AMPHIKTYONBOOKS

TRANSLATION IN MANY LANGUAGES

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ

Γράφει ο *Αμφικτύων

ΑΥΤΟΙ… δολοφονούν
τον Ελληνισμό !!

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΝ
ΕΙΚΟΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΩΚΕΑΝΟ
Η Ισορροπία του Τρόμου. Μετά τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο και επί 45 χρόνια κυριάρχησε η ισορροπία του τρόμου, μια ανταγωνιστική και εξουθενωτική ισορροπία με μόνιμη απειλή τον κίνδυνο ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος. Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως στο τέλος της δεκαετίας του 90’ άρχισε να διαμορφώνεται ένας φαινομενικά μονοπολικός Κόσμος υπό την ηγεμονία των ΗΠΑ. Η Νέα Τάξη υποσχόταν ένα κόσμο ειρήνης , το τέλος των πολέμων και της ταξικής πάλης , το οποίο ονόμασαν «τέλος της ιστορίας» Όμως όλα διεψεύσθησαν παταγωδώς και δεν άργησαν να γίνουν νέες συγκρούσεις , νέοι πόλεμοι και νέες επεμβάσεις σε διάφορα μέρη.. Η πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως συμπίπτει με την ένταση της ‘παγκοσμιοποίησης’ του κεφαλαιοκρατικού τρόπου παραγωγής . Τούτο όξυνε τις αντιθέσεις κεφαλαίου-εργασίας όχι μόνον στην περιφέρεια αλλά και μέσα στις ίδιες τις μητροπόλεις της Δύσης .
Η Ηθική Ευθύνη των Επιστημόνων –Ερευνητών. Οι τεχνολογικές καινοτομίες δεν χρησιμοποιήθησαν για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των λαών , αλλά για την παραγωγή υπερσύγχρονων όπλων μαζικής καταστροφής . Αλλά και όπου χρησιμοποιήθησαν για την παραγωγή πλουτοπαραγωγικών αγαθών , το κέρδος ήτο του κεφαλαίου και όχι της εργασίας και των λαών, οι οποίοι εισέπραξαν την ραγδαία καταστροφή του περιβάλλοντος. Σήμερα βρισκόμαστε στην φάση μιας πρωτόγνωρης κρίσης υπερσυσσώρευσης αγαθών, κεφαλαίων, πληθυσμών-εργασίας, υλικοτεχνικής βάσεως Παράλληλα υπήρξε μια πρωτοφανής συσσώρευση του παγκοσμίου πλούτου σε ελάχιστα θησαυροφυλάκια. Η μείωση των φυσικών και ιδία των ενεργειακών αποθεμάτων ωθούσε το κεφάλαιο, και ειδικά το Αμερικανικό στο σχεδιασμό νέων μεθόδων για την αρπαγή πρώτων υλών και των ενεργειακών πόρων (πετρελαίου -αερίων)
Η Πολλαπλή Κρίση Έτσι σήμερα η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη κρίση , κρίση οικονομική, κρίση θεσμών, κρίση κοινωνική, κρίση περιβαλλοντική , κρίση ηθική . Και ενώ θα ανέμενε κάθε εχέφρων άνθρωπος οι ηγέτες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι καλή τη πίστη για να αναζητήσουν τρόπους εκτόνωσης και υπέρβασης αυτής , ακούγονται φωνές για νέο πυρηνικό πόλεμο , πρώτο πυρηνικό πλήγμα και τα παρόμοια, ενώ λαμβάνονται μέτρα για μια νέα κούρσα εξειδικευμένων πυρηνικών όπλων .Το χτύπημα της 11ης Σεπτ 2001 προσέφερε το πρόσχημα για την πολεμική περιπέτεια στη Μέση Ανατολή και στην Κεντρική Ασία. Ο πόλεμος για την Νέα Τάξη είναι εκ των ών ούκ άνευ για την επιβίωση του εξουσιαστικού και ιμπεριαλιστικού συστήματος. Γίνεται και θα γίνεται όσο υπάρχουν εξουσιαστές και εξουσιαζόμενοι. Εκατοντάδες περιφερειακοί και τοπικοί πόλεμοι συνέβησαν τα τελευταία 50 χρόνια προς τέρψιν του στρατιωτικο-βιομηχανικού κατεστημένου. Ποτέ όμως κανένας δεν ομολόγησε ότι έγινε για το κέρδος. Κάθε πόλεμος ντύνεται με ένα καλά ραμμένο ιδεολογικό χιτώνα ώστε να περάσει στην συνείδηση των λαών ως αναγκαίος. Μετά τα ψεύδη του προέδρου Μπους για όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ , που απεδείχθησαν « φοινίκια ψεύδη» τώρα προετοιμάζεται ένα νέο επεισόδιο στον Κόλπο ώστε να προετοιμασθεί ψυχολογικά ο Αμερικανικός λαός και να ενδώσει για ένα νέο πόλεμο στο Ιράν , έστω κι’ αν έχει βαλτώσει ο Αμερικανικός στρατός και η Αμερικανική οικονομία εξ αιτίας των αδιέξοδων πολέμων στην Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία. Και αντί εμείς οι Έλληνες να ασχολούμεθα με τα μεγάλα προβλήματα που μας πλήττουν άμεσα με την άνοδο της ενέργειας , των εξοπλισμών , των πρώτων υλών, της ακρίβειας , των περιβαλλοντικών αλλαγών , εμείς εδώ πολιτικοί, ΜΜΕ και λαός ασχολούμεθα με το «κουτσομπολιό της γειτονιάς» τα σκάνδαλα που δεν έχουν τέλος και βυθιζόμεθα στην διαφθορά που διαπερνά το δημόσιο βίο . .
Ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας Πρόκειται για ένα αόριστο πόλεμο χωρίς ημερομηνία λήξεως εναντίον ενός αόρατου εχθρού που στην ουσία είναι ο ίδιος ο λαός τον οποίον φοβάται και αντιμάχεται η παγκόσμια πλουτοκρατία των πολυεθνικών και των εξουσιαστών. Η κρίση, τα αδιέξοδα και οι νέες πλανητικές αντινομίες χαρακτηρίζουν τη σημερινή φάση. Οι πόλεμοι είναι ένα από τα μέσα για υπέρβαση του αδιεξόδου, μέσον όμως που εντείνει τα κρισιακά φαινόμενα και το σημερινό αδιέξοδο. Θα λέγαμε ότι «σήμερα αποσπούν τεράστιες εκτάσεις από την καλλιέργεια -όσες δεν έχουν ακόμη ερημοποιηθεί- και τους πολίτες τους στέλνουν στις πόλεις για να γίνουν προλετάριοι και άνεργοι ή παρασιτοζωούντες » Η τάση για παγκοσμιοποίηση είναι εγγενής στο κεφάλαιο για την επέκταση των αγορών. Όμως η παγκοσμιοποίηση είναι ο ‘οδοστρωτήρας’ της δημοκρατίας , του εθνικού κράτους και του κράτους δικαίου. Ο ιμπεριαλισμός τον οποίον τώρα βιώνουμε στην πιο ακραία του μορφή είναι το ανώτερο και τελευταίο στάδιο του καπιταλισμού. Αυτός του λοιπού γίνεται ο εχθρός του καπιταλισμού, διότι καταπίνει , όπως το θηρίο της ζούγκλας , ό,τι βρεθεί μπροστά του . Η αρπαγή των ενεργειακών αποθεμάτων του Κόλπου , κυρίως από τις ΗΠΑ, είναι μια περίπτωση της ετεροβαρούς συμμαχίας των σημερινών επιδρομέων (ΗΠΑ και Ε.Ε) Η μη αναστρέψιμη τάση του πολυεθνικού κεφαλαίου για επέκταση , έχει ως όριο την κατάκτηση ολοκλήρου του πλανήτη. Με την τάση δηλαδή αυτή κάποια ημέρα (έστω θεωρητικά) θα μείνει ένας που θα κατέχει όλο τον πλούτο της Γης. Μήπως φθάσαμε ήδη στο όριο αυτό και ακόμη δεν το γνωρίζουμε;
Δομική η Κρίση του Νεοφιλελεύθερου Καπιταλισμού Η σημερινή κρίση είναι δομική και τροφοδοτείται από την βασική αντίθεση του καπιταλισμού : ήτοι από «τον κοινωνικό χαρακτήρα της παραγωγής και της κατανάλωσης και από την ιδιωτική ιδιοποίηση του προϊόντος της εργασίας και των μηχανών». Η γενικευμένη φτώχεια και ανασφάλεια που δεσπόζουν ακόμη και στις μητροπόλεις του καπιταλισμού δεν οφείλονται στην έλλειψη φυσικών πόρων και μέσων για την αξιοποίηση τούτων, αλλά στον ανταγωνιστικό χαρακτήρα του κεφαλαιοκρατικού τρόπου παραγωγής , που έχει ως συνέπεια αφ’ ενός την καταστροφή των φυσικών αποθεμάτων και αφ’ ετέρου στη φτώχεια , την ανεργία και την διάλυση των κοινωνικών σχέσεων. Η ανθρωπότητα είναι βυθισμένη κατά τα τελευταία 30 χρόνια σε μια δομική κρίση υπερσυσσώρευσης (φτώχεια μέσα στον συσσωρευμένο πλούτο) Μετά τον Β! Π.Π με την Κεϋνσιανή πολιτική (με το κράτος πρόνοιας) υπήρξε μια σταθερότητα στον κόσμο και επέκταση της οικονομίας στον Τρίτο Κόσμο. Σήμερα με το Νεοφιλελεύθερο μοντέλο ανάπτυξης το εκκρεμές πήγε στο άλλο άκρο. Όσον αφορά την διαφημιζομένη ανάπτυξη του Τρίτου Κόσμου αυτή είναι ουτοπία. Οι ιμπεριαλιστικές χώρες εκμεταλλεύονται τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του Τρίτου Κόσμου(μεταλλεύματα, ενεργειακές πηγές, γεωργικά προϊόντα, περιβάλλον , φθηνή εργασία) και τις αγορές τους . Ο Τρίτος Κόσμος πουλάει φθηνά και αγοράζει ακριβά, τροφοδοτώντας τον πλούσιο βορρά, εξ ού και η φτώχεια , ερήμωση , εμφύλιοι πόλεμοι και επεμβάσεις από τους πρώην αποικιοκράτες. Οι νέες τεχνολογίες αντί να εργασθούν υπέρ του ανθρώπου υπήρξαν «θεομηνία» για τον απλό άνθρωπο, διότι του χειροτέρευσαν τη ζωή. Ουσιαστικά αποξένωσε τον άτομο από την παραγωγή και το έκανε απλό καταναλωτή. Αϋλη εργασία, άϋλο σύμπαν , πέρασμα από τον πολιτισμό του μόχθου στον πολιτισμό της γνώσης των πολλών υπέρ των ολίγων. Όπως ο «περιούσιος λαός είναι ιδιοκτησία του Γιαχβέ, το ίδιο και ο σύγχρονος άνθρωπος είναι ιδιοκτησία των πολυεθνικών»
Είναι πολύ αργά για την Αμερική
Είναι πολύ αργά για να σωθεί η Αμερική από την κατάρρευση και την χρεωκοπία. Ο άκρατος και αχαλίνωτος νεοφιλελευθερισμός και ο οικονομικός του βραχίονας ο μονεταρισμός πήραν τέλος. Η Αμερική , όπως είπε και ο Πούτιν, δεν θα είναι πλέον η μοναδική υπερδύναμη , ούτε η Γουόλ Στρίτ το οικονομικό κέντρο του κόσμου. Ο νέος κόσμος θα είναι πολυπολικός. Η Αμερική έγινε φτωχότερη και αναξιόπιστη. Παράλληλα το πάρτι της διεθνούς πλουτοκρατίας πάει να τελειώσει. Ο καπιταλισμός του λοιπού θα έχει κοινωνικό κράτος. Η κατάρρευση ήτο αναμενόμενη. Άρχισε από τότε που οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες έπεισαν τον πρόεδρο Ουίλσον το 1914 να αναλάβουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα(FED) των ΗΠΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εκτοτε τους παραχωρήθηκε το δικαίωμα να δανείζουν την Αμερικανική Κυβέρνηση με τα επιτόκια της αρεσκείας των και να ασκούν κατά το δοκούν την νομισματική πολιτική της Αμερικής και συνακόλουθα του κόσμου ολοκλήρου με το δολάριο.
Χρέος $53 τρισ : Θηλιά στο Λαιμό της Αμερικής
Με τον τρόπο αυτό χρέωσαν το Αμερικανικό κράτος με το αστρονομικό ποσόν των $ 53 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένα άλλο μέτρο που επέβαλαν για να πιούν το αίμα του Αμερικανικού λαού είναι και η φορολογία. Ως τότε ο Αμερικανός πολίτης δεν πλήρωνε φόρους και ο προϋπολογισμός τους ήτο ισοσκελισμένος. Αφ’ ότου όμως άρχισε ο τοκογλυφικός δανεισμός από την FED συνεχώς ανέβαινε το χρέος του Αμερικανικού Δημοσίου και για την εξυπηρέτηση του θα έπρεπε να φορολογηθούν οι πολίτες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες εξάλειψαν την μεσαία τάξη και σήμερα η χώρα αποτελείται από λίγους πολύ πλουσίους , ενώ το σύνολον είναι φτωχοί με τα Αμερικανικά μέτρα .
Η Αμερική χρεωκόπησε.
Η μέχρι τούδε πολιτική της, δηλαδή να δανείζεται όλο και περισσότερο χρήμα για να χρηματοδοτήσει τους πολέμους, εξοπλισμούς , την ανάπτυξη και την αποπληρωμή του χρέους ετίναξε στον αέρα το συναλλαγματικό της σύστημα και αυτό με την σειρά του
φέρνει στην οικονομία την ύφεση και όλα τα κακά που συνεπάγεται αυτή. Τούτο αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο το χρέος και εκτινάσσει στα ύψη τον Πληθωρισμό. Η προσφυγή σε σοσιαλιστικές μεθόδους κρατικού παρεμβατισμού στις ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη χρεωκοπία του νεοφιλελεύθερου συστήματος.
Η Ύφεση που βυθίζεται ο κόσμος σήμερον με την έλλειψη ρευστότητος και την πτώση των τραπεζών ξεχύνεται σ’ ολόκληρο τον κόσμο σαν ένα τεράστιο τσουνάμι που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του. Οι πλουτοκράτες για να σωθούν φόρτωσαν στους φορολογουμένους το τεράστιο φορτίο για την σωτηρία του συστήματος.
Ως γνωστόν η καπιταλιστική οικονομία μοιάζει με το ποδήλατο που όσο κινείται ο αναβάτης είναι επάνω, όταν όμως σταματήσει η κίνηση αυτός ανατρέπεται. Μετά την χρεωκοπία των εταιρειών Ginnie Mae και Freddie Mac ήλθε η σειρά της Lehman Brothers', η οποία είναι η . τετάρτη μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ. Ο χορός των πτωχεύσεων άρχισε πριν ένα χρόνο και δεν φαίνεται να κοπάζει το τσουνάμι , που πυροδοτήθηκε από την κατάρρευση των ομολόγων των στεγαστικών δανείων . Οι διεθνείς αναλυτές παραδέχονται ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά το 1929. Σήμερα η αγορά ακινήτων έχει πέσει κατά 28% και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει. Την ίδια κάθετη πτώση ακολουθούν και τα Χρηματιστήρια μετά την πτώση της Lehman Brothers', διότι φοβούνται ότι θα συμβεί το φαινόμενο του «ντόμινο» και θα παρασύρει και άλλες τράπεζες και εταιρείες. Ένδειξη του κλίματος της αναμενομένης υφέσεως είναι η κάθετη πτώση του Πετρελαίου , η τιμή του οποίου από $ 138 δολ. το βαρέλι πριν τρεις μήνες πουλήθηκε στα $ 87 (16/9/2008) Αυτές τις ημέρες χάνονται στα χρηματιστήρια τρισεκατομμύρια δολάρια και οι λαοί πληρώνουν τα σπασμένα. Όλα όμως δείχνουν ότι οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες ίσως πυροδότησαν σκοπίμως την κρίση για να επιβάλλουν ευκολότερα τη Νέα Τάξη . Με τα λεφτά της Αμερικής και των άλλων καπιταλιστικών χωρών οι μεγαλοτραπεζίτες συνενώνονται σε μιά γιγάντια παγκόσμια οικονομική εξόρμηση προκειμένου να επιβάλουν τους νόμους τους στις παγκόσμιες αγορές.
Υπάρχουν υγιείς λύσεις αλλά οι Εβραίοι μεγιστάνες είναι άπληστοι και άφρονες και θέλουν να καταβροχθίσουν όλο τον παγκόσμιο πλούτο. Το σημερινό σύστημα είναι κλεπτοκρατικό και ευνοεί την πλουτοκρατία. Ενώ ομιλούν για ελεύθερη οικονομία , όταν πτωχεύουν καλούν το κράτος –δηλαδή εμάς τους φορολογούμενους – να τους χρηματοδοτήσουμε . Δηλαδή τα κέρδη δικά τους και οι ζημίες των λαών. Τώρα που έμαθαν το ‘κόλπο’ της καταληστεύσεως κρατικού χρήματος, μια νέα κρίση δεν θα αργήσει. Όμως η βασιλεία τους είναι λίγη και «η πτώση εγγύς γαρ» Κι’ αυτό εκπηγάζει από την πεποίθηση ότι η Ανάγκη των λαών θα τους γκρεμίσει. Η Νέα Γενιά που γαλουχήθηκε με τον Εβραϊκό τρόπο σκέψεως –είτε μέσω της Βίβλου , είτε μέσω του Αμερικανικού τρόπου ζωής- καλείται τώρα να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Θα καταλάβουν ότι οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες τους έβαλαν στο χέρι όχι μόνον τα λεφτά τους αλλά και την ελευθερία και την δημοκρατία τους. Και τώρα κινδυνεύουν να τους οδηγήσουν ακόμη και σε ένα πυρηνικό πόλεμο εναντίον του Ιράν.
Οι Παγκόσμιοι Πλουτοκράτες -Εξουσιαστές:
Ιδρυτής της Lehman Brothers' είναι ο Εβραίος Henry Lehman . Είναι ο πρώτος Εβραίος που ίδρυσε τράπεζα στην Αμερική το 1850 Είναι μια από τις τέσσερες επενδυτικές τράπεζες της Νέας Υόρκης με 26.000 προσωπικό σε όλο τον κόσμο. Αλλά δεν είναι η μοναδική Εβραϊκή τράπεζα που κινδυνεύει στις ΗΠΑ . Θα υπάρξουν πολλές καταρρεύσεις τραπεζών λένε οι αναλυτές. Μετά την Lehman Brothers' ιδρύθησαν κι’ άλλες Εβραϊκές τράπεζες : Goldman Sachs ιδρύθηκε το 1869 , η τράπεζα Merrill Lynch(που κινδυνεύει τώρα με κατάρρευση) ιδρύθηκε το 1914. Η Morgan Stanley απεσπάσθη από την J P Morgan το 1935. Αν προσέξετε τις εποχές ίδρυσης των συμπίπτουν-όχι φυσικά τυχαίως-με την έναρξη πολέμων(Εμφύλιος Πόλεμος ΗΠΑ, 1ος Π.Π, 2ος Π.Π ) , Ως γνωστόν οι πόλεμοι απαιτούν γενναία χρηματοδότηση και προσφέρουν αστρονομικά κέρδη. Στο Λονδίνο εδρεύει επίσης ο παλαιός εβραικός τραπεζικός οίκος Rothschild's. Αυτός έχει σημαδεύσει όλα τα κοσμοϊστορικά γεγονότα των δύο τελευταίων αιώνων. Αν εγράφετο η πραγματική ιστορία των δύο Παγκόσμιων Πολέμων , του Ψυχρού Πολέμου και των τοπικών πολέμων και κρίσεων , ασφαλώς στα παρασκήνια θα βλέπαμε τους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες συνωμότες να κινούν τα νήματα της πολιτικής και τις μαριονέτες- πολιτικούς σαν κούκλες κουκλοθεάτρου.
Οι Παγκόσμιοι Εξουσιαστές-Συνωμότες ;
Η Lehman Brothers και η Goldman Sachs είναι αρχαιότατες εβραϊκές τράπεζες . Αυτές μετανάστευσαν στις ΗΠΑ τον 19ον αιώνα με τους μεγιστάνες μεγαλοτραπεζίτες που οι απόγονοι τους σήμερα εξουσιάζουν την Αμερικανική Διοίκηση , την Γουόλ Στρήτ και τον κόσμο ολόκληρο: Σημειώστε τα ονόματα: Loebs, Guggenheims, Kahns, Kuhns, Schiffs, Seligmans, Strauses, Warburgs Lehmans , Rockfeller , Melon , Rotchild και Kissinger. Αυτοί αποτελούν την σκιώδη παγκόσμια κυβέρνηση και κινούν τα διάφορα της διεθνούς εξουσίας. Οι περισσότεροι επλούτισαν από την τοκογλυφία το παρεμπόριο , την παραοικονομία και τους πολέμους . Όπου μυρισθούν χρήμα δεν διατάζουν να το εκμεταλλευθούν , ανεξαρτήτως της βλάβης στην κοινωνία. Γι’ αυτούς δεν υπάρχουν ηθικοί κανόνες και φραγμοί. Ως γνωστόν στον Μεσαίωνα μόνον οι Εβραίοι επιτρέπετο να κάνουν τοκογλυφία, δεδομένου ότι ο Πάπας απηγόρευε ρητώς την τοκογλυφία στους Χριστιανούς . Όσον αφορά την παρούσα κρίση αυτή είναι τεχνητή . Τώρα τρώνε για μια ακόμη φορά τα λεφτά των φορολογουμένων για την σωτηρία των Χρηματιστηρίων , των Τραπεζών και των Ασφαλειών . Όμως τα λεφτά αυτά πέφτουν στην μαύρη τρύπα . Τελικός τους σκοπός είναι η Παγκόσμια Δικτατορία και ο εμβολιασμός όλων μας με το μικροτσίπ που θα μας μετατρέψει σε σκλάβους. Και ενώ για την Ολυμπιακή Αεροπορία θεωρείται ως έγκλημα καθοσιώσεως η παραμονή της υπό κρατικό έλεγχο, για τα τεράστια μαμούθ(τράπεζες , ασφάλειες) που πέφτουν το ένα μετά το άλλο γιατί τις χρηματοδοτούν; Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Τα συμπεράσματα από την κρίση των τραπεζών :
1/ Αν δεν διαλυθεί το Εβραϊκό Τραπεζικό και Χρηματιστηριακό Τέρας ο κόσμος δεν πρόκειται να απαλλαγεί από την τοκογλυφία , καταλήστευση , εκμετάλλευση και τους πολέμους.
2/ Το νεοφιλελεύθερο «μονεταριστικό » μοντέλο κατέπεσε και κάποιο άλλο δημοκρατικό θα πρέπει να το διαδεχθεί. Επίσης κατεδείχθη η αξία της ρυθμιστικής κρατικής Αρχής .
3/ Το παγκοσμιοποιημένο τραπεζικό σύστημα , καθώς και αυτό των πολυεθνικών κολοσσών ευνοεί την πλουτοκρατία και κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Ο γιγαντισμός τους πρέπει να ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία προς την διάσπαση τους. Τούτο πρέπει να εκσυγχρονισθεί με γνώμονα το συμφέρον των λαών και όχι αυτό των πολυεθνικών κολοσσών.
4/ Η έλλειψη ρευστότητος είναι αποτέλεσμα της απομυζήσεως των εισοδημάτων των εργαζομένων , οι οποίοι για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των αγόραζαν με δανεικά , με μεγάλη επισφάλεια για τους δανειστές. Όλα αυτά βέβαια είναι στα σχέδια του μεγάλου Εβραϊκού κεφαλαίου για να ελέγξουν τον κόσμο μέσω και της οικονομίας.
5/ Του λοιπού το χρήμα θα γίνει ακριβότερο και τα εχέγγυα της λήψεως των δανείων αυστηρότερα. Άρα μπαίνουμε σε περίοδο υφέσεως και αυστηρότερου ελέγχου των οικονομιών των κρατών.
6/ Οι διευθυντές των τραπεζών για να παρουσιάσουν αύξηση των εργασιών και να πάρουν τα δυσθεώρητα μπόνους, προσέφεραν δελεαστικά χρηματοπιστωτικά πακέτα και έδιναν ‘θαλασσοδάνεια’ , δανεικά και αγύριστα, τις περισσότερες φορές.
7/ Το κράτος οφείλει να λάβει μέτρα διαφάνειας των συναλλαγών και καταργήσεως των Παράκτιων Εταιρειών που ουσιαστικά είναι φορολογικοί παράδεισοι για τους φοροφυγάδες.
8/ Να πληρώνουν φόρους όχι μόνον οι φτωχοί αλλά και οι πλούσιοι αναλογικά δια της φορολογήσεως των κερδών των πολυεθνικών εταιρειών
9/ Να δημιουργηθεί Ταμείο για την αποζημίωση των πελατών των ιδρυμάτων που χρεωκοπούν.
10/ Να δοθεί βαρύτητα στην Οικονομία και στην παραγωγή και όχι στην Χρηματιστική
11/ Τέλος να ληφθούν να καταργηθούν τα μονοπώλια και ολιγοπώλια , κάτι που ανεβάζει τις τιμές διαβίωσης στην χώρα μας(τράπεζες , καύσιμα, τρόφιμα, φάρμακα κλπ)
Οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες υποκινούν τους πολέμους των τελευταίων δύο αιώνων. Αν αυτό δεν το κατανοήσουμε δεν θα βάλουμε ποτέ φραγμό στον πόλεμο. Κατά μία εκδοχή ο Ψυχρός Πόλεμος έληξε την 11ην Σεπτ. και στην συνέχεια εγκαινιάσθηκε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Άγγλος ιστορικός H.G. Wells γράφει ότι : «Η πνευματική και ηθική πρόοδος της ανθρωπότητος σταμάτησε το 1770 . Όταν ο διαβόητος Meyer Rothschild κατέκτησε την παγκόσμια οικονομία με τα πλούτη που απέκτησε από τον Πόλεμο της Αμερικανικής Επαναστάσεως.» Τότε αυτός είχε βοηθήσει και τις δύο παρατάξεις , συνταγή που έκτοτε χρησιμοποιεί ως σήμερα το εξουσιαστικό σύστημα για να ελέγχει απόλυτα τις διεθνείς εξελίξεις . Από τότε λοιπόν εγκαθιδρύθηκε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των λαών και εργάζεται μόνον για την αύξηση του πλούτου των Εβραίων και των Σιωνιστών Μεγαλοκροίσων και Τραπεζιτών. Αυτό συμβαίνει και σήμερον με την γιγάντωση των Τραπεζών, των Χρηματιστηρίων, των Ταμείων, των Αμοιβαίων Κεφαλαίων (Funds) με τα οποία λυμαίνονται τον παγκόσμιο πλούτο και ελέγχουν τον κόσμο. Οι πόλεμοι στους οποίους η Αμερική έχασε πολλά από τα παιδιά της, μηχανεύθηκαν από Εβραίους αχυρανθρώπους που άσκησαν απόλυτη επιρροή πάνω στους προέδρους των ΗΠΑ: Mandel House (Wilson Α! Π.Π), Bernard Baruch (Franklin Roosevelt Β!Π.Π), Henry Kissinger (Nixon - Βιετνάμ), and Richard Perle/Paul Wolfowitz (the Bushes-Πόλεμος Ιράκ και Αφγανιστάν)
Pax Judaica Να γιατί θεωρούν τις ΗΠΑ σαν Εβραϊκή χώρα χωρίς εντιμότητα , χωρίς αισθήματα και χωρίς ηθική. Αλλά όμως κανείς δεν μπορεί να ομιλήσει ανοιχτά εναντίον του εξουσιαστικού τους συστήματος , γιατί έχουν προνοήσει «αντισημιτικούς » νόμους που περιορίζουν , οποιαδήποτε αμφισβήτηση, την ιστορική έρευνα αναφορικά με το Ολοκαύτωμα με βαρύτατες ποινές για τους παραβάτες ακόμη και για τους συνηγόρους τούτων.
Τα φοβερά Εγκλήματα
Η πρόοδος της ανθρωπότητος σταμάτησε στον 3ον αι. μ.Χ, τότε που οι τρεις Εβραιογενείς κοσμοπολιτικές θρησκείες ( Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός και Ισλαμισμός ) επεβλήθησαν στον κόσμο. Εκτοτε πάμπολλα εγκλήματα συνέβησαν στον κόσμο.
1/ Ο Βομβαρδισμός της Χιροσίμα και Ναγκασάκι με Πυρηνικά Όπλα. Τούτο χρησιμοποιήθηκε πρωτίστως εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης και δευτερευόντως κατά των εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων. Το τίμημα ήτο βαρύτατο. 300.000 οι νεκροί και 330.000 οι σημαδεμένοι από την ραδιενέργεια.. Αβάστακτο το μερίδιο της ευθύνης που βαρύνει τους επιστήμονες της εποχής εκείνης, οι οποίοι αν και γνώριζαν τις επιπτώσεις βοήθησαν με την γνώση τους στην διάπραξη του ειδεχθούς εγκλήματος, ήτοι της εξολόθρευσης δύο πόλεων και τον φόνο αμάχων.
*Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο πυρηνικός φυσικός Ζόζεφ Ρότμπλατ , ο οποίος από το 1944 διαχώρισε τη θέση του και αποχώρησε από το Λος Άλαμος , από το Κέντρο του Πυρηνικού Προγράμματος «Μανχάταν»
* Ήδη 40 περίπου χώρες κατέχουν το πυρηνικό όπλο, ή την πυρηνική τεχνογνωσία. Δύο τόνοι ΤΝΤ κρέμονται πάνω στο κεφάλι κάθε ανθρώπου του πλανήτη μας. Πότε θα εκραγούν; Αγνωστον ! Πάντως πυρηνικός αφοπλισμός δεν πραγματοποιήθηκε παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις των ισχυρών.
2/ Η Γενοκτονία των Παλαιστινίων
Αυτό είναι το στυγερότερο έγκλημα εναντίον ενός μικρού λαού που του στέρησαν την πατρίδα και τον εξοντώνουν ανελέητα εδώ και 60 χρόνια το Ισραήλ και οι ΗΠΑ με τα πιο σύγχρονα μέσα . Επειδή δεν μπόρεσαν να τον υποδουλώσουν ηθικά , τώρα μετέρχονται τα πιο αδυσώπητα μέσα ήτοι : την πείνα, την στέρηση του νερού, φαρμάκων , της κατεδάφισης της πενιχρής υλικοτεχνικής υποδομής , της καταστροφής των οικισμών, τον μαζικό θάνατο(συλλογικά αντίποινα) την διακοπή της παιδείας, υγείας κλπ Ο μαρτυρικός Παλαιστινιακός λαός ζει σε απερίγραπτη εξαθλίωση. Και ενώ οι Ναζί ν εφήρμοζαν την αναλογία : ένα Γερμανό στρατιώτη σκοτωμένο προς δέκα πολίτες , οι Ισραηλινοί εκτελούν ένα προς 140. Και επειδή και αυτά τα κτηνώδη μέσα δεν μπορούν να κάμψουν το ηθικό των αδούλωτων πολιορκημένων στην λωρίδα της Γάζας Παλαιστινίων τώρα τους απειλούν με «Ολοκαύτωμα» , δηλαδή με την χρήση πυρηνικών ή άλλων όπλων μαζικής καταστροφής . Το έγκλημα τούτο θα καταγραφεί ως το στυγερότερο σε βάρος της διεθνούς κοινότητος στο βαθμό που αυτή είναι και θύτης, διότι αποσιωπά ένοχα τα Ισραηλινά και Αμερικανοσιωνιστικά εγκλήματα .
2/ Το Έγκλημα κατά της Γιουγκοσλαβίας Αυτή υπήρξε το πρώτο θύμα των πολέμων της Νέας Τάξης . Ο πρώτος πόλεμος έγινε για την «ελευθερία» των Κροατών και Σλοβένων, ενώ ο δεύτερος για την «ανεξαρτησία» των Αλβανών(UCKάδων) του Κοσσυφοπεδίου. Πρωταγωνιστής σ’ αυτούς ήτο οι ΗΠΑ του Κλίντον (και η κ. Κλίντον έχει μούτρα να βάζει για πρόεδρος!!!) Η Ε.Ε όπως πάντα έπαιξε ρόλο ουραγού των ΗΠΑ. Τελικά έγιναν δύο πόλεμοι που το μόλυναν με ραδιενέργεια για να διαλυθεί ένα κυρίαρχο κράτος που δεν απειλούσε κανένα γείτονα , ούτε φυσικά τους ισχυρούς εξουσιαστές ,. Εκτοτε τα κρούσματα λευχαιμίας και καρκίνων κάνουν θραύση. Τα αποτελέσματα της ανεξαρτοποίησης του Κοσσόβου, τα γεύεται τώρα ολόκληρη η διεθνής κοινότητα-και ιδιαίτερα η χώρα μας- με το άνοιγμα των ασκών του Αιόλου των αποσχιστικών κινημάτων σε όλο τον κόσμο..
3/ Από την « Αυτοκρατορία του Κακού» στον «Άξονα του Κακού» Ποιος όμως πλήττεται πίσω από αυτά τα ‘ψευτοφαντάσματα’; Η δημοκρατία, η ελευθερία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ειρήνη και ο ίδιος ο λαός που απειλείται από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. Η σύγκρουση των ΗΠΑ δεν είναι ιδεολογική αλλά γίνεται : α/ για την αρπαγή του πετρελαίου και β/ για την στήριξη του Ισραήλ.
Παράλληλα ενισχύει την πιο αντιδραστική και σκοταδιστική Εβραιογενή μονοθεϊστική θρησκεία, το Ισλάμ . Η Αμερική δεν πηγαίνει στο εξωτερικό για να εξοντώσει τέρατα ή για λόγους φιλανθρωπίας. Πηγαίνει για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.. Σ’ αυτήν την δεκαπενταετία αλλάζει το ιδεολογικό τοπίο του πολέμου. Αυτός γίνεται ολοκληρωτικός και ανελέητος. Η κυριαρχία πλέον δεν είναι προϋπόθεση, αφού η καταστροφή εκ του μακρόθεν επιφέρει το επιθυμητόν αποτέλεσμα, δηλαδή την ισοπέδωση και πρόσκληση των πολυεθνικών εταιρειών για να ανορθώσουν το κατεστραμμένο έθνος. Εξ άλλου η άλλη όψη του δόγματος του «προληπτικού πολέμου» είναι η επιβολή νομοθεσιών έκτακτης ανάγκης και συρρίκνωσης των πολιτικών ελευθεριών . Αυτό συμβαδίζει με την αποδυνάμωση του εθνικού κράτους και των διαχρονικών αξιών κάθε κοινωνίας, καθώς και την προβολή νέας ασαφούς και θολής «ηθικής». Σήμερον οι νέες επεμβάσεις γίνονται για την προστασία δήθεν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την παροχή διεθνούς ασφαλείας και την αποτροπή ανθρωπιστικών καταστροφών, που οι ίδιοι συχνά μεθοδεύουν .
Η Παγκοσμιοποίημένη Ενιαία Αγορά . Αυτή επιβάλλει ενιαία οικονομία, ενιαία παραγωγή, ενιαία ηθική και πολιτιστική τυποποίηση . Ο σύγχρονος ιμπεριαλισμός συναρτά την εσωτερική και διεθνή κυριαρχία του ( των μεγάλων ομίλων του μονοπωλιακού κεφαλαίου) με την συγχώνευση του βιομηχανικού και τραπεζιτικού κεφαλαίου σε χρηματιστηριακό κεφάλαιο. Αν ένα κράτος αρνηθεί στην συγχώνευση του κεφαλαίου του στην εξωτερική χρηματιστηριακή υποταγή, τούτο είναι αιτία επεμβάσεως για την επαναφορά του «άτακτου κράτους»(rogue state) στην διεθνή τάξη. Η τρομοκρατία είναι η πιο αμφίσημη έννοια και είναι δύσκολη η νομική οριοθέτηση της. Τόσο το καλύτερο όμως γι’ αυτούς. Οι ΗΠΑ δεν έχουν δυσκολία να την χρησιμοποιούν όπως το λάστιχο της σφενδόνας κατά το δοκούν. Αλλαγή υπήρξε και στην συγκρότηση , εξοπλισμό και τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων , οι οποίες από εθνικές έχουν καταστεί πολυεθνικές , μισθοφορικές και τείνουν να αντικατασταθούν από τους ιδιωτικούς στρατούς των πολυεθνικών εταιρειών παροχής ασφάλειας. Όμως αλλιώς τα προγραμματίζουν οι σχεδιαστές των πολέμων και πολεμικών παιγνίων στα εργαστήρια τους και αλλιώς βγαίνουν στα πεδία των μαχών.
Οι ΗΠΑ σε φοβερά Αδιέξοδο Να τι γράφει ένας ανώνυμος πράκτωρ της CIA για τον πόλεμο στο Ιράκ και Αφγανιστάν: «Αυτή η ύβρις στοιχίζει πλέον στις ΗΠΑ όλο και μεγαλύτερες θυσίες σε αίμα και χρήμα και θα συνεχίσει να το κάνει στο ορατό μέλλον, επειδή έχει εγκλωβίσει την Αμερική σε μια κλασικά αδιέξοδη κατάσταση. Εάν η Αμερική αποχωρήσει από το Αφγανιστάν , οι Ταλεμπάν και η Αλ Κάιντα –με υποστήριξη του Πακιστάν – θα ανακτήσουν τον έλεγχο του μεγαλυτέρου τμήματος της χώρας, ξεκινώντας με τον τρόπο αυτό νέο γύρο εμφύλιου πολέμου…Εάν η Αμερική παραμείνει σστο Αφγανιστάν , το ισλαμικό αντάρτικο θα ενισχυθεί και θα προκαλεί όλο και μεγαλύτερες απώλειες στην Αμερική και τελικά θα θριαμβεύσει, ανεξάρτητα από το εάν αποφασίσουν οι ΗΠΑ να αυξήσουν μαζικά τις δυνάμεις κατοχής και να επιτεθούν στον εχθρό, όπως έκαναν οι Ρώσοι…»
Υπάρχει Ελπίδα Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους στο ΝΑΤΟ άνοιξαν τις πύλες της κολάσεως. Και οι πύλες οδηγούν σε ένα κόσμο χωρίς ελπίδα,. Όμως η παγκόσμια Ιστορία δεν τελείωσε. Αν υπάρχει ελπίδα αυτή βρίσκεται:
α/ Στην αφύπνιση των λαών. β/ Στην ευρεία ενημέρωση μέσω του Διαδικτύου και
γ/ Στην υιοθέτηση του Ελληνικού Πνεύματος για μια ριζική αλλαγή σκέψεως και δράσεως.
Ο ψυχρός πόλεμος έχει αρχίσει. Τον άρχισαν και τον συνεχίζουν μεθοδικά οι Αμερικανοί οι οποίοι, το ίδιο μεθοδικά επιδιώκουν να τον χρεώσουν σε άλλους. Ο Καύκασος, με τη μεθοδευμένη εισβολή του φερέφωνου τους, Σαακασβίλι είναι μια ακόμα φάση αυτού του πολέμου. Είχαν προηγηθεί ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία και ενδιάμεσα η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου. Μια αναγνώριση μονομερής, αντίθετη με τις αρχές του ΟΗΕ, μια αναγνώριση στην οποία συνέπραξαν και χώρες της Ε.Ε σαν ουραγοί των ΗΠΑ, οι οποίες τώρα κόπτονται κατά της επίσης εκτός διεθνών κανόνων αναγνώρισης της Ν. Οσετίας και Αμπχαζίας από την Ρωσία. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτά συμβαίνουν, όταν δεν γίνεται σεβαστό σε κάθε περίπτωση και από όλους το διεθνές δίκαιο. Και αυτό το διεθνές δίκαιο παραβιάστηκε πρώτα από την Δύση. Οι Αμερικανοί, για να διευρύνουν το « την καταρρέουσα κοσμοκρατορία τους», μεθοδεύουν τις κινήσεις τους στην ευρωασιατική σκακιέρα. Μετακινούν τα πιόνια χονδροειδώς. Στόχος τους, η ανερχόμενη Ρωσία, ως μια ακόμα παγκόσμια δύναμη στον οικονομικοστρατιωτικό και γεωστρατηγικό τομέα, χάρις κυρίως στα τεράστια ενεργειακά της αποθέματα τα οποία αξιοποιεί με όρους αμοιβαιότητας, πρωτίστως με την Ε.Ε., μια Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία μέσα από τις αντινομίες της επιδιώκει την οικονομικοστρατιωτική και γεωπολιτική της ανάπτυξη, την ενιαία της έκφραση και την ανάδειξή της σε μια ακόμα δύναμη στην παγκόσμια ισορροπία. Αυτό όμως δεν συμφέρει την καταρρέουσα κοσμοκράτειρα, τις ΗΠΑ. Θέλουν και την Ρωσία σε αποδυνάμωση και την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμμαχο μεν, αλλά σε υποτελή σχέση. Θέλουν την τελευταία μία ελεύθερη αγορά και τίποτε περισσότερο. Θέλουν ακόμη την Κίνα το παγκόσμιο εργοστάσιο χωρίς δική του έκφραση , αλλά εξαρτημένο από το δικό τους κεφάλαιο, έστω κι’ αν η Κίνα σήμερον διαθέτει επαρκές συνάλλαγμα σε δολλάρια ώστε να τινάξει στον αέρα τις ΗΠΑ. Ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία στον οποίο ενέπλεξαν και την Ε.Ε. στρεφόταν και εναντίον της Ευρώπης, γιατί αφ’ ενός μεν την αποδυνάμωνε, αφ’ετέρου δε επιβράδυνε την προέκτασή της. Ενεργούν λοιπόν και πράττουν οι ΗΠΑ, ώστε να αποδυναμωθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις οι οποίες οδηγούν στην ανάπτυξη και των δύο αυτών ευρωπαϊκών δυνάμεων. Άλλωστε, η μακρόπνοη και οξυδερκής εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, η οποία χαράσσεται ύστερα από βαθιές και μακράς πνοής αναλύσεις των παγκόσμιων δεδομένων, οδήγησε εγκαίρως στη μετατροπή της δομής του ΝΑΤΟ και του αμυντικού του δόγματος ώστε να καταστεί παγκόσμιος μοχλός βίαιης επιβολής της Υπερδύναμης. Και αυτό έγινε με τη νέα συνθήκη στην περίφημη Διάσκεψη Κορυφής στην Ουάσιγκτον τον Απρίλιο του 1999, κάτω από την οποία, άκριτα, οι Ευρωπαίοι ηγέτες έβαλαν την υπογραφή τους. Δηλαδή έβαλαν τη θηλιά στο λαιμό τους και τον χειρισμό του σχοινιού έδωσαν στην ηγεσία των ΗΠΑ. Η επόμενη φάση του ψυχρού πολέμου περνάει και πάλι μέσα από τους νέους στόχους του ΝΑΤΟ που είναι, αφ’ ενός μεν η υπογραφείσα αντιπυραυλική ομπρέλα στην Πολωνία καθώς και η προέκτασή του με την ένταξη στις δομές του, της Γεωργίας και της Ουκρανίας.
Τα πάντα είναι υποταγμένα στο δόγμα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ η οποία δεν άλλαξε ποτέ την εποχή του απελευθερωτικού της αγώνα, από τότε δηλαδή που οι πρώτοι ηγέτες της επεξέτειναν την κυριαρχία τους με την απόσπαση από τη ναπολεόντεια κυριαρχία της γαλλικής Λουϊζιάνας, μια επεκτατική πολιτική η οποία είναι στο DNA της υπερδύναμης και την οποία φαίνεται δεν έχει αναλύσει κανείς. Το δόγμα των ΗΠΑ είναι η συνεχής επέκταση και ο διαρκής πόλεμος, ένας πόλεμος διαρπαγής και ανοίγματος αγορών δια των όπλων. Όμως η Ρωσία έχει υποστεί αρκετές επιθέσεις στο έδαφος της από την Δύση και δεν επιθυμεί να ξαναγίνει στόχος μια νέας επιθέσεως, ούτε και να απομονωθεί με ένα νέο ψυχρό πόλεμο.
Την βλέπει όμως η Ρωσία αυτή την επαναστατική πολιτική με τη θηλιά που θέλει να περισφίξει η υπερδύναμη ακόμα πιο πολύ στο λαιμό της, τόσο με την επέκταση του ΝΑΤΟ στις δύο όμορες με αυτή χώρες, όσο και με την αντιπυραυλική βάση στην Πολωνία και την Τσεχία. Δεν αντιλαμβάνονται οι Αμερικανοί ότι αυτό αποτελεί λόγο φυσικού θανάτου για τη Ρωσία και ως εκ τούτου, και μόνο με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα αντιδράσει; Πιστεύουμε ότι όχι μόνο το αντιλαμβάνονται, αλλά και το επιδιώκουν.
Την κλιμάκωση του ψυχρού πολέμου, για γεωστρατηγικούς λόγους, τη θέλουν τώρα. Όμως, αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι Ευρωπαίοι υποτελείς σύμμαχοί τους ώστε να τους αποτρέψουν; Τι συμφέρον έχουν οι Ευρωπαίοι να αφήσουν τα Βαλκάνια στην στρατιωτική ομπρέλα των ΗΠΑ; Αν δεν πρυτανεύσει η λογική, να μην εκπλαγούμε αν δούμε, όχι πολύ αργά, άνω-κάτω τον κόσμο. Και τη λογική την περιμένουμε από την Ε.Ε., η οποία θα πληγεί καίρια. Αγωνισθήκαμε την δεκαετία του 80’ να μην γίνει η Ευρώπη η «Πυρηνική Βληματοδόχη» των ΗΠΑ. Τώρα πως επιτρέπουν την εγκατάσταση των Αμερικανικών Πυραυλικών συστημάτων στο έδαφος τους;
Εν όψει όλων αυτών των διαφαινόμενων εξελίξεων, επισημαίνουμε τη δυσχερή θέση της χώρας μας η οποία, πρέπει να επαναπροσδιορίσει την στρατηγική της στη βάση της εθνικής συνεννόησης λαμβάνοντας υπόψη και την εξίσου δυσχερή, αν όχι δυσχερέστερη, θέση της Τουρκίας, την οποία πρέπει να αξιοποιήσει η χώρα μας επωφελώς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλάμε τις πενιχρές μας δυνάμεις σε εσωτερικές παλαιοκομματικές κοκορομαχίες. Να συνέλθουμε όσο είναι καιρός και ενωμένοι να δούμε το εθνικό μας συμφέρον .
ΕΙΚΟΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ
Ο ΣΙΩΝΟΦΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ
Αυτά τα δύο ρεύματα στις μέρες μας παρουσιάζουν μια σύγκλιση. Βέβαια όλοι γνώριζαν ότι και τα δύο ήσαν διεθνιστικά και επομένως κάπου συναντώντο. Αυτό που υποψιάζοντο ορισμένοι στο παρελθόν σήμερον έχει επαληθευθεί. Ο Σιωνοφασισμός και ο Νεοταξικός Αριστερισμός έχουν πλήρως συναντηθεί και συμπορεύονται αρμονικά προς την Νέα Τάξη .
«Ουχ’ η αυτή ορθότης της πολιτικής και της ποιητικής», λέει ο Αριστοτέλης στην Ποιητική του. Η αντίθεση σε αυτή την άποψη είναι εκείνο που ενώνει τον Σιωνοφασισμό και τον Νεοταξικό Αριστερισμό της εποχής μας. Η προσθήκη του κοσμοπολιτισμού στον Αριστερισμό , όπως τον μετεμόρφωσε ο Τόνις Μπλαίρ και τον έκανε εξουσία είναι η διεύρυνση της πολιτικής πλατφόρμας του με στοιχεία που δεν υπήρχαν ή που ήταν άδηλα προηγουμένως. Ετσι η κατεστημένη έννοια του λαού, την υπόθεση του οποίου οφείλει να υπηρετεί το αριστερό κίνημα , τώρα ποικίλλεται, μετονομαζόμενη σε ετερότητα, για να περιλάβει κάθε καταπιεσμένη μειονότητα (φυλής, φύλου, θρησκείας, σεξουαλικής κατεύθυνσης κ.τ.λ.). Ο περιορισμός του λαϊκού στοιχείου είναι η ταυτόχρονη συρρίκνωση αυτής της πλατφόρμας: ο γηγενής λαός μιας χώρας (πλην των καταπιεσμένων μειονοτικών της κοινοτήτων) εκβάλλεται από αυτήν ως φορέας εθνικών αισθημάτων, τα οποία θεωρούνται εξ ορισμού εχθρικά προς την έννοια της ετερότητας, και η έννοια της ιθαγένειας, συνακόλουθα, καταφρονείται ως πηγή αυτών των αισθημάτων. Ετσι, ενώ στην αριστερή πολιτική του παρελθόντος κυριαρχούσε ο έπαινος του εθνικού ως λαϊκού και η απόρριψη του κοσμοπολιτισμού ως αριστοκρατικού και εχθρικού προς το εγχώριο λαϊκό στοιχείο, στη σημερινή, μεταμοντέρνα, ορθοπολιτική κριτική, όπου η αρετή του σεβασμού προς τον Άλλο έχει οδηγηθεί σε έναν φετιχισμό της ετερότητας, κάθε αναφορά στο ιθαγενές και στο εθνικό έχει φτάσει να θεωρείται εθνικισμός - δηλαδή συντηρητικότητα και έλλειψη προοδευτικότητας - και ο κοσμοπολιτισμός χαιρετίζεται ως υπέρβασή του, όπως γράφει ο κ. Ν. Βαγενάς . Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό του είναι η κραυγαλέα ανακολουθία λόγων και έργων
Απαξιώνουν τον Σεφέρη. Τίποτε δεν δείχνει καθαρότερα τη μεταμορφωτική ικανότητα του Σιωνοφασισμού και του Νεοταξικού Αριστερισμού από τις σημερινές σε σύγκριση με τις θέσεις της παλιάς περιόδου . Αδιάψευστο επιχείρημα η κριτική του ποιητικού έργου του Σεφέρη. Σύμπασα η ορθοπολιτική κριτική στις μέρες μας βασίζει την αξιολογική της κρίση για το έργο αυτό όχι στην καλλιτεχνική του ποιότητα αλλά στον εθνικιστικό, όπως τον προσδιορίζει, χαρακτήρα του. Η αξία της ποίησης του Σεφέρη αμφισβητείται, γιατί το έργο του θεωρείται ότι διαπνέεται από το «δόγμα της ελληνικότητας» Τούτο θεωρείται «ασύμφωνο με τις ιδέες του κοσμοπολιτισμού και της πολυπολιτισμικότητας», ότι «απέτρεπε από την εισαγωγή ξένων προτύπων και τη συνακόλουθη μόλυνση των ναμάτων του γηγενούς λαϊκού πολιτισμού». Ο εθνοκεντρισμός αυτού του έργου θεωρείται «ιδεαλιστικός», γιατί «αναζητά διδάγματα από το ανόθευτο πνεύμα του λαού» (Θεόφιλος, Μακρυγιάννης), «που μεταφέρει αναλλοίωτες τις πανάρχαιες αξίες του ελληνισμού». Κρίνεται μάλιστα και ότι το έργο αυτό «εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους», γιατί ως εθνολαϊκιστικό και ιδεαλιστικό βρίσκεται στη «σκοτεινή πλευρά» (δηλαδή τη φασίζουσα) «του αντιδραστικού μοντερνισμού».
* Μισόν αιώνα πριν η ορθοπολιτική κριτική μας έλεγε άλλα και απαξίωνε τη σεφερική ποίηση με εντελώς αντίθετα επιχειρήματα. Η σημερινή της ελληνοφοβία ήταν τότε ξενοφοβία. «Ο Σεφέρης», έγραφε ο Γ. Σαραντής, «είναι ένα κλασικό παράδειγμα λογοτέχνη που έμεινε ξένος και μακρυνός για την ψυχή του έθνους του, γιατί από το έργο του λείπει η Εθνική, η Ελλαδίτικη φυσιογνωμία του. Θέλησε να γίνει ένας κοσμοπολίτης ποιητής, χάνοντας έτσι και τον κόσμο και την Ελλάδα», απομακρυνόμενος από τον λαό και από τη «λυτρωτική καθοδήγηση του κοινωνικού αισθήματος» (περ. Νέος Νουμάς, 1951). Και ο Γ. Κοτζιούλας: Η ποίηση του Σεφέρη και των ποιητών της τεχνοτροπίας του είναι προϊόν «φιλολογικής ξενομανίας», ποίηση «χωρίς εθνικότητα», που «αντιμάχεται την ελληνική αρετή», «θέλει να κρατήσει την τέχνη μακριά απ' το λαό» και «υπηρετεί την πνευματική αντίδραση» (ό.π., 1950).
Το πρόβλημα με την πολιτικώς ορθή κριτική είναι ότι όχι μόνο αυτό που θεωρεί βασικό κριτήριο δεν είναι βασικό, αλλά και ότι το κριτήριο αυτό προκαλεί συχνά μια ιδιάζουσα οφθαλμική διαταραχή, που κάνει τον κριτικό (παράδειγμα η ανάγνωσή του της ποίησης του Σεφέρη) να βλέπει στα λογοτεχνικά κείμενα πράγματα που δεν υπάρχουν και να μη βλέπει πράγματα που υπάρχουν. Για την ανεύρεση των αιτίων αυτής της διαταραχής δεν αρκεί βεβαίως μόνο ο οφθαλμολόγος. Είναι και η επιταγή των καιρών μας για το «πολιτικώς ορθόν» όπως συνέβαινε την εποχή του Στάλιν. Όμως αυτοί που βάζουν στην κριτική και στις ιδέες το «πολιτικώς ορθον» και όχι τις διαχρονικές αξίες που αντιπροσωπεύουν αυτοί δολοφονούν τον Ελληνισμό .

;
ΕΙΚΟΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΡΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Η σύγχρονη Τουρκία δεν έχει παραιτηθεί από το όραμα αναβιώσεως της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Προς τούτο ενεργεί με τρεις βραχίονες , τους οποίους χειρίζεται είτε κεχωρισμένα , είτε και συχνά και τους τρεις ταυτοχρόνως, ήτοι: α /Τον Παντουρκισμό , β/ Τον Παντουρανισμό και γ/ Τον Πανισλαμισμό.
Όχημα των δύο πρώτων βραχιόνων είναι το Στρατιωτικό Κατεστημένο, ενώ του τρίτου (Πανισλαμισμού ) το ισλαμικό κόμμα της Δικαιοσύνης. Ο Παντουρκισμός αποσκοπεί στην επέκταση του τουρκικού κράτους προς δυσμάς , στα εδάφη της πρώην Οθωμανικής αυτοκρατορίας , για τα οποία διατηρεί απολυτρωτικά οράματα. Ο Βραχίονας του Παντουρανισμού εκτείνεται προς Ανατολάς, προς τα εδάφη και τους λαούς της Κεντρικής Ασίας (Τουκμενιστάν κ.α ) από την οποία κατάγονται οι προπάτορες του Τούρκικού Έθνους. Ο Πανισλαμισμός εκτείνεται προς το χώρο της Μέσης Ανατολής , τον οποίον κατείχε ως το 1914 , και τον έχασε συνεπεία του Α! Π.Π . Το γενικό όραμα της Τουρκίας είναι η αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Πότε θα γίνει Σύμμαχος η Τουρκία ;
Το Ελληνικό Έθνος καταδικάζει απερίφραστα τις συνεχείς προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας , εις βάρος του Ελληνισμού. Η γείτων θα πρέπει να κατανοήσει ότι εάν επιθυμεί να αποτελέσει μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας – ανεξαρτήτως αν θα μπεί στο προσεχές ή απώτερο μέλλον στην Ε.Ε- θα πρέπει:
1/ Να αποσύρει το casus beli , έναντι της Ελλάδος, το οοοποίο σχετίζεται με την επέκταση της αιγιαλίτιδος ζώνης της Ελλάδος. Τούτο έρχεται σε αντίθεση με κάθε έννοια διεθνούς δικαίου.
2/Να αποσύρει τα κατοχικά στρατεύματα από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
3/ Να παύση την προκλητική συμπεριφορά στο Αιγαίο πέλαγος , με τις συνεχείς παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου και τις παραβάσεις των κανόνων εναερίου κυκλοφορίας , αναγνωρίζοντας το νομικό καθεστώς του.
4/ Να σεβασθεί το νομικό καθεστώς του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και να αποδώσει τα περιουσιακά του στοιχεία καθώς και αυτά της Ελληνικής Ομογένειας.
5/ Να αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Ιωνίας και της Πόλης
6/ Να σεβασθεί το καθεστώς αυτονομίας της Ίμβρου και Τενέδου
7/ Να σταματήσει τις προκλητικές ενέργειες στην Θράκη και να σταματήσει την επεκτατική πολιτική της εναντίον των γειτονικών της κρατών.
8/ Να σεβασθεί τα ανθρώπινα , πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα των εθνοτήτων και μειονοτήτων της.
Έτσι και μόνον θα οικοδομηθεί η βάση για μια Ελληνο-Τουρκική φιλία, ειρήνη και συνεργασία μεταξύ των.
Οι διαμάχες που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή , εντάσσονται στα πλαίσια ενός ενεργειακού πολέμου και η Τουρκία επιθυμεί να ενισχύσει τη γεωπολιτική της θέση σε ρόλο πρωταγωνιστή και «καναλάρχη» των αγωγών του παγκόσμιου πετρελαίου και αερίου. Η Τουρκία μετά και την πτώση του Πακιστάν εξ αιτίας της ισλαμικής επανάστασης στην χώρα αυτή , προβάλλει ως εναλλακτική δύναμη και ως κομβικό σημείο για την μεταφορά της ενέργειας του πλανήτου μας έναντι της Ρωσίας και του Ιράν για τα επόμενα 30-40 έτη. Η Ελλάς και η Κύπρος θα πρέπει να επαγρυπνούν και να είναι με το όπλο παρά πόδας , έτσι ώστε να μην βρεθούν σε κατάσταση ομηρίας εκ μέρους της Τουρκίας και να μην γίνουν προτεκτοράτο της Άγκυρας. Κι’ αυτό μπορεί να αποφευχθεί αν εκμεταλλευθούν το εναλλασσόμενο τοπίο και εξεύρουν καινούργια ερείσματα στις αναδυόμενες δυνάμεις της περιοχής, όπως η Ρωσία και πέραν αυτής όπως η Κίνα .
Οι Τούρκοι σέβονται μόνον την Δύναμη και τη Βία Οι Τούρκοι ουδεμία συγγένεια έχουν με του Χετταίους και με τους πληθυσμούς της Μικράς Ασίας . Οι λαοί που βρέθηκαν κάτω από τον τουρκικό ζυγό στέναξαν και μαρτύρησαν τα πάνδεινα Ο Άγγλος καθηγητής Γλάδστον αναφέρει ότι : «από την πρώτη ημέρα που μπήκαν οι Τούρκοι στην Ευρώπη το μόνο δείγμα της ανθρωπότητος που έδειξαν ήταν η μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού» Οι Τούρκοι στο διάβα της ιστορίας τους δεν άφησαν πολιτισμό , ειμή μόνον καταστροφές, σφαγές, βασανιστήρια, παιδομαζώματα, δηώσεις, αρπαγές, δουλεία, χαρέμια, εξουσιασμό,, δεσποτισμό , βαρβαρότητα και υποβάθμιση του πολιτισμού. Επομένως σοφά πράττει η Ε.Ε που προσφάτως εδήλωσε από επίσημα χείλη ότι «η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη και επομένος δεν θα γίνει ποτέ μέλος της». Το όνομα Οθωμανός δεν είναι ούτε θρησκευτικό, ούτε εθνικό, αλλά δυναστικό της οικογένειας του Οσμάν. Το όνομα ‘Τούρκος’ το πήραν από τον πρώτο πυρήνα του κράτους των Ογιούζων καθώς και του Οσμάν που ήσαν Τούρκοι . Επομένως δεν είναι σωστό να αποκαλούνται Τούρκοι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης. Σύμφωνα με την λογική αυτή θα μπορούσαμε να αποκαλούμε Τούρκους και τους Μουσουλμάνους της Αιγύπτου, του Μαρόκου ή του Πακιστάν. Εξ άλλου η Συνθήκη της Λωζάνης είναι σαφής και τους αποκαλεί Μουσουλμάνους.
Ο Lushon μετά από σοβαρές εθνογραφικές μελέτες στην Μικρά Ασία γράφει: «Οι λεγόμενοι Τούρκοι είναι ελάχιστοι , ο μεγαλύτερος όγκος χαρακτηριζόμενος ως τουρκικός ή οθωμανικός αποτελεί λαό Ανατολικό -Μικρασιατικό κάτοικο εξισλαμισμού των γηγενών» Οι Τούρκοι την πατρίδα τους πρέπει να αναζητήσουν στο Τουρκμενιστάν και πέρα απ’ αυτό . Στην Μικρά Ασία είναι ξένοι κατακτητές και κάποια ημέρα θα παραδώσουν την εξουσία στους κατακτηθέντες λαούς .
Ο έγγονος του Αλή Πασά των Ιωαννίνων ο Ργαγκήπ Βέης το 1910 γράφει στην εφημερίδα “Revue de Paris» μακροσκελέστατο υπόμνημα με τίτλο «Πολιτική Διαθήκη» «… Η ποικιλία των συμφερόντων των διαφόρων φυλών θα προκαλέσει αργά ή γρήγορα το διαμελισμό … » Γι’ αυτό οι Τούρκοι κάνουν εθνολογική και θρησκευτική κάθαρση του πληθυσμού , διώχνοντας τους χριστιανούς(Έλληνες , Αρμενίους) και καταπιέζουν τις λοιπές εθνότητες ώστε να διατηρήσουν την παντοκρατορία τους στο Στρατό και στην κυβέρνηση Με την γενοκτονία αυτών των λαών άρπαξαν και τα πλούτη τους , τώρα δε προετοιμάζονται για νέες κατακτήσεις στην Ανατόλια (Κουρδιστάν, Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη κλπ).
Η Τουρκία στο «Κρεββάτι του Προκρούστη» Βέβαια στα απώτερα σχέδια τους περιλαμβάνουν τον ακρωτηριασμό τόσον της Ελλάδος , όσον και της Τουρκίας. Η Τουρκία βρίσκεται εδώ και δεκαετίες σε ένα διαρκή πόλεμο στα ανατολικά της σύνορα αλλά και στο εσωτερικό της από το Κουρδικό Κίνημα Αντίστασης (PKK) . Τούτο διεκδικεί την αυτονομία των Κουρδικών περιοχών της Ανατόλιας και υποστηρίζεται ανοιχτά και ιδιαιτέρως μυστικά από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Η Τουρκία στην φάση αυτή αντί να συμφιλιωθεί με την Ελλάδα προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν την έξωθεν Αμερικανοσιωνιστική επιβουλή , επιδεικνύει αδιαλλαξία στην επίλυση των μεταξύ τους διαφορών με βάση το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τις υφιστάμενες συνθήκες . Έτσι καθημερινά δημιουργεί ένταση με εναέριες παραβιάσεις και παραβάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου και του FIRΑθηνών και την διατήρηση της κατοχής στην Βόρεια Κύπρο.
Από την Ενωση στην Τουρκική Κατοχή. Όλα άρχισαν με τον μεθοδευμένο άγριο διωγμό των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως το 1955 από τους Τούρκους εθνικιστές που ενεργούσαν κάτω από τις εντολές της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας (ΜΙΤ) και του Τουρκικού Στρατου, Τα γεγονότα αυτά επανελήφθησαν σε μικρότερη έκταση και στη Σμύρνη σε βάρος των Ελλήνων στρατιωτικών-και των οικογενειών τους - του εκεί Νατοϊκού Στρατηγείου(τότε βιάσθηκε και σύζυγος ανωτέρου αξιωματικού ). Η Αμερικανική κυβέρνηση με τις ίσες αποστάσεις από το θύμα και τον θύτη, ουσιασιτκά ενθάρρυνε το θύτη να συνεχίσει την ίδια αδιάλλακτη και επιθετική πολιτική στην Κύπρο και στο Αιγαίο . Αυτή ενισχύθηκε με την διχοτομική πολιτική της Βρετανίας και την εμπλοκή της Τουρκίας στο Κυπριακό πρόβλημα, ένα πρόβλημα που ξεκίνησε σαν Αυτοδιάθεση του Κυπριακού λαού από τον Βρετανικό αποικιακό ζυγό και κατέληξε με τις δολοπλοκίες της Βρετανίας σαν Ελληνο-Τουρκική διένεξη. Τότε το 98% του Κυπριακού λαού είχε εκφράσει σε δημοψήφισμα την θέληση του για Ένωση με την Ελλάδα
Χ. Κίσινγκερ ο Αρχιτέκτων της Κυπριακής Τραγωδίας. Με τις μεθοδεύσεις της Βρετανίας και των ΗΠΑ το Κυπριακό από πρόβλημα Αυτοδιάθεσης και Ένωσης με την Ελλάδα, εξελίχθηκε σε Ελληνο-Τουρκική διαφορά με το γνωστό άφρον πραξικόπημα της χούντας των Συνταγματαρχών το 1974 και την εν συνεχεία εισβολή και κατοχή του 36% της Βορείου Κύπρου από τον Τουρκικό Αττίλα, με τα γνωστά αποτελέσματα ήτοι :5.000 νεκροί, , 1650 αγνοούμενοι (η Τουρκία ποτέ δεν έδωσε στοιχεία για την τύχη τους). Επίσης 200.000 πρόσφυγες στον ίδιο τους τον τόπο, εκδιωχθέντες βιαίως από τα Τουρκικά στρατεύματα. Όμως το «πράσινο φως» για την εισβολή είναι πλέον αποδεδειγμένο ιστορικά έδωσε ο τότε αρχηγός του Στέιτ Ντιπάρτμεντ , Αμερινο-Εβραίος Χένρυ Κίσσινγκερ , ο δικαίως επονομαζόμενος «σφαγεύς» του Κυπριακού λαού.
Τουρκία: Το «χαϊδεμένο» παιδί των ΗΠΑ. Την ίδια εποχή, με την ενθάρρυνση των ΗΠΑ η Τουρκία έθεσε για πρώτη φορά θέμα status quo στο Αιγαίο, κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης . Παράλληλα το Αμερικανοσιωνιστικό λόγμπι των ΗΠΑ εκκόλαπτε όλα εκείνα τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου το θέμα της Βαρδάσκας(Σκοπίων) με το κλεψεπίγραφον όνομα «Μακεδονία», που τις είχε χαρίσει ο δικτάτωρ της Γιουγκοσλαβίας Τίτο στα χρόνια του Β! Π.Π , το 1943.
Όσον καιρό η Ελλάδα εναντιωνόταν στην εισδοχή της Τουρκίας στην Ε.Ε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας εχρέωναν στην χώρα μας την άρνηση της Ευρώπης. Μετά την αλλαγή της πολιτικής μας έναντι της Τουρκίας, ενώ δεν μπορέσαμε να μειώσουμε ούτε κατά ένα πόντο την αδιαλλαξία της Αγκύρας , κατορθώσαμε να αποκαλύψουμε την υποκρισία και την διπλωματία των εταίρων μας που τώρα σκέπτονται εκ νέου το αρχικό τους ολίσθημα να δεχθούν –έστω και σε βάθος χρόνου – την Τουρκία στην Ε.Ε .
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να «πωλήση ακόμη και το σχοινί», που θα κρεμασθεί από την Τουρκία; Οι «κουτόφραγγοι» δεν αντελήφθησαν ακόμη ότι η Τουρκία είναι φασιστικό κράτος με στρατοκρατική δομή, που δεν έχει σχέση με Δημοκρατία διότι διαθέτει δύο κέντρα εξουσίας;
α/ Το Στρατό , που εκπροσωπεί το Κεμαλικό κατεστημένο που αποτελεί το ουσιαστικό κέντρο εξουσία, ο οποίος ενεργεί κατά περίπτωση είτε στο παρασκήνιο, είτε στο προσκήνιο και
β/ Την πολιτική εξουσία (που εκπροσωπείται κυρίως από το ισλαμικό κόμμα) σαν προμετωπίδα για την εξαπάτηση της διεθνούς εξουσίας. Καθ’ όσον η πολιτική εξουσία τυγχάνει δοτή από τον Στρατό. Λόγω γεωγραφικής θέσεως στους αγωγούς των πετρελαίων και της δομής της διεκπεραιώνει πολλαπλές ιμπεριαλιστικές αποστολές των ΗΠΑ στην περιοχή. Παράλληλα εξάγει τα οξύτατα εσωτερικά προβλήματα της στους γείτονες, δημιουργώντας έτσι αστάθεια και απειλή για την ειρήνη. Ως τώρα έχει εισβάλει στην Βόρ. Κύπρο, Ιράκ (Ιρακινό Κουρδιστάν), παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο, κατακρατεί τα ύδατα του Τίγρη και Ευφράτη από Συρία και Ιράκ κ.α. Ο στρατιωτικός άξων Τουρκίας-Ισραήλ και η μεροληπτική στάση των ΗΠΑ υπέρ αυτού κάνουν προκλητικότερη την στάση της Άγκυρας. Οι επεκτατικές της βλέψεις στα Βαλκάνια, Καύκασο, Κόλπο κ.λπ., αναβιώνουν το όραμα της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με τον «Παντουρκισμό» και «Παντουρανισμό».
Η Τουρκία Μωσαϊκό Εθνοτήτων. Τ’ ανθρώπινα δικαιώματα είναι «παστουρμάς» για την Τουρκία, ενώ το Διεθνές Δίκαιο αποτελεί χαρτί τουαλέτας. Η πληθυσμιακή της έκρηξη σε συνδυασμό με την ανατολίτικη κουλτούρα και την κτηνώδη βία του Τουρκικού κατεστημένου την καθιστούν εξαιρετικά επικίνδυνη, όταν εισέλθη στην Ε.Ε. Θα πλημμυρίση την Ευρώπη με ναρκωτικά και μετανάστες. Όσον αφορά τον εκδημοκρατισμό της, είναι ουτοπία προς εξαπάτηση αφελών. Εάν η Τουρκία προχωρήση ποτέ σε εκδημοκρατισμό, τότε ασφαλώς θα διασπασθή τουλάχιστον σε «4» κρατίδια:
α/ Κουρδιστάν [ ήδη εκκολάπτεται]
β/ Πόντου ,
γ/ Ιωνίας ,
δ/ Άγκυρας,
Η Αλεξανδρέττα θα επιστραφεί στην Συρία και η επαρχία Αρμενίας στην Αρμενία. Πέραν τούτου οι 47 εθνότητες που την απαρτίζουν θα ζητήσουν περισσότερη αυτονομία. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΘΗ αν θέλουμε να υπάρξη διαρκής ειρήνη και ασφάλεια στην περιοχή. Είναι γνωστόν ότι η γείτων εξοπλίζεται μέχρις οδόντων σε βάρος του βιοτικού επιπέδου των λαών της. Γιατί άραγε; Όθεν βραχυπρόθεσμα δέον να βάλουμε φραγμό στην Τουρκική επιθετικότητα και επεκτατικότητα με: α/ την πολιτική προσέγγιση και συνεργασία Ελλάδος-Κύπρου-Συρίας-Ιράκ-Ιράν και Αραβικού κόσμου. β/ την συνεργασία της Ε.Ε, Ρωσσίας, Ουκρανίας, Βαλκανικών χωρών, Αρμενίας, Γεωργίας κ.λπ. γ/ την ενίσχυση του Εθνικοαπελευθερωτικού Κινήματος του Κουρδιστάν δ/ την διάλυση του άξονα Τουρκίας-Ισραήλ. Η Τουρκία παίζει με την φωτιά. Οι Ευρωπαίοι και οι γείτονες της πρέπει να την συγκρατήσουν τώρα. Αύριο θα είναι αργά. Προς τούτο επιβάλλεται να δημιουργηθούν νέες ισορροπίες στην περιοχή. Οι ΗΠΑ πρέπει να το αντιληφθούν επί τέλους ότι ποντάρουν σε «κουτσό άλογο». Η Τουρκία είναι ο πλέον θανάσιμος εχθρός του Ελληνισμού και μάλιστα όταν χειραγωγείται όπως σήμερον από τις σιωνσιτικές δυνάμεις της υπερταλαντικής χώρας. Αυτοί λοιπόν που ενιχρύουν τηε Τουρκίας κατά τον άλφα ή βήτα τρόπον είναι εχθροί του Ελληνισμού και πρέπει να τοςυ στιγματίζουμε.
Τουρκία: Ο Δούριεος Ιππος της Αμερικής Οι Ευρωπαίοι φαίνεται ότι κάπως αργά αντελήφθησαν αυτό που τους λέγαμε εδώ και δεκαετίες, ότι δηλαδή η Τουρκία των 70 εκατ τώρα και των 100 εκατ. σε λίγες δεκαετίες θα είναι το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο κράτος της Ευρώπης με τον ισχυρότερο στρατό . Τότε ουδείς θα μπορεί να σταμητήσει την «ειρηνική με τους μετανάστες » κατάκτηση της Ευρπώπης από την Τουρκία , όπως έχουν την παρρησία να ομολογούν οι Τούρκοι αξιωματαούχοι και διανοούμενοι (δηλώσεις Τουργκούτ Οζάλ για ειρηνική κατάκτηση της Ευρώπης) Με μια επαναστατική και έξαλλη θρησκεία του Ισλάμ, που μπορεί να αφομοιώνει αλλά να μην αφομοιώνεται, σε λίγο σχετικά χρόνο θα επικρατήσει στην Χριστιανική Ευρώπη. Η πολιτική της εισδοχής της Τουρκίας στην Ε.Ε είναι πολιτική made in USA και αποσκοπεί να κάνει την διάλυση της Ευρώπης. Είναι ελπιδοφόρο ότι έστω και αργά ορισμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες αντελήφθησαν ότι η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη όχι μόνον γεωγραφικά και οικονομικά αλλά κυρίως πολιτιστικά.
Τί άλλο θα πρέπει να προσφέρει ο Έλληνας για να μην κατηγορηθεί ;
Τολμούν να χαρακτηρίζουν τους 'Έλληνες εθνικιστές και αντισημίτες, όταν υμνολογούμε, επισήμως ως κράτος, τούς "ήρωες" τής παλαιάς διαθήκης (μυθιστορία των Εβραίων) κάθε ημέρα, όταν μία εβραία παρθένα ενσαρκώνει την "θεότητα" για τον νεοέλληνα ενώ κατηγορούμε συλλήβδην τούς λαμπρούς μας προγόνους ως ειδωλολάτρες και ομοφυλοφίλους, όταν θεωρούμε ως ιερό μας τόπο την αγία Ιερουσαλήμ (!) και όχι την Ολυμπία, Δήλο, Σαμοθράκη, Δωδώνη, Δίον, τούς Δελφούς, ...
*Σπεύδουμε ως νεοέλληνες στην Ιουδαία καί επιστρέφοντες αλλάζουμε και τά ονόματά μας ( Αθανασίου – Χατζη-Αθανασίου, Γεωργίου – Χατζη-Γεωργίου, -όλα τά "Χατζη..." -) Όταν σε κάθε τελετή βαπτίσεως, γάμου, κηδείας, αναφερόμεθα μέ δέος, σεβασμό και κατάνυξη στους προπάτορες των εβραίων (Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, ... Σάρα..), όταν μεταβαίνουμε με κατάνυξη στο Ισραήλ και προσκυνούμε τον ασήμαντο και κατάξερο και άνυδρο λόφο τού Σινά, αντί να στραφούμε προς τον πνευματικό Όλυμπο. Όταν έχουμε εκδώσει εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για την διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών (πολιτική ιστορία των Εβραίων ) και το Ολοκαύτωμα των Εβραίων , ενώ αγνοούμε και περιφρονούμε τις πολυάριθμες Ελληνικές Γενοκτονίες που μας έφθασαν στο χείλος της εξαφανίσεως. Όταν σέ κάθε σχεδόν πόλη έχουμε μνημείο του "ολοκαυτώματος" των εβραίων, αλλά όχι και τού πραγματικού ολοκαυτώματος των Ελλήνων (η Ελλάς είχε κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο αναλογικώς τούς περισσοτέρους νεκρούς, ενώ οι εβραίοι χάριν τού β' Π.Π., ίσως, απέκτησαν κράτος !!!, )
Έχουν οι Εβραίοι στό Ισραήλ μνημεία υπέρ των εκτελεσθέντων υπό των γερμανών κατακτητών Ελλήνων πολιτών ; Μήπως είναι ανθέλληνες; Γιατί αυτή η μονόπλευρη Εβραιοδουλεία και Εβραιολαγνεία; Μήπως είμαστε κάτω από Εβραϊκή Μυστική Κατοχή και δεν το γνωρίζουμε;
Εδώ ισχύει η παροιμία : "Μάθαν πώς πουλιόμαστε και πλακώσαν κι οι γύφτοι", ή "Δώσε θάρρος στόν χωριάτη, νά σ' ανέβη στό κρεββάτι" .
Μήπως ετοιμάζεται κάτι άλλο καί εντείνουν τίς πιέσεις;;
Μήπως πρέπει κάποιοι πολιτικοί μας ταγοί (όχι πάντως οι σημερινοί) νά ... αλλάξουν πολιτική;
Και τέλος: Διαβάσατε την Αγ(ρ)ία Γραφή, την Παλαιά Διαθήκη (ιερό βιβλίο Εβραίων και χριστιανών ! ), όπου επαναλαμβάνεται πολλές φορές η επεκτατική πολιτική των Εβραίων; Τό "όλα τά έθνη θέλουσι δουλεύει δι εσέ (Ισραήλ)", δεν το γράφουν (και ελπίζω να μην το πιστεύουν πραγματικά) οι Έλληνες. Υπάρχει στο ιερό βιβλίο των Εβραίων. Ο Θεός τους Γιαχβέ έδωσε στο Ισραήλ- επειδή είναι ο «περιούσιος λαός» του- όλα τα εδάφη από την διώρυγα του Σουέζ ως την Μεσοποταμία και γι’ αυτό σήμερον τα Αμερικανάκια πολεμούν στην Μέση Ανατολή. Όχι μόνον για το πετρέλαιο που μπορούν να το προμηθευθούν και από αλλού, αλλά για το μεγάλωμα του κράτους του Ισραήλ, για το «Μεγάλο Ισραήλ» Ένα άλλο τυχαίο παράδειγμα θα βρείτε στο Δευτερονόμιο, Κ' 10-20. [Ορα: Παλαιά Διαθήκη, "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ" τού Μιχ. Καλόπουλου , (http://www.greatlie.com/) «ΕΡΩΤΕΣ ΑΓΙΩΝ» του Δημήτρη Χαλιβελάκη κ.α]
Η Ανθελληνική συστηματική Εκστρατεία συνεχίζεται χωρίς ποτέ ν' αντιδρούμε- Το παράκαναν: "Αντισημίτες" θεωρούνται αρκετοί πολιτικοί, πνευματικοί άνθρωποι και ΜΜΕ Το "Κέντρο για Δημόσιες Υποθέσεις της Ιερουσαλήμ", αναρωτιέται αν η Ελλάδα είναι η πλέον "αντισημιτική" χώρα στην Δυτική Ευρώπη!. Ο αντισημιτισμός σαν ιδεολογία είναι το όπλο για την εξουδετέρωση κάθε αντίστασης και την επιβολή του διεθνούς σιωνισμού σε παγκόσμια κλίμακα . Ενώ ο εχθρός μπορεί να επιτίθεται με όλα τα μέσα , το θύμα δεν μπορεί να αμυνθεί διότι φοβάται μην κατηγορηθεί ως αντισιωνιστής. Και δεν φθάνει αυτό , αλλά πρέπει ακόμη να υποχωρεί στις ορέξεις των σιωνιστών διότι μπορεί και πάλι Ο παραλογισμός, η κουτοπονηριά και ο δόλος ποτέ δεν είχαν τόση επιτυχία.

ΕΙΔΟΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ
Η Σύγκρουση των Πολιτισμών Στις μέρες μας υλοποιούνται τα σχέδια του Αμερικανο-Εβραίου καθηγητού Σάμουελ Χάντιγκτον , ο οποίος προέβλεψε την «Συγκρούση των Πολιτισμών» Αμφιβάλλουμε βέβαιοι ότι πρόκειται περί απλής προβλέψεως και όχι σχεδιάσεως της συγκρούσεως που τώρα λαμβάνει χώραν. Θεωρούμε ότι αυτοί οι δήθεν «προφήτες» είναι οι αρχιτέκτονες των επερχόμενων κακών. Πριν ακόμη εκλείψει ο ‘κόκκινος εχθρός’ , η κοσμοκράτειρα τότε Αμερική φρόντισε να ανακαλύψει τον νέο εχθρό, που θα αντικαθιστούσε την εξασθενημένη πλέον Ρωσική «αρκούδα». Και ιδού το ριζοσπαστικό και φονταμενταλιστικό Ισλάμ ήτο έτοιμο , δημιούργημα των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών. Τούτο έγινε για την προσβολή του «μαλακού υπογαστρίου» της Σοβιετικής Ενώσεως , στις Ασιατικές Ισλαμικές Δημοκρατίες της Κεντρικής Ασίας και στο Αφγανιστάν. Έτσι από την ταξική σύγκρουση της εποχής του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ του «ελευθέρου κόσμου » και του «κομμουνιστικού» , οδηγηθήκαμε στην σύγκρουση των θρησκειών. Ο Ιουδαιοχριστιανικός Σιωνισμός ενάντια στον Αβραμικό Ισλαμισμό. Στον πυρήνα αυτής της σύγκρουσης βρίσκεται το αυγό του «σιωνιστικού Οφεως» και είναι η σύγκρουση του Ισραήλ με τους Παλαιστινίους. Η εκδίωξη τους από τις πατρογονικές τους εστίες εδώ και πλέον του ημίσεως αιώνος συναντάει την σθεναρή αντίσταση των επαναστατημένων Παλαιστινίων. Αυτός είναι ο καρκίνος της Μέσης Ανατολής που ξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο με την μορφή της Τρομοκρατίας , της βίας και του περιορισμού των δημοκρατικών ελευθεριών. Κύριος υπεύθυνος λοιπόν της σημερινής παγκόσμιας αναταραχής είναι το επιθετικό και επεκτατικό Ισραήλ. Ωστόσο ο πόλεμος αυτός χρειαζόταν και άλλους παίχτες για να δέσει. Έτσι ξεφύτρωσαν οι παλαιοί ανταγωνισμοί μεταξύ της Καθολικής και της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Μετά την πτώση και διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως η Καθολική Εκκλησία προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το κενό με μια προσπάθεια επεκτάσεως της στο χώρο της Ανατολικής Ευρώπης και της Ρωσίας , ένα χώρο εκ παραδόσεως ανήκοντα στην Ορθοδοξία.
Στόχος το Ορθόδοξο Τόξο. Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως και του Συμφώνου της Βαρσοβίας, ενώ όλοι ανέμεναν την τήξη των πάγων και το σταμάτημα της Αμερικανικής διείσδυσης προς ανατολάς , οι ΗΠΑ ανέλαβαν μια νέα εκστρατεία κατά του Ορθόδοξου Τόξου που εκτείνεται από την Βαλτική και μέσω της Ανατολικής Ευρώπης καταλήγει ως τα Βαλκάνια , την Ελλάδα και την Κύπρο. Κύριος στόχος τους ήτο η διάλυση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Ρωσίας , η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας , με τελικό στόχο τον διαμελισμό της Ελλάδος . Απώτερος στόχος του Αμερικάνικου Σιωνσιμού είναι η διάλυση της Κίνας, η οποία έχει καταστεί ανταγωνιστής των ΗΠΑ και κυρίαρχος της Ασίας. Τώρα αδιαφορώντας για το διεθνές δίκαιον και για τον χάρτη του ΟΗΕ επενέβησαν μονομερώς στην Βαλκανική με την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου ,. Παράλληλα ασκούν αφόρητη πίεσσση προοος την Ελλάδα για την αποδοχή του της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» και την ένταξη τους ομού με την Βοσνία και Αλβανία στις δομές της Ατλαντικής Συμμαχίας. Όμως το ψευδεπίγραφο όνομα της FYROM δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από την Ελλάδα διότι αυτό αποτελεί μεγάλη υπεξαίρεση του Ελληνικού Αλεξανδρινού Πολιτισμού και απειλή της Ελληνικής εδαφικής ακεραιότητας
ΕΙΚΟΣΟΤΟΝ ΕΚΤΟΝ ΚΕΦΆΛΑΙΟΝ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
Η Συνωμοσία κατά της Μακεδονίας Η 60χρονη συνωμοσία κατά της Μακεδονίας έστω και αργά απεκαλύφθη. Ο Σιωνιστικός όφις έβγαλε έξω από την τρύπα την κεφαλή του. Κι’ αυτή δεν είναι η αμαθέστατη, ανιστόρητη , αξιοθρήνητη και εγκληματική άρχουσα τάξη των Σκοπίων, αλλά ο Αμερικανοσιωνισμός και η Ευρωμασωνία. Οι Σκοπιανοί -όπως και οι Κοσσοβάροι- είναι απλώς οι «μαριονέτες» που παριστάνουν τους σκληρούς και τους αδιάλλακτους, διότι έτσι τους έχουν διατάξει τα «μεγάλα αφεντικά» της διεθνούς «Μαφίας». Ας μην λησμονούμε ότι ο δικτάτορας Τίτο(Ζόζεφ Μπροζ) ο οποίος ονόμασε τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Ο δικτάτωρ Τίτο ήτο Εβραιοκροάτης που εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία του Διεθνούς Σιωνισμού [Κατά μίαν σερβικήν πηγήν ήτο Πολωνοεβραίος Σοβιετικός μυστικός πράκτωρ Josif Walter Weiss που δολίως αντεκατέστησε επίσης πλαστογραφόντας ονομαστικά τον αποθανόντα σε μάχη Κροάτη Ζόζεφ Μπρόζοβιτς! http://compuserb.com/tito.htm …κυκλοφορεί και το Josef Brostein ως πιό εβραιοπρεπές, διαλέχτε και πάρτε… ώρε πλαστογραφία που πέφτει – εδώ “χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα…”]. Μετά την αποκάλυψη της φρικτής συνωμοσίας είναι φανερόν ότι όλο το μένος των Νατοϊκών δυνάμενων και της 5ης φάλαγγος τους θα επιπέσει κατά της Βαλκανικής - και ιδιαιτέρως κατά της Ελλάδος - για να κάνει δια της βίας τον διαμελισμό της. Είναι το δεύτερο χτύπημα μετά το εγκληματικό σχέδιο Αννάν που εκπορεύθηκε από τα ίδια ανθελληνικά κέντρα για την καταστροφή της Κύπρου. Αυτά τα σχέδια δεν είναι νέα. Έχουν χαλκευθεί από τον αρχισφαγέα του Κυπριακού Ελληνισμού –και όχι μόνον- τον διαβόητο Αμερικανοεβραίο Χένρι Κίσινγκερ , μισό αιώνα πριν. Βέβαια δεν είμαστε εμείς το μοναδικό θύμα. Πολυάριθμοι λαοί πλήρωσαν – και πληρώνουν -βαρύτατο φόρο αίματος στην Αμερικανική βία. Ο Αμερικανικός λαός ειναι κι’ αυτός θύτης και θύμα διότι τελεί κάτω από την πιο σκληρή και ανελέητη κατοχή. Ο μαρτυρικός Παλαιστινιακός σφαγιάζεται ανηλεώς. Καταδικάσουμε έντονα την Γενοκτονία που υφίσταται εδώ και 50 χρόνια, και ιδιαίτερα αυτό τον καιρό, διότι απειλείται με αφανισμό. Τώρα οι Αμερικανοσιωνιστές θεωρούν ότι έφθασε η ώρα για την τελική φάση του σχεδίου τους για Παγκόσμια Κυριαρχία. Όμως λησμονούν ότι όλοι οι μεγάλοι πόλεμοι άρχισαν από τα Βαλκάνια (Α & Β! Π.Π, Ψυχρός Πόλεμος και τώρα ο 3ος Π.Π) και όλους τους ιμπεριαλιστές εισβολείς η Ελλάδα τους εκδικήθηκε. Σαν άλλη δράκαινα τους έχυσε το δηλητήριο και τους ενίκησε ηθικά πριν αρχίσουν τον πόλεμο. Το ίδιο κάνει και τώρα όταν βροντοφωνάζει :
ΟΧΙ στο ιταμό τελεσίγραφο των Αμερικανοσιωνιστών και των Σκοπιανών «αχυρανθρώπων» τους.
ΟΧΙ στα θλιβερά και αργυρώνητα «παπαγαλάκια» ορισμένων ΜΜΕ και σε άλλους ημεδαπούς 5ο φαλαγγίτες της διεθνούς εξουσίας.
ΟΧΙ στον Νεοταξικό Φασισμό. Ο φασισμός δεν θα περάσει.
ΟΧΙ στην αποστολή στρατευμάτων στο Αφγανιστάν και στην αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου
ΝΑΙ στο βέτο στο ΝΑΤΟ για το σχέδιο ΝΙΜΙΤΣ!
ΝΑΙ στον σεβασμό των συνόρων και στην Ειρήνη στα Βαλκάνια!
ΝΑΙ στην φιλία των Βαλκανικών λαών!
ΝΑΙ στην πολιτιστική εκστρατεία για την κατάρριψη της Αμερικανοσιωνιστικής προπαγάνδας!
Τρέφουμε τα καλύτερα αισθήματα προς όλους τους Βαλκανικούς λαούς και τους λέμε ότι:
α) Οι ηγεσίες ορισμένων χωρών υπηρετούν ξένα, ολέθρια για τους λαούς συμφέροντα!
β) Τους καλούμε για κοινό αντιιμπεριαλιστικό αγώνα!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΚΑΙ ΙΤΑΜΑ ΣΧΕΔΙΑ «ΝΙΜΙΤΣ» ΚΑΙ «ΑΝΝΑΝ» ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝ!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!
ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ (ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΝΑΝ ΜΕΝΤΕΡΕΣ!
Ιστορικές Μαρτυρίες για την Ελληνικότηρα της Μακεδενίας
1. Ο γεωγραφικός όρος «Μακεδονία» καλύπτει μία περιοχή η οποία, κατά 75% ανήκει στην Ελλάδα, κατά 22% στο ανώνυμο νεοπαγές κράτος των Σκοπίων, το οποίο 22% συνιστά το 50% του όλου εδάφους του και το υπόλοιπο 3% στην Βουλγαρία, υπό το όνομα «Μακεδονία του Πιρίν».
2. Το αρχαίο Βασίλειο της Μακεδονίας είχε δύο πρωτεύουσες, μία πολιτική, την Πέλλα και μία θρησκευτική το Δίον. Και οι δύο αυτές πρωτεύουσες ευρίσκονται επί Ελληνικού εδάφους. Ο σπουδαιότερος Γεωγράφος της αρχαιότητος , ο Στράβων(67π.Χ-23μ. Χ) γράφει «Εστι μεν ούν Ελλάς και η Μακεδονία»
3. Οι τάφοι των βασιλέων, του αρχαίου Βασιλείου της Μακεδονίας, ευρίσκονται και αυτοί επί Ελληνικού εδάφους.
4. Η γλώσσα των κατοίκων του αρχαίου Βασιλείου της Μακεδονίας, όπως τούτο προκύπτει, και από τις επιγραφές επί των τάφων των βασιλέων, είναι Ελληνική και όχι η ανύπαρκτη γλωσσική εκφορά "Makedonski".
5. Η θρησκεία των κατοίκων του αρχαίου βασιλείου της Μακεδονίας ήτο οι Θεοί του Ολύμπου, δηλαδή η Ελληνική.
6. Οι κάτοικοι του αρχαίου Βασιλείου της Μακεδονίας, οι Μακεδόνες, επί Αλεξάνδρου Α΄, κατόπιν αποφάσεως των Ελλανοδικών, εγένοντο δεκτοί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αναγνωρισθείσης έτσι της Ελληνικής αυτών καταγωγής. Πολλοί συγγραφείς, βασιζόμενοι στον ορισμό του Ισοκράτη, υποστηρίζουν πως η ελληνικότητα δεν έχει φυλετικό περιεχόμενο. Ωστόσο, στους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες η συμμετοχή βασιζόταν σαφώς στην Ελληνικότητα, η οποία
είχε ως βάση την καταγωγή, όπως αποδεικνύει ο τρόπος με τον οποίο έλαβε μέρος σε αυτούς ο Αλέξανδρος Α' ο Μακεδών (Ηρόδοτος, 5, 22): «Αλέξανδρος δε επειδή απέδειξε ως είη Άργείος, εκρίθη τε είναι Έλλην και αγωνιζόμενος στάδιον συνεξέπιπτε τώ πρώτω». Μετάφραση: «Ο Αλέξανδρος επειδή απέδειξε πως είναι Αργείος, κρίθηκε πως είναι Έλληνας και αγωνιζόμενος στο δρόμο του σταδίου ήρθε πρώτος» αφού κατά την μαρτυρία του Ηρόδοτου, το Μακεδονικό έθνος ήταν Ελληνικό φύλο και μάλιστα Δωρικό, που μετακινούμενο από τη Εστιαιώτιδα της Θεσσαλίας (αρχικά) κατοίκησε στις παρυφές της Πίνδου. Σε πλήρη αρμονία με τα υπό του Ηροδότου υποστηριζόμενα βρίσκονται και οι
παραδόσεις ότι:
1. Μακεδών (Γενάρχης), υιός του Αίολου. (Διόδωρος Ι. 18, 20), ή Μακεδών ή Μάκεδνος (Γενάρχης), υιός του Βασιλέως της Αρκαδίας Λυκάονος (υιού του Πελασγού) (Απολλόδωρος ΙΙΙ 8, 1), ή Μακεδών (γενάρχης), υιός του Διός και της Θυίας, κόρης του Δευκαλίωνα (Στεφ. Βυζάντιος στο λήμμα Μακεδονία). Εκ των ανωτέρω συνάγεται ότι ο γενάρχης του βασιλικού οίκου της Μακεδονίας ήτο Αργείος, Ηρακλείδης στη καταγωγή.
2. Κάρανος (8ος π.Χ. αιών), Γενάρχης, ιδρυτής της βασιλικής Μακεδονικής δυναστείας του πρώτου κράτους με πρωτεύουσα τις Αιγές (σημερινή πόλη Έδεσσα), [πάντα κατά τον Θεόπομπο], απόγονος του Ηρακλείδη Τημένου, Βασιλέως της Αργολίδας, που εκστράτευσε από το Άργος και καταλαμβάνοντας τη περιοχή ΒΑ της Πίνδου θεμελίωσε πρώτος τη δυναστεία. Σ΄ αυτή, τη κατά παράδοση καταγωγή από τον Ηρακλή πάντες οι μετά ταύτα Βασιλείς στήριξαν τη προέλευσή τους. Διάδοχοι του Κάρανου ήταν ο Κοίνος και ο Θουρίμας. Η δυναστεία του
Κάρανου βασίλευσε 72 έτη.
3. Κατ΄ άλλους, γενάρχης και θεμελιωτής του βασιλικού οίκου της Μακεδονίας ήτο ο Αργεάδας (εξ ου και καλούνταν Αργεάδες τα μέλη της μακεδονικής δυναστείας) που φθάνοντας από το Άργος παρά τις πηγές του Αλιάκμονα εγκαταστάθηκε στην Ημαθία.
4. Τέλος θεμελιωτής του Μακεδονικού κράτους κατά την παράδοση του Ηρόδοτου (Η' 137 κ επ.) (που είναι και η πλέον επικρατούσα) ήτο ο εξ Άργους Ηρακλείδης Περδίκκας απόγονος του Τημένου. Σαφής και η περί αυτού μαρτυρία του Θουκυδίδη (ΙΙ 99 και V 80). Όθεν, τούτων δοθέντων, σε περίπτωση που στο μέλλον ήθελε τεθεί θέμα
ενοποιήσεως της Μακεδονίας, εμείς δεν θα διεκδικήσουμε το όνομα της Μακεδονίας γιατί αυτό είναι δικό μας είτε το θέλετε είτε όχι.
*Εμείς θα ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του 22% του εδάφους των Σκοπίων και του 3% του εδάφους της Βουλγαρίας διότι αυτά τα υπό πρόσκαιρη παράνομη κατοχή εδαφικά ΤΜΗΜΑΤΑ της Μακεδονικής γής πρέπει ιστορικά να προσαρτηθούν στο 75% της από τα πανάρχαια χρόνια ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ και μόνο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.
Πιστεύουμε λοιπόν ότι ΟΥΤΕ εσείς ΟΥΤΕ οι όπισθεν υμών κρυπτόμενοι διάφοροι κομισάριοι, εφαρμοστές των κελευσμάτων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Πραγμάτων και της εκχυδαϊσμένης παγκοσμιοποίησης που επιχειρεί να επιβάλλει την ατλαντική υπερδύναμη ως Pax Americana της νέας εποχής, και οι διάφοροι καταχθόνιοι μηχανορράφοι που δυστυχώς αφήνουν ξεδιάντροπα τα αποτυπώματά τους στο κορμί του Ελληνισμού επιχειρώντας όχι μόνο να καταστρέψουν ένα καίριο δεδομένο της
διαχρονικής ελληνικής ταυτότητας αλλά και να παραχαράξουν κατάφωρα την ιστορική αλήθεια, ΔΕΝ θα τολμήσετε ποτέ να κάμετε χρήση του ονόματος της Μακεδονίας για το μόρφωμα αυτό κράτους. Διότι σε αντίθετη περίπτωση, εμείς οι Έλληνες, ΕΜΕΙΣ, που πιστεύουμε στην «αντιστασιακή» ψυχοσύνθεση του Έλληνα, ΕΜΕΙΣ που ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, θα
θέσουμε αμέσως επί τάπητος το θέμα της προσχωρήσεως στην Ελλάδα του τμήματος του κράτους των Σκοπίων από των Ελληνικών συνόρων με αυτό μέχρι του Εριγώνος, παραποτάμου του Αξιού και φωνάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας: «Ο ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ». Αυτά προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και προς σεβασμό των θεσμών παιδείας.

Η Διαθήκη του Ιωνα Δραγούμη
Ο Ευπατρίδης, Λόγιος, Μακεδονομάχος Αγωνιστής, δολίως δολοφονηθείς (προ 100νταετίας), 'Ιων Δραγούμης είπε μεταξύ άλλων :
«Οι Ελλαδίτες πολιτικοί κατάντησαν να συναντήσουν με το νου τους κράτος και έθνος ή καλλίτερα μη μπορώντας να φτάσουν στην γενικότητα του «έθνους» έκαμαν την ανικανότητά τους θεωρία»
«Ο καθένας πρέπει να φαντάζεται πως αυτός πρέπει να σώσει το έθνος του. Πρέπει να φαντάζομαι πως από μένα μόνον εξαρτάται η σωτηρία του έθνους. Να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι πως εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας».
«Δουλεύω για τον Ελληνισμό. Δουλεύοντας για τον Ελληνισμό δουλεύω για τον εαυτό μου. Γιατί μήπως είμαι εγώ διαφορετικός από τον ελληνισμό μου;»
Εκφράζοντας την απέχθεια για την γραικυλική κυβέρνηση είπε:
«Δεν δουλεύω για την κυβέρνηση, δουλεύω για τον Ελληνισμό. Σιχαίνομαι την κυβέρνηση, δεν σιχαίνομαι τον Ελληνισμό. ΄Αμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση πέφτω, σηκώνομαι όταν νοιώθω τον Ελληνισμό. Οι ενεργητικοί άνθρωποι δεν μπορεί παρά να είναι εθνικισταί»
«Φτάνουν πια οι Μάρτυρες. Χρειάζονται τώρα ήρωες. Γενείτε ήρωες. Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει».
Μία Εξομολόγηση του:
''Σιχαίνομαι τη φρονιμάδα σου. Αν μπορούσα να καταστρέψω μονος μου το κράτος το Ελληνικό θα το έκανα αμεσως. Τι χρησιμεύει ενα κράτος Ελληνικό που αντί κάθε άλλη εξωτερική πολιτική διορίζει προξένους στην Ανατολή και πρέσβεις στη Δυση και τους ξεπροβαδίζει με την μονάκριβη ευχή και οδηγία ''προσέχετε να μην γεννάτε ζητήματα'', Αν το κράτος δεν νοιώθει τι μπορεί και τι πρέπει να κάνει, δεν αξίζει να ζει. Έχουμε δυνάμεις αμέτρητες και στην Μακεδονία και στην Θράκη και σε όλη την Ανατολή. Και αν το κράτος δεν τις ξέρει, δεν θα πει πως πρέπει να μην τις ξέρω και εγώ. Και αν το κράτος τις αφήνει κρυμμένες ή σκόρπιες και δεν θέλει να τις περιμαζέψει, δεν είναι λόγος να μην τις περιμαζέψω εγώ, ή τουλάχιστον να προσπαθήσω. Ναι εσύ θα σώσεις το ρωμέικο, ω φρόνιμε. Ο καθένας πρέπει να ξέρει ότι σε αυτόν έλαχε να σώσει το έθνος του, έτσι θα προσπαθήσουν πολλοί και θα το σώσει όποιος μπορέσει. Και αλήθεια να ήταν πως ούτε έναν Έλληνα δεν βρίσκεις στην Μακεδονία, πρέπει να είναι Ελληνική η Μακεδονία. Άλλα κράτη αρπάζουν πολιτείες και χώρες και εμείς, και εκείνα που είναι δικά μας, και εκείνα δεν κρατούμε. Σκιαζόμαστε μην μας πουν οι Ευρωπαίοι πως δεν είναι δικά μας. Με ντροπή μας μεγάλη και δειλά-δειλά ξεστομίζουμε πως έχουμε κάποια επιρροή στην Μακεδονία , γιατί τι θα πει η κοινή γνώμη αν μας ακούσει; Αφού οι βουλγαροι την έχουν στο μάτι την Μακεδονία και φωνάζουν και την θέλουν δική τους, ταιριάζει να μην την θέλουμε εμείς; Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση η για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι' αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ . '' - ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Τα λόγια του αυτά είναι σήμερον τόσο επίκαιρα όσο ποτέ.
Η Αδιαλλαξία των Σκοπίων Κατευθυνόμενη Ο πόθος των Εβραίων να καταστήσουν κάποια ημέρα την Θεσσαλονίκη Εβραϊκή πόλη , σε συνδυασμό με την αδιαλλαξία των Σκοπιών στο θέμα του ονόματος Μακεδονία δεν αφήνουν αμφιβολία ότι ενεργούν κατ’ εντολήν και με την καθοδήγηση κάποιων ισχυρότατων κέντρων της υπερδύναμης και του παγκόσμιου σιωνιστικού κέντρου εξουσίας . Η απόφαση του ΝΑΤΟ να εγκαταστήσει βάσεις ραντάρ και πυραυλικών εγκαταστάσεων στα εδάφη της Πολωνίας, Τσεχίας παρά την λυσσώδη αντίδραση της Μόσχας δεν αφήνει αμφιβολία για τις προθέσεις των ΗΠΑ να στραφεί προς την Ευρασία. Τούτο ενισχύεται και από την εγκατάσταση Αμερικανικών βάσεων στην Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία και Ρουμανία, δηλαδή στις χώρες του Ανατολικού Ορθόδοξου Τόξου. Για την περαιτέρω διάβρωση του Ορθόδοξου Τόξου ενίσχυσαν το Ισλαμικό Τόξο στην Βαλκανική με την άγρια διάλυση της Γιουγκοσλαβίας , μιάς χώρας που κανέναν δεν απειλούσε και κανέναν δεν έβλαπτε. Η διάλυση έγινε με δύο πολέμους , τον πρώτο για την «ανεξαρτησία της » της Ισλαμικής Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και ο δεύτερος για την ανεξαρτητοποίηση του μουσουλμανικού Κοσσυφοπεδίου. Ητο δε τόση η αγριότης και εκδικητικότης κατά της Σερβίας ώστε κατέστρεψαν όλες τις βασικές της υποδομές χωρίς να υπάρχει λόγος γι’ αυτό, διότι την είχαν κυριολεκτικά ακρωτηριάσει και γονατίσει με τον αποκλεισμό. Ασφαλώς θα είχαν διαλύσει και την Ρωσία αν δεν αντιστεκόταν σθεναρά ο Πρόεδρος Πούτιν , ο οποίος κατόρθωσε να αντιστρέψει την αδυναμία της Ρωσίας και να την μεταβάλει σε υπολογίσιμη στρατιωτική και κυρίως οικονομική δύναμη . Η ανάδειξη της Ρωσίας σε πρώτη εξαγωγική χώρα αερίου και η εξάρτηση της Ευρώπης από τους ενεργειακούς πόρους της Ρωσία και τις αγορές της Κίνας , άλλαξαν την γεωστρατηγική ισορροπία της Ευρασίας υπέρ της Ρωσίας και της Κίνας. Ωστόσο η Ε.Ε δεν μπόρεσε ακόμη να αρθρώσει μια δική της εξωτερική πολιτική και πολιτική άμυνας, αλλά παραμένει ουραγός των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια πρέπει να ιδούμε και τις δυσκολίες της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής μετά τα ανοίγματα στο θέμα της ενέργειας προς την Ρωσία και των αγορών προς την Κίνα . Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η Ελλάς βρίσκεται σε κομβικό σημείο όπου συνάπτεται η Ευρώπη με την Ασία και την Αφρική και ως εκ τούτου η στρατηγική της αξία είναι εκ των ων οικ άνευ για τον δυτικό κόσμο. Το πρόβλημα της Ελλάδος οφείλεται στην ανίκανη και διεφθαρμένη πολιτική μας ηγεσία. Αυτή δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτεί τα εθνικά δίκαια της χώρας , διότι εκβιάζεται από σκάνδαλα, διαφθορά αλλά και από τα υπέρογκα χρέη λόγω της ασκουμένης κακής οικονομικής διαχείρισης . Όταν ένα κράτος-όπως και μια οικογένεια- ζει με δανεικά είναι επόμενο να χρεωκοπήσει και να δέχεται κάθε είδους εκβιασμούς που αρχίζουν από τα πιο απλά(αγορά εξοπλισμών) και καταλήγουν στα πιο σοβαρά την υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα και στα θέματα της εθνικής ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητος .
ΕΙΚΟΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΝ: ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ;
Σχέδιο Σονενφέλντ: Ο Σόνενφελντ είναι Αμερικανός καθηγητής Εβραικής καταγωγής . Αυτός χρημάτισε βοηθός στην Ομάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού Κίσιγκερ για την αλλαγή της Αρχιτεκτονικής της Βαλκανικής και του Κόσμου στην δεκαετία του 60 και είναι ο αρχιτέκτων του ομωνύμου Σχεδίου Σονενφέλντ . Το σχέδιο τούτο έφερε εις φως της δημοσιότητος ο ευπατρίδης, συγραφέας και εκδότης της Εγκυκλοπαίδειας «ΗΛΙΟΣ» Ιωάννης Πασσάς στις αρχές της δεκαετίας του 70’. Σε κάποιο από τα επαγγελματικά του ταξίδια στην Ελβετία φίλος του Εβραίος , του εκμηστηριεύθηκε την πληροφορία περί υπάρξεως μυστικού σχεδίου σε βάρος της Ελλάδος . Τούτο προέβλεπε την αλλαγή των συνόρων της Βαλκανικής και τον ακρωτηριασμό χωρών, μεταξύ δε αυτών και της Ελλάδος. Ο Ιωάννης Πασσάς ταράχθηκε και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα παρουσιάσθηκε στον δικτάτορα Παπαδόπουλο και του ανέφερε το γεγονός. Ο τελευταίος εκάλεσε αμέσως τον διοικητή της ΚΥΠ Ρουφογάλη και τον ρώτησε αν γνωρίζει κάτι περί του εν λόγω σχεδίου, και αυτός του απήντησε αρνητικώς. Μετά παρέλευση 2-3 μηνών ο διοικητής την ΚΥΠ επιβεβαίωσε την πληροφορία και την μετεβίβασε στον δικτότορα. Η πληροφορία του Ιωάννη Πασσάς είχε διασταυρωθεί και ήτο αληθινή. Και όλα αυτά συνέβαιναν όταν ακόμη υπήρχε η διαίρεση των Βαλκανίων που είχε επιβληθεί επί τη βάσει του διπολικού συστήματος μετά τον Β! ΠΠ. Περί το τέλος της δεκαετίας του 70’ όταν πρωθυπουργός ήτο ο Κ. Καραμανλής το ΚΚΕ έφερε προς συζήτησιν στην Βουλή το θέμα του Σχεδίου Σονενφέλντ, το οποίον είχε γίνει αντικείμενο συζητήσεως όλα εκείνα τα χρόνια . Καίτοι το θέμα είχε εγγραφεί προς συζήτησιν στη Βουλή τούτο για άγνωστους λόγους ποτέ δεν συζητήθηκε. . Όλα αυτά τα χρόνια όσοι εξ ημών ανέφεραν το σχέδιο τούτο μας αποκαλούσαν συνωμότες, ουτοπιστές, αντισιωνιστές, υπερπατριώτες, κομμουνιστές , εθνικιστές κ.α Τα χρόνια πέρασαν και τώρα τα «αυγά του φιδιού» που καλείται Σχέδιο Σονενφέλντ γέννησαν φιδάκια που άρχισαν να μεγαλώνουν να έρπουν , να δαγκώνουν και να απειλούν τους γείτονες τους και την διεθνή ειρήνη. Μερικά από αυτά είναι το Κοσυφοπέδιο, η Βοσνία, τα Σκόπια, η Τσαμουριά, η Δυτική Θράκη, το Ψευδοκράτος της Κατεχομένης Κύπρου κ.α
Οι Εγκληματίες Πολέμου…
Η μονομερής ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου που έγινε στις 18 Φεβρ. 2008 ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου σε όλες τις μειονότητες όχι μόνον στα ταραγμένα Βαλκάνια αλλά και στον κόσμο ολόκληρο . Διότι στο εξής θα αποτελεί το παράδειγμα ότι μια εθνότης μπορεί με την χρήση των όπλων να διεκδικήσει και να επιτύχει την ανεξαρτησία της από την διεθνή κοινότητα. Το θέμα τούτο θα είναι στην επικαιρότητα όσο συνεχίζεται η κηδεμόνευση των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου από τους Αγγλοαμερικανούς ιμπεριαλιστές . Ουσιαστικά το διπλωματικό πραξικόπημα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο ισοδυναμεί με ένα νέο «διαμελιστικό βομβαρδισμό» της Σερβίας και την υποβάθμιση της σε ένα κράτος δευτέρας κατηγορίας.
Το Σ.Α. του ΟΗΕ έπρεπε να προβεί σε εξέταση της κατάστασης και να λάβει «άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για την επιστροφή στη διαδικασία πολιτικής διευθέτησης, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ψηφίσματος 1244 του Σ.Α. του ΟΗΕ», θεωρώντας ότι οι ενέργειες της Πρίστινα παραβίασαν κατά σειρά «την κυριαρχία της Σερβικής Δημοκρατίας, τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ, το ψήφισμα 1244 του Σ.Α. του ΟΗΕ, τις Αρχές της Τελικής Πράξης του Ελσίνκι, τα συνταγματικά πλαίσια του Κοσόβου, τις συμφωνίες υψηλού επιπέδου στην Ομάδα Επαφής». «Η Ρωσία υποστηρίζει πλήρως την αντίδραση της ηγεσίας της Σερβίας στα γεγονότα στο Κόσοβο, τις δίκαιες απαιτήσεις της να αποκατασταθεί η εδαφική ακεραιότητα της χώρας». Οι ΗΠΑ έχουν φτιάξει τρία προγεφυρώματα στην Ευρώπη για να την ελέγχουν και μέσω αυτών να ελέγχουν τους αγωγούς πετρελαίου από την Υπερκαυκασία προς Ευρώπη μέσω των Βαλκανίων, ήτοι : α/ Βοσνία-Ερζεγοβίνη, β/ Κοσσυφοπέδιο και γ/ Σκόπια. Πέραν τούτων μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως το Αμερικανοκρατούμενο ΝΑΤΟ προώθησε την διάταξη του προς Ανατολάς και ελέγχει τις Βαλτικές χώρες καθώς και την Πολωνία, Τσεχία , Ουγγαρία . Επίσης ελέγχει τις Βαλκανικές χώρες, ήτοι : Ρουμανία , Βουλγαρία και Αλβανία στα εδάφη των οποίων έχει μεταφέρει τις βάσεις της Γερμανίας για να βρίσκεται πλησιέστερα στην Κεντρική Ασία και στα πετρέλαια του Καυκάσου. Η γεωστρατηγική αξία της Βαλκανικής από αρχαιοτάτης εποχής προσφέρεται για εισβολή είτε από την Ασία προς την Ευρώπη και τανάπαλιν. Αυτό επιβεβαιώνεται από την εισβολή των Περσών, των Ρωμαίων, των Φράγγων, των Βυζαντινών, των Οθωμανών, των Γερμανών, των Άγγλο-Γάλλων και τώρα των Αμεριανών. Στην παρούσα εποχή είναι ο χώρος διελεύσεως των αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου από την Κεντρική Ασία προς Ευρώπη και Αμερική. Επομένως τα περί εγκληματιών πολέμου και τρομοκρατίας είναι μυθεύματα για να ελέγχουν ανεξέλεγκτα την περιοχή συμφερόντων τους. Για παράδειγμα παλαιότερον ο Μουαμάρ Καντάφι της Λιβύης ήτο το «μαύρο πρόβατο » τώρα έγινε αυτομάτως καλός και άρχισαν τις δοσοληψίες μαζί του. Όλα θυσιάζονται στο βωμό του χρήματος. Με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας η Ευρώπη απέκτησε δύο μόνιμες πληγές, ήτοι:
1/ Το πρόβλημα του Κοσσυφοπεδίου και
2/ Το πρόβλημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων.
Αυτές τις εστίες θα τις εκμεταλλεύονται προς όφελος της οι ΗΠΑ για να ελέγχουν την Ευρώπη, διότι οι Ευρωπαίοι δεν είναι ικανοί να ασφαλίσουν τα του οίκου τους. Η ανεξαρτητοποίηση του Κοσσυφοπεδίου θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στην Βαλκανική . Η αλλαγή συνόρων στην Βαλκανική θα παρασύρει τις χώρες της περιοχής σε διενέξεις και συγκρούσεις, διότι η Βαλκανική είναι μωσαϊκό εθνοτήτων. Εφαρμόζουν για μια ακόμη φορά το πάγιο δόγμα του «διαίρει και βασίλευε » των μεγάλων δυνάμεων .
«Διαίρει και βασίλευε» στα Βαλκάνια Ιδιαίτερα όμως προβλήματα ενδέχεται να δημιουργήσει και στην χώρα μας η οποία απειλείται πανταχόθεν. Η Βουλγαρία αντιμετωπίζει κι’ αυτή απειλή από την Τουρκία διότι στο έδαφος της κατοικούν μουσουλμανικοί πληθυσμοί , τους οποίους χειραγωγεί η Τουρκία για την αυτονόμηση τους. Η προσεχής ανεξαρτοποίηση του Κοσσυφοπεδίου θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στα Βαλκάνια και ενδέχεται να επεκταθεί και στην Ελληνική Θράκη όπου ζει μουσουλμανική μειονότητα . Πέραν τούτου με την ανεξαρτοποίηση του Κοσσυφοπεδίου και την τυχόν διάλυση του κρατιδίου των Σκοπίων ενδέχεται να δημιουργηθεί η Μεγάλη Αλβανία , με όλες τις δυσμενείς συνέπειες για την σταθερότητα και ομαλότητα στον χώρο της Βαλκανικής. Αν όμως το υβριδικό τούτο κρατίδιο κατορθώσει να επιβιώσει τότε μελλοντικά ο κίνδυνος πνευματικής και εδαφικής απειλής κατά της Ελληνικής επικράτειας θα είναι μέγιστος. Τούτο έχει παραδεχθεί και η Ακαδημία Αθηνών. Ακόμη κι’ αν όλοι παραχωρήσουν το όνομα «Μακεδονία» ή παράγωγο αυτού στα Σκόπια εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να τους δώσουμε τον τίτλο του Μακεδόνα διότι έτσι τους κάνουμε συνιδιοκτήτες της μεγάλης Ελληνικής Μακεδονικής κληρονομιάς. Μόνον σε μια περίπτωση θα ήτο δυνατόν να τους παραχωρήσουμε το όνομα «Μακεδονία» , κι’ αυτή είναι να δηλώσουν ότι είναι Έλληνες και επιθυμούν να ενωθούν με την Ελλάδα. Κόσοβο μπορεί να δημιουργηθεί και στην Ισπανία με τους Βάσκους και Καταλανούς, και στην Γαλλία με την Κορσική, και στην Βρετανία με την Σκωτία και Ουαλία και στην Βοσνία με τους Σερβοβόσνιους και στα Σκόπια με τους Αλβανούς του Τετόβου και σε πάμπολλες περιοχές του πλανήτη μας, όπου κάθε μικρή ή μεγάλη εθνότητα θα ζητήσει την ανεξαρτησία της. Η διεθνής κοινότητα ενώ είναι λίαν ευαίσθητη απέναντι στους Αλβανούς του Κοσυφοπεδίου παρουσιάζονται αναίσθητοι απέναντι στους Κούρδους και στους Παλαιστινίους στους οποίους αρνείται πεισμόνως η Τουρκία και το Ισραήλ να χορηγήσουν ανεξαρτησία για την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους
Οι Σέρβοι από θύματα έγιναν θύτες Η CIA στήριξε τους Αλβανούς αντάρτες του Κοσσυπεδίου και με χρήματα του Αμερικανοαλβανικού λόμπι(ναρκοδολάρια) χρηματοδότησαν τον αποσχιστικό αγώνα από την πρώην Γιουγκοσλαβία. Τα στρατεύματα κατοχής του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν την ειρήνη όπως υπόσχονταν. Στην Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας ψάχνουν ακόμη για εγκληματίες του Βοσνιακού πολέμου. Οι εκδικητικές επιχειρήσεις για την σύλληψη υπόπτων, κατέληξαν σε φιάσκο. Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με τον εγκλεισμό του Σέρβου ηγέτη Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.σε λευκό κελί χωρίς να του επιτρέπεται η θεραπεία του σε νοσοκομείο- σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών- εσκεμμένα τον εθανάτωσε για να τον εκδικηθεί για την απείθεια του στις εντολές της διεθνούς εξουσίας. Κι’ αυτό διότι δεν προέκυπταν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του και η καταδικαστική του απόφαση θα ήτο νομικά έωλη και αμφισβητήσιμη. Η εκδικητική και καθόλου αντικειμενική εισαγγελεύς Κάρλα Ντε Πόντε, ως άλλη Μαινάδα, ξεχύθηκε παντού να ανεύρει τον Σερβοβόσνιο ηγέτη Ράντοβαν Κάρατζιτς και τον στρατηγό Ράνκο Μπλάντιτς, προκειμένου να τους π΄ροσαγάγει ενώπιον του στημένου ειδικού δικαστηρίου(του επωνομαζόμενου και «καγκουροδικίου») της Χάγης, χωρίς ως τώρα να το κατορθώσει. Εξ άλλου το ίδιο δικαστήριο κατεδίκασε σε 20ετή κάθειρξη τον Σερβοβόσνιο Ντούσαν Τάντιτς. Και ασφαλώς θα συμφωνούσαμε αν όλοι οι εγκληματίες λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Όμως φαίνεται ότι η δικαιοσύνη της διεθνούς εξουσίας δεν είναι τυφλή, αλλά μονόφθαλμη. Βλέπει μόνον τους εχθρούς του Συστήματος και χαρίζεται επί χρόνια στους πραγματικούς εγκληματίες πολέμου:
α/ Οι Τούρκοι στην Βόρεια Κύπρο. Κανένας ΟΗΕ και καμιά διεθνής κοινότητα δεν ενοχλείται από τα εγκλήματα πολέμου του Ραούφ Ντενκτάς , των Τούρκων στρατηγών και του ηθικού αυτουργού της Κυπριακής Τραγωδίας , του διαβόητου «σφαγέα» κ. Χένρι Κίσσιγκερ που ευθύνονται:
1/ για τον θάνατο 5.000 Κυπρίων αμάχων ,
2/ την εν ψυχρώ δολοφονία 1.650 Ελληνοκυπρίων και Ελλαδιτών αιχμαλώτων πολέμου και
3/ το ξερρίζωμα 200.000 προσφύγων από τις εστίες τους το 1974.
Το έγκλημα τούτο ομολόγησε ο ίδιος ο Ντενκτάς πριν χρόνια χωρίς να κινηθεί καμιά διαδικασία προσαγωγής του σε διεθνές δικαστήριο. Οι αιχμάλωτοι πέρασαν από «λεπίδι» στην τουρκοκρατούμενη Κύπρο, δήλωσε κυνικά. Προφανώς κάποια ασυλία τους καλύπτει.
β/ Οι Τούρκοι σκοτώνουν στο Κουρδιστάν. Στραβά μάτια κάνουν στους Τούρκους στρατηγούς που σφάζουν, σκοτώνουν, βιάζουν τους Κουρδικούς πληθυσμό, βομβαρδίζουν και πυρπολούν τα Κουρδικά χωριά, ξερριζώνουν τους κατοίκους από τις εστίες τους, βασανίζουν αμάχους, σκοτώνουν και φυλακίζουν δημοσιογράφους κ.α. Μήπως κι αυτοί έχουν ασυλία επειδή ενεργούν με όπλα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ;
γ/ Το Ισραήλ σκοτώνει ανεξέλεγκτα Παλαιστινίους. Προσπαθούν ακόμη και σήμερα να πιάσουν τους εγκληματίες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ποιοι θα ρωτήσετε ; Αυτοί που σκοτώνουν και σακατεύουν αμάχους Παλαιστινίους (έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά που πετούν πέτρες). Επίσης πυρπολούν σπίτια, εκτελούν συλλογικά αντίποινα εναντίον του Παλαιστινιακού πληθυσμού, τους στερούν το νερό, την εργασία, την επικοινωνία με άλλες περιοχές, εξευτελίζουν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια και παραβιάζουν τις Ειρηνευτικές συνομιλίες και τα ψηφίσματα-αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ως τώρα έχουν κάνει δύο εισβολές στο Λίβανο και δεν άφησαν τίποτα όρθιο , αλλά κανείς δεν μίλησε για τιμωρία των εγκληματιών πολέμου. Αυτοί έχουν πλήρη ασυλία-ασυδοσία θα λέγαμε- επειδή το πανίσχυρο Εβραϊκό λόμπυ στις ΗΠΑ είναι κράτος εν κράτει, και ελέγχει τα κέντρα της διεθνούς εξουσίας;
δ/ Αλλού είναι οι Εγκληματίες. Δεν ψάχνουν να βρουν τους εγκληματίες πολέμου του Ιρακινού λαού; Εκεί οι σύμμαχοι «έφαγαν» με τους βάρβαρους βομβαρδισμούς και το εγκληματικό εμπάργκο άνω του 1.500.000 ψυχές -κυρίως αμάχους γέροντες, αρρώστους και γυναικόπαιδα. Που να τους βρουν ; Μα στον Λευκό Οίκο, στον ΟΗΕ και στο ΝΑΤΟ. Αλλά και στην λοιπή Βοσνία (Ισλαμική και Κροατική) αν έψαχναν θα εύρισκαν, αν όχι περισσότερους, τουλάχιστον ισάριθμους εγκληματίες με τους Σερβοβόσνιους. Φθάνει λοιπόν η υποκρισία. Εκτός κι αν όλα γίνονται για την πρόκληση ανωμαλιών στην Βαλκανική (και άρα προβλημάτων στην Ε.Ε) γιατί αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια τους. Όσοι όμως διαιρούν τους λαούς για να τους εκμεταλλεύονται είναι εχθροί του Ελληνισμού. Το Ελληνικό πνεύμα είναι υπέρ της συνενώσεως και της συνεργασίας των λαών και όχι υπέρ της διαιρέσεως και της εκμεταλλεύσεως των. Οι λαοί για να προκόψουν χρειάζονται Ειρήνη , Φιλία και Συνεργασία. Ο Πόλεμος εξυπηρετεί μόνον την διεθνή εξουσία και την ολιγαρχία του πλούτου.




ΔΥΟ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Όλοι σχεδόν οι αρχαίοι Ελληνες συγγραφείς που αναφέρονται στους προϊστορικούς χρόνους –τους οποίους οι σύγχρονοι εβάπτισαν απαξιωτικά ως «Μυθολογία»-συμφωνούν ότι στο παρελθόν υπήρξε ένας υψηλότατος τεχνολογικός πολιτισμός που κατεστράφη συνεπεία ενός μεγάλου Κατακλυσμού. Ο Ησίοδος τον αναφέρει ως «Χρυσή Εποχή». Παρόμοιες αναφορές συναντώνται στις μυθολογίες άλλων αρχαίων λαών (πχ στο Σουμερικό Επος του Γκιλγκαμές, στην «Ιερά» Ινδική λογοτεχνία, στα ιερά βιβλία του Περσικού Ζωροαστρισμού, στους μύθους των Βορειοευρωπαίων, στους θρύλους των Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής, στους μύθους των λαών της Ωκεανίας κτλ).
Ο πολιτισμός αυτός έχει αφήσει πολυάριθμες σφραγίδες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υδρογείου που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ( π. χ Γοργόνειο της Αθηνάς με την αναπαράσταση της Μέδουσας Γοργούς, διπλοί πελέκεις, αγκυλωτοί σταυροί, σπείρες, αετώματα, ρόδακες, κίονες ναών, βραχογραφίες, τρίαινες,, όφεις, μαίανδροι, μεγαλιθικές κατασκευές κ.ο.κ) Τέτοια σύμβολα συναντά κανείς εκτός από την περιοχή του Αιγαίου-που είναι αποδεδειγμένα το επίκεντρο αυτού του πολιτισμού - και στην Ιταλία, πέριξ της Μεσογείου, στην Βόρεια Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Κεντρική Ασία, Κίνα, Ιαπωνία, Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική , Περσία , Ινδίες και ως τον Ειρηνικό Ωκεανό και γενικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υδρογείου. Εξ αυτού συνάγεται ότι υπήρξε ένας προηγμένος πολιτισμός που διεδόθη παγκοσμίως. Όλοι οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς συμφωνούν προς τούτο(Πλάτων «Τίμαιος» , Απολλόδωρος, Σικελιώτης κ. α) Πως ήτο δυνατόν απομακρυσμένοι αλλήλων λαοί όπως οι Ινκας, Μάγιας, Ατζέκοι, Τολτέκοι, της Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής, οι Ινδιάνοι του Οχάιο και του Ουισκόνσιν , οι Αινού (Ιωνες) της Ιαπωνίας, οι Ασσυροβαβυλώνιοι και Σουμέριοι της Μεσοποταμίας, οι Ινδοί, οι Μαορί των Νησιών του Πάσχα, οι Βορειοευρωπαίοι Ρούναρ κ.ο.κ να έχουν τα ίδια σύμβολα με τους Αιγαίους δημιουργούς του εν λόγω θαυμαστού τεχνολογικού πολιτισμού ;

ΕΡΩΤΗΣΙΣ 1η
Γιατί δεν έχει γίνει μέχρι τώρα εκ μέρους της Εληνικής Πολιτείας , της Ακαδημίας Αθηνών, των ΑΕΙ μια συνολική συγκριτική μελέτη των ανα τον κόσμο πολιτισμών , για να διαπιστωθεί η αλληλοεπίδραση των και το πρώτο κεντρικό εργαστήριο αυτού του πολιτισμού;

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ 1η
Διότι μια τέτοια μελέτη θα επιβεβαιώσει την συγγένεια όλων των ανά τον κόσμο προϊστορικών πολιτιστικών σπαραγμάτων με τον μητρικό τους αρχέτυπο , δηλαδή τον Αιγαιατικό Πολιτισμό. Έτσι θα αποδειχθεί ότι ο πρώτος πνευματικός και ανθρωπιστικός Πολιτισμός του κόσμου εξεπήγασε από το Αιγαίο και δια των Ελλήνων θαλασσοπόρων διεδόθη στα πέρατα της Οικουμένης . Και ο νοών νοήτω.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ 2η
Γιατί φθονούν τα Ελληνικά Γράμματα και αντιμάχονται τις Κλασσικές και Προιστοιρκές πηγές των Αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων-και όχι μόνον - οι οποίοι παραπέμπουν στην ύπαρξη ενός υψηλότατου Προκατακλυσμιαίου Αιγαιατικού Πολιτισμού που έδωσε το φως στην Οικουμένη;
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ 2α
1/ Διότι φοβούνται την αποκάλυψη της Αλήθειας , σύμφωνα με την οποίαν ο Πολιτισμός ξεκίνησε από τον πέριξ του Αιγαίου χώρο αρκετές δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν και διεδόθη προοδευτικά στον άλλο κόσμο. Αν όμως φανερωθεί τούτο , ότι δηλαδή προϋπήρξε ο Αιγαιατικός Πολιτισμός (όπως μαρτυρούν οι αρχαιολογικές ανασκαφές, οι ιστορικές και προϊστορικές πηγές και οι σύγχρονες επιστημονικές έρευνες) τότε φοβούνται ότι θα υποσκελισθεί η Βίβλος που αναφέρει ψευδώς ότι ο κόσμος κτίσθηκε το 4,992 π. Χ
2/ Αν όμως συμβεί τούτο θα επιφέρει την κατάρρευση των ψευδολογιών που βάσισαν εδώ και 1700 χρόνια το σαθρό Εξουσιαστικό τους Σύστημα και θα επιφέρει την κατάρρευση τούτου.

3/ Τέλος , αν αποκαλυφθεί η συνωμοσία τους θα επιφέρει την ιστορική καταδίκη των ενόχων , οι οποίοι ακόμη συνεχίζουν να ασελγούν σε βάρος του Ελληνικού Πνευματικού και Ανθρωπιστικού Πολιτισμού και βιάζουν την ανθρωπότητα.



Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
[του Υποστρατήγου ε.α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη ]
Γενικά
Τον τελευταίο καιρό τα παγκόσμια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης(ΜΜΕ) ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για τα Ελληνικά πράγματα, τον Ελληνικό Πολιτισμό και γενικότερα για την χώρα μας. Αυτό απο μιάς απόψεως είναι θετικό, διότι φανερώνει ότι έχουμε αναβαθμισθεί σαν Εθνος και παίζουμε κάποιο ρόλο στο διεθνές “Γίγνεσθαι”. Απο την άλλη όμως το ενδιαφέρον τους είναι τόσο αρνητικό και βιτριολικό για κάθε τι το Ελληνικό , ώστε πρέπει να μας εμβάλλει σε ανησυχία και να μας συσπειρώσει άπαντες για ν’ αντιμετωπίσουμε την νέα σοβαρή επιβουλή, που γίνεται απειλητικότερη όταν χρησιμοποιεί την σύγχρονη τεχνολογία.

Πληροφόρηση-Ψυχαγωγία: τα Νέα Οπλικά Συστήματα

Τα νέα Οπλικά Συστήματα της εποχής της Πληροφορικής δεν είναι μόνον οι πύραυλοι και οι έξυπνες βόμβες , αλλά και τα σύγχρονα ΜΜΕ. Πρόκειται για τα αθέατα όπλα που α/ προσβάλλουν την σκέψη, την ψυχή και το ηθικό των πολιτών και παραλύουν την δύναμη θελήσεως τους, β/ απομονώνουν τον λαό που θέλουν να πλήξουν και τον κάνουν μισητό απο την διεθνή κοινότητα,
(περίπτωση Ιρακινών, Σέρβων, Παλαιστινίων κλπ) γ/ προδιαθέτουν ευμενώς την διεθνή κοινότητα προς επιβολή κυρώσεων κατά της χώρας-στόχου.
Δεν θα ήτο υπερβολή αν πούμε ότι τα ΜΜΕ είναι ότι ήσαν στον Α! Π.Π τα Πολυβόλα και στον Β! Π.Π τα Στούκας, τα Αρματα Μάχης, η Γερμανική
5 η Φάλαγγα, και οι Ατομικές Βόμβες που έπεσαν στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι, όπλα που έκριναν την τύχη του πολέμου. Στο Βιετνάμ η ήττα των Αμερικανών οφείλεται στην τηλεόραση. Αντίθετα, η νίκη των συμμάχων στον Πόλεμο στον Κόλπο και στο Κόσσοβο κρίθηκε, όχι τόσο απο την αποτελεσματικότητα των οπλικών συστημάτων, όσο απο την επιτυχή δράση των ΜΜΕ, και ιδιαιτέρως απο την τηλεοπτική εικόνα. Το μυστικό της επιτυχίας των σύγχρονων ΜΜΕ έγκειται στο ότι μπορούν να παρουσιάζουν κατά το δοκούν την “Εικονική Πραγματικότητα” , διαστρέφοντας την-προς το καλύτερο, ή προς το χειρότερο- ή βάζοντας ακόμη και ψεύτικη εικόνα (περίπτωση κορμοράνου της Αλάσκας που προβλήθηκε στον Πόλεμο στον Κόλπο), είτε τέλος αποσιωπώντας την πραγματικότητα, ανάλογα με τα συμφέροντα τους.
Η Επιτροπή κατά της Ανθελληνικής Προπαγάνδας (American-Hellenic Media Project) υπό τον Δρ. Κ. Σπυρόπουλο και των άξιων συνεργατών της επιτροπής αυτής , ήτο αναγκαιοτάτη σήμερον. Την ιδέα συνέλαβον πρώτοι οι Εβραίοι της Αμερικής, οι οποίοι ίδρυσαν την Επιτροπή Αντι- Δυσφημίσεως των Εβραίων και του Ολοκαυτώματος, διότι αντελήφθησαν την σπουδαιότητα που έχει η αντιμετώπιση των επιθέσεων απο τα ΜΜΕ, εναντίον μιάς μικρής εθνότητος και ιδιαιτέρως στον εγκέφαλο της Αμερικανικής υπερδύναμης.

Η Κινητοποίηση του Ελληνισμού

Δυστυχώς, το Ελληνικό Κράτος και η Διπλωματική μας Υπηρεσία με τον γραφειοκρατικό και ωχ! αδερφικό χαρακτήρα του, δεν φημίζονται για την ικανότητα να οργανώνουν και να φέρνουν σε πέρας τόσο λεπτές επιχειρήσεις ενημέρωσης, διότι η πολιτική μας σε γενικές γραμμές χαράσσεται απο τα ίδια εκείνα κέντρα που ευθύνονται για τις επιθέσεις εναντίον μας(Στέητ Ντιπάρτμεντ, Πεντάγωνο, CIA κλπ). Επομένως τα χέρια της Πολιτείας είναι είτε παράλυτα, είτε δεμένα. Ζούμε σε μιά εξαιρετικά επικίνδυνη εποχή όπου πολλοί άνθρωποι αδυνατουν ακόμη να αντιληφθούν το βάθος της διαλύσεως και αποσυνθέσεως που συμβαίνει σήμερον, και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ. Αυτό όμως είναι δυνατόν να δημιουργήσει στο μέλλον σοβαρότατους κινδύνους σε βάρος μας, ακόμη δε και σε βάρος της φυσικής ασφάλειας των ομογενών . Πρέπει λοιπόν να συσπειρωθούμε και ν’ αντιδράσουμε στα δόλια και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Τύπου, και στις εκπομπές της Τηλεοράσεως- Ραδιοφώνου και των ταινιών του Χόλλυγουντ, τα οποία τις τελευταίες δεκαετίες επιδίδονται συστηματικά στην κατασπίλωση και δαιμονοποίηση όχι μόνον των λαών που διατηρούν πατροπαράδους δεσμούς φιλίας και κοινές θρησκευτικές πεποιθήσεις με εμάς( Ρώσσοι, Σέρβοι, Αρμένιοι, Αραβες κ.ο.κ ) αλλά και ημών των Ελλήνων.
Η όλο και πιό συχνή εμφάνιση στα ΜΜΕ ανθελληνικών δημοσιευμάτων δεν μπορεί να εξηγηθεί μόνον απο την αύξηση του αριθμού των ψυχοπαθών στην Αμερικανική κοινωνία. Πρέπει ν’ αναζητηθεί και σε άλλους λόγους, τους οποίους θα αναλύσουμε στα επόμενα άρθρα. Πάντως, πρέπει να επισημάνουμε επιγραμματικά ότι ο δυτικός ψευτο-πολιτισμός έχει κάνει τόση βλάβη στο ανθρώπινο γένος, ώστε πολλοί τώρα αρχίζουν να ψάχνουν για εναλλακτική λύση, που δεν είναι άλλη απο το Ελληνικό Πνεύμα . Και φυσικά εμείς οι Ελληνες αλλά και αρκετοί φιλέλληνες, που λόγω παραδόσεων αρθρώνουμε ακόμη κάποιο διαφορετικό- κατ’ αυτούς αιρετικό λόγο- πρέπει να καταδικασθούμε και να καθήσουμε στην πυρά, όπως στον Μεσαίωνα.
Επομένως, είναι ζήτημα όχι μόνον αντικειμενικής πληροφόρησης και λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών, που τείνουν να συρρικνωθούν με την φίμωση του τύπου, αλλά και ζήτημα ζωής και θανάτου, όταν αρθρώνονται ρατσιστικές, φασιστικές και ολοκληρωτικές ιδέες, που μπορούν να καταλήξουν σε πογκρόμ εναντίον μιάς μικρής εθνότητος, όπωςσυμβαίνει με τους Παλαιστινίους, Κούρδους κλπ, και παλαιότερον συνέβη με τους Αρμενίους και Εβραίους.

Οι Ψευδολογίες κατά της Ελλάδος

Η ύπουλη και μακροχρόνια ανθελληνική προπαγάνδα κατόρθωσε να κάνει εμάς τους Ελληνες να ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας. Οσο καιρό υπήρχε η Σοβιετική Ενωση μας κατηγορούσαν σαν “Κομμουνιστές”, παρότι η Ελλάς ήτο η μοναδική χώρα στον κόσμο που αντιμετώπισε επιτυχώς την ξενοκίνητη κομμουνιστική επιβουλή το 1945-1949 . Οταν έπεσε το Σοβιετικό καθεστώς τα ύπουλα ανθελληνικά κέντρα ανεκάλυψαν άλλους μύθους, όπως την φιλία μας με τους “κακούς” Σέρβους, την κοινή μας Ορθόδοξη πίστη με τους Ρώσσους, η οποία δεν τους αρέσει διότι αντιστέκεται στα κελεύματα του πάπα της Ρώμης, την πατροπαράδοτη φιλία μας προς Αραβες και άλλους μικρούς, αδύναμους ή καταφρονημένους λαούς(Παλαιστινίους, Αρμενίους, Κούρδους, κλπ)
Επίσης στο στόχαστρο τους μπήκε και ο Ελληνικός Πολιτισμός αρχαίος και νεώτερος, με τις αντιεπιστημονικές και ανιστόριτες ψευδολογίες του Φράνσις Μπερνάλ περί “Μαύρης Αθηνάς”, περί “Ινδοευρωπαίων” που ήλθαν ξανά στην επιφάνεια, εισαγωγής εξ Ανατολών του Πολιτισμού(απο τους Φοίνικες, Εβραίους, Αιγυπτίους και Βαβυλωνίους) καί άλλων ασύστολων ψευδολογιών.
Οι ιδεολογικοί τους ταγοί, όπως οι Χάντιγκτον, Κίσσιγκερ , Μπρεζίνσκυ κ.α εγκαινίασαν ανθελληνικά δόγματα για να μας απομονώσουν απο τον Δυτικό κόσμο, με το αιτιολογικό ότι δεν είμαστε γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, η Ορθοδοξία είναι ανατολική και οπισθοδρομική θρησκεία, ότι τάχα δεν είμαστε συνεπείς στο ΝΑΤΟ, έχουμε αντι-Αμερικανικά αισθήματα,ότι ειμαστε τρομοκράτες και υποθάλπτουμε την Τρομοκτατία, και άλλες κακόβουλες ανοησίες. Αντίθετα, στήριξαν και στηρίζουν με όλα τα μέσα την φασιτική Τουρκία και την προβάλλουν σαν υπόδειγμα στην περιοχή.

Τα Ανθελληνικά Κέντρα

Τα ανθελληνικά αυτά κέντρα ευρίσκονται στον εγκέφαλο της Αμερικανικής Διοικήσεως, όπως λ. χ στον Λευκό Οίκο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το Πεντάγωνο, τις Μυστικές Υπηρεσίες, στα Πανεπιστήμια(ακόμη και στις έδρες Κλασσικών και Νεοελληνικών σπουδών) και ολιγότερο στο Κογκρέσσο. Ασκούν δε ολοκληρωτικό έλεγχο στα ελεγχόμενα ΜΜΕ και Ψυχαγωγίας, απο μιά μικρή πλουτοκρατική ολιγαρχία γνωστής εθνότητος. Ολοι γνωρίζουν την τρομοκρατία που ασκεί κάθε άνοιξη το ανθελληνικότατο Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε μιά κατ’ εξοχήν τουριστική χώρα, όπως η δική μας, με τις Ταξιδιωτικές Οδηγίες για να μην ταξιδεύουν στην Ελλάδα οι Αμερικανοί, διότι τάχα είναι ανασφαλείς.

Ο Συνωμοτικός Εγκέφαλος

Ο εγκέφαλος της συνωμοσίας είναι η Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, η οποία σχεδιάζει επι δεκαετίες την γενική στρατηγική του κόσμου εν κρυπτώ και παραβύστω, και ερήμην των λάων. [Αυτή εσχεδίασε και τον βομβαρδισμό στο Κόσσοβο]. Είναι μυστική οργάνωση και δεν γνωρίζουμε την Ημερησία Διάταξη των Θεμάτων που συζητά, εκτός ελαχίστων ακριτομυθιών, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα με τίτλο The New World Order Hits DC “Spotlight”, Vol.25,N.16 26 Apr. Ed. 1999. Τα μέλη και η στρατηγική της περιέχονται στο Krieg’s A H “The Satori “ (“The Satori & the New Mandarins” Portman Papers, N Curry TA3 6NL) Εχει μέλη της την διεθνή πλουτοκρατία και επικεφαλής βρίσκονται ο Κίσσιγκερ και η Ολμπράιτ , οι οποίοι σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου Κλίντον “πίεζαν και πίεζαν “ για τους βομβαρδισμούς. Μήπως ο Κίσσιγκερ δεν είναι ο σφαγέας της Κύπρου; Αυτός δεν είπε ότι πρέπει να εξαφανίσουμε τους Ελληνες διότι είναι δυσκολοδιοίκητοι ….; Η Ομάδα αυτή συνωμοτεί εναντίον των λαών πίσω απο επτασφράγισες πόρτες, χωρίς να ανακοινώνει ποτέ τις αποφάσεις της. Ομως έστω κι’ αν δεν έχουμε αποδείξεις για το συνωμοτικό έργο της “συμμορίας”, γνωρίζουμε τα φοβερά εγκήματα που διέπραξε κατά της ανθρωπότητος. Γιατί αν είχαν αγαθούς σκοπούς για την ανθρωπότητα θα έπρεπε να τους ανακοινώνουν φανερά, και να δέχονται και τον αντίλογο της άλλης πλευράς. Αλλά δεν πιστεύουν στον δημοκρατικό διάλογο και κινούνται μέσα στο σκοτάδι όπως οι μαφιόζοι . Επομένως, είναι λογικό να πιστεύουμε ότι συνωμοτούν εναντίον των λαών, προκειμένου να προωθήσουν τα συμφέροντα της μικρής ολιγαρχίας του πλούτου που εκπροσωπούν.
Σε μιά τέτοια θολή κατάσταση ό,τι λέγεται και ό, τι γράφεται στα ελεγχόμενα ΜΜΕ εξυπηρετεί την γενική στρατηγική του πανίσχυρου αυτού κέντρου παραεξουσίας, το οποίον ελέγχει και αυτόν τον πρόεδρο των ΗΠΑ μέσω μηχανισμών και εκβιασμών που του ασκούν για να τον έχουν υποχείριο. Υπάρχουν εν είδη αράχνης κι’ άλλα διαπλεκόμενα υποκέντρα παραεξουσίας, [λ.χ το Κεντρικό Εβραικό Συμβούλιο, η Τριμερής Επιτροπή, η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων , η Ομάδα των 40 Σοφών,το NSA κ.ο.κ) Ο εσθμός αυτός επηρεάζει τις αποφάσεις του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε, του ΔΝΤ. ΔΤ, ΠΟΕ και άλλων διεθνών οργανισμών και μη-κυβερνητικών οργανώσεων, μέχρι και την Υπηρεσία Ελέγχου Πτήσεων(FAA) ,η οποία εξέδωσε προσφάτως την νέα οδηγία περί ανασφαλών Ελληνικών αεροδρομίων και λιμένων .
Βέβαια όλοι αισθάνονται το χνώτο της συνωμοσίας , ελλείψει όμως επαρκών στοιχέιων, δεν μπορούν να την στοιχειοθετήσουν . Οσο όμως μπορεί το FBI να στοιχειοθετήσει κατηγορία εναντίον της Μαφίας, άλλο τόσο και ακόμη δυσκολώτερο είναι να παρουσιάσεις αποδεικτικά στοιχεία κατά των μυστικών αυτών κέντρων παραεξουσίας. Τα αποδεικτικά στοιχεία προκύπτουν όμως από την ευθύνη τους στα σοβαρότατα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, όπως λ.χ οι βάρβαροι βομβαρδισμοί στο Κόσσοβο, το γενοκτονικό εμπάργκο στο Ιράκ, οι διωγμοί των Σέρβων στο Κόσσοβο και στην Νότια Σερβία κ.ο.κ, τα οποία αντιβαίνουν προς τις Αρχές του ΟΗΕ και το Διεθνές Δίκαιον .

Διάσπαση του Αξονα Ελλάδος-Σερβίας

Με την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως εσχεδίασαν α/ τις αλλαγές στα Βαλκάνια και την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ,β/ την δημιουργία της FYROM “, η οποία διέσπασε την συνέχεια του άξονος μεταξύ Ελλάδος- Σερβίας, γ/ την δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας” και δ/ την τελεία καταστροφή των ομοδόξων Σέρβων με τους βομβαρδισμούς των 78 ημερών. Και ακόμη δεν έχουμε δει τα χειρότερα. Την ίδια εποχή εσφυρηλάτησαν τον στρατιωτικό άξωνα Ισραήλ-Τουρκίας , ο οποίος ευθύνεται για τα δεινά στην περιοχή των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής, τα οποία φυσικά έπληξαν και στην χώρα μας.

Το Εργο της Επιστροπής

Τα ΜΜΕ μεροληπτούν παντοιοτρόπως είτε εσκεμένα είτε αθέλητα σε βάρος μας. Και θα ερωτήσει κάποιος, είναι δυνατόν όλοι οι δημοσιογράφοι να συνωμότησαν εναντίον μας ; Ναι, επειδή α/ η ροή των πληροφοριών φιλτράρεται αυστηρότατα, β/ όλοι οι εργαζόμενοι στα Μέσα συμμορφώνονται σιωπιηρώς προς την γραμμή της διευθύνσεως του Μέσου, διότι διαφορετικά απειλούνται με ανεργία. Αναφορικά με εμεάς εφαρμόζουν κατά γράμμα και με συνέπεια την ανθελληνική πολιτική , είτε με την επιλογή των ανθελληνικών δημοσιευμάτων και ειδήσεων που μας καταβαραθρώνουν , είτε με την αποσιώπηση αυτών που είναι υπέρ της χώρας μας. Το αντίθετο συμβαίνει για τις χώρες που υποστηρίζουν , όπως λ.χ για το Ισραήλ, την Τουρκία κ λ π
Εκ των ανωτέρω καταφαίνεται το κολοσσιαίο εθνικό έργο της Επιτροπής AHMP. Αυτή εκτελεί άκρως λεπτό και εξαιρετικά δύσκολο έργο, διότι πρέπει να τηρήσει τους κανόντες της καλής και αντικειμενικής συμπεριφοράς, ενώ συγχρόνως πρέπει να αποκαλύψει όλην την αλήθεια με ατράνταχτα επιχειρήματα για να πείσει τους αναγνώστες, οι οποίοι βομβαρδίζονται συνεχώς με ανθελληνικά δημοσιεύματα.
Συχνά είναι ανεπαρκείς οι πληροφορίες που διαθέτει κανείς και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να χτυπήσει ευθέως τα ανθελληνικά κέντρα παραπληροφόρησης, διότι ενδέχεται να αποκλεισθεί προσωρινώς ή και μονίμως η φιλοξενία των επιστολών και να τεθεί στον”μαυροπίνακα”. Απο την άλλη μεριά αν δεν στοιχειοθετηθούν επαρκώς τα γραφόμενα είναι δυνατόν να θεωρηθούν ως προπαγανδιστικά και στερούμενα αντικειμενικότητος.

Ο Φιλλέληνες

Στην επιτροπή πρέπει να ενεργοποιηθούν και να συντονίζονται και οι φιλλέλληνες, οι οποίοι μπορουν να προσφέρουν πολύ περισσότερα ακόμη και απο τους Ελληνες. Μιά τέτοια πρίπτωση είναι και του κ. Ρομπέρτο Λόπες, ο οποίος είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδος στο Διαδίκτυο αναφορικά με το Μακεδονικό. Προσφάτως κατόρθωσε να εξαναγκάσει την UNESCO να κατεβάσει την ταμπέλα “Μακεδονία” απο την σελίδα της στο Διαδίκτυο και να βάλει το σωστό τίτλο “FYROM”. Καλός γνώστης της Ελληνικής Ιστορίας και χρησιμοποιών αριστοτεχνικά τον διάλογο τους στρίμωξε κυριολεκτικά στην γωνία. Ομως η Διεθνής Αμνηστεία παρά τα ατράνταατα επιχειρήματα του επέμεινε ασάλευτη στην πολιτική του “έτσι μας αρέσει” Ομως παρά τις προτάσεις του υποφαινομένου προς στο ΥΠΕΞ να τον τιμήσουν με κάποια διάκριση, δεν ευοδώθη.
Επίλογος

Στο επόμενο θα ασχοληθούνε αποκλειτισκά με την πλουσιοτάτη δράση της Επιτροπής AHMP για την σχολίαση της δράσεως της- όπως μας ζήτησαν οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΔΙΟΝ”- προκειμένου να δημοσιευθεί στο περιοδικόν “ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΗΜΑΡ. Προς τούτο παρακαλούμεν όπως έχομεν την έγκριση εκ μέρους της AHMP να δημοσιεύσουμε μερικές πληροφορίες σχετικα με την δράση της, με βάση τις επιστολές που έχουμε στο αρχείο μας. Εν κατακλείδι θα ήθελα να προσθέσω ότι με την πληθώρα των ΜΜΕ μιά επιτροπή AHMP δεν επαρκεί σήμερον, Επομένως, κάθε Ελλην ή φιλλέλην -και ιδιαιτέρως οι διανοούμενοι και επιστήμονες- πρέπει να ενεργοποiηθούν για την αντιμετώπιση της εχθρικής προπαγάνδας εντός και εκτός της Ελλάδος. Είναι θέμα επιβίωσης του Γένους μας στον σύγχρονο κόσμο.
Κωστας Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε.α