδιακή Bailouts Reserve
Οικονομική κατάσταση του κράτους (ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ): Υπάρχει χρυσός στο Φορτ Νοξ;
Χρηματοοικονομική ευρωστία της Φυλής (τρίτο μέρος): Η ομάδα Bilderberg
Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για βίντεο πληροφορίες σχετικά με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και της IRS:
(Παρακαλώ στείλτε email στο σύνδεσμο προς αυτή τη σελίδα σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Αυτό το άρθρο μπορεί να αναπαραχθεί και να διανεμηθεί μόνο υπό τους όρους 1) ότι είναι δωρεάν 2) ότι θα πρέπει να επαναλαμβάνεται στο σύνολό της χωρίς καμία απολύτως αλλαγές και 3) ότι όποιος θέλει να δημοσιεύσει αυτό το άρθρο σε δικτυακό τόπο, πρέπει προηγουμένως να λάβει άδεια από Webmaster@HealthFreedom.info και 4), περιλαμβάνει μια σύνδεση με http://www.HealthFreedom.info . Ευχαριστούμε!)
Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ
Ο Εβραίος πάσχει από την σχιζοφρένεια του Ταλμούδ και της Παλαιάς Διαθήκης στα οποία πιστεύει. Τι είδους θεός είναι αυτός που δίνει εντολές να σκοτώνουν άλλους μη Ιουδαίους; Να βιάζουν τις γυναίκες τους, να διαρπάζουν τις περιουσίες τους, διότι ενεργούν εξ ονόματος του ; Για ποια δημοκρατία μας μιλούν; Και σαν να μην έφθανε αυτό έχουν και το μέσον του ραββίνου να ξεπλένουν κάθε τους αμάρτημα με μια προσευχή κάθε χρόνο. Κατά τους ψυχιάτρους τα άτομα με τέτοια ψυχοπαθολογικά σύνδρομα δεν εμφορούνται από ένδειξη ανωτερότητος. Αντίθετα πρόκειται για φόβο και έλλειψη αγάπης. Η έλλειψη της αγάπης είναι αποτέλεσμα των μονοθειστικών θρησκειών , οι οποίες προσπαθούν δια της βίας και με εντολές του Μεσσία με το «αγαπάτε αλλήλους» και το «αν ραπιστείς στρέψε και την άλλη παριά»να δημιουργήσουν το αίσθημα της αγάπης . Ποιος όμως είναι ο Μεσσίας; Είναι ο Ισραήλ και ο Εβραικός λαός , οι λεπροί και διωγμένοι από την Αίγυπτο , οι περιπλανώμενοι και νομάδες , οι εκτός νόμου, οι σαράφηδες και αργυραμοιβοί, οι συμμορίτες στα περάσματα των ποταμών, αλλά και οι σημερινοί μεγαλοτραπεζίτες , οι χρυσοκάνθαροι και οι πλουτοκράτες που έχουν στεγνώσει την αγορά από το χρήμα για να ρίξουν τους λαούς στην λιμοκτονία, την χρεωκοπία, την μιζέρια , την διάλυση και την καταστροφή. Οι Εβραίοι πιστεύουν στους κλέφτες και απατεώνες και μας έκαναν και εμάς να πιστεύουμε σ’ αυτούς που μας ληστεύουν και μας αιματοκυλλούν. Γιατί ασφαλώς λίγοι γνωρίζουν ότι ο Πρώτος , Δεύτερος , Ψυχρός Πόλεμος και ο τοιούτος κατά της Τρομοκρατίας είναι δικό τους έργο. Όπως δικό τους έργο είναι και όλοι οι τοπικοί πόλεμοι, οι κρίσεις και οι εξοπλισμοί που φορτώνουν στις χώρες σαν «ασφάλιστρο για να μην τους σπάσουν το μαγαζί» οι διεθνείς γκάνκστερς .
Το εθνικό κράτος ενώ έχει απαλλοτριώσει την εθνική κυριαρχία αυτό παραμένει τοπικός χωροφύλακας για τους πολίτες του για να επιβάλει τις αποφάσεις της διεθνούς εξουσίας, προς όφελος φυσικά του κεφάλαιου.
Το περιβάλλον έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό από την βουλιμική κερδοσκοπία της "συμμορίας των τραπεζιτων", που το αντιμετωπίζει σαν αναλώσιμο υλικό! Τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα καταργήθηκαν στην πράξη.


Το Κύμα θα φάει το Βράχο.
Αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ συμβαίνουν –τηρουμένων των αναλογιών – και στην Ελλάδα και όχι μόνον. Οι Εβραικές βδέλλες με τις νομισματοπιστωτικές κρίσεις, με τον πληθωρισμό και αποπληθωρισμό, με τον υπερδανεισμό και την στέρηση της χρηματοδότησης προσπαθούν να εξαγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί τα πάντα. Σίγουρα δεν θα μας αφήσουν τίποτε αν δεν αντισταθούμε. Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή αυτοί είναι άριστα οργανωμένοι και έχουν καθορίσει στόχους εδώ και αιώνες που τους επιδιώκουν. Εμείς αντίθετα είμαστε ανίκανοι να οργανωθούμε γιατί στη σημερινή χώρα μας επικρατούν μόνο οι Εφιάλτες. Ένας ικανός και δραστήριος πολίτης θα απομονωθεί, θα καταδιωχθεί και δεν αποκλείεται να θανατωθεί. Τα κατεστημένα μας είναι απόλυτα εξηρτημένα από αυτούς που αναφέρεις. Δεν έχει ο Όλυμπος θεούς ούτε λεβέντες η Όσσα, ραγιάδες έχει η μάνα Γη σκυφτούς για το χαράτσι, οκνοί, σκυφτοί που δεν κατανούν τη θεία τραχειά της γλώσσα ,των Ευρωπαίων περίγελλοι και των Αρχαίων παλιάτσοι. Τι οφείλουμε να κάνουμε; Αγώνα ενάντια στην δουλικότητα, ενάντια στην αμάθεια, ενάντια στην εξάρτηση. Να γίνουμε μπροστάρηδες και να αφιερώσουμε ένα κομμάτι από τον εαυτό μας σε ότι πρεσβεύουμε για να πετύχουμε κάποτε τους στόχους που οφείλουμε να θέσουμε. Δεν φταίνε λοιπόν οι Εβραίου που μας κυβερνούν και μας ληστεύουν . Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και οι δικοί μας είναι υπηρέτες τους για να πετύχουν στις δουλειές τους εναντίον της χώρας μας. Ε,μείς τι κάνουμε;
Τώρα πιά είσθε αρκετά ενήμεροι για το βάθος και το πλάτος της Εβραικής συνωμοσίας σε παγκόσμιο επίπεδο . Η αδυναμία τους έγκειται στο ότι αυτοί είναι μια ελαχιστοτάτη μειοψηφία , ενώ εμείς είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Επίσης αυτοί κατά κανόνα είναι αμόρφωτοι και ακαλλιέργητοι και αμαθέστατοι ,΄ενώ εμείς μπορεί να μην έχουμε χρήματα αλλά διαθέτουμε πνευματική καλλιέργεια και σοφία. Το ίδιο κέντρο ασκεί υπονομευτική διάβρωση στους διαχρονικούς ηθικούς θεσμούς της κοινωνίας διαβρώνοντας πρώτα τα ΜΜΕ, μετά τα σχολεία , μετά την οικογένεια και την κοινωνία και τέλος τα κράτη και τη δημοκρατία ήτοι : πορνογραφία, παιδεραστία, ομοφιλοφιλία, ναρκωτικά, υπαρξισμός , φεμινιστικό κίνημα, ψευδεπίγραφα κινήματα υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα φιλειρηνικά , οικολογικά , αντιρατσιστικά, μηδενιστικά, αναρχικά κινήματα καθώς και αυτά υπέρ των μειονοτήτων, αμφισβήτησης της ιστορίας, της τέχνης, ακομη και της επιστημονικής λογικής και της καθιερωμένης λατρείας . Με όλα αυτά επιεδιώκουν να ρίξουν το ηθικό του λευκού και του μη Εβραίου ατόμου και να τον κάνουν να αδρανήσει και να δεχθεί το ζυγό , δημιουργώντας του συνεχή αδιέξοδα ώστε να μην έχει άλλη επιλογή και διάθεση για αγώνα.
Η Εβραική υπονόμευση και αποσταθεροποίση υπήρξε λίαν επιτυχής στην Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία και σε πλείστες άλλες χώρες ως σήμερον , μεταβάλλοντας τον κόσμο σε σωρούς ερειπίων και απαξιώνοντας όλες τις ιδέες σαν μολυσμένες από την απληστεία τους να τις εκμεταλλευθούν και να τις μειώσουν για να κερδοσκοπήσουν. Και βεβαίως ο πρώτος τους στόχος ήσαν οι αρχαίοι Ελληνες σοφοί , οι οποίοι έγιναν στόχος σφοδρών επιθέσεων και αμφισβητήσεως.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που πίστεψαν στην Οκτωβριανή Επανάσταση η οποία στοίχισε αρκετά εκατομμύρια θύματα με την υποκίνηση των Εβραίων κομισαρίων. Η Μπολσεβίκικη επανάσταση ήτο έργο Εβραίων και κατά τη μετασταλινική περίοδο ελέγχθηκε από τον Nelson Rockefeller, οποίος υπήρξε ο κορυφέος σύμβουλος και του Franklin Roosevelt’s. Η λέξη μπολσεβίκος στις ΗΠΑταυτίσθηκε με αυτή του Εβραίου. Εκείνα τα χρόνια της Μακαρθικής υστερίας οι Εβραίοι δημιουργούσαν το κράτος του Ισραήλ με την γενοκτονία των Παλαιστινίων. Αλλά ουδείς από τους ‘goyim’ αντελήφθη το έγκλημα,΄ουδείς άκουσε τίποτα.
Η Συνεταιριστική Κοινωνία
Ο 21ος αιώνας κυριαρχείται από την κοινωνική και ηθική απαξίωση του κράτους και των δομών του, συνολικά όλου του συστήματος αξιών του καπιταλισμού. Οι θρησκείες τα πολιτικά κόμματα και οι διεθνείς θεσμοί έχουν απαξιωθεί . Εκτός από το κοινοβούλιο και τη «δημοκρατία» έχουν απαξιωθεί όλοι οι θεσμοί. Τούτο είναι επιλογή της Μαύρης Χειρός για να επιβάλει την παγκόσμια δικτατορία. Όμως επειδή τα κενά τα αντιπαθεί η φύση στη θέση των γραφειοκρατικών δομών του καπιταλισμού ανθίζει ο συνεταιριστικός θεσμός των ανθρώπων της παραγωγής που ποτέ δεν έπαψαν να υπάρχουν κάτω από όλες τις καταστάσεις ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Είναι οι απλοί άνθρωποι του μόχθου που και όταν οι δεινόσαυροι καπιταλιστές και πλουτοκράτες θα πάψουν να υπάρχουν αυτοί θα μοχθούν για μια καλύτερη κοινωνία.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΥΡΗ

Μόνον αν κάνουμε τη ζωή στους δισεκατομμυριούχους μαύρη ,σ’ αυτούς που ελέγχουν τις κυβερνήσεις –μαριονέττες και την παγκόσμια οικονομία, είναι δυνατόν να επέλθει αλλαγή για την πλειονότητα. Μόνον αν σταματήσει αυτή η προκλητική , άνιση και άδικη συσσώρευση πλούτου σε ελάχιστους είναι δυνατόν να βελτιωθεί ο κόσμος. Διότι έχει παρατηρηθεί ότι από χρόνο σε χρόνο ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ του 1% των κροίσων και του 99% των λοιπών ατόμων. Η αλματώδης αυτή αύξηση του πλούτου των κροίσων έχει ως αποτέλεσμα να στεγνώνει την πραγματική οικονομία προς μέγιστη ζημία του λαού. Επομένως πρέπει να ανατραπεί αυτή η κραυγαλέα ανισότης και να πάμε στην εποχή –όχι της ισότητος- αλλά της εποχής που το χρήμα δεν θα έχει τη σημερινή του σημασία, της συσσωρεύσεως, της προκλητικής επιδείξεως και της χρησιμοποιήσεως του ως μέσον κερδοσκοπίας. Μόνον όταν γίνει δύσκολη η ζωή της ελίτ του χρήματος θα αποφασίσουν να παραδώσουν μέρος του πλούτου τους για να βρουν και πάλι μια ήρεμη ζωή. Ποιοι όμως λογίζονται πλούσιοι; Όχι ασφαλώς αυτοί που μπορούν και αγοράζουν ένα ακριβό ρολόι , ή να πάνε το καλοκαίρι σε κάποιο νησί για διακοπές, ή έστω αυτοί που έχουν ένα εξοχικό σπιτάκι. Πλούσιοι πρέπει να λογίζονται αυτοί που δαπανούν άνω των 200.000 Ευρώ το χρόνο και μπορούν να αγοράζουν πύργους, κότερα, αεροπλάνα, σπίτια στις ακριβότερες περιοχές , να στέλνουν τα παιδιά τους στα καλύτερα σχολεία , να έχουν την καλύτερη περίθαλψη, να διαθέτουν ιδιωτική αστυνομία για ασφάλεια , να ταξιδεύουν χάριν αναψυχής σε όλο τον πλανήτη κ.ο.κ.
Σκεφθείτε λοιπόν αν μπροστά στη βίλα του ή στο εξοχικό του Α’ ή του Β’ κροίσου συγκεντρωνετο κόσμος αποφασισμένος να του εμποδίσει την είσοδο και την έξοδο. Πόσο ασφαλής και ευτυχισμένος θα ήτο; Η αν όποτε τον συναντούσαν οι πολίτες τον προπηλάκιζαν αγρίως –όπως κάνουν τώρα στους υπηρέτες τους πολιτικούς- πόσο δυστυχισμένοι θα ήσαν; Η τέλος αν υπήρχε κάποιο πατριωτικό , λαϊκό και επαναστατικό συμβούλιο και τους υποχρέωνε ή να παραχωρήσουν μέρος της περιουσίας τους ή να εξωστρακισθούν όπως στην αρχαία Αθήνα. Τι θα προτιμούσαν. Μην νομίζετε ότι τέτοια μέτρα είναι πρωτόγνωρα στον κόσμο. Αυτά εφαρμόσθηκαν από τον Σόλωνα( 639 - 559 π.Χ.) [Ο Σόλων ήταν σημαντικός Αθηναίος νομοθέτης, φιλόσοφος, ποιητής και ένας από τους επτά σοφούς της αρχαίας Ελλάδας. Ανήκε σε πλούσια και αριστοκρατική οικογένεια, η οποία καταγόταν από τη γενιά του βασιλιά της Αθήνας Κόδρου. Τα νομοθετικά μέτρα του Σόλωνα ήταν πολύ τολμηρά, αλλά και δραστικά και αντικατοπτρίζουν το μέγεθος της κρίσης που κλήθηκαν να θεραπεύσουν. Βασίζονταν στην αρχή της δίκαιης ανισότητας και όχι της απόλυτης ισότητας, ενώ επιδίωκαν να αποτρέψουν την εμφύλια διαμάχη και τη διάλυση της πολιτικής κοινότητας της Αθήνας διατηρώντας παράλληλα την κοινωνική συνοχή , την διαστρωμάτωση και την προβολή αυτής της διαστρωμάτωσης στη νομή της εξουσίας.: Καθόρισε τα αξιώματα τα οποία μπορούσε κάποιος να ασκεί, με κριτήριο τη τάξη στην οποία ανήκε, και όπου κατατασσόταν βάσει του εισοδήματος του (και ειδικότερα της φοροδοτικής του ικανότητας). Ως Ταμίες μπορούσαν να υπηρετήσουν μόνο πολίτες της ανώτατης τάξης, ενώ οι πολίτες της κατώτατης τάξης είχαν μόνο δικαίωμα συμμετοχής στην εκκλησία του δήμου. (Αριστοτέλης, εκδοση 2008) Τα μέτρα του αποσκοπούσαν στην παύση της εξάρτησης των ακτημόνων από την αγροτική οικονομία, καθώς και στην ανάπτυξη του εμπορίου και της βιοτεχνίας για την απορρόφηση αυτών των ακτημόνων, τους οποίους ο Σόλων προσπάθησε και ως ένα βαθμό κατάφερε να προφυλάξει από την πλήρη εξαθλίωση. Με τα μέτρα του ενισχύθηκαν οι μικρομεσαίοι αγρότες, αλλά και όσοι ασκούσαν κάποιο επάγγελμα εκτός της γεωργίας. Απαλείφθηκαν τα στεγανά της καταγωγής, που εμπόδιζαν αυτούς που πλούτιζαν από κάποιο επάγγελμα να ανέλθουν σε ανώτερες κοινωνικές τάξεις, να γίνουν πολίτες και να αναλάβουν αξιώματα.
Μέτρα επανόρθωσης (σεισάχθεια, από το σείω που σημαίνει αφαιρώ και το άχθος που σημαίνει βάρος):
o κατάργησε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες και προς το δημόσιο,
o απελευθέρωσε όσους Αθηναίους είχαν γίνει δούλοι λόγω χρεών στην ίδια την Αθήνα και επανέφερε στην πόλη όσους εν τω μεταξύ είχαν μεταπωληθεί στο εξωτερικό. Για ξένους δούλους δεν γίνεται λόγος στις πηγές. Για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο,
o κατάργησε το δανεισμό με εγγύηση το σώμα (προσωπική ελευθερία) του δανειολήπτη και των μελών της οικογένειάς του. Είναι επίσης πιθανό ότι
o αμνήστευσε τα αδικήματα που επέφεραν στέρηση πολιτικών ]
Θα μου πείτε ότι τότε οι Έλληνες ήσαν πολίτες και συναισθανόντουσαν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην πολιτεία και τον εαυτόν τους, ενώ σήμερα είναι δούλοι του θεού, του δεσπότη, του τραπεζίτη και του μεγαλοκαρχαρία.
Όταν ακόμη ανεχόμαστε για πρωθυπουργό τον διορισμένο από το ΔΝΤ και την τρόικα για να λεηλατήσει τον Ελληνικό λαό και να εξαφανίσει τους μικρομεσαίους , τότε δεν υπάρχει σωτηρία. Η σημερινή φορολογία ενώ πίνει το αίμα των φτωχών και μικρομεσαίων, αφήνει ανέπαφους τους κροίσους , διότι αυτοί διορίζουν τις κυβερνήσεις και αυτοί φτιάχνουν κατά πως τους βολεύει τα φορολογικά μέτρα , τις συμβάσεις και τη διανομή της κρατικής πίττας . Επομένως ας μην αναμένουμε βελτίωση εκ των άνω , δηλαδή από την κυβέρνηση ή το κοινοβούλιο. Μόνον αν ο λαός πάρει την υπόθεση στα χέρια του και κάνει το βίο αβίωτο στους κροίσους , θα ξεπεταχτεί –κάποιος νέος «Σόλων» από αυτούς τους ισχυρούς ή τα παιδιά τους – και θα κάνει τις δέουσες μεταρρυθμίσεις στο πολιτικό , οικονομικό και κοινωνικό σύστημα που σήμερα δεν λειτουργούν και βρίσκονται σε αδιέξοδα και παρακμή. Επομένως από το Χάος θα πάμε στις αλλαγές και στην τάξη και όχι το αντίθετο. Από το Χάος θα πάμε στην Νέα Εποχή της Γνώσης και του Πολιτισμού. Και αυτό θα γίνει όταν πεισθούν οι μεγάλο-κροίσοι ότι δεν κινδυνεύουν μόνον τα υλικά τους πράγματα αλλά και η ίδια η ζωή τους. Όσο αυτοί ζουν ασφαλείς, απολαμβάνουν ανενόχλητοι τα πλούτη τους και είναι σίγουροι ότι το ποίμνιο βελάζει στο μαντρί των πολιτικών απατεώνων δεν ανησυχούν . Όσο το ποίμνιο βόσκει αδιαμαρτύρητα στην έρημο την λιτότητα, ανεργία, την βαρύτατη φορολογία, την έλλειψη παιδείας, υγείας, ασφάλισης , ότι είναι παραδομένο στο έγκλημα , στους πολέμους για κάποιον φανταστικό Μπιν- Λάντεν , τότε ποτέ δεν θα κάνουν παραχωρήσεις. Οι κροίσοι έχουν όνομα και δεν είναι ο «κακός καπιταλισμός» όπως λέγει το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά τα συγκεκριμένα ονόματα σε κάθε κράτος να βρούμε και να τους κάνουμε τη «ζωή πατίνι», όπως λέει και ο λαός., μέχρις να ενδώσουν. Αλλά για να φθάσουμε σ’ αυτούς πρέπει πρώτα να ξεπετάξουμε το σάπιο, διεφθαρμένο και υπηρετικό πολιτικό σύστημα στην ψωροελίτ. Μόνον αν φύγει αυτή κατ’ επίφασιν δημοκρατική τους ασπίδα και μείνουν γυμνοί ενώπιον του λαού θα παραχωρήσουν μέρος από τα μυθώδη πλούτη τους για να σώσουν τα υπόλοιπα και τα κεφάλια τους. Ο καιρός γαρ εγγύς!!!

Προτάσεις:


Ιδιαίτερα εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς θεατές μιάς πολιτικής που ξεθεμελιώνει το κράτος πρόνοιας, κατακερματίζει τον κοινωνικό ιστό, καταστρέφει αντί να αναδιατάσσει αναπτυξιακά τις όποιες δομές και υποδομές της ελληνικής οικονομίας, ξεπουλάει τον εθνικό πλούτο και τη δημόσια περιουσία, παραχωρεί εθνικό έδαφος και εθνική κυριαρχία απογυμνώνει και έτσι αποδυναμώνει τη χώρα από τα διεθνή ερείσματα και δικαιώματά της και τελικά τη μεταβάλλει σε αμερικανικό δούρειο ίππο στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Μεσογείου με βέβαιο αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της Ελλάδας και τη νέα τραγωδία του Ελληνισμού.
Οπως γράφει ο Κώστας Λάμπος:Σ’ αυτές τις συνθήκες οι δυνάμεις της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επεξεργαστούν ΑΜΕΣΑ ένα Σχέδιο Σωτηρίας της Ελλάδας και του Ελληνισμού με το οποίο θα ανατάξουν την Εθνική και Κοινωνική, Απελευθερωτική Αυτοπεποίθηση και Συνείδηση των Ελλήνων στο βαθμό που θα τους επιτρέψει να αναδειχτούν στη Νέα Αμεσοδημοκρατική Κοινωνική Ηγεσία της χώρας και να αναλάβουν σε μια γνήσια αντικαπιταλιστική προοπτική την ευθύνη της σωτηρίας της χώρας και συμμαχώντας με τις αντίστοιχες δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρύτερης περιοχής να χτίσουν νέες συμμαχίες για μια προοδευτική Ευρωπαϊκή Ένωση και για ένα καλύτερο κόσμο χωρίς ιμπεριαλισμούς και Ηγεμονίες.

Περιθώρια για νεοφιλελεύθερες, σοσιαλδημοκρατικές, και τριτοτεταρτοδιεθνιστικές αυταπάτες δεν υπάρχουν πιά. Ο καταστροφικός και απάνθρωπος καπιταλισμός, από τη στιγμή που αδυνατεί να τροφοδοτήσει την πρόοδο προς την ευημερία, την Άμεση Δημοκρατία και την ειρήνη της ανθρωπότητας έχει ιστορικά χρεοκοπήσει και γι’ αυτό η δρώσα ανθρωπότητα πρέπει άμεσα να τον αποσύρει από την ιστορία, γιατί Αύριο θα είναι αργά, γιατί Αύριο θα υποστούμε όλοι τη νέα φασιστική παγκοσμιοποίηση και την απόλυτη καπιταλιστική βαρβαρότητα.Κατά την ταπεινή γνώμη του γράφοντος επιβάλλεται η θέσπιση και επιβολή παγκοσμίως και εν Ελλάδι μέτρων για την εκτόνωση της κρίσεως και την επικράτηση οικονομικής και κοινωνικής ομαλότητος:

1/ Καθιέρωση ενός δικαιοτέρου και ορθολογικού πολιτικού και οικονομικού συστήματος Αμεσης Δημοκρατίας με Συνεταιριστική διάσταση, με ατομικές ελευθερίες και ατομική πρωτοβουλία μέχρις ενός ορίου που να μην θίγονται τα δικαιώματα της πλειοψηφίας των κατοίκων της Γης.
2/ Στροφή στην πραγματική οικονομία και κατάργηση των κλεπτοκρατικών μεθόδων και πρακτικών, με την κρατικοποίηση των τραπεζών.

3/ Ανάδειξη του πολιτιστικού βραχίωνα και παροχή περισσότερων πολιτιστικών ααγαθών έναντι ορισμένων άχρηστων υλικών.

4/ Διάσπαση των Πολυεθνικών Ομίλων ανάλογα με την έδρα δραστηριοποιήσεως των και βαρυτάτη φορολογία τούτων .

5/ Απαγόρευση και κλείσιμο των Παράκτιων Εταιρειών(off shore)

6/ Δήμευση του πλούτου ιδιώτών πέραν ενός λογικού ορίου (λ.χ μονοψήφιου αριθμού εκατομμυρίου δολαρίων ή Ευρώ)
7/ Εφαρμογή της Αμεσης Δημοκρατίας και επαναφορά του θεσμού του εξωστρακισμόύ των μεγα-κροίσων, των τραπεζιτών-γκάνκστερς, των επαγγελματιών πολιτικών-γκάνκστερς , καθώς και των χρυσοκάνθαρων-κλεπτών, απατεώνων και διεφθαρμένων προσώπων με παράλληλη δήμευση των περιουσιών τους.

8/ Λογοδοσία των υπευθύνων της παρούσης κρίσεως, ή παρομοίων κρίσεων ενώπιον Ειδικού Δικαστηρίου Οικονομικών Εγκλημαάτων.

9/ Λήψη μέτρων(δημιουργία Ταμείου) για το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Πλούσιων-Φτωχών, Βορά-Νότου,
10/ Διάλυση των κλεπτοκρατικών οργανισμών αξιολογήσεων και των επιθετικών ταμείων αμοιβαίων κεφαλαίων
11 / Επαναφορά της Federal Reserve Bank στο Αμερικανικό Κράτος , λογοδοσία των προέδρων και μελών του Federal Reserve Board και δήμευση των περιουσιών τους. Κατά τον ίδιο τρόπο κρατικοποίηση των τραπεζών σε όλες τις χώρες και θέσπιση νέων θεσμών λειτουργίας των Χρηματιστηρίων και της Αγοράς.
12/ Απελευθέρωση των λαών από το ζυγό των τριών Αβρααμικών θρησκειών( Βίβλου, Ταλμούδ, Κορανίου κ.α) και διαχωρισμός κράτους και εκκλησιών, με παράλληληλη προβολή του Ελληνικού Πνεύματος και της Ελληνικής Φιλοσοφίας και Γραμματείας .
13/ Τέλος ΑΠΟΕΒΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ του παγκόσμιου πολιτικού, οικονομικού και πληροφοριακού συστήματος. Οι υπεύθυνοι εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητος να δικασθούν από το παγκόσμιο δικαστήριο.
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010
Το σύστημα της παγκόσμιας κυριαρχίας των Σιωνιστών

Την αξιοσημείωτη ομιλία ενός σημαίνοντα εβραίου επιχειρηματία και πολιτικού το 1961 θά έπρεπε, πρώτα, να διαβάσουν όλοι οι Αμερικανικοί πολίτες και δεύτερο, όλοι εμείς, γιατί ανατρέπει τον ισχυρισμό, ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη για τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι θα πρέπει να υποστηρίζουμε τους Εβραίους
Η Γερμανίακαι οι "Εβραίοι"

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ "ΕΒΡΑΙΩΝ" ΣΤΟΝ 1ον & 2ον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Μια ομιλία του Benjamin Η. Freedman sen. - που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατ' εντολήν της τότε πατριωτικής εφημερίδας του Conde McGinley "Common Sense"

Σημείωση


Η μετάφραση απο το γερμανικό κείμενο έγινε απο τον Εμμανουήλ Σαρίδη. Που επιμένει, ότι άν δεν μάθουμε ποιός πραγματικά κυβερνάει την Ελλάδα - και βέβαια όλο τον κόσμο - θα μπερδευόμαστε πάντα με τις σαχλαμάρες του ΚΚΕ και της κυρίας Παπαρήγα για το μέγαλο κεφάλαιο που βλέπουν στην Ελλάδα, κρύβοντας στην πραγματικότητα τους εβραίους τοκογλύφους και κεφαλαικράτες που βρίσκονται απο πίσω του. Μπορούν το ΚΚΕ και οι πολέμιοι του κεφαλαίου να μας κατονομάσουν τις εταιρίες με το μεγάλο κεφάλαιο στην Ελλάδα, με το οποίο μας πρίζουν κάθε ώρα και στιγμή; Ασφαλώς και όχι, δίοτι απλά δεν υπάρχουν. Και επειδή και εγω συγκαταλέγομαι στους πολέμιους του μεγάλου κεφαλαίου, έψαξα και βρήκα, ότι πίσω απ' αυτό το μεγάλο ελληνικό κεφάλαιο βρίσκονται, δυστυχώς, μόνο οι μεγάλοι εβραίοι τραπεζίτες και τοκογλύφοι της Wall Street και της City of London.
Εμμανουήλ Σαρίδης


Πρόλογος


Ο Benjamin H. Freedman γεννήθηκε το 1890 απο εβραίους γονείς. Έγινε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Νέα Υόρκη και ήταν ο κυρίως ιδιοκτήτης της Woodbury Soap Company. Μετα τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο διέκοψε τις σχέσεις και τις διασυνδέσεις του με τον οργανωμένο Εβραϊσμό. Με μια οικονομική δαπάνη 2,5 εκατ. δολαρίων πέρασε την υπόλοιπη ζωή του με δημοσιεύσεις για την επιρροή των Εβραίων στην Οικονομία και την Πολιτική των ΗΠΑ. Ήταν ένας Insider υψηλοτάτου βαθμού για τις εβραϊκές οργανώσεις και προσωπικός φίλος του Bernard Baruch, Samuel Untermyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy και πολλών άλλων, που την εποχή εκείνη βρισκόντουσαν σε κάποιο αξίωμα και είχαν κάτι να πούνε.


Παρά το γεγονός, ότι η ομιλία του Freedman έγινε το 1961, δεν έχει χάσει μέχρι σήμερα την επικαιρότητά της, το αντίθετο: Η πολιτική των ΗΠΑ για την Μέση Ανατολή βρίσκεται σήμερα όσο ποτέ στον βρόγχο εβραϊκών και προισραηλινών δυνάμεων που δρούν απο το παρασκήνιο. Αυτό άλλωστε πιστοποιείται τώρα και απο μια εντελώς ανύποπτη πλευρά, από δύο περίφημους επιστήμονες του Πανεπιστημιόυ του Χάρβαρντ. Τον John Mearsheimer και τον Stephen Walt, οι οποίοι στη μελέτη τους "The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy" (1) αποδεικνύουν, ότι η πολιτική για την Μέση Ανατολή που ασκούν οι ΗΠΑ δεν αντιπροσωπεύει τόσο τα αμερικανικά συμφέροντα, όσο αυτά του Ισραήλ. Αυτή την παράλειψη εκτελέσεως καθήκοντος της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, η οποία όχι μόνο συμπάθειες της αποφέρει, αλλά αυξάνει τους εχθρούς τους, την εξηγούν οι συγγραφείς με το ότι εβραϊκές ομάδες πίεσης έχουν κατορθώσει αριστοτεχνικά να πείσουν τους Αμερικανούς, ότι οι εχθροί του Ισραήλ στην περιοχή (ιδίως το Ιράν, το Ιράκ και η Συρία (2) αποτελούν μια απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά τα θρασύτατα ψέματα,
που έκαναν το 2003 δυνατή την δεύτερη εισβολή στο Ιράκ, που ακόμη δεν έχουν σχεδόν ξεχαστεί, σερβίρονται απο τους Εβραίους σχεδόν κατα λέξη και πάλι - αυτή τη φορά για μια επίθεση εναντίον του Ιράν. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, το αίτημα "Όχι πια άλλος πόλεμος για το Ισραήλ" (www.abbc.net/boycott-israel/flugblatt.pdf) (www.abbc.net / μποϊκοτάζ του Ισραήλ / flugblatt.pdf) είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ.Για την καλυτερη καταννόηση του θέματος, η γερμανική μετάφραση της ομιλίας του Freedman συνοδεύθηκε απο μια σειρά επεξηγηματικών υποσημειώσεων.


Τέλος στο Google και κάτω απο τον όρο: "Benjamin Freedman Willard Hotel 1961" μπορείτε να βρείτε την ακουστική εγγραφή και το πρωτότυπο αγγλικό κείμενο της ομιλίας.


Ποιός ήταν ο Benjamin Freedman;


Benjamin Freedman, a millionaire insider in international Zionist organizations, friend to 4 U.S. presidents, and also part of the 117-man strong Zionist delegation at the signing of the Treaty of Versailles. His speech at the Willard Hotel in 1961 can be considered as the most import speech from the 20th century. Here is a 40-minute fragment
(Μου φαινεται ομως, οτι οι γνωστοι αγνωστοι το εχουν βγαλει. Ψαξτε, ίσως στο http://www.warez-files.com/show-Benjamin-H-Freedman-s-Speech.html ή στο http://de.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Freedman Ε.Σ.)


Η ομιλία


Και τώρα η ομιλία του Benjamin H. Freedman sen. που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard, στην Washington D.C.:


Εδώ στις ΗΠΑ οι Σιωνιστές και οι θρησκευτικοί τους σύμμαχοι ασκούν τον πλήρη έλεγχο πάνω στην κυβέρνησή μας. Θα ήταν πολύ δύσκολο να μπούμε τώρα σε λεπτομέρεις. Όμως οι Σιωνιστές και οι θρησκευτικοί σύμμαχοι τους διοικούν τις ΗΠΑ, σαν να ήσαν οι απόλυτοι μονάρχες αυτής της χώρας. Προφανώς θα νομίζετε, ότι αυτό είναι μια πολύ εύκολη και απλή γνώση, αλλά επιτρέψτε μου να πω και να δείξω τι συνέβη, όταν εμείς "κοιμώμασταν".


Τι είχε συμβεί;


Ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος ξέσπασε το καλοκαίρι του 1914. Μερικοί της ηλικίας μου θα τον θυμούνται ακόμα. Αυτός ο πόλεμος λοιπόν έγινε από τη μία πλευρά απο την Αγγλία, τη Γαλλία και τη Ρωσία και απο την άλλη από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ουγγαρία και την Τουρκία. Μέσα σε 2 χρόνια η Γερμανία κέρδισε τον πόλεμο, όχι επίσημα, αλλά στο πεδίο της μάχης. Τα γερμανικά υποβρύχια, που απετέλεσαν μια έκπληξη για τον κόσμο, σάρωσαν όλα τα πλοία αποστολής εφοδίων από τον Ατλαντικό. Τα πυρομαχικά και οι εφεδρείες της Βρετανίας εξαντλήθηκαν. Μετά ήρθε η πείνα. Ταυτόχρονα, ο γαλλικός στρατός είχε στασιάσει, η Γαλλία είχε χάσει 600.000 νέους ανθρώπους, το άνθος της γαλλικής νεολαίας, στη μάχη του Βερντέν στο Σόμμε.


Οι Ρώσοι είχαν διαλυθεί, είχαν πάρει τα (πολεμικά) παιχνίδια τους και πήγαν σπίτι, δεν ήθελαν να συνεχίσουν το παιχνίδι, ούτε και τους άρεσε ιδιαίτερα ο τσάρος. Ο ιταλικός στρατός είχε καταρρεύσει.


Στο γερμανικό έδαφος δεν είχε πέσει ούτε ένας πυροβολισμός. Κανένας εχθρός δεν είχε περάσει τα γερμανικά σύνορα, και όμως η Γερμανία πρότεινε στην Αγγλία ειρήνη. Μια ειρήνη επί τη βάσει των πραγμάτων της προηγούμενης κατάστασης, του "Status quo ante", θα λέγανε οι νομικοί. Αυτό σημαίνει, ότι η Αγγλία το καλοκαίρι του 1916 σκεφτόταν στα σοβαρά. Δεν είχε καμμία άλλη επιλογή, είτε θα αποδεχόταν αυτή την προσφορά ειρήνης, ή θα συνέχιζε να πολεμά μέχρι την αυτοκαταστροφή της.


Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης οι γερμανοι Σιωνιστές, σαν εκπρόσωποι των Σιωνιστών της Ανατολικής Ευρώπης, αποτάνθηκαν στο βρετανικό πολεμικό Συμβουλιο, και για να συντομεύσω το όλο θέμα εδώ, εγώ έχω όλα τα έγγραφα εδω για να το αποδείξω, είπαν:


"Κοιτάξτε εδώ, εσείς μπορείτε να κερδίσετε ακόμη αυτό τον πόλεμο, δεν χρειάζεται να παραδοθείτε. Δεν χρειάζεται να αποδεχθείτε αυτήν την ειρήνη που σας προσφέρουν οι Γερμανοί. Με τις ΗΠΑ σαν σύμμαχοι, μπορείτε ακόμη να κερδίσετε αυτό τον πόλεμο".


Οι ΗΠΑ δεν είχαν ακόμη καμμία σχέση με αυτό τον πόλεμο. Έιμασταν ακόμη φρέσκοι, είμασταν νέοι, είμασταν πλούσιοι και είμασταν ισχυροί. Οι Σιωνιστές είπαν στην Αγγλία: "Θα σας φέρουμε τις ΗΠΑ στον πόλεμο σαν σύμμαχο, αφού όμως εσείς κερδίσετε τον πόλεμο και νικήσατε την Γερμανία, την Αυστρία-Ουγγαρία και την Τουρκία, θέλουμε ως αντάλλαγμα την Παλαιστίνη, αυτό είναι η τιμή της προσφοράς".


Λοιπόν, η Αγγλία είχε το ίδιο δικαίωμα να υποσχεθεί την Παλαιστίνη σε κάποιον, όπως και εμείς, αν είχαμε υποσχεθεί στους Ιρλανδούς την Ιαπωνία, για έναν οποιονδήποτε λόγο. Ήταν απολύτως παράλογο, η Μεγάλη Βρετανία, η οποία δεν είχε κανένα συμφέρον, ούτε κανέναν δεσμό με την Παλαιστίνη, να την χρησιμοποιήσει σαν μέσο πληρωμής την είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο. Όπως και νάχουν τα πράγματα, έδωσαν αυτή την υπόσχεσή τον Οκτώβριο του 1916. Και λίγο μετά, δεν ξέρω πόσοι θα μπορούσαν να το ενθυμούνται, εισήλθαν οι ΗΠΑ, που ήσαν πάντα και είναι απόλυτα υπέρ της Γερμανίας, ως σύμμαχοι της Μεγάλης Βρετανίας στον πόλεμο.


Το λέω πάλι: Οι ΗΠΑ ήταν πάντοτε υπέρ της Γερμανίας, επειδή οι εφημερίδες ήταν υπό εβραϊκό έλεγχο, οι τραπεζίτες ήταν Εβραίοι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη χώρα αυτή ήταν υπό εβραϊκό έλεγχο και οι Εβραίοι οι ίδιοι ήσαν φιλογερμανοί, επειδή πολλοί από αυτούς είχαν έρθει από τη Γερμανία.


Ήθελαν η Γερμανία να νικήσει τον Τσάρο. Οι Εβραίοι μισούσαν τον Τσάρο, δεν ήθελαν να κερδίσει η Ρωσία τον πόλεμο. Αυτοί οι εβραίοι τραπεζίτες, ο Kuhn Loeb και άλλες μεγάλες τράπεζες, είχαν αρνηθεί να υποστηρίξουν την Αγγλία και τη Γαλλία, ούτε με ένα δολάριο. Έλεγαν: «Όσο η Αγγλία και η Γαλλία είναι σύμμαχοι της Ρωσίας, δεν παίρνουν ούτε ένα σεντ!" Δίνανε όμως χρήματα στη Γερμανία, πολεμούσαν με τη Γερμανία εναντίον του Τσάρου, για να διαλύσουν το τσαρικό καθεστώς.


Και οι ίδιοι οι Εβραίοι εκλεισαν την συμφωνία με την Αγγλία, όταν είδαν την δυνατότητα να πάρουν την Παλαιστίνη. Ξαφνικά άλλαξαν όλα, όπως ένα φανάρι, που αλλάζει χρώμα από το κόκκινο στο πράσινο. Όλες εκείνες οι εφημερίδες, που έλεγαν στον κόσμο το τι δυσκολίες έχουν οι Γερμανοί στον αγώνα κατά των Βρετανών, άλλαξαν ξαφνικά τη γνώμη τους. Τώρα έλεγαν, ότι οι Γερμανοί είναι κακός λαος, όπως οι Ούννοι, οι βάρβαροι. Αυτοί οι Γερμανοί εκτελούσαν τώρα αδελφές του Ερυθρού Σταυρού και έκοβαν τα χέρια μικρών παιδιών. Ήταν κακοί. Λίγο αργότερα κήρυξε ο Πρόεδρος Wilson τον πόλεμο εναντίον της Γερμανίας. Οι Σιωνιστές του Λονδίνου τηλεγραφούσαν στον δικαστή Brandeis στις ΗΠΑ, με την προτροπή: «Επεξεργασθείτε τον Πρόεδρο Wilson και εμείς θα έχουμε από την Αγγλία ότι θέλουμε. Κάντε τον Πρόεδρο Wilson να μπεί στον πόλεμο".
Με αυτό τον τρόπο μπήκαν οι ΗΠΑ στον πόλεμο. Εμείς δεν είχαμε κανένα συμφέρον να μπούμε. Είχαμε το ίδιο δικαίωμα να μπούμε σ' αυτόν τον πόλεμο, σαν να είμασταν απόψε στο φεγγάρι και όχι σ' αυτή την αίθουσα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνουμε αυτό τον πόλεμο και δικό μας. Οδηγηθήκαμε στον πόλεμο, μόνο και μόνο για να παρουν οι Σιωνιστές την Παλαιστίνη. Αυτό είναι κάτι, που ακόμη κανείς δεν εξήγησε στους πολίτες αυτής της χώρας. Δεν ξέρουν, γιατί μπήκαμε στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Αφού είχαμε μπεί στον πόλεμο, πήγαν οι Σιωνιστές στο Λονδίνο και είπαν: "Έμείς έχουμε εκπληρώσει το μέρος της συμφωνίας μας, τώρα είναι η σειρά σας, δώστε μας ένα έγγραφο που να δείχνει, ότι θα πάρουμε την Παλαιστίνη αφού εσείς κερδίσετε τον πόλεμο". Δεν ήξεραν ακόμη, πόσο καιρό θα κρατήσει ο πόλεμος, 1, 2 ή 10 χρόνια, αλλά το έκαναν. Το έγγραφο συντάχθηκε με τη μορφή μιας επιστολής, με μία περίεργη διατύπωση, για να μην γνωρίζει ο κόσμος ακριβώς περι τινος πρόκειται. Το έγγραφο αυτό ονομάζεται ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ BALFOUR (3). Και η διακήρυξη Balfour δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την υπόσχεση της Αγγλίας γι' αυτή την "εκδούλευση". Αυτή η "μεγάλη" διακήρυξη Balfour είναι τόσο πολύτιμη, όσο και ένα χαρτονόμισμα 3 δολλαρίων. Νομίζω, ότι δεν μπορώ να εκφρασθώ αλλιώς.


Έτσι ξεκίνησε όλο το πρόβλημα. Οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο. Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν την Γερμανία. Τό τί έγινε μετά, το ξέρετε. Όταν τελείωσε ο πόλεμος και οι Γερμανοί πήγαν για να λάβουν μέρος στη Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1919, ήταν παρόντες εκεί και 117 Εβραίοι. Μια εβραϊκή αντιπροσωπεία, η οποία αντιπροσώπευε τους Εβραίους της Ανατολικής Ευρώπης, με επικεφαλής τον Bernard Baruch. Ήμουν και εγω εκεί, έπρεπε να ξέρω. Τι συνέβη; Οι Εβραίοι σ' αυτή τη διάσκεψη, όταν ακριβώς επρόκειτο να τεμαχισθεί η Γερμανία για να διανεμιθεί στους Ευρωπαίους, είπαν: "Τι θα λέγατε να μας δώσετε την Παλαιστίνη;" Και ανέφεραν, επι παρουσία των Γερμανών, την διακήρυξη Balfour. Οι Γερμανοί κατάλαβαν τι παίζεται. "A, έτσι έγινε το παιχνίδι, γι 'αυτό οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο". Οι Γερμανοί κατάλαβαν για πρώτη φορά, ότι είχαν ηττηθεί, γιατί οι Σιωνιστές ήθελαν την Παλαιστίνη. Οι Γερμανοί έπρεπε να υπομείνουν αυτό το αίσχος και τις εξωφρενικές επανορθώσεις μόνο γι' αυτό ακριβώς τον λόγο.


Αυτό μας οδηγεί σ' ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα. Όταν οι Γερμανοί το συνειδητοποίησαν, θύμωσαν πολύ με τους Εβραίους, είναι κατανοητό. Μέχρι τότε οι Εβραίοι δεν ζούσαν πουθενά, σε καμμιά άλλη χώρα του κόσμου, καλύτερα από τη Γερμανία. Υπήρξε ο κύριος Rathenau, που ήταν για τη βιομηχανία και τη χρηματοδότηση τόσο σημαντικός, όπως και ο Bernard Baruch σε αυτή τη χώρα. Ήταν ο κύριος Balin, κάτοχος των μεγάλων ατμοπλοικών γραμμών, των Norddeutsche Lloyds και της Hamburg-Amerika Linie. Ήταν ο κύριος Bleichroden, ο τραπεζίτης της οικογένειας Hohenzollern. Ήταν η Warburg στο Αμβούργο, μια απο τίς μεγαλύτερες οικογένειες εμπόρων και τραπεζιτών του κόσμου. Οι Εβραίοι περνούσαν πολύ καλά στη Γερμανία. Αλλά οι Γερμανοί σκέφτονταν: "Αυτό είναι σχεδόν ένα ξεπούλημα".


Ήταν ένα ξεπούλημα, που ισοδυναμεί με αυτή την υποθετική κατάσταση:


Ας υποθέσουμε, ότι εμείς, οι ΗΠΑ, βρισκόμαστε σε πόλεμο με την ΕΣΣΔ και τον κερδίζουμε, ξαφνικά όμως προτείνουμε στην ΕΣΣΔ την άμεση διακοπή του. Τους προσφέρουμε ειρήνη. Ξαφνικά μπαίνει στον πόλεμο η κόκκινη Κίνα σαν σύμμαχος της Σοβιετικής Ένωσης. Και γι' αυτό ηττώμαστε κατα κράτος. Αμέσως μετά έρχονται τέτοιες αποζημιώσεις, που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Φανταστείτε τώρα, ότι αμέσως μετά τον πόλεμο ανακαλύπτουμε, ότι οι Κινέζοι των ΗΠΑ, οι συμπολίτες μας, που εμείς πάντα πιστεύαμε ότι είναι τίμιοι και αξιόπιστοι πολίτες της χώρας μας, φανταστείτε το, ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή μας. Φανταστείτε, ότι οι Κινέζοι των ΗΠΑ μας πούλησαν στην ΕΣΣΔ. Πώς θα αισθανόμασταν; Πιστεύω, ότι κανείς απ' αυτούς δεν θα μπορούσε να δείξει το πρόσωπό του ποτέ ξανά στους δρόμους. Δεν θα υπήρχαν τόσα φαναράκια για να τους προστατεύουν τη νύχτα. Πώς θα νιώθουμε ...;


Λοιπόν, έτσι αισθάνονται και οι Γερμανοί για τους Εβραίους. Οι Γερμανοί ήσαν πάντα πολύ έντιμοι απέναντι στους Εβραίους. Όταν το 1905 απέτυχε η κομμουνιστική επανάσταση στη Ρωσία και οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από τη Ρωσία, πήγαν όλοι στη Γερμανία, και η Γερμανία τους πρόσφερε καταφύγιο. Τους φέρθηκαν πολύ καλά. Τώρα όμως προδώσανε και πουλήσανε τη Γερμανία, για ένα και μόνο λόγο, μόνο για να αποκτήσουν την Παλαιστίνη. Την "Εβραϊκή Κοινοπολιτεία" τους".


Ο Nahum Sokolow και όλοι οι μεγάλοι ηγέτες και τα μεγάλα ονόματα που αναφέρονται σήμερα σε σχέση με τον Σιωνισμό, έγραφαν από το 1919 μέχρι το 1923 στις εφημερίδες τους, γεμάτες με δηλώσεις, ότι οι Γερμανοί, παρα το ότι αντελήφθησαν, ότι έχασαν τον πόλεμο ύστερα απο την ανάμειξη των Εβραίων, τρέφουν ακόμη απέναντι των Εβραίων αποδεκτά συναισθήματα. Δεν υπήρξαν θρησκευτικά συναισθήματα, δεν υπήρξαν εχθρότητες, μόνο και μόνο επειδή οι Εβραίοι έχουν μια διαφορετική πίστη. Ήταν καθαρά οικονομικού και όχι θρησκευτικού χαρακτήρα. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε στην Γερμανία, αν ένας Εβραίος πάει το βράδυ στο σπίτι του, κλείνει τα παραθυρόφυλλα και λέει "Shema Yisroel» ή "Πάτερ ημών". Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τέτοια πράμματα, ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο από ότι εδώ στις ΗΠΑ. Τα συναισθήματα που αναπτύχθηκαν αργότερα, οφείλονταν μόνο στο γεγονός, ότι οι Γερμανοί θεώρησαν τους Εβραίους υπεύθυνους για την ήττα τους.


Ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε χωρίς ευθύνη των Γερμανών. Δεν είχαν καμία ευθύνη, μόνο την ευθύνη, ότι ήσαν επιτυχείς. Δημιούργησαν ένα μεγάλο στόλο. Ανέπτυξαν συναλλαγές με όλο τον κόσμο. Πρέπει να αντιληφθείτε, ότι η Γερμανία κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης απετελείτο από πάνω από 300 πόλεις-κράτη, Κομητείες, Ηγεμονίες, κλπ. Στο μεταξύ χρονικό διάστημα, την εποχή του Ναπολέοντα και του Μπίσμαρκ, είχαν μετουσιωθεί σε μια χώρα. Μέσα σε 50 χρόνια η Γερμανία έγινε σε μια παγκόσμια δύναμη. Ο στόλος της συναγωνιζόταν με τον βρετανικό στόλο και έκανε εμπόριο με όλο τον κόσμο. Παρήγε καλύτερα προϊόντα που μπορούσαν να ανταγωνιστούν με κάθε άλλο προϊόν. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα;


Η Αγγλία, η Γαλλία και η Ρωσία συνωμότησαν εναντίον της Γερμανίας. Ήθελαν να την καθηλώσουν. Δεν υπάρχει σήμερα κανείς ιστορικός, που θα μπορούσε να βρει κάποιον άλλο λόγο, γιατί η Γερμανία έπρεπε να εξαφανιστεί από τον χάρτη.


Όταν οι Γερμανοί συνειδητοποίησαν, ποιός ήταν υπεύθυνος για την ήττα τους, ήταν φυσικά πολύ θυμωμένοι. Όμως δεν αγγιξαν ούτε μια εβραίικη τρίχα, ούτε μία. Ο καθηγητής Tansill απο το Georgetown University, που έχει πρόσβαση σε όλα τα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών, τσιτάρει στο βιβλίο του ένα έγγραφο που γράφτηκε από τον Hugo Schoenfelt, έναν Εβραίο, που έστειλε ο Cordell Hull το 1933 στην Ευρώπη για να διερευνήσει τα λεγόμενα στρατόπεδα των πολιτικών κρατουμένων, ότι όλοι οι κρατούμενοι βρίσκονταν σε καλή κατάσταση. Ήσαν όλοι τους καλά και τους συμπεριφέρονταν καλά. Τα στρατόπεδα ήταν γεμάτα με κομμουνιστές. Πολλοί από τους κρατουμένους ήταν Εβραίοι, διότι το 98% των κομμουνιστών στην Ευρώπη ήταν Εβραίοι. Μεταξύ των κρατουμένων ήσαν και μερικοί ιερείς, ηγέτες συνδικάτων και άλλοι με διεθνείς διασυνδέσεις.


Η αιτία είναι:


Κατά τα έτη 1918-1919 οι κομμουνιστές κατέλαβαν για λίγες μέρες τη Βαυαρία . Η Ρόζα Λούξεμπουργκ και ο Καρλ Λίμπκνεχτ καθώς και μια ομάδα άλλων Εβραίων, ανέλαβαν την κυβέρνηση για τρεις ημέρες. Μετά τον πόλεμο ο Kaiser Wilhelm κατέφυγε στην Ολλανδία, γιατί φοβήθηκε, ότι θα έχει την ίδια τύχη με τον Τσάρο της Ρωσίας. Ύστερα από την κομμουνιστική απειλή στη Γερμανία, οι Εβραίοι προσπαθούσαν να πάρουν πίσω τις θέσεις που είχαν πρίν. Οι Γερμανοί, όμως αντετίθεντο όσο πιο καλά μπορούσαν. Καταπολεμούσαν τους Εβραίους, όπως την εποχή της ποτοαπαγορεύσεως καταπολεμούσαμε εμείς το αλκοόλ και τους υποστηρικτές του. Δεν καταπολεμήθηκαν όμως με όπλα. Αυτός ήταν ο τρόπος που καταπολεμήθηκαν οι Εβραίοι στη Γερμανία. Την εποχή εκείνη υπήρχαν στην Γερμανία περίπου 80 με 90 εκατομμύρια Γερμανοι και μόνο 460.000 Εβραίοι. Περίπου το 0,5% του πληθυσμού ήταν Εβραίοι, και όμως ήλεγχαν όλο τον Τύπο και το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας, διότι όταν υποτιμήθηκε το γερμανικό μάρκο είχαν αγοράσει με τα πολύτιμα δολάρια ΗΠΑ που είχαν τα πάντα (4).


Οι Εβραίοι προσπάθησαν όλα αυτά να τα συγκαλύψουν, δεν ήθελαν να καταλάβει και να συνειδητοποιήσει ο κόσμος, ότι έχαν προδώσει και πουλήσει τη Γερμανία και οι Γερμανοί δεν τους το συγχώρησαν αυτό. Οι Γερμανοί τους καταπολεμούσαν με κατάλληλες ενέργειες. Κάναν διακρίσεις εις βάρος τους, όπου και όποτε μπορούσαν. Τους απέφευγαν όπως και εμείς θα αποφεύγαμε τους μαύρους, τους Κινέζους ή τους Καθολικούς, εάν ήταν υπεύθυνοι για την ήττα μας, και μας είχαν πουλήσει στον εχθρό. Μετά από λίγο καιρό, οι Εβραίοι συγκεντρώθηκαν σε μια παγκόσμια διάσκεψη στο Άμστερνταμ. Στη συνάντηση, που έγινε το 1933, συμμετείχαν Εβραίοι από κάθε χώρα. Και είπαν για την Γερμανία: "Διώξτε τον Χίτλερ και δώστε μας πίσω τις παλιές θέσεις που είχαμε, ανεξάρτητα από το αν κάποιος είναι κομμουνιστής ή οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορείτε να μας αντιμετωπίζετε έτσι. Εμείς, οι Εβραίοι του κόσμου, σας εκδίδουμε ένα τελεσίγραφο". Μπορείτε να φανταστείτε τι είπαν οι Γερμανοί στούς Εβραίους. Τι συνέβη τότε;


Το 1933, όταν η Γερμανία αρνήθηκε να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο, η Διάσκεψη διακόπηκε .


Ο κύριος Samuel Untermyer, ο επικεφαλής της αμερικανικής αντιπροσωπείας της Διάσκεψης, επέστρεψε στις ΗΠΑ. Πήγε κατευθείαν από το ατμόπλοιο στο στούντιο της Columbia Broadcasting System - CBS, και εξέδωσε μια γνωμοδότηση, που μεταδόθηκε από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των ΗΠΑ, στην οποία έλεγε:


"Εμείς βρισκόμαστε τώρα σε μια ιερή σύγκρουση με τη Γερμανία, και θα την πεινάσουμε ώσπου να παραδοθεί. Εμείς θα μποϊκοτάρομε τα γερμανικά προιόντα σε όλο τον κόσμο".


Γεγονός είναι, ότι τα δύο τρίτα των τροφίμων στην Γερμανία εισάγονται. Και οι εισαγωγές μπορεί να γίνονται, όταν ταυτόχρονα γίνονται και εξαγωγές. Έτσι εάν η Γερμανία δεν μπορεί να εξάγει, θα πρέπει να λιμοκτονήσουν τα δύο τρίτα του γερμανικού λαού. Αρκετά τρόφιμα υπήρχαν μόνο για το ένα τρίτο. Σ' αυτή την δήλωση που έχω εδώ και δημοσιεύθηκε στους New York Times της 7. Αυγούστου 1933, ο κύριος Samuel Untermyer ανακοίνωνε, ότι αυτός είναι ο "δικός μας τρόπος αυτοάμυνας". Ο Πρόεδρος Ρούσβελτ κοινοποίησε αυτή τη διαταγή στο National Recovery Administrationτη, ότι όποιος δεν υπακούει σ' αυτό το "New Deal" θα μποϋκοτάρεται κατ' αυτό τον τρόπο. Θα θυμάστε, κυρίες και κύριοι, ότι την αποδέχθηκε ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο.


Τελικά οι Εβραίοι κήρυξαν πόλεμο κατά της Γερμανίας, και αυτός ο πόλεμος ήταν τόσο αποτελεσματικός, που σε κανένα κατάστημα πλέον δεν έβρισκες ένα προιόν με την ετικέττα "Made in Germany".


Ένας υπάλληλος της εταιρείας Woolworth μου είπε, ότι επιτραπέζια είδη αξίας πολλών εκατομμυρίων δολλαρίων έπρεπε να πεταχτούν στο ποτάμι, επειδή οι πελάτες τα έβρισκαν στο μαγαζί αποκαλούσαν τους ιδιοκτήτες "Χιτλερικούς, δολοφόνους κλπ." Υπήρχαν πολλές πορείες και διαμαρτυρίες.


Σε ένα κατάστημα που ανήκε στην αλυσίδα R.H. Macy και διευθύνετο από την οικογένεια Strauss, που ήταν επίσης Εβραίοι, μια γυναίκα βρήκε ένα καλσόν με το σήμα Made in Germany. Καλσόν από το Chemnitz, που το μαγαζί πουλούσε εδώ και 20 χρόνια, μποϋκοταριστηκαν. Οι ιδιοκτήτες τους αποκλήθηκαν "Χιτλερικοί". Εκατοντάδες άνθρωποι έτρεχαν πάνω κάτω και διαμαρτύρονταν .... Μέχρι τότε κανείς στην Γερμανία δεν είχε πειράξει έναν Εβραίο. Οι Εβραίοι δεν υπέφεραν, δεν πεινούσαν, δεν τους επιτίθεντο, δεν τους δολοφονούσαν.


Φυσικά, οι Γερμανοί είπαν: "Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που μποϊκοτάρουν τη χώρα μας, που κάνουν τον λαό μας άνεργο και οδηγούν την βιομηχανία μας σε στασιμότητα; Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν κάτι τέτοιο;"


Οι Γερμανοί θύμωσαν πολύ με τους Εβραίους. Ξαφνικά βαφτηκαν εβραϊκα μαγαζιά στην Γερμανία με συνθήματα και σύμβολα. Γιατί άλλωστε θα έπρεπε ένας γερμανός να δώσει τα λεφτά του σε μια επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης της οποίας συνμποικοτάρει τη Γερμανία, ο οποίος φροντίζει να πεινά ο γερμανικός λαός που θα έπρεπε να υποχρεωθεί σε παράδοση, να παραδοθεί στον παγκόσμιο Εβραισμό; Ένα μποϊκοτάζ από ανθρώπους που ήθελαν να αναγκάσουν τους Γερμανούς να αποδεχθούν τον Πρωθυπουργό ή τον Καγκελάριο τους, ήταν γελοίο. Το μποϋκοτάζ πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά όταν το 1938 ένας νεαρός Εβραίος απο την Πολωνια διείσδυσε στην γερμανική πρεσβεία στο Παρίσι και δολοφόνησε έναν υπάλληλο, η ζωή των Εβραίων στη Γερμανία σκλήρυνε. Τα παράθυρα στα σπίτια τους σπάζανε και άρχισαν οδομαχίες.


Δεν χρησιμοποιώ ευχαρίστως τη λέξη "αντισημιτισμός", γιατί δεν έχει κανένα νόημα, την χρησιμοποιώ όμως, γιατί δεν την ξέρουμε διαφορετικά. Ο μόνος λόγος, για τον οποίο οι Γερμανοί είχαν αντι-εβραϊκά αισθήματα, ήταν διότι γνώριζαν, ότι οι Εβραίοι είχαν την ευθύνη για την ήττα τους στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο και για το μποϊκοτάζ. Έτσι οι Εβραίοι ήταν υπεύθυνοι και για τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, διότι, όταν η όλη υπόθεση ξέφυγε από τα χέρια, ήταν σημαντικό να δούμε, ποιος θα επιζήσει απο τον αγώνα και ποιός θα βγεί νικητής.


Έχω ζήσει στη Γερμανία και ξέρω ότι οι Γερμανοί είχαν να επιλέξουν μεταξύ του κομμουνισμού και του χριστιανισμού. Ανάμεσα σ' αυτά τα δύο δεν υπήρχε τίποτα. Οι Γερμανοί επέλεξαν τον Χριστιανισμό. Άρχισαν να επανεξοπλίζονται. Τον Νοέμβριο του 1933 η Σοβιετική Ένωση είχε αναγνωριστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Σοβιετική Ένωση έγινε πολύ ισχυρή. Οι Γερμανοί που το αντελήφθησαν αυτό αποφάσισαν να φύγουν και να ξανάρθουν, όταν θάτανε ισχυροί. Το ίδιο κάνουμε άλλωστε κι΄εμείς εδώ, φεύγουμε και εμφανιζόμαστε ξανά στο προσκήνιο όταν είμαστε δυνατοί. Η κυβέρνησή μας ξοδεύει το χρόνο 83 ή 84 δισεκατομμύρια για την άμυνα. Άμυνα εναντίον τίνος; Άμυνα εναντίον των 40.000 Εβραίων στη Μόσχα (5), που έχουν πάρει τη Ρωσία έχουν και με τον ανέντιμό τρόπο τους ελέγχουν επίσης και άλλες χώρες του κόσμου;


Σήμερα, ζούμε στα πρόθυρα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, απο τον οποίο κανείς δεν θα βγεί νικητής. Αυτό ξεπερνά την φαντασία μου. Γνωρίζω ότι οι πυρηνικές βόμβες μετρούνται στην περιοχή των μεγατόνων. Ένας μεγατόνος είναι ο όρος για ένα εκατομμύριο τόνους TNT. Οι πυρηνικές μας βόμβες είχαν μια ικανότητα 10 μεγατόνων, 10 εκατομμύρια τόνων ΤΝΤ, όταν αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά. Σήμερα έχουμε πυρηνικές βόμβες στην περιοχή των 200-μεγατόνων, και μόνο ο Θεός ξέρει πόσες έχουν οι Ρώσοι. Με τι έχουμε να κάνουμε σήμερα; Αν σήμερα ξεκινήσουμε έναν πόλεμο, αυτός θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν πυρηνικό πόλεμο. Θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Ναι, θα συμβεί, αν ανοίξει η κουρτίνα για την τρίτη πράξη.


Η πρώτη πράξη ήταν ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος, η δεύτερη ο 2ος και η τρίτη θα είναι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Εβραίοι του κόσμου, οι Σιωνιστές και οι θρησκευτικοί τους σύμμαχοι, είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν τις ΗΠΑ σαν βάση για το σχέδιό τους, να κάνουν τη γη της Παλαιστίνης πρωτεύουσα της παγκόσμιας κυβέρνησής που επιδιώκουν. Αυτό είναι τόσο αληθινό, όσο εγώ που στέκομαι εδώ. Δεν είμαι μόνο εγώ που το ξέρω αυτό και το έχω διαβάσει, το κάνανε και άλλοι πολλοί εδώ και είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο.


Τι μπορούμε και τι πρέπει να κάνουμε; Η ζωή που θα μπορούσατε να σώσετε εσείς, θα μπορούσε να είναι ο γιος σας. Τα παιδιά σας θα μπορούσαν να είναι αυτή τη νύχτα καθ' οδόν για τον πόλεμο, και εσείς ξέρετε γι' αυτό τόσο πολύ λίγο, όσο γνωρίζαν και το 1916, όταν η βρετανική κυβέρνηση και οι Σιωνιστές συνήψαν την συμφωνία τους. Το γνωρίζατε αυτό; Κανείς στίς ΗΠΑ δεν το ήξερε. Δεν του επιτρέπανε να το γνωρίζει.


Ποιος το ήξερε; Το ήξερε ο Πρόεδρος Wilson. Το ήξερε ο συνταγματάρχης House. Το ήξεραν επίσης και άλλοι μεμυημένοι. Εγώ το ήξερα; Ναι, είχα μια αρκετά καλή ιδέα για το τι συνέβαινε. Ήμουν σε στενή επαφή με τον Henry Morgenthau sen. κατα την προεκλογική εκστρατεία του 1912, όταν εξελέγη ο Πρόεδρος Ουίλσον. Έγινε συζήτηση γύρω από το γραφείο του. Εγώ ήμουν ανθρωπος της εμπιστοσύνης του Henry Morgenthau sen. που ήταν πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών, και ήμουν σε στενή επαφή με τον Rollo Wells που ήταν ταμίας. Ήμουν σ' αυτό τον κύκλο. Ο Πρόεδρος Wilson στο τέλος του τραπεζιού και όλοι οι άλλοι. Άκουσα πώς τον σφυροκοπούσαν με τον φόρο εισοδήματος, μέσω του οποίου δημιουργληθηκε η Federal Reserve, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα, και άκουσα, πώς του κάνανε κατήχηση για το σιωνιστικό Κίνημα. Ο Δικαστής Brandeis και ο Πρόεδρος Wilson ήταν τόσο κοντά, όσο αυτά τα δύο δάχτυλα στο χέρι μου. Ο Πρόεδρος Wilson ήταν απόλυτα παραλυμένος οταν αποφασίστηκε αυτό το νεογέννητο μωρό (η Federal Reserve). Έτσι μπήκαμε στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ όλοι μας "κοιμώμασταν". Έστειλαν τα παιδιά μας στη σφαγή. Για ποιο πράγμα; Μόνο και μόνο για να πάρουν οι Εβραίοι την "Παλαιστίνη" σαν την "Κοινοπολιτεία" τους." Σας έχουν κάνει τόσο ηλίθιους, που δεν ξέρετε πια τι είναι αριστερά και τι δεξιά.


Τι γνωρίζουμε για τους Εβραίους; Τους αποκαλώ εδω Εβραίους, γιατί έτσι τους ξέρουμε. Εγώ προσωπικά τους αποκαλώ "οι λεγόμενοι Εβραίοι", γιατί εγώ ξέρω ποιοι είναι. Οι Εβραίοι της Ανατολικής Ευρώπης, απο τούς οποίους κατάγεται το 92% του εβραϊκού πληθυσμού της γης, στην πραγματικότητα δεν είναι Εβραίοι. Στην πραγματικότητα είναι Χαζάροι (6).


Οι Χαζάροι ήταν μια πολεμική φυλή που ζούσε στην καρδιά της Ασίας. Ήταν τέτοιοι πολεμιστές, που οι ίδιοι οι Ασιάτες τους εδιωξαν από την Ασία στέλνοντάς τους στην Ευρώπη. Οι Χαζάροι ίδρυσαν ένα μεγάλο βασίλειο με μια επιφάνεια 800.000 τετραγωνικά μίλια. Εκείνη την εποχή η Ρωσία δεν υπήρχε ακόμη, το ίδιο και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το βασίλειο των Χαζάρων ήταν το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, τόσο μεγάλο και τόσο ισχυρό, που αν άλλοι μονάρχες τους ζητούσαν στρατιωτική βοήθεια, θα μπορούσαν να τους στείλουν μέχρι 40.000 στρατιώτες. Τόσο μεγάλο και ισχυρό ήταν.

Οι Χαζάροι ήσαν θαυμαστές - λάτρευαν τον φαλλό, κάτι που είναι ανήθικο και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Αυτός ήταν η "θρησκεία" τους, όπως ήταν και η θρησκεία πολλών άλλων ειδωλολατρών και βαρβάρων του πλανήτη. Ο βασιλίας των Χαζάρων ήταν τόσο αηδιασμένος από αυτο τον εκφυλισμένο τρόπο ζωής, που αποφάσισε να υιοθετήσει μια άλλη "πίστη", τον Χριστιανισμό, το Ισλάμ 'η τον Ιουδαϊσμό, που στην πραγματικότητα είναι ο Ταλμουδισμός. Επέλεξε τους Εβραίους, και ότι έγινε η θρησκεία του κράτους. Ίδρυσε τις σχολές του Ταλμούδ Pumbedita και Sura, οι οποίες εκπαίδευσαν χιλιάδες ραβίνους. Άνοιξε συναγωγές και σχολεία και οι υπήκοοι του έγιναν αυτό που σήμερα αποκαλούμε "Εβραίοι". Κανείς απ' αυτούς δεν είχε ποτέ πατήσει το πόδι του στους Αγίους Τόπους, ούτε την εποχή της Παλαιάς Διαθήκης, ούτε από τοτε που αυτή ξεκίνησε. Κανείς τους.


Και όμως έρχονται στους χριστιανούς ζητώντας στρατιωτική βοήθεια για την Παλαιστίνη. Λένε: "Δεν θέλετε να βοηθήσετε τον εκλεκτό λαό, να πάρει πίσω τη γη της επαγγελίας του, την πατρίδα των προγόνων του; Είναι χριστιανικό καθήκον σας. Εμείς σας δώσαμε έναν από τους γιους μας σαν Κύριο και Λυτρωτή. Εσείς πηγαίνετε κάθε Κυριακή στην εκκλησία, γονατίζετε και προσεύχεστε σε έναν Εβραίο, και εμείς είμαστε Εβραίοι".


Στην πραγματικότητα όμως είναι ειδωλολάτρες Χαζάροι, που ασπάσθηκαν τον Χριστιανισμό όπως τον ασπάσθηκαν και οι Ιρλανδοί. Είναι γελοίο να τους λέμε "λαο των Αγίων Τόπων", όπως θα ήταν γελοίο να ονομάσουμε 54 εκατομμύρια Κινέζους "Άραβες". Θα έπρεπε να αναρωτηθούμε, αν τα μυαλά μας λειτουργούνε καλά, αν ονομάζαμε τους Κινέζους "Άραβες". Όποιος πίστευε ότι αυτοί οι Κινέζοι είναι Άραβες, δεν θα ήταν στα καλά του. Το μόνο που έκαναν, ήταν να ασπασθούν την εβραική πίστη, προέλευση του οποίου είναι η Μέκκα της Αραβίας. Ακριβώς όπως το έκαναν και οι Ιρλανδοί.


Οι Ιρλανδοί δεν έγιναν άλλοι άνθρωποι. Είναι πάντα οι ίδιοι, μόνο που έχουν αποδεχθεί τον Χριστιανισμό, και όμως εξακολουθούν να είναι Ιρλανδοί.
Αυτοί οι Χαζάροι, αυτοί οι ειδωλολάτρες, αυτοί οι Ασιάτες, ήταν μια μογγολική φυλή, η οποία εκδιώχθηκε από την Ασία και ήρθε στην Ευρώπη. Επειδή ο βασιλιάς τους είχε αποδεχθεί αυτήν την πίστη, τόκανε και ο λαός του που δεν είχε μια άλλη επιλογή. Ακριβώς όπως και στην Ισπανία. Ο βασιλιάς ήταν καθολικός, άρα καθολικός ήταν και ο λαός του. Όποιος το αρνήθηκε, έπρεπε να εγκαταλείψει τη χώρα. Έτσι έγιναν οι Χαζάροι αυτό που σήμερα λέμε "Εβραίοι".


Τώρα μπορείτε να δείτε, πόσο ανόητο ήταν εκ μέρους των χριστιανικών κυβερνήσεων να πουν: "Θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και το κύρος μας τον εκλεκτό λαό του Θεού να πάρει πίσω τη γη των προγόνων του". Υπάρχει κανένα μεγαλύτερο ψέμα από αυτό;


Οι Εβραίοι ελέγχουν τις εφημερίδες, τα περιοδικά, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τους μεγάλους εκδοτικούς οίκους βιβλίων, και επειδή οι πολιτικοί μας μιλούν "τη γλώσσα τους», δεν είναι περίεργο που εσείς πιστεύετε αυτά τα ψέματα. Θα πιστεύατε, ότι το μαύρο είναι άσπρο, αν σας το λέγανε αρκετά συχνά. Δεν θα λέγατε πια το μαύρο μαύρο. Θα λέγατε το μαύρο άσπρο, και κανείς δεν θα σας κατηγορούσε γι' αυτό. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ψέματα στην ιστορία μας. Είναι το θεμέλιο της μιζέριας που μας έχει πλήξει.


Ξέρετε τι κάνουν οι Εβραίοι την την Ημέρα της Εξιλέωσης, την ημέρα που εσείς νομίζετε ότι είναι "ιερή" για τους Εβραίους; Εγώ ήμουν ένας από αυτούς. Αυτό δεν είναι φήμες. Εγω δεν είμαι εδώ για να σας διηγηθώ σαχλαμάρες. Σας δίνω στοιχεία!


Την ημέρα της Εξιλέωσης πηγαίνουν σε μια συναγωγή. Για την πρώτη στέκονται όρθιοι άνθρωπο. Είναι η μόνη προσευχή που στέκονται όρθιοι. Επαναλαμβάνουν τρεις φορές μια σύντομη προσευχή που λέγεται "Koλ Νίντρε". Σ' αυτή την προσευχή κάνουν μια συμφωνία με τον Θεό, που λέει, ότι κάθε όρκος, κάθε υπόσχεση τάξιμο που θα κάνουν τους επόμενους δώδεκα μήνες σε με Εβραίους, είναι άκυρο.


Ο όρκος δεν είναι όρκος, η υπόσχεση δεν είναι μια υπόσχεση και το τάξιμο δεν είναι τάξιμο. Αυτά όλα δεν έχουν για τους Εβραίους καμία ηθική αξία. Και το Ταλμούδ διδάσκει, ότι αν κάποιος κάνει έναν όρκο, δώσει μια υπόσχεση ή κάνει ένα τάμα, να θυμάμαι πάντα την ημέρα του Εξιλασμού, επειδή σαν Εβραίος δεν πρέπει να τα τηρήσει, σαν Εβραίος εξαιρείται απο την τήρησή τους...(7).


Πόσο λοιπόν μπορείτε να βασιστείτε στην εντιμότητα ενός Εβραίου; Να υπολογίζετε τότε ακριβώς όπως πίστευαν οι Γερμανοί το 1916 τις εβραίικες υποσχέσεις. Θα έχουμε κι' εμείς την ίδια τύχη με τη Γερμανία, και για τους ίδιους λόγους.


Για το κείμενο


Τίτλος στα αγγλικά: "Benjamin Freedman the 1961 Willard Hotel speech". Μετάφραση στα γερμανικά απο τον Τ. Steinemann με τον τίτλο "Das Weltmachtsprinzip der Zionisten - Deutschland und die "Juden".
Μετάφραση στα ελληνικά (απο το γερμανικό κείμενο) απο τον Εμμανουήλ Σαρίδη


Οι υπογραμμίσεις είναι απο τον Τ. Steinemann, που γράφει στο τέλος:
Αναρωτιέμαι, παρεμπιπτόντως, γιατί στο 9/11 ΔΕΝ υπήρξαν Εβραίοι μεταξύ των θυμάτων; Μήπως τη μέρα εκείνοι είχαν όλοι οι Εβραίοι διακοπές...


Υποσημειώσεις


[1] Mearsheimer, John και Stephen Walt, H Lobby του Ισραήλ και η Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ, Harvard University, Kennedy School of Government, Τμήμα Ερευνών, Κείμενα Εργασίας Σειρά RWP06-011, Μάρτιος 2006, http://www.lrb.co.uk/v28/n06/mear01_.html


[2] Το κατονόμασμα των χωρών αυτών ως "άξονας του κακού" απο τον Τζορτζ Μπους οφείλεται στον "νεοσυντηρητικό" Εβραίο David Frum που έγραφε τίς ομιλίες του.


[3] Η αναφορά στην δήλωση Balfour απορρίπτεται συχνά σαν μέρος μιας "δεξιάς θεωρίας συνωμοσίας". Θα πρέπει γι' αυτό να σημειωθεί εδώ, ότι στην Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας του Κράτους του Ισραήλ στις 14. Μαίου 1948 γίνεται ρητά αναφορά στην δήλωση Balfour. Ο Nahum Goldmann, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου από την ίδρυσή του το 1938 μέχρι το 1977, δήλωσε περι αυτού τα εξής: "Για την ίδρυση του Ισραήλ έπρεπε να γίνουν δύο πόλεμοι. Ο πρώτος για να εξαναγκασθεί η Αγγλία στην διακήρυξη του Balfour, ο δεύτερος να να υποχρεώσουμε τα Ηνωμένα Έθνη να αποφασίσουν την δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους σε ένα τμήμα της Παλαιστίνης". Βλέπε και: Nahum Goldmann, Israel muß umdenken, σελίδα 15


[4] Να αναφερθεί εδώ συμπληρωματικά, ότι γύρω στο 1933 το ποσοστό των Εβραίων ήταν και στα εξής επαγγέλματα δυσανάλογα υψηλό: Γιατροί 52%, δικηγόροι 48%, Συμβολαιογράφοι 56%. Και αυτό, έχοντας υπ' όψιν, με έναν εβραϊκό πληθυσμό μικρότερο του 1%! (Βλέπε και Gregor Schwarz-Bostunitsch, Jüdischer Imperialismus


[5] Το ότι ο Μπολσεβικισμός στις πρώτες ημέρες του ήταν ένα σχεδόν αποκλειστικά εβραϊκό κίνημα, είναι σήμερα απόλυτα τεκμηριωμένο. Δείτε επίσης: Johannes Rogalla von Bieberstein, Jüdischer Bolschewismus καθώς και Alexander Solschenizyn, Die Juden in der Sowjetunion


[6] Βλέπε επίσης: Arthur Koestler, Der dreizehnte Stamm - Das Reich der Khasaren und sein Erbe (Η δέκατη τρίτη φυλή - Η αυτοκρατορία των Χαζάρων και η κληρονομιά της


[7] Περισσότερες πληροφορίες για τις λιγότερο γνωστές πτυχές του Ιουδαϊσμού, βλέπε μεταξύ άλλων και εδώ: www.abbc.net/talmud/ger/talmud.htm

ΤΕΛΟΣ
*Αμφικτύων είναι ο Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης ,
μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
http://amphiktyon.blogspot.com/
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ , ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ :
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α!
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ
Μερικοί από τους κορυφαίους ανθρώπους που κατηγόρησαν τους Εβραίους για τον διαβρωτικό τους ρόλο στον κόσμο..


A SAMPLING OF FAMOUS PEOPLE ACCUSED BY JEWS TODAY OF "ANTI-SEMITISM"

__Romans: Cicero, Tacitus, Juvenal, Quintilian,

__"Egyptians, Assyrians, Babylonians, Persians, Syrians, Greeks, Romans, Arabs" [HERTZLER, p. 67]
__Voltaire (the father of "tolerance"), "Enlightenment thinkers without exception subscribed to this image of Jewish inferiority," [SORKIN, DAVID, p. 85],

__Jewish Enlightenment philosopher Baruch Spinoza: "[Jews] separated themselves from every nation as to draw upon themselves universal hate." [LEVY, p. 53]

__"Virtually every major figure in the early history of socialism -- including Friedrich Engels, Charles Fourier, Ferdinand Lasalle, Karl Marx, and Joseph Proudhon showed a marked antipathy to Jews." [PIPES, DANIEL, 1997, p. 80]

__"Enlightenment thinkers (Voltaire), arch-conservatives (de Mositre, de Bonald), socialists and communists (Fourier, Proudhon, Marx, Sobel), and the great Romantics (Goethe)." [SPIEWAK, P., p. 51],

__Immanuel Kant,

__Prominent European socialists Charles Fourier, Alphonse Tousenel, Pierre Le Roux, Joseph Proudhon, Johann Gottlieb Fichte,

__Russian anarchist Mikhail Bakunin,

__Nietzche, philosopher Martin Heidegger, psychologist Karl Jung,

__Thomas Jefferson, Ulysses S. Grant, top Civil War generals William T. Sherman and Benjamin Butler, John Quincy Adams, General George S. Patton, Pat Buchanon, (former presidential candidate) Robert Dole, Richard Nixon (and his vice-president Spiro Agnew), Thomas Paine (revolutionary war hero of "Common Sense" fame),

__William Shakespeare, Chaucer, Christopher Marlowe, Charles Dickens, Byron Scott, William Blake,

__Ralph Waldo Emerson, William Cullen Bryant, Oliver Wendell Holmes, Edgar Allen Poe, Nathaniel Hawthorne, Herman Melville, George Bernard Shaw, James Fenimore Cooper, Julia Ward Howe, Francis M. Crawford ("one of the most successful novelists of the late nineteenth century"), "Mother Goose,"

__Alexander Solzhenitsyn, Celine, Baudelaire, Montesquieu, Trollope, Dostoyevsky, Aleksander Pushkin, Denis Diderot, Guy de Maupassant, George Sand,

__Thomas Mann, Edward Bulwer-Lytton, James Russell Lowell, Aubrey Beardsley, Ernest Renan, William Thackeray, British explorer and adventurer Richard Burton,

__Folklorist Joseph Campbell (accused of antisemitism after he died), George Orwell, Ezra Pound, Mark Twain, Frank Norris, Ernest Hemingway, Graham Greene, Evelyn Waugh, E. E. Cummings, Henry Miller, F. Scott Fitzgerald, Henry James, T. S. Eliot, William Faulkner, Edith Wharton, Willa Cather, Katherine Ann Porter, Sylvia Plath, H. L. Mencken, Henry Adams, H.G. Wells, Theodore Dreiser,

__Filmmakers Michael Moore and Rainer Werner Fassbinder, chief editor of the Dead Sea Scrolls Dr. John Strugnell, film producer William Quigley (who won a $10.5 million lawsuit against the Anti-Defamation League for calling him an "anti-Semite,"

__Edgar Degas, Pierre Renoir, Rodin, Richard Wagner, John Singer Sergeant, (Swedish cartoonist) Lars Hillersberry, John Sebastian Bach, Chopin,

__Gore Vidal, Truman Capote, Richard Kostelanetz, John Cheever, William Styron, Ronald Dahl, British novelist John le Carre,

__African-Americans: Michael Jackson, Jesse Jackson, Louis Farrakhan, poet Amiri Baraka, author Judy Simmons, Wilbert Tatum (publisher of New York City's African-American newspaper "Amsterdam News," various rap stars, Whoopi Goldberg, Jesse Jackson (his notorious "Hymietown" remark), South African Archbishop and activist against apartheid Desmond Tutu, New York Knicks basketball player Charlie Ward, John Hohrn (an African-American official at the Mississippi film commission),

__Charles De Gaulle, (French socialist president) Francois Mitterand, underwater explorer Jacques Costeau, Abbey Pierre (French religious hero of the impoverished), Genet,

__Mahatma Gandhi (per comments about Israel), Canadian hockey star Bobby Hull, Dolly Parton, Kathy Lee Gifford, singer Shirley Bassey ("Goldfinger"),

__(J. R. Tolkien and James Joyce came close, got scrutinized, but passed as kosher. Hilary Clinton (!) was accused, but it didn't stick, Marlon Brando periodically touches the borderline; media mogul Ted Turner even had to apologize to the Jewish community for -- in their eyes -- trivializing the word "Nazi"),

__Lesbians/Feminists: Z. Budapest, Rita Mae Brown, Bertha Harris, Norta Koertge,

__chess great Bobby Fischer, Joaquim Agut (chairman of the Terro Lycos Internet company,

__Christian leaders Billy Graham, Jerry Falwell, and Korean-born Reverend Moon,

__Thomas Edison, Charles Lindbergh, Henry Ford,

__A long article at a Jewish website even indicts the entirety of the "New Age" movement as anti-Jewish and therefore anti-Semitic, including:

__the "Arcane School, Seven Rays Institute, Anthroposophy, Waldorf School, Theosophical Society, Transcendental Meditation, A Course in Miracles (interfaith group), New Thought Courses, Silva Mind Control, New Acropolis, Scientology, to name a few." Caught in this net for spreading anti-Jewish thoughts is also Margaret Mead, "pop singers John Denver and Judy Collins," Montessori schools, Greenpeace, the Sierra Club, Bread for the World, UNESCO, World Council of Churches, Maharishi Yogi, George Gurjhoff, Pierre Teilhard de Chardin, Buckminister Fuller, among many others.

__A few years ago, the Jewish Anti-Defamation League was found to be keeping files on many political groups, including the following: Greenpeace, the National Association for the Advancement of Colored People, Mills College of Oakland (California), and the United Farm Workers, among others.

__Jews ("self-hatred" version of antisemitism): Theodore Herzl ("father" of Zionism), Jerome Weidman, Wittgenstein, Kurt Tucholsky, Philip Roth, Budd Schulberg, former chancellor of Austria Bruno Kreisky, and famed filmmaker Stanley Kubrick who is alleged to have said "Hitler was right about almost everything." Frank Collin (father: Cohen) planned a famous Nazi march in Skokie, Illinois, and Daniel Burros, King Kleagle of the New York Ku Klux Klan commited suicide after a newspaper exposed the fact that he was Jewish. The perjorative word "kike" was even created by uptown New York Jews to describe the masses of Eastern European Jews coming to America in the late 1800s.

__Conversely, if you say too many nice things about Jews, you're still in trouble, because it's a problem for Richard L. Rubenstein: "Philo-Semitism is as unrealistic and pernicious as anti-Semitism, for it destroys our most precious attribute, our simple humanity." [RUBINSTEIN, R., p. 21]

__But Jean Paul Sartre, the famous French existentialist, gets the Jewish Tribal Review award for the most ludicrous of "anti-Semitism" accusations: Sartre went out of his way to write an entire volume attacking anti-Semitism, yet that very volume has been attacked by more than one Jew as itself an expression of anti-Semitism. ___

__"War for the bourgeoisie was already revolting enough, but war for the Jews now! I can't find any adjectives that are really sufficiently phlegm-covered, sufficiently myriakilogrammatically full of sh.t, of green decay of corpses to describe to you what this means." -L.F. Celine in *Bagattelles pour un massacre*, p58 (tr. Merlin Thomas)

__"In fact, cock-a-doodle-doo Frenchmen, you'll go off to war at the moment chosen by M. le baron de Rothschild, your lord and absolute master...at the hour fixed, in full accord with his sovereign cousins in London, New York and Moscow. It's M. de Rothschild, he, who will sign your decree of General Mobilization, via the intermediary, via the quivering pen of his puppet-lackey-minister." -ibid., p177 __

__Poet John Dryden,_from: Absalom and Achitophel :

_"The Jews, a headstrong, moody, murm'ring race, _
As ever tri'd th'extent and stretch of grace; _
God's pamper'd people whom, debauch'd with ease, _
No king could govern, nor no God could please;"

(Sent in by a JTR reader)_

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β!

AYTOI ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌ
Ασφαλώς θα γνωρίζετε ότι ο Κομμουνισμός είναι δημιούργημα του Καρόλου Μάρξ για να αλώσει και χειραγωγήσει τις μάζες( Ο φιλόσοφος Μπέρτναρντ Ράσσελ έγραψε για την ιουδαική ψυχολογία του Μαρξ την οποία μετέφερε στο Κομμουνιστικό Κόμμα : Ιεχωβάς =ο διαλεκτικός ματεριαλισμός, Μεσσίας=ο Μάρξ, Εκλεκτοί=το προλεταριάτο, Εκκλησία=το κομμουνιστικό κόμμα, 2α Παρουσία=η επανάσταση, Κόλαση =η τιμωρία των καπιταλιστών και Χιλιετία=η κομμουνιστική επικράτηση) . Ο Μάρξ ενεπνεύσθη τον Κομμουνισμό , Εβραίοι τον επέβαλαν στην τσαρική Ρωσία και Εβραίοι τον διέλυσαν το 1989 όταν τους ήταν πλέον άχρηστος. Κατά τύχη μου έπεσε στα χέρια αυτό το ιστορικό τεκμήριο (στην αγγλική) που δίδει τον κατάλογο όλων των αξιωματούχων της Σοβιετικής περιόδου 1917-19. Η πηγή είναι αξιόπιστη.
Appendix
A striking feature of Mr. Wilton's examination of the tumultuous 1917-1919 period in Russia is his frank treatment of the critically important Jewish role in establishing the Bolshevik regime.
The following lists of persons in the Bolshevik Party and Soviet administration during this period, which Wilton compiled on the basis of official reports and original documents, underscore the crucial Jewish role in these bodies. These lists first appeared in the rare French edition of Wilton's book, published in Paris in 1921 under the title Les Derniers Jours des Romanoffs. They did not appear in either the American or British editions of The Last Days of the Romanors published in 1920.
"I have done all in my power to act as an impartial chronicler," Wilton wrote in his foreword to Les Derniers Jours des Romanoffs. "In order not to leave myself open to any accusation of prejudice, I am giving the list of the members of the [Bolshevik Party' s] Central Committee, of the Extraordinary Commission [Cheka or secret police], and of the Council of Commissars functioning at the time of the assassination of the Imperial family.
"The 62 members of the [Central] Committee were composed of five Russians, one Ukrainian, six Letts [Latvians], two Germans, one Czech, two Armenians, three Georgians, one Karaim [Karaite] (a Jewish sect), and 41 Jews.
"The Extraordinary Commission [Cheka or Vecheka] of Moscow was composed of 36 members, including one German, one Pole, one Armenian, two Russians, eight Latvians, and 23 Jews.
"The Council of the People's Commissars [the Soviet .government] numbered two Armenians, three Russians, and 17 Jews.
"Ac.cording to data furnished by the Soviet press, out of 556 important functionaries of the Bolshevik state, including the above-mentioned, in 1918-1919 there were: 17 Russians, two Ukrainians, eleven Armenians, 35 Letts [Latvians], 15 Germans, one Hungarian, ten Georgians, three Poles, three Finns, one Czech, one Karaim, and 457 Jews."
"If the reader is astonished to find the Jewish hand everywhere in the affair of the assassination of the Russian Imperial family, he must bear in mind the formidable numerical preponderance of Jews in the Soviet administration," Wilton went on to write.
Effective governmental power, Wilton continued (on pages 136-138 of the same edition) is in the Central Committee of the Bolshevik party. In 1918, he reported, this body had twelve members, of whom nine were of Jewish origin, and three were of Russian ancestry. The nine Jews were: Bronstein (Trotsky), Apfelbaum (Zinoviev), Lurie (Larine), Uritsky, Volodarski, Rosenfeld (Kamenev), Smidovich, Sverdlov (Yankel), and Nakhamkes (Steklov). The three Russians were: Ulyanov (Lenin), Krylenko, and Lunacharsky.
"The other Russian Socialist parties are similar in composition," Wilton went on. "Their Central Committees are made up as follows:"
Mensheviks (Social Democrats): Eleven members, all of whom are Jewish.
Communists of the People: Six members, of whom five are Jews and one is a Russian.
Social Revolutionaries (Right Wing): Fifteen members, of whom 13 are Jews and two are Russians (Kerenski, who may be of Jewish origin, and Tchaikovski).
Social Revolutionaries (Left Wing): Twelve members, of whom ten are Jews and two are Russians.
Committee of the Anarchists of Moscow: Five members, of whom four are Jews and one is a Russian.
Polish Communist Party: Twelve members, all of whom are Jews, including Sobelson (Radek), Krokhenal (Zagonski), and Schwartz (Goltz).
"These parties," commented Wilton, "in appearance opposed to the Bolsheviks, play the Bolsheviks' game on the sly, more or less, by preventing the Russians from pulling themselves together. Out of 61 individuals at the head of these parties, there are six Russians and 55 Jews. No matter what may be the name adopted, a revolutionary government will be Jewish."
[Although the Bolsheviks permitted these leftist political groups to operate for a time under close supervision and narrow limits, even these pitiful remnants of organized opposition were thoroughly eliminated by the end of the 1921 .]
The Soviet government, or "Council of People's Commissars' (also known as the "Sovnarkom") was made up of the following, Wilton reported:
Peoples Commissariat (Ministry) Name Nationality
Chairman V.I. Ulyanov (Lenin) Russian
Foreign Affairs G.V. Chicherin Russian
Nationalities J. Dzhugashvili [Stalin] Georgian
Agriculture Protian Armenian
Economic Council Lourie (Larin) Jew
Food Supply A.G. Schlikhter Jew
Army and Navy [Military] L.D. Bronstein (Trotski) Jew
State Control K.I. Lander Jew
State Lands Kaufmann Jew
Works [Labor] V. Schmidt Jew
Social Relief E. Lilina (Knigissen) Jew
Education A. Lunacharsky Russian
Religion Spitzberg Jew
Interior Apfelbaum [Radomyslski] (Zinoviev) Jew
.Hygiene Anvelt Jew
Finance I. E. Gukovs [and G. Sokolnikov] Jew
Press Voldarski [Goldstein] Jew
Elections M.S. Uritsky Jew
Justice I.Z. Shteinberg Jew
Refugees Fenigstein Jew
Refugees Savitch (Assistant) Jew
Refugees Zaslovski (Assistant) Jew
Out of these 22 "Sovnarkom" members, Wilton summed'up, there were three Russians, one Georgian, one Armenian, and 17 Jews.
The Central Executive Committee, Wilton continues, was made up of the following members:
Y. M. Sverdlov [Solomon] (Chairman) Jew
Avanesov (Secretary) Armenian
Bruno Latvian
Breslau Latvian [?]
Babtchinski Jew
N. I. Bukharin Russian
Weinberg Jew
Gailiss Jew
Ganzberg [Ganzburg ] Jew
Danichevski Jew
Starck German
Sachs Jew
Scheinmann Jew
Erdling Jew
Landauer Jew
Linder Jew
Wolach Czech
S. Dimanshtein Jew
Encukidze Georgian
Ermann Jew
A. A. Ioffe Jew
Karkhline Jew
Knigissen Jew
Rosenfeld (Kamenev) Jew
Apfelbaum (Zinoviev) Jew
N. Krylenko Russian
Krassikov Jew
Kaprik Jew
Kaoul Latvian
Ulyanov (Lenin) Russian
Latsis Jew
Lander Jew
Lunacharsky Russian
Peterson Latvian
Peters Latvian
Roudzoutas Jew
Rosine Jew
Smidovitch Jew
Stoutchka Latvian
Nakhamkes (Steklov) Jew
Sosnovski Jew
Skrytnik Jew
L. Bronstein (Trotsky) Jew
Teodorovitch Jew [?]
Terian Armenian
Uritsky Jew
Telechkine Russian
Feldmann Jew
Fromkin Jew
Souriupa Ukrainian
Tchavtchevadze Georgian
Scheikmann Jew
Rosental Jew
Achkinazi Imeretian [?]
Karakhane Karaim [Karaite]
Rose Jew
Sobelson (Radek) Jew
Schlichter Jew
Schikolini Jew
Chklianski Jew
Levine-(Pravdine) Jew
Thus, concluded Wilton, out of 61 members, five were Russians, six were Latvians, one was a German, two were Armenians, one was a Czech, one was an Imeretian, two were Georgians, one was a Karaim, one. was a Ukrainian, and 41 were Jews.
The Extraordinary Commission of Moscow (Cheka) 'the Soviet secret police and predecessor of the GPU, the NKVD and the KGB was made up of the following:
F. Dzerzhinsky (Chairman) Pole
Y. Peters (Deputy Chairman) Latvian
Chklovski Jew
Kheifiss Jew
Zeistine Jew
Razmirovitch Jew
Kronberg Jew
Khaikina Jew
Karlson Latvian
Schaumann Latvian
Leontovitch Jew
Jacob Goldine Jew
Galperstein Jew
Kniggisen Jew
Katzis Latvian
Schillenkuss Jew
Janson Latvian
Rivkine Jew
Antonof Russian
Delafabre Jew
Tsitkine Jew
Roskirovitch Jew
G. Sverdlov (Brother of president of the Central Executive Committee) Jew
Biesenski Jew
J. Blumkin (Count Mirbach's assassin) Jew
Alexandrovitch (Blumkin's accomplice) Russian
I. Model Jew
Routenberg Jew
Pines Jew
Sachs Jew
Daybol Latvian
Saissoune Armenian
Deylkenen Latvian
Liebert Jew
Vogel German
Zakiss Latvian
Of these 36 Cheka officials, one was a Pole, one a German, one an Armenian, two were Russians, eight were Latvians, and 23 were Jews.

"Accordingly," Wilton sums up, "there is no reason to be surprised at the preponderant role of Jews in the assassination of the Imperial family. It is rather the opposite that would have been surprising."( The Jewish Role in the Bolshevik "Revolution" and Russia's Early Soviet Regime Assessing the Grim Legacy of Soviet Communism)


Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κων σταντινίδη)

Όταν ένα Έθνος δεν είναι παραγωγικό αλλά κατά το μείζον μέρος των αναγκών του καταναλωτικό –και ιδία σε τρόφιμα και οπλισμό- τότε αυτό αργά ή γρήγορα ή θα υποδουλωθεί ή θα σβήσει. Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι για να είναι μια χώρα πλούσια(όπως είναι Αμερική, Ευρώπη κ. α), πρέπει η βιομηχανία της να παράγει το 25-30% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος. Η Ελλάδα ποτέ δεν υπήρξε βιομηχανική χώρα και ανέκαθεν ήτο γεωργική . Όμως τον τελευταίο καιρό και η λιγοστή βιομηχανική μας βάση μετανάστευσε στα Βαλκάνια , ενώ εμείς δεχόμεθα στρατιές λαθρομεταναστών. Τούτο επιτείνει το πρόβλημα της ανεργίας. Παράλληλα και η γεωργική μας παραγωγή υπέστη καθίζηση λόγω: 1/ της εφαρμοσθείσης περιοριστικής πολιτικής για την μείωση της γεωργίας στο 6-10% του συνολικού εργατικού δυναμικού , 2/της αδυναμίας ανταγωνισμού έναντι των λοιπών Μεσογειακών χωρών και 3/ της ελλείψεως εκσυγχρονισμού της γεωργίας μας . Ένεκα τούτου σήμερα εξαρτώμεθα απο πλευράς τροφίμων κατά το μείζον μέρος από το εξωτερικό.(Ακόμη και τα νωπά φρούτα και λαχανικά είναι εισαγωγής) .Τούτο έχει σαν αποτέλεσμα την διόγκωση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου, την αύξηση του εξωτερικού δανεισμού, το ξεπούλημα των δημοσίων επιχειρήσεων στους ξένους επενδυτές (για να ξεπληρώσουμε τα χρέη) και τέλος την αύξηση της ανεργίας. Και επειδή υπάρχει πληθώρα εργατικού δυναμικού, λόγω και των λαθρομεταναστών , ανεργία και ανισότης εισοδημάτων από υπουργείο σε υπουργείο αλλά και στην ίδια την υπηρεσία μεταξύ υπαλλήλων που κάνουν την ίδια εργασία και έχουν τα ίδια χρόνια και τα αυτά προσόντα, δημιουργούνται κοινωνικές προστριβές μεταξύ των υψηλόμισθων(ρετιρέ) και χαμηλόμισθων (πληβείων) αλλά και εχθρότης κατά των λαθρομεταναστών. Αυτό το εκμεταλλεύονται σήμερα οι κυβερνήσεις για να διασπούν το εργατικό κίνημα και να περνούν τους αντεργατικούς τους νόμους και την πελατειακή εκμετάλλευση των ανέργων (με υποσχέσεις για μια θέση εργασίας).Το πρόβλημα όμως δεν είναι μεταξύ των εργαζομένων , αλλά μεταξύ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και των εργαζομένων.
Κυβερνήσεις , οργανισμοί ακόμη και άτομα είναι σήμερα βυθισμένα στο χρέος. Τούτο όμως σημαίνει ότι χρεώνουν τις επερχόμενες γενιές με χρέη τα οποία δυνατόν να μην μπορέσουν να εξοφλήσουν. Το οποίον μεταφράζεται ότι θα είναι εσαεί αιχμάλωτοι στα τοκογλυφικά ιδρύματα(τράπεζες) καταβάλλοντας όχι μόνον αστρονομικούς τόκους , αλλά υποθηκεύοντας ακόμη και την ελευθερία τους. Ήδη στην χώρα μας τον έλεγχο ασκεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ενώ στον Τρίτο Κόσμο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και πιθανόν αύριο η Παγκόσμια Κεντρική Τράπεζα. Η εσκεμμένη υπερχρέωση κρατών , οργανισμών και ιδιωτών και η ευκολία δανειοδοτήσεως τούτων από την ολιγαρχία του πλούτου, μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι μεθοδευμένη πορεία για την παγκόσμια κυβέρνηση και την παγκόσμια δικτατορία. Είναι η «Σιωνιστική Συνωμοσία» των ολίγων εναντίων των πολλών, της ολιγαρχίας εναντίον της δημοκρατίας(13/10/03)
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ (2ΟΝ)
(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
Αρκετά χρόνια προ του χτυπήματος της 9/11 υπήρχαν επεξεργασμένα σχέδια των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων για τον έλεγχο του πετρελαϊκού πλούτου της Μέσης Ανατολής. Η εφαρμογή τους ήτο συνυφασμένη με «ένα καταστρεπτικό και καταλυτικό γεγονός, όπως λ.χ το Πέρλ–Χάρμπορ» Άρα, οι ΗΠΑ χρειάζονταν ένα συγκλονιστικό γεγονός για να προετοιμάσει καταλλήλως την κοινή γνώμη για μια τέτοια επέμβαση , που θα άλλαζε ριζικά υπέρ των ΗΠΑ την στρατηγική ισορροπία του κόσμου και θα έδινε στην άρχουσα τάξη της τους μοχλούς ελέγχου της παγκόσμιας εξουσίας. Μια τέτοια μείζον εμπλοκή στον άκρως στρατηγικό χώρο της Μέσης Ανατολής-Κασπίας Θαλάσσης(προς έλεγχο των παγκόσμιων πηγών πετρελαίου) θα έπρεπε να μην έχει την αντίδραση της Αμερικανικής κοινής γνώμης.
Επομένως, και αν ακόμη δεν υπήρχαν τρομοκράτες «mase in USA» θα έπρεπε να τους κατασκευάσει το σύστημα για να προξενήσουν με το χτύπημα τους συναισθηματικό και ψυχολογικό ρίγος στην Αμερικανική κοινή γνώμη. Και όταν παρουσιάσθηκε η ευκαιρία οι φρουροί της τάξεως και ασφάλειας των ΗΠΑ έκαναν τα «στραβά μάτια» και κοίταζαν αλλού για να δράσουν ανενόχλητοι οι τρομοκράτες [Περιττόν να πούμε ότι είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως, τόσον ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν να αναβάλει το ταξίδι του στις ΗΠΑ, όσον και οι Εβραίοι εργαζόμενοι στο WTC να μην προσέλθουν στις εργασίες τους] Όσον αφορά τα ΜΜΕ υπάρχουν χειροπιαστές μαρτυρίες ότι συνεργάζονται αρμονικά στο θέμα αυτό. Το υπ’ αριθμόν ένα Λογοκριμένο Σχέδιο στον ετήσιο κατάλογο των γεγονότων του 2002 ήτο το Σχέδιο για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα(που αποτελεί την βάση για το καθεστώς Μπους) Τούτο δημοσιεύθηκε το 2000, και περιλαμβάνει τον συμβολικό χαρακτηρισμό «Περλ Χάρμπορ» Πάνω στο θέμα του παρακράτους και του κινδύνου αλλοίωσης του Αμερικανικού Συντάγματος έχουν επανειλημμένα αναφερθεί διακεκριμένοι πολιτικοί, όλοι δε συμφωνούν ότι η άρχουσα τάξη των ΗΠΑ είναι εντελώς ανεξέλεγκτη και κυβερνάει τον Αμερικανικό λαό ως «μάζα» :
1/ Ο πρόεδρος Αιζενχάουερ, μίλησε «για το πανίσχυρο στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα» ;
2/ Ο Barry Coldwater, σαν άλλος παλαιομοδίτης John Bircher, μίλησε για την Τριμερή Επιτροπή, ότι είναι το τελευταίο σχήμα για ν’ αλώσει την κυβέρνηση της Αμερικής, πριν καταλάβει ολόκληρο τον κόσμο ο «David Rockefeller”;
3/ Οι Teddy και Franklin Roosvelt ή ο Joseph Kennedy ότι έγιναν προδότες της τάξεως τους όταν μίλησαν για μια ελιτίστικη κλίκα πλουσίων που ενεργούν στα παρασκήνια ως μυστική παρακυβέρνηση πίσω από την κυβέρνηση ;
4/ Ο William Colby-πρώην αρχηγός της CIA-είπε ότι :« η CIA κατέχει οποιοδήποτε σημαντικό στα μεγαλύτερα ΜΜΕ» και ύστερα πέθανε μυστηριωδώς ;
5/ Γιατί να μην πιστέψουμε τον James Jesus Angleton , πρώην διευθυντή Αντικατασκοπίας στη CIA, ο οποίος ομολογεί ότι «οι εμπνευστές του Ψυχρού Πολέμου στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ενδιαφέροντο μόνον για την «απόλυτη εξουσία»; Όταν μάλιστα, λέγει, ένας απόγονος του πολύ καλού φίλου Allen Dulles κατέχει τώρα την εξουσία στο Λευκό Οίκο; Συνεργάτης των Ναζί η Οικογένεια Μπους; (στο επόμενον)
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ


Με αφορμή ένα μεστό άρθρο του Matthias Chang (Μαλαίσιος με κινέζικη καταγωγή) για την θέση του δολλαρίου στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, παραθέτω μια συνοπτική εικόνα για το τι ενδέχεται να συμβεί στην ανθρωπότητα και στην Ελλάδα με βάση και αίτιο την παρούσα οικονομική και νομισματική κρίση.

Η εγκατάλειψη του χρυσού
Γίνεται πλέον φανερό σε πολλούς ειδήμονες ότι οι ΗΠΑ θα αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους, τα οποία ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια δολλάρια. Παρά ταύτα οι "βαθμολογήτριες εταιρίες" των παγκοσμίων οικονομιών Moody's, Standard & Poor's, και Fitch Ratings βαθμολογούν την αμερικάνικη οικονομία με ΑΑΑ. Είναι οι εταιρίες που είχαν βαθμολογήσει την CDO με ΑΑΑ, ενώ βυθιζόταν καθέτως. Ο οργανισμός National Inflation Association (NIA) πιστεύει ότι η πιστoληπτική ικανότητα της Αμερικής είναι στην ουσία μηδενική. Τι γίνεται όμως και διατηρεί τα ΑΑΑ; Η εξήγηση μας οδηγεί πίσω στο χρόνο.

Το 1971 ο πρόεδρος Νίξον αποδέσμευσε το δολλάριο από αποθέματα χρυσού και ανάγκασε την υφήλιο, ίσως και με στρατιωτική απειλή, να δεχτεί ένα χαρτί σαν παγκόσμιο ισοδύναμο. Μην ξεχνάμε ότι ακόμη βρισκόμαστε τότε στη δύνη του ψυχρού πολέμου. Τα αποθέματα χρυσού των εθνικών τραπεζών ακυρώθηκαν, η τιμή του χρυσού έπεσε, οι τράπεζες πούλησαν το χρυσό για κοσμήματα και αμερικανοί οικονομολόγοι επιστρατεύτηκαν να δημιουργήσουν την θεωρία της διακυμάνσεως των νομισμάτων και τα εξ' αυτής πλεονεκτήματα. Οι χώρες του δυτικού συτήματος, η μια μετά την άλλη, αναγκάστηκαν να έχουν τα αποθέματά τους σε δολλάρια και το δολλάριο πήρε έτσι την θέση του χρυσού ως αποθεματικό. Και φυσικά οι εμπορικές συναλλαγές υπολογίζοντο πλέον σε δολλάρια, πράγμα που έδωκε στις ΗΠΑ τρομερά πλεονεκτήματα.

Το δολλάριο ως κίβδηλο ισοδύναμο
Η προσήλωση στο δολλάριο έδινε την ψευδαίσθηση ενός άτρωτου νομίσματος και προσέδιδε άπειρη πιστοληπτική ικανότητα στις ΗΠΑ. Ενώ οι άλλοι λαοί έπρεπε και πρέπει να παράγουν εισόδημα μετρημένο στο εθνικό τους νόμισμα και μετά να το μετατρέπουν σε δολλάρια για τις διεθνείς συναλλαγές, οι ΗΠΑ χρειάζοντο μόνο να τυπώνουν χαρτιά για να πληρώνουν τις συναλλαγές τους. Υποτίθετε ότι έκοβαν τόσο χαρτί, όσο το αμερικάνικο εισόδημα μπορούσε να καλύψει. Στην πράξη ποτέ δεν έγινε αυτό, έκοβαν παραπάνω και άφηναν έτσι άλλους λαούς να πληρώνουν. Αυτό το δολλάριο φαινόταν να λειτουργεί σε ένα κλειστό παγκόσμιο σύστημα, στο οποίο "Γιάννης κερνούσε, Γιάννης έπινε". Τα χαρτοδόλλαρα φαινόταν να είναι πανίσχυρα, αλλά είχαν στην ουσία μια διακρώς μειούμενη αξία, που ακολουθούσε την πτώση της αμερικανικής παραγωγής. Βαθμιαίως μετατρέποντο σε ένα κίβδηλο νόμισμα. Με τον παγκόσμιο χαρακτήρα του νομίσματός τους οι αμερικάνοι, παρά ταύτα, μπόρεσαν να διατηρούν ένα υψηλό επίπεδο ζωής, παραπάνω από ό,τι τους ανήκε, ή να χρηματοδοτούν πολέμους, όπως του Βιετνάμ. Ολόκληρη η υφήλιος πλήρωνε αυτό τον πόλεμο μέσω του παγκοσμίου δολλαρίου.

Επί 39 χρόνια, από το 1971 μέχρι σήμερα, οι λαοί 'πουλούσαν', στην ουσία και εμμέσως, τα προϊόντα τους στις ΗΠΑ με αντάλλαγμα ένα χαρτοδόλλαρο, εμπεριέχον αυξανόμενη επίπλαστη αξία. Το εθνικό προϊόν των χωρών και η ύπαρξή τους εκτιμόταν σε σχέση με το δολλάριο και οι λαοί δέχονταν αυτό το νούμερο να αντιπροσωπεύει αξία. Με την βοήθεια μιας ανίερης προπαγάνδας και τον φόβο ενός ενδεχομένου πολέμου, οι λαοί του μη σοσιαλιστικού κόσμου αρχικώς, πίστευαν στην αξία αυτού του νομίσματος και καμιά αμφισβήτηση δεν τέθηκε στον έξω κόσμο για τον κίβδηλο χαρακτήρα του δολλαρίου. Μόνο ο στρατηγός Ντε Γκωλ νωρίτερα είχε αμφισβητήσει τις ΗΠΑ, αλλά ξεχάστηκε μετά τον θάνατό του. Ο φόβος για επέκταση του σοσιαλισμού και η έμμεση απειλή της Αμερικής, έκανε το δολλάριο 'κοινή πίστη' των λαών.

Η ψευδοδιακύμανση των νομισμάτων
Όλα τα νομίσματα του σύγχρονου κόσμου, αποδεσμευμένα από τον χρυσό, έχουν μια κατά συνθήκην αξία, αφού οι κεντρικές τράπεζες καθορίζουν την τιμή του νομίσματος. Πώς όμως διακυμένονται τα νομίσματα, αφού οι κεντρικές τράπεζες τα καθορίζουν; Η διακύμανση είναι αποτέλεσμα συμφωνιών μεταξύ εθνικών τραπεζών μέσα σε πλαίσια που τις εξυπηρετούν προκειμένου να μην χρεωκοπήσουν. Μια χώρα πρέπει να ζητήσει "άδεια" προκειμένου να υποτιμήσει το νόμισμά της πέρα από την διακύμανση και εγκρίνεται τόση μείωση, ώστε να μην διαταράσσει το δολλαριακό σύστημα. Όσο η διακύμανση μεταξύ δολλαρίου και ευρώ, π.χ. κινείται μέσα στα συμφωνηθέντα πλαίσια, τότε δεν συμβαίνει τίποτα δραματικό. Το πρόβλημα προκύπτει όταν οι εθνικές κεντρικές τράπεζες δεν συμφωνούν για το πλάισιο και αυτό μπορεί να οδηγεί σε εμπορικούς ή σε θερμούς πολέμους.

Σήμερα και μετά από μια διαδρομή ωριμάνσεως της παγκόσμιας δολλαριακής αναγκαιότητας ή ηλιθιότητας, βρισκόμαστε σε τροχιά καταρρεύσεως αυτού του τεχνητού και επίπλαστου νομισματικού συστήματος (αν και δεν αναφέρεται στις αναλύσεις των οικονομολόγων). Ολόκληρο το παγκόσμιο πιστωτικό σύστημα κινείται και διακυμένεται με χαρτιά κίβδηλης αξίας και κάθε χώρα στον προηγμένο κόσμο προσπαθεί να έχει μια λεπτή και προσεκτική συμπεριφορά στο χρέος των τρισεκατομμυρίων της Αμερικής, αφού η κάθε εθνική τράπεζα έχει μεγάλα αποθέματα σε υπερτιμημένα δολλάρια. Ο πονοκέφαλος όλων είναι πως να χειριστούν τα αποθεματικά τους σε ανάξια δολλάρια. Ως εκ τούτου, η ανθρωπότητα βρίσκεται δέσμια σε αυτόν τον 'αέρα', σαν αποτέλεσμα του βιασμού που είχε δεχτεί νωρίτερα κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Το δολλαριακό σύστημα ήταν προϊόν μιας ανώμαλης ψυχροπολεμικής περιόδου, που τότε είχε μεν νόημα, τώρα δεν έχει πλέον. Ο σοσιαλιστικός φόβος, ως δύναμη συνοχής και συσπειρώσεως γύρω από το δολλάριο, έχει εκλείψει και η διεθνής κυριαρχία του αμφισβητείται.

Χειραγώγηση της αξίας του δολλαρίου
Η τιμή των νομισμάτων επιδέχεται, κατά καιρούς, σφοδρή χειραγώγηση, όπου αναιρούνται οι κανόνες της αγοράς. Το 1985, λόγου χάριν, ζήτησαν οι ΗΠΑ από την Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Βρετανία να 'υποτιμήσουν' την αξία του δολλαρίου υπερτιμώντας τα δικά τους νομίσματα, με σκοπό να ελαττώσει η Αμερική το έλλειμα στο εμπορικό της ισοζύγιο, ειδικά με την Ιαπωνία. Είναι η γνωστή συμφωνία Plaza Accord. Η παρέμβαση οδήγησε σε πτώση του δολλαρίου με 54% έναντι του Γιεν, τα τεράστια αποθεματικά της Ιαπωνίας σε δολλάρια έχασαν 54% της αξίας τους και η Αμερική βρέθηκε να χρωστάει 54% λιγότερο στην Ιαπωνία μέσα σε μια νύχτα. Από αυτό τον διακανονισμό η Ιαπωνια δεν μπόρεσε να συνέλθει σχεδόν μέχρι σήμερα. Επειδή η πτώση ήταν μεγαλύτερη του επιδιωκομένου -ένεκα βέβαια της αδυναμίας της αμερικάνικης οικονομίας--, με κίνδυνο να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία, ξανασυμφώνησαν, το 1987, να ανεβάσουν την τιμή του δολλαρίου, χωρίς αυτό να περνά μέσα από τους κανόνες της περίφημης ελεύθερης αγοράς.

Γιατί όμως συμφώνησαν οι αλλοι σε αυτή την χειραγώγηση της αξίας του δολλαρίου; Η απάντηση δεν είναι οικονομολογική. Οι ΗΠΑ ήταν ο μεγάλος νικητής του παγκοσμίου πολέμου. Η Γερμανία και Ιαπωνία δεν είχαν καν δικαίωμα επιλογής έναντι του μεγάλου αδελφού της Δύσεως. Μόνο η Μαλαισία (ως μια ατίθαση μουσουλμανική χώρα και με την φιλοσοφία του κορανίου) είχε το σθένος να αντισταθεί στους παγκοσμίους χρηματοπιστωτές και επέβαλε κυβερνητικό έλεγχο στο νόμισμά της, καταργώντας την διακύμανση. Αρνήθηκε να υπερτιμήσει το νόμισμά της (ώστε έτσι να υποτιμήσει την αξία του αποθεματικού της που ήταν σε δολλάρια) και η τιμή του ορίστηκε με κυβερνητική απόφαση σε 3,80 ανά δολλάριο. Ο σπουδαιότερος χειραγωγός όμως του κόσμου είναι η Κίνα, η οποία επί πολλά χρόνια έθετε την τιμή του νομίσματος με κυβερνητική απόφαση, ανεξάρτητα από την ζήτηση. Αν αφηνόταν το Γουάν στην ελευθερία της αγοράς, θα έπρεπε να έχει ίσως τριπλάσια αξία από την σημερινή.

Οι Κινέζοι
Οι κινέζοι είχαν την δύναμη να κάνουν μια σημαντική συμφωνία με τις ΗΠΑ. Προκειμένου να διατηρήσουν σταθερή την τιμή του Γουάν, συμφώνησαν να τροφοδοτούν τις ΗΠΑ με υπερβολικά φθηνά προϊόντα, με σχεδόν 10% της υπάρχουσας τότε δυτικής τιμής, με τον όρο να επενδύουν αμερικανοί στην Κίνα. Έτσι τα αμερικάνικα κεφάλαια της Κίνας θα μπορούσαν να τροφοδοτούν την αμερικάνικη αγορά, χωρίς να δημιουργούν πληθωρισμό στην Αμερική, αφού η παραγωγή γινόταν αλλού. Αυτή ήταν βέβαια μια βλακώδης συμφωνία για την Αμερική, αλλά η πολιτική ηγεσία υπέκυψε στις απαιτήσεις του κεφαλαίου για μεγιστοποίηση των κερδών και αυτό γινόταν με ελαχιστοποίηση του κόστους στην Κίνα. Από εκείνη την στιγμή η Αμερική έχασε τον έλεγχο επί του κεφαλαίου που μετατράπηκε σε παγκόσμιο. Από αυτή την απαίτηση του κεφαλαίου προέκυψε η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση κεφαλαίων, προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Αμερική, είτε από ανάγκη, είτε από βραχυπρόθεσμη πολιτική σκέψη ή πονηριά, θα πλήρωνε με εκτύπωση νομισμάτων άνευ αντικρύσματος και οι χρηματοπιστωτές θα πλημμύριζαν την ανθρωπότητα με εύφλεκτα δολλάρια. Αυτή η σχέση ΗΠΑ - Κίνας περπάτησε καλά για δύο δεκαετίες, αλλά κυρίως υπέρ το δέον καλά για την Κίνα, που ναι μεν συγκέντρωνε δυτικό επενδυτικό δολλάριο στο έδαφός της και κατείχε ένα διαρκώς υποβαθμιζόμενο νόμισμα σε απόθεμα, αλλά έθετε βαθμιαίως την Δύση υπό οικονομικό έλεγχο. Βρέθηκε να κατέχει το μέγιστο παγκόσμιο απόθεμα σε δολλάρια και να καταστεί ο μέγιστος πιστωτής της Αμερικής. Η πονηριά και ματαιοδοξία των επιμέρους αμερικάνικων κεφαλαίων για υπέρμετρο κέρδος τα έφερε να μετακομίζουν την παραγωγή στην χαμηλού κόστους Κίνα, με στόχο να πουλούν ακριβά στην υψηλού κόστους γεννέτειρα Αμερική, με την αφέλεια ότι η Αμερική θα συνέχιζε να έχει το μέγιστο βιοτικό επίπεδο και να αγοράζει ακριβά. Πώς όμως θα είχε αυτό το επίπεδο όταν όλο το κεφάλαιο επένδυε εκτός της χώρας; Όταν σχεδόν όλα τα επιμέρους κεφάλαια έκαναν την ίδια λογική, τότε βρέθηκε η Αμερική χωρίς να παράγει στο έδαφός της και να καταντά υπερχρεωμένη ή να κατέχεται οικονομικά από την Κίνα. Πολιτική προσπάθεια από την διοίκηση Μπους να παρεμποδίσει την μαζική έξοδο επενδύσεων απέτυχε παταγωδώς. Το κεφάλαιο είχε γίνει ισχυρότερο του κράτους και πήρε μάλιστα αλαζονικό χαρακτήρα.

Ο πονοκέφαλος Ομπάμα
Η Αμερική υπό τον Ομπάμα θέλησε και πάλι να εφαρμόσει το ίδιο σχέδιο που ο Νίξον είχε χρησιμοποιήσει, δηλαδή να υποτιμήσει το δολλάριο έναντι του Γουάν, υποτιμώντας έτσι το τεράστιο απόθεμα δολλαρίων στην Κίνα και έτσι να υποτιμήσει το χρέος της. Έλα όμως που η Κίνα δεν είχε καμιά προηγούμενη υποχρεώση ή συμφωνία όπως είχε η Γερμανία και Ιαπωνία, και επιπλέον είναι η μέγιστη πληθυσμιακά χώρα! Οι αμερικάνοι δεν μπορούσαν εδώ να επιβάλλουν και να διατάζουν, αλλά να παρακαλέσουν του κινέζους να συμφωνήσουν να υπερτιμήσουν άπαξ το νόμισμά τους ή να επιτρέψουν ελεύθερη διακύμανση. Βέβααα η Κίνα είχε ενδόμυχα τον φόβο για πιθανό εμπορικό πόλεμο, από τον οποίο θα έβγαινε ζημιωμένη στην παρούσα συγκυρία. Για να τον αποφύγει άφησε το νόμισμά της να διακυμένεται ελαφρώς. Στην ουσία το Γουάν παραμένει σταθερό, δημιουργώντας έναν αυξανόμενο πονοκέφαλο στη Δύση. Η Αμερική βρίσκεται να έχει ένα ανυπέρβλητο τεράστιο έλλειμα με τον Ομπάμα να μην μπορεί να κάνει ό,τι έκαναν οι προγενέστεροί του το 1985, δηλαδή να υπερτιμήσουν το Γουάν και να μειώσουν έτσι τεχνιέντως το χρέος στην Κίνα. Τώρα θα πρέπει να πάρουν άδεια από του κινέζους. Οι κινέζοι δε, κατέχουν τόσο παλλά δολλάρια που, αν αποφασίσουν να τα εξαργυρώσουν θα γίνει ένας οικονομικός Αρμαγεδών. Θα πρέπει λοιπόν και προς το παρόν να ρίξουν νερό στο κρασί τους.

Οι αμερικάνοι, με την σειρά τους, εθισμένοι στην αφθονία, σπατάλη και ασυδοσία του χρήματος, δεν αντέχουν να αποκοπούν από τα κεκτημένα τους. Η κυβέρνησή τους είναι αναγκασμένη να φέρεται ως κυβέρνηση ενός πλούσιου λαού. Προκειμένου να ασκούν κρατική πολιτική, να ασκούν ισχυρή παγκόσμια πολιτική του μονοκράτορος ή να χρηματοδοτούν το Πεντάγωνο, δανείζονται από την Κίνα (θυμίζει Ελλάδα).

Γιατί όμως οι ημισοσιαλιστές κινέζοι δεν ξαποστέλνουν άπαξ και δια παντός την Αμερική και υπόσχονται ότι δεν θα διαταράξουν την παγκόσμια δολλαριακή ισορροπία; Φυσικά δεν είναι ανόητοι, γνωρίζουν να περιμένουν. Επίσης οι ιθύνοντες αμερικάνοι θα πρέπει να έχουν γνώση ότι καμιά αυτοκρατορία δεν επιβιώνει όταν οφείλει τα μαλλιά της κεφαλής της. Όταν οι βυζαντινοί βρέθηκαν υπερχρεωμένοι στους βενετσιάνους, καταλύθηκαν από τους τελευταίους. Αυτό έπαθαν οι βρετανοί νωρίς τον εικοστό αιώνα. Βρέθηκαν να χρωστάνε πολλά στις ΗΠΑ στις αρχές του 1940, πράγμα που ώθησε του αμερικανούς να ταχτούν με το πλευρό των βρετανών στον πόλεμο και όχι με τους γερμανούς, για να μην χάσουν τα χρήματά τους. (Να θυμίσουμε, οι άγγλοι πρωτοστάτησαν στην καταστροφή του Ιμπραήμ, για να μην χάσουν τα λεφτά που είχαν δανείσει την νεοσύστατη Ελλάδα.) Πάλη κατά του φασισμού και λοιπά ιδεολογήματα, ήταν προπαγανδιστικές δικαιολογίες. Ο πόλεμος κατά της Γερμανίας οφειλόταν στα συμφέροντα των αμερικανικών κεφαλαίων που είχαν στην Βρετανία και στις αποικίες της, στην προοπτική υφαρπάξεως των αποικιών της, ως και στην επιρροή που ασκούσαν διάφορες ομάδες στην αμερικάνικη πολιτική.

Η Βρετανία, λόγω του γερασμένου βιομηχανικού συστήματός της και λόγω των εξόδων του πολέμου, έχασε την προηγούμενη παγκόσμια κυριαρχία της, η οποία πέρασε στους αμερικανούς. Οι αμερικανοί δεν είχαν λόγο να νικήσουν την Βρετανία στο πεδίο κάποιας μάχης, την κυριεύσαν οικονομικά. Αυτό φάνηκε στην κρίση του Σουέζ όταν οι βρετανοί δεν ήταν πλέον ικανοί να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο, οι δε βρετανοί πολίτες βρέθηκαν για πολλά χρόνια να είναι εκπεσόντες αριστοκράτες με παλιά δόξα. Οι γερμανοί και οι ιάπωνες ανέκαμψαν γρήγορα, αφού αυτές ήταν οι πρωτοπόρες χώρες του σύγχρονου κόσμου.

Τι θα κάνει η Κίνα;
Τώρα βρίσκεται η Αμερική στην δραματική θέση να χρωστά τρισεκατομμύρια δολλάρια στους πιστωτές της, κυρίως στην Κίνα. Η υψηλή τιμή του δολλαρίου δεν καθρεπτίζει την άθλια πραγματικότητα και την αδυναμία μιας κατιούσης κοινωνίας. Στην ουσία η αξία του δολλαρίου δεν είναι ούτε το ένα τρίτο της σημερινής τιμής του. Ταυτοχρόνως η Κίνα βρίσκεται να πουλά προϊόντα και υπηρεσίες στην Αμερική και να πληρώνεται με ένα άθλιο νόμισμα, του οποίου η τιμή είναι κατ' ουσίαν αυθαίρετη. Στην συνέχεια η Κίνα δανείζει αυτό το άθλιο νόμισμα στην Αμερική για να μπορεί να αγοράζει κινέζικα προϊόντα σε μια θέουσα σπείρα άνευ τέλους. Η Αμερική στη συνέχεια δεν έχει χρήματα να πληρώνει την Κίνα, δημιουργεί χρήμα από αέρα, τυπώνει παλιόχαρτο και το χρησιμοποιεί να πληρώνει, και αυτό λόγω της παγκόσμιας αποδοχής του δολλαρίου ως νομίσματος συναλλαγών. Μέχρι πού όμως θα φτάσει αυτός ο φαύλος κύκλος;

1. Αν η Αμερική αποφασίσει να υποτιμήσει το δολλάριο τόσο ώστε να το φέρει στο επίπεδο της παραγωγής της, και πάλι δεν έχει ικανή παραγωγή και σημαντικά προϊόντα να εξάγει για να ξεπληρώσει το παγκόσμιο χρέος της. Είναι καταδικασμένη σε πτώχευση παρά τα ΑΑΑ που παίρνει από τους κατά συνθήκην εκτιμητές.
2. Τα τελευταία 20 χρόνια το κύριο προϊόν εξαγωγής της Αμερικής ήταν επενδυτικό κεφάλαιο, το οποίο μάλιστα έχανε τον εθνικό του χαρακτήρα, γινόταν πανεθνικό και ανεξάρτητο από την γεννέτειρα Αμερική. Εξ αυτού προέκυψε το παγκόσμιο κεφάλαιο, το οποίο άλλοτε επενδύει το ίδιο, άλλοτε δανείζει. Είναι οι παγκόσμιοι πιστωτές που γνωρίζουμε καλά τελευταία. Όμως το αμερικάνικο κεφάλαιο από δολλάρια είναι ένας παγκόσμιος αέρας χωρίς δεσμό κάπου, πολύ εύφλεκτος να προκαλεί απανωτές κρίσεις. Έχει το ίδιο τρομερό πρόβλημα αξίας και επιδιώκει να φορτώσει το πρόβλημα στις κρατικές οικονομίες των χωρών.
3. Ενώ επεκτείνεται μαζικώς το παγκόσμιο κεφάλαιο με την μορφή του παγκοσμίου δολλαρίου, το δολλάριο χάνει συνεχώς αξία, αφού η μητρόπολη συνεχώς εξασθενεί. Τείνει να γίνει ένας εύφλεκτος αέρας, που περιμένει μια σπίθα για να κάψει την υφήλιο.
4. Η Κίνα με την σειρά της, με το να διατηρεί την παρούσα σχέση δολλαρίου-Γουάν, τεχνητά διατηρεί την αξία του δολλαρίου, για να αποφύγει την μετατροπή του σε μπακαλόχαρτο, επειδή έχει μεγάλα αποθέματα ακριβώς σε δολλάρια και να αποφύγει την παγκόσμια ανάφλεξη. Όσο οι κινέζοι μπορούν και κρατούν αυτή την λεπτή ισορροοπία, τα πράγματα απλά κινούνται, αλλά πολύ επικίνδυνα. Οι παγκόσμιοι παίχτες ευελπιστούν ότι η Κίνα, που βλέπει τον εαυτό της να κρατά υποβαθμιζόμενα χαρτοδόλλαρα, θα προσπαθήσει να υποτιμήσει το δολλάριο μόνο κατά ένα μικρό σκαλοπάτι, για να κερδίσει χρόνο και να απαλλαγεί από αυτό το νόμισμα. (Βέβαια το ερώτημα είναι ποιό άλλο νόμισμα θα πάρει τη θέση του, αν όχι το δικό της!) Όμως η κατάσταση και οι συσχετισμοί είναι τόσο λεπτοί και εύφλεκτοι, ώστε έστω και μικρό σκαλοπάτι μπορεί να φέρει τεράστια ανεξέλεγκτη κατολίσθηση, και αλλοίμονο!
5. Το ευρώ δημιουργήθηκε έτσι ώστε, μεταξύ άλλων, να αντικαταστήσει το δολλάριο. Αν όμως στην παρούσα κρίση γινόταν μαζική φυγή προς το ευρώ θα είχε ανεξέλγκτες συνέπειες για την Αμερική. Ένα επιπλέον πρόβλημα είναι ότι και οι ευρωπαϊκές τράπεζες έχουν αποθέματα σε 'άχρηστα' δολλάρια και θα έχαναν πολλά από μια μαζική φυγή και συνεπώς κατακόρυφη πτώση του δολλαρίου. Έτσι κανένας δεν θέλει την μαζική υποτίμηση του δολλαρίου, το οποίο είναι μεν άνευ παραγωγικής βάσεως, αλλά όλοι το χρησιμοποιούν. Αλλά ανεξέλεγκτοι παράγοντες μπορούν να εκκινήσουν μια ραγδαία πτώση του δολλαρίου, που κανένας δεν θα είναι σε θέση να την σταματήσει. Οι κεντρικές τράπεζες κάθονται πάνω σε καρφιά που μόνο φακίρηδες μπορούν να επιβιώσουν.
6. Η Ελληνική κρίση φτιάχτηκε για να εμποδίσει την φυγή από δολλάριο σε ευρώ και αυτό εξυπηρετούσε όλους. Γιατί επελέγει η Ελλάδα ως θύμα της υποθέσεως; Διότι η Ελλάδα είχε από χρόνια οδηγηθεί να έχει ένα διεφθαρμένο αναξιόπιστο πολιτικό και οικονομικό σύστημα και ένα αναρχικό κοινωνικό οικοδόμημα, το οποίο δεν μπορούσε να αντισταθεί σε τίποτα. Και την τελευταία στιγμή βρέθηκε μια κυβέρνηση στην οποία μπορεί να χρεωθεί δόλος, δηλαδή να είναι συμπαίχτης στην ιστορία. Ο χειρισμός του χρέους και των πιστωτών δείχνει ότι μάλλον υπήρξε συμπαιχνία. Το αστείο είναι ότι η ελληνική οικονομία αντιστοιχεί στο 2,8% της ευρωζώνης και δεν θα έπρεπε να επηρεάζει την τιμή του ευρώ. Για αντιδιαστολή αναφέρουμε ότι η πτώχευση της Καλιφόρνιας, η 7η οικονομία στον κόσμο, δεν είχε καμιά επίπτωση στην τιμή του δολλαρίου, όπως θα έπρεπε. Τα ΜΜΕ και οι παγκόσμιοι εκτιμητές των οικονομιών, όπως η Μούντις, έδιναν αξιοπιστία στο δολλάριο, ενώ δεν έδιναν στο ευρώ με το σκεπτικό ότι και άλλες χώρες εκτός από την Ελλάδα είναι σε κατάρρευση. Έτσι η φυγή προς το ευρώ αναχαιτίστηκε. Αυτό βέβαια εξυπηρετούσε και τους ισχυρούς της ευρωζώνης, αφού τα αποθέματα σε δολλάρια δεν εξανεμίστηκαν αφενός και τα προϊόντα τους αφετέρου εγίνοντο περισσότερο ανταγωνιστικά με την ελεγχόμενη πτώση του ευρώ. Οι ευρωπαίοι παρενέβησαν με βοήθεια προς την Ελλάδα μόνο στο σημείο που έπρεπε να διατηρηθεί μια καθορισμένη εκ των προτέρων ισορροπία.

Η παγκόσμια αγωνία τώρα στρέφεται στην Κίνα, τι θα κάνει η Κίνα! Θα συνεχίσει να εισπράττει διαρκώς υποτιμούμενα δολλάρια ή θα τα ξεφορτωθεί απότομα και ξαφνικά για προκαλέσει την άμεση πτώση της Αμερικής; Το τέλος φαίνεται να μην είναι μακρυά, αλλά πόσο κοντά; Είναι πέντε ή δεκαπέντε χρόνια; Πάντως η ανησυχία ωθεί επενδυτές και κράτη να στρέφονται σε χρυσό και πάλι για να κλείσει ένας κύκλος που άρχισε με τον Νίξον το 1971. Η τράπεζα Bank of International Settlement (BIS) επιστρέφει σε χρυσό για ασφάλεια.

Γεγονός είναι ότι φτάνει η κατάσταση σε ένα σημείο ωριμότητας που οι κινέζοι της επόμενης δεκαετίας δεν θα μπορούν να αντέξουν τη δολλαριακή φούσκα. Αργά ή γρήγορα η Κίνα θα πρέπει να πάρει την πλέον δραματική και καθοριστική για το μέλλον της ανθρωπότητας απόφαση του 21ου αιώνα, να βουλιάξει το δολλάριο και να αφήσει τις οικονομίες του κόσμου να υποφέρουν δραματικά βραχυπρόθεσμα ή να αυτοκτονήσει μαζί με την Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία, Ρωσσία, Βραζηλία και Ιαπωνία.

Μόνο η Κίνα επιβιώνει
Προς το παρόν μόνο η Κίνα μπορεί να επιβίωσει από μια σφοδρή οικονομική καταιγίδα και καταστροφή με τον ελάχιστο πόνο. Και αυτό γιατί αφενός είναι τεράστια και αφετέρου εύκολα μπορεί να στρέψει την οικονομία της από εξαγωγική σε εγχώρια παραγωγή και αγορά, στρέφοντας το δυναμικό του ενάμισυ δις ανθρώπων στον εαυτό τους. Η Κίνα μπορεί να κάνει αυτό σε ένα ή δύο χρόνια, χωρίς να τρανταχτεί από κλυδωνισμούς. Μάλιστα έχει το σωστό για τους καιρούς αυταρχικό πολιτικό σύστημα στην καίρια στιγμή για να παίρνει γρήγορες αποφάσεις και να τις εφαρμόζει. Οι δυτικές χώρες, όσο και μεγάλες αν είναι, δεν έχουν την δυναμική της ταχείας μεταβολής, λόγω των δομών και θεσμών και των κεκτημένων αλλά γερασμένων δικαιωμάτων, α'λά Ελλάδα. Μέχρι να κινηθεί η Ευρώπη λ.χ. να στρέψει την οικονομία της στον εαυτό της θα περάσουν χρόνια, πράγμα ανώφελο σε μια στιγμή υπερταχείας κρίσεως.

Όπως έχει σήμερα ο νομισματικός χάρτης, ο συντονιστής και μαέστρος της τιμής του δολλαρίου είναι η Κίνα. Το γεγονός ότι του Γουάν αποφασίζει και μπορεί να κρατά ψηλά την τιμή του δολλαρίου λέει ότι δεν είναι το δολλάριο, αλλά του Γουάν το παγκόσμιο νόμισμα. Απομένει ο τελικός εκτοπισμός του δολλαρίου. Αν η Κίνα ανεβάσει αιφνίδια την τιμή του Γουάν, με μαζική εκβολή του δολλαριακού αποθεματικού της, τότε όλα τα επίπλαστα νομίσματα ανά τον κόσμο θα γκρεμιστούν. Οι αμερικανοί αιτούνται βέβαια την υπερτίμηση του Γουάν, αλλά μέσα σε ελεγχόμενα όρια που να τους επιτρέπουν να διατηρούν μια κίβδηλη παγκόσμια κυριαρχία. Έστω και ελεγχόμενη υποτίμηση του δολλαρίου ελλαττώνει βέβαια το χρέος στην Κίνα, αλλά θα πρέπει η Αμερική στη συνέχεια να δανείζεται ακόμη περισσότερο από την Κίνα για να αγοράζει κινέζικα προϊόντα. Είναι δε αστείο το γεγονός η Αμερική να ζητά την άνοδο του Γουάν και η Κίνα να αρνείται. Είναι επίσης παγκόσμιο αδιέξοδο και σκάνδαλο να βαθμολογείται η Αμερική με ΑΑΑ, όταν βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι σε πτώση στο χάος.

Οι οικονομολόγοι της Δύσεως δεν έχουν καν ασχοληθεί με αυτό το τραγικό αδιέξοδο, είτε διότι δεν το βλέπουν όντες κεκλεισμένοι στα παραδοσιακά μοντέλλα τους να απολαμβάνουν τις παλιές αμερικάνικες δόξες, είτε είναι μέρος του παιχνιδιού, δηλαδή της αποκοιμήσεως και αποβλακώσεως των ανθρώπων για να ισχύει το ελληνικό ρητόν, "των οικειών ημών εμπιμπραμένων, ημείς εισέτι άδωμεν".

Το δίλημμα του φυλακισμένου
Όπως έχει σήμερα η συσχέτιση των οικονομιών, η Κίνα μπορεί να ανατρέψει την κοσμοκρατορία της Αμερικής σε μια νύχτα, αποβάλλοντας τα δολλάρια από πάνω της. Γιατί όμως δεν το κάνει, έστω ακόμη για να πάρει εκδίκηση από την Δύση για τις προηγούμενες συμπεριφορές της προς τους κινέζους. Μην ξεχνάμε ότι κινέζος στην Αμερική ήταν στο επίπεδο του μαύρου, και η συμπεριφορά των δυτικών στην Κίνα καθρέπτιζε το δόγμα κυρίαρχος - υποτελής. Σήμερα οι κινέζοι, απαλλαγμένοι από μια γερασμένη δυτική δημοκρατία, έχουν στραφεί σε σωστή κατεύθυνση, δηλαδή εδραιώνουν την τεχνολογική κοινωνία ή την κοινωνία της γνώσεως του 21ου αιώνα. Το δίλημμα που γίνεται επιτακτικότερο, προϊόντος του χρόνου, είναι κατά πόσο είναι σε θέση να επιβιώσει από ένα ενδεχόμενο όχι εμπορικό (εκεί επιβιώνει) αλλά ένοπλο παγκόσμιο πόλεμο. Γιατί αιφνίδια πτώση των ΗΠΑ μπορεί να φέρει τους αμερικανούς σε πνιγμό και να πατήσουν όλα τα κουμπιά που διαθέτουν, σε μια λογική του εβραϊκού 'αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων'. Γι' αυτό οι κινέζοι θα προτιμούσαν βαθμιαία πτώση της Αμερικής, ώστε από μόνη της να μην αντέχει το βάρος του κόσμου και να αφήσει το πεδίο ελεύθερο. Δηλαδή μια πτώση όπως αυτή της Σοβιετικής Ενώσεως.

Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να λειτουργήσει η καου-μπόϋκη ιστορία των αμερικανών από τον φόβο του θανάτου. Βλέποντες την πτώση να έρχεται, να αντιδράσουν με καταστροφές παγκοσμίως, ώστε να προκληθεί ένας αδυσώπητος πόλεμος. Το εκτόπισμα της πτώσεως ενός γίγαντα θα είναι αισθητό παγκοσμίως. Τότε έρχεται ο πόλεμος καθάρσιος με τεράστιο πόνο για το ανθρώπινο είδος, αν τελικά θα υπάρξει ανθρώπινο είδος. Γενικώς ομιλών, μια ιστορική νομοτέλεια ωθεί την ανθρώποτητα σε αδιέξοδο και μεγάλη έκρηξη. Μέσα σε αυτή την διαδικασία όποιος σχηματισμός δημιουργήθηκε με τα δεδομένα του 20ου αιώνα, όπως Σοβιετική Ένωση και Σύμφωνο Βαρσοβίας, αμερικάνικη κυριαρχία, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκκλείψει από το προσκήνιο ή να αναπροσαρμοστεί προς νέες εισέτι αδιαμόρφωτες παραγωγικές δυνάμεις και σχέσεις. Βιώνουμε την διαδικασία αυτής της ιστορικής πορείας με δραματικά γεγονότα παγκοσμίας εκρήξεως, που ενδέχεται να γεμίσουν τον σάκο των επομένων δεκαετιών.

Μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τι πράττει η ημετέρα Ελλάς; Δυστυχώς διαπιστώνουμε, όπως όλοι μας τελευταία, πόσο άθλιο κράτος διαθέτουμε, πόσο η καιροσκοπική πολιτική κυριαρχεί, παρά την κρίση, και πόσο αντικοινωνικό χαρακτήρα ανθρώπων έχουμε δημιουργήσει. Μια γενική διαφθορά απλώνεται σε όλη την κοινωνία και η χώρα μας βρίσκεται οικονομικά, κοινωνικά και στρατιωτικά αδύναμη για να ανταπεξέλθει μια παγκόσμια πολεμική κρίση. Για σύγκριση αναφέρω ότι η Σουηδία διαθέτει καταφύγια πυρηνικού πολέμου για το 95% του πληθυσμού της, η Ελλάδα ούτε καν έχει την σκέψη την σωτηρία του λαού της. Το οικονομικό χρέος της χώρας μας γίνεται τεράστιο λόγω των χειρίστων δομών και υπηρεσιών που διαθέτουμε, λόγω της αντικοινωνικής και ανθελληνικής νοοτροπίας μας και λόγω της ανικανότητάς μας για ανάπτυξη και πρόοδο. Ακόμη και σήμερα η σκέψη του κάθε έλληνα είναι πως θα 'αρπάξει' και όχι πως θα δημιουργήσει. Αυτή η διαπίστωση αποτελεί την δυστυχία εκείνων που καταλαβαίνουν και δεν μπορούν καν να ακουστούν ή να πράξουν.

Θα ρωτούσε κάποιος, τι να κάνουμε εμείς οι μικροί!!! Πρώτο, μια Ελλάδα των 80 εκατομμυρίων "δυνάμει Ελλήνων" δεν είναι μικρή, και δεύτερο η λύση του οικονομικού χρέους μας βρίσκεται ακριβώς στην αδυναμία του δολλαρίου (ιδέα που δεν κοινοποιώ). Ο έχων νουν χειραγωγεί τα πράγματα και όχι τα πράγματα αυτόν.(Τρύφων Ολύμπιος-Ιούλιος 2010)

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ(4ον)

(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
. Ο George W. Bush διαμορφώνει από τώρα το πορτραίτο του παγκόσμιου ηγέτη, ώστε να μοιάζει-τηρουμένων των αναλογιών- με αυτό του Αδόλφου Χίτλερ. [Ωστόσο θεωρούμε ότι η Υπερτάτη Αρχή που είναι κρυμμένη στα παρασκήνια θα βγάλει εν καιρώ τον ηγέτη του κόσμου.] Ο George W. Bush είναι άκρως συντηρητικός, αυταρχικός, εμφανίζεται με στρατιωτική στολή (έως τώρα ουδείς πρόεδρος φόρεσε στρατιωτική στολή), και κυβερνά με μυστικότητα, προπαγάνδα και εξαπάτηση. Έφτιαξε Υπουργείο Ασφαλείας(παρόμοιο με του Χίμλερ) και έκανε τις ΗΠΑ ένα απέραντο αστυνομικό κράτος. Ποδοπατεί τα εργατικά συνδικάτα και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Εν ονόματι του θεού διεξάγει επιθετικούς πολέμους , και τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον χωρών που τις βαφτίζει «χώρες του κακού». Ποδοπατεί το διεθνές δίκαιον και απέσυρε την Αμερική από τις συμφωνίες που είχε υπογράψει . Χρησιμοποιεί ως όπλο την τρομοκρατία για να επεκτείνει την παγκόσμια κυριαρχία (ο Χίτλερ έκαψε την Καγκελαρία για να εδραιώσει τη Ναζιστική του δικτατορία) Ενώ είναι ψεύτης και δόλιος καλλιεργεί μεθοδικά το πορτραίτο του «καλού φίλου» του «Ηγέτη» και «μετριοπαθή» και επικαλείται «Ελευθερία», «ανθρώπινα δικαιώματα» και «δημοκρατία» για να εξαπατά τις μάζες. Εμφανίζει φανταστική οικονομική άνοδο, βασισμένη σε πρωτοφανή υπερχρέωση και σε ελλειμματικό προϋπολογισμό και προβαίνει σε υπέρογκες στρατιωτικές δαπάνες. Τέλος, είναι ο πρώτος πρόεδρος που εισήγαγε βασανιστήρια και στρατόπεδα συγκεντρώσεως κρατουμένων χωρίς δικαστική προστασία, δολοφονίες αντιπάλων κ.ο.κ Επομένως, εκ των πράξεων του ο George W. Bush χαρακτηρίζεται αβιάστως ως φασίστας .
Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι πως η κοινή γνώμη δείχνει τόση ανεκτικότητα και δεν αντιδρά στην φασιστική και παρανοϊκή πορεία του «ηγέτη» προς την παγκόσμια δικτατορία; Πως δεν προβληματίζεται με όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν γύρω μας; Το φαινόμενο μπορεί να εξηγηθεί ως εξής:
1/ Στην επιστημονική χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και ιδίως της Τηλεοράσεως. Όπως είχε πει ο Ζόζεφ Γκαίμπελς, «λέγε λέγε κάτι μένει» Τώρα που τα ΜΜΕ ουσιαστικά χειραγωγούν τις μάζες , διαμορφώνουν την ανθρώπινη ψυχολογία, τα συναισθήματα μας και κατευθύνουν τη σκέψη μας, μπορούν να βάζουν στο μυαλό αυτό που εκείνοι επιθυμούν .
2/ Είναι αδιανόητο να συλλάβει το μυαλό του απλού ανθρώπου ότι οι ηγέτες του κόσμου «μαφιόζοι» και ότι τα ΜΜΕ και όλοι οι μηχανισμοί κράτους και διεθνών οργανισμών είναι βαθειά διαβρωμένοι και υπακούουν τυφλά στο παρακράτος
3/ Ο λαός δεν θέλει να νοιώθει ότι είναι περιθωριακός, δηλαδή με τους ολίγους που πιστεύουν στη «θεωρία της συνωμοσίας» Εξ άλλου φοβάται ότι αν πάει κόντρα στο σύστημα θα σπάσει τα μούτρα του. Επομένως, παρότι αντιλαμβάνεται ότι το σύστημα είναι σάπιο, ακολουθεί το ρεύμα. Για παράδειγμα ο λαός ξέρει ότι: α/ ο δολοφόνος του Τζον Κέννεντυ δεν ήτο ο Όσβαλντ, β/ ο πόλεμος στο Ιράκ δεν έγινε για τα όπλα μαζικής καταστροφής, γ/ ο Μπιν Λάντεν είναι το πρόσχημα για να ξαπλώσουν το φασιστικό ιστό στον κόσμο, δ/ το χτύπημα των διδύμων πύργων στη Νέα Υόρκη ήτο δική τους προβοκάτσια . Αλλά πάλι τι μπορεί να κάνει χωρίς συνένωση και συλλογική ηγεσία; Στο επόμενο: ‘Ποιός τέλος πάντων κυβερνά τον κόσμο’ ;
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.comΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ(1ον)
(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
Υπάρχουν έντιμοι και θαρραλέοι άνθρωποι που ορθώνουν το ανάστημα τους στο σύστημα και πηδούν στο αντίθετο στρατόπεδο. Αυτό έκανε ο διευθυντής της Αντικατασκοπίας της CIA James Jesus Angleton, έτσι κάνουν πάμπολλοι ευσυνείδητοι άνθρωποι όταν διαφοροποιούνται. Διότι δέχονται πρώτοι τα μηνύματα του κινδύνου, ότι το σύστημα ούτε δημοκρατικό, ούτε πατριωτικό είναι –όπως τους έλεγαν- αλλά παρανοϊκό, αντιανθρώπινο, βάρβαρο και συνωμοτικό. [Στη δεκαετία του 80’προσσχώρησαν στην Ομάδα των πρώην Στρατηγών του ΝΑΤΟ για την Ειρήνη & Αφοπλισμό, προς αποτροπή πυρηνικής συγκρούσεως ΗΠΑ-ΕΣΣΔ, οι στρατηγοί Γ. Κουμανάκος, Ρ. Καπέλλος και Κ. Κωνσταντινίδης ]. Και το τολμούν παρότι γνωρίζουν ότι τους αναμένει ο μαυροπίνακας και η λοιδωρία για την «προδοσία» τους. Και όμως το κάνουν έχοντες πλήρη επίγνωση ότι ζημιώνουν το ατομικό τους συμφέρον. Αν τολμήσει να μιλήσει κανείς για συνωμοσία το λιγότερο που θα πάθει είναι να τον ρεζιλέψουν και να τον πάρουν είτε για παρανοϊκό , είτε για ηλίθιο, είτε για ακροδεξιό. Η « Θεωρία της Συνωμοσίας» είναι απηγορευμένη στα ΜΜΕ διότι σημαίνει ότι « έχεις προχωρήσει πολύ κοντά στην αλήθεια» και γι’ αυτό πρέπει να σκεπασθεί με τόνους λάσπης, ή με την σιωπή του τάφου.
Ας αρχίσουμε απο την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου(9/11). Αρκετοί διερωτήθηκαν γιατί έγινε αυτή η καταστροφή ; Γιατί δεν την πρόλαβαν; Όμως όλοι γνωρίζουμε ο πρόεδρος George W. Bush, αρχηγός των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, την ώρα της επιθέσεως εναντίον των διδύμων πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (WTC) βρισκόταν στην δευτέρα τάξη ενός σχολείου στο Μαϊάμι και άκουγε ιστορίες για μια κατσίκα. Αλλά και όταν χτύπησε και το δεύτερο αεροπλάνο, δεν διέκοψε την επίσκεψη του στο σχολείο. Ο αντιπρόεδρος Dick Cheney, παρότι γνώριζε ότι ο πρόεδρος ήτο απών , καθόταν στο γραφείο του αδρανής και εθεάτο TV . Χρειάσθηκε δε να τον πάρουν σηκωτό οι άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας. Αλλά και ο τρίτος στην τάξη της ιεραρχίας, ο υπουργός Άμυνας Donald Ramsfeld , παρότι είχε πληροφορηθεί πλέον της ώρας τις αεροπειρατείες καθόταν ατάραχος στο γραφείο του ώσπου έπεσε και το τρίτο αεροπλάνο της πτήσεως 77 στο Πεντάγωνο. Αλλά ας υποθέσουμε ότι αυτοί ήσαν άσχετοι . Όμως ο Αρχηγός του Αμερικανικού Μικτού Επιτελείου ; Κι’ αυτός ήτο απών εκείνο το μοιραίο πρωινό σε υπηρεσία του Κογκρέσου, και είχε ειδοποιήσει τη γραμματεία του να μην τον διακόψουν για καμιά υπόθεση.
Τούτο σημαίνει ότι όταν ελάμβανε χώρα η επίθεση της 9/11 η Αμερικανική ιεραρχία παρέμεινε αδρανής, ενώ θα έπρεπε -σύμφωνα με τις ισχύουσες επιχειρησιακές διαδικασίες- να ήτο στην «Δυτική Πτέρυγα» Αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο!!! Κι’ όμως είδατε καμιά εφημερίδα, ή TV να ερευνήσει το θέμα ; Όχι βέβαια! Είδατε καμιά επιτροπή του Κογκρέσου ή της Δικαιοσύνης να κινηθεί για να ρίξει φως στην αδράνεια των «ελεφάντων» της Ουάσιγκτον ; Ασφαλώς όχι. Και η Επιτροπή που συνεστήθη ; Αυτή έγινε όχι για να ερευνήσει αλλά να κλείσει και να σφραγίσει οριστικά την υπόθεση. (Στο επόμενο:Υπήρχαν σχέδια τύπου «Πέρλ Χάρμπορ» για να δώσουν το πράσινο φως στην επέμβαση στη Μέση Ανατολή) (20/01/04)
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com

ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (3ον)
(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
Το εγκληματικό σύμπλεγμα που κυβερνά τον κόσμο δεν είναι απρόσωπο-όπως το θεωρούν ορισμένοι που προβάλουν αορίστως τον ιμπεριαλισμό σαν μοναδικό υπεύθυνο όλων των κακών. Αυτό αποτελείται από συγκεκριμένες συνωμοτικές (μυστικού τύπου) οργανώσεις , πρόσωπα και εξουσιαστικές δυναστικές οικογένειες, όπως λ.χ των Ροκφέλλερ, Soros , Κίσσιγκερ, Μπους και άλλων 300 περίπου ατόμων που κατέχουν τον παγκόσμιο πλούτο. Η έρευνα όμως όταν φθάσει σ’ αυτούς είναι terra incognita. Ο παππούς του σημερινού προέδρου , ο Prescott Bush, εχρημάτισε γερουσιαστής του Connecticut και δεν ήτο μόνον καλός φίλος του διαβόητου Allen Dulles και πελάτης της δικηγορικής του εταιρείας. [ Ο Allen Dulles εχρημάτισε διευθυντής της CIA, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων(CFR) και μεγαλοδικηγόρος διεθνών υποθέσεων] Ο Prescott Bush είχε κατορθώσει να έχει την εύνοια του δαιμόνιου και σκοτεινού Allen Dulles για να αποσιωπά τις προδοτικές του «μπίζνες» με το αμαρτωλό Τρίτο Ραίχ. Έτσι κατόρθωσε να μην αμαυρώσουν τα ΜΜΕ την πολιτική σταδιοδρομία, όχι μόνον αυτού , αλλά και των απογόνων του , ήτοι του γιού του και του σημερινού εγγονού του , που αναρριχήθηκαν σαν «αθώες περιστερές» στην προεδρεία των ΗΠΑ.
Τον περασμένο Οκτώβριο ο δημοσιογράφος-ερευνητής John Buchanan της εφημερίδος Gazette του New Hampshire έφερε στο φως της δημοσιότητος διαβαθμισμένα απόρρητα έγγραφα της Αμερικανικής Κυβερνήσεως τα οποία αποκαλύπτουν ότι ο Prescott Bush ήτο μπλεγμένος με χρηματοδοτήσεις εξοπλισμών των Ναζί, ευρύτερες από εκείνους που ενομίζοντο προηγουμένως. Όχι μόνον ήτο ο Prescott Bush διευθυντής της Union Banking Corporation, ήτοι του Αμερικανικού κλάδου του κεντρικού τραπεζικού δικτύου του Χίτλερ, αλλά και μεταξύ των άλλων εταιρειών που ο Bush διηύθυνε-και οι οποίες συνελήφθησαν από την Αμερικανική κυβέρνηση το 1942 σύμφωνα με τον Νόμο περί Εμπορίου με τον Εχθρό- ήσαν : α/ Μία Ναυτιλιακή Γραμμή που μετέφερε Γερμανούς πράκτορες στις ΗΠΑ, β/ Εταιρεία Ενέργειας που εφοδίαζε την Luftwaffe(Πολεμική Αεροπορία των Ναζί) με καύσιμα υψηλής αιθυλικής περιεκτικότητας και γ/ Εταιρεία Χάλυβος που χρησιμοποιούσε Εβραίους και άλλους αιχμαλώτους ως εργατικό δυναμικό .
Αυτά βγήκαν προσφάτως στο φως της δημοσιότητος, αλλά- εκτός από ένα και μοναδικό άρθρο στο Associated Press-κανείς δεν ασχολήθηκε με το σκάνδαλο αυτό. Αν αυτό δεν είναι χειραγώγηση των ΜΜΕ, τότε είναι «σιωπή των αμνών» των ΜΜΕ;. Την ίδια πολιτική συναλλαγής με τον εχθρό με σκοπό το παράνομο και υπέρογκο κέρδος εφήρμοσε και ο γιος , George Senior- με την πώληση βλημάτων TOW στο Ιράν και Χημικών και Βιολογικών όπλων στο Σαντάμ Χουσείν-ενώ το νεώτερο «σαΐνι» των Μπούσηδων , ο σημερινός πρόεδρος, κακοτύχησε με τις δρομολογημένες μυθώδεις σε κέρδη πετρελαϊκές μπίζνες στο Ιράκ. Γιατί ως τώρα δεν του βγαίνουν , λόγω της σθεναρής Ιρακινής Αντίστασης, της μετά-Σαντάμ εποχής. Όμως ο Μπους ο νεότερος έχει και τάσεις δικτατορικές. Θεωρεί ότι είναι σταλμένος από την θεία πρόνοια να αναμορφώσει και να σώσει τον κόσμο με την εξάπλωση της παγκόσμιας δικτατορίας του. Έχει ως τώρα πει δις ότι: «Τα πράγματα θα ήσαν πολύ ευκολότερα αν ήτο δικτατορία, όσο καιρό θα ήμουν εγώ δικτάτωρ» (Στο επόμενο το φασιστικό πρόσωπο του George W. Bush)
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com


ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ
(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)

Το Ελληνικό Έθνος δημιούργησε Πνεύμα, Φιλοσόφους και Ήρωες, ενώ το Εβραϊκό Θεούς , Ιερατεία και ιερομάρτυρες. Το πονηρό ιερατείο σε όλες τις εποχές εκμεταλλεύθηκε το φόβο του ανθρώπου για τον θάνατο και διέπραξε τα μεγαλύτερα εγκλήματα εν ονόματι του Θεού. Και για να έλθουμε στην σημερινή πραγματικότητα τα αίτια της πρόσφατης διαφωνίας της Πολωνίας και Ισπανίας με την Ε. Ε φαινομενικά μεν είναι για τις ψήφους , ουσιαστικά όμως είναι βαθύτερα. Η μεν πρώτη λόγω του Πολωνικής καταγωγής Πάπα Βοιτίλα και η δεύτερη λόγω Καθολικισμού έχουν διαβρωθεί από τον Ιουδαιοχριστιανισμό. Αυτός δε τις έχει μεταβάλλει σε ανδρείκελα της Εβραιοκρατούμενης Αμερικής.
Η τυφλή πίστη στις κοσμοπολιτικές θρησκείες είναι το πιο φαρμακερό δηλητήριο. Είναι ακραία μορφή παράνοιας. Η λατρεία του θανάτου. Διότι οδηγεί στα αρχέτυπα τελετουργικά εγκλήματα και σε εγκληματική υστερία για θυσίες που ενυπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων στα απόκρυφα βιβλία των τριών Εβραιογενών θρησκειών (Ιουδαϊσμού, Χριστιανισμού και Ισλαμισμού). Βίβλος, Ταλμούδ, Καβάλα, Κοράνιο και τα λοιπά Ιερά τους Βιβλία είναι γεμάτα από πράξεις και ιστορίες μίσους και αίματος. Οι σημερινές πράξεις αγριότητος των ποικίλων μαρτύρων, που με ευκολία εξαπολύουν δολοφονικούς πολέμους εναντίον λαών-εν ονόματι του Γιαχβέ-και των άλλων που ανατινάζονται ζωσμένοι με εκρηκτικά εν ονόματι του Αλλάχ, μόνον έτσι μπορούν να εξηγηθούν.[Για να είμαστε δίκαιοι οι δεύτεροι είναι εν μέρει δικαιολογημένοι διότι τελούν κάτω από την πιο στυγνή κατοχή και ταπείνωση (Παλαιστίνη, Ιράκ, Αφγανιστάν)]
Πολλά έχουν γραφεί για τελετουργικά εγκλήματα Εβραίων, που θεωρούνται φανταστικά. Στο βιβλίο «Blood Ritual» έχουν καταγραφεί 200 τουλάχιστον βεβαιωθείσες δικαστικά περιπτώσεις τελετουργικών εγκλημάτων-ιδία παιδιών- για λατρευτικούς σκοπούς, προκειμένου να ικανοποιήσουν το εσωτερικό τους πάθος για τον Ιουδαίο Θεό τους. [Αναφέρεται ότι: 1/ στην Κέρκυρα το 1812 κατεδικάσθησαν 3 Εβραίοι για έγκλημα σε βάρος τριών παιδιών 2/ στην Κέρκυρα μια ανθρωποθυσία παιδιού το 1826-1827, 3/ ένα Ελληνόπουλο στην Ιερουσαλήμ το 1838 κ.ο.κ] . [Αραβικό Βιβλίο «Blood Ritual» εκδοθέν στη Δαμασκό το 1840 και επανεκδοθέν το 1985 και στα Αγγλικά το1991] Πρόκειται για πανάρχαιο λατρευτικό κατάλοιπο που ενώ έχει ξεχασθεί αναβιώνει από τους αποκρυφιστές- σατανιστές, όπως η ανθρωποφαγία από τους σύγχρονους καννιβάλους. Το έθιμο είχε υποχωρήσει εξ αιτίας της εκατόμβης αίματος στα πολεμικά μέτωπα και στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως του Γ! Ράιχ και του «Σιδηρού Παραπετάσματος» στη διάρκεια του Β! Π.Π Τότε οι αιμοδιψείς θυσιαστές και βασανιστές ικανοποιούσαν και με το πάρα πάνω τα λατρευτικά τους αρχέτυπα. Μετά όμως την πτώση του Σιδηρού Παραπετάσματος και τη φυγή των σαδιστών στη Δύση, η ιερή τους δίψα για αίμα και θυσία στο Γιαχβέ βρήκε νέες διεξόδους στις χώρες μετανάστευσης τους. Μαζί τους μετέφεραν το έγκλημα, τη βία, το σατανισμό, τα ναρκωτικά και άλλα κακά που πριν δεν υπήρχαν. Το φαινόμενο τούτο βρήκε την πιο ακραία του έκφραση στη Μέση Ανατολή και στις ΗΠΑ, όπου μετακινήθηκε η μάζα των Εβραίων-Σιωνιστών της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως, με ιερούς πολέμους, κατοχές, βομβαρδισμούς αμάχων και εξαγωγή της άκρατης βίας μέσω της Αμερικανικής «κουλτούρας». Ανάγκη λοιπόν για υπέρβαση των τριών Εβραιογενών θρησκειών για να μπει ο κόσμος στον πραγματικό Πολιτισμό, με φορέα το Ελληνικό Πνεύμα.
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com

ΤΟ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΗΡΙΟ(9ον)
(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
1. Ότι οι ΗΠΑ δημιούργησαν Στρατόπεδο Συγκεντρώσεως στο Γκουαντάναμο της Κούβας όπου κρατούνται 1600 περίπου κρατούμενοι εδώ και 16 μήνες, χωρίς δίκη , χωρίς πρόσβαση σε δικηγόρους υπεράσπισης, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο , χωρίς νομική υπόσταση(δεν θεωρούνται «αιχμαλώτου πολέμου») σ’ ένα πρωτόγνωρο στην ιστορία νομικό κενό, χαρακτηρίζοντας τους ως «Εχθρικούς Μαχητές», κατά παράβαση της Συνθήκης της Γενεύης του 1949 και των αρχών του νομικού πολιτισμού, μέσα σε αφάνταστα απάνθρωπες συνθήκες(κελιά 1,5×2μ). Αυτό δεν είναι θεωρία. Είναι η Μαύρη Τρύπα του Γκουαντάναμο, το Αίσχος του Πολιτισμού μας για το οποίον βοά όλος ο νομικός κόσμος, ακόμη και στην Αμερική!
2. Ότι η κυβέρνηση Μπους πολέμησε απεγνωσμένα κάθε ανεξάρτητη έρευνα για τα γεγονότα της 9/11. Αυτό δεν είναι θεωρία. Είναι γεγονός!
Τέλος, δεν είναι θεωρία ότι ένα και μοναδικό όνομα συνδέεται σήμερα με το Τρίτο Ράιχ, το Στρατιωτικο/Βιομηχανικό Σύμπλεγμα των ΗΠΑ, την οργάνωση “Skull and Bones”(νεκροκεφαλή), το Ανατολικό και Σιωνιστικό Κατεστημένο, Mossad, Μασονία, Ιλουμινάτους, το Τέξανό Πετρελαϊκό Τραστ , τον Κόλπο των Χοίρων, τους Κουβανούς του Μαϊάμι, Μαφία, FBI, τη δολοφονία John F. Kennedy, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, Γουώτεργκέητ, Ρεπουμπλικανική Εθνική Επιτροπή, τους Φασίστες της Ανατολικής Ευρώπης , Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων(CFR) ,Τριμερή Επιτροπή, Μπίλντερμπεργκ, Ηνωμένα Εθνη, CIA, την October Surprise, Ιράν/Κόντρα Γκέητ, Inslw, Christic Institute, Manuel Ortega, τους «ναρκωδιακινητές μαχητές της ελευθερίας» τις Ομάδες Θανάτου, το Iraqgate, Saddam Hussein, Όπλα Μαζικής Καταστροφής, το Γκουαντάναμο, το αίμα αθώων , τη μεγάλη ληστεία των Χρηματιστηρίων , την τράπεζα Credit & Commerce International, “Octopus”, “Enterprise”, τους Αφγανούς Μουζαχεντίν, τον Πόλεμο κατά των Ναρκωτικών, την Mena (Arkansas), Whitewater, Sun Myuung Moon, το Carlyle Group, Osama bin Landen, την Σαουδαραβική βασιλική οικογένεια, τον David Rockefeller, Henry Kissinger και τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο των ΗΠΑ , τον:
George Herbert Walker Bush
Λίγες οικογένειες βουτηγμένες στο πετρέλαιο, στο βόρβορο και στο αίμα.Τα στοιχεία είναι τεκμηριωμένα και τόσο τραγικά ώστε να τρομοκρατούν την ανθρωπότητα. Τα χρωστάμε στον θαρραλέο συγγραφέα, επαναστάτη, μουσικό, ξυλουργό και αγρότη Michael Hasty. Τα δημοσίευσε στην στήλη «Thinikng Locally» σε εφημερίδες , αλλά περιοδικά [ Ο συγγραφεύς ήτο ομιλητής στην αντισυγκέντρωση που έγινε ,όταν ανακηρύχθηκε ο George W. Bush πρόεδρος, στον σταθμό Union , όπου και ετάισε εκατοντάδες αστέγους και πεινασμένους της Ουάσιγκτον] Όταν η πλουσιώτερη χώρα του κόσμου είναι υπερχρεωμένη($374 εκατ. δολ. έλλειμμα Π/Υ το 2003) και την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της, George Bush, προβαίνει σε αύξηση αμυντικών δαπανών για την συνέχιση των κατακτητικών πολέμων(λόγος Μπους στις 20/01/04), περικοπή κοινωνικών δαπανών και περικοπή φόρων στα υψηλά εισοδήματα. Αυτό είναι συνωμοσία ! Των ολίγων σε βάρος των πολλών. Της ολιγαρχίας σε βάρος της Δημοκρατίας. Του σκότους ενάντια στο Φως.
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com


ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ(5ον)
(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
Τον κόσμο κυβερνά από τα παρασκήνια ένα πανίσχυρο παρακράτος - μιά μικρή πλουτοκρατική άρχουσα τάξη- που στηρίζεται στην τερατώδη στρατιωτική και πληροφοριακή ισχύ των ΗΠΑ. Τώρα μετασχηματίζει το ΝΑΤΟ σε παγκόσμιο στρατό προς κατάπνιξη της λαϊκής αντίστασης. Προς τα έξω , για λόγους εξαπατήσεως, εμφανίζεται με δημοκρατικό μανδύα, ελέγχει δε το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, και την μεγαλύτερη προπαγανδιστική μηχανή που έφτιαξε ποτέ ο άνθρωπος. Ελέγχει ακόμη: α/ όλους τους κλάδους της κυβερνήσεως των ΗΠΑ και άλλων κρατών (νομοθετική , εκτελεστική και δικαστική εξουσία), β/ την τεχνολογική βάση που παραπληροφορεί και καταμετράει την ψήφο στις εκλογές και στις σφυγμομετρήσεις. Τούτο σημαίνει ότι :1/ παραπληροφορούν το λαό και του συσκοτίζουν τη γνώση, τη σκέψη και την κρίση, 2/ αλλοιώνουν κατά το δοκούν το αποτέλεσμα, όχι μόνον των δημοσκοπήσεων , αλλά και των εκλογών, όπως συνέβη στις ΗΠΑ και αλλαχού. Άρα, το σημερινό σύστημα διακυβερνήσεως των ΗΠΑ-και όχι μόνον αυτό- πόρρω απέχει από του να είναι δημοκρατικό.
Το να κλείνουμε τα μάτια μπρος στην επέλαση της παγκόσμιας δικτατορίας και στο φασισμό της Νέας Τάξεως Πραγμάτων είναι στρουθοκαμηλισμός, που κάποια μέρα θα πληρωθεί πανάκριβα, όπως συνέβη με την ανοχή στο Ναζιστικό καθεστώς. Η ειρηνική αντίσταση των λαών φαίνεται ότι δεν λογαριάζεται από τους σιδερόφρακτους της Ουάσιγκτον, Ισραήλ, Λονδίνου κλπ. Ο Γέρος της Δημοκρατίας, Γ. Παπανδρέου, για ν’ αντιμετωπίσει το φασιστικό παρακράτος του Κ. Καραμανλή και των Ανακτόρων είπε την ιστορική φράση: « τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες» και ξεκίνησε τον ανένδοτο αγώνα που κατέληξε φυσικά στην Αμερικανοκίνητη δικτατορία. Ένα άλλο αίτημα εξ ίσου επιτακτικό στις εφιαλτικές μέρες που ζει η ανθρωπότης είναι η διατήρηση της τάξεως και της αρμονίας, αν θέλουμε να μην τιναχθεί ο πλανήτης μας στον αέρα. Κανένας μας δεν είναι μόνος στον κόσμο τούτο, με άθικτη την ευθύνη για να κάθεται ξαπλωμένος στον καναπέ και να βλέπει ατάραχος τις παραχαραγμένες ειδήσεις της TV. Αυτός είναι ένας από τους πιο σκληρούς αλλά πιο βέβαιος νόμος της ζωής. Υπάρχουν σφάλματα για τα οποία η εξάρτηση μας από μια γενιά ή μια κοινότητα μας κάνει συνυπεύθυνους. Ο Αισχύλος στις τραγωδίες του λέει: «όλοι γινόμαστε συνεργοί για τα σφάλματα ή τις παραλείψεις των άλλων αν η ψυχή μας δεν έχει την δύναμη να τα’ απορρίψει»
Επομένως, ολόκληρη η ανθρωπότης-και ιδιαιτέρως ο Αμερικανικός λαός που βρίσκεται σήμερα στην πρωτοπορία του κόσμου-πρέπει να προβάλλει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στην προελαύνουσα σιωνιστική δικτατορία της πλουτοκρατίας των πολυεθνικών, γιατί αργότερα θα είναι αργά. Πρέπει ο κάθε πολίτης να έχει το θάρρος να κοιτάξει κατάματα με πίστη στη δημοκρατία που κληρονόμησε από την Αρχαία Ελλάδα και την ίδια τη ζωή, που λέει πως «τα κρίματα των γονιών πέφτουν στα παιδιά τους και βαραίνουν τη μοίρα τους» Τούτο ισχύει όχι μόνον για το ξεστράτημα της Δημοκρατίας, αλλά και για τα Πυρηνικά Όπλα, για τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, για την καταστροφή του περιβάλλοντος και για πολλά άλλα παγκόσμια προβλήματα που εκμεταλλεύεται το παρακράτος σε βάρος των λαών (Στο επόμενο Οι Κρίκοι της Συνωμοσίας)
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com


ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Αμερικανοσιωνιστικές φασιστικές δυνάμεις επιτίθενται κατά της ηρωικής Φαλούτζα , προπύργιο της ιρακινής αντίστασης. Η επιχείρηση αναμένεται να προξενήσει ένα ακόμη λουτρό αίματος στον άμαχο πληθυσμό και να γίνει ο τάφος των Αμειρκανοσιωνσιτών. [ Σύμφωνα με πρόσφατη ιατρική μελέτη, η Αμερικανο-σιωνιστική κατοχή στο Ιράκ προξένησε άνω των 100.000 θανάτων, χώρια οι τραυματίες που είναι πολλαπλάσιοι. Η κυριότερη αιτία θανάτων υπήρξαν οι από αέρος βομβαρδισμοί. Τα περισσότερα δε θύματα ήσαν γυναίκες και παιδιά- Πηγή: Johns Hopkins University , Columbia University και Al-Mustansiriya University της Βαγδάτης (The Lancet, October 29, 2004)] Χρησιμοποιούν δυσανάλογα σε αριθμό και ισχύ φονικά όπλα κατά κατοικημένων τόπων και προξενούν εκατόμβες νεκρών και τραυματιών και ανυπολόγιστες καταστροφές οικιών , αλλά η στρατιωτική λογοκρισία απαγορεύει την αποκάλυψη τους . [ Η τακτική των Αμερικανών πριν επιτεθούν είναι να κάνουν πλήρη ισοπέδωση του στόχου, πριν προελάσει το πεζικό, για να μειώσουν στο ελάχιστο τις απώλειες τους. Παρά ταύτα αυτές είναι βαρύτατες ]
Τα αφιονισμένα στίφη των Αμερικανοσιωνιστών φασιστών δεν έχουν ούτε την παραμικρή αυτοσυγκράτηση στο εγκληματικό τους όργιο. Κτυπούν αδιακρίτως και στα τυφλά τα γυναικόπαιδα , κατά τα πρότυπα των Ισραηλινών ενάντια στους Παλαιστινίους , για να τους σπάσουν το ηθικό και για να κορέσουν τα αιμοβόρα και κτηνώδη ένστικτα τους. Όμως ματαιοπονούν, γιατί οι μαχητές του Ιράκ μάχονται υπέρ της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της πατρίδος τους και όλων των λαών του κόσμου. Μάχονται για όλους όσους υφίστανται επίθεση των αμερικανοσιωνιστικών φασιστικών καθαρμάτων. Οι δειλοί και άνανδροι σιωνιστές χτυπούν το Ιράκ και την Παλαιστίνη με τα όπλα. Την Ελλάδα την χτύπησαν πισώπλατα με το στιλέτο, με την ανακήρυξη των Σκοπίων ως «Μακεδονία»Κυκλοφόρησε μάλιστα και χάρτης της Αμερικανικής Χαρτογραφικής Υπηρεσίας της αποκαλούμενης «Μακεδονίας» ως την Θεσσαλία . Όμως αυτήν την ατιμία δεν θα την ξεχάσει ο Ελληνισμός. Από εδώ θα αρχίσει η πτώση της αυτοκρατορίας τους , όπως συνέβη και με τον φασισμό και ναζισμό. Σήμερα τους χτυπάμε με την πέννα ειρηνικά στο πεδίο του πολιτισμού και των αξιών. Αν αύριο προκληθούμε ενόπλως από τα ανδρείκελα τους θα τους απαντήσουμε με τα όπλα. Αυτοί είναι δυνατοί στα όπλα και στο χρήμα. Εμείς είμαστε δυνατοί στην ψυχή στο δίκαιο και στις αξίες. Αυτοί είναι απάνθρωποι, άφρονες, βάρβαροι και θρασύδειλοι. Εμείς είμαστε σώφρονες, ανδρείοι και δίκαιοι και το δείξαμε σε όλες τις αναμετρήσεις . Εμείς έχουμε την υποστήριξη των λαών. Αυτοί είναι μισητοί απ’ όλους . Όμως στην στρατηγική ποτέ δεν χτυπάς τον αντίπαλο στο ισχυρό του σημείο. Χτυπήστε τους σιωνοφασίστες με ατράνταχτα επιχειρήματα στο ασθενές τους σημείο: Στην έλλειψη δημοκρατίας, πολιτισμού και αξιών. Διακωμωδείστε τους , όπως κάναμε το 1940. Δείξτε την αλληλεγγύη σας προς τους αγωνιζομένους λαούς υπέρ της ελευθερίας. Μην τους φοβάσθε ! Τρομοκράτες είναι αυτοί και όχι οι λαοί. Ο Μπιν Λάντεν είναι σύμμαχος του Μπους-Βοός. Τον είδατε στις εκλογές ; του έκανε ψηφοθηρία. Ο αμερικανοσιωνιστικός φασισμός δεν θα περάσει.. Τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία. Τα δημιούργησαν για να σφετερισθούν τα εδάφη και τον πολιτισμό του Μ. Αλεξάνδρου . Έλληνες γρηγορείτε !!
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com

ΤΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΟ ΦΙΜΩΤΡΟ
(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. *Κωνσταντινίδη)
Ο Πρόεδρος Μπους υπέγραψε στις 17 Οκτ. 2004 ‘Νόμο περί Αντισημιτισμού’ με σκοπό να κερδίσει τις ψήφους των Εβραίων τις προσεχείς προεδρικές εκλογές . Με τον νόμο αυτό το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλείται να παρακολουθεί την πιστή εφαρμογή της αντισημιτικής νομοθεσίας σε όλο τον κόσμο και να υποβάλει ετησίως αναφορά για την μεταχείριση των Εβραίων ανά την υφήλιο. Ο Νόμος υπεγράφη εν πτήσει προς την Φλώριδα όπου κατοικεί η μεγαλύτερη Εβραϊκή κοινότητα μετά το Ισραήλ και την Νέα Υόρκη. Να σημειωθεί δε ότι: 1/ η Πολιτεία της Φλώριδας διαθέτει 27 ψήφους επί συνόλου 270 εκλεκτόρων που θα εκλέξουν τον νέο πρόεδρο 2/ ο ΥΠΕΞ κ.Κόλιν Πάουελ θεώρησε ως περιττό αυτόν τον νόμο. Τα ερωτήματα που ανακύπτουν τώρα είναι τα εξής:
1/ Γιατί κατ’ εξαίρεση οι Εβραίοι χρειάζονται ειδικούς νόμους και ειδική προστασία έναντι όλων των λοιπών εθνοτήτων ; Γιατί αυτή η μονομερής και μεροληπτική μεταχείριση υπέρ των Εβραίων; Μήπως έγινε για να έχουν ασυλία στα εγκλήματα τους οι σιωνιστές Εβραίοι;
2/ Γιατί ο Αντισημιτικός Νόμος δεν προστατεύει όλους τους Σημίτες(όπως λ. χ τους Παλαιστινίους) που υφίστανται εδώ και άνω του μισού αιώνος σωστή γενοκτονία από έναν άλλο σημιτικό λαό, το Ισραήλ ;
3/ Γιατί οι ΗΠΑ δεν προστατεύουν με παρόμοια νομοθετήματα και τον Ελληνικό και Αρμενικό λαό , που έχουν υποστεί στυγερά παλαιά και πρόσφατα ολοκαυτώματα από την Τουρκία ;
4/ Είναι η μεταχείριση αυτή δημοκρατική και συνταγματική, για ίση μεταχείριση όλων των πολιτών και των εθνοτήτων έναντι του Συντάγματος;
Ασφαλώς κανένας εχέφρων άνθρωπος δεν συμφωνεί με τις αντιεβραικές πράξεις βίας και βανδαλισμών που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Άλλο τόσο όμως δεν συμφωνεί με τη φίμωση της κριτικής προς την άρχουσα τάξη μιας εθνότητας, όταν αυτή παρανομεί και συνωμοτεί σε βάρος άλλων λαών. Είναι λοιπόν προφανές ότι συμβαίνει το αντίθετον . Δηλαδή οι Εβραίοι σιωνιστές προσπαθούν δια παντός μέσου να επιβάλουν την Παγκόσμια Δικτατορία και θέλουν να καταπνίξουν την αντίσταση των λαών. Επομένως ο Νόμος αυτός αποσκοπεί :1/ να καταπνίξει κάθε φωνή διαλόγου και κριτικής σε βάρος των σιωνιστών,2/ να παρέξει νομική ασυλία στους συνωμότες για τις εγκληματικές τους πράξεις σε βάρος της ανθρωπότητος.
Από τη στιγμή δε της υπογραφής του Αντισημιτικού Νόμου άλλαξε άρδην η στάση των ΜΜΕ υπέρ του προέδρου Μπους. Τα εγκυρότερα ΜΜΕ-που ως γνωστόν ελέγχονται από τους σιωνιστές Εβραίους- προβάλουν τις ευνοϊκές για τον Μπους δημοσκοπήσεις. Από την ισοπαλία μεταξύ των δύο υποψηφίων τώρα πέρασαν στην νίκη του Μπους . [Η τελευταία δημοσκόπηση (CCN) του δίνει οκτώ μονάδες προβάδισμα έναντι του Τζον Κέρι] Από κοντά και ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών κ. Μπαρνιέ μεταβαίνει ασθμαίνων στο Ισραήλ για να δηλώσει μετάνοια για τις αντιεβραικές πράξεις στη Γαλλία. Και τώρα θα περιμένουμε την εξειδίκευση του Νόμου σε όλο τον κόσμο, για να δούμε πόσο ασφυκτικό θα είναι το αντισημιτικό φίμωτρο που θα μας περάσουν! Χαίρε ΗΠΑ, Δημοκρατία της Μπανανίας και της Εβραιοκρατίας!

http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ:--------------------------------------------------------------------------------


EΛΛΑΣ ΩPA MHΔEN
H ΑNTIΣTPOΦH METPHΣH APXIΣE...ΣYNOMΩTEΣ KAI ΠPOΔOTEΣ YΦΑINOYN TON IΣTO TOY ΘANATOY KAI ΠPOETOIMΑZOYN THN TEΛIKH KAI OΛIKH ΓENOKTONIΑ TΩN EΛΛHNΩN
--------------------------------------------------------------------------------AΠOΣΠAΣMA THΣ OMIΛIAΣ THΣ ΠPOEΔPOY THΣ EΛΛHNIKHΣ(;) BOYΛHΣ
ANNAΣ "MΠEN"AKH, THN 8-2-2005:

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."

Πηγή: Eπίσημη Iστοσελίδα της Eλληνικής(;) Bουλής ( http://www.parliament.gr/enhmerwsh/details.asp?textID=9000783 )


Tην άνωθι δήλωση χειροκρότησε, και άρα αποδέχθηκε, η ολομέλεια της Eλληνικής(;) Bουλής.

H άνωθι δήλωσις, και η παραδοχή αυτής της δηλώσεως, παραβιάζει απολύτως και τετελεσμένως το Eλληνικόν Σύνταγμα και τα κάτωθι Αρθρα του Eλληνικού Ποινικού Kώδικος περί EΣXATHΣ ΠPOΔOΣIAΣ και ΠPOΔOΣIAΣ THΣ XΩPAΣ:


EK TΩN ANΩΘI ΠPOKYΠTOYN OI KATΩΘI ΠAPABIAΣEIΣ TOY EΛΛHNIKOY ΣYNTAΓMATOΣ KAI TOY EΛΛHNIKOY ΠOINIKOY KΩΔIKOΣ:


ΠAPABIAΣEIΣ APΘPΩN EΛΛHNIKOY ΣYNTAΓMATOΣ:ΠAPABIAΣIΣ OPKOY APΘPOY 33 TOY EΛΛHNIKOY ΣYNTAΓMATOΣ AΠO TON ΠPOEΔPO THΣ EΛΛHNIKHΣ ΔHMOKPATIAΣ ΠEPI "YΠEPAΣΠIΣEΩΣ THΣ EΘNIKHΣ ANEΞAPTHΣIAΣ KAI AKEPAIOTHTOΣ THΣ XΩPAΣ".

ΠAPABIAΣIΣ OPKOY BOYΛEYTΩN APΘPOY 59 TOY EΛΛHNIKOY ΣYNTAΓMATOΣ ΠEPI "ΠIΣTOTHTOΣ EIΣ THN ΠATPIΔA KAI EYΣYNEIΔHTOY EKΠΛHPΩΣEΩΣ TΩN KAΘHKONTΩN".

ΠAPABIAΣIΣ APΘPOY 82 TOY EΛΛHNIKOY ΣYNTAΓMATOΣ ΠEPI "YΠOXPEΩΣEΩΣ THΣ KYBEPNHΣEΩΣ NA KAΘOPIZEI KAI KATEYΘYNEI THN ΓENIKH ΠOΛITIKH THΣ XΩPAΣ, ΣYMΦΩNA ME TOYΣ OPIΣMOYΣ TOY ΣYNTAΓMATOΣ KAI TΩN NOMΩN".

ENOXH ΠPOΔOΣIAΣ THΣ XΩPAΣ KAI ΠAPABIAΣIΣ APΘPOY 85 TOY EΛΛHNIKOY ΣYNTAΓMATOΣ ΠEPI "AΠOΛYTOY EYΘYNHΣ THΣ KYBEPNHΣEΩΣ ΔIA ΠPAΞEIΣ 'H ΠAPAΛEIΨEIΣ THΣ".ΠAPABIAΣEIΣ APΘPΩN EΛΛHNIKOY ΠOINIKOY KΩΔIKOΣ:


ΠOINIKOΣ KΩΔIΞ - KEΦAΛAION 2, ΠPOΔOΣIA THΣ XΩPAΣAPΘPON 138

ΣYNENOXH EΛΛHNIKHΣ KYBEPNHΣEΩΣ ΣE EΠIBOYΛH THΣ AKEPAIOTHTOΣ THΣ XΩPAΣ

"OΠOIOΣ EΠIXEIPEI NA AΠOΣΠAΣEI AΠO TO EΛΛHNIKO KPATOΣ EΔAΦOΣ ΠOY ANHKEI ΣE AYTO 'H NA ΣYΓXΩNEYΣEI EΔAΦOΣ ΠOY ANHKEI ΣTO EΛΛHNIKO KPATOΣ ΣE AΛΛH ΠOΛITEIA, TIMΩPEITAI ME ΘANATO. (EΠIBOYΛH ENANTION EΛΛHNIKHΣ EΔAΦIKHΣ AKEPAIOTHTOΣ AΠO AΛBANIA, ΣKOΠIA, BOYΛΓAPIA ΩΣ MEΛH ΔIHMEPΩN AMYNTIKOEΠIΘETIKΩN ΣYMΦΩNΩN ME TOYPKIA).APΘPON 144

YΠOΣTHPIΞIΣ THΣ ΠOΛEMIKHΣ ΔYNAMEΩΣ TOY EXΘPOY

"OΠOIOΣ ΣXETIKA ME ΠOΛEMO ΠOY ΞEΣΠAΣE 'H ΠOY EΠIKEITAI KATA THΣ EΛΛHNIKHΣ ΠOΛITEIAΣ ENEPΓEI ΠAPANOMA KAI EN ΓNΩΣEI, ME TPOΠO ΠOY MΠOPEI NA ENIΣXYΣEI TIΣ ΠOΛEMIKEΣ ΔYNAMEIΣ TOY EXΘPOY 'H NA BΛAΨEI TIΣ ΠOΛEMIKEΣ ΔYNAMEIΣ THΣ EΛΛHNIKHΣ ΠOΛITEIAΣ 'H TΩN ΣYMMAXΩN THΣ, TIMΩPEITAI ME ΠOINH ΘANATOY 'H ME IΣOBIA KAΘEIPΞH."APΘPON 151

KATAXPHΣIΣ ΠΛHPEΞOYΣIOTHTOΣ

"OΠOIOΣ ΩΣ ΠΛHPEΞOYΣIOΣ TOY EΛΛHNIKOY KPATOYΣ 'H ΣYMMAXOY TOY, ΔIEΞAΓEI ME KAΠOIA AΛΛH KYBEPNHΣH YΠOΘEΣEIΣ TOY ENTOΛEA TOY (TOY EΛΛHNIKOY ΛAOY) ME ΠPOΘEΣH KATA TETOIO TPOΠO ΠOY NA MΠOPEI NA ΠPOKYΨEI BΛABH ΓIA TON ENTOΛEA, TIMΩPEITAI ME KAΘEIPΞH."

EΠIΣHMAINOYME EIΣ TOYΣ AΞIΩMATIKOYΣ TOY ΣTPATOY, TΩN ΣΩMATΩN AΣΦAΛEIAΣ KAI TOY ΔIKAΣTIKOY ΣΩMATOΣ, OTI H THPHΣIΣ TOY OPKOY TOY ΣTPATIΩTIKOY, TOY AΣTYNOMIKOY KAI TOY ΔIKAΣTIKOY, YΠEPBAINEI KAΘE ΔIATAΓH"OTAN H ΔIOIKHΣIΣ BIAZEI, AΘETEI, KATAΦPONEI TA ΔIKAIA TOY ΛAOY KAI ΔEN EIΣAKOYEI TA ΠAPAΠONA TOY, TO NA KAMEI TOTE O ΛAOΣ 'H KAΘE MEPOΣ TOY ΛAOY EΠANAΣTAΣIN, NA APΠAZEI TA APMATA KAI NA TIMΩPHΣEI TOYΣ TYPANNOYΣ TOY, EINAI TO ΠΛEON IEPON AΠO OΛA TA ΔIKAIA TOY KAI TO ΠΛEON AΠAPAITHTO AΠO OΛA TA XPEH TOY." - EΠANAΣTATIKH ΠPOKHPYΞIΣ PHΓA ΦEPAIOY

"H THPHΣIΣ TOY ΣYNTAΓMATOΣ EΠAΦIETAI EIΣ TON ΠATPIΩTIΣMON TΩN EΛΛHNΩN, ΠOY ΔIKAIOYNTAI KAI YΠOXPEOYNTAI NA ANTIΣTEKONTAI ME KAΘE MEΣON ENANTION OIOYΔHΠOTE EΠIXEIPEI NA TO KATAΛYΣEI ΔIA THΣ BIAΣ." - ΣYNTAΓMA THΣ EΛΛAΔOΣ, APΘPON 120.4
"ΦΩTIA KAI TΣEKOYPI ΣTOYΣ ΠPOΣKYNHMENOYΣ!!!" - ΘEOΔΩPOΣ KOΛOKOTPΩNHΣ

THE BARBARIAN SOCIETYΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΟΣ

Κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι σήμερα ζούμε σε μιά πολιτισμένη και δημοκρατική κοινωνία επειδή αποκτήσαμε ορισμένα τεχνολογικά επιτεύγματα. Εκείνο που κάνει την διαφορά μιάς πολιτισμένης από μιά άγρια κοινωνία είναι οι θεσμοί και η ψυχοπνευματική ανάπτυξη των πολιτών. Και εκεί παρουσιάζεται το μέγα έλλειμμα των σημερινών κοινωνιών. Και ασφαλώς πρέπει να δεχθούμε ότι τους θεσμούς δεν τους φτιάχνουν ούτε οι εξουσιαστές, ούτε οι δικαστές, ούτε πολύ περισσότερο οι πολυεθνικές και οι κακοποιοί, αλλά ο Λαός. Δηλαδή αυτό που λέμε Λαική Κυριαρχία. Στις μοντέρνες κοινωνίες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και η θεοκρατία επιχειρούν με κάθε μέσο να ελέγξουν το κράτος και την κοινωνία . Αυτό όμως είναι σαν «να βάζεις το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα»Το Κοινωνικό ΕλλειμμαΕίναι δε τόσο μεγάλο το ηθικό και κοινωνικό έλλειμμα των καιρών μας ώστε δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπισθεί με αστυνομικά ή στρατιωτικά μέσα, ούτε με την τρομουστερία, την τρομολαγνία και την βία . Γι’ αυτό επιστρατεύουν την θεοκρατία. Το ηθικό έλλειμμα γίνεται τοσούτο μεγαλύτερο επειδή οι τρεις εβραιογενείς κοσμοπολιτικές θρησκείες εκτροχίασαν τους πιστούς σε επικίνδυνα, ανήθικα και υλιστικά μονοπάτια. Σε τελική ανάλυση αυτές είναι ένα απο τα κυριότερα αίτια της σημερινής διαφθοράς και παρακμής και όχι το αιτιατόν . Η σήψη και η διαφθορά είναι ενδογενής στο σύστημα. Το ίδιο το σύστημα τις γεννά και τις αναπαράγει, διότι η διαφθορά είναι μιά επικερδής επιχείρηση.Μια Κοινωνία Βασισμένη στο ΨέμμαΕδώ και 2.000 χρόνια έχουν εμβολιάσει και μολύνει την ψυχή του ανθρώπου με την ασιατική βαρβαρότητα και τον σκοταδισμό. Επομένως η ρίζα του κακού βρίσκεται στον ίδιο τον άνθρωπο που τον έχουν απομακρύνει απο το «Γνώθι σ’ Εαυτόν» Αλλά πως να γνωρίσει ο άνθρωπος τον εαυτόν του και τον κόσμο, αφού τον διαβουκολεύουν με το ψέμμα , με τις απάτες και με την βία ; Οντας και οι ίδιοι διεφθαρμένοι και κακοποιοί δεν μπορούν να θεραπεύσουν και να σώσουν τον κόσμο. Αντίθετα η εξουσιαστική διακυβέρνηση τους ενισχύει στην αδικία, την βία, την εκμετάλλευση και την διαφθορά και συνακόλουθα ενδυναμώνει την συλλογική κοινωνική σήψη.Η Αρχαία Ελληνική ΗθικήΗ Αρχαία Ελληνική Θρησκεία δίδασκε: «είθε να μην είμαι εχθρός κανενός αλλά φίλος του αιωνίου και του μονίμου » «είθε να μην φιλονικώ με τους προσφιλείς μου , κι’ αν γίνει αυτό είθε να συμφιλιωθώ γρήγορα μαζί τους» «είθε να μην θέλω το κακό κανενός και αν κάποιος θέλει το δικό μου το κακό εγώ να τον αποφύγω σώος, χωρίς να τον πληγώσω» «είθε να μην κερδίσω νίκη που να βλάπτει είτε εμένα είτε τον αντίπαλο μου» «είθε να συμφιλιώνω φίλους που βρέθηκαν σε διαμάχη και να δίνω όση δύναμαι βοήθεια στους φίλους μου και σ’ όλους όσους την χρειάζονται » «είθε να μην εγκαταλείψω κανέναν φίλο που κινδυνεύει» «είθε να σέβωμαι τον εαυτόν μου...και να κρατώ δαμασμένο εκείνο που μαίνεται μέσα μου » «είθε να μην σχολιάζω ποιός είναι κακός και τι κακά πράγματα έχει κάνει, παρά να γνωρίζω καλούς ανθρώπους και να ακολουθώ τα βήματα τους» κ.α Θεωρούσαν τον εαυτόν τους υπεύθυνο τόσο για το καλό όσο και για το κακό. Το άτομο μπορεί να βελτιωθεί, μέσω της αυτοκριτικής και της εσωτερικής του δύναμης θελήσεως .Ο Σκοταδισμός του Γιαχβέ - ΙερατείοΑντίθετα, οι Εβραιογενείς κοσμοπολιτικές θρησκείες διδάσκουν ακριβώς τα αντίθετο : α/ υπεράνω όλων ο τρομερός και φοβερός Γιαχβέ, β/ αγαπημένος του ο «εκλεκτός λαός» του Ισραήλ, γ/ ο θεός δεν είναι κοντά μας , ούτε μέσα μας αλλά εξωσυμπαντικός, δ/ για το κάθε τι πρέπει να κάνουμε επίκληση στο Γιαχβέ-δηλαδή το υπερφυσικό και το φανταστικό- να μας προστατεύσει από τα ανθρώπινα και τα γήινα κακά, να μας κάνει καλούς, να μας πάει στον παράδεισο και να μας βγάλει απο τα σημερινά αδιέξοδα, ε/ να προσκαλούμε ως μεσάζοντα το Ιερατείο, τα λείψανα, τις εικόνες που δακρύζουν , τις άγιες ζώνες, τα τίμια ξύλα, τους αγύρτες , τους κομπογιανίτες , τους καλογήρους, τις μάγισσες, τους εξορκιστές κλπ να μεσολαβήσουν για το καλό μας, να μας δώσουν το συγχωροχάρτι, να μας εξορκίσουν απο τα δαιμόνια, να μας σώσουν απο τις αμαρτίες, να μας στείλουν στον παράδεισο. Ο Μπους «συνομιλεί με τον Θεό», ο Μπερλουσκόνι αυτοανακηρύσσεται «σύγχρονος Χριστός» και οι μακελάρηδες του Ισλάμ σφάζουν τους «απίστους» εν ονόματι του Αλλάχ. Τότε προτιμούσαν τα θετικά πρότυπα και απέφευγαν τα αρνητικά. Σήμερον προβάλλουν τα αρνητικά πρότυπα και ουδείς ασχολείται με τα θετικά, διότι οι εξουσιαστές κερδοσκοπούν απο μιά κοινωνία εγκληματική , διεφθαρμένη, άδικη , διχασμένη κ.ο.κ. Οπως ο εργολάβος κηδειών προσεύχεται να πεθαίνει κόσμος για να κερδίζει, έτσι κι’ αυτοί σπρώχνουν τις κοινωνίες στην διαφθορά , στον πόλεμο , στο «διαίρει και βασίλευε», στην ηθική καταβαράθρωση για να κερδοσκοπούν. Με την Ιουδαιο-χριστιανική αντίληψη και την Ασιατική βαρβαρότητα μετέτρεψαν την Αμερική-και όχι μόνον- σε απέραντο καταπιεστικό και καταθλιπτικό Εργοτάξιο προς μεγίστην τέρψιν του κυκλώματος Υγεία , Φαρμάκου και Ασφαλειών. Ως και τα μωρά τώρα ποτίζουν με αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Επομένως, ανάγκη να αλλάξει ο Τρόπος Σκέψεως του ανθρώπου.Η Αποδυνάμωση της ΔημοκρατίαςΟι νόμοι είναι έγκυροι και δυνατοί όταν τους έχει ψηφίσει ο λαός και όχι οι βουλευτές, δικαστές και ή ολιγαρχία του πλούτου. Ομως σήμερα με το αντιπροσωπευτικό σύστημα, ο λαός εκλέγει κάθε 4 χρόνια τους αντιπροσώπους του και στο διάστημα της τετραετίας αυτοί ψηφίζουν ενάντια στα συμφέροντα του. Αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Το Δίκαιον εκπηγάζει απο την Λαική Κυριαρχία, η οποία σήμερον έχει απωλεσθεί. Η πραγματική εξουσία έχει περάσει στα χέρια ισχυρών ιδιωτών, πολυεθνικών και του ιερατείου.Η ΔιαπλοκήΟι νόμοι που ψηφίζονται στη Βουλή τις μεταμεσονύκτιες ώρες απο μιά δεκάδα βουλευτών δεν είναι νόμοι αλλά φωτογραφικές διατάξεις υπέρ των ημετέρων. Αν δεν γίνει συζήτηση απο την ολομέλεια του Κοινοβουλίου και δεν γίνει διάλογος και λαική αποδοχή, δεν είναι νοητόν να περνούν νόμοι και άσχετες και τυχάρπαστες-εκ του πονηρού- τροπολογίες . Οταν ένας λαός αποδέχεται αυτήν την ανώμαλη κατάσταση τότε δείχνει ότι έχει γίνει αγέλη και τον διαβουκολεύουν στυγνοί εξουσιαστές, επιτήδιοι επαγγελματίες πολιτικοί , επίορκοι διακαστές και το διεφθαρμένο ιερατείο. Ως γνωστόν το τελευταίο οχυρό της δημοκρατίας είναι η Δικαιοσύνη. Μετά τα πολλαπλά κρούσματα της διαφθοράς στην Δικαιοσύνη (σκάνδαλα Γιοσάκη, Βαβίλη, Μπουρμπούλια, Καλούση κ.α) πρέπει να είμαστε λίαν ανήσυχοι ότι το θεσμικό οικοδόμημα που κρατά την Δημοκρατία είναι υπό κατάρρευσιν. Αμεση λοιπόν ανάγκη για την υιοθέτηση της Αμεσης Δημοκρατίας και των συχνών Δημοψηφισμάτων.Το ΠαρακράτοςΣήμερον η πολιτική εξουσία βρίσκεται σε θανάσιμη διαπλοκή με το οικονομικό και εκκλησιαστικό κετεστημένο . Κάτω απο αυτές τις συνθήκες πλάι στο κράτος έχει δημιουργηθεί ένα Παρακράτος που με το πέρασμα του χρόνου ισχυροποιείται και επιβάλλει την θέληση του στο Λαό. Η χώρα μας βιώνει αυτήν την ανώμαλη κατάσταση και γι’ αυτό το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο . Ομως οι εξουσιαστές, σαν να μην συμβαίνει τίποτα , ενώ τους φτύνει ο λαός, αυτοί γελώντας στα παράθυρα της μικρής οθόνης σκουπίζουν τα σάλια και λένε ότι «ψιχαλίζει».Φθάσαμε στο σημείο ώστε και οι λέξεις να έχουν χάσει το νόημα τους. Την καταλήστευση της κοινωνικής περιουσίας την λένε «ιδιωτικοποίηση» . Ξεφυτρώνουν απο το πουθενά αυθαίρετα και μη θεσμοθετημένα με την λαική ψήφο πολυεθνικά εκτρώματα με εκτελεστική αρμοδιότητα πάνω στους λαούς χωρίς την έγκριση τους(πολυεθνικά κράτη, κρατίδια και Τρομονόμοι, πολυεθνικές οργανώσεις, στρατοί, αστυνομίες , δυνάμεις επιβολής της «ειρήνης», πολυεθνικές τράπεζες, ταμεία, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ιδρύματα αρωγής, διεθνείς φυλακές κ.ο.κ) Και βέβαια χρειάζονται πολυεθνικά όργανα, αλλά αυτά πρέπει να θεσμοθετηθούν με την έγκριση όλων των κρατών-μελών μέσω του ΟΗΕ, και όχι από τους ισχυρούς και τις πολυεθνικές,Πως Αλώθηκε η Αμερική;Η οικονομική άλωση της Αμερικής ξεκίνησε το 1913 με την ίδρυση της FEDERAL RESERVE BANK από τους Εβραίους Rothschilds, JPMorgan, Rockefellers, Kuhn, Loeb και τους διεφθαρμένους αξιωματούχους που συμμετείχαν στην Συνωμοσία της Νήσου Τζέκιλ στην Νέα Υόρκη. Και όμως όλοι την θεωρούν Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, ενώ είναι ιδιωτική .Τον ίδιο χρόνο ιδρύθηκε και το Ιδρυμα Rockefellers. Το 1865 θεσπίζεται από τον George Peabody (Rothschilds) ο νόμος «για την εξαίρεση των ιδρυμάτων απο την φορολογία» [Μήπως δεν έκανε το ίδιο και η κυβέρνηση Καραμανλή με την απαλλαγή της Εκκλησίας απο την φορολογία;] Το 1860 η Εγκυκλοπαίδεια Brittanica (8th Εκδ) αναφέρει ότι «τίποτα δεν είναι πιό πιθανόν απο να αποδειχθεί βλαβερός ο εμβολιασμός για ευλογιά και επανεμβολιασμός κάθε 10-15 χρόνια...». Αργότερα η 11ην Εκδοση έγραφε ότι «είναι επιθυμητόν όπως ο εμβολιασμός πρέπει να επαναλαμβάνεται στην ηλικία των 7 και 10 ετών και μετά κατα διαστήματα εφ’ όρου ζωής» Με τέτοια σημειωμένα χαρτιά πλούτισαν οι φαρμακευτικές εταιρείες εις βάρος της δημόσιας υγείας.Το Ιδρυμα Andrew CarnegieΤο 1890 ο Andrew Carnegie γράφει 11 άρθρα με τίτλο «Το Ευαγγέλιο του Πλούτου» . Εκεί έγραφε ότι η ελεύθερη επιχειρηματικότης και ο καπιταλισμός δεν υπήρχαν (από τότε) στις ΗΠΑ, διότι αυτός και ο Rockefeller κατείχαν τα πάντα , συμπεριλαμβανομένης και της κυβερνήσεως, και ότι ο ανταγωνισμός ήτο αδύνατος εκτός κι’ αν το επέτρεπαν οι ως άνω δύο Εβραίοι.. Προέβλεψε την δημιουργία ποικιλόμορφων οργανώσεων για να αντιπαλέσουν το σύστημα και επρότεινε :

α/ την διά βίου εκπαίδευση των παιδιών της ανωτέρας τάξεως για να διατηρήσουν τα προνόμοια τους,

β/ την δέσμευση του προνομίου στην Παιδεία από τους ιδίους (=τα πανεπιστήμια γίνονται δικά τους και καθιερώνεται η εξαγορά εγκεφάλων)

γ/ τον έλεγχο όλης της οικονομίας μέσω της γνώσεως ,

δ/ τον περιορισμό της μαθήσεως επί τη βάσει να μαθαίνει ο καθένας αυτό που το σύστημα θέλει να μάθουν,

ε/ οι εγκέφαλοι των παιδιών να βρίσκεται στα χέρια ελαχίστων «κοινωνικών μηχανικών»(=χειραγώγηση της σκέψεως)Τα Εγκληματικά ΙδρύματαΤα δύο μεγαλύτερα Ιδρύματα σήμερον είναι το:

Rockefeller Foundation, και το Carnegie Foundation.

Αυτοί οι δύο οργανισμοί χρηματοδοτούν αμέσως χιλιάδες διαφορετικές ‘αγαθοεργίες’ και κυβερνητικά όργανα , υποκαθιστώντας την κοινωνική υποδομή της χώρας . Το σύστημα της Δικαιοσύνης βρίσκεται επίσης στα χέρια των «κοινωνικών μηχανικών» Αυτοί επηρεάζουν όλη την Νομική παιδεία, φτιάχνουν τους νόμους κατα το δοκούν, κάνουν τους εξευτελιστικούς συσχετισμούς και ευνοούν την εγληματική δραστηριότητα, διότι αυτοί ελέγχουν την Δικαιοσύνη, αυτοί είναι οι δικαστές και αυτοί οι κερδοσκόποι, εξουσιαστές και οι εγκληματίες .

Το Rockefeller Foundation μετεξελίχθηκε σε Κέντρο Ερευνών και


Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ
ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Επι τη ευκαιρία της ελεύσεως του Παγκοσμίου Δικτάτορος, γνωστού στους εκκλησιαστικούς κύκλους και ως “Προββατόσχημος Λύκος” και “Αιρεσιάρχης Πάπας”, παραθέτω ένα αποσπασμα απο τα γραπτά του δασκάλου του Γένους Εμμανουήλ Ροίδη(1836-1904)(ΔΑΥΛΟΣ,τ.231, σελ. Παν, Κουβαλάκης, 14811, εκδόσεις Δ. Λάμπρου)” Οι αρχαίοι ελάτρευον και εθεοποίουν τον άνθρωπο και την Φύσιν. Το φως του ηλίου, η χλόη των λυμώνων, ο φλοίσβος της θαλάσσης, το μειδίαμα της παρθένου, ο έρως της πατρίδος, ο οίκτος προς τους πάσχοντας, η φρόνησις, η ανδρεία εκαλούντο Απόλλων, Παν, Ποσειδών, Αφροδίτη, Ασκληπιός, Αρης, Αθηνά και είχον ναούς και θυσιαστήρια. Αλλ’ άμα ενίκησεν ο χριστιανισμός ευθύς έσπευσε να κρημνίση βωμούς και τεμένη, και φωνή μεγάλη ηκούσθη λέγουσα :” απέθανον οι θεοί” Και μη νομίση τις ότι η κραυγή αύτη εσήμαινεν ότι ονόματα μόνον εξίλιπον, ή κατηργήθησαν οι τόποι της αρχαίας λατρείας. Απεναντίας η έρευνα των εκκλησιαστικών μνημείων πείθει ημάς ότι αυτήν την Φύσιν απεστρέφετο ο χριστιανός, ότι χρυσή αυτού ελπίς και άσβεστος πόθος ήτο ο όλεθρος της οικουμένης, η έκλειψις της ζωής, η συντέλεια του αιώνος , ήν παρίστα ως εγγίζουσαν και ποθητήν…… Ο νεοφώτιστος χριστιανός …προτιμά την στέρησιν της απολαύσεως, την έρημον της κοινωνίας, την δουλείαν της ελευθερίας, τον θάνατον της ζωής….καταρώμενος την Φύσιν άπασαν ηναγκάζετο να θεωρεί ως παγίδα του Σατανά την ευωδίαν του άνθους και το κελάηδημα της αηδόνος…” και συνεχίζει “Το έργον της καταστροφής(των ελληνικών μνημείων) αρξάμενον επι Κωνσταντίνου επεραιώθη επί Θεοδοσίου του Μικρού. Ου μόνον κατά των λίθων επέδειξαν τον χριστιανικόν ζήλον των οι ακάματοι εκείνοι ειδωλοθραύσται , αλλά και κατά των δυστυχών εκείνων , όσους υποπτεύοντο εμμένοντες εις των πατέρων των την θρησκείαν. Ο σφάζων πρόββατον προς οικογενειακήν ευωχίαν, ο προσφέρων άνθη εις του πατρός του τον τάφον, ο συλλέγων χαμαίμηλα εις το φως της σελήνης , ο αρωματίζων την οικίαν του …..κατεμηνύετο υπό κουκουλοφόρων κατασκόπων ως μάγος ή ειδωλολάτρης, κατεβαρύνετο δι’ αλύσεων και εστέλλετο εις Σκυθούπολιν, όπου είχε στηθεί το χριστιανικό κρεουργείον. Εκεί συνεδρίαζον ευσεβείς δικασταί αμιλλώμενοι τις πλείονας ειδωλολάτρας να οπτήση επι εσχάρας, να βράση εντός ζέοντος ελαίου ή να κατακόψη μεληδόν …Ομως τούτο το θύμα κατέσησε τον φονέα του γενικόν του κληρονόμον, κληροδοτήσαν αυτώ ναούς, τας τελετάς, τας θυσίας, τους μάντεις, τους ιερείς ….” Επομένως, πάπας και πατριάρχες ας αφήσουν τις έριδες περί της Εξ-Ουσίας κατά μέρος και ας έλθουν επί της Ουσίας. Ο χριστιανισμός οφείλει να ζητήσει συγνώμη για την μεγάλη γενοκτονία του Ελληνισμού . Μόνον τότε Βατικανό και Ορθοδοξία θα έχουν υπερβεί το σχίσμα.
Κ. Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε.α
kostas01@otenet.gr


00
WHOOPEE NEWS PUSH
0

This E-Mail is sent globally
to 1,207 addresses.
[Subscribe]
[Remove]

THE GLOBAL EYE EXPRESS
Washington, D.C., USA [1][2][3][4][5]


________________________________________
HOT TOPIC -
STUDY THE CONCEPT OF THE FORMAL VOTER CONTRACT -
WE, THE PEOPLE, say: NO VOTER CONTRACT = NO VOTE !
NO LEGISLATION IS NEEDED TO SIGN CONTRACTS.
This VOTER CONTRACT will STOP SCREWING the VOTERS !
This CONTRACT ENDS MONOPOLY & TYRANNY by BANKSTERS.

0

"Maryfromfla@aol.com wrote:
-------------------------------------------------------------------
Subject: A Jewish Defector Warns America
Date: Fri, 23 Sep 2005 22:17:31 -0500
From: "Steve Moser"
To: undisclosed-recipients:;
Benjamin Freedman Speaks


>
Introductory Note: Benjamin H. Freedman was one of the most intriguing and amazing individuals of the 20th century. Mr. Freedman, born in 1890, was a successful Jewish businessman of New York City who was at one time the principal owner of the Woodbury Soap Company. He broke with organized Jewry after the Judeo-Communist victory of 1945, and spent the remainder of his life and the great preponderance of his considerable fortune, at least 2.5 million dollars, exposing the Jewish tyranny which has enveloped the United States. Mr. Freedman knew what he was talking about because he had been an insider at the highest levels of Jewish organizations and Jewish machinations to gain power over our nation. Mr. Freedman was personally acquainted with Bernard Baruch, Samuel Untermyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, and John F. Kennedy, and many more movers and shakers of our times. This speech was given before a patriotic audience in 1961 at the Willard Hotel in Washington, D.C., on behalf of Conde McGinley's patriotic newspaper of that time, Common Sense.
Though in some minor ways this wide-ranging and extemporaneous speech has become dated, Mr. Freedman's essential message to us -- his warning to the West -- is more urgent than ever before. -- K.A.S.

________________________________________
Here in the United States, the Zionists and their co-religionists have complete control of our government. For many reasons, too many and too complex to go into here at this time, the Zionists and their co- religionists rule these United States as though they were the absolute monarchs of this country. Now you may say that is a very broad statement, but let me show you what happened while we were all asleep.
What happened? World War I broke out in the summer of 1914. There are few people here my age who remember that. Now that war was waged on one side by Great Britain, France, and Russia; and on the other side by Germany, Austria-Hungary, and Turkey.
Within two years Germany had won that war: not only won it nominally, but won it actually. The German submarines, which were a surprise to the world, had swept all the convoys from the Atlantic Ocean. Great Britain stood there without ammunition for her soldiers, with one week's food supply -- and after that, starvation. At that time, the French army had mutinied. They had lost 600,000 of the flower of French youth in the defense of Verdun on the Somme. The Russian army was defecting, they were picking up their toys and going home, they didn't want to play war anymore, they didn't like the Czar. And the Italian army had collapsed.
Not a shot had been fired on German soil. Not one enemy soldier had crossed the border into Germany. And yet, Germany was offering England peace terms. They offered England a negotiated peace on what the lawyers call a status quo ante basis. That means: "Let's call the war off, and let everything be as it was before the war started." England, in the summer of 1916 was considering that -- seriously. They had no choice. It was either accepting this negotiated peace that Germany was magnanimously offering them, or going on with the war and being totally defeated.
While that was going on, the Zionists in Germany, who represented the Zionists from Eastern Europe, went to the British War Cabinet and -- I am going to be brief because it's a long story, but I have all the documents to prove any statement that I make -- they said: "Look here. You can yet win this war. You don't have to give up. You don't have to accept the negotiated peace offered to you now by Germany. You can win this war if the United States will come in as your ally." The United States was not in the war at that time. We were fresh; we were young; we were rich; we were powerful. They told England: "We will guarantee to bring the United States into the war as your ally, to fight with you on your side, if you will promise us Palestine after you win the war." In other words, they made this deal: "We will get the United States into this war as your ally.
The price you must pay is Palestine after you have won the war and defeated Germany, Austria-Hungary, and Turkey." Now England had as much right to promise Palestine to anybody, as the United States would have to promise Japan to Ireland for any reason whatsoever. It's absolutely absurd that Great Britain, that never had any connection or any interest or any right in what is known as Palestine should offer it as coin of the realm to pay the Zionists for bringing the United States into the war. However, they did make that promise, in October of 1916. And shortly after that -- I don't know how many here remember it - - the United States, which was almost totally pro-German, entered the war as Britain's ally.
I say that the United States was almost totally pro-German because the newspapers here were controlled by Jews, the bankers were Jews, all the media of mass communications in this country were controlled by Jews; and they, the Jews, were pro-German. They were pro-German because many of them had come from Germany, and also they wanted to see Germany lick the Czar.
The Jews didn't like the Czar, and they didn't want Russia to win this war. These German-Jew bankers, like Kuhn Loeb and the other big banking firms in the United States refused to finance France or England to the extent of one dollar. They stood aside and they said: "As long as France and England are tied up with Russia, not one cent!" But they poured money into Germany, they fought beside Germany against Russia, trying to lick the Czarist regime.
Now those same Jews, when they saw the possibility of getting Palestine, went to England and they made this deal. At that time, everything changed, like a traffic light that changes from red to green. Where the newspapers had been all pro-German, where they'd been telling the people of the difficulties that Germany was having fighting Great Britain commercially and in other respects, all of a sudden the Germans were no good. They were villains. They were Huns. They were shooting Red Cross nurses. They were cutting off babies' hands. They were no good. Shortly after that, Mr. Wilson declared war on Germany.
The Zionists in London had sent cables to the United States, to Justice Brandeis, saying "Go to work on President Wilson. We're getting from England what we want. Now you go to work on President Wilson and get the United States into the war." That's how the United States got into the war. We had no more interest in it; we had no more right to be in it than we have to be on the moon tonight instead of in this room.
There was absolutely no reason for World War I to be our war. We were railroaded into -- if I can be vulgar, we were suckered into -- that war merely so that the Zionists of the world could obtain Palestine. That is something that the people of the United States have never been told. They never knew why we went into World War I.
After we got into the war, the Zionists went to Great Britain and they said: "Well, we performed our part of the agreement. Let's have something in writing that shows that you are going to keep your bargain and give us Palestine after you win the war." They didn't know whether the war would last another year or another ten years. So they started to work out a receipt. The receipt took the form of a letter, which was worded in very cryptic language so that the world at large wouldn't know what it was all about. And that was called the Balfour Declaration.
The Balfour Declaration was merely Great Britain's promise to pay the Zionists what they had agreed upon as a consideration for getting the United States into the war. So this great Balfour Declaration, that you hear so much about, is just as phony as a three dollar bill. I don't think I could make it more emphatic than that.
That is where all the trouble started. The United States got in the war.
The United States crushed Germany. You know what happened. When the war ended, and the Germans went to Paris for the Paris Peace Conference in 1919 there were 117 Jews there, as a delegation representing the Jews, headed by Bernard Baruch. I was there: I ought to know. Now what happened?

The Jews at that peace conference, when they were cutting up Germany and parceling out Europe to all these nations who claimed a right to a certain part of European territory, said, "How about Palestine for us?" And they produced, for the first time to the knowledge of the Germans, this Balfour Declaration. So the Germans, for the first time realized, "Oh, so that was the game! That's why the United States came into the war." The Germans for the first time realized that they were defeated, they suffered the terrific reparations that were slapped onto them, because the Zionists wanted Palestine and were determined to get it at any cost.
That brings us to another very interesting point. When the Germans realized this, they naturally resented it. Up to that time, the Jews had never been better off in any country in the world than they had been in Germany. You had Mr. Rathenau there, who was maybe 100 times as important in industry and finance as is Bernard Baruch in this country. You had Mr. Balin, who owned the two big steamship lines, the North German Lloyd's and the Hamburg-American Lines. You had Mr. Bleichroder, who was the banker for the Hohenzollern family. You had the Warburgs in Hamburg, who were the big merchant bankers -- the biggest in the world. The Jews were doing very well in Germany. No question about that. The Germans felt: "Well, that was quite a sellout."
It was a sellout that might be compared to this hypothetical situation: Suppose the United States was at war with the Soviet Union. And we were winning. And we told the Soviet Union: "Well, let's quit. We offer you peace terms. Let's forget the whole thing." And all of a sudden Red China came into the war as an ally of the Soviet Union. And throwing them into the war brought about our defeat.
A crushing defeat, with reparations the likes of which man's imagination cannot encompass. Imagine, then, after that defeat, if we found out that it was the Chinese in this country, our Chinese citizens, who all the time we had thought were loyal citizens working with us, were selling us out to the Soviet Union and that it was through them that Red China was brought into the war against us. How would we feel, then, in the United States against Chinese? I don't think that one of them would dare show his face on any street. There wouldn't be enough convenient lampposts to take care of them. Imagine how we would feel.
Well, that's how the Germans felt towards these Jews. They'd been so nice to them: from 1905 on, when the first Communist revolution in Russia failed, and the Jews had to scramble out of Russia, they all went to Germany. And Germany gave them refuge. And they were treated very nicely.

And here they had sold Germany down the river for no reason at all other than the fact that they wanted Palestine as a so-called "Jewish commonwealth."
Now Nahum Sokolow, and all the great leaders and great names that you read about in connection with Zionism today, in 1919, 1920, 1921, 1922, and 1923 wrote in all their papers -- and the press was filled with their statements -- that the feeling against the Jews in Germany is due to the fact that they realized that this great defeat was brought about by Jewish intercession in bringing the United States into the war. The Jews themselves admitted that. It wasn't that the Germans in 1919 discovered that a glass of Jewish blood tasted better than Coca-Cola or Muenschner Beer. There was no religious feeling. There was no sentiment against those people merely on account of their religious belief. It was all political.

It was economic. It was anything but religious. Nobody cared in Germany whether a Jew went home and pulled down the shades and said "Shema' Yisroel" or "Our Father." Nobody cared in Germany any more than they do in the United States. Now this feeling that developed later in Germany was due to one thing: the Germans held the Jews responsible for their crushing defeat.
And World War I had been started against Germany for no reason for which Germany was responsible. They were guilty of nothing. Only of being successful. They built up a big navy. They built up world trade. You must remember that Germany at the time of the French Revolution consisted of 300 small city-states, principalities, dukedoms, and so forth.

Three hundred separate little political entities. And between that time, between the times of Napoleon and Bismarck, they were consolidated into one state.

And within 50 years they became one of the world's great powers. Their navy was rivaling Great Britain's, they were doing business all over the world, they could undersell anybody, they could make better products. What happened as a result of that?
There was a conspiracy between England, France, and Russia to slap down Germany. There isn't one historian in the world who can find a valid reason why those three countries decided to wipe Germany off the map politically.
When Germany realized that the Jews were responsible for her defeat, they naturally resented it. But not a hair on the head of any Jew was harmed.

Not a single hair. Professor Tansill, of Georgetown University, who had access to all the secret papers of the State Department, wrote in his book, and quoted from a State Department document written by Hugo Schoenfelt, a Jew whom Cordell Hull sent to Europe in 1933 to investigate the so-called camps of political prisoners, who wrote back that he found them in very fine condition. They were in excellent shape, with everybody treated well. And they were filled with Communists. Well, a lot of them were Jews, because the Jews happened to comprise about 98 per cent of the Communists in Europe at that time. And there were some priests there, and ministers, and labor leaders, and Masons, and others who had international affiliations.
Some background is in order: In 1918-1919 the Communists took over Bavaria for a few days. Rosa Luxemburg and Karl Liebknecht and a group of other Jews took over the government for three days. In fact, when the Kaiser ended the war he fled to Holland because he thought the Communists were going to take over Germany as they did Russia and that he was going to meet the same fate as the Czar. So he fled to Holland for safety, for security. After the Communist threat in Germany was quashed, the Jews were still working, trying to get back into their former status, and the Germans fought them in every way they could without hurting a single hair on anyone's head. They fought them the same way that, in this country, the Prohibitionists fought anyone who was interested in liquor.
They didn't fight one another with pistols. Well, that's the way they were fighting the Jews in Germany. And at that time, mind you, there were 80 to 90 million Germans, and there were only 460,000 Jews. About one half of one per cent of the population of Germany were Jews. And yet they controlled all the press, and they controlled most of the economy because they had come in with cheap money when the mark was devalued and bought up practically everything.
The Jews tried to keep a lid on this fact. They didn't want the world to really understand that they had sold out Germany, and that the Germans resented that.
The Germans took appropriate action against the Jews. They, shall I say, discriminated against them wherever they could. They shunned them. The same way that we would shun the Chinese, or the Negroes, or the Catholics, or anyone in this country who had sold us out to an enemy and brought about our defeat.
After a while, the Jews of the world called a meeting in Amsterdam. Jews from every country in the world attended this meeting in July 1933. And they said to Germany: "You fire Hitler, and you put every Jew back into his former position, whether he was a Communist or no matter what he was. You can't treat us that way. And we, the Jews of the world, are serving an ultimatum upon you." You can imagine what the Germans told them. So what did the Jews do?
In 1933, when Germany refused to surrender to the world conference of Jews in Amsterdam, the conference broke up, and Mr. Samuel Untermyer, who was the head of the American delegation and the president of the whole conference, came to the United States and went from the steamer to the studios of the Columbia Broadcasting System and made a radio broadcast throughout the United States in which he in effect said, "The Jews of the world now declare a Holy War against Germany. We are now engaged in a sacred conflict against the Germans. And we are going to starve them into surrender. We are going to use a world-wide boycott against them. That will destroy them because they are dependent upon their export business."

And it is a fact that two thirds of Germany's food supply had to be imported, and it could only be imported with the proceeds of what they exported. So if Germany could not export, two thirds of Germany's population would have to starve. There was just not enough food for more than one third of the population. Now in this declaration, which I have here, and which was printed in the New York Times on August 7, 1933, Mr. Samuel Untermyer boldly stated that "this economic boycott is our means of self-defense. President Roosevelt has advocated its use in the National Recovery Administration," which some of you may remember, where everybody was to be boycotted unless he followed the rules laid down by the New Deal, and which was declared unconstitutional by the Supreme Court of that time.
Nevertheless, the Jews of the world declared a boycott against Germany, and it was so effective that you couldn't find one thing in any store anywhere in the world with the words "made in Germany" on it. In fact, an executive of the Woolworth Company told me that they had to dump millions of dollars worth of crockery and dishes into the river; that their stores were boycotted if anyone came in and found a dish marked "made in Germany," they were picketed with signs saying "Hitler," "murderer," and so forth, something like these sit-ins that are taking place in the South.
At a store belonging to the R. H. Macy chain, which was controlled by a family called Strauss who also happen to be Jews, a woman found stockings there which came from Chemnitz, marked "made in Germany." Well, they were cotton stockings and they may have been there 20 years, since I've been observing women's legs for many years and it's been a long time since I've seen any cotton stockings on them. I saw Macy's boycotted, with hundreds of people walking around with signs saying "murderers," "Hitlerites," and so forth. Now up to that time, not one hair on the head of any Jew had been hurt in Germany. There was no suffering, there was no starvation, there was no murder, there was nothing.
Naturally, the Germans said, "Who are these people to declare a boycott against us and throw all our people out of work, and make our industries come to a standstill? Who are they to do that to us?" They naturally resented it. Certainly they painted swastikas on stores owned by Jews. Why should a German go in and give his money to a storekeeper who was part of a boycott that was going to starve Germany into surrendering to the Jews of the world, who were going to dictate who their premier or chancellor was to be? Well, it was ridiculous.
The boycott continued for some time, but it wasn't until 1938, when a young Jew from Poland walked into the German embassy in Paris and shot a German official, that the Germans really started to get rough with the Jews in Germany. And you found them then breaking windows and having street fights and so forth.
Now I don't like to use the word "anti-Semitism" because it's meaningless, but it means something to you still, so I'll have to use it. The only reason that there was any feeling in Germany against Jews was that they were responsible for World War I and for this world-wide boycott.
Ultimately they were also responsible for World War II, because after this thing got out of hand, it was absolutely necessary for the Jews and Germany to lock horns in a war to see which one was going to survive. In the meanwhile, I had lived in Germany, and I knew that the Germans had decided that Europe is going to be Christian or Communist: there is no in between. And the Germans decided they were going to keep it Christian if possible. And they started to re-arm. In November 1933 the United States recognized the Soviet Union. The Soviet Union was becoming very powerful, and Germany realized that "Our turn was going to come soon, unless we are strong." The same as we in this country are saying today, "Our turn is going to come soon, unless we are strong." Our government is spending 83 or 84 billion dollars for defense. Defense against whom? Defense against 40,000 little Jews in Moscow that took over Russia, and then, in their devious ways, took over control of many other countries of the world.
For this country now to be on the verge of a Third World War, from which we cannot emerge a victor, is something that staggers my imagination. I know that nuclear bombs are measured in terms of megatons. A megaton is a term used to describe one million tons of TNT. Our nuclear bombs had a capacity of 10 megatons, or 10 million tons of TNT, when they were first developed. Now, the nuclear bombs that are being developed have a capacity of 200 megatons, and God knows how many megatons the nuclear bombs of the Soviet Union have.
What do we face now? If we trigger a world war that may develop into a nuclear war, humanity is finished. Why might such a war take place? It will take place as the curtain goes up on Act 3: Act 1 was World War I, Act 2 was World War II, Act 3 is going to be World War III. The Jews of the world, the Zionists and their co-religionists everywhere, are determined that they are going to again use the United States to help them permanently retain Palestine as their foothold for their world government.

That is just as true as I am standing here. Not alone have I read it, but many here have also read it, and it is known all over the world.
What are we going to do? The life you save may be your son's. Your boys may be on their way to that war tonight; and you don't know it any more than you knew that in 1916 in London the Zionists made a deal with the British War Cabinet to send your sons to war in Europe. Did you know it at that time? Not a person in the United States knew it. You weren't permitted to know it. Who knew it? President Wilson knew it. Colonel House knew it. Other insiders knew it.
Did I know it? I had a pretty good idea of what was going on: I was liaison to Henry Morgenthau, Sr., in the 1912 campaign when President Wilson was elected, and there was talk around the office there. I was "confidential man" to Henry Morgenthau, Sr., who was chairman of the finance committee, and I was liaison between him and Rollo Wells, the treasurer. So I sat in these meetings with President Wilson at the head of the table, and all the others, and I heard them drum into President Wilson's brain the graduated income tax and what has become the Federal Reserve, and I heard them indoctrinate him with the Zionist movement.
Justice Brandeis and President Wilson were just as close as the two fingers on this hand. President Woodrow Wilson was just as incompetent when it came to determining what was going on as a newborn baby. That is how they got us into World War I, while we all slept. They sent our boys over there to be slaughtered. For what? So the Jews can have Palestine as their "commonwealth." They've fooled you so much that you don't know whether you're coming or going.
Now any judge, when he charges a jury, says, "Gentlemen, any witness who you find has told a single lie, you can disregard all his testimony." I don't know what state you come from, but in New York state that is the way a judge addresses a jury. If that witness told one lie, disregard his testimony.
What are the facts about the Jews? (I call them Jews to you, because they are known as Jews. I don't call them Jews myself. I refer to them as so-called Jews, because I know what they are.) The eastern European Jews, who form 92 per cent of the world's population of those people who call themselves Jews, were originally Khazars. They were a warlike tribe who lived deep in the heart of Asia. And they were so warlike that even the Asiatics drove them out of Asia into eastern Europe. They set up a large Khazar kingdom of 800,000 square miles. At the time, Russia did not exist, nor did many other European countries. The Khazar kingdom was the biggest country in all Europe -- so big and so powerful that when the other monarchs wanted to go to war, the Khazars would lend them 40,000 soldiers. That's how big and powerful they were.
They were phallic worshippers, which is filthy and I do not want to go into the details of that now. But that was their religion, as it was also the religion of many other pagans and barbarians elsewhere in the world.

The Khazar king became so disgusted with the degeneracy of his kingdom that he decided to adopt a so-called monotheistic faith -- either Christianity, Islam, or what is known today as Judaism, which is really Talmudism. By spinning a top, and calling out "eeny, meeny, miney, moe," he picked out so-called Judaism. And that became the state religion. He sent down to the Talmudic schools of Pumbedita and Sura and brought up thousands of rabbis, and opened up synagogues and schools, and his people became what we call Jews. There wasn't one of them who had an ancestor who ever put a toe in the Holy Land. Not only in Old Testament history, but back to the beginning of time.
Not one of them! And yet they come to the Christians and ask us to support their armed insurrections in Palestine by saying, "You want to help repatriate God's Chosen People to their Promised Land, their ancestral home, don't you? It's your Christian duty. We gave you one of our boys as your Lord and Savior. You now go to church on Sunday, and you kneel and you worship a Jew, and we're Jews." But they are pagan Khazars who were converted just the same as the Irish were converted. It is as ridiculous to call them "people of the Holy Land," as it would be to call the 54 million Chinese Moslems "Arabs." Mohammed only died in 620 A.D., and since then 54 million Chinese have accepted Islam as their religious belief. Now imagine, in China, 2,000 miles away from Arabia, from Mecca and Mohammed's birthplace. Imagine if the 54 million Chinese decided to call themselves "Arabs." You would say they were lunatics. Anyone who believes that those 54 million Chinese are Arabs must be crazy. All they did was adopt as a religious faith a belief that had its origin in Mecca, in Arabia. The same as the Irish. When the Irish became Christians, nobody dumped them in the ocean and imported to the Holy Land a new crop of inhabitants. They hadn't become a different people. They were the same people, but they had accepted Christianity as a religious faith.
These Khazars, these pagans, these Asiatics, these Turko-Finns, were a Mongoloid race who were forced out of Asia into eastern Europe. Because their king took the Talmudic faith, they had no choice in the matter. Just the same as in Spain: If the king was Catholic, everybody had to be a Catholic. If not, you had to get out of Spain. So the Khazars became what we call today Jews. Now imagine how silly it was for the great Christian countries of the world to say, "We're going to use our power and prestige to repatriate God's Chosen People to their ancestral homeland, their Promised Land." Could there be a bigger lie than that? Because they control the newspapers, the magazines, the radio, the television, the book publishing business, and because they have the ministers in the pulpit and the politicians on the soapboxes talking the same language, it is not too surprising that you believe that lie. You'd believe black is white if you heard it often enough. You wouldn't call black black anymore -- you'd start to call black white. And nobody could blame you.
That is one of the great lies of history. It is the foundation of all the misery that has befallen the world.
Do you know what Jews do on the Day of Atonement, that you think is so sacred to them? I was one of them. This is not hearsay. I'm not here to be a rabble-rouser. I'm here to give you facts. When, on the Day of Atonement, you walk into a synagogue, you stand up for the very first prayer that you recite. It is the only prayer for which you stand. You repeat three times a short prayer called the Kol Nidre. In that prayer, you enter into an agreement with God Almighty that any oath, vow, or pledge that you may make during the next twelve months shall be null and void. The oath shall not be an oath; the vow shall not be a vow; the pledge shall not be a pledge. They shall have no force or effect. And further, the Talmud teaches that whenever you take an oath, vow, or pledge, you are to remember the Kol Nidre prayer that you recited on the Day of Atonement, and you are exempted from fulfilling them. How much can you depend on their loyalty? You can depend upon their loyalty as much as the Germans depended upon it in 1916. We are going to suffer the same fate as Germany suffered, and for the same reason.
.
{END}
________________________________________
________________________________________

***************************************************************************
Meine Webseiten sind / My websites are:
[1] <(Auf Germannisch [2] <(Auf Germannisch [3]
[4]
***************************************************************************
________________________________________

Bitte fügen Sie mich zu Ihrer Verteilerliste hinzu:
Senden Sie diesen , falls Ihre E-Post-Anschrift vom Verteiler GELÖSCHT werden soll.

To Subscribe, send this -
Send this if you would like to be REMOVED from the distribution list.

- ISP EarthLink.net

Κορνήλιος Καστοριάδης: χριστιανισμός, η ασθένεια τής βούλησης  (