AMPHIKTYONBOOKS

TRANSLATION IN MANY LANGUAGES

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΙ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ(3ον)

ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΜΕΡΟΣ

ΕΙΣΚΟΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ
ΕΒΡΑΙΟΙ - ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ
Ο Διεθνής Σιωνισμός εχθρός της ανθρωπότητος. Η απειλή εκ μέρους του Ισραήλ και των Εβραίων κατά της Ελλάδος είναι προς το παρόν μόνον πολιτική, οικονομική και πολιτιστική, διότι ο διεθνής σιωνισμός ζει και ενεργοποιείται εντός της χώρας , είτε υπό μορφήν εντολέων της διεθνούς εξουσίας, είτε σαν κεφαλαιούχοι επενδυτές, είτε τέλος με την μορφή της Χριστιανικής Εκκλησίας ασκούν πνευματική επιρροή στο Ελληνικό «ποίμνιο». Οι Εβραίοι ενεργούν ύπουλα και συνωμοτικά χρησιμοποιώντας άλλους λαούς σαν πολιορκητικό κριό για να αλώσουν τον στόχο τους. Ο κοσμος μας εδώ και 2.000 περίπου χρόνια τρέφεται και μολύνεται με ψέμματα και με αρρωστημένες σιωνιστικές αντιλήψεις και ιδεοληψίες για τον θεό, τη φύση και τον άνθρωπο . Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του Ελληνικού και του Ρωμαϊκού Πολιτισμού 17 αιώνες πριν. Αυτοί δημιούργησαν και επέβαλαν τις τρεις Εβραιογενείς (Αβραμικές ) θρησκείες , τις οποίες θεώρησαν ως θεόπεμπτες και λυτρωτικές για τον άνθρωπο. Όμως απεδείχθη το αντίθετον.
Οι τρεις Εβραιογενείς Θρησκείες η Ρίζα του Κακού. Ως γνωστόν μετά την επιβολή του Χριστιανισμού –αλλά και του Ισλαμισμού – διέλυσαν δια της βίας τις προϋπάρχουσες φυσιολατρικές θρησκείες στην περιοχή . Αυτή ήτο η αρχή της εγκαινιάσεως των δογματικών, δεσποτικών και αυταρχικών θρησκειών οι οποίες καθόριζαν όχι μόνον τα πνευματικά θέματα των πιστών , αλλά ουσιαστικά επέβαλαν ένα πρωτόγονο τρόπο σκέψεως και συμπεριφοράς των ατόμων, περιορίζοντας τις ελευθερίες και τα ατομικά του δικαιώματα. Εκτοτε ο κόσμος διολίσθησε στο μεσαιωνικό σκοτάδι. Κι’ αν δεν ερχόταν η ελληνόπνευστη Ευρωπαϊκή Αναγέννηση δεν θα φωτιζόταν από το πνεύμα της ελευθερίας και της δημοκρατίας , αλλά θα παρέμενε κάτω από τον ασιατικό εξουσιαστικό ζυγό. Το Πνεύμα της Αναγεννήσεως εισέβαλε με την είσοδο των Κειμένων της Ελληνικής Γραμματείας από το Ισλάμ και την Κωνσταντινούπολη τα οποία αναζωογόνησαν το ναρκωμένο Ευρωπαϊκό πνεύμα, Δυστυχώς η πατρίδα μας δεν είχε την ευκαιρία να βιώσει την Επανάσταση της Αναγέννησης διότι ήτο σκλαβωμένη επί 400 χρόνια σε ένα άξεστο δυνάστη , τους Οθωμανούς Τούρκους ,. Επομένως το δύστυχο Ελληνικό Έθνος που έδωσε στον κόσμο τον Πολιτισμό, έζησε σε πραγματική δουλεία επί 1700 χρόνια , πρώτα κάτω από το θεοκρατικό Ανατολικό Ρωμαϊκό (χριστιανικό) Κράτος και μετά στους Τούρκους Οθωμανούς, ως το 1821 , οπότε επανιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος . Όμως και τότε τούτο δεν ελευθερώθηκε πλήρως διότι το μέρος που απελευθερώθηκε ήτο ένα μικρό τμήμα του Ελληνικού Κόσμου . Αλλά και το απελευθερωμένο τμήμα δεν ήτο ελεύθερον διότι ήτο κάτω : 1/ Από την «προστασία» των Μεγάλων Δυνάμεων(Αγγλία, Γαλλία, Ρωσσία) 2/ Από τους εγχωρίους Κοτζαμπάσηδες 3/ Από τον Ιουδαιοχριστιανικό Κλήρο
Με την βοήθεια των τριών Εβραιογενών θρησκειών οι Εβραίοι –Σιωνιστές χωρίζουν τους λαούς και μπορούν να τους εξουσιάζουν ασκούντες άμεση επιρροή σ’ αυτούς . Η Εβραϊκή θρησκεία και οι πιστοί σ’ αυτήν είναι το στήριγμα για την επιβολή της Νέας τους Τάξης Πραγμάτων, κατά τον ίδιο τρόπο που ο Χίτλερ στηρίχθηκε στο Γερμανικό Έθνος για την επικράτηση της Αρείας του φυλής.
Οι Εβραίοι Σιωνιστές πιστοί στο Ταλμούδ είναι υπεύθυνοι για τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους , τον Ψυχρό Πόλεμο και πολυάριθμους μικρότερους τοπικούς πολέμους που εβύθισαν τον κόσμο στο αίμα, , στον πόνο και στις καταστροφές. Η άρχουσα πλουτοκρατική τάξη του διεθνούς Σιωνισμού από τα παρασκήνια χρηματοδοτούσε τους πολέμους και χωρίς να χύσει σταγόνα αίματος εισέπραττε αστρονομικά ποσά από το αίμα των παιδιών των «γκόιμ=κτηνών» όπως ονομάζουν τους χριστιανούς . Το στρατιωτικό- πολιτικό κατεστημένο μπορεί ψωμί να μην έδινε στους λαούς αλλά έδινε αφειδώς κολοσσιαίους εξοπλισμούς και εχρέωνε όχι μόνον τους παρόντες αλλά και τις επερχόμενες γενιές . Όμως μια ολόκληρη παγκόσμια κοινωνία που θεμελιώθηκε πάνω σε αλλεπάλληλα ψέματα- με πρωταρχικό το ψέμμα της Βίβλου – αλλά και στην κερδοσκοπία των Εβραίων Σάυλοκ ήτο επόμενο ότι κάποια ημέρα αργά ή γρήγορα θα πέσει κάτω από τις ανομίες και τα εγκλήματα της. Και φαίνεται ότι ήγγικεν η ώρα και άρχισαν οι τριγμού της πτώσεως. Το δικό τους κερδοσκοπικό και υλιστικό οικοδόμημα γκρεμίζεται . Αυτά που θεώρησαν σαν νέες αξίες κατακερματίσθησαν και κονιορτοποιήθηκαν . Ο Κόσμος μπαίνει σε μια πρωτόγνωρη κρίση που παρόμοια της δεν έχει γνωρίσει ως τώρα. Οι Σιωνιστές θα πληρώσουν ακριβά τα επίχειρα της κακίας τους και τα μεγάλα εγκλήματα που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητος. Το μέγα κενόν που δημιουργεί η η επερχομένη πανίσχυρη οικονομική κρίση θα τους ρουφήξει και θα τους εξαφανίσει από προσώπου της Γης. Όπου και εν πάνε δεν θα γλυτώσουν την ανταπόδοση του συμπαντικού νόμου και την οργή των ανθρώπων. Η κρίση τους δε θα γίνει στην Αμερική , στην χώρα που καταξέσκισαν και καταλήστεψαν με τόση αγριότητα.
Οι Εκμεταλλευτές της Ανθρωπότητος. Ηλθε ο καιρός να απελευθερωθεί η ανθρωπότης από τα παράσιτα και τις βδέλλες που του πίνουν το αίμα με την λαιμαργία και την απληστία τους. Οι Εβραίοι Σιωνιστές είναι διεφθαρμένοι λόγω θρησκείας , αλλά και λόγω DNA , που κληρονομούν από τους προγόνους τους. Ένα DNA που προέρχεται από τους λεπρούς βοσκούς και σκηνίτες της ερήμου που ήσαν καταδικασμένοι να ζουν έξω από τις πόλεις της προιστορικής εποχής του Ελληνισμού. Αυτοί έχουν μέσα στο DNA τους την βία, την δειλίαμ την διαίρεση, το μίσος για τους λαούς, την ‘γκεττοποίηση’ της φυλής τους, την βλακεία της συσσωρεύσεως του χρήματος, της υποκρισίας και της απάτης , της θεοκρατίας , του δεσποτισμού και της εκμεταλλεύσεως των λαών. Τώρα οι αρρωστημένοι τους εγκέφαλοι συνέλαβον την ιδέα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για μια ολοκληρωτική υπερσυγκέντρωση του παγκόσμιου πλούτου στα χέρια τους .
Τι μαγειρύουν τώρα στα βρώμικα και σκοτεινά Μαγειρεία τους;
1/ Διάλυση της Δημοκρατίας και των θεσμών
2/ Διάλυση του Εθνικού Κράτους και της Πολιτικής
3/ Πτώση διαχρονικών Αξιών και αντικατάσταση τους με νέο ιδεολογήματα και αερολογίες για να θολώνουν τη σκέψη των ανύποπτων και αφελών.
4/ ‘Πολτοποίηση’ και Μαζοποίηση του ατόμου ώστε να είναι ευκόλως χειραγωγήσιμαο
5/ Καταστροφή του Κοινωνικού Ιστού ώστε τα άτομα να ενεργούν κατά μόνας και όχι συλλογικά.
6/ Δημιουργία Εξωθεσμικών οργάνων ,όπως των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων , τα οποία μολονότι δεν είναι εκλεγμένα από τον λαό , επεμβαίνουν στο εσωτερικό των χωρών και συχνά διαλύουν τους λαούς, κατόπιν εντολών εκ των εξωτερικών κέντρων από τις οποίες χρηματοδοτούνται και κατευθύνονται. Ο καλύτερος τρόπος για να τις ελέγξει κανείς είναι να ελέγξει τα οικονομικά τους και να σταματήσει την χρηματοδότηση τους. Οι ΜΚΟ είναι η 5η Φάλαγγα στο εσωτερικό των χωρών.
7/ Κατάργηση του υπάρχοντος Δίκαιου (διεθνους και εθνικού) και αντικατάστση του με το δίκαιο των διεθνών Οργανισμών και των Πολυεθνικών Επιχειρήσεων.
8/ Δημιουργία ανασφάλειας με την εφεύρεση νέων εχθρών , εξάλειψη της μονιμότητος, εξάρτηση από το κράτος ή την φιλανθρωπία των πλουσίων
9/ Διαίρεση της ανθρωπότητος με διάφορες αιτίες και προσχήματα και σπρώχνουν την μία ομάδα εναντίον της άλλης ή το ένα έθνος εναντίον του άλλου για να τα ελέγχουν. Επίσης διασπούν την ιστορία, την επιστήμη, την τέχνη, την κοινωνία και την κουλτούρα και δημιουργούν χάος στους λαούς .
10/ Δημιουργία πολεμικών κρίσεων , συρράξεων και εξοπλισμών για να πλουτίζουν από το αίμα των λαών ενώ αυτοί μένουν στο περιθώριο ως θεατές και χρηματοδοτούν με βαρύτατο τόκο τους εξοπλισμούς και την αποκατάσταση των πολεμικών καταστροφών.
11/ Καταστροφή της Παιδείας για να μένουν οι λαοί αμόρφωτοι και ακαλλιέργητοι .
12/ Διάδοση της βίας και της βαρβαρικής συμπεριφοράς ώστε να εκμαυλίζουν τα ήθη και να εξαφανίζουν τις διαχρονικές αξίες , την ηθική και την δικαιοσύνη.
13/ Διαλυση εθνικής κουλτούρας και τυποποίηση της κοινωνίας σύμφωνα με το μοντέλο του νέου βαρβαρικού και καταναλωτικού ανθρώπου που στερείται ψυχής, αισθήματος δικαιοσύνης, φιλαλληλίας, συνεργασίας, αλτρουισμού, κοινωνικότητος , αισθητικής και λογικής .
14/ Έλεγχος της Γνώμης. Εκείνο που σκοπεύουν πρωτίστως είναι ο έλεγχος της Γνώμης και της Σκέψεως, έτσι ώστε να κάνουν τα άτομα να σκέπτονται εκείνα που αυτοί θέλουν .
15/ Δημιουργία νέας άρχουσας τάξης(Pax Judaica) Αυτή αποτελείται από τους πολύ πλουσίους , κατά προτίμησιν Εβραικής καταγωγής, διότι οι Εβραίοι είναι «ο περιούσιος λαός » όχι μόνον του Θεού τους Γιαχβέ, αλλά και της Νέας Τάξεως επί της Γης. Οι λοιποί λαοί θεωρούνται σκλάβοι , περίπου σαν τα ζώα, και δεν έχουν περισσότερη αξία από τα ‘πράγματα‘. Όλοι οι λαοί είναι αναλώσιμοι είναι αναλώσιμοι(βλέπε Παλαιστινίους, Κενυάτες, Σουδανούς, Ιρακινούς κ.ο.κ) εκτός από τους Εβραίους.
16/ Κατάργηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σήμερα που μιλάμε παραβιάζονται τα’ ανθρώπινα δικαιώματα και η ελευθερία του λόγου, διότι συλλαμβάνονται και δικάζονται άνθρωποι στην Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία και αλλαχού διότι εξέφρασαν μια φιλοσοφική ή ιστορική άποψη σχετικά με το Ολοκαύτωμα,, η αμφισβήτηση του οποίου έχει γίνει ποινικό αδίκημα και τιμωρείται άνευ αναστολής.
17/ Αναδιανομή του Πλούτου υπέρ των Πλουσίων Με τις αλλεπάλληλες οικονομικές κρίσεις γίνεται ανακατανομή του πλούτου υπέρ των πολύ πλουσίων και εις βάρος των φτωχών . Το ισχύον κλεπτοκρατικό - ληστρικό οικονομικό σύστημα, αποκαλείται μεν ‘ καπιταλιστικό’ , αλλά στην ουσία είναι ‘νεοφιλελεύθερο παρεμβατικό’ που αναπαράγει το σιωνιστικό και κομμουνιστικό μοντέλο . Τούτο βρίσκεται σε στενή διαπλοκή της οικονομικής ολιγαρχίας μετα της πολιτικής εξουσίας , η οποία το στηρίζει σε περιόδους κρίσεων –και όχι μόνον- στα κρατικά δεκανίκια. Όταν όλο το παγκόσμιο χρήμα το ρυθμίζει μια μικρή εβραϊκή ελίτ μέσω της FEDERAL RESERVE BANK και των άλλων Κεντρικών Ιδρυμάτων και μεγάλων τραπεζών που βρίσκονται στα χέρια Εβραίων Σιωνιστών , . τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για ελεύθερη οικονομία . Μόνον ελεύθερη δεν είναι η οικονομία σήμερον. Είναι καθ’ ολοκληρία ελεγχόμενη και δεν γνωρίζουμε προς τα πού καθοδηγείται. Μήπως οδηγούμεθα προς μια νέα μορφή νεοκομμουνισμού που τα πάντα αυτή τη φορά θα είναι ελεγχόμενα, όχι από κάποιο Πολίτ-μπιρό, αλλά από το Ανώτατο Εβραϊκό Συμβούλιο, ή κάτι τέτοιο ; Υπάρχουν δύο κύρια συστήματα ιδεών:
1/ Το Εβραικό Υλιστικό Πρότυπο . Το άτομο ζει μια καθαρά υλιστική ζωή για να επιβιώνει και θέτει υπεράνω όλων την ύλη. Αυτό εκπροσωπεί το πρωτόγονο Εβραϊκό πρότυπο ζωής του βοσκού της ερήμου. Η εξέλιξη αυτού του μοντέλου-έστω κι’ αν τα μέλη της ομάδος φορούν παπιγιόν- είναι ο ασιατικός τρόπος ζωής
2. Το Ελληνικό Πνευματικό Πρότυπο. Ο άνθρωπος κάνει μια ισορροπημένη υλιστική και πνευματική ζωή και θέτει υπεράνω όλων τον άνθρωπο. Αυτό είναι το Ελληνικό προοδευτικό και ανθρωπιστικό μοντέλο ζωής . Η εξέλιξη αυτού του μοντέλου είναι ο Δυτικός τρόπος ζωής
Όλα τα άλλα μοντέλα είναι παραλλαγές των δύο αυτών μοντέλων. Εδώ και μισό αιώνα το Εβραϊκό μοντέλο κέρδισε έδαφος σε βάρος του Ελληνικού και γι’ αυτό παρατηρείται μια διαρκής ανατροπή του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας . Αποτέλεσμα τούτου είναι μια γενική δυστυχία, μιζέρια, θλίψη και απογοήτευση στις κοινωνίες, οι οποίες βλέπουν να μην ικανοποιούνται ούτε οι στοιχειώδεις ανάγκες τους και να παραμελείται ο παράγων άνθρωπος.
Ελληνισμός ή Σιωνισμός Επομένως το αντίδοτο του Εβραϊκού μοντέλου και των σημερινών Εβραϊκών δοξασιών είναι το Ελληνικό μοντέλο σκέψεως , κοντολογίς το Ελληνικό Πνεύμα. Γι’ αυτό οι Εβραίοι Σιωνιστές και οι «υπάλληλοι » τους χτυπούν ανελέητα, και ιδιαίτερα το Ελληνικό Πνεύμα, και εξαφανίζουν ιδεολογικά φυσικά τον Ελληνισμό , την Ελληνική Γλώσσα, την Ιστορία, τα Ήθη –Έθιμα του, την Ολυμπιακή του Θρησκεία , τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την Δημοκρατία και ό, τι ωραίο και θαυμαστό έχει δώσει ο λαός μας στον Παγκόσμιο Πολιτισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο λαός μας έχει υποστεί τις μεγαλύτερες και αγριότερες Γενοκτονίες όλης της ιστορίας . Δυστυχώς οι ηγέτες μας αντί να το αναδείξουν με αριθμούς και με ιστορικά και στατιστικά στοιχεία το μέγα τούτο έγκλημα, το έχουν αποσιωπήσει με αποτέλεσμα οι Γενοκτονίες να συνεχίζονται και οι εγκληματίες να μένουν ατιμώρητοι και να επιβραβεύονται από την διεθνή κοινότητα , όπως συμβαίνει με την Τουρκία και τους άλλους(Εβραίοι, Σταυροφόροι κλπ) που αφάνισαν τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας και της Εγγύς Ανατολής αντιστοίχως.
Τα Κλασσικά Γράμματα έδωσαν τότε στην Ευρώπη την Ελευθερία, Δημοκρατία, Ανθρωπισμό, Φιλοσοφία, Δικαιοσύνη, Τέχνες –Γράμματα, Επιστήμη και Τεχνολογία(τις βάσεις) Ιατρική, Αστρονομία, Σεβασμό στην Αξιοπρέπεια του Ατόμου, το Μέτρον κ.α Όμως τότε όλες αυτές οι ιδέες ήσαν πρόωρες και δεν μπόρεσαν να γίνουν πλήρως κατανοητές από τους Ευρωπαϊκούς λαούς και πολύ περισσότερον από τους Ασιάτες . Αυτή ήτο η αιτία που επεκράτησε η αντεπανάσταση του Ιουδαιοχριστιανισμού, η οποία έφερε και πάλι το σκοτάδι , με την επιβολή των τριών εβραιογενών θρησκειών στον κόσμο. Τότε, το 395 μ.Χ, κατεστράφησαν δια νόμου όλος ο Ελληνικός Πολιτισμός ήτοι : τα Ελληνικά Γράμματα, η Ελληνική θρησκεία και Τέχνη και οι Ελληνικοί Θεσμοί(δημοκρατία, Ολυμπιακοί Αγώνες κ.α) Το θανάσιμο πλήγμα για τον Παγκόσμιο Πολιτισμό ήτο η καταστροφή από πυρκαιά που έβαλε σκοπίμως το βαρβαρικό Ιουδαιοχριστιανικό Ιερατείο της Αλεξανδρείας ήτο η καταστροφή των 800.000 τόμων πολύτιμων βιβλίων και παπύρων της Βιβλιοθήκης . Σ’ αυτά τα βιβλία είχε καταγραφεί η παγκόσμια γνώση και σοφία.
Υπάρχουν Μυστικά στα Υπόγεια του Βατικανού; Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που κυκλοφορούν μετ’ επιτάσεως χωρίς να διαψεύδονται, τότε δεν κατεστράφησαν όλα τα βιβλία. της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας Πολλά από αυτά είχαν μεταφερθεί στο Βατικανό και έκτοτε φυλλάσσονται σε κρύπτες στα υπόγεια του θεοκρατικού αυτού κρατιδίου. Αν ούτως έχουν τα πράγματα συντελείται ένα ακόμη έγκλημα της κρυπτείας των αρχαίων θησαυρών σε βάρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, διότι αυτά δεν ανήκουν σε κάποιο πρόσωπο, έθνος ή φυλή, αλλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και ό, τι απέμεινε ήτο αυτό που είχαν μεταφράσει οι σοφοί του Ισλάμ και το άλλο που έκρυψε στα σπλάχνα της η Ελληνική Γη και οι φιλόξενες Ελληνικές θάλασσες. Όμως η κυριότερη κιβωτός της Ελληνικής σοφίας είναι η Ελληνική Γλώσσα , η οποία ενέχει μέσα της , μέσα στις ίδιες τις λέξεις και τις ρίζες τους την Ελληνική Σκέψη και τις έννοιες του πολιτισμού.
Δωσαμε το Φως-Κρατήσαμε το Σκοτάδι. Και ενώ εμείς αγνοούμε το τι έχουμε προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό , αυτοί είναι πλήρως ενήμεροι για το τι είναι Ελληνικό και είτε το καταστρέφουν , είτε το οικειοποιούνται , είτε το μεταλλάσσουν σε κάποιο άλλο (Ινδοευρωπαίοι, Φοινικικά Γράμματα κλπ) Θα ήτο εντελώς άσκοπον να ασχοληθούμε με το Εβραϊκό Έθνος-Θρησκεία αν αυτό δεν είχε συμμετάσχει στην Παγκόσμια Συνωμοσία της εποχής Αυτοί όχι μόνον δεν δημιούργησαν πολιτισμό , αλλά με την Ιουδαϊκή θεοκρατική και ψυχοφθόρο Βίβλο, όπου κι’ αν επεκράτησαν έρριξαν τον κόσμο στον σκοτεινό Μεσαίωνα . Όπως δείχνουν τα πράγματα τα τελευταία πενήντα χρόνια οι Εβραίοι Σιωνιστές πήραν το πάνω χέρι στις διεθνείς εξελίξεις , σε όλους τους τομείς και ιδιαιτέρως στην οικονομία , την οποία ελέγχουν σχεδόν εξ ολοκλήρου . . Αν τελικά επικρατήσουν και πάλι,- όπως σχεδιάζουν-τότε είναι βέβαιον ότι ο κόσμος θα οδηγηθεί σε ολοκληρωτική δικτατορία και σε νέο τεχνολογικό και βαρβαρικό μεσαίωνα . Σημειωτέον ότι ο κυριότερος αντίπαλος τους είναι ο Ελληνσιμός και το Ελληνικό Πνεύμα για τους λόγους που προαναφέραμε. Αυτοί δεν θέλουν ελεύθερους πολίτες με δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα , αλλά πιστούς , σκλάβους, υποταγμένους πλήρως στο ιερατείο και στην δεσποτική εξουσία, η οποία μπορεί κατά βούληση να συλλαμβάνει , να βασανίζει , να φιμώνει και να εξανδραποδίζει ανθρώπους , με γενοκτονίες ή σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως και την ‘γκετοποίηση’ των κοινωνιών (Ορα Παλαιστίνη, Ερυθρόδερμοι των ΗΠΑ αλλά και το ίδιο το Εβραϊκό στοιχείο ‘γκεττοποιείται’ μόνον του γιατί ραδιουργεί και συνωμοτεί εναντίον των γηγενών κοινωνιών ) Αυτά θα πρέπει να έχουν οι Έλληνες κατά νουν και να είναι υποψιασμένοι όταν συναλλάσσονται με Εβραίους. Τούτο δεν σημαίνει ότι όλοι οι Εβραίοι είναι κακοί. Μακριά από αυτήν την ρατσιστική αντίληψη,
Οι τρεις Μυθοπλασίες για το Ισραήλ και τους Εβραίους:
1/Το Ισραήλ δεν είναι δημοκρατία , αλλά ένα στυγνό αστυνομικό κράτος και μια τρομερή στρατοκρατία η οποία απειλεί ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο και τον κόσμο ολόκληρο. Είναι ένα έθνος προσφύγων από διάφορα μέρη του κόσμου που έδιωξαν τους γηγενείς Παλαιστινίους δια πυρός και σιδήρου . Οι περισσότεροι προέρχονται από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες και είναι Χαζαροεβραίοι στο θρήσκευμα αλλά όχι Εβραίοι στην καταγωγή.
Η λέξη Γενοκτονία είναι λίγη για να δώσει το μέγεθος της τραγωδίας του Παλαιστινιακού λαού. Και όταν λέμε Παλαιστίνιοι θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτοί είναι πανάρχαιοι Έλληνες που κατοικούσαν από τους προιστορικούς χρόνους στην περιοχή της Παλαιστίνης με τα ονόματα Φιλισταίοι κ.α Σύμφωνα με Εβραίους το Ισραήλ είναι μια Μαρξιστική χώρα. Αλλά μήπως και ο Μάρξ δεν ήτο Εβραίος;
2/ Το Ισραήλ κατοικείται από δύο Εβραικές Φυλές τους Sephardic και τους Ashkenazic . Οι πραγματικοί Εβραίοι της Βίβλου είναι οι Sephardic , ενώ οι Ashkenazic προέρχονται από την Κεντρική Ασία. Οι μεν πρώτοι είναι μελαχρινοί και κοντοί και κατοικούν κυρίως στο χώρο της Μέσης Ανατολής . Οι δεύτεροι είναι ξανθοί στο πρόσωπο και ψηλοί. Μεταξύ των δύο αυτών φυλών που δεν έχουν τίποτα κοινό εκτός της κοινής Ιουδαϊκής θρησκείας υπάρχει διάσταση και η συνοχή του Ισραήλ είναι προβληματική , διότι επικρατεί ρατσισμός όχι μόνον εναντίον των Παλαιστινίων αλλά και των μελαχρινών Sephardic της Μέσης Ανατολής. Όμως αυτό δεν κοινοποιείται από τα παγκόσμια ΜΜΕ
3/ Οι Εβραίοι δεν είναι ο «Περιούσιος Λαός του Θεού» Και όμως έχουν παντού περάσει με την προπαγάνδα των ελεγχομένων από τους διηθείς τραπεζίτες ΜΜΕ ότι οι Εβραίοι είναι ο ιστορικός λαός της Βίβλου και δικαιούνται να θεωρούνται ο περιούσιος λαός , ψέμμα που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη, παραβλέποντας τα στυγερά εγκλήματα που διαπράττουν εις βάρος των Παλαιστινίων.
Εβραίος είναι θρήσκευμα και όχι εθνική καταγωγή. Το να λέμε ότι ο Εβραίος της Αμερικής είναι ομοεθνής του Εβραίου της Ρωσίας ή του Ιράκ είναι σαν να λέμε ότι
Ρώσος χριστιανός ορθόδοξος είναι ομοεθνής με τον Ελληνα, τον Αιγύπτιο, τον Ελληνοαμερικανό κλπ ορθόδοξο . Τι σχέση μπορεί να έχει η καταγωγή και το όμαιμον με την κοινή θρησκεία; Απολύτως τίποτα. Σήμερα είναι χριστιανός ορθόδοξος αύριο γίνεται καθολικός και μεθαύριο βουδιστής. Βέβαια οι Εβραίοι Σιωνιστές επανέφεραν την Αρχαία Εβραική γλώσσα για να τους ενώσουν σε ένα έθνος , όπως οι Τούρκοι με την τουρκική γλώσσα θέλουν να ομογενοποιήσουν τις 50 και πλέον εθνότητες της Μικράς Ασίας. Υπάρχουν Κινέζοι, Αφρικάνοι, Ινδοί Εβαίοι και μάλιστα έχει ενταθεί η προπαγάνδα της Βίβλου στην Κίνα και στην Αφρική με σκοπό να τις καταλάβουν πνευματικά , όπως έκαναν και με τον Ελληνικό κόσμο και τον μετάλλαξαν σε Ιουδαιοχριστιανούς. Αλλοι λοιπόν οι Σεφαρδίν και άλλο οι Ασκενάζι Εβραίοι. Οι πρώτοι είναι Σημίτες ανώ οι δεύρεροι είναι Ασιατικής καταγωγής . Οι Ασκενάζι είναι περισσότερο φανατικοί –λόγω σχετικά πρόσφατου εξιουδαϊσμού τους . Εν αντιθέσει προς τους Σεφαρντίν που έχουν ζήσει εδώ και χιλιετίες αρμονικά με τους γείτονες τους.
οι Ασκενάζι (Χαζαρο-Εβραίοι) είναι άγριοι και πολεμοχαρείς και δεν φημίζονται για την υψηλή των ηθική στάθμη και τις αξίες της φυλής τους.
Περί το 750 μ. Χ ο ηγέτης τους βασιλιάς Bulan τους εισήγαγε στην Ιουδαϊκή θρησκεία του «ενός θεού» για να κρατήσει τις ισορροπίες τόσον απέναντι στο γειτονικό του Ισλάμ , όσο και στην Χριστιανική Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Ο βασιλιάς Bulan και η αυλή του επέλεξαν το Ταλμούδ σαν ιερό τους βιβλίο αντί του Tora . Το Ταλμούδ που αποτελείται από 63 βιβλία στην πραγματικότητα εγράφη από τους ραββίνους σαν βιβλία πολιτικού δικαίου και συμπεριφοράς των Εβραίων . Συν τω χρόνω οι Χαζαρο-Εβραίοι εξεδιώχθησαν από την Κεντρική Ασία από τους Μογγόλους και ήλθαν στην Ρωσία και στην Ανατολική Ευρώπη και κυρίως στην Πολωνία. Οι απόγονοι αυτών των Χαζαρο-Εβραίων είναι οι Εβραίοι Ashkenazic.

Οι Ashkenazic Εβραίοι δεν είναι Σημίτες. Και όμως όταν τους κατηγορήσεις επικαλούνται τον νόμο περί αντι-σημιτισμού , ενώ είναι Χαζάροι. Αντίθετα όταν ρίχνεις το δίκαιο στους Παλαιστίνιους και στους Αραβες και πάλι σε κατηγορούν για αντισημιτισμό , καίτοι οι Αραβες και οι Παλαιστίνιοι θεωρούνται τώρα ως Σημίτες. Επομένως έχουμε δύο ειδών Εβραίους: α / τους πραγματικούς και β/ τους τεχνητούς (τους ψεύτικους) Αλλά μήπως δεν συμβαίνει και το ίδιο με τους Μακεδόνες ; Βάφτισαν με ψευδείς ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως τους Νοτιοσλάβους ως Μακεδόνες και σήμερον έχουμε τους γνήσιους Ελληνες Μακεδόνες και τους ψεύτο-Μακεδόνες , ή Σλαβομακεδόνες. Από αυτούς τους ψευτο-Εβραίους αποτελείται σήμερον το Ισραήλ.
Το κακό Ταλμούδ Τούτο αποτελείται από καλά και κακά πράγματα . Όμως οι Χαζαρο-Εβραίοι προτίμησαν να εφαρμόζουν όλα τα κακά αυτών των 63 βιβλίων. Παραδείγματος χάριν «Κάθε goim=κτήνος (καλείται ο μη εβραίος) ο οποίος μελετά το Ταλμούδ και κάθε Εβραίος που τον βοηθάει σ’ αυτό οφείλει να πεθάνει» Sanhedryn, 59a Aboda Zora 8-6, Szagiga 13
«Απαγορεύεται η αποκάλυψη των μυστικών του Ταλμούδ» dektut Chadasz, 171, 3.
« Η κοινοποίηση οτιδήποτε σε ένα goim=κτήνος (καλείται ο μη εβραίος) αναφορικά με την θρησκεία μας ισοδυναμεί με τον φόνο όλων των Εβραίων , διότι εάν οι goyam=κτήνη ( μη εβραίοι) εγνώριζαν ότι διδάσκουμε για αυτούς αυτοί θα μας σκότωναν φανερά» - Libbre David 37
Από τα αποσπάσματα αυτά ασφαλώς αντιληφθήκατε τι περίπου βιβλίο είναι το Ταλμουδ. Και όμως οι Εβραίοι φονταμενταλιστές το ακολουθούν πιστά και γι΄αυτό βλέπετε όλα αυτά τα εγκληματικά και φρικιαστικά επακόλουθα στην Παλαιστίνη και στις ΗΠΑ των Σιωνιστών της Ουάσιγκτον. Τους μη Εβραίους τους θεωρούν goyam=κτήνη και τους σκοτώνουν με ήσυχη την συνείδηση ότι ενεργούν σύμφωνα με το θέλημα του θεού τους. Για τους Χαζαρο-Εβραίους η διδασκαλία του Ταλμούδ είναι υπέρτατος Νόμος και υπερβαίνει οποιοδήποτε άλλο πολιτικό ή διεθνές δίκαιον, ακόμη και από τις δέκα(10) εντολές του Μωυσέως.
Πως βλέπουν τους μη Εβραίους( goim=κτήνος)
«Οι Εβραίοι είναι ανθρώπινα όντα, αλλά τα έθνη του κόσμου δεν είναι ανθρώπινα όντα, αλλά κτήνη(beasts)» Baba Mecia 114, 6.
«Το σπίτι ενός μη εβραίου(goim=κτήνος) το βλέπεις σαν μάνδρα κτηνών»- Tosefta, Erubin VII, 1.
« Η Βίβλος λέγει: Εσύ δεν θα εξαπατάς τον αδελφό σου, αλλά οι Μη-Εβραίοι δεν είναι αδελφοί μας , αλλά όπως ελέχθη ανωτέρω , χειρότεροι και από σκύλοι» ." - Aruch Choszen Hamiszpat 227.
Από αυτά τα ελάχιστα αποσπάσματα ασφαλώς αντιληφθήκατε την ουσία του «ιερού βιβλίου» των Χαζαρο-Εβραίων Ασκενάζι.
Εβραική Θρησκεία: Διαφθορέας Ψυχών. Υπάρχει μια προσευχή στο Ταλμούδ αποκαλούμενη "Kol Nidre." η οποία λέγει τα εξής: «Όλοι οι όρκοι, τα τάματα, οι υποσχέσεις, οι αρραβώνες και οι ένορκες καταθέσεις που αρχίζουν αυτήν την ημέρα , εμείς μετανοούμε εκ των προτέρων. Οι όρκοι μας δεν θα είναι όρκοι και οι υποσχέσεις μας δεν θα είναι υποσχέσεις παντελώς» Τούτο σημαίνει ότι καθημερινώς οι Εβραίοι όταν λένε την προσευχή αυτή μπορούν να παραβαίνουν με τον νόμο της θρησκείας τους κάθε όρκο , δέσμευση ή υπόσχεση, και να εξαγνίζονται χωρίς να διαπράττουν κάποιο ηθικό αμάρτημα. Οι Εβραίοι Ταλμουδιστές έχουν πολλές ρατσιστικές και ανήθικες προσευχές που τους προτρέπουν στην διάπραξη εγκλημάτων χωρίς να έχουν τύψη συνειδήσεως ή εμπλοκή με τον πολιτικό νόμο., διότι επικρατεί ο θρησκευτικός «ιερός» νόμος. Τέτοια εγκλήματα αφορούν ιδίως στον οικονομικό τομέα , όπου ο Εβραίος είναι ελεύθερος να κάνει το παν για το κέρδος , χωρίς να έχει την αίσθηση της δικαιοσύνης και της εσωτερικής φωνής της συνειδήσεως. Με βάση αυτήν την αρχή και ψέμματα μπορεί να πει και όρκους να δώσει και εγκλήματα μπορεί να κάνει σε βάρος ενός Μη Εβραίουgoim=κτήνος), Απαγορεύεται μόνον να στρέφονται εναντίον αδελφού, δηλαδή Εβραίου. Τώρα εξηγείται πως απέκτησαν οι Εβραίοι τόσα χρήματα και σήμερον εξουσιάζουν οικονομικά –και όχι μόνον- ολόκληρο τον κόσμο.
Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών . Τον 19 ον αιώνα οι Ταλμουδιστές Εβραίοι συνέταξαν τα διαβόητα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών » με τα οποία έβαλαν τις βάσεις για την παγκόσμια επικράτηση τους.
Το 1897 συνήλθε στην Βασιλεία της Ελβετίας το Πρώτο Σιωνιστικό Κογκρέσο και έβαλε τα σχέδια για την συγκρότηση του Κράτους του Ισραήλ. Το πρώτο θύμα αυτού του συνεδρίου υπήρξε η Ελλάς με την μεγάλη ήττα του Ελληνο-Τουρκικού Πολέμου του 1897 που παρ’ ολίγον να μας στοιχίσει την εθνική ανεξαρτησία. Όμως το πληρώσαμε πολύ ακριβά με τον διεθνή οικονομικό έλεγχο που έληξε μετά 100 χρόνια, ήτοι το 1997. Οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι(Α! & Β! Π.Π) που επηκολούθησαν υποκινήθηκαν από τους Εβραίους Σιωνιστές . Με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο εξασφάλισαν την περίφημη «Διακήρυξη Μπάλφουρ» για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Ενώ μετά τον Δεύτερον Παγκόσμιο Πόλεμο ίδρυσαν το 1948 το κράτος του Ισραήλ στα εδάφη της Παλαιστίνης. Αρχικώς κατοικήθηκε από 70.000 Εβραίους της Διασποράς, ενώ στην στην Παλαιστίνη εκείνη την εποχή ζούσαν 600.000 Παλαιστίνιοι .
Η Υλοποίηση των Πρωτοκόλλων . Σήμερα μετά από 60 περίπου χρόνια από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ , έχουν υλοποιηθεί όλες οι προβλέψεις και εντολές των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών»
Η 1η εντολή λέγει : «Οι μεγαλύτερες ποιότητες του λαού , η τιμιότητα και αλήθεια είναι ιδιότητες των Εθνικών(Gentile) Εμείς βεβαίως δεν πρέπει να οδηγηθούμε από αυτούς» Και πράγματι έκτοτε ο κόσμος δεν οδηγείται από τους Εθνικούς(Gentile) αλλά από τους Εβραίους . Έτσι μπόρεσαν μέσα σε μισό αιώνα να κυριαρχήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο και να βάλλουν στο χέρι την υπερδύναμη τις ΗΠΑ, την Βρετανία, και όλες τις χώρες του Δυτικού Κόσμου . Επίσης πήραν με το μέρος τους τις «μετριοπαθείς» χώρες του Αραβικού Κόσμου , ελέγχουν οικονομικά σχεδόν όλες τις χώρες του Τρίτου Κόσμου και τώρα εισδύουν με τα κεφάλαια τους στην Κίνα και στις Ινδίες, ενώ ελέγχουν την Ρωσία πνευματικά με την αναζωπύρωση του Χριστιανισμού .
Η 5η εντολή λέγει : «Εμείς δημιουργούμε τον ανταγωνισμό με το ξεσήκωμα του θρησκευτικού μίσους» με το δόγμα του διαίρει και βασίλευε μπορούν να κυριαρχούν παντού.
Η 6η εντολή λέγει: «Εμείς σύντομα θα εγκαταστήσουμε τεράστια μονοπώλεια , κολοσσιαίες δεξαμενές πλούτου επί των οποίων ακόμη και οι μεγάλες εθνικές ιδιοκτησίες θα βασισθούν σε τέτοιο βαθμό ώστε θα πέσουν μαζί με την κυβερνητική πίστη ακολουθώντας την ημέρα της πολιτικής καταστροφής»
Η 10η εντολή λέγει : «Για να τους εμποδίζουμε να σκέπτονται ο,τιδήποτε οι ίσιιοι εμείς πρέπει να τους αποσπάσουμε την προσοχή στην διασκέδαση, σε σκανδαλιστικά θέματα να περνάει η ώρα , σε αθλοπαιδιές, και σε ανάκτορα . Σε τέτοια θέματα που θα τους αποσπούν πλήρως τη σκέψη και το ενδιαφέρον» Και για να μην σκεπτόμεθα έχουν εφεύρει τρόπους να μας αποσπούν την προσοχή
Η 11η εντολή λέγει : «Οι Εθνικοί = Gentiles είναι σαν κοπάδι προβάτων» .
Και είμαστε μάρτυρες ο πρωθυπουργός της Ελλάδος να πηγαίνει ύστερα από 49 χρόνια στην Τουρκία για συζητήσεις πάνω στα εθνικά μας θέματα και εμείς να συζητούμε για την «Ζαχοπουλιάδα» ,την «Θεμοαναστασιάδα» «Κλωτσόμπαλα», κ.ο.κ
Η Εβραϊκή Αρχουσα Τάξη . Όσον καιρό οι Εβραίοι-Σιωνιστές δεν μπορούσαν να είναι στην κυβέρνηση εμπιστεύονταν ανθρώπους που τους χώριζε μια άβυσσος από το λαό. Με αυτούς τους «υπηρέτες». έκαναν την δουλειά τους τον πρώτο καιρό μετά το συνέδριο του 1897. Όμως αμέσως μετά δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για να αναλάβουν οι Σιωνιστές θέσεις στην κυβέρνηση του προέδρου Wilson's το 1913 και να τον πείσουν να βγει στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο . Η σπουδαιότερη πράξη εκείνης της εποχής είναι η ψήφιση από το Κογκρέσο της Federal Reserve Act, πράξεως διά της οποίας ανελήφθη από τους Εβραίους Σιωνιστές μεγαλοτραπεζίτες, η διαβόητη Federal Reserve Bank.
Τα μεγάλα Αφεντικά του Σιωνισμού
Είναι οι εξής οικογένειες: 1/ Rothchilds, 2/ Lazard Feres, 3/ Israel Schiff, 4/ Kuhn.Loeb Co, 5/ Warburg Co, 6/ Lehman Bros, 7/ Goldman-Sach, 8/ Rockefeller Family,9/ J.P. Morgan Interests.
Η Federal Reserve Bank , την οποία οι περισσότεροι Αμερικανοί θεωρούν ομοσπονδιακή, είναι καθαρά ιδιωτική Εβραϊκή τράπεζα και εκδίδει το χαρτονόμισμα των ΗΠΑ . Αυτή τυπώνει τα δολάρια και εν συνεχεία τα δανείζει με υψηλά επιτόκια στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα την σημερινή χρεωκοπία της Αμερικανικής οικονομίας που δοκιμάζουμε όλος ο κόσμος και τον αστρονομικό πλουτισμό . των Εβραίων Σιωνιστών . Τότε για πρώτη φορά επεβλήθη στις ΗΠΑ η φολολογία (Income Tax) Με αυτούς τους δύο πολιορκητικούς κριούς κατόρθωσαν να κυριεύσουν την Αμερική και μέσω αυτής να απειλούν σήμερα ολόκληρη την οικουμένη.
Δολοφόνησαν δύο Προέδρους. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δολοφόνησαν δύο προέδρους ήτοι : τους Τζέφερσον και Κέννεντυ , διότι και οι δύο προσπάθησαν να περιορίσουν τα δικαιώματα των μεγαλοτραπεζιτών που λυμαίνονται το Αμερικανικό Θησαυροφυλάκιο. Όμως ουδείς τόλμησε να αναφέρει το γεγονός τούτο διότι τελούμε υπό ιδιότυπη Σιωνιστική κατοχή. .Για να εξασφαλίσουν το απυρόβλητο και να μην υφίστανται την δημόσια κριτική εθέσπισαν τον αισχρότατη Αντι-Δυσφημμμιστική Λεγεώνα(Anti-Defamation League (ADL) η οποία ως σύγχρονος κέρβερος παρακολουθεί οποιαδήποτε κριτική εναντίον των Εβραίων –Σιωνιστών . Όποιος δε τολμήσει να εκδηλώσει οποιαδήποτε καλόπιστη κριτική ή αμφισβήτηση (Ολοκαύτωμα, Ιστορία κλπ) κολάζεται ποινικά επί τη βάσει αυστηρότατων «Νόμων περί Αντισημιτισμού» που έχουν θεσπίσει σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Τα Εγκλήματα του Χριστιανισμού
«Ιστορικώς ο Χριστιανισμός ήταν η μεγαλύτερη συμφορά που συνέβη μέχρις στιγμής στην ιστορία του ανθρώπου. Το χειρότερο κακό και η πιο φρικιαστική μάστιγα. Εκτός από ολίγες γνωστές ηθικές εντολές, τις οποίες επανέλαβε, (για να είμαστε πιο ακριβείς, ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ, δίχως να αναφέρει την πηγή,) η θεολογία του είναι αντιφατική, ανόητη και λανθασμένη. Άκρως επικίνδυνη και καταστροφική τόσο για το άτομο ως μονάδα όσο και για την κοινωνία ως σύνολο! Αυτός είναι και ο λόγος που η ανθρωπότητα οδηγήθηκε στον Μεσαίωνα και στο πιο πυκνό σκοτάδι. Ο Ιησούς Χριστός των Ευαγγελίων και του Παύλου αποδεικνύεται πλήρως δια των κριτηρίων της ιστορικής επιστήμης ότι είναι μια αλλοπρόσαλλη και αντιφατική μυθολογία!». Ο Χριστιανισμός είναι ένας σωρός από ψέμματα διατεταγμένα το ένα επάνω στο άλλο Αυτά στηρίζουν αλλά και υποστηρίζονται για να μην πέσουν από την διεθνή εξουσία .
Οι Πατέρες της Χριστιανικής Εκκλησίας στην 4η Σύνοδο της Καρθαγένης το 398 μ. Χ απηγόρευσαν την Ελληνική Φιλοσοφία, ακόμη και αυτήν του Πλάτωνος και Σωκράτους, διότι την θεώρησαν ειδωλολατρική. Ωστόσο μμερικοί φωτισμένοι ιεράρχες[όπως, οι Αυγουστίνος, Αμβρόσιος, Βοήθιος, Σιδώνιος, Βασίλειος, Ιωάννης κ. α] τόλμησαν να συνδέσουν τον Χριστιανικό με τον Ελληνικό Λόγο. Όμως ο «δυϊσμός» και η διχοτόμηση που επήλθε μεταξύ του Ορθού Λόγου και του Συναισθήματος και Ψυχής, καθώς και μεταξύ της Επιστήμης και Θρησκείας, άφησαν μελανά τα ίχνη του περάσματος του Χριστιανισμού. Δυστυχώς αυτό το χάσμα μεταξύ Επιστήμης και Θρησκείας ακόμη και σήμερα ταλανίζει την ανθρωπότητα. Ακόμη και ο μέγας πολέμιος του Ελληνισμού, ο Ιερώνυμος, στο τέλος του βίου του επανήλθε στα Κλασσικά Γράμματα. Γιατί οι Έλληνες είχαν τον τρόπο και το θάρρος να συμβιβάζουν και βελτιώνουν τον υλιστικό και ιδεαλιστικό κόσμο, αλλά και να κάνουν κριτική και αυτοκριτική. Η Δύση αγκάλιασε μεν το πρώτο (την καλοπέραση), αλλά αδιαφόρησε για το δεύτερο (την ηθική κάθαρση). Είναι προφανές ότι αν ο Χριστιανισμός ήτο μια ανεκτική θρησκεία και δεν εξολόθρευε τον Ελληνικό Πολιτισμό, σήμερα η ανθρωπότης θα είχε βγη ολοκληρωτικά από την βαρβαρότητα και θα είχε μπη οριστικά στον «Πολιτισμό της Γνώσης».
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΘΟΣ
Το Ελληνικό γένος είναι το πλέον πολύπαθο και μαρτυρικό γένος στον κόσμο . Αυτό που γέννησε την φιλοσοφία και την έκανε ν’ ανθήσει από την προσωκρατική ακόμη εποχή και την τελειοποίησε την κλασσική εποχή εξαναγκάσθηκε να δηλώσει μεταμέλεια και να την απαρνηθεί μετά την εισβολή του Ανατολικού δόγματος και της Δυτικής Εξουσίας . Μαζί με την Φιλοσοφία απαρνήθηκε την πατρώα θρησκεία του , το όνομα του και τον ίδιο τον εαυτόν του. Ο πυρήνας της Πατρώας Θρησκείας και η Φιλοσοφία είχαν μια στενή σύζευξη και επικάλυψη, έτσι ώστε να μην είναι δυνατόν να χωρίσεις την μία από την άλλη χωρίς να βλάψεις την ενιαία οντότητα του Ελληνικού Πολιτισμού. Και βεβαίως είχαν οι Έλληνες και τους θεούς τους και την κουλτούρα τους . Όμως η πατρώα θρησκεία και η φιλοσοφία ασχολούντο με την εξέταση του Σύμπαντος, της Φύσεως και του εαυτού τους , ενώ οι θεοί και η λαϊκή τους παράδοση ήτο μέρος της λαϊκής τους κουλτούρας . Η Ευρώπη πήρε την Ελληνική φιλοσοφία και την παρέδωσε σε τρεις άκρως ανθέλληνες πάτρωνες: Στην δογματική Θεολογία, στην Επιστημονική Τεχνολογία , στην Πολιτική Ιδεολογία Και οι τρείς αυτοί πάτρωνες την παραμόρφωσαν την κακοποίησαν , την εξευτελίσουν και θέλησαν να την εξαφανίσουν σε όσο βαθμό δεν εξυπηρετούσε τα άνομα και δογματικά , ωφελιμιστικά και εξουσιαστικά σχέδια τους .
Η Δογματική Θεολογία Στην πιο καλή περίπτωση η δογματική θεολογία την χρησιμοποίησε ,όπου την βόλευε, σαν θεωρητική βάση για την επέκταση της κυριαρχίας της , χωρίς ωστόσο να αποστεί από το θεμέλιο της , δηλαδή την Ιουδαϊκή Βίβλο .
Η Επιστημονική Τεχνολογία την χρησιμοποίησε σε όσο βαθμό αυτή προωθεί τα ωφελιμιστικά της σχέδια για την παραγωγή περισσότερων υλικών αγαθών , αλλά παράλληλα την χρησιμοποίησε για να κατασκευάσει τελειότερα όπλα για την καταστροφή του ανθρώπου και της Φύσεως και για να βελτιώσει τις αλυσίδες και τις φυλακές του που θα τον κρατούσαν στο Μεσαιωνικό σκοτάδι.
Η Πολιτική Ιδεολογία χρησιμοποιεί την Ελληνική Φιλοσοφία και την Διαλεκτική για να περάσει λανθασμένα μηνύματα στον κόσμο. Οι σύγχρονοι ιδεολόγοι και οι πολιτικοί ενεργούν περισσότερο σαν σοφιστές και αγύρτες για να πείθουν τους λαούς με ψευδή συνθήματα που πόρω απέχουν από την λογική . Με τον τρόπο αυτό ναρκώνουν και νεκρώνουν τον νου την ψυχή και το σώμα των πολιτών για να τους σύρουν και να τους φέρουν-δίκην προβάτων- στο εξουσιαστικό τους κοπάδι . Συχνά πυκνά το κοπάδι αυτό το οδηγούν με διάφορα συνθήματα και τεχνάσματα στα σύγχρονα «ανθρωποσφαγεία» για να πλουτίζει η άρχουσα τάξη του συστήματος. Αυτού του είδους η φιλοσοφία δεν έχει καμία σχέση με το Ελληνικό Πνεύμα . Αντίθετα η καπηλεία που γίνεται σε βάρος του είναι περισσότερο αξιοκατάκριτη από την βαρβαρότητα των πρωτόγονων φυλών που αγνοούσαν παντελώς κάθε είδους φιλοσοφία και ενεργούσαν με βάση τα φυσικά τους ένστικτα.
Μέγιστο Έγκλημα η Καταστροφή της Πατρώας Θρησκείας. Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητος υπήρξε η εξαφάνιση των Ελλήνων θεών και της Ελληνικής Θρησκείας –με τα πιο βίαια μέσα- Διότι η θρησκεία αυτή υπήρξε το φιλοσοφικό υπόβαθρο του θαυμαστότερου και ευγενέστερου πολιτισμού που παρήγαγε ως τώρα το ανθρώπινο γένος . Πόσο αίμα , πόσος πόνος, πόσο δάκρυ και πόσο πάθος συσσωρεύθηκε στο λαό αυτό που είδε τους θεούς του να καταστρέφονται και να θάβονται κομματιασμένοι στη ή να ρίπτονται στα ασβεστοκάμινα να γίνουν ασβέστης για τους ναούς της ξενόφερτης βαρβαρικής ανατολικής θρησκείας. Δεν διαφέρει σε τίποτα με τους Γερμανούς κατακτητές που υποχρέωναν τους θανατοποινίτες να σκάβουν οι ίδιοι τον λάκκο τους για τους θερίσουν όταν τελειώσουν με το μυδραλιοβόλο. Για να φθάσει όμως ο ξένος κατακτητής να καταστρέφει το παν στο διάβα του , μπορεί κάθε λογικός άνθρωπος να αντιληφθεί πόσο αίμα χύθηκε εκείνο τον καιρό και πόση τρομοκρατία και διωγμοί έγιναν σε βάρος τους μαρτυρικού Ελληνικού λαού. Τότε του απηγόρευσαν ακόμη και το όνομα του και τον έκαναν «Ρωμιό» Κι’ αυτό δεν συνέβη σε κανέναν άλλο λαό ειμή μόνον στους Έλληνες , διότι αυτοί εθεωρούντο «επικίνδυνοι» διότι ήσαν θεματοφύλακες του μεγάλου Ελληνικού πολιτισμού. Τους κατηγόρησαν σαν εθνικούς, ειδωλολάτρες , ομοφυλόφιλους, ασεβείς , όπως σήμερον μας κατηγορούν οι δυτικοί ως εθνικιστές, ρατσιστές, αιρετικούς κ.α χωρίς να μπορούν να θεμελιώσουν τις κατηγορίες τους. Αρκεί που είναι «πολιτικά ορθές» και εξυπηρετούν τα σχέδια τους για εξάπλωση των αγορών τους και για παγκόσμια κυριαρχία. Είδαν τον μεγαλειώδη πολιτισμό τους να καταστρέφεται ,τα ιερά του να ισοπεδώνονται , τα αγάλματα τους να κατεδαφίζονται , τις βιβλιοθήκες τους να καίγονται και αυτοί να μην μπορούν ούτε να θρηνήσουν για την μεγάλη συμφορά τους , γιατί κι’ αυτό ήτο αιτία θανατώσεως τους τον 3ον και 4ον ιδίως αιώνα μ.Χ. Όμως η διαμάχη μεταξύ της Ανατολής και του Ελληνισμού ανάγεται από τους Περσικούς Πολέμους, όταν η μεγαλύτερη, πλουσιότερη , πολυανθρωπότερη και πιο ισχυρή αυτοκρατορία του κόσμου εξεστράτευσε δύο φορές για την καταστροφή της αλλά τελικά κατατροπώθηκε .
Η Εκκλησία του Δήμου έγινε Εκκλησία του Θεού Τουτο υπήρξε η αιτία της αλλοίωσης της Δημοκρατίας. Ο Ελληνισμός τότε διέθετε τη λογική, τη μετριοπάθεια , την ελευθερία της Ελληνικής σκέψεως. Αυτά όμως μετά την άλωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τον χριστιανισμό αυτά δεν είχαν πέραση, γιατί είχε εισβάλει ο θρησκευτικός φανατισμός και η βία που μετέφερε το Ασιατικό θεοκρατικό δόγμα ,. Τότε οι κοινωνίες οπισθοδρόμησαν , οι ατομικές ελευθερίες έγιναν στυγνή δουλεία , ο λόγος έγινε αφασία , το κάλλος έδωσε την θέση του στην ασχήμια , τα ελληνικά αγάλματα εξαφανίσθηκαν και εμφανίσθηκαν οι πρώτες εικόνες αποστεωμένων και άσχημων προσώπων, η γυναίκα από κυρία του οίκου της έγινε πράγμα , οι ελεύθεροι άνθρωποι έγιναν δούλοι του θεού, η Εκκλησία του Δήμου έγινε «Εκκλησία του Θεού» και το «τις αγορεύειν βούλεται» έγινε ο ένας και μοναδικός λόγος του Θεού και των επι της Γης εκπροσώπων του. Ο διάλογος της εκκλησία του δήμου έδωσε την θέση του στην μονομερή και μονότονη κατήχηση του , οι ελεύθεροι πολίτες μετεβλήθησαν σε πρόβατα, και ο χώρος θύμιζε ποίμνιο με τον ιερωμένο ποιμενάρχη. Στα χρόνια της Οθωμανικής σκλαβιάς παρουσιάσθησαν σαν διάττοντες αστέρες ορισμένα φωτισμένα πρόσωπα με επιφανέστερο τον Αδαμάντιο Κοραή , ωστόσο οι περισσότεροι δεν μπόρεσαν να διδάξουν στην σκλαβωμένη Ελλάδα και πήγαν στη Δύση, όπου έφεραν την Αναγέννηση.
Πόθεν το Ελληνικό Σκοτάδι. Όταν η λοιπή Ευρώπη περνούσε την φάση της Αναγέννησης , η Ελλάδα βρισκόταν στο σκοτάδι κάτω από τα πέλματα δύο δυναστών: α/ Της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και β/ Της Ιουδαιοχριστιανικής σκοταδιστικής θρησκείας. Όλα αυτά υπερβαίνουν τα όρια της Γενοκτονίας και παίρνουν την μορφή της παντελούς Καταστροφής και της μετάλλαξης σε ένα διαφορετικό είδος. Οι Έλληνες διετήρησαν φυσικά το DNA των προγόνων τους και την λαϊκή τους παράδοση που τους συνέδεε με το παρελθόν. Η αγραμματοσύνη τους είχε σαν αποτέλεσμα τον μαρασμό της Ελληνικής γλώσσης και της ανάμειξης της με γλωσσικά στοιχεία των κατακτητών.
Για να μετριάσει τον πόνο του έβαλε στην ξένη θρησκεία που του επέβαλαν δια της βίας , Ελληνικά στοιχεία της πατρώας του θρησκείας Εκεί που εμιμήθηκε την πατρώα θρησκεία πιο πολύ ήτο στο λειτουργικό και τελετουργικό μέρος . Από τα πρώτα μελήματα του Χριστιανισμού ήτο να πλήξουν την Ελληνική Αρχαιολογία, την οποίαν ονόμασαν «Μυθολογία» . Ουδέν όμως ψευδέστερον . Διότι η Ελληνική «Μυθολογία» είναι βιωμένη προϊστορία η οποία λόγω της μεγάλης ηλικίας της δεν μπορεί να χρονολογηθεί επακριβώς. Αντίθετα η Ελληνική Ιστορία αρχίζει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 766 π. Χ
Μολύνουν τις Ψυχές μας με τα ‘Ολοκαυτώματα ‘

Ο Ελληνισμός εχει γίνει ένα συνολικό ολοκαύτωμα υπέρ της Ανθρωπότητος. Μοιάζει με ένα πελώριο δάσος που αναλώνεται σε μια μεγάλη πυρκαιά για να φωτίσει και να θερμάνει τα πνεύματα και τις ψυχές της ανθρωπότητος. Και φυσικά η πυρκαιά κατατρώγει τα πάντα και το δάσος όταν καίγονται κατατρέφονται αφήνει την στάχτη-την λεγόμενη και χόβολη- διότι έχει μέσα της ακόμη μικρές καρβουνάδες που καίνε και θερμαίνουν αμυδρά το περιβάλλον. Έτσι μοιάζει ο Ελληνισμός σήμερα , σαν ένα καμένο δάσος που διατηρεί μέσα του ορισμένες καρβουνάδες που ανάβουν νέες πυρκαγιές και δημιουργούν νέους πολιτισμούς . Διότι συχνά μέσα από τις στάχτες φουντώνει εκ νέου ως εκ θαύματος μια νέα φωτιά που μοιάζει με το μυθικό πουλί , τον φοίνικα, που αναγεννιέται από την τέφρα του. Κατόπιν τούτων ο κάθε λογικός άνθρωπος θα ανέμενε μια ιδιαίτερη μεταχείριση της Πολιτείας υπέρ του αναλωθέντος Ελληνισμού. Όμως ενώ δείχνουν οι αρμόδιοι περιφρόνηση για τον ιστορικό λαό των Ελλήνων επιδεικνύουν ένα ένθερμο ζήλο για τον αμφιλεγόμενο Εβραϊκό Ολοκαύτωμα . Διότι παρά τα λεγόμενα περί του Ολοκαυτώματος 6 εκατ. Εβραίων , (συμπτωματικά 6 εκατ. έλεγαν και μετά τον Α! ΄Παγκόσμιο Πόλεμο και 6 εκατ. είπαν και μετά τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο) Εμείς βλέπουμε ότι το Εβραϊκό Έθνος αυξάνει και πληθύνεται εν αντιθέσει προς το Ελληνικό που μειώνεται και εξαφανίζεται/
Η Εβραική Μονοπώληση του Β! Π.Π Από την έναρξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου το 1939 μέχρι τη λήξη του το 1945 πολλές δεκάδες εκατομμυρίων άνθρωποι στην Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική και την Αμερική έχασαν τη ζωή τους. Από αυτούς το ποσοστό των απωλειών στις μάχες δεν ξεπερνά το 15%. Οι υπόλοιποι πέθαναν από την πείνα, την αιχμαλωσία, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους βομβαρδισμούς η ομαδικές εκτελέσεις αμάχων . Π.χ. στα περίπου 20 εκατομμύρια Ρώσσων νεκρών τα 17 εκατομμύρια χάθηκαν από την πείνα, τις εκτελέσεις και στα στρατόπεδα.
Στην Ελλάδα, αν οι νεκροί από τις 28 Οκτωβρίου 1940 μέχρι την αποχώρηση των Γερμανών τον Οκτώβριο του 1944 έφτασαν περίπου στις 500.000 , εξ αυτών οι ένοπλοι πεσόντες μας στην Αλβανία, τη «Γραμμή Μεταξά» και την Αντίσταση ξεπερνούν τις 15.000. Κι όμως η φοβερή αυτή πανανθρώπινη εκατόμβη δεν απασχολεί τη σημερινή ανθρωπότητα όπως είναι, δηλαδή στις συνολικές διαστάσεις της ως παγκόσμιας τραγωδίας. Στην ιστορική συνείδηση του ανθρώπου μισόν αιώνα μετά την ανθρωποσφαγή ο Β Π.Π. έχει κάποια θέση ανάλογη με εκείνη των άλλων πολέμων. Έτσι έχουν τα πράγματα σε πανανθρώπινη κλίμακα εκτός από ένα και μοναδικό στην Ιστορία φαινόμενο: την περίεργη, συνεχή, αδιάλειπτη εμμονή ενός μόνον εξ όλων των λαών-των Εβραίων- που υπέστησαν τα δεινά και την αιμορραγία του Β Π.Π.
Ξεχάσθηκαν οι Αγώνες των Ελλήνων. Ο λαός αυτός επί 50 χρόνια και με αυξανόμενη με την πάροδο του χρόνου ένταση, και με φαιά ή λευκή προπαγάνδα και κάθε άλλης μορφής δραστηριότητες έχει φθάσει στο σημείο να μονοπωλεί στην ιστορική μνήμη της ανθρωπότητας αποκλειστικά για τον εαυτό του τον Πόλεμον. Έτσι σήμερα, όταν αναφέρεται κανείς στην τραγωδία του 1939-45, να την ταυτίζουν σχεδόν οι πάντες αυτομάτως και ασυνείδητα με την τραγωδία ενός και μόνο λαού, δηλαδή με το μέγα ψέμα του Ολοκαυτώματος. Πραγματικά βρισκόμαστε μπροστά σ' ένα από τα μεγαλύτερα παράδοξα και την μεγαλύτερη απάτη που συνέβησαν στην Ανθρωπότητα , από τότε που μπήκε στην ιστορική εποχή . Μιλάμε φυσικά για τον εβραϊκό λαό και το ολοκαύτωμά του. Αν μπορούσε κανείς να καταγράψει και να καταμετρήσει τις αναφορές και πράξεις που έγιναν και γίνονται παγκοσμίως τις σχετικές με το θέμα αυτό τις τελευταίες δεκαετίες, θα διαπίστωνε ότι είναι πολλαπλάσιες όλων των αναφορών και πράξεων που έγιναν συνολικά από τα υπόλοιπα 100 περίπου έθνη που είχαν υποφέρει και «ματώσει» από την αγριότητα αυτής της πολυαίμακτης εκατόμβης . Δημοσιεύσεις, άρθρα, ιστορικά μυθιστορήματα, λογοτεχνήματα, μελέτες, ποιήματα, ντοκυμανταίρ, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, εορτές, τελετές, εκδηλώσεις, μουσικές παραγωγές, έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και ο ,τι άλλο μπορεί να διαφημίσει και να «πλύνει εγκεφάλους» Εχουν κυριολεκτικά συνθλίψει την παγκόσμια συνείδηση και βιάσει και διαστρεβλώσει την αλήθεια Εκατοντάδες Μουσεία του Ολοκαυτώματος ιδρύθησαν και ιδρύονται , εκατομμύρια σελίδες παράγονται καθημερινά, κυκλοφορούν με αμείωτους ρυθμούς έργα και έχουν μεταβληθεί σε μία επικοινωνιακή πλημμυρίδα, που έχει κατακλύσει ολοκληρωτικά τον Πλανήτη και έχει διαποτίσει τα μυαλά και του τελευταίου ανθρώπου όπου Γης.
Η Πανθρησκεία του Ολοκαυτώματος ; Μπροστά σ' ένα τέτοιο φαινόμενο, που όποιος μπορεί να το συνειδητοποιήσει μένει εμβρόντητος, διερωτάται κανείς: Ποιό είναι το ελατήριο εκείνων που το δημιουργούν και το συντηρούν• είναι ελατήριο κάποιας λογικής σκοπιμότητας η είναι η νοσηρή έκφραση ενός παραλογισμού, μιας υστερίας η ακόμη μιας παράνοιας; Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι χαλκεύουν μια νέα Πανθρησκεία που να εδράζεται στο Ολοκαύτωμα. Μια πανθρησκεία με την οποίαν θα υποδουλώσουν αυτή τη φορά το σύνολον της ανθρωπότητος και θα πλουτίσουν και πάλι με τα 6 εκατομμύρια των Εβραίων. Αν λάβουμε δε υπ’ όψιν ότι αποκομισαν τόσο πλούτη με τον θάνατο ενός και μόνον προσώπου, σκεφθείτε πόσα θα απομυζήσουν για 6 εκατομμύρια Εβραίους. Εννοείται ότι το φαινόμενο αυτό, δεν θα μας απασχολούσε , αν οι άνθρωποι , που αναλίσκονται στο να το συντηρούν και να το χρησιμοποιούν, δεν ενοχλούσαν και δεν ζημίωναν τους άλλους ανθρώπους , τους άλλους λαούς και τους εγκεφάλους των ανθρώπων που μολύνονται με την πτωμαΐνη του Ολοκαυτώματος. Ο ζήλος τους υπερέβη όλα τα εσκαμμένα, και η εκ μέρους τους διάπραξη ηθικών, πολιτικών, οικονομικών και πνευματικών ατοπημάτων εις βάρος των άλλων είναι κατά συρροήν και κατ' εξακολούθησιν. Αρχίζουν από το ηθικό πταίσμα της πλαγίας και αφανούς διοχέτευσης στην Παίδευση και Συνείδηση των λαών της άποψής τους για το ολοκαύτωμα και φθάνουν μέχρι και στο πνευματικό κακούργημα να καταφέρνουν να εισάγουν στη νομοθεσία των κρατών νόμους η διατάγματα απαγορευτικά για την επιστημονική έρευνα και την ελευθερία του λόγου• νόμους και διατάξεις μεσαιωνικής έμπνευσης , που αφήνουν κατάπληκτους όσους πληροφορούνται, ότι στις πιο φιλελεύθερες και πολιτισμένες γωνιές της Γης, όπως είναι η Δ. Ευρώπη και η Β. Αμερική , όχι μόνον απαγορεύεται η ιστορική έρευνα του ολοκαυτώματος, αλλά επιβάλλονται και βαρύτατες ποινές σ' όσους το επιχειρήσουν ή αμφισβητήσουν τούτο.
Ο Σιωνισμός φιμώνει και διώκει τον Λόγο; Είναι πασίγνωστοι οι δικαστικοί διωγμοί του σπουδαίου σύγχρονου Γάλλου φιλοσόφου Ροζέ Γκαρωντύ και οι βαρειές χρηματικές ποινές, που του επεβλήθησαν από τα γαλλικά δικαστήρια, όπως και ο διεθνής κατατρεγμός του Άγγλου ιστορικού Ντέιβιντ Ίρβινγκ και εν τέλει η σύλληψή του και μακρά φυλάκισή του στην Αυστρία, αλλά και πολλών άλλων, που τα παθήματά τους δεν γίνονται ευρέως γνωστά, παθήματα που υφίστανται για τον μοναδικό λόγο, ότι ερευνούν ιστορικά το αντικείμενο « ολοκαύτωμα». «Πίστευε τι λένε οι Εβραίοι για το ολοκαύτωμά τους και μη ερεύνα», λοιπόν. Αυτή η ποινικοποίηση της έρευνας στις πιο πολιτισμένες χώρες ήταν το τελευταίο που θα μπορούσε να φανταστή κανείς πριν από 20 χρόνια. Κι όμως σήμερα αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι λοιπόν εντροπή να ομιλούμε για δημοκρατία σήμερον. Η Παιδεία μας έχει γίνει υποχείριο των Εβραίων και πραγματοποιείται συστηματική πλύση εγκεφάλου στα Ελληνόπουλα από την πιο τρυφερή τους ηλικία για ένα θέμα που αφορά σ' έναν ξένο λαό. Είναι πράγματι εξωφρενικό να διδάσκεται το «ολοκαύτωμα των Εβραίων » στα Ελληνόπουλα –που ουδέν μαθαίνουν για το τι έπαθαν οι παππούδες τους από την πείνα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις ομαδικές εκτελέσεις της Γερμανικής Κατοχής. Με αυτά δολοφονούν τις τρυφερές ψυχές των παιδιών μας και τους διαστρέφουν το εθνικό συναίσθημα. Επομένως ουδείς Ελλην δάσκαλος πρέπει να υπακούει και να διδάσκει τα ψευδολογήματα και τις ψυχοφθόρες ασχημίες του Ολοκαυτώματος. Αν η Ελληνική Πολιτεία τελεί υπό σιωνιστική κατοχή τότε , όσο διαρκεί αυτή η κατοχή , οι δάσκαλοι οφείλουν να κάνουν παθητική ή και ενεργητική Αντίσταση . Η μόρφωση πρέπει να περάσει στα κρυφά σχολεία και ο κάθε γονεύς ας αναλάβει την ευθύνη του για τα παιδιά του.

Αντισημιτισμός και Ελληνισμός
Κατά την μεταπολεμική εποχή οι κλασσικές σπουδές συνδέθηκαν τεχνηέντως με τον αντι-σημιτισμό, τον ρατσισμό, την ανηθικότητα και τον αναχρονισμό. Είναι δε τόσο το μίσος των γνωστών πολεμίων, ώστε δεν διστάζουν να διαστρέφουν τα καλά του Ελληνισμού και να τα παρουσιάζουν στο αρνητικό τους, σαν κακά. Οι νέοι τριτοκοσμικοί μετανάστες στις ΗΠΑ, και ιδίως οι Αφρικανοί-Νέγροι και Ασιάτες, διεμόρφωσαν νέες συνθήκες για την ταχεία διολίσθηση της Αμερικανικής κοινωνίας προς τον αντι-κλασσικισμό και την προσκόλληση της στον «αφροκεντρισμό» και τον «πολυπολιτισμό», έννοιες θολές και φυλετικά φορτισμένες.
*Ιδιαιτέρως ο Αμερικανοσιωνισμός επιτίθεται εναντίον των Ολυμπιακών Αγώνων και συνδέοντας τους τεχνηέντως με την Ναζιστική ιδεολογία . Σε κάθε Ολυμπιάδα παρουσιάζεται πάντα το φαινόμενο της πολιτικοποιήσεως των Αγώνων , προφανώς για να τους αμαυρώσουν την παγκόσμια και πανανθρώπινη αίγλη και απήχηση στους λαούς. Δεν εφείσθησαν ακόμη και την Ολυμπιάδα των Αθηνών , την οποία πολέμησαν με μανία, για δήθεν αδυναμία περατώσεως των Ολυμπιακών έργων , πιθανού τρομοκρατικού πλήγματος κ.α . Αποτέλεσμα της λυσσώδους επιθέσεως ήτο η μείωση του αριθμού τουριστών κάτω και των τουριστικών περιόδων προηγουμένων ετών.
Η υιοθέτηση των ως άνω προτύπων είχε σοβαρότατες επιπτώσεις στον πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και ηθικό βίο της Αμερικανικής κοινωνίας, και συνακόλουθα στον κόσμο ολόκληρο. Η αλλαγή αυτή σχετίζεται και με την επιβολή της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και την κατάργηση όλων των περιορισμών στην άκρατη μεγέθυνση του Κεφαλαίου σε βάρος της Εργασίας.
*Το έτος 1998 άνω του 45 % του παγκόσμιου πλούτου είναι στα χέρια 225 ατόμων, πράγμα αδιανόητο κατά το ιστορικό παρελθόν
Δεν είναι Εκμεταλλευτές και Αντι-Σημιτιστές οι Έλληνες; Κατηγορούν τους Έλληνες για εκμετάλλευση άλλων λαών και ότι είχαν δούλους, δεν είχαν ψήφο οι γυναίκες, κακομεταχειρίζονταν τα παιδιά και τα ζώα και κυρίως ότι ήσαν αντι-σημίτες. Τους απαντούμε ότι οι Έλληνες ποτέ δεν υπήρξαν ιμπεριαλιστές, ούτε και αποικιοκράτες, με την έννοια που ισχύει στους Δυτικούς. Ακόμη και η εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου ήτο εκπολιτιστική, δεν εξετράπη σε βαρβαρότητες. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η καταστροφή της Περσεπόλεως, πρωτευούσης του Περσικού κράτους , σε αντίποινα για την καταστροφή της Αθήνας υπό των Περσών. Σεβάσθηκε τους τοπικούς πολιτισμούς, την θρησκεία και τα ήθη-έθιμα των κατακτημένων λαών. Αυτοί συνεργάζονταν αρμονικά με τους λαούς στις «αποικίες-εμπορεία» προς αμοιβαίο όφελος, που δεν ήτο μόνον το χρηματικό κέρδος, αλλά και η πολιτιστική ανύψωση των λαών. Ποτέ εν καιρώ ειρήνης δεν χρησιμοποίησαν βία ή καταναγκασμό, μολονότι έκαναν πολέμους. Τα σχετικά με την μεταχείρηση των παιδιών και των ζώων, θεωρούνται συκοφαντικά.
*Αρκεί να αναφέρουμε ότι στις πρόσφατες ανασκαφές για το μετρό των Αθηνών ανεκαλύφθη νεκροταφείο ζώων στην Πλατεία Συντάγματος για να καταδείξει την αγάπη των προς αυτά.
Στα παιδιά πρόσφεραν την πιο τέλεια μόρφωση και αγωγή, ώστε να γίνουν ελεύθεροι πολίτες. Προς τούτο τα ασκούσαν ώστε να γίνουν δυνατοί στο πνεύμα, ανδρείοι στην ψυχή και ρωμαλέοι στο σώμα. Έπρεπε να γίνουν ικανοί στην στρατιωτική τέχνη, για να προστατεύουν αποτελεσματικά την πόλη. Μια τέτοια αγωγή απαιτούσε ασφαλώς την σκληραγώγηση του νέου και όχι την μαλθακότητα και τρυφηλότητα.
* Αν κάνουμε σύγκριση των αρχαίων και των σημερινών Ελληνοπαίδων θα διαπιστώσουμε ότι η σημερινή νεολαία είναι αγύμναστη τόσον στο πνεύμα όσο και στο σώμα και την ψυχή. Γι’ αυτό είναι μηδενιστική, αυτοκαταστροφική, αντικοινωνική, υπέρβαρη, ανώριμη, τρυφηλή, ασθενική. Γι’ αυτό ρέπει προς την βία, το έγκλημα, την ομοφυλοφιλία, τα ναρκωτικά και τους ευδαιμονιστικούς παραδείσους της υπερκατανάλωσης.
Όσον αφορά τους σκλάβους, αυτοί ήσαν συχνά πιο ελεύθεροι και πλούσιοι από τους ελεύθερους πολίτες. Τα μόνα που στερούντο ήσαν τα πολιτικά δικαιώματα. Το περιορισμένο της ψήφου για την εποχή που αναφερόμαστε, δικαιολογείται απόλυτα, διότι τότε είχε το πρωτον εφαρμοσθεί ο θεσμός της δημοκρατίας και είναι επόμενον να είχε αρκετά μειονεκτήματα και κενά. Αν σκεφθούμε δε ότι ακόμη και σήμερα τα πολιτισμένα κράτη δεν έχουν πλησιάσει καν την άμεση Αθηναϊκή Δημοκρατία, τότε όλα αυτά είναι ανοησίες και κακόβουλη κριτική. Να αναφέρουμε επίσης τον νόμο περί Σεισάχθειας (απελευθέρωση των δούλων) που ψηφίσθηκε στην Αθήνα επί Σόλωνος και υπάρχει γραμμένος στους Δελφούς.
Η Σιωνιστική Μετάλλαξη Τολμούν να χαρακτηρίζουν τούς 'Έλληνες αντισημίτες, όταν υμνολογούμε, επισήμως ως κράτος, τούς "ήρωες" της παλαιάς διαθήκης (πολιτική ιστορία των Εβραίων) κάθε ημέρα, όταν μία εβραία παρθένα ενσαρκώνει την "θεότητα" γιά τον νεοέλληνα ενώ κατηγορούμε συλλήβδην τούς λαμπρούς μας προγόνους ως ειδωλολάτρες καί ομοφυλοφύλους. Οταν θεωρούμε ως ιερό μας τόπο την αγία Ιερουσαλήμ (!) και όχι την Ολυμπία, την Δήλο, την υΣαμοθράκη, την Δωδώνη, το Δίον, τούς Δελφούς, ....Όταν "σπεύδουμε" ως νεοέλληνες στην Ιουδαία και επιστρέφοντες αλλάζουμε και τα ονόματά μας ( προσθέτοντας το πρόθεμα "Χατζη..." ) Οταν σε κάθε τελετή βαπτίσεως, γάμου, κηδείας, αναφερόμεθα με δέος, σεβασμό και κατάνυξι στους προπάτορες των εβραίων (Αβραάμ,Ισαάκ, Ιακώβ Σάρα .....) Όταν μεταβαίνουμε με κατάνυξι στο Ισραήλ και προσκυνούμε τον ασήμαντο , κατάξερο και άνυδρο λόφο τού Σινά, αντί να στραφούμε προς τον δασώδη και πνευματικό Όλυμπο, Όταν σέ κάθε σχεδόν πόλι έχουμε μνημείο του "ολοκαυτώματος" των εβραίων, αλλά όχι και τού πραγματικού ολοκαυτώματος των Ελλήνων (η Ελλάς είχε κατά τόν Β' Παγκόσμιο Πόλεμο αναλογικώς τούς περισσοτέρους νεκρούς, ενώ οι εβραίοι χάριν στο Β!' Π.Π, απέκτησαν κράτος !!!, )
Έχουν οι εβραίοι στο Ισραήλ μνημεία υπέρ των εκτελεσθέντων υπό των γερμανών κατακτητών Ελλήνων πολιτών ; Μήπως είναι ανθέλληνες

ΕΒΔΟΜΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ

ΕΒΡΑΙΟΙ –ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ : ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ

Το αποκαλυπτικό βιβλίο του Καθηγητού Bryan Gould, μάς δείχνει ξεκάθαρα από πού προέρχεται αυτό το χρήμα και γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι και επιχειρήσεις είναι βαθύτατα χρεωμένοι

Εξηγεί:
- πώς και γιατί κυριολεκτικά όλο το Χρήμα της Παγκόσμιας Οικονομίας, δημιουργήθηκε ως χρέος!
- Γιατί μόνο το 3% του βρετανικού χρήματος λειτουργεί ώς ‘νομική οντότητα’ (legal tender), και
- Γιατί σ’ ένα κόσμο που βασίζεται σε χρήμα που δημιουργήθηκε ως χρέος, βρισκόμαστε συνεχώς χωρίς χρήμα, μιά και υπάρχει συνεχής έλλειψη.
- Πώς και γιατί οι υποθήκες ευθύνονται για την συσσώρευση σχεδόν των δύο τρίτων του χρήματος στην Μεγάλη Βρετανία και του 80% στις ΗΠΑ.
- Γιατί το χρέος των Επιχειρήσεων και των Οργανισμών βρίσκεται σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.
- Πώς τα χρέη σημαίνουν ότι ένα μικρό αγρόκτημα μπορεί από πλευράς παραγωγής να είναι πολύ επιτυχές, αλλά από ‘οικονομικής’ πλευράς να μή ‘δύναται να επιζήσει’.
- Γιατί τα ‘εθνικά χρέη’ δεν θα μπορέσουν ποτέ ν’ αποπληρωθούν χωρίς νομισματική αλλαγή.
- Πώς το ‘Χρέος’ δινει ‘ώθηση’ στην ανάγκη για επέκταση, εκσυγχρονίζοντας τις εθνικές και παγκόσμιες στρατηγικές μεταφορών, καταστρέφοντας τοπικές αγορές και παραγωγούς, και αυξάνοντας τ’ απόβλητα, την μόλυνση και την υπερ-κατανάλωση των πηγών της γης.
- Πώς το ‘Χρέος του Τρίτου Κόσμου’ είναι απλά ένας μηχανισμός που χρησιμοποιείται από τις ανεπτυγμένες χώρες φια να πριμοδοτεί με όλο και μεγαλύτερες ποσότητες χρήματος τις δικές τους οικονομίες, και
- Γιατί οι Χρεώστες-κράτη δεν θα μπορέσουν ποτέ ν’ απο-πληρώσουν τα χρέη τους.
- Γιατί οι πολιτικάντηδες που βασίζονται στις τράπεζες για χρήμα, δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις δημόσιες υπηρεσίες.
- Γιατί το ‘Χρήμα του Χρέους’ είναι αντι-δημοκρατικό και κίνδυνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο Καθηγητής Bryan Gould, Αντι-πρύτανης του Πανεπιστημίου Waikato:

«Ως αποτέλεσμα του fractional reserve banking πάνω από το 90% της παροχής του χρήματος μας γεννάται, μέσω δανεισμού, από τις εμπορικές τράπεζες, και πρέπει να μεγαλώσει, τουλάχιστον, κατά τον τόκον του δανείου από τον οποίον δημιουργήθηκε.»

Αυτές οι τράπεζες, μεταφέρουν στα χέρια των ιδιωτών, το θεσμοποιημένο δικαίωμα του Κράτους να τυπώνει χρήμα και μ’ αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στην κυκλική ανασφάλεια του όλου συστήματος.

Η Λαβή του Θανάτου προσφέρει μιά πλήρη εικόνα σε κάποια από τα πιο επείγοντα προβλήματα του κόσμου:

- Η οικονομική κρίση στην ΝΑ Ασία, έχει σχέση όχι με ανεπαρκές σύστημα οικονομικής διαχείρισης, αλλά με το να βασίζονται οι οικονομίες στον κόσμο, στον τραπεζικό μηχανισμό ο οποίος εκ γενετής είναι ασταθής.
- Οι περισσότεροι άνθρωποι στις αναπτυσσόμενες χώρες είναι μέχρι τον λαιμό στα χρέη, βασικά λόγω του συστήματος ν’ αγοράζουν σπίτια με υποθήκη.
- Αλλά αυτό το σύστημα δανεισμού με τόκο είναι τελείως παράνομο: οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν το σύστημα υποθήκης σαν ένα ιδιωτικοποιημένο μέσον δημιουργίας ‘χρήματος’, πολύ προσοδοφόρο για τις τράπεζες και τους οργανισμούς δανεισμού, αλλά ικανό να σακατέψει τους δανειζόμενους.
- Για την άρνηση να χρηματοδοτήσουν ικανοποιητικά τις δημόσιες υπηρεσίες, οι κυβερνήσεις λένε: ‘Δεν διαθέτουμε το Χρήμα’, είναι απόδειξη τής άρνησης των κυβερνήσεων να δημιουργήσουν-τυπώσουν και διαθέσουν-κυκλοφορήσουν οι ίδιες Χρήμα, σύμφωνα με τις αναφυόμενες ανάγκες. Αντίθετα, αναθέτουν την έκδοση χρήματος στις τράπεζες, οι οποίες δημιουργούν χάρτινο χρήμα ως χρέος, επί του οποίου μπορούν να απαιτήσουν τόκο! Στην πραγματικότητα, όλο το χρήμα δημιουργείται ως Χρέος, καθαρά ως μιά άσκηση δημιουργίας κέρδους για τους ιδιώτες Τραπεζίτες. Αλλά αυτό είναι μιά επιλογή Προδοτικών Κυβερνήσεων, οι οποίες έχουν αδίστακτα ξεπουληθεί στην σιωνιστική ανήθικη πρακτική!
- ΄Ολο το Χρέος του τρίτου Κόσμου πρέπει να παραγραφεί!! ΄Οπως δείχνει αυτό το βιβλίο, τα περισσότερα απ’ αυτά τα χρέη ήταν και είναι δημιουργία των Ινστιτούτων των ανεπτυγμένων χωρών, ως μηχανισμός αιμοδότησης περισσότερου χρήματος στις δικές τους οικονομίες. Δεν υπήρχε πρόθεση αυτά τα χρέη να χρηματοδο-τήσουν τον υπανάπτυκτο κόσμο ή να εξαλείψουν την Φτώχεια, κι ούτε ποτέ το έκαναν.
- Η Βρετανική Κυβέρνηση λιγοστεύει τα ΄Εξοδα για να μειώσει το Εθνικό Χρέος. Αλλά τα εθνικά χρέη δεν μπορούν ποτέ ν’ αποπληρωθούν!!

Δεκάδες δισεκατομμύρια δολλαρίων δημόσιου χρήματος περνάνε στα ταμεία ιδιωτικών οικονομικών ινστιτούτων, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση αμύθητου πλούτου από ιδιώτες Τραπεζίτες.

Οι εγκληματικές, φασιστικές, ιδιωτικές Οργανώσεις Διεθνές Νομισματικό "Ταμείο" (Fund= Αμοιβαίο Κεφάλαιο) και η Παγκόσμια Τράπεζα, είναι αδελφές Οργανώσεις τού Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και μοχλοί άσκησης Εξουσίας, γιά λογαριασμό τής Παγκόσμιας Κυβέρνησης τού διαβόητου Διεθνούς Σιωνιστικού Συνδικάτου Κεφαλαίου.

΄Ηδη χιλιάδες αντίπαλοι, άτομα, οργανισμοί, αλλά και χώρες ολόκληρες, που είχαν αντιδράσει δυναμικά κατά τής χιτλερικής, δικτατορικής Παγκοσμιοποίησης, συνεχίζουν ν’ αντιστέκονται, όπως στο Σιάτλ, όπου κατατροπώθηκαν οι δυνάμεις που στήριζαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου.

Τό Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF, η Παγκόσμια Τράπεζα (WB), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (WTO), ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OECD) και το ΝΑΤΟ, είναι τά άτυπα Υπερυπουργεία τής Παγκόσμιας Κυβέρνησης, τά οποία ελέγχουν τούς κρισιμώτερους τομείς τής Παγκόσμιας ΄Αμυνας, Νομισματικής Πίστης, Εμπορίου, Ανάπτυξης, Κεφαλαίου, Πετρελαίου αλλά και Υγείας, μέσω τών Πολυεθνικών Φαρμακοβιομηχανιών, οι οποίες εδώ και δεκάδες χρόνια έχουν πέσει στά χέρια τού Διεθνούς Σιωνιστικού Συνδικάτου Κεφαλαίου.

Η φασιστική, δικτατορική, ανελέητη, άπληστη Παγκόσμια Κυβέρνηση αντλεί τεράστια δύναμη, έχοντας εξαγοράσει τούς Πολιτικούς τών πιό ισχυρών χωρών τής Υφηλίου, από τήν καθημερινά συρρικνούμενη δύναμη τών Λαών και τήν παρακμή τών εθνικών κρατών.

Σέ καλούμε νά ενώσεις τή φωνή σου, μέ τή δική μας, καθώς και μέ τή φωνή εκατομμυρίων ανθρώπων σ' όλον τόν Κόσμο, ενάντια σ' αυτήν τήν ανίερη Συμμαχία όλων τών Εκμεταλλευτών τής ανθρώπινης δυστυχίας, πείνας και φτώχειας, μέσω τής ‘νομότυπης’, ανήθικης τοκογλυφίας και τού χρηματιστικού κεφαλαίου, σέ βάρος κυρίως τών λαικών στρωμάτων, δεκάδων χωρών.

Οι πολίτες όλης τής Γής έχουν, εκτός τών Πολιτικών και Ατομικών Δικαιωμάτων, Οικονομικά και Κοινωνικά, καθώς και δικαίωμα στή διαφύλαξη τής πολιτιστικής κληρονομιάς τους, αλλά και τού Περιβάλλοντος.
Αμφισβητείστε μέ κάθε τρόπο τήν Φασιστική, Δικτατορική Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση, καθώς και όλους τούς υπηρέτες, υπαλλήλους, λακέδες τής Παγκοσμιοποιημένης Εκμετάλλευσης Ανθρώπων, από Υπανθρώπους τής Ανωτάτης Κοινωνικής Υποστάθμης.

Νά σταλούν τώρα σέ Διεθνές Οικονομικό Δικαστήριο όλοι οι ηγέτες τής Παγκοσμιοποιημένης Αγοράς, καθώς και οι Σιωνιστές οι οποίοι κρύβονται από πίσω τους , εκπροσωπώντας τήν Παγκόσμια Κυβέρνηση.

1. Παγκόσμια Τράπεζα













2. Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου



Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (ΣΤΟ) είναι μεταξύ των πιό ισχυρών, και των πιο μυστικών διεθνών οργανώσεων του κόσμου. Αναλαμβάνει ταχύτατα το ρόλο μιάς Παγκόσμιας Κυβέρνησης, καθώς 134 έθνη-κράτη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, παραχώρησαν σ’ αυτόν τεράστια δύναμη και εξουσίες.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (ΠΟΕ) αντιπροσωπεύει το, μέσω νόμων, επιβληθέν καθεστώς της Οικονομικής Παγκοσμιοποίησης. Το κεντρικό λειτουργικό πιστεύω του ΠΟΕ είναι ότι τα εμπορικά συμφέροντα πρέπει να υπερέχουν όλων τών άλλων συμφερόντων. Κάθε εμπόδιο στον δρόμο των λειτουργιών και της εξάπλωσης των παγκόσμιων επιχειρηματικών εταιρειών πρέπει να παραμερισθεί. Πρακτικά, αυτά τα ‘εμπόδια’ είναι συνήθως πολιτικές ή δημοκρατικές λειτουργίες, οι οποίες ενεργούν υπέρ των εργαζομένων, εργατικών δικαιωμάτων, προστασία του περιβάλλοντος, ανθρώπινα δικαιώματα, δικαιώματα καταναλωτών, κοινωνική δικαιοσύνη, τοπικά ήθη και έθιμα, και εθνική κυριαρχία.

3. Διεθνές Νομισματικό Ταμείο


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι το τελευταίο ‘καταφύγιο’ για χρεωμένες χώρες κι άλλα οικονομικά προβλήματα, και χρησιμοποιεί τη δύναμη του για να επιβάλει αυστηρούς όρους στα κράτη, ως αντάλλαγμα για τα δάνεια που παρέχει. Αυτά τα οικονομικά πακέτα πολιτικής του συνήθως καλούνται SAPs (structural adjustment programs) και έχουν επιβληθεί σε πάνω από 90 χώρες, περιλαμβάνοντας τις περισσότερες χώρες της Λατινικής Αφρικής, της Νοτίου Ασίας, και της Αφρικής. Κι άλλοι οργανισμοί απαιτούν τα SAPs, αλλά το ΔΝΤ δίνει τον ρυθμό.

΄Ενα από τα βασικά στοιχεία των SAPs είναι η απαίτηση οι πολιτικές ‘εργασίας’ να είναι πιό ‘ελαστικές’. Αυτός ο σατανικός ευφημισμός κρύβει το γεγονός ότι οι γραφειοκράτες του ΔΝΤ, στην κυριολεξία, επιβάλλουν στις κυβερνήσεις όλου του κόσμου πρακτικές οι αποδυναμώνουν ή εξαφανίζουν τα νόμιμα δικαιώματα των εργαζομένων και των συνδικάτων και αποθαρρύνουν τους νόμους για την κάλυψη ενός κατώτερου μισθού.

Οι χώρες που υπογράφουν με το ΔΝΤ συνήθως μέσα σε σύντομο διάστημα βιώνουν μαζικές απολύσεις.

Σε συνάρτηση με αυτή τη φιλοσοφία γι αυτούς τους εργατικούς νόμους και την ανάγκη ‘ελαστικότητας’ της εργασίας, το ΔΝΤ επιβάλλει επίσης και την ανάπτυξη παγκόσμια των Ελευθέρων Εμπορικών Ζωνών. Αυτό το επιτυγχάνουν πιέζοντας τις κυβερνήσεις να κατεβάσουν τους φραγμούς για τις επενδύσεις από το εξωτερικό και να εξαφανίσουν τους νόμους που περιορίζουν την δυνατότητα των επιχειρηματικών κολοσσών να μεταφέρουν τα κέρδη τους εκτός μιάς χώρας!...

Το ΔΝΤ έχει απεριόριστη επιρροή όχι μόνο στον σχηματισμό της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά επίσης και σε άλλα ζωτικά θέματα όπως η φτώχεια, η περιβαλλοντική στήριξη και η ανάπτυξη.


ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΝΤ



1. Το, υπό Σιωνιστικό ΄Ελεγχο, ΔΝΤ δημιούργησε ένα μοντέρνο σύστημα αποικιοκρατίας, το οποίο με τα SAPS αφαιμάζει τούς πτωχούς ‘παχαίνοντας’ τούς βαθύπλουτους Εβραίους Τραπεζίτες.

Το ΔΝΥ, μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και την
Παγκόσμια Τράπεζα, όλα κάτω από σιωνιστικό έλεγχο οδηγεί
τήν παγκόσμια οικονομία σ’ ένα μονοπάτι μεγαλύτερης
ανισότητας και καατστροφής τού περιβάλλοντος. ΤΑ SAPs
(structural adjustment policies) τού ΔΝΤ και τού ΠΟΕ
εξασφαλίζουν την αποπληρωμή τών τοκογλυφικών δανείων,
απαιτώντας από τις χώρες να περικόψουν τις επενδύσεις στην
Παιδεία και τήν Υγεία. Να καατργήσουν τις επιδοτήσεις σε
βασικά τρόφιμα και τις μεταφορές. Να υποτιμήσουν το νόμισμά
τους για να κάνουν τις εξαγωγές φθηνώτερες. Να ξεπουλήσουν
τον Δημόσιο Πλούτο, ιδιωτικοποιώντάς τον, και να παγώσουν
τούς μισθούς. Αυτές οι ανάλγητες, απάνθρωπες και φασιστικού
τύπου, δηλαδή Ταλμουδικού, πολιτικές αυξάνουν την Φτώχεια.
Μειώνουν τη δυνατότητα τών κρατών να δημιουργήσουν δυνατή
εγχώρια οικονομία και επιτρέπουν στις πολυεθνικές
επιχειρήσεις να εκμεταλλεύονται τούς εργαζόμενους και
μολύνουν το περιβάλλον. (όρα Κόκα Κόλα)

2. Το ΔΝΤ προσφέρει στα πλούσια κράτη και την Wall Street.

Παρόλο που τα βιομηχανικά κράτη δεν έχουν δανειστεί από το ΔΝΤ, εδώ και είκοσι χρόνια, αυτά τα πλούσια κράτη, μέσω τών τοπικών Σιωνιστών, είναι κυρίαρχα στον καθορισμό αποφάσεων. Η δύναμη τής ψήφου εξαρτάται από τήν ποσότητα τήν οποία κάθε κράτος πληρώνει. Οι ΗΠΑ, δηλ. Το Σιωνιστικό Τραπεζικό Κεφάλαιο τών ΗΠΑ, συμμετέχει με το μεγαλύτερο ποσοστό, ένα 18%.
ΗΠΑ, Μεγ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία και Ιαπωνία, μαζί, κατέχουν το 38% των ψήφων. Κάθε ένα από αυτά τα κράτη ορίζει τον δικό του αντιπρόσωπο στο Επιχειρηματικό Συμβούλιο, ενώ άλλες ομάδες κρατών ορίζουν έναν αντιπρόσωπο. Η Αμερικανίδα Γενική Διευθύντρια συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Οικονομίας των ΗΠΑ, για τον σχεδιασμό τής πολιτικής τού ΔΝΤ. Η ανισόρροπη έκταση δύναμης τών πλούσιων χωρών, μεταφράζεται σε αποφάσεις οι οποίες ευνοούν σκανδαλωδώς τούς ήδη πάμπλουτους Εβραίους Τραπεζίτες, Επενδυτές και Πολυεθνικές, από τις βιομηχανικές χώρες, εις βάρος τής ‘Υποστηρίξιμης Ανάπτυξης (sustainable development). Είναι πράγματι εκπληκτικό ότι τότε το ΔΝΤ πιέζει τις καταχρεωμένες, άφραγκες, υπό ανάπτυξη χώρες ν’ ανοίξουν τις αγορές τους σε πανίσχυρες υπερεθνικές πολυεθνικές.

3. Το ΔΝΤ επιβάλλει ένα μοντέλο ανάπτυξης, βασικά γεμάτο ψεγάδια.

Αντίθετα από τον δρόμο τον οποίον ακολουθούν τα περισσότερα
βιομηχανικά κράτη, το ΔΝΤ επιβάλλει στις χώρες από τον
παγκόσμιο Νότο, να έχουν ως προτεραιότητα την εξαγωγική
παραγωγή, πάνω από τήν ανάπτυξη τής εγχώριας οικονομίας
ποικίλων δραστηριοτήτων.

Το 80% σχεδόν τών παιδιών που είναι υποσιτισμένα, στις υπό
αναπτυξη χώρες, ζούν σε κράτη όπου στούς γεωργούς έχει
επιβληθεί να μετακινηθούν από παραγωγή τροφίμων για τοπική
κατανάλωση στην παραγωγή σοδειάς γιά εξαγωγή στις
βιομηχανικές χώρες. Το ΔΝΤ απαιτεί επίσης απ΄υτές τις χώρες
να εξαλείψουν τούς δασμούς και να προσφέρουν κίνητρα για
πολυεθνικές επιχειρήσεις – όπως είναι η μειωμένη προστασία
εργαζομένων και περιβάλλοντος. Μικρές επιχειρήσεις και
γεωργοί δεν μπορούν να συναγωνιστούν τις μεγάλες
πολυεθνικές επιχειρήσεις, με απο να υπάρχει κατάσταση
εξαθλίωσης, καθώς οι εργαζόμενοι αμείβονται με μισθούς
πείνας, ζουν σε απάνθρωπες συνθήκες, και είναι ανήμποροι να
προσφέρουν τα βασικά έστω στις οικογένειές τους. Ο κύκλος
τής απόλυτης Φτώχειας διαιωνίζεται, δεν εξαλείφεται.

4. Το ΔΝΤ είναι μιά κρυψίνους εταιρία, υπό σιωνιστικό έλεγχο, χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά.

Το ΔΝΤ ενώ χρηματοδοτείται από χρήματα τών φορο-λογουμένων, παρόλα αυτά λειτουργεί πίσω από ένα πέπλο μυστικότητος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα μέλη τών κοινοτήτων που εμπλέκονται, δεν συμμετέχουν στον σχεδιασμό των πακέτων δανείων.

Το ΔΝΤ εργάζεται με μία επιλεγμένη ομάδα από κεντρικούς Τραπεζίτες και στελέχη τού υπουργείου οικονομικών, παίρνοντας αποφάσεις πολιτικής χωρίς να συμμετέχουν άλλες κυβερνητικές οργανώσεις όπως τα υπουργεία Υγείας, Παιδείας και Περιβάλλοντος. Επιπρόσθετα, το ΔΝΤ αντιστάθηκε στις προσπάθειες να είναι ανοικτό σε δημόσιο έλεγχο και ανεξάρτητη αξιολόγηση. Το ΔΝΤ έχει καταστήσει την ελίτ από τον παγκόσμιο Νότο πιό υποχείρια και υποχρεωμένη να δίνει εξηγήσεις στην ελίτ τού Πρώτου Κόσμου, απ’ ό,τι οι δικοί της πολίτες.

5. Οι πολιτικές τού ΔΝΤ προωθούν την ευπραγία των πολυεθνικών.

Γιά ν’ αυξήσουν τις εξαγωγές, οι χώρες-Μπανανίες, ενθαρρύνονται να δίνουν φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις.



Δημόσια Περιουσία όπως Δάση και Κυβερνητικές Υπηρεσίες Δημόσιας Χρήσης (Εταιρείες Τηλεφώνου, Νερού και Ηλεκτρισμού), καθώς και Ορυκτά, Ναυπηγεία, Αεροδρόμια, Τράπεζες, Μεγάλα Εμπορικά Καταστήματα, Βιομηχανίες Τροφίμων, κλπ., πωλούνται ή υπενοικιάζονται σε εξευτελιστικές τιμές σε ξένους επενδυτές, όπου συνήθως κυριαρχούν, κρυπτόμενοι όπισθεν αυτών, Σιωνιστές Μεγαλο-Τραπεζίτες.

΄Ενα παράδειγμα: Το ΔΝΤ επέβαλε στην Αιτή ν’ ανοίξει την αγορά της σε εισαγόμενο, υψηλά επιδοτούμενο, αμερικάνικο ρύζι, ενώ την ίδια στιγμή απαγόρευε στην Αιτή να επιδοτήσει τούς δικούς της γεωργούς. Μία αμερικάνικη Πολυεθνική, καλούμενη Εarly Rice, πουλάει τώρα σχεδόν το 50% τού καταναλισκόμενου ρυζιού στην Αιτή. Οι Αιτινοί γεωργοί υποχρεώθηκαν να φύγουν από τη γη τους, να βρουν εξυτελιστικά αμειβόμενες δουλειές και να καταντήσουν πιό φτωχοί απ’ ό,τι ήταν ποτέ.

6. Το ΔΝΤ Ταμείο βλάπτει τούς εργαζόμενους.

Πολλά SAPS απαιτούν αλλαγές στούς Νόμους Εργασίας, όπως είναι η εξάλειψη των νόμων γιά συλλογικές διαπραγματεύσεις και η μείωση τών μισθών ώστε να παρέχονται συνθήκες ιδανικές για την προσέλκυση ξένων βαμπίρ-‘επενδυτών’. Το θέσφατο τού ΔΝΤ τής ‘ Ελαστικότητας τής εργασίας’ επιτρέπει στις επιχειρήσεις, κυρίως τις πολυεθνικές ν’ απολύουν κατά βούληση και να μετακινούνται εκεί όπου οι μισθοί είναι εξευτελιστικά πιό φθηνοί.

Σύμφωνα με την ‘΄Εκθεση Εμπορίου και Ανάπτυξης’ τού ΟΗΕ, το 1995, οι εργοδότες χρησιμοποιούν αυτήν τήν έξτρα ‘ελαστικότητα’ στούς εργατικούς νόμους γιά να εκμεταλλευτούν τούς εργάτες, παρά να δημιουργήσουν εργασίες. Στην Αιτή εζητήθη από την κυβέρνηση να εξαλείψει ένα άρθρο στον εργατικό κώδικα, το οποίο επέβαλε αύξηση στον κατώτατο μισθό, όταν ο πληθωρισμός ξεπερνούσε το 10%. Στο τέλος τού 1997, ο κατώτατος μισθός στην Αιτή ήταν μόλις $2.40 δολλάρια την ημέρα, μόλις το ένα πέμπτο τού κατώτατου μισθού τού 1971, σε πραγματικές τιμές.

Οι εργαζόμενοι στις ΗΠΑ επίσης βλάπτονται από τις πολιτικές τού ΔΝΤ, μιά και έχουν να συναγωνιστούν με φθηνή, υπό εκμετάλλευση, εργασία. Πριν δυό χρόνια, η κακοδιαχείρηση τής Ασιατικής οικονομικής κρίσης από το ΔΝΤ, βούλιαξε τη Ν. Κορεα, την Ινδονησία, την Ταυλάνδη και άλλες χώρες, σε βαθιά ύφεση η οδήγησε στη δημιουργία 200 εκατομμυρίων ‘νεόπτωχων.’ Το ΔΝΤ συμβούλεψε τις χώρες να ‘βγουν από την κρίση’. Επακόλουθο, η παραχώρηση τού Ασιατικού Σιδήρου στις αμερικάνικες αγορές είχε ως αποτέλεσμα απολύσεις, πάνω από 12.000 εργατών σιδηρουργίας.

7. Οι πολιτικές τού ΔΝΤ βλάπτουν περισσότερο τις γυναίκες.

Τα SAPS δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα στις γυναίκες, καθώς αυτές δεν είναι σε θέση ν’ αντιμετωπίσουν τις βασικές ανάγκες τών οικογενειών τους. ΄Οταν τα έξοδα εκπαίδευσης αυξάνουν, τα κορίτσια είναι τα πρώτα τα οποία αποσύρονται από τα σχολεία.

Τα έξοδα στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας τις κάνουν απλησίαστες κυρίως σ’ αυτούς που τις χρειάζονται περισσότερο. Η μετατόπιση στην εξαγωγική αγροτική δραστηριότητα καθιστά πάρα πολύ δύσκολη την διατροφή μιάς οικογένειας. Τις γυναίκες τις εκμεταλλεύονται περισσότερο στον ιδιωτικό τομέα εργασίας, καθώς οι κανονισμοί οπισθοχωρούν και οι συνθήκες εξαθλίωσης πολλαπλασιάζονται. Η γενική έλλειψη οικονομικών ευκαιριών σημαίνει αύξηση τής πορνείας και άλλωων δραστηριοτήτων μαύρης αγοράς και θεσμοθετημένης δουλείας.

8. Οι πολιτικές τού ΔΝΤ βλάπτουν το Περιβάλλον.

Τα δάνεια του ΔΝΤ και τα πακέτα ‘διάσωσης μιάς οικονομίας’ στρώνουν τον δρόμο για εκμετάλλευση τών φυσικών πηγών πλούτου μιάς χώρας, σε μιά αφάνταστη κλίμακα. Το ΔΝΤ δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του τα περιβαλλοντικά προβλήματα τών πολιτικών δανεισμού, και τα περιβαλλοντικά υπουργεία και ενδιαφερόμενες ομάδες δεν συμπεριλαμβάνονται στην χάαρξη τής πολιτικής δανεισμού. Η επικέντρωση σε ανάπτυξη τών εξαγωγών, γιά να κερδηθεί σκληρό συνάλλαγμα, ώστε ν’ αποπληρωθούν τοκοχρεωλύσια δανείων και ενδεχόμενα τα δάνεια, σημαίνει αστήρικτο και σαρωτικό ξεπούλημα τών φυσικών πηγών πλούτου. Οι περικοπές τής κυβέρνησης έχουν κατά προτεραιότητα ως στόχο το υπουργείο περιβάλλοντος, μιά και είναι απο τα πρώτα τα οποία δεινοπαθούν σε ένα Προυπολογισμό Λιτότητας.

Αυτό συνέβη με τα ‘πακέτα διάσωσης τής οικονομίας’ τής Βραζιλίας, τής Ινδονησίας και τής Ρωσίας, οι οποίες είναι πασίγνωστες γιά την μεγάλη βιοποικιλία την οποία διαθέτουν.

9. Το ΔΝΤ διασώζει πάντοτε τούς πλούσιους Εβραίους Τραπεζίτες, δημιουργώντας έτσι ηθικούς κινδύνους και μεγαλύτερη ανασφάλεια και αστάθεια στην παγκόσμια οικονομία.

Το ΔΝΤ σπρώχνει αυτές τις χώρες να ‘ξηλώσουν’ τούς νόμους
εμπορίου και επενδύσεων, και να ανεβάσουν τούς τόκους
κεφαλαίου, ώστε να πέσει ο πληθωρισμός. Το ξήλωμα τών
κανονισμών οι οποίοι θα μπορούσαν να περιορίσουν την
κερδοσκοπία έχει συμβάλλει στην πολύ μεγάλη επένδυση
κεφαλαίων στις χρηματιστηριακές αγορές, χωρών υπό ανάπτυξη.

Πάνω από 1.5 τρισεκατομμύρια διασχίζουν σύνορα κάθε μέρα.
Αυτά τα κεφάλαια είναι βραχείας διάρκειας, ασταθή και καθιστούν
τις προς ‘διάσωση’ χώρες έρμαια τών οικονομικών
κερδοσκόπων. Η μεξικάνικη κρίση τού 1995 γύρω από το πέσο,
ήταν μερικώς αποτέλεσμα αυτών τών πολιτικών τού ΔΝΤ.

΄Οταν η φούσκα ξεφούσκωσε, το ΔΝΤ και η αμερικάνικη
κυβέρνηση, η οποία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από τον Σιωνισμό,
μέσω τού Greenspan, μπήκαν μέσα γιά ν’ αυξήσουν τα
τοκοχρεωλύσια και την συναλλαγματική ισοτιμία,
χρησιμοποιώντας χρήματα τών φορολογουμένων γιά
να ‘γλυτώσουν’ τις υψηλού κινδύνου επενδύσεις τών
Εβραίων Τραπεζιτών τής Wall Street. Αυτή η πολιτική πρακτική
ενθαρρύνει τούς ‘επενδυτές’ να συνεχίσουν τα επικίνδυνα,
κερδοσκοπικά παιχνίδια, στις πλάτες τών ανυποψίαστων
ιθαγενών μιάς χώρας, αυξάνοντας έτσι την ανασφάλεια και
αστάθεια τών εθνικών οικονομιών.

Πέρα απ’ αυτά, κατά την διάρκεια ‘διάσωσης’ τών Ασιατικών κρατών,
το ΔΝΤ αποκατέστησε τα κέρδη τών πλουσίων ατόμων, ενώ εφάρμοζε
πολιτικές οι οποίες έριχναν τούς απλούς ανθρώπους στην
ανεργία και αύξαναν την απόλυτη Φτώχεια.

Οι Ασιατικές κυβερνήσεις ήταν υποχρεωμένες ν’ αναλάβουν
τα ανεξόφλητα δάνεια τών ιδιωτικών τραπεζών, επιβάλλοντας έτσι
στούς λαούς να πληρώσουν το κόστος και στράγγιζαν έτσι
περισσότερες επενδύσεις, μακριά από κοινωνικά προγράμματα
και πραγματική ανάπτυξη.


10. Οι ‘διασώσεις’ τού ΔΝΤ βαθαίνουν, παρά επιλύουν, τις
οικονομικές κρίσεις.

Κατά την διάρκεια οικονομικών κρίσεων, όπως στο Μεξικό το
1995 και τη Ν. Κορέα, Ινδονησία, Ταυλάνδη, Βραζιλία και Ρωσία
το 1997, το ΔΝΤ μπήκε μέσα ως δανειστής τής τελευταίας
στιγμής, γιά να ‘διασώσει’ χώρες, με τεράστια πακέτα
δανεισμού. Παρόλα αυτά, οι ‘διασώσεις’ στην Ασιατική
οικονομική κρίση δεν σταμάτησαν τον οικονομικό πανικό –
αντίθετα, η κρίση βάθυνε και ξαπλώθηκε σε περισσότερες
χώρες.

Οι πολιτικές οι οποίες επεβλήθησαν ως όροι γι αυτά τα
δάνεια ήταν το χειρότερο φάρμακο, που είχε ως άμεσο
αποτέλεσμα απολύσεις και μακροπρόθεσμα υπονόμευση τής
ανάπτυξης. Στην Ν. Κορέα, το ΔΝΤ πυροδότησε μιά ύφεση,
αυξάνοντας τούς τόκους και υποτιμώντας το χαρτονόμισμα, το
οποίο είχε ως αποτέλεσμα περισσότερες πτωχεύσεις,
αυξημένη ανεργία, και περικοπές κυβερνητικών εξόδων και
έργων.

Κάτω από τις επιβληθείσες από το ΔΝΤ οικονομικές
μεταρρυθμίσεις, μετά την ‘διάσωση’ τού πέσο το 1995, ο
αριθμός τών Μεξικανών οι οποίοι ζουν σε απόλυτη φτώχεια και
εξαθλίωση αυξήθηκε περισσότερο από 50% και ο εθνικός
μέσος όρος μισθού, σε πραγματικές τιμές, έπεσε 20%.

Κάθε σύγκριση με τις Μπανανίες τών Βαλκανίων, αλλά και με τις
εγκληματικές πρακτικές τής Πολιτικής Συμμορίας, η οποία από
το 1974 κυβερνά τήν Ελλάδα και οι οποίες συνιστούν έγκλημα
Εσχάτης Προδοσίας, σε ύψιστα οικονομικά συμφέροντα τού
΄Εθνους, είναι όχι μόνο καλοδεχούμενη αλλά και επιβεβλημένη
από έντιμους Πανεπιστημιακούς με τήν ανάλογη μόρφωση και
εξειδίκευση. (ευχαριστούμε Αλέξανδρο τον Μακεδόνιο )






ΑΥΤΟΙ… δολοφονούν
τον Ελληνισμό !!

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΝ
ΕΙΚΟΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΩΚΕΑΝΟ
Η Ισορροπία του Τρόμου. Μετά τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο και επί 45 χρόνια κυριάρχησε η ισορροπία του τρόμου, μια ανταγωνιστική και εξουθενωτική ισορροπία με μόνιμη απειλή τον κίνδυνο ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος. Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως στο τέλος της δεκαετίας του 90’ άρχισε να διαμορφώνεται ένας φαινομενικά μονοπολικός Κόσμος υπό την ηγεμονία των ΗΠΑ. Η Νέα Τάξη υποσχόταν ένα κόσμο ειρήνης , το τέλος των πολέμων και της ταξικής πάλης , το οποίο ονόμασαν «τέλος της ιστορίας» Όμως όλα διεψεύσθησαν παταγωδώς και δεν άργησαν να γίνουν νέες συγκρούσεις , νέοι πόλεμοι και νέες επεμβάσεις σε διάφορα μέρη.. Η πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως συμπίπτει με την ένταση της ‘παγκοσμιοποίησης’ του κεφαλαιοκρατικού τρόπου παραγωγής . Τούτο όξυνε τις αντιθέσεις κεφαλαίου-εργασίας όχι μόνον στην περιφέρεια αλλά και μέσα στις ίδιες τις μητροπόλεις της Δύσης . Ηδη δημιουργούνται περισσότερα κέντρα ισχύος στον κόσμο και το παγκόσμιο τοπίο γίνεται ρευστότερο , άρα και οι κίνδυνοι για τα μικρά έθνη , αλλά ταυτόχρονα και οι ευκαιρίες . Εμείς οι Έλληνες σαν ανάδελφος λαός πρέπει να βασισθούμε κυρίως στον εαυτόν μας και δευτερευόντως στις συμμαχίες και στον εξωτερικό παράγοντα. Άρα χρειαζόμαστε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και αρραγές εσωτερικό μέτωπο.
Η Ηθική Ευθύνη των Επιστημόνων –Ερευνητών. Οι τεχνολογικές καινοτομίες δεν χρησιμοποιήθησαν για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των λαών , αλλά για την παραγωγή υπερσύγχρονων όπλων μαζικής καταστροφής . Αλλά και όπου χρησιμοποιήθησαν για την παραγωγή πλουτοπαραγωγικών αγαθών , το κέρδος ήτο του κεφαλαίου και όχι της εργασίας και των λαών, οι οποίοι εισέπραξαν την ραγδαία καταστροφή του περιβάλλοντος. Σήμερα βρισκόμαστε στην φάση μιας πρωτόγνωρης κρίσης υπερσυσσώρευσης αγαθών, κεφαλαίων, πληθυσμών-εργασίας, υλικοτεχνικής βάσεως Παράλληλα υπήρξε μια πρωτοφανής συσσώρευση του παγκοσμίου πλούτου σε ελάχιστα θησαυροφυλάκια. Η μείωση των φυσικών και ιδία των ενεργειακών αποθεμάτων ωθούσε το κεφάλαιο, και ειδικά το Αμερικανικό στο σχεδιασμό νέων μεθόδων για την αρπαγή πρώτων υλών και των ενεργειακών πόρων (πετρελαίου -αερίων)
Η Πολλαπλή Κρίση Έτσι σήμερα η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη κρίση , κρίση οικονομική, κρίση θεσμών, κρίση κοινωνική, κρίση περιβαλλοντική , κρίση ηθική . Και ενώ θα ανέμενε κάθε εχέφρων άνθρωπος οι ηγέτες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι καλή τη πίστη για να αναζητήσουν τρόπους εκτόνωσης και υπέρβασης αυτής , ακούγονται φωνές για νέο πυρηνικό πόλεμο , πρώτο πυρηνικό πλήγμα και τα παρόμοια, ενώ λαμβάνονται μέτρα για μια νέα κούρσα εξειδικευμένων πυρηνικών όπλων .Το χτύπημα της 11ης Σεπτ 2001 προσέφερε το πρόσχημα για την πολεμική περιπέτεια στη Μέση Ανατολή και στην Κεντρική Ασία. Ο πόλεμος για την Νέα Τάξη είναι εκ των ών ούκ άνευ για την επιβίωση του εξουσιαστικού και ιμπεριαλιστικού συστήματος. Γίνεται και θα γίνεται όσο υπάρχουν εξουσιαστές και εξουσιαζόμενοι. Εκατοντάδες περιφερειακοί και τοπικοί πόλεμοι συνέβησαν τα τελευταία 50 χρόνια προς τέρψιν του στρατιωτικο-βιομηχανικού κατεστημένου. Ποτέ όμως κανένας δεν ομολόγησε ότι έγινε για το κέρδος. Κάθε πόλεμος ντύνεται με ένα καλά ραμμένο ιδεολογικό χιτώνα ώστε να περάσει στην συνείδηση των λαών ως αναγκαίος. Μετά τα ψεύδη του προέδρου Μπους για όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ , που απεδείχθησαν « φοινίκια ψεύδη» τώρα προετοιμάζεται ένα νέο επεισόδιο στον Κόλπο ώστε να προετοιμασθεί ψυχολογικά ο Αμερικανικός λαός και να ενδώσει για ένα νέο πόλεμο στο Ιράν , έστω κι’ αν έχει βαλτώσει ο Αμερικανικός στρατός και η Αμερικανική οικονομία εξ αιτίας των αδιέξοδων πολέμων στην Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία. Και αντί εμείς οι Έλληνες να ασχολούμεθα με τα μεγάλα προβλήματα που μας πλήττουν άμεσα με την άνοδο της ενέργειας , των εξοπλισμών , των πρώτων υλών, της ακρίβειας , των περιβαλλοντικών αλλαγών , εμείς εδώ πολιτικοί, ΜΜΕ και λαός ασχολούμεθα με το «κουτσομπολιό της γειτονιάς» τα σκάνδαλα που δεν έχουν τέλος και βυθιζόμεθα στην διαφθορά που διαπερνά το δημόσιο βίο . .
Ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας Πρόκειται για ένα αόριστο πόλεμο χωρίς ημερομηνία λήξεως εναντίον ενός αόρατου εχθρού που στην ουσία είναι ο ίδιος ο λαός τον οποίον φοβάται και αντιμάχεται η παγκόσμια πλουτοκρατία των πολυεθνικών και των εξουσιαστών. Η κρίση, τα αδιέξοδα και οι νέες πλανητικές αντινομίες χαρακτηρίζουν τη σημερινή φάση. Οι πόλεμοι είναι ένα από τα μέσα για υπέρβαση του αδιεξόδου, μέσον όμως που εντείνει τα κρισιακά φαινόμενα και το σημερινό αδιέξοδο. Θα λέγαμε ότι «σήμερα αποσπούν τεράστιες εκτάσεις από την καλλιέργεια -όσες δεν έχουν ακόμη ερημοποιηθεί- και τους πολίτες τους στέλνουν στις πόλεις για να γίνουν προλετάριοι και άνεργοι ή παρασιτοζωούντες » Η τάση για παγκοσμιοποίηση είναι εγγενής στο κεφάλαιο για την επέκταση των αγορών. Όμως η παγκοσμιοποίηση είναι ο ‘οδοστρωτήρας’ της δημοκρατίας , του εθνικού κράτους και του κράτους δικαίου. Ο ιμπεριαλισμός τον οποίον τώρα βιώνουμε στην πιο ακραία του μορφή είναι το ανώτερο και τελευταίο στάδιο του καπιταλισμού. Αυτός του λοιπού γίνεται ο εχθρός του καπιταλισμού, διότι καταπίνει , όπως το θηρίο της ζούγκλας , ό,τι βρεθεί μπροστά του . Η αρπαγή των ενεργειακών αποθεμάτων του Κόλπου , κυρίως από τις ΗΠΑ, είναι μια περίπτωση της ετεροβαρούς συμμαχίας των σημερινών επιδρομέων (ΗΠΑ και Ε.Ε) Η μη αναστρέψιμη τάση του πολυεθνικού κεφαλαίου για επέκταση , έχει ως όριο την κατάκτηση ολοκλήρου του πλανήτη. Με την τάση δηλαδή αυτή κάποια ημέρα (έστω θεωρητικά) θα μείνει ένας που θα κατέχει όλο τον πλούτο της Γης. Μήπως φθάσαμε ήδη στο όριο αυτό και ακόμη δεν το γνωρίζουμε;
Δομική η Κρίση του Νεοφιλελεύθερου Καπιταλισμού Η σημερινή κρίση είναι δομική και τροφοδοτείται από την βασική αντίθεση του καπιταλισμού : ήτοι από «τον κοινωνικό χαρακτήρα της παραγωγής και της κατανάλωσης και από την ιδιωτική ιδιοποίηση του προϊόντος της εργασίας και των μηχανών». Η γενικευμένη φτώχεια και ανασφάλεια που δεσπόζουν ακόμη και στις μητροπόλεις του καπιταλισμού δεν οφείλονται στην έλλειψη φυσικών πόρων και μέσων για την αξιοποίηση τούτων, αλλά στον ανταγωνιστικό χαρακτήρα του κεφαλαιοκρατικού τρόπου παραγωγής , που έχει ως συνέπεια αφ’ ενός την καταστροφή των φυσικών αποθεμάτων και αφ’ ετέρου στη φτώχεια , την ανεργία και την διάλυση των κοινωνικών σχέσεων. Η ανθρωπότητα είναι βυθισμένη κατά τα τελευταία 30 χρόνια σε μια δομική κρίση υπερσυσσώρευσης (φτώχεια μέσα στον συσσωρευμένο πλούτο) Μετά τον Β! Π.Π με την Κευνσιανή πολιτική (με το κράτος πρόνοιας) υπήρξε μια σταθερότητα στον κόσμο και επέκταση της οικονομίας στον Τρίτο Κόσμο. Σήμερα με το Νεοφιλελεύθερο μοντέλο ανάπτυξης το εκκρεμές πήγε στο άλλο άκρο. Όσον αφορά την διαφημιζομένη ανάπτυξη του Τρίτου Κόσμου αυτή είναι ουτοπία. Οι ιμπεριαλιστικές χώρες εκμεταλλεύονται τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του Τρίτου Κόσμου(μεταλλεύματα, ενεργειακές πηγές, γεωργικά προϊόντα, περιβάλλον , φθηνή εργασία) και τις αγορές τους . Ο Τρίτος Κόσμος πουλάει φθηνά και αγοράζει ακριβά, τροφοδοτώντας τον πλούσιο βορρά, εξ ού και η φτώχεια , ερήμωση , εμφύλιοι πόλεμοι και επεμβάσεις από τους πρώην αποικιοκράτες. Οι νέες τεχνολογίες αντί να εργασθούν υπέρ του ανθρώπου υπήρξαν «θεομηνία» για τον απλό άνθρωπο, διότι του χειροτέρευσαν τη ζωή. Ουσιαστικά αποξένωσε τον άτομο από την παραγωγή και το έκανε απλό καταναλωτή. Αϋλη εργασία, άϋλο σύμπαν , πέρασμα από τον πολιτισμό του μόχθου στον πολιτισμό της γνώσης των πολλών υπέρ των ολίγων. Όπως ο «περιούσιος λαός είναι ιδιοκτησία του Γιαχβέ, το ίδιο και ο σύγχρονος άνθρωπος είναι ιδιοκτησία των πολυεθνικών»
Είναι πολύ αργά για την Αμερική
Είναι πολύ αργά για να σωθεί η Αμερική από την κατάρρευση και την χρεωκοπία. Ο άκρατος και αχαλίνωτος νεοφιλελευθερισμός και ο οικονομικός του βραχίονας ο μονεταρισμός πήραν τέλος. Η Αμερική , όπως είπε και ο Πούτιν, δεν θα είναι πλέον η μοναδική υπερδύναμη , ούτε η Γουόλ Στρίτ το οικονομικό κέντρο του κόσμου. Ο νέος κόσμος θα είναι πολυπολικός. Η Αμερική έγινε φτωχότερη και αναξιόπιστη. Παράλληλα το πάρτι της διεθνούς πλουτοκρατίας πάει να τελειώσει. Ο καπιταλισμός του λοιπού θα έχει κοινωνικό κράτος. Η κατάρρευση ήτο αναμενόμενη. Άρχισε από τότε που οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες έπεισαν τον πρόεδρο Ουίλσον το 1914 να αναλάβουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα(FED) των ΗΠΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εκτοτε τους παραχωρήθηκε το δικαίωμα να δανείζουν την Αμερικανική Κυβέρνηση με τα επιτόκια της αρεσκείας των και να ασκούν κατά το δοκούν την νομισματική πολιτική της Αμερικής και συνακόλουθα του κόσμου ολοκλήρου με το δολάριο.
Χρέος $53 τρισ : Θηλιά στο Λαιμό της Αμερικής
Με τον τρόπο αυτό χρέωσαν το Αμερικανικό κράτος με το αστρονομικό ποσόν των $ 53 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένα άλλο μέτρο που επέβαλαν για να πιούν το αίμα του Αμερικανικού λαού είναι και η φορολογία. Ως τότε ο Αμερικανός πολίτης δεν πλήρωνε φόρους και ο προϋπολογισμός τους ήτο ισοσκελισμένος. Αφ’ ότου όμως άρχισε ο τοκογλυφικός δανεισμός από την FED συνεχώς ανέβαινε το χρέος του Αμερικανικού Δημοσίου και για την εξυπηρέτηση του θα έπρεπε να φορολογηθούν οι πολίτες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες εξάλειψαν την μεσαία τάξη και σήμερα η χώρα αποτελείται από λίγους πολύ πλουσίους , ενώ το σύνολον είναι φτωχοί με τα Αμερικανικά μέτρα .
Η Αμερική χρεωκόπησε.
Η μέχρι τούδε πολιτική της, δηλαδή να δανείζεται όλο και περισσότερο χρήμα για να χρηματοδοτήσει τους πολέμους, εξοπλισμούς , την ανάπτυξη και την αποπληρωμή του χρέους ετίναξε στον αέρα το συναλλαγματικό της σύστημα και αυτό με την σειρά του
φέρνει στην οικονομία την ύφεση και όλα τα κακά που συνεπάγεται αυτή. Τούτο αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο το χρέος και εκτινάσσει στα ύψη τον Πληθωρισμό. Η προσφυγή σε σοσιαλιστικές μεθόδους κρατικού παρεμβατισμού στις ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη χρεωκοπία του νεοφιλελεύθερου συστήματος.
Η Ύφεση που βυθίζεται ο κόσμος σήμερον με την έλλειψη ρευστότητος και την πτώση των τραπεζών ξεχύνεται σ’ ολόκληρο τον κόσμο σαν ένα τεράστιο τσουνάμι που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του. Οι πλουτοκράτες για να σωθούν φόρτωσαν στους φορολογουμένους το τεράστιο φορτίο για την σωτηρία του συστήματος.
Ως γνωστόν η καπιταλιστική οικονομία μοιάζει με το ποδήλατο που όσο κινείται ο αναβάτης είναι επάνω, όταν όμως σταματήσει η κίνηση αυτός ανατρέπεται. Μετά την χρεωκοπία των εταιρειών Ginnie Mae και Freddie Mac ήλθε η σειρά της Lehman Brothers', η οποία είναι η . τετάρτη μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ. Ο χορός των πτωχεύσεων άρχισε πριν ένα χρόνο και δεν φαίνεται να κοπάζει το τσουνάμι , που πυροδοτήθηκε από την κατάρρευση των ομολόγων των στεγαστικών δανείων . Οι διεθνείς αναλυτές παραδέχονται ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά το 1929. Σήμερα η αγορά ακινήτων έχει πέσει κατά 28% και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει. Την ίδια κάθετη πτώση ακολουθούν και τα Χρηματιστήρια μετά την πτώση της Lehman Brothers', διότι φοβούνται ότι θα συμβεί το φαινόμενο του «ντόμινο» και θα παρασύρει και άλλες τράπεζες και εταιρείες. Ένδειξη του κλίματος της αναμενομένης υφέσεως είναι η κάθετη πτώση του Πετρελαίου , η τιμή του οποίου από $ 138 δολ. το βαρέλι πριν τρεις μήνες πουλήθηκε στα $ 87 (16/9/2008) Αυτές τις ημέρες χάνονται στα χρηματιστήρια τρισεκατομμύρια δολάρια και οι λαοί πληρώνουν τα σπασμένα. Όλα όμως δείχνουν ότι οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες ίσως πυροδότησαν σκοπίμως την κρίση για να επιβάλλουν ευκολότερα τη Νέα Τάξη . Με τα λεφτά της Αμερικής και των άλλων καπιταλιστικών χωρών οι μεγαλοτραπεζίτες συνενώνονται σε μιά γιγάντια παγκόσμια οικονομική εξόρμηση προκειμένου να επιβάλουν τους νόμους τους στις παγκόσμιες αγορές.
Υπάρχουν υγιείς λύσεις αλλά οι Εβραίοι μεγιστάνες είναι άπληστοι και άφρονες και θέλουν να καταβροχθήσουν όλο τον παγκόσμιο πλούτο. Το σημερινό σύστημα είναι κλεπτοκρατικό και ευνοεί την πλουτοκρατία. Ενώ ομιλούν για ελεύθερη οικονομία , όταν πτωχεύουν καλούν το κράτος –δηλαδή εμάς τους φορολογούμενους – να τους χρηματοδοτήσουμε . Δηλαδή τα κέρδη δικά τους και οι ζημίες των λαών. Τώρα που έμαθαν το ‘κόλπο’ της καταληστεύσεως κρατικού χρήματος, μια νέα κρίση δεν θα αργήσει. Όμως η βασιλεία τους είναι λίγη και «η πτώση εγγύς γαρ» Κι’ αυτό εκπηγάζει από την πεποίθηση ότι η Ανάγκη των λαών θα τους γκρεμίσει. Η Νέα Γενιά που γαλουχήθηκε με τον Εβραϊκό τρόπο σκέψεως –είτε μέσω της Βίβλου , είτε μέσω του Αμερικανικού τρόπου ζωής- καλείται τώρα να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Θα καταλάβουν ότι οι Εβραίοι μεγαλοτραπεζίτες τους έβαλαν στο χέρι όχι μόνον τα λεφτά τους αλλά και την ελευθερία και την δημοκρατία τους. Και τώρα κινδυνεύουν να τους οδηγήσουν ακόμη και σε ένα πυρηνικό πόλεμο εναντίον του Ιράν.
Οι Παγκόσμιοι Πλουτοκράτες και Εξουσιαστές:
Ιδρυτής της Lehman Brothers' είναι ο Εβραίος Henry Lehman . Είναι ο πρώτος Εβραίος που ίδρυσε τράπεζα στην Αμερική το 1850 Είναι μια από τις τέσσερες επενδυτικές τράπεζες της Νέας Υόρκης με 26.000 προσωπικό σε όλο τον κόσμο. Αλλά δεν είναι η μοναδική Εβραϊκή τράπεζα που κινδυνεύει στις ΗΠΑ . Θα υπάρξουν πολλές καταρρεύσεις τραπεζών λένε οι αναλυτές. Μετά την Lehman Brothers' ιδρύθησαν κι’ άλλες Εβραϊκές τράπεζες : Goldman Sachs ιδρύθηκε το 1869 , η τράπεζα Merrill Lynch(που κινδυνεύει τώρα με κατάρρευση) ιδρύθηκε το 1914. Η Morgan Stanley απεσπάσθη από την J P Morgan το 1935. Αν προσέξετε τις εποχές ίδρυσης των συμπίπτουν-όχι φυσικά τυχαίως-με την έναρξη πολέμων(Εμφύλιος Πόλεμος ΗΠΑ, 1ος Π.Π, 2ος Π.Π ) , Ως γνωστόν οι πόλεμοι απαιτούν γενναία χρηματοδότηση και προσφέρουν αστρονομικά κέρδη. Στο Λονδίνο εδρεύει επίσης ο παλαιός εβραικός τραπεζικός οίκος Rothschild's. Αυτός έχει σημαδεύσει όλα τα κοσμοϊστορικά γεγονότα των δύο τελευταίων αιώνων. Αν εγράφετο η πραγματική ιστορία των δύο Παγκόσμιων Πολέμων , του Ψυχρού Πολέμου και των τοπικών πολέμων και κρίσεων , ασφαλώς στα παρασκήνια θα βλέπαμε τους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες συνωμότες να κινούν τα νήματα της πολιτικής και τις μαριονέτες- πολιτικούς σαν κούκλες κουκλοθεάτρου.
Πτώση ή Συγκέντρωση Κεφαλαίου προς Επέκτασιν ;
Η Lehman Brothers και η Goldman Sachs είναι αρχαιότατες εβραϊκές τράπεζες . Αυτές μετανάστευσαν στις ΗΠΑ τον 19ον αιώνα με τους μεγιστάνες μεγαλοτραπεζίτες που οι απόγονοι τους σήμερα εξουσιάζουν την Αμερικανική Διοίκηση , την Γουόλ Στρήτ και τον κόσμο ολόκληρο: Σημειώστε τα ονόματα: Loebs, Guggenheims, Kahns, Kuhns, Schiffs, Seligmans, Strauses, Warburgs Lehmans , Rockfeller , Melon , Rotchild και Kissinger. Αυτοί αποτελούν την σκιώδη παγκόσμια κυβέρνηση και κινούν τα διάφορα της διεθνούς εξουσίας. Οι περισσότεροι επλούτισαν από την τοκογλυφία το παρεμπόριο , την παραοικονομία και τους πολέμους . Όπου μυρισθούν χρήμα δεν διατάζουν να το εκμεταλλευθούν , ανεξαρτήτως της βλάβης στην κοινωνία. Γι’ αυτούς δεν υπάρχουν ηθικοί κανόνες και φραγμοί. Ως γνωστόν στον Μεσαίωνα μόνον οι Εβραίοι επιτρέπετο να κάνουν τοκογλυφία, δεδομένου ότι ο Πάπας απηγόρευε ρητώς την τοκογλυφία στους Χριστιανούς . Όσον αφορά την παρούσα κρίση αυτή είναι τεχνητή . Τώρα τρώνε για μια ακόμη φορά τα λεφτά των φορολογουμένων για την σωτηρία των Χρηματιστηρίων , των Τραπεζών και των Ασφαλειών . Όμως τα λεφτά αυτά πέφτουν στην μαύρη τρύπα . Τελικός τους σκοπός είναι η Παγκόσμια Δικτατορία και ο εμβολιασμός όλων μας με το μικροτσίπ που θα μας μετατρέψει σε σκλάβους. Και ενώ για την Ολυμπιακή Αεροπορία θεωρείται ως έγκλημα καθοσιώσεως η παραμονή της υπό κρατικό έλεγχο, για τα τεράστια μαμούθ(τράπεζες , ασφάλειες) που πέφτουν το ένα μετά το άλλο γιατί τις χρηματοδοτούν; Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Τι πρόκειται να συμβεί;

Δεν είναι τυχαίο ότι ο χρυσός την Τετάρτη 17/9/08 σε μια και μόνον , ημέρα εκτινάχθηκε κατά $60-70 δολ στα $862. [cash] και συνεχώς τραβάει τα ύψη Αυτό δείχνει ρευστοποιήσεις εν όψει κάποιου πολύ σοβαρού γεγονότος: Χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν ; Ξεφόρτωμα από την Κίνα των Αμερικανικών χρεογράφων; Χρηματιστηριακό κραχ ; Επίσης δεν είναι τυχαίον ότι η Ρωσία έκλεισε το χρηματιστήριο της και ο Πούτιν χρηματοδότησε τις τράπεζες του με 44 δις δολάρια . Μήπως για να σταματήσει την εισβολή των Εβραϊκών κεφαλαίων και την εξαγορά των ενεργειακών της πόρων;

Τα συμπεράσματα από την κρίση των τραπεζών είναι πολλαπλά :
1/ Αν δεν διαλυθεί το Εβραϊκό Τραπεζικό και Χρηματιστηριακό Τέρας ο κόσμος δεν πρόκειται να απαλλαγεί από την καταλήστευση , την εκμετάλλευση και τους πολέμους.
2/ Το νεοφιλελεύθερο «μονεταριστικό » μοντέλο κατέπεσε και κάποιο άλλο δημοκρατικό θα πρέπει να το διαδεχθεί. Επίσης κατεδείχθη η αξία της ρυθμιστικής κρατικής Αρχής .
3/ Το παγκοσμιοποιημένο τραπεζικό σύστημα , καθώς και αυτό των πολυεθνικών κολοσσών ευνοεί την πλουτοκρατία και κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Ο γιγαντισμός τους πρέπει να ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία προς την διάσπαση τους. Τούτο πρέπει να εκσυγχρονισθεί με γνώμονα το συμφέρον των λαών και όχι αυτό των πολυεθνικών κολοσσών.
4/ Η έλλειψη ρευστότητος είναι αποτέλεσμα της απομυζήσεως των εισοδημάτων των εργαζομένων , οι οποίοι για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των αγόραζαν με δανεικά , με μεγάλη επισφάλεια για τους δανειστές. Όλα αυτά βέβαια είναι στα σχέδια του μεγάλου Εβραϊκού κεφαλαίου για να ελέγξουν τον κόσμο μέσω και της οικονομίας.
5/ Του λοιπού το χρήμα θα γίνει ακριβότερο και τα εχέγγυα της λήψεως των δανείων αυστηρότερα. Άρα μπαίνουμε σε περίοδο υφέσεως και αυστηρότερου ελέγχου των οικονομιών των κρατών.
6/ Οι διευθυντές των τραπεζών για να παρουσιάσουν αύξηση των εργασιών και να πάρουν τα δυσθεώρητα μπόνους, προσέφεραν δελεαστικά χρηματοπιστωτικά πακέτα και έδιναν ‘θαλασσοδάνεια’ , δανεικά και αγύριστα, τις περισσότερες φορές.
7/ Το κράτος οφείλει να λάβει μέτρα διαφάνειας των συναλλαγών και καταργήσεως των Παράκτιων Εταιρειών που ουσιαστικά είναι φορολογικοί παράδεισοι για τους φοροφυγάδες.
8/ Να πληρώνουν φόρους όχι μόνον οι φτωχοί αλλά και οι πλούσιοι αναλογικά δια της φορολογήσεως των κερδών των πολυεθνικών εταιρειών
9/ Να δημιουργηθεί Ταμείο για την αποζημίωση των πελατών των ιδρυμάτων που χρεωκοπούν.
10/ Να δοθεί βαρύτητα στην Οικονομία και στην παραγωγή και όχι στην Χρηματιστική
11/ Τέλος να ληφθούν να καταργηθούν τα μονοπώλια και ολιγοπώλια , κάτι που ανεβάζει τις τιμές διαβίωσης στην χώρα μας(τράπεζες , καύσιμα, τρόφιμα, φάρμακα κλπ)
Οι Εβραίοι τραπεζίτες υποκινούν Πολέμους των τελευταίων δύο αιώνων. Αν αυτό δεν το κατανοήσουμε δεν θα βάλουμε ποτέ φραγμό στον πόλεμο. Κατά μία εκδοχή ο Ψυχρός Πόλεμος έληξε την 11ην Σεπτ. και στην συνέχεια εγκαινιάσθηκε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Άγγλος ιστορικός H.G. Wells γράφει ότι : «Η πνευματική και ηθική πρόοδος της ανθρωπότητος σταμάτησε το 1770 . Όταν ο διαβόητος Meyer Rothschild κατέκτησε την παγκόσμια οικονομία με τα πλούτη που απέκτησε από τον Πόλεμο της Αμερικανικής Επαναστάσεως.» Τότε αυτός είχε βοηθήσει και τις δύο παρατάξεις , συνταγή που έκτοτε χρησιμοποιεί ως σήμερα το εξουσιαστικό σύστημα για να ελέγχει απόλυτα τις διεθνείς εξελίξεις . Από τότε λοιπόν εγκαθιδρύθηκε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των λαών και εργάζεται μόνον για την αύξηση του πλούτου των Εβραίων και των Σιωνιστών Μεγαλοκροίσων και Τραπεζιτών. Αυτό συμβαίνει και σήμερον με την γιγάντωση των Τραπεζών, των Χρηματιστηρίων, των Ταμείων, των Αμοιβαίων Κεφαλαίων (Funds) με τα οποία λυμαίνονται τον παγκόσμιο πλούτο και ελέγχουν τον κόσμο. Οι πόλεμοι στους οποίους η Αμερική έχασε πολλά από τα παιδιά της, μηχανεύθηκαν από Εβραίους αχυρανθρώπους που άσκησαν απόλυτη επιρροή πάνω στους προέδρους των ΗΠΑ: Mandel House (Wilson Α! Π.Π), Bernard Baruch (Franklin Roosevelt Β!Π.Π), Henry Kissinger (Nixon - Βιετνάμ), and Richard Perle/Paul Wolfowitz (the Bushes-Πόλεμος Ιράκ και Αφγανιστάν)
Pax Judaica Να γιατί θεωρούν τις ΗΠΑ σαν Εβραϊκή χώρα χωρίς εντιμότητα , χωρίς αισθήματα και χωρίς ηθική. Αλλά όμως κανείς δεν μπορεί να ομιλήσει ανοιχτά εναντίον του εξουσιαστικού τους συστήματος , γιατί έχουν προνοήσει «αντισημιτικούς » νόμους που περιορίζουν , οποιαδήποτε αμφισβήτηση, την ιστορική έρευνα αναφορικά με το Ολοκαύτωμα με βαρύτατες ποινές για τους παραβάτες ακόμη και για τους συνηγόρους τούτων.
Τα φοβερά Εγκλήματα
Η πρόοδος της ανθρωπότητος σταμάτησε στον 3ον αι. μ.Χ, τότε που οι τρεις Εβραιογενείς κοσμοπολιτικές θρησκείες ( Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός και Ισλαμισμός ) επεβλήθησαν στον κόσμο. Εκτοτε πάμπολλα εγκλήματα συνέβησαν στον κόσμο.
1/ Ο Βομβαρδισμός της Χιροσίμα και Ναγκασάκι με Πυρηνικά Όπλα. Τούτο χρησιμοποιήθηκε πρωτίστως εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης και δευτερευόντως κατά των εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων. Το τίμημα ήτο βαρύτατο. 300.000 οι νεκροί και 330.000 οι σημαδεμένοι από την ραδιενέργεια.. Αβάστακτο το μερίδιο της ευθύνης που βαρύνει τους επιστήμονες της εποχής εκείνης, οι οποίοι αν και γνώριζαν τις επιπτώσεις βοήθησαν με την γνώση τους στην διάπραξη του ειδεχθούς εγκλήματος, ήτοι της εξολόθρευσης δύο πόλεων και τον φόνο αμάχων.
*Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο πυρηνικός φυσικός Ζόζεφ Ρότμπλατ , ο οποίος από το 1944 διαχώρισε τη θέση του και αποχώρησε από το Λος Άλαμος , από το Κέντρο του Πυρηνικού Προγράμματος «Μανχάταν»
* Ήδη 40 περίπου χώρες κατέχουν το πυρηνικό όπλο, ή την πυρηνική τεχνογνωσία. Δύο τόνοι ΤΝΤ κρέμονται πάνω στο κεφάλι κάθε ανθρώπου του πλανήτη μας. Πότε θα εκραγούν; Αγνωστον ! Πάντως πυρηνικός αφοπλισμός δεν πραγματοποιήθηκε παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις των ισχυρών.
2/ Η Γενοκτονία των Παλαιστινίων
Αυτό είναι το στυγερότερο έγκλημα εναντίον ενός μικρού λαού που του στέρησαν την πατρίδα και τον εξοντώνουν ανελέητα εδώ και 60 χρόνια το Ισραήλ και οι ΗΠΑ με τα πιο σύγχρονα μέσα . Επειδή δεν μπόρεσαν να τον υποδουλώσουν ηθικά , τώρα μετέρχονται τα πιο αδυσώπητα μέσα ήτοι : την πείνα, την στέρηση του νερού, φαρμάκων , της κατεδάφισης της πενιχρής υλικοτεχνικής υποδομής , της καταστροφής των οικισμών, τον μαζικό θάνατο(συλλογικά αντίποινα) την διακοπή της παιδείας, υγείας κλπ Ο μαρτυρικός Παλαιστινιακός λαός ζει σε απερίγραπτη εξαθλίωση. Και ενώ οι Ναζί ν εφήρμοζαν την αναλογία : ένα Γερμανό στρατιώτη σκοτωμένο προς δέκα πολίτες , οι Ισραηλινοί εκτελούν ένα προς 140. Και επειδή και αυτά τα κτηνώδη μέσα δεν μπορούν να κάμψουν το ηθικό των αδούλωτων πολιορκημένων στην λωρίδα της Γάζας Παλαιστινίων τώρα τους απειλούν με «Ολοκαύτωμα» , δηλαδή με την χρήση πυρηνικών ή άλλων όπλων μαζικής καταστροφής . Το έγκλημα τούτο θα καταγραφεί ως το στυγερότερο σε βάρος της διεθνούς κοινότητος στο βαθμό που αυτή είναι και θύτης, διότι αποσιωπά ένοχα τα Ισραηλινά και Αμερικανοσιωνιστικά εγκλήματα .
2/ Το Έγκλημα κατά της Γιουγκοσλαβίας Αυτή υπήρξε το πρώτο θύμα των πολέμων της Νέας Τάξης . Ο πρώτος πόλεμος έγινε για την «ελευθερία» των Κροατών και Σλοβένων, ενώ ο δεύτερος για την «ανεξαρτησία» των Αλβανών(UCKάδων) του Κοσσυφοπεδίου. Πρωταγωνιστής σ’ αυτούς ήτο οι ΗΠΑ του Κλίντον (και η κ. Κλίντον έχει μούτρα να βάζει για πρόεδρος!!!) Η Ε.Ε όπως πάντα έπαιξε ρόλο ουραγού των ΗΠΑ. Τελικά έγιναν δύο πόλεμοι που το μόλυναν με ραδιενέργεια για να διαλυθεί ένα κυρίαρχο κράτος που δεν απειλούσε κανένα γείτονα , ούτε φυσικά τους ισχυρούς εξουσιαστές ,. Εκτοτε τα κρούσματα λευχαιμίας και καρκίνων κάνουν θραύση. Τα αποτελέσματα της ανεξαρτοποίησης του Κοσσόβου, τα γεύεται τώρα ολόκληρη η διεθνής κοινότητα-και ιδιαίτερα η χώρα μας- με το άνοιγμα των ασκών του Αιόλου των αποσχιστικών κινημάτων σε όλο τον κόσμο..
3/ Από την « Αυτοκρατορία του Κακού» στον «Άξονα του Κακού» Ποιος όμως πλήττεται πίσω από αυτά τα ‘ψευτοφαντάσματα’; Η δημοκρατία, η ελευθερία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ειρήνη και ο ίδιος ο λαός που απειλείται από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. Η σύγκρουση των ΗΠΑ δεν είναι ιδεολογική αλλά γίνεται : α/ για την αρπαγή του πετρελαίου και β/ για την στήριξη του Ισραήλ.
Παράλληλα ενισχύει την πιο αντιδραστική και σκοταδιστική Εβραιογενή μονοθεϊστική θρησκεία, το Ισλάμ . Η Αμερική δεν πηγαίνει στο εξωτερικό για να εξοντώσει τέρατα ή για λόγους φιλανθρωπίας. Πηγαίνει για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.. Σ’ αυτήν την δεκαπενταετία αλλάζει το ιδεολογικό τοπίο του πολέμου. Αυτός γίνεται ολοκληρωτικός και ανελέητος. Η κυριαρχία πλέον δεν είναι προϋπόθεση, αφού η καταστροφή εκ του μακρόθεν επιφέρει το επιθυμητόν αποτέλεσμα, δηλαδή την ισοπέδωση και πρόσκληση των πολυεθνικών εταιρειών για να ανορθώσουν το κατεστραμμένο έθνος. Εξ άλλου η άλλη όψη του δόγματος του «προληπτικού πολέμου» είναι η επιβολή νομοθεσιών έκτακτης ανάγκης και συρρίκνωσης των πολιτικών ελευθεριών . Αυτό συμβαδίζει με την αποδυνάμωση του εθνικού κράτους και των διαχρονικών αξιών κάθε κοινωνίας, καθώς και την προβολή νέας ασαφούς και θολής «ηθικής». Σήμερον οι νέες επεμβάσεις γίνονται για την προστασία δήθεν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την παροχή διεθνούς ασφαλείας και την αποτροπή ανθρωπιστικών καταστροφών, που οι ίδιοι συχνά μεθοδεύουν .
Οι Παγκοσμιοποιητές επιβάλλουν Ενιαία Οικουμενική Αγορά , ενιαία οικονομία, ενιαία παραγωγή, ενιαία ηθική και πολιτιστική τυποποίηση . Ο σύγχρονος ιμπεριαλισμός συναρτά την εσωτερική και διεθνή κυριαρχία του ( των μεγάλων ομίλων του μονοπωλιακού κεφαλαίου) με την συγχώνευση του βιομηχανικού και τραπεζιτικού κεφαλαίου σε χρηματιστηριακό κεφάλαιο. Αν ένα κράτος αρνηθεί στην συγχώνευση του κεφαλαίου του στην εξωτερική χρηματιστηριακή υποταγή, τούτο είναι αιτία επεμβάσεως για την επαναφορά του «άτακτου κράτους»(rogue state) στην διεθνή τάξη. Η τρομοκρατία είναι η πιο αμφίσημη έννοια και είναι δύσκολη η νομική οριοθέτηση της. Τόσο το καλύτερο όμως γι’ αυτούς. Οι ΗΠΑ δεν έχουν δυσκολία να την χρησιμοποιούν όπως το λάστιχο της σφενδόνας κατά το δοκούν. Αλλαγή υπήρξε και στην συγκρότηση , εξοπλισμό και τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων , οι οποίες από εθνικές έχουν καταστεί πολυεθνικές , μισθοφορικές και τείνουν να αντικατασταθούν από τους ιδιωτικούς στρατούς των πολυεθνικών εταιρειών παροχής ασφάλειας. Όμως αλλιώς τα προγραμματίζουν οι σχεδιαστές των πολέμων και πολεμικών παιγνίων στα εργαστήρια τους και αλλιώς βγαίνουν στα πεδία των μαχών.
Οι ΗΠΑ σε φοβερά Αδιέξοδο Να τι γράφει ένας ανώνυμος πράκτωρ της CIA για τον πόλεμο στο Ιράκ και Αφγανιστάν: «Αυτή η ύβρις στοιχίζει πλέον στις ΗΠΑ όλο και μεγαλύτερες θυσίες σε αίμα και χρήμα και θα συνεχίσει να το κάνει στο ορατό μέλλον, επειδή έχει εγκλωβίσει την Αμερική σε μια κλασικά αδιέξοδη κατάσταση. Εάν η Αμερική αποχωρήσει από το Αφγανιστάν , οι Ταλεμπάν και η Αλ Κάιντα –με υποστήριξη του Πακιστάν – θα ανακτήσουν τον έλεγχο του μεγαλυτέρου τμήματος της χώρας, ξεκινώντας με τον τρόπο αυτό νέο γύρο εμφύλιου πολέμου…Εάν η Αμερική παραμείνει σστο Αφγανιστάν , το ισλαμικό αντάρτικο θα ενισχυθεί και θα προκαλεί όλο και μεγαλύτερες απώλειες στην Αμερική και τελικά θα θριαμβεύσει, ανεξάρτητα από το εάν αποφασίσουν οι ΗΠΑ να αυξήσουν μαζικά τις δυνάμεις κατοχής και να επιτεθούν στον εχθρό, όπως έκαναν οι Ρώσοι…»
Υπάρχει Ελπίδα Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους στο ΝΑΤΟ άνοιξαν τις πύλες της κολάσεως. Και οι πύλες οδηγούν σε ένα κόσμο χωρίς ελπίδα,. Όμως η παγκόσμια Ιστορία δεν τελείωσε. Αν υπάρχει ελπίδα αυτή βρίσκεται:
α/ Στην αφύπνιση των λαών.
β/ Στην ευρεία ενημέρωση μέσω του Διαδικτύου και
γ/ Στην υιοθέτηση του Ελληνικού Πνεύματος για μια ριζική αλλαγή σκέψεως και δράσεως.
Ο ψυχρός πόλεμος έχει αρχίσει. Με την εκλογή του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έρχεται στο προσκήνιο ο στρατηγικός εγκέφαλος της προεδρίας Κάρτερ , ο Σμπίγνιου Μπρεζίνσκι. Το δόγμα τούτου είναι αυτό που θα οδηγήσει τον κόσμο σε νέο ψυχρό πόλεμο και πιθανόν και στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν δεν του βάλουν οι λαοί φρένο. Ο Μπρεζίνσκι πιστεύει στο παλαιό γεωστρατηγικό δόγμα του Mack Kinder σύμφωνα με το οποίον: ¨Όποιος κατέχει την Κεντρική Ευρώπη κατέχει την Ευρώπη, όποιος κατέχει την Ευρώπη κατέχει την Ευρασία και όποιος κατέχει την Ευρασία κατέχει τον Κόσμο ¨ Αν εφαρμοσθεί το δόγμα τούτο ασφαλώς θα δημιουργηθούν συνθήκες ψυχρού πολέμου . Και ως τώρα υπάρχουν ενδείξεις ότι οι ΗΠΑ προωθούν την διάταξη τους προς ανατολάς –παρά τις υπάρχουσες συμφωνίες – προς την Ρωσία και την Κίνα . Ο νέος πρόεδρος Ομπάμα δεν πρόκειται να αποσύρει τον Αμερικανικό στρατό από το Αφγανιστάν . Αντίθετα θα τον ενισχύσει και αυτό είναι κακό μήνυμα για την Ρωσία, την Κίνα και τον κόσμο ολόκληρο.
Τον ψυχρό πόλεμο τον χρειάζονται οι Αμερικανοί για να δώσουν εργασία στους ανέργους τους και διέξοδο στην βαθιά οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα .Η κρούση στην Γεωργία ήτο μια πρόβα για να πλήξουν το Ρωσικό υπογάστριο , αλλά ο Πούτιν είχε έτοιμο σχέδιο και τους αιφνιδίασε αντί να αιφνιδιασθεί ο ίδιος. Με την βαθιά επιθετική επιστροφή στην Γεωργία έδειξε στο ΝΑΤΟ και στις χώρες που την συνορεύουν ότι είναι και θα παραμείνει ο κύριος του παιχνιδιού . Το μήνυμα τούτο πρέπει να το πήρε και η Ουκρανία, αλλά και η Ε. Ε , η οποία προτίμησε το Ρωσικό Αέριο από τους Νατοϊκούς τυχοδιωκτισμούς. Ο Καύκασος, με τη μεθοδευμένη εισβολή του φερέφωνου τους, Σαακασβίλι είναι μια ακόμα φάση αυτού του πολέμου. Είχαν προηγηθεί ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία και ενδιάμεσα η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου. Μια αναγνώριση μονομερής, αντίθετη με τις αρχές του ΟΗΕ, μια αναγνώριση στην οποία συνέπραξαν και χώρες της Ε.Ε σαν ουραγοί των ΗΠΑ, οι οποίες τώρα κόπτονται κατά της επίσης εκτός διεθνών κανόνων αναγνώρισης της Ν. Οσετίας και Αμπχαζίας από την Ρωσία. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτά συμβαίνουν, όταν δεν γίνεται σεβαστό σε κάθε περίπτωση και από όλους το διεθνές δίκαιο. Και αυτό το διεθνές δίκαιο παραβιάστηκε πρώτα από την Δύση. Οι Αμερικανοί, για να διευρύνουν το « την καταρρέουσα κοσμοκρατορία τους», μεθοδεύουν τις κινήσεις τους στην ευρωασιατική σκακιέρα. Μετακινούν τα πιόνια χονδροειδώς. Στόχος τους, η ανερχόμενη Ρωσία, ως μια ακόμα παγκόσμια δύναμη στον οικονομικοστρατιωτικό και γεωστρατηγικό τομέα, χάρις κυρίως στα τεράστια ενεργειακά της αποθέματα τα οποία αξιοποιεί με όρους αμοιβαιότητας, πρωτίστως με την Ε.Ε., μια Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία μέσα από τις αντινομίες της επιδιώκει την οικονομικοστρατιωτική και γεωπολιτική της ανάπτυξη, την ενιαία της έκφραση και την ανάδειξή της σε μια ακόμα δύναμη στην παγκόσμια ισορροπία. Αυτό όμως δεν συμφέρει την καταρρέουσα κοσμοκράτειρα, τις ΗΠΑ. Θέλουν και την Ρωσία σε αποδυνάμωση και την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμμαχο μεν, αλλά σε υποτελή σχέση. Θέλουν την τελευταία μία ελεύθερη αγορά και τίποτε περισσότερο. Θέλουν ακόμη την Κίνα το παγκόσμιο εργοστάσιο χωρίς δική του έκφραση , αλλά εξαρτημένο από το δικό τους κεφάλαιο, έστω κι’ αν η Κίνα σήμερον διαθέτει επαρκές συνάλλαγμα σε δολλάρια ώστε να τινάξει στον αέρα τις ΗΠΑ. Ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία στον οποίο ενέπλεξαν και την Ε.Ε. στρεφόταν και εναντίον της Ευρώπης, γιατί αφ’ ενός μεν την αποδυνάμωνε, αφ’ετέρου δε επιβράδυνε την προέκτασή της. Ενεργούν λοιπόν και πράττουν οι ΗΠΑ, ώστε να αποδυναμωθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις οι οποίες οδηγούν στην ανάπτυξη και των δύο αυτών ευρωπαϊκών δυνάμεων. Άλλωστε, η μακρόπνοη και οξυδερκής εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, η οποία χαράσσεται ύστερα από βαθιές και μακράς πνοής αναλύσεις των παγκόσμιων δεδομένων, οδήγησε εγκαίρως στη μετατροπή της δομής του ΝΑΤΟ και του αμυντικού του δόγματος ώστε να καταστεί παγκόσμιος μοχλός βίαιης επιβολής της Υπερδύναμης. Και αυτό έγινε με τη νέα συνθήκη στην περίφημη Διάσκεψη Κορυφής στην Ουάσιγκτον τον Απρίλιο του 1999, κάτω από την οποία, άκριτα, οι Ευρωπαίοι ηγέτες έβαλαν την υπογραφή τους. Δηλαδή έβαλαν τη θηλιά στο λαιμό τους και τον χειρισμό του σχοινιού έδωσαν στην ηγεσία των ΗΠΑ. Η επόμενη φάση του ψυχρού πολέμου περνάει και πάλι μέσα από τους νέους στόχους του ΝΑΤΟ που είναι, αφ’ ενός μεν η υπογραφείσα αντιπυραυλική ομπρέλα στην Πολωνία καθώς και η προέκτασή του με την ένταξη στις δομές του, της Γεωργίας και της Ουκρανίας.
Τα πάντα είναι υποταγμένα στο δόγμα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ η οποία δεν άλλαξε ποτέ την εποχή του απελευθερωτικού της αγώνα, από τότε δηλαδή που οι πρώτοι ηγέτες της επεξέτειναν την κυριαρχία τους με την απόσπαση από τη ναπολεόντεια κυριαρχία της γαλλικής Λουϊζιάνας, μια επεκτατική πολιτική η οποία είναι στο DNA της υπερδύναμης και την οποία φαίνεται δεν έχει αναλύσει κανείς. Το δόγμα των ΗΠΑ είναι η συνεχής επέκταση και ο διαρκής πόλεμος, ένας πόλεμος διαρπαγής και ανοίγματος αγορών δια των όπλων. Όμως η Ρωσία έχει υποστεί αρκετές επιθέσεις στο έδαφος της από την Δύση και δεν επιθυμεί να ξαναγίνει στόχος μια νέας επιθέσεως, ούτε και να απομονωθεί με ένα νέο ψυχρό πόλεμο.
Την βλέπει όμως η Ρωσία αυτή την επαναστατική πολιτική με τη θηλιά που θέλει να περισφίξει η υπερδύναμη ακόμα πιο πολύ στο λαιμό της, τόσο με την επέκταση του ΝΑΤΟ στις δύο όμορες με αυτή χώρες, όσο και με την αντιπυραυλική βάση στην Πολωνία και την Τσεχία. Δεν αντιλαμβάνονται οι Αμερικανοί ότι αυτό αποτελεί λόγο φυσικού θανάτου για τη Ρωσία και ως εκ τούτου, και μόνο με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα αντιδράσει; Πιστεύουμε ότι όχι μόνο το αντιλαμβάνονται, αλλά και το επιδιώκουν.
Την κλιμάκωση του ψυχρού πολέμου, για γεωστρατηγικούς λόγους, τη θέλουν τώρα. Όμως, αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι Ευρωπαίοι ϋποτελείς σύμμαχοί τους ώστε να τους αποτρέψουν; Τι συμφέρον έχουν οι Ευρωπαίοι να αφήσουν τα Βαλκάνια στην στρατιωτική ομπρέλα των ΗΠΑ; Αν δεν πρυτανεύσει η λογική, να μην εκπλαγούμε αν δούμε, όχι πολύ αργά, άνω-κάτω τον κόσμο. Και τη λογική την περιμένουμε από την Ε.Ε., η οποία θα πληγεί καίρια. Αγωνισθήκαμε την δεκαετία του 80’ να μην γίνει η Ευρώπη η «Πυρηνική Βληματοδόχη» των ΗΠΑ. Τώρα πως επιτρέπουν την εγκατάσταση των Αμερικανικών Πυραυλικών συστημάτων στο έδαφος τους;
Εν όψει όλων αυτών των διαφαινόμενων εξελίξεων, επισημαίνουμε τη δυσχερή θέση της χώρας μας η οποία, πρέπει να επαναπροσδιορίσει την στρατηγική της στη βάση της εθνικής συνεννόησης λαμβάνοντας υπόψη και την εξίσου δυσχερή, αν όχι δυσχερέστερη, θέση της Τουρκίας, την οποία πρέπει να αξιοποιήσει η χώρα μας επωφελώς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλάμε τις πενιχρές μας δυνάμεις σε εσωτερικές παλαιοκομματικές κοκορομαχίες. Να συνέλθουμε όσο είναι καιρός και ενωμένοι να δούμε το εθνικό μας συμφέρον .
ΕΙΚΟΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ
Ο ΣΙΩΝΟΦΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ
Αυτά τα δύο ρεύματα στις μέρες μας παρουσιάζουν μια σύγκλιση. Βέβαια όλοι γνώριζαν ότι και τα δύο ήσαν διεθνιστικά και επομένως κάπου συναντώντο. Αυτό που υποψιάζοντο ορισμένοι στο παρελθόν σήμερον έχει επαληθευθεί. Ο Σιωνοφασισμός και ο Νεοταξικός Αριστερισμός έχουν πλήρως συναντηθεί και συμπορεύονται αρμονικά προς την Νέα Τάξη .
«Ουχ’ η αυτή ορθότης της πολιτικής και της ποιητικής», λέει ο Αριστοτέλης στην Ποιητική του. Η αντίθεση σε αυτή την άποψη είναι εκείνο που ενώνει τον Σιωνοφασισμό και τον Νεοταξικό Αριστερισμό της εποχής μας. Η προσθήκη του κοσμοπολιτισμού στον Αριστερισμό , όπως τον μετεμόρφωσε ο Τόνις Μπλαίρ και τον έκανε εξουσία είναι η διεύρυνση της πολιτικής πλατφόρμας του με στοιχεία που δεν υπήρχαν ή που ήταν άδηλα προηγουμένως. Ετσι η κατεστημένη έννοια του λαού, την υπόθεση του οποίου οφείλει να υπηρετεί το αριστερό κίνημα , τώρα ποικίλλεται, μετονομαζόμενη σε ετερότητα, για να περιλάβει κάθε καταπιεσμένη μειονότητα (φυλής, φύλου, θρησκείας, σεξουαλικής κατεύθυνσης κ.τ.λ.). Ο περιορισμός του λαϊκού στοιχείου είναι η ταυτόχρονη συρρίκνωση αυτής της πλατφόρμας: ο γηγενής λαός μιας χώρας (πλην των καταπιεσμένων μειονοτικών της κοινοτήτων) εκβάλλεται από αυτήν ως φορέας εθνικών αισθημάτων, τα οποία θεωρούνται εξ ορισμού εχθρικά προς την έννοια της ετερότητας, και η έννοια της ιθαγένειας, συνακόλουθα, καταφρονείται ως πηγή αυτών των αισθημάτων. Ετσι, ενώ στην αριστερή πολιτική του παρελθόντος κυριαρχούσε ο έπαινος του εθνικού ως λαϊκού και η απόρριψη του κοσμοπολιτισμού ως αριστοκρατικού και εχθρικού προς το εγχώριο λαϊκό στοιχείο, στη σημερινή, μεταμοντέρνα, ορθοπολιτική κριτική, όπου η αρετή του σεβασμού προς τον Άλλο έχει οδηγηθεί σε έναν φετιχισμό της ετερότητας, κάθε αναφορά στο ιθαγενές και στο εθνικό έχει φτάσει να θεωρείται εθνικισμός - δηλαδή συντηρητικότητα και έλλειψη προοδευτικότητας - και ο κοσμοπολιτισμός χαιρετίζεται ως υπέρβασή του, όπως γράφει ο κ. Ν. Βαγενάς . Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό του είναι η κραυγαλέα ανακολουθία λόγων και έργων . Το κυριότερο εμπόδιο του συστήματος των σιωνιστικών θεοκρατικών υλιστικών και αντιανθρώπινων ιδεοληψιών είναι αναμφισβήτητα το Ελληνικό Πνεύμα Αυτό με τις Αξίες του (ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, ειρήνη κλπ)έρχεται σε αντίθεση και γκρεμίζει το σιωνιστικό δογματικό οικοδόμημα
Απαξιώνουν τον Σεφέρη. Τίποτε δεν δείχνει καθαρότερα τη μεταμορφωτική ικανότητα του Σιωνοφασισμού και του Νεοταξικού Αριστερισμού από τις σημερινές σε σύγκριση με τις θέσεις της παλιάς περιόδου . Αδιάψευστο επιχείρημα η κριτική του ποιητικού έργου του Σεφέρη. Σύμπασα η ορθοπολιτική κριτική στις μέρες μας βασίζει την αξιολογική της κρίση για το έργο αυτό όχι στην καλλιτεχνική του ποιότητα αλλά στον εθνικιστικό, όπως τον προσδιορίζει, χαρακτήρα του. Η αξία της ποίησης του Σεφέρη αμφισβητείται, γιατί το έργο του θεωρείται ότι διαπνέεται από το «δόγμα της ελληνικότητας» Τούτο θεωρείται «ασύμφωνο με τις ιδέες του κοσμοπολιτισμού και της πολυπολιτισμικότητας», ότι «απέτρεπε από την εισαγωγή ξένων προτύπων και τη συνακόλουθη μόλυνση των ναμάτων του γηγενούς λαϊκού πολιτισμού». Ο εθνοκεντρισμός αυτού του έργου θεωρείται «ιδεαλιστικός», γιατί «αναζητά διδάγματα από το ανόθευτο πνεύμα του λαού» (Θεόφιλος, Μακρυγιάννης), «που μεταφέρει αναλλοίωτες τις πανάρχαιες αξίες του ελληνισμού». Κρίνεται μάλιστα και ότι το έργο αυτό «εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους», γιατί ως εθνολαϊκιστικό και ιδεαλιστικό βρίσκεται στη «σκοτεινή πλευρά» (δηλαδή τη φασίζουσα) «του αντιδραστικού μοντερνισμού».
* Μισόν αιώνα πριν η ορθοπολιτική κριτική μας έλεγε άλλα και απαξίωνε τη σεφερική ποίηση με εντελώς αντίθετα επιχειρήματα. Η σημερινή της ελληνοφοβία ήταν τότε ξενοφοβία. «Ο Σεφέρης», έγραφε ο Γ. Σαραντής, «είναι ένα κλασικό παράδειγμα λογοτέχνη που έμεινε ξένος και μακρυνός για την ψυχή του έθνους του, γιατί από το έργο του λείπει η Εθνική, η Ελλαδίτικη φυσιογνωμία του. Θέλησε να γίνει ένας κοσμοπολίτης ποιητής, χάνοντας έτσι και τον κόσμο και την Ελλάδα», απομακρυνόμενος από τον λαό και από τη «λυτρωτική καθοδήγηση του κοινωνικού αισθήματος» (περ. Νέος Νουμάς, 1951). Και ο Γ. Κοτζιούλας: Η ποίηση του Σεφέρη και των ποιητών της τεχνοτροπίας του είναι προϊόν «φιλολογικής ξενομανίας», ποίηση «χωρίς εθνικότητα», που «αντιμάχεται την ελληνική αρετή», «θέλει να κρατήσει την τέχνη μακριά απ' το λαό» και «υπηρετεί την πνευματική αντίδραση» (ό.π., 1950).
Το πρόβλημα με την πολιτικώς ορθή κριτική είναι ότι όχι μόνο αυτό που θεωρεί βασικό κριτήριο δεν είναι βασικό, αλλά και ότι το κριτήριο αυτό προκαλεί συχνά μια ιδιάζουσα οφθαλμική διαταραχή, που κάνει τον κριτικό (παράδειγμα η ανάγνωσή του της ποίησης του Σεφέρη) να βλέπει στα λογοτεχνικά κείμενα πράγματα που δεν υπάρχουν και να μη βλέπει πράγματα που υπάρχουν. Για την ανεύρεση των αιτίων αυτής της διαταραχής δεν αρκεί βεβαίως μόνο ο οφθαλμολόγος. Είναι και η επιταγή των καιρών μας για το «πολιτικώς ορθόν» όπως συνέβαινε την εποχή του Στάλιν. Όμως αυτοί που βάζουν στην κριτική και στις ιδέες το «πολιτικώς ορθον» και όχι τις διαχρονικές αξίες που αντιπροσωπεύουν αυτοί δολοφονούν τον Ελληνισμό .
ΕΙΣΚΟΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ
ΕΒΡΑΙΟΙ - ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ
Ο Διεθνής Σιωνισμός εχθρός της ανθρωπότητος. Η απειλή εκ μέρους του Ισραήλ και των Εβραίων κατά της Ελλάδος είναι προς το παρόν μόνον πολιτική, οικονομική και πολιτιστική, διότι ο διεθνής σιωνισμός ζει και ενεργοποιείται εντός της χώρας , είτε υπό μορφήν εντολέων της διεθνούς εξουσίας, είτε σαν κεφαλαιούχοι επενδυτές, είτε τέλος με την μορφή της Χριστιανικής Εκκλησίας ασκούν πνευματική επιρροή στο Ελληνικό «ποίμνιο». Οι Εβραίοι ενεργούν ύπουλα και συνωμοτικά χρησιμοποιώντας άλλους λαούς σαν πολιορκητικό κριό για να αλώσουν τον στόχο τους. Ο κοσμος μας εδώ και 2.000 περίπου χρόνια τρέφεται και μολύνεται με ψέμματα και με αρρωστημένες σιωνιστικές αντιλήψεις και ιδεοληψίες για τον θεό, τη φύση και τον άνθρωπο . Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του Ελληνικού και του Ρωμαϊκού Πολιτισμού 17 αιώνες πριν. Αυτοί δημιούργησαν και επέβαλαν τις τρεις Εβραιογενείς (Αβραμικές ) θρησκείες , τις οποίες θεώρησαν ως θεόπεμπτες και λυτρωτικές για τον άνθρωπο. Όμως απεδείχθη το αντίθετον.
Οι τρεις Εβραιογενείς Θρησκείες η Ρίζα του Κακού. Ως γνωστόν μετά την επιβολή του Χριστιανισμού –αλλά και του Ισλαμισμού – διέλυσαν δια της βίας τις προϋπάρχουσες φυσιολατρικές θρησκείες στην περιοχή . Αυτή ήτο η αρχή της εγκαινιάσεως των δογματικών, δεσποτικών και αυταρχικών θρησκειών οι οποίες καθόριζαν όχι μόνον τα πνευματικά θέματα των πιστών , αλλά ουσιαστικά επέβαλαν ένα πρωτόγονο τρόπο σκέψεως και συμπεριφοράς των ατόμων, περιορίζοντας τις ελευθερίες και τα ατομικά του δικαιώματα. Εκτοτε ο κόσμος διολίσθησε στο μεσαιωνικό σκοτάδι. Κι’ αν δεν ερχόταν η ελληνόπνευστη Ευρωπαϊκή Αναγέννηση δεν θα φωτιζόταν από το πνεύμα της ελευθερίας και της δημοκρατίας , αλλά θα παρέμενε κάτω από τον ασιατικό εξουσιαστικό ζυγό. Το Πνεύμα της Αναγεννήσεως εισέβαλε με την είσοδο των Κειμένων της Ελληνικής Γραμματείας από το Ισλάμ και την Κωνσταντινούπολη τα οποία αναζωογόνησαν το ναρκωμένο Ευρωπαϊκό πνεύμα, Δυστυχώς η πατρίδα μας δεν είχε την ευκαιρία να βιώσει την Επανάσταση της Αναγέννησης διότι ήτο σκλαβωμένη επί 400 χρόνια σε ένα άξεστο δυνάστη , τους Οθωμανούς Τούρκους ,. Επομένως το δύστυχο Ελληνικό Έθνος που έδωσε στον κόσμο τον Πολιτισμό, έζησε σε πραγματική δουλεία επί 1700 χρόνια , πρώτα κάτω από το θεοκρατικό Ανατολικό Ρωμαϊκό (χριστιανικό) Κράτος και μετά στους Τούρκους Οθωμανούς, ως το 1821 , οπότε επανιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος . Όμως και τότε τούτο δεν ελευθερώθηκε πλήρως διότι το μέρος που απελευθερώθηκε ήτο ένα μικρό τμήμα του Ελληνικού Κόσμου . Αλλά και το απελευθερωμένο τμήμα δεν ήτο ελεύθερον διότι ήτο κάτω : 1/ Από την «προστασία» των Μεγάλων Δυνάμεων(Αγγλία, Γαλλία, Ρωσσία) 2/ Από τους εγχωρίους Κοτζαμπάσηδες 3/ Από τον Ιουδαιοχριστιανικό Κλήρο
Με την βοήθεια των τριών Εβραιογενών θρησκειών οι Εβραίοι –Σιωνιστές χωρίζουν τους λαούς και μπορούν να τους εξουσιάζουν ασκούντες άμεση επιρροή σ’ αυτούς . Η Εβραϊκή θρησκεία και οι πιστοί σ’ αυτήν είναι το στήριγμα για την επιβολή της Νέας τους Τάξης Πραγμάτων, κατά τον ίδιο τρόπο που ο Χίτλερ στηρίχθηκε στο Γερμανικό Έθνος για την επικράτηση της Αρείας του φυλής.
Οι Εβραίοι Σιωνιστές πιστοί στο Ταλμούδ είναι υπεύθυνοι για τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους , τον Ψυχρό Πόλεμο και πολυάριθμους μικρότερους τοπικούς πολέμους που εβύθισαν τον κόσμο στο αίμα, , στον πόνο και στις καταστροφές. Η άρχουσα πλουτοκρατική τάξη του διεθνούς Σιωνισμού από τα παρασκήνια χρηματοδοτούσε τους πολέμους και χωρίς να χύσει σταγόνα αίματος εισέπραττε αστρονομικά ποσά από το αίμα των παιδιών των «γκόιμ=κτηνών» όπως ονομάζουν τους χριστιανούς . Το στρατιωτικό- πολιτικό κατεστημένο μπορεί ψωμί να μην έδινε στους λαούς αλλά έδινε αφειδώς κολοσσιαίους εξοπλισμούς και εχρέωνε όχι μόνον τους παρόντες αλλά και τις επερχόμενες γενιές . Όμως μια ολόκληρη παγκόσμια κοινωνία που θεμελιώθηκε πάνω σε αλλεπάλληλα ψέματα- με πρωταρχικό το ψέμμα της Βίβλου – αλλά και στην κερδοσκοπία των Εβραίων Σάυλοκ ήτο επόμενο ότι κάποια ημέρα αργά ή γρήγορα θα πέσει κάτω από τις ανομίες και τα εγκλήματα της. Και φαίνεται ότι ήγγικεν η ώρα και άρχισαν οι τριγμού της πτώσεως. Το δικό τους κερδοσκοπικό και υλιστικό οικοδόμημα γκρεμίζεται . Αυτά που θεώρησαν σαν νέες αξίες κατακερματίσθησαν και κονιορτοποιήθηκαν . Ο Κόσμος μπαίνει σε μια πρωτόγνωρη κρίση που παρόμοια της δεν έχει γνωρίσει ως τώρα. Οι Σιωνιστές θα πληρώσουν ακριβά τα επίχειρα της κακίας τους και τα μεγάλα εγκλήματα που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητος. Το μέγα κενόν που δημιουργεί η η επερχομένη πανίσχυρη οικονομική κρίση θα τους ρουφήξει και θα τους εξαφανίσει από προσώπου της Γης. Όπου και εν πάνε δεν θα γλυτώσουν την ανταπόδοση του συμπαντικού νόμου και την οργή των ανθρώπων. Η κρίση τους δε θα γίνει στην Αμερική , στην χώρα που καταξέσκισαν και καταλήστεψαν με τόση αγριότητα.
Οι Βδέλλες της Ανθρωπότητος. Ηλθε ο καιρός να απελευθερωθεί η ανθρωπότης από τα παράσιτα και τις βδέλλες που του πίνουν το αίμα με την λαιμαργία και την απληστία τους. Οι Εβραίοι Σιωνιστές είναι διεφθαρμένοι λόγω θρησκείας , αλλά και λόγω DNA , που κληρονομούν από τους προγόνους τους. Ένα DNA που προέρχεται από τους λεπρούς βοσκούς και σκηνίτες της ερήμου που ήσαν καταδικασμένοι να ζουν έξω από τις πόλεις της προιστορικής εποχής του Ελληνισμού. Αυτοί έχουν μέσα στο DNA τους την βία, την δειλίαμ την διαίρεση, το μίσος για τους λαούς, την ‘γκεττοποίηση’ της φυλής τους, την βλακεία της συσσωρεύσεως του χρήματος, της υποκρισίας και της απάτης , της θεοκρατίας , του δεσποτισμού και της εκμεταλλεύσεως των λαών. Τώρα οι αρρωστημένοι τους εγκέφαλοι συνέλαβον την ιδέα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για μια ολοκληρωτική υπερσυγκέντρωση του παγκόσμιου πλούτου στα χέρια τους .
Τι μαγειρύουν τώρα στα βρώμικα και σκοτεινά Μαγειρεία τους;
1/ Διάλυση της Δημοκρατίας και των θεσμών
2/ Διάλυση του Εθνικού Κράτους και της Πολιτικής
3/ Πτώση διαχρονικών Αξιών και αντικατάσταση τους με νέο ιδεολογήματα και αερολογίες για να θολώνουν τη σκέψη των ανύποπτων και αφελών.
4/ ‘Πολτοποίηση’ και Μαζοποίηση του ατόμου ώστε να είναι ευκόλως χειραγωγήσιμαο
5/ Καταστροφή του Κοινωνικού Ιστού ώστε τα άτομα να ενεργούν κατά μόνας και όχι συλλογικά.
6/ Δημιουργία Εξωθεσμικών οργάνων ,όπως των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων , τα οποία μολονότι δεν είναι εκλεγμένα από τον λαό , επεμβαίνουν στο εσωτερικό των χωρών και συχνά διαλύουν τους λαούς, κατόπιν εντολών εκ των εξωτερικών κέντρων από τις οποίες χρηματοδοτούνται και κατευθύνονται. Ο καλύτερος τρόπος για να τις ελέγξει κανείς είναι να ελέγξει τα οικονομικά τους και να σταματήσει την χρηματοδότηση τους. Οι ΜΚΟ είναι η 5η Φάλαγγα στο εσωτερικό των χωρών.
7/ Κατάργηση του υπάρχοντος Δίκαιου (διεθνους και εθνικού) και αντικατάστση του με το δίκαιο των διεθνών Οργανισμών και των Πολυεθνικών Επιχειρήσεων.
8/ Δημιουργία ανασφάλειας με την εφεύρεση νέων εχθρών , εξάλειψη της μονιμότητος, εξάρτηση από το κράτος ή την φιλανθρωπία των πλουσίων
9/ Διαίρεση της ανθρωπότητος με διάφορες αιτίες και προσχήματα και σπρώχνουν την μία ομάδα εναντίον της άλλης ή το ένα έθνος εναντίον του άλλου για να τα ελέγχουν. Επίσης διασπούν την ιστορία, την επιστήμη, την τέχνη, την κοινωνία και την κουλτούρα και δημιουργούν χάος στους λαούς .
10/ Δημιουργία πολεμικών κρίσεων , συρράξεων και εξοπλισμών για να πλουτίζουν από το αίμα των λαών ενώ αυτοί μένουν στο περιθώριο ως θεατές και χρηματοδοτούν με βαρύτατο τόκο τους εξοπλισμούς και την αποκατάσταση των πολεμικών καταστροφών.
11/ Καταστροφή της Παιδείας για να μένουν οι λαοί αμόρφωτοι και ακαλλιέργητοι .
12/ Διάδοση της βίας και της βαρβαρικής συμπεριφοράς ώστε να εκμαυλίζουν τα ήθη και να εξαφανίζουν τις διαχρονικές αξίες , την ηθική και την δικαιοσύνη.
13/ Διαλυση εθνικής κουλτούρας και τυποποίηση της κοινωνίας σύμφωνα με το μοντέλο του νέου βαρβαρικού και καταναλωτικού ανθρώπου που στερείται ψυχής, αισθήματος δικαιοσύνης, φιλαλληλίας, συνεργασίας, αλτρουισμού, κοινωνικότητος , αισθητικής και λογικής .
14/ Έλεγχος της Γνώμης. Εκείνο που σκοπεύουν πρωτίστως είναι ο έλεγχος της Γνώμης και της Σκέψεως, έτσι ώστε να κάνουν τα άτομα να σκέπτονται εκείνα που αυτοί θέλουν .
15/ Δημιουργία νέας άρχουσας τάξης(Pax Judaica) Αυτή αποτελείται από τους πολύ πλουσίους , κατά προτίμησιν Εβραικής καταγωγής, διότι οι Εβραίοι είναι «ο περιούσιος λαός » όχι μόνον του Θεού τους Γιαχβέ, αλλά και της Νέας Τάξεως επί της Γης. Οι λοιποί λαοί θεωρούνται σκλάβοι , περίπου σαν τα ζώα, και δεν έχουν περισσότερη αξία από τα ‘πράγματα‘. Όλοι οι λαοί είναι αναλώσιμοι είναι αναλώσιμοι(βλέπε Παλαιστινίους, Κενυάτες, Σουδανούς, Ιρακινούς κ.ο.κ) εκτός από τους Εβραίους.
16/ Κατάργηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σήμερα που μιλάμε παραβιάζονται τα’ ανθρώπινα δικαιώματα και η ελευθερία του λόγου, διότι συλλαμβάνονται και δικάζονται άνθρωποι στην Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία και αλλαχού διότι εξέφρασαν μια φιλοσοφική ή ιστορική άποψη σχετικά με το Ολοκαύτωμα,, η αμφισβήτηση του οποίου έχει γίνει ποινικό αδίκημα και τιμωρείται άνευ αναστολής.
17/ Αναδιανομή του Πλούτου υπέρ των Πλουσίων Με τις αλλεπάλληλες οικονομικές κρίσεις γίνεται ανακατανομή του πλούτου υπέρ των πολύ πλουσίων και εις βάρος των φτωχών . Το ισχύον κλεπτοκρατικό - ληστρικό οικονομικό σύστημα, αποκαλείται μεν ‘ καπιταλιστικό’ , αλλά στην ουσία είναι ‘νεοφιλελεύθερο παρεμβατικό’ που αναπαράγει το σιωνιστικό και κομμουνιστικό μοντέλο . Τούτο βρίσκεται σε στενή διαπλοκή της οικονομικής ολιγαρχίας μετα της πολιτικής εξουσίας , η οποία το στηρίζει σε περιόδους κρίσεων –και όχι μόνον- στα κρατικά δεκανίκια. Όταν όλο το παγκόσμιο χρήμα το ρυθμίζει μια μικρή εβραϊκή ελίτ μέσω της FEDERAL RESERVE BANK και των άλλων Κεντρικών Ιδρυμάτων και μεγάλων τραπεζών που βρίσκονται στα χέρια Εβραίων Σιωνιστών , . τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για ελεύθερη οικονομία . Μόνον ελεύθερη δεν είναι η οικονομία σήμερον. Είναι καθ’ ολοκληρία ελεγχόμενη και δεν γνωρίζουμε προς τα πού καθοδηγείται. Μήπως οδηγούμεθα προς μια νέα μορφή νεοκομμουνισμού που τα πάντα αυτή τη φορά θα είναι ελεγχόμενα, όχι από κάποιο Πολίτ-μπιρό, αλλά από το Ανώτατο Εβραϊκό Συμβούλιο, ή κάτι τέτοιο ; Υπάρχουν δύο κύρια συστήματα ιδεών:
1/ Το Εβραικό Υλιστικό Πρότυπο . Το άτομο ζει μια καθαρά υλιστική ζωή για να επιβιώνει και θέτει υπεράνω όλων την ύλη. Αυτό εκπροσωπεί το πρωτόγονο Εβραϊκό πρότυπο ζωής του βοσκού της ερήμου. Η εξέλιξη αυτού του μοντέλου-έστω κι’ αν τα μέλη της ομάδος φορούν παπιγιόν- είναι ο ασιατικός τρόπος ζωής
2. Το Ελληνικό Πνευματικό Πρότυπο. Ο άνθρωπος κάνει μια ισορροπημένη υλιστική και πνευματική ζωή και θέτει υπεράνω όλων τον άνθρωπο. Αυτό είναι το Ελληνικό προοδευτικό και ανθρωπιστικό μοντέλο ζωής . Η εξέλιξη αυτού του μοντέλου είναι ο Δυτικός τρόπος ζωής
Όλα τα άλλα μοντέλα είναι παραλλαγές των δύο αυτών μοντέλων. Εδώ και μισό αιώνα το Εβραϊκό μοντέλο κέρδισε έδαφος σε βάρος του Ελληνικού και γι’ αυτό παρατηρείται μια διαρκής ανατροπή του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας . Αποτέλεσμα τούτου είναι μια γενική δυστυχία, μιζέρια, θλίψη και απογοήτευση στις κοινωνίες, οι οποίες βλέπουν να μην ικανοποιούνται ούτε οι στοιχειώδεις ανάγκες τους και να παραμελείται ο παράγων άνθρωπος.
Ελληνισμός ή Σιωνισμός Επομένως το αντίδοτο του Εβραϊκού μοντέλου και των σημερινών Εβραϊκών δοξασιών είναι το Ελληνικό μοντέλο σκέψεως , κοντολογίς το Ελληνικό Πνεύμα. Γι’ αυτό οι Εβραίοι Σιωνιστές και οι «υπάλληλοι » τους χτυπούν ανελέητα, και ιδιαίτερα το Ελληνικό Πνεύμα, και εξαφανίζουν ιδεολογικά φυσικά τον Ελληνισμό , την Ελληνική Γλώσσα, την Ιστορία, τα Ήθη –Έθιμα του, την Ολυμπιακή του Θρησκεία , τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την Δημοκρατία και ό, τι ωραίο και θαυμαστό έχει δώσει ο λαός μας στον Παγκόσμιο Πολιτισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο λαός μας έχει υποστεί τις μεγαλύτερες και αγριότερες Γενοκτονίες όλης της ιστορίας . Δυστυχώς οι ηγέτες μας αντί να το αναδείξουν με αριθμούς και με ιστορικά και στατιστικά στοιχεία το μέγα τούτο έγκλημα, το έχουν αποσιωπήσει με αποτέλεσμα οι Γενοκτονίες να συνεχίζονται και οι εγκληματίες να μένουν ατιμώρητοι και να επιβραβεύονται από την διεθνή κοινότητα , όπως συμβαίνει με την Τουρκία και τους άλλους(Εβραίοι, Σταυροφόροι κλπ) που αφάνισαν τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας και της Εγγύς Ανατολής αντιστοίχως.
Τα Κλασσικά Γράμματα έδωσαν τότε στην Ευρώπη την Ελευθερία, Δημοκρατία, Ανθρωπισμό, Φιλοσοφία, Δικαιοσύνη, Τέχνες –Γράμματα, Επιστήμη και Τεχνολογία(τις βάσεις) Ιατρική, Αστρονομία, Σεβασμό στην Αξιοπρέπεια του Ατόμου, το Μέτρον κ.α Όμως τότε όλες αυτές οι ιδέες ήσαν πρόωρες και δεν μπόρεσαν να γίνουν πλήρως κατανοητές από τους Ευρωπαϊκούς λαούς και πολύ περισσότερον από τους Ασιάτες . Αυτή ήτο η αιτία που επεκράτησε η αντεπανάσταση του Ιουδαιοχριστιανισμού, η οποία έφερε και πάλι το σκοτάδι , με την επιβολή των τριών εβραιογενών θρησκειών στον κόσμο. Τότε, το 395 μ.Χ, κατεστράφησαν δια νόμου όλος ο Ελληνικός Πολιτισμός ήτοι : τα Ελληνικά Γράμματα, η Ελληνική θρησκεία και Τέχνη και οι Ελληνικοί Θεσμοί(δημοκρατία, Ολυμπιακοί Αγώνες κ.α) Το θανάσιμο πλήγμα για τον Παγκόσμιο Πολιτισμό ήτο η καταστροφή από πυρκαιά που έβαλε σκοπίμως το βαρβαρικό Ιουδαιοχριστιανικό Ιερατείο της Αλεξανδρείας ήτο η καταστροφή των 800.000 τόμων πολύτιμων βιβλίων και παπύρων της Βιβλιοθήκης . Σ’ αυτά τα βιβλία είχε καταγραφεί η παγκόσμια γνώση και σοφία.
Υπάρχουν Μυστικά στα Υπόγεια του Βατικανού; Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που κυκλοφορούν μετ’ επιτάσεως χωρίς να διαψεύδονται, τότε δεν κατεστράφησαν όλα τα βιβλία. της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας Πολλά από αυτά είχαν μεταφερθεί στο Βατικανό και έκτοτε φυλλάσσονται σε κρύπτες στα υπόγεια του θεοκρατικού αυτού κρατιδίου. Αν ούτως έχουν τα πράγματα συντελείται ένα ακόμη έγκλημα της κρυπτείας των αρχαίων θησαυρών σε βάρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, διότι αυτά δεν ανήκουν σε κάποιο πρόσωπο, έθνος ή φυλή, αλλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και ό, τι απέμεινε ήτο αυτό που είχαν μεταφράσει οι σοφοί του Ισλάμ και το άλλο που έκρυψε στα σπλάχνα της η Ελληνική Γη και οι φιλόξενες Ελληνικές θάλασσες. Όμως η κυριότερη κιβωτός της Ελληνικής σοφίας είναι η Ελληνική Γλώσσα , η οποία ενέχει μέσα της , μέσα στις ίδιες τις λέξεις και τις ρίζες τους την Ελληνική Σκέψη και τις έννοιες του πολιτισμού.
Δωσαμε το Φως-Κρατήσαμε το Σκοτάδι. Και ενώ εμείς αγνοούμε το τι έχουμε προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό , αυτοί είναι πλήρως ενήμεροι για το τι είναι Ελληνικό και είτε το καταστρέφουν , είτε το οικειοποιούνται , είτε το μεταλλάσσουν σε κάποιο άλλο (Ινδοευρωπαίοι, Φοινικικά Γράμματα κλπ) Θα ήτο εντελώς άσκοπον να ασχοληθούμε με το Εβραϊκό Έθνος-Θρησκεία αν αυτό δεν είχε συμμετάσχει στην Παγκόσμια Συνωμοσία της εποχής Αυτοί όχι μόνον δεν δημιούργησαν πολιτισμό , αλλά με την Ιουδαϊκή θεοκρατική και ψυχοφθόρο Βίβλο, όπου κι’ αν επεκράτησαν έρριξαν τον κόσμο στον σκοτεινό Μεσαίωνα . Όπως δείχνουν τα πράγματα τα τελευταία πενήντα χρόνια οι Εβραίοι Σιωνιστές πήραν το πάνω χέρι στις διεθνείς εξελίξεις , σε όλους τους τομείς και ιδιαιτέρως στην οικονομία , την οποία ελέγχουν σχεδόν εξ ολοκλήρου . . Αν τελικά επικρατήσουν και πάλι,- όπως σχεδιάζουν-τότε είναι βέβαιον ότι ο κόσμος θα οδηγηθεί σε ολοκληρωτική δικτατορία και σε νέο τεχνολογικό και βαρβαρικό μεσαίωνα . Σημειωτέον ότι ο κυριότερος αντίπαλος τους είναι ο Ελληνσιμός και το Ελληνικό Πνεύμα για τους λόγους που προαναφέραμε. Αυτοί δεν θέλουν ελεύθερους πολίτες με δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα , αλλά πιστούς , σκλάβους, υποταγμένους πλήρως στο ιερατείο και στην δεσποτική εξουσία, η οποία μπορεί κατά βούληση να συλλαμβάνει , να βασανίζει , να φιμώνει και να εξανδραποδίζει ανθρώπους , με γενοκτονίες ή σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως και την ‘γκετοποίηση’ των κοινωνιών (Ορα Παλαιστίνη, Ερυθρόδερμοι των ΗΠΑ αλλά και το ίδιο το Εβραϊκό στοιχείο ‘γκεττοποιείται’ μόνον του γιατί ραδιουργεί και συνωμοτεί εναντίον των γηγενών κοινωνιών ) Αυτά θα πρέπει να έχουν οι Έλληνες κατά νουν και να είναι υποψιασμένοι όταν συναλλάσσονται με Εβραίους. Τούτο δεν σημαίνει ότι όλοι οι Εβραίοι είναι κακοί. Μακριά από αυτήν την ρατσιστική αντίληψη,
Οι τρεις Μυθοπλασίες για το Ισραήλ και τους Εβραίους:
1/Το Ισραήλ δεν είναι δημοκρατία , αλλά ένα στυγνό αστυνομικό κράτος και μια τρομερή στρατοκρατία η οποία απειλεί ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο και τον κόσμο ολόκληρο. Είναι ένα έθνος προσφύγων από διάφορα μέρη του κόσμου που έδιωξαν τους γηγενείς Παλαιστινίους δια πυρός και σιδήρου . Οι περισσότεροι προέρχονται από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες και είναι Χαζαροεβραίοι στο θρήσκευμα αλλά όχι Εβραίοι στην καταγωγή.
Η λέξη Γενοκτονία είναι λίγη για να δώσει το μέγεθος της τραγωδίας του Παλαιστινιακού λαού. Και όταν λέμε Παλαιστίνιοι θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτοί είναι πανάρχαιοι Έλληνες που κατοικούσαν από τους προιστορικούς χρόνους στην περιοχή της Παλαιστίνης με τα ονόματα Φιλισταίοι κ.α Σύμφωνα με Εβραίους το Ισραήλ είναι μια Μαρξιστική χώρα. Αλλά μήπως και ο Μάρξ δεν ήτο Εβραίος;
2/ Το Ισραήλ κατοικείται από δύο Εβραικές Φυλές τους Sephardic και τους Ashkenazic . Οι πραγματικοί Εβραίοι της Βίβλου είναι οι Sephardic , ενώ οι Ashkenazic προέρχονται από την Κεντρική Ασία. Οι μεν πρώτοι είναι μελαχρινοί και κοντοί και κατοικούν κυρίως στο χώρο της Μέσης Ανατολής . Οι δεύτεροι είναι ξανθοί στο πρόσωπο και ψηλοί. Μεταξύ των δύο αυτών φυλών που δεν έχουν τίποτα κοινό εκτός της κοινής Ιουδαϊκής θρησκείας υπάρχει διάσταση και η συνοχή του Ισραήλ είναι προβληματική , διότι επικρατεί ρατσισμός όχι μόνον εναντίον των Παλαιστινίων αλλά και των μελαχρινών Sephardic της Μέσης Ανατολής. Όμως αυτό δεν κοινοποιείται από τα παγκόσμια ΜΜΕ
3/ Οι Εβραίοι δεν είναι ο «Περιούσιος Λαός του Θεού» Και όμως έχουν παντού περάσει με την προπαγάνδα των ελεγχομένων από τους διηθείς τραπεζίτες ΜΜΕ ότι οι Εβραίοι είναι ο ιστορικός λαός της Βίβλου και δικαιούνται να θεωρούνται ο περιούσιος λαός , ψέμμα που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη, παραβλέποντας τα στυγερά εγκλήματα που διαπράττουν εις βάρος των Παλαιστινίων.
Εβραίος είναι θρήσκευμα και όχι εθνική καταγωγή. Το να λέμε ότι ο Εβραίος της Αμερικής είναι ομοεθνής του Εβραίου της Ρωσίας ή του Ιράκ είναι σαν να λέμε ότι
Ρώσος χριστιανός ορθόδοξος είναι ομοεθνής με τον Ελληνα, τον Αιγύπτιο, τον Ελληνοαμερικανό κλπ ορθόδοξο . Τι σχέση μπορεί να έχει η καταγωγή και το όμαιμον με την κοινή θρησκεία; Απολύτως τίποτα. Σήμερα είναι χριστιανός ορθόδοξος αύριο γίνεται καθολικός και μεθαύριο βουδιστής. Βέβαια οι Εβραίοι Σιωνιστές επανέφεραν την Αρχαία Εβραική γλώσσα για να τους ενώσουν σε ένα έθνος , όπως οι Τούρκοι με την τουρκική γλώσσα θέλουν να ομογενοποιήσουν τις 50 και πλέον εθνότητες της Μικράς Ασίας. Υπάρχουν Κινέζοι, Αφρικάνοι, Ινδοί Εβαίοι και μάλιστα έχει ενταθεί η προπαγάνδα της Βίβλου στην Κίνα και στην Αφρική με σκοπό να τις καταλάβουν πνευματικά , όπως έκαναν και με τον Ελληνικό κόσμο και τον μετάλλαξαν σε Ιουδαιοχριστιανούς. Αλλοι λοιπόν οι Σεφαρδίν και άλλο οι Ασκενάζι Εβραίοι. Οι πρώτοι είναι Σημίτες ανώ οι δεύρεροι είναι Ασιατικής καταγωγής . Οι Ασκενάζι είναι περισσότερο φανατικοί –λόγω σχετικά πρόσφατου εξιουδαϊσμού τους . Εν αντιθέσει προς τους Σεφαρντίν που έχουν ζήσει εδώ και χιλιετίες αρμονικά με τους γείτονες τους.
οι Ασκενάζι (Χαζαρο-Εβραίοι) είναι άγριοι και πολεμοχαρείς και δεν φημίζονται για την υψηλή των ηθική στάθμη και τις αξίες της φυλής τους.
Περί το 750 μ. Χ ο ηγέτης τους βασιλιάς Bulan τους εισήγαγε στην Ιουδαϊκή θρησκεία του «ενός θεού» για να κρατήσει τις ισορροπίες τόσον απέναντι στο γειτονικό του Ισλάμ , όσο και στην Χριστιανική Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Ο βασιλιάς Bulan και η αυλή του επέλεξαν το Ταλμούδ σαν ιερό τους βιβλίο αντί του Tora . Το Ταλμούδ που αποτελείται από 63 βιβλία στην πραγματικότητα εγράφη από τους ραββίνους σαν βιβλία πολιτικού δικαίου και συμπεριφοράς των Εβραίων . Συν τω χρόνω οι Χαζαρο-Εβραίοι εξεδιώχθησαν από την Κεντρική Ασία από τους Μογγόλους και ήλθαν στην Ρωσία και στην Ανατολική Ευρώπη και κυρίως στην Πολωνία. Οι απόγονοι αυτών των Χαζαρο-Εβραίων είναι οι Εβραίοι Ashkenazic.

Οι Ashkenazic Εβραίοι δεν είναι Σημίτες. Και όμως όταν τους κατηγορήσεις επικαλούνται τον νόμο περί αντι-σημιτισμού , ενώ είναι Χαζάροι. Αντίθετα όταν ρίχνεις το δίκαιο στους Παλαιστίνιους και στους Αραβες και πάλι σε κατηγορούν για αντισημιτισμό , καίτοι οι Αραβες και οι Παλαιστίνιοι θεωρούνται τώρα ως Σημίτες. Επομένως έχουμε δύο ειδών Εβραίους: α / τους πραγματικούς και β/ τους τεχνητούς (τους ψεύτικους) Αλλά μήπως δεν συμβαίνει και το ίδιο με τους Μακεδόνες ; Βάφτισαν με ψευδείς ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως τους Νοτιοσλάβους ως Μακεδόνες και σήμερον έχουμε τους γνήσιους Ελληνες Μακεδόνες και τους ψεύτο-Μακεδόνες , ή Σλαβομακεδόνες. Από αυτούς τους ψευτο-Εβραίους αποτελείται σήμερον το Ισραήλ.
Το κακό Ταλμούδ Τούτο αποτελείται από καλά και κακά πράγματα . Όμως οι Χαζαρο-Εβραίοι προτίμησαν να εφαρμόζουν όλα τα κακά αυτών των 63 βιβλίων. Παραδείγματος χάριν «Κάθε goim=κτήνος (καλείται ο μη εβραίος) ο οποίος μελετά το Ταλμούδ και κάθε Εβραίος που τον βοηθάει σ’ αυτό οφείλει να πεθάνει» Sanhedryn, 59a Aboda Zora 8-6, Szagiga 13
«Απαγορεύεται η αποκάλυψη των μυστικών του Ταλμούδ» dektut Chadasz, 171, 3.
« Η κοινοποίηση οτιδήποτε σε ένα goim=κτήνος (καλείται ο μη εβραίος) αναφορικά με την θρησκεία μας ισοδυναμεί με τον φόνο όλων των Εβραίων , διότι εάν οι goyam=κτήνη ( μη εβραίοι) εγνώριζαν ότι διδάσκουμε για αυτούς αυτοί θα μας σκότωναν φανερά» - Libbre David 37
Από τα αποσπάσματα αυτά ασφαλώς αντιληφθήκατε τι περίπου βιβλίο είναι το Ταλμουδ. Και όμως οι Εβραίοι φονταμενταλιστές το ακολουθούν πιστά και γι΄αυτό βλέπετε όλα αυτά τα εγκληματικά και φρικιαστικά επακόλουθα στην Παλαιστίνη και στις ΗΠΑ των Σιωνιστών της Ουάσιγκτον. Τους μη Εβραίους τους θεωρούν goyam=κτήνη και τους σκοτώνουν με ήσυχη την συνείδηση ότι ενεργούν σύμφωνα με το θέλημα του θεού τους. Για τους Χαζαρο-Εβραίους η διδασκαλία του Ταλμούδ είναι υπέρτατος Νόμος και υπερβαίνει οποιοδήποτε άλλο πολιτικό ή διεθνές δίκαιον, ακόμη και από τις δέκα(10) εντολές του Μωυσέως.
Πως βλέπουν τους μη Εβραίους( goim=κτήνος)
«Οι Εβραίοι είναι ανθρώπινα όντα, αλλά τα έθνη του κόσμου δεν είναι ανθρώπινα όντα, αλλά κτήνη(beasts)» Baba Mecia 114, 6.
«Το σπίτι ενός μη εβραίου(goim=κτήνος) το βλέπεις σαν μάνδρα κτηνών»- Tosefta, Erubin VII, 1.
« Η Βίβλος λέγει: Εσύ δεν θα εξαπατάς τον αδελφό σου, αλλά οι Μη-Εβραίοι δεν είναι αδελφοί μας , αλλά όπως ελέχθη ανωτέρω , χειρότεροι και από σκύλοι» ." - Aruch Choszen Hamiszpat 227.
Από αυτά τα ελάχιστα αποσπάσματα ασφαλώς αντιληφθήκατε την ουσία του «ιερού βιβλίου» των Χαζαρο-Εβραίων Ασκενάζι.
Εβραική Θρησκεία: Διαφθορέας Ψυχών. Υπάρχει μια προσευχή στο Ταλμούδ αποκαλούμενη "Kol Nidre." η οποία λέγει τα εξής: «Όλοι οι όρκοι, τα τάματα, οι υποσχέσεις, οι αρραβώνες και οι ένορκες καταθέσεις που αρχίζουν αυτήν την ημέρα , εμείς μετανοούμε εκ των προτέρων. Οι όρκοι μας δεν θα είναι όρκοι και οι υποσχέσεις μας δεν θα είναι υποσχέσεις παντελώς» Τούτο σημαίνει ότι καθημερινώς οι Εβραίοι όταν λένε την προσευχή αυτή μπορούν να παραβαίνουν με τον νόμο της θρησκείας τους κάθε όρκο , δέσμευση ή υπόσχεση, και να εξαγνίζονται χωρίς να διαπράττουν κάποιο ηθικό αμάρτημα. Οι Εβραίοι Ταλμουδιστές έχουν πολλές ρατσιστικές και ανήθικες προσευχές που τους προτρέπουν στην διάπραξη εγκλημάτων χωρίς να έχουν τύψη συνειδήσεως ή εμπλοκή με τον πολιτικό νόμο., διότι επικρατεί ο θρησκευτικός «ιερός» νόμος. Τέτοια εγκλήματα αφορούν ιδίως στον οικονομικό τομέα , όπου ο Εβραίος είναι ελεύθερος να κάνει το παν για το κέρδος , χωρίς να έχει την αίσθηση της δικαιοσύνης και της εσωτερικής φωνής της συνειδήσεως. Με βάση αυτήν την αρχή και ψέμματα μπορεί να πει και όρκους να δώσει και εγκλήματα μπορεί να κάνει σε βάρος ενός Μη Εβραίουgoim=κτήνος), Απαγορεύεται μόνον να στρέφονται εναντίον αδελφού, δηλαδή Εβραίου. Τώρα εξηγείται πως απέκτησαν οι Εβραίοι τόσα χρήματα και σήμερον εξουσιάζουν οικονομικά –και όχι μόνον- ολόκληρο τον κόσμο.
Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών . Τον 19 ον αιώνα οι Ταλμουδιστές Εβραίοι συνέταξαν τα διαβόητα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών » με τα οποία έβαλαν τις βάσεις για την παγκόσμια επικράτηση τους.
Το 1897 συνήλθε στην Βασιλεία της Ελβετίας το Πρώτο Σιωνιστικό Κογκρέσο και έβαλε τα σχέδια για την συγκρότηση του Κράτους του Ισραήλ. Το πρώτο θύμα αυτού του συνεδρίου υπήρξε η Ελλάς με την μεγάλη ήττα του Ελληνο-Τουρκικού Πολέμου του 1897 που παρ’ ολίγον να μας στοιχίσει την εθνική ανεξαρτησία. Όμως το πληρώσαμε πολύ ακριβά με τον διεθνή οικονομικό έλεγχο που έληξε μετά 100 χρόνια, ήτοι το 1997. Οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι(Α! & Β! Π.Π) που επηκολούθησαν υποκινήθηκαν από τους Εβραίους Σιωνιστές . Με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο εξασφάλισαν την περίφημη «Διακήρυξη Μπάλφουρ» για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Ενώ μετά τον Δεύτερον Παγκόσμιο Πόλεμο ίδρυσαν το 1948 το κράτος του Ισραήλ στα εδάφη της Παλαιστίνης. Αρχικώς κατοικήθηκε από 70.000 Εβραίους της Διασποράς, ενώ στην στην Παλαιστίνη εκείνη την εποχή ζούσαν 600.000 Παλαιστίνιοι .
Η Υλοποίηση των Πρωτοκόλλων . Σήμερα μετά από 60 περίπου χρόνια από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ , έχουν υλοποιηθεί όλες οι προβλέψεις και εντολές των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών»
Η 1η εντολή λέγει : «Οι μεγαλύτερες ποιότητες του λαού , η τιμιότητα και αλήθεια είναι ιδιότητες των Εθνικών(Gentile) Εμείς βεβαίως δεν πρέπει να οδηγηθούμε από αυτούς» Και πράγματι έκτοτε ο κόσμος δεν οδηγείται από τους Εθνικούς(Gentile) αλλά από τους Εβραίους . Έτσι μπόρεσαν μέσα σε μισό αιώνα να κυριαρχήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο και να βάλλουν στο χέρι την υπερδύναμη τις ΗΠΑ, την Βρετανία, και όλες τις χώρες του Δυτικού Κόσμου . Επίσης πήραν με το μέρος τους τις «μετριοπαθείς» χώρες του Αραβικού Κόσμου , ελέγχουν οικονομικά σχεδόν όλες τις χώρες του Τρίτου Κόσμου και τώρα εισδύουν με τα κεφάλαια τους στην Κίνα και στις Ινδίες, ενώ ελέγχουν την Ρωσία πνευματικά με την αναζωπύρωση του Χριστιανισμού .
Η 5η εντολή λέγει : «Εμείς δημιουργούμε τον ανταγωνισμό με το ξεσήκωμα του θρησκευτικού μίσους» με το δόγμα του διαίρει και βασίλευε μπορούν να κυριαρχούν παντού.
Η 6η εντολή λέγει: «Εμείς σύντομα θα εγκαταστήσουμε τεράστια μονοπώλεια , κολοσσιαίες δεξαμενές πλούτου επί των οποίων ακόμη και οι μεγάλες εθνικές ιδιοκτησίες θα βασισθούν σε τέτοιο βαθμό ώστε θα πέσουν μαζί με την κυβερνητική πίστη ακολουθώντας την ημέρα της πολιτικής καταστροφής»
Η 10η εντολή λέγει : «Για να τους εμποδίζουμε να σκέπτονται ο,τιδήποτε οι ίσιιοι εμείς πρέπει να τους αποσπάσουμε την προσοχή στην διασκέδαση, σε σκανδαλιστικά θέματα να περνάει η ώρα , σε αθλοπαιδιές, και σε ανάκτορα . Σε τέτοια θέματα που θα τους αποσπούν πλήρως τη σκέψη και το ενδιαφέρον» Και για να μην σκεπτόμεθα έχουν εφεύρει τρόπους να μας αποσπούν την προσοχή
Η 11η εντολή λέγει : «Οι Εθνικοί = Gentiles είναι σαν κοπάδι προβάτων» .
Και είμαστε μάρτυρες ο πρωθυπουργός της Ελλάδος να πηγαίνει ύστερα από 49 χρόνια στην Τουρκία για συζητήσεις πάνω στα εθνικά μας θέματα και εμείς να συζητούμε για την «Ζαχοπουλιάδα» ,την «Θεμοαναστασιάδα» «Κλωτσόμπαλα», κ.ο.κ
Η Εβραϊκή Αρχουσα Τάξη . Όσον καιρό οι Εβραίοι-Σιωνιστές δεν μπορούσαν να είναι στην κυβέρνηση εμπιστεύονταν ανθρώπους που τους χώριζε μια άβυσσος από το λαό. Με αυτούς τους «υπηρέτες». έκαναν την δουλειά τους τον πρώτο καιρό μετά το συνέδριο του 1897. Όμως αμέσως μετά δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για να αναλάβουν οι Σιωνιστές θέσεις στην κυβέρνηση του προέδρου Wilson's το 1913 και να τον πείσουν να βγει στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο . Η σπουδαιότερη πράξη εκείνης της εποχής είναι η ψήφιση από το Κογκρέσο της Federal Reserve Act, πράξεως διά της οποίας ανελήφθη από τους Εβραίους Σιωνιστές μεγαλοτραπεζίτες, η διαβόητη Federal Reserve Bank.
Τα Μεγάλα Αφεντικά του Σιωνισμού
Είναι οι εξής οικογένειες: 1/ Rothchilds, 2/ Lazard Feres, 3/ Israel Schiff, 4/ Kuhn.Loeb Co, 5/ Warburg Co, 6/ Lehman Bros, 7/ Goldman-Sach, 8/ Rockefeller Family,9/ J.P. Morgan Interests. Αυτοί παραμένουν αθέατοι και βάζουν μπροστά τα ανδρείκελα τους που διοικούν με τις εντολές τους και υπέρ των συμφερόντων τους
Η Federal Reserve Bank , την οποία οι περισσότεροι Αμερικανοί θεωρούν ομοσπονδιακή, είναι καθαρά ιδιωτική Εβραϊκή τράπεζα και εκδίδει το χαρτονόμισμα των ΗΠΑ . Αυτή τυπώνει τα δολάρια και εν συνεχεία τα δανείζει με υψηλά επιτόκια στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα την σημερινή χρεωκοπία της Αμερικανικής οικονομίας που δοκιμάζουμε όλος ο κόσμος και τον αστρονομικό πλουτισμό . των Εβραίων Σιωνιστών . Τότε για πρώτη φορά επεβλήθη στις ΗΠΑ η φολολογία (Income Tax) Με αυτούς τους δύο πολιορκητικούς κριούς κατόρθωσαν να κυριεύσουν την Αμερική και μέσω αυτής να απειλούν σήμερα ολόκληρη την οικουμένη.
Δολοφόνησαν δύο Προέδρους. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δολοφόνησαν δύο προέδρους ήτοι : τους Τζέφερσον και Κέννεντυ , διότι και οι δύο προσπάθησαν να περιορίσουν τα δικαιώματα των μεγαλοτραπεζιτών που λυμαίνονται το Αμερικανικό Θησαυροφυλάκιο. Όμως ουδείς τόλμησε να αναφέρει το γεγονός τούτο διότι τελούμε υπό ιδιότυπη Σιωνιστική κατοχή. .Για να εξασφαλίσουν το απυρόβλητο και να μην υφίστανται την δημόσια κριτική εθέσπισαν τον αισχρότατη Αντι-Δυσφημμμιστική Λεγεώνα(Anti-Defamation League (ADL) η οποία ως σύγχρονος κέρβερος παρακολουθεί οποιαδήποτε κριτική εναντίον των Εβραίων –Σιωνιστών . Όποιος δε τολμήσει να εκδηλώσει οποιαδήποτε καλόπιστη κριτική ή αμφισβήτηση (Ολοκαύτωμα, Ιστορία κλπ) κολάζεται ποινικά επί τη βάσει αυστηρότατων «Νόμων περί Αντισημιτισμού» που έχουν θεσπίσει σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Τα Εγκλήματα του Χριστιανισμού
«Ιστορικώς ο Χριστιανισμός ήταν η μεγαλύτερη συμφορά που συνέβη μέχρις στιγμής στην ιστορία του ανθρώπου. Το χειρότερο κακό και η πιο φρικιαστική μάστιγα. Εκτός από ολίγες γνωστές ηθικές εντολές, τις οποίες επανέλαβε, (για να είμαστε πιο ακριβείς, ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ, δίχως να αναφέρει την πηγή,) η θεολογία του είναι αντιφατική, ανόητη και λανθασμένη. Άκρως επικίνδυνη και καταστροφική τόσο για το άτομο ως μονάδα όσο και για την κοινωνία ως σύνολο! Αυτός είναι και ο λόγος που η ανθρωπότητα οδηγήθηκε στον Μεσαίωνα και στο πιο πυκνό σκοτάδι. Ο Ιησούς Χριστός των Ευαγγελίων και του Παύλου αποδεικνύεται πλήρως δια των κριτηρίων της ιστορικής επιστήμης ότι είναι μια αλλοπρόσαλλη και αντιφατική μυθολογία!». Ο Χριστιανισμός είναι ένας σωρός από ψέμματα διατεταγμένα το ένα επάνω στο άλλο Αυτά στηρίζουν αλλά και υποστηρίζονται για να μην πέσουν από την διεθνή εξουσία .
Οι Πατέρες της Χριστιανικής Εκκλησίας στην 4η Σύνοδο της Καρθαγένης το 398 μ. Χ απηγόρευσαν την Ελληνική Φιλοσοφία, ακόμη και αυτήν του Πλάτωνος και Σωκράτους, διότι την θεώρησαν ειδωλολατρική. Ωστόσο μμερικοί φωτισμένοι ιεράρχες[όπως, οι Αυγουστίνος, Αμβρόσιος, Βοήθιος, Σιδώνιος, Βασίλειος, Ιωάννης κ. α] τόλμησαν να συνδέσουν τον Χριστιανικό με τον Ελληνικό Λόγο. Όμως ο «δυϊσμός» και η διχοτόμηση που επήλθε μεταξύ του Ορθού Λόγου και του Συναισθήματος και Ψυχής, καθώς και μεταξύ της Επιστήμης και Θρησκείας, άφησαν μελανά τα ίχνη του περάσματος του Χριστιανισμού. Δυστυχώς αυτό το χάσμα μεταξύ Επιστήμης και Θρησκείας ακόμη και σήμερα ταλανίζει την ανθρωπότητα. Ακόμη και ο μέγας πολέμιος του Ελληνισμού, ο Ιερώνυμος, στο τέλος του βίου του επανήλθε στα Κλασσικά Γράμματα. Γιατί οι Έλληνες είχαν τον τρόπο και το θάρρος να συμβιβάζουν και βελτιώνουν τον υλιστικό και ιδεαλιστικό κόσμο, αλλά και να κάνουν κριτική και αυτοκριτική. Η Δύση αγκάλιασε μεν το πρώτο (την καλοπέραση), αλλά αδιαφόρησε για το δεύτερο (την ηθική κάθαρση). Είναι προφανές ότι αν ο Χριστιανισμός ήτο μια ανεκτική θρησκεία και δεν εξολόθρευε τον Ελληνικό Πολιτισμό, σήμερα η ανθρωπότης θα είχε βγη ολοκληρωτικά από την βαρβαρότητα και θα είχε μπη οριστικά στον «Πολιτισμό της Γνώσης».
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΘΟΣ
Το Ελληνικό γένος είναι το πλέον πολύπαθο και μαρτυρικό γένος στον κόσμο . Αυτό που γέννησε την φιλοσοφία και την έκανε ν’ ανθήσει από την προσωκρατική ακόμη εποχή και την τελειοποίησε την κλασσική εποχή εξαναγκάσθηκε να δηλώσει μεταμέλεια και να την απαρνηθεί μετά την εισβολή του Ανατολικού δόγματος και της Δυτικής Εξουσίας . Μαζί με την Φιλοσοφία απαρνήθηκε την πατρώα θρησκεία του , το όνομα του και τον ίδιο τον εαυτόν του. Ο πυρήνας της Πατρώας Θρησκείας και η Φιλοσοφία είχαν μια στενή σύζευξη και επικάλυψη, έτσι ώστε να μην είναι δυνατόν να χωρίσεις την μία από την άλλη χωρίς να βλάψεις την ενιαία οντότητα του Ελληνικού Πολιτισμού. Και βεβαίως είχαν οι Έλληνες και τους θεούς τους και την κουλτούρα τους . Όμως η πατρώα θρησκεία και η φιλοσοφία ασχολούντο με την εξέταση του Σύμπαντος, της Φύσεως και του εαυτού τους , ενώ οι θεοί και η λαϊκή τους παράδοση ήτο μέρος της λαϊκής τους κουλτούρας . Η Ευρώπη πήρε την Ελληνική φιλοσοφία και την παρέδωσε σε τρεις άκρως ανθέλληνες πάτρωνες: Στην δογματική Θεολογία, στην Επιστημονική Τεχνολογία , στην Πολιτική Ιδεολογία Και οι τρείς αυτοί πάτρωνες την παραμόρφωσαν την κακοποίησαν , την εξευτελίσουν και θέλησαν να την εξαφανίσουν σε όσο βαθμό δεν εξυπηρετούσε τα άνομα και δογματικά , ωφελιμιστικά και εξουσιαστικά σχέδια τους .
Η Δογματική Θεολογία Στην πιο καλή περίπτωση η δογματική θεολογία την χρησιμοποίησε ,όπου την βόλευε, σαν θεωρητική βάση για την επέκταση της κυριαρχίας της , χωρίς ωστόσο να αποστεί από το θεμέλιο της , δηλαδή την Ιουδαϊκή Βίβλο .
Η Επιστημονική Τεχνολογία την χρησιμοποίησε σε όσο βαθμό αυτή προωθεί τα ωφελιμιστικά της σχέδια για την παραγωγή περισσότερων υλικών αγαθών , αλλά παράλληλα την χρησιμοποίησε για να κατασκευάσει τελειότερα όπλα για την καταστροφή του ανθρώπου και της Φύσεως και για να βελτιώσει τις αλυσίδες και τις φυλακές του που θα τον κρατούσαν στο Μεσαιωνικό σκοτάδι.
Η Πολιτική Ιδεολογία χρησιμοποιεί την Ελληνική Φιλοσοφία και την Διαλεκτική για να περάσει λανθασμένα μηνύματα στον κόσμο. Οι σύγχρονοι ιδεολόγοι και οι πολιτικοί ενεργούν περισσότερο σαν σοφιστές και αγύρτες για να πείθουν τους λαούς με ψευδή συνθήματα που πόρω απέχουν από την λογική . Με τον τρόπο αυτό ναρκώνουν και νεκρώνουν τον νου την ψυχή και το σώμα των πολιτών για να τους σύρουν και να τους φέρουν-δίκην προβάτων- στο εξουσιαστικό τους κοπάδι . Συχνά πυκνά το κοπάδι αυτό το οδηγούν με διάφορα συνθήματα και τεχνάσματα στα σύγχρονα «ανθρωποσφαγεία» για να πλουτίζει η άρχουσα τάξη του συστήματος. Αυτού του είδους η φιλοσοφία δεν έχει καμία σχέση με το Ελληνικό Πνεύμα . Αντίθετα η καπηλεία που γίνεται σε βάρος του είναι περισσότερο αξιοκατάκριτη από την βαρβαρότητα των πρωτόγονων φυλών που αγνοούσαν παντελώς κάθε είδους φιλοσοφία και ενεργούσαν με βάση τα φυσικά τους ένστικτα.
Μέγιστο Έγκλημα η Καταστροφή της Πατρώας Θρησκείας. Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητος υπήρξε η εξαφάνιση των Ελλήνων θεών και της Ελληνικής Θρησκείας –με τα πιο βίαια μέσα- Διότι η θρησκεία αυτή υπήρξε το φιλοσοφικό υπόβαθρο του θαυμαστότερου και ευγενέστερου πολιτισμού που παρήγαγε ως τώρα το ανθρώπινο γένος . Πόσο αίμα , πόσος πόνος, πόσο δάκρυ και πόσο πάθος συσσωρεύθηκε στο λαό αυτό που είδε τους θεούς του να καταστρέφονται και να θάβονται κομματιασμένοι στη ή να ρίπτονται στα ασβεστοκάμινα να γίνουν ασβέστης για τους ναούς της ξενόφερτης βαρβαρικής ανατολικής θρησκείας. Δεν διαφέρει σε τίποτα με τους Γερμανούς κατακτητές που υποχρέωναν τους θανατοποινίτες να σκάβουν οι ίδιοι τον λάκκο τους για τους θερίσουν όταν τελειώσουν με το μυδραλιοβόλο. Για να φθάσει όμως ο ξένος κατακτητής να καταστρέφει το παν στο διάβα του , μπορεί κάθε λογικός άνθρωπος να αντιληφθεί πόσο αίμα χύθηκε εκείνο τον καιρό και πόση τρομοκρατία και διωγμοί έγιναν σε βάρος τους μαρτυρικού Ελληνικού λαού. Τότε του απηγόρευσαν ακόμη και το όνομα του και τον έκαναν «Ρωμιό» Κι’ αυτό δεν συνέβη σε κανέναν άλλο λαό ειμή μόνον στους Έλληνες , διότι αυτοί εθεωρούντο «επικίνδυνοι» διότι ήσαν θεματοφύλακες του μεγάλου Ελληνικού πολιτισμού. Τους κατηγόρησαν σαν εθνικούς, ειδωλολάτρες , ομοφυλόφιλους, ασεβείς , όπως σήμερον μας κατηγορούν οι δυτικοί ως εθνικιστές, ρατσιστές, αιρετικούς κ.α χωρίς να μπορούν να θεμελιώσουν τις κατηγορίες τους. Αρκεί που είναι «πολιτικά ορθές» και εξυπηρετούν τα σχέδια τους για εξάπλωση των αγορών τους και για παγκόσμια κυριαρχία. Είδαν τον μεγαλειώδη πολιτισμό τους να καταστρέφεται ,τα ιερά του να ισοπεδώνονται , τα αγάλματα τους να κατεδαφίζονται , τις βιβλιοθήκες τους να καίγονται και αυτοί να μην μπορούν ούτε να θρηνήσουν για την μεγάλη συμφορά τους , γιατί κι’ αυτό ήτο αιτία θανατώσεως τους τον 3ον και 4ον ιδίως αιώνα μ.Χ. Όμως η διαμάχη μεταξύ της Ανατολής και του Ελληνισμού ανάγεται από τους Περσικούς Πολέμους, όταν η μεγαλύτερη, πλουσιότερη , πολυανθρωπότερη και πιο ισχυρή αυτοκρατορία του κόσμου εξεστράτευσε δύο φορές για την καταστροφή της αλλά τελικά κατατροπώθηκε .
Η Εκκλησία του Δήμου έγινε Εκκλησία του Θεού Τουτο υπήρξε η αιτία της αλλοίωσης της Δημοκρατίας. Ο Ελληνισμός τότε διέθετε τη λογική, τη μετριοπάθεια , την ελευθερία της Ελληνικής σκέψεως. Αυτά όμως μετά την άλωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τον χριστιανισμό αυτά δεν είχαν πέραση, γιατί είχε εισβάλει ο θρησκευτικός φανατισμός και η βία που μετέφερε το Ασιατικό θεοκρατικό δόγμα ,. Τότε οι κοινωνίες οπισθοδρόμησαν , οι ατομικές ελευθερίες έγιναν στυγνή δουλεία , ο λόγος έγινε αφασία , το κάλλος έδωσε την θέση του στην ασχήμια , τα ελληνικά αγάλματα εξαφανίσθηκαν και εμφανίσθηκαν οι πρώτες εικόνες αποστεωμένων και άσχημων προσώπων, η γυναίκα από κυρία του οίκου της έγινε πράγμα , οι ελεύθεροι άνθρωποι έγιναν δούλοι του θεού, η Εκκλησία του Δήμου έγινε «Εκκλησία του Θεού» και το «τις αγορεύειν βούλεται» έγινε ο ένας και μοναδικός λόγος του Θεού και των επι της Γης εκπροσώπων του. Ο διάλογος της εκκλησία του δήμου έδωσε την θέση του στην μονομερή και μονότονη κατήχηση του , οι ελεύθεροι πολίτες μετεβλήθησαν σε πρόβατα, και ο χώρος θύμιζε ποίμνιο με τον ιερωμένο ποιμενάρχη. Στα χρόνια της Οθωμανικής σκλαβιάς παρουσιάσθησαν σαν διάττοντες αστέρες ορισμένα φωτισμένα πρόσωπα με επιφανέστερο τον Αδαμάντιο Κοραή , ωστόσο οι περισσότεροι δεν μπόρεσαν να διδάξουν στην σκλαβωμένη Ελλάδα και πήγαν στη Δύση, όπου έφεραν την Αναγέννηση.
Τα Κόμματα(=αποκόμματα ) είναι αντίθετα προς την Δημοκρατική συνένωση του λαού διότι συμβάλλουν στην διάσπαση και διαίρεση της κοινωνίας κατά το δόγμα του «διαίρει και βασίλευε» . Στην αρχαία Ελλάδα απηγορεύετο αυστηρώς η δημιουργία κόμματος και ο κομματάρχης ετιμωρείτο με την κατηγορία της απόπειρας συνωμοσίας και καταλύσεως του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Πόθεν το Ελληνικό Σκοτάδι. Όταν η λοιπή Ευρώπη περνούσε την φάση της Αναγέννησης , η Ελλάδα βρισκόταν στο σκοτάδι κάτω από τα πέλματα δύο δυναστών: α/ Της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και β/ Της Ιουδαιοχριστιανικής σκοταδιστικής θρησκείας. Όλα αυτά υπερβαίνουν τα όρια της Γενοκτονίας και παίρνουν την μορφή της παντελούς Καταστροφής και της μετάλλαξης σε ένα διαφορετικό είδος. Οι Έλληνες διετήρησαν φυσικά το DNA των προγόνων τους και την λαϊκή τους παράδοση που τους συνέδεε με το παρελθόν. Η αγραμματοσύνη τους είχε σαν αποτέλεσμα τον μαρασμό της Ελληνικής γλώσσης και της ανάμειξης της με γλωσσικά στοιχεία των κατακτητών.
Για να μετριάσει τον πόνο του έβαλε στην ξένη θρησκεία που του επέβαλαν δια της βίας , Ελληνικά στοιχεία της πατρώας του θρησκείας Εκεί που εμιμήθηκε την πατρώα θρησκεία πιο πολύ ήτο στο λειτουργικό και τελετουργικό μέρος . Από τα πρώτα μελήματα του Χριστιανισμού ήτο να πλήξουν την Ελληνική Αρχαιολογία, την οποίαν ονόμασαν «Μυθολογία» . Ουδέν όμως ψευδέστερον . Διότι η Ελληνική «Μυθολογία» είναι βιωμένη προϊστορία η οποία λόγω της μεγάλης ηλικίας της δεν μπορεί να χρονολογηθεί επακριβώς. Αντίθετα η Ελληνική Ιστορία αρχίζει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 766 π. Χ
Μολύνουν τις Ψυχές μας με τα ‘Ολοκαυτώματα ‘

Ο Ελληνισμός μπορεί να χαρακτηρισθεί ένα συνολικό ολοκαύτωμα υπέρ της Ανθρωπότητος. Μοιάζει με ένα πελώριο δάσος που αναλώνεται σε μια μεγάλη πυρκαιά για να φωτίσει και να θερμάνει τα πνεύματα και τις ψυχές της ανθρωπότητος. Και φυσικά η πυρκαιά κατατρώγει τα πάντα και το δάσος όταν καίγονται κατατρέφονται αφήνει την στάχτη-την λεγόμενη και χόβολη- διότι έχει μέσα της ακόμη μικρές καρβουνάδες που καίνε και θερμαίνουν αμυδρά το περιβάλλον. Έτσι μοιάζει ο Ελληνισμός σήμερα , σαν ένα καμένο δάσος που διατηρεί μέσα του ορισμένες καρβουνάδες που ανάβουν νέες πυρκαγιές και δημιουργούν νέους πολιτισμούς . Διότι συχνά μέσα από τις στάχτες φουντώνει εκ νέου ως εκ θαύματος μια νέα φωτιά που μοιάζει με το μυθικό πουλί , τον φοίνικα, που αναγεννιέται από την τέφρα του. Κατόπιν τούτων ο κάθε λογικός άνθρωπος θα ανέμενε μια ιδιαίτερη μεταχείριση της Πολιτείας υπέρ του αναλωθέντος Ελληνισμού. Όμως ενώ δείχνουν οι αρμόδιοι περιφρόνηση για τον ιστορικό λαό των Ελλήνων επιδεικνύουν ένα ένθερμο ζήλο για τον αμφιλεγόμενο Εβραϊκό Ολοκαύτωμα . Διότι παρά τα λεγόμενα περί του Ολοκαυτώματος 6 εκατ. Εβραίων , (συμπτωματικά 6 εκατ. έλεγαν και μετά τον Α! ΄Παγκόσμιο Πόλεμο και 6 εκατ. είπαν και μετά τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο) Εμείς βλέπουμε ότι το Εβραϊκό Έθνος αυξάνει και πληθύνεται εν αντιθέσει προς το Ελληνικό που μειώνεται και εξαφανίζεται/
Η Εβραική Μονοπώληση του Β! Π.Π Από την έναρξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου το 1939 μέχρι τη λήξη του το 1945 πολλές δεκάδες εκατομμυρίων άνθρωποι στην Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική και την Αμερική έχασαν τη ζωή τους. Από αυτούς το ποσοστό των απωλειών στις μάχες δεν ξεπερνά το 15%. Οι υπόλοιποι πέθαναν από την πείνα, την αιχμαλωσία, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους βομβαρδισμούς η ομαδικές εκτελέσεις αμάχων . Π.χ. στα περίπου 20 εκατομμύρια Ρώσσων νεκρών τα 17 εκατομμύρια χάθηκαν από την πείνα, τις εκτελέσεις και στα στρατόπεδα.
Στην Ελλάδα, αν οι νεκροί από τις 28 Οκτωβρίου 1940 μέχρι την αποχώρηση των Γερμανών τον Οκτώβριο του 1944 έφτασαν περίπου στις 500.000 , εξ αυτών οι ένοπλοι πεσόντες μας στην Αλβανία, τη «Γραμμή Μεταξά» και την Αντίσταση ξεπερνούν τις 15.000. Κι όμως η φοβερή αυτή πανανθρώπινη εκατόμβη δεν απασχολεί τη σημερινή ανθρωπότητα όπως είναι, δηλαδή στις συνολικές διαστάσεις της ως παγκόσμιας τραγωδίας. Στην ιστορική συνείδηση του ανθρώπου μισόν αιώνα μετά την ανθρωποσφαγή ο Β Π.Π. έχει κάποια θέση ανάλογη με εκείνη των άλλων πολέμων. Έτσι έχουν τα πράγματα σε πανανθρώπινη κλίμακα εκτός από ένα και μοναδικό στην Ιστορία φαινόμενο: την περίεργη, συνεχή, αδιάλειπτη εμμονή ενός μόνον εξ όλων των λαών-των Εβραίων- που υπέστησαν τα δεινά και την αιμορραγία του Β Π.Π.
Ξεχάσθηκαν οι Αγώνες των Ελλήνων. Ο λαός αυτός επί 50 χρόνια και με αυξανόμενη με την πάροδο του χρόνου ένταση, και με φαιά ή λευκή προπαγάνδα και κάθε άλλης μορφής δραστηριότητες έχει φθάσει στο σημείο να μονοπωλεί στην ιστορική μνήμη της ανθρωπότητας αποκλειστικά για τον εαυτό του τον Πόλεμον. Έτσι σήμερα, όταν αναφέρεται κανείς στην τραγωδία του 1939-45, να την ταυτίζουν σχεδόν οι πάντες αυτομάτως και ασυνείδητα με την τραγωδία ενός και μόνο λαού, δηλαδή με το μέγα ψέμα του Ολοκαυτώματος. Πραγματικά βρισκόμαστε μπροστά σ' ένα από τα μεγαλύτερα παράδοξα και την μεγαλύτερη απάτη που συνέβησαν στην Ανθρωπότητα , από τότε που μπήκε στην ιστορική εποχή . Μιλάμε φυσικά για τον εβραϊκό λαό και το ολοκαύτωμά του. Αν μπορούσε κανείς να καταγράψει και να καταμετρήσει τις αναφορές και πράξεις που έγιναν και γίνονται παγκοσμίως τις σχετικές με το θέμα αυτό τις τελευταίες δεκαετίες, θα διαπίστωνε ότι είναι πολλαπλάσιες όλων των αναφορών και πράξεων που έγιναν συνολικά από τα υπόλοιπα 100 περίπου έθνη που είχαν υποφέρει και «ματώσει» από την αγριότητα αυτής της πολυαίμακτης εκατόμβης . Δημοσιεύσεις, άρθρα, ιστορικά μυθιστορήματα, λογοτεχνήματα, μελέτες, ποιήματα, ντοκυμανταίρ, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, εορτές, τελετές, εκδηλώσεις, μουσικές παραγωγές, έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και ο ,τι άλλο μπορεί να διαφημίσει και να «πλύνει εγκεφάλους» Εχουν κυριολεκτικά συνθλίψει την παγκόσμια συνείδηση και βιάσει και διαστρεβλώσει την αλήθεια Εκατοντάδες Μουσεία του Ολοκαυτώματος ιδρύθησαν και ιδρύονται , εκατομμύρια σελίδες παράγονται καθημερινά, κυκλοφορούν με αμείωτους ρυθμούς έργα και έχουν μεταβληθεί σε μία επικοινωνιακή πλημμυρίδα, που έχει κατακλύσει ολοκληρωτικά τον Πλανήτη και έχει διαποτίσει τα μυαλά και του τελευταίου ανθρώπου όπου Γης.
Η Πανθρησκεία του Ολοκαυτώματος ; Μπροστά σ' ένα τέτοιο φαινόμενο, που όποιος μπορεί να το συνειδητοποιήσει μένει εμβρόντητος, διερωτάται κανείς: Ποιό είναι το ελατήριο εκείνων που το δημιουργούν και το συντηρούν• είναι ελατήριο κάποιας λογικής σκοπιμότητας η είναι η νοσηρή έκφραση ενός παραλογισμού, μιας υστερίας η ακόμη μιας παράνοιας; Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι χαλκεύουν μια νέα Πανθρησκεία που να εδράζεται στο Ολοκαύτωμα. Μια πανθρησκεία με την οποίαν θα υποδουλώσουν αυτή τη φορά το σύνολον της ανθρωπότητος και θα πλουτίσουν και πάλι με τα 6 εκατομμύρια των Εβραίων. Αν λάβουμε δε υπ’ όψιν ότι αποκομισαν τόσο πλούτη με τον θάνατο ενός και μόνον προσώπου, σκεφθείτε πόσα θα απομυζήσουν για 6 εκατομμύρια Εβραίους. Εννοείται ότι το φαινόμενο αυτό, δεν θα μας απασχολούσε , αν οι άνθρωποι , που αναλίσκονται στο να το συντηρούν και να το χρησιμοποιούν, δεν ενοχλούσαν και δεν ζημίωναν τους άλλους ανθρώπους , τους άλλους λαούς και τους εγκεφάλους των ανθρώπων που μολύνονται με την πτωμαΐνη του Ολοκαυτώματος. Ο ζήλος τους υπερέβη όλα τα εσκαμμένα, και η εκ μέρους τους διάπραξη ηθικών, πολιτικών, οικονομικών και πνευματικών ατοπημάτων εις βάρος των άλλων είναι κατά συρροήν και κατ' εξακολούθησιν. Αρχίζουν από το ηθικό πταίσμα της πλαγίας και αφανούς διοχέτευσης στην Παίδευση και Συνείδηση των λαών της άποψής τους για το ολοκαύτωμα και φθάνουν μέχρι και στο πνευματικό κακούργημα να καταφέρνουν να εισάγουν στη νομοθεσία των κρατών νόμους η διατάγματα απαγορευτικά για την επιστημονική έρευνα και την ελευθερία του λόγου• νόμους και διατάξεις μεσαιωνικής έμπνευσης , που αφήνουν κατάπληκτους όσους πληροφορούνται, ότι στις πιο φιλελεύθερες και πολιτισμένες γωνιές της Γης, όπως είναι η Δ. Ευρώπη και η Β. Αμερική , όχι μόνον απαγορεύεται η ιστορική έρευνα του ολοκαυτώματος, αλλά επιβάλλονται και βαρύτατες ποινές σ' όσους το επιχειρήσουν ή αμφισβητήσουν τούτο.
Ο Σιωνισμός φιμώνει και διώκει τον Λόγο; Είναι πασίγνωστοι οι δικαστικοί διωγμοί του σπουδαίου σύγχρονου Γάλλου φιλοσόφου Ροζέ Γκαρωντύ και οι βαρειές χρηματικές ποινές, που του επεβλήθησαν από τα γαλλικά δικαστήρια, όπως και ο διεθνής κατατρεγμός του Άγγλου ιστορικού Ντέιβιντ Ίρβινγκ και εν τέλει η σύλληψή του και μακρά φυλάκισή του στην Αυστρία, αλλά και πολλών άλλων, που τα παθήματά τους δεν γίνονται ευρέως γνωστά, παθήματα που υφίστανται για τον μοναδικό λόγο, ότι ερευνούν ιστορικά το αντικείμενο « ολοκαύτωμα». «Πίστευε τι λένε οι Εβραίοι για το ολοκαύτωμά τους και μη ερεύνα», λοιπόν. Αυτή η ποινικοποίηση της έρευνας στις πιο πολιτισμένες χώρες ήταν το τελευταίο που θα μπορούσε να φανταστή κανείς πριν από 20 χρόνια. Κι όμως σήμερα αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι λοιπόν εντροπή να ομιλούμε για δημοκρατία σήμερον. Η Παιδεία μας έχει γίνει υποχείριο των Εβραίων και πραγματοποιείται συστηματική πλύση εγκεφάλου στα Ελληνόπουλα από την πιο τρυφερή τους ηλικία για ένα θέμα που αφορά σ' έναν ξένο λαό. Είναι πράγματι εξωφρενικό να διδάσκεται το «ολοκαύτωμα των Εβραίων » στα Ελληνόπουλα –που ουδέν μαθαίνουν για το τι έπαθαν οι παππούδες τους από την πείνα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις ομαδικές εκτελέσεις της Γερμανικής Κατοχής. Με αυτά δολοφονούν τις τρυφερές ψυχές των παιδιών μας και τους διαστρέφουν το εθνικό συναίσθημα. Επομένως ουδείς Ελλην δάσκαλος πρέπει να υπακούει και να διδάσκει τα ψευδολογήματα και τις ψυχοφθόρες ασχημίες του Ολοκαυτώματος. Αν η Ελληνική Πολιτεία τελεί υπό σιωνιστική κατοχή τότε , όσο διαρκεί αυτή η κατοχή , οι δάσκαλοι οφείλουν να κάνουν παθητική ή και ενεργητική Αντίσταση . Η μόρφωση πρέπει να περάσει στα κρυφά σχολεία και ο κάθε γονεύς ας αναλάβει την ευθύνη του για τα παιδιά του.

Αντισημιτισμός και Ελληνισμός
Κατά την μεταπολεμική εποχή οι κλασσικές σπουδές συνδέθηκαν τεχνηέντως με τον αντι-σημιτισμό, τον ρατσισμό, την ανηθικότητα και τον αναχρονισμό. Είναι δε τόσο το μίσος των γνωστών πολεμίων, ώστε δεν διστάζουν να διαστρέφουν τα καλά του Ελληνισμού και να τα παρουσιάζουν στο αρνητικό τους, σαν κακά. Οι νέοι τριτοκοσμικοί μετανάστες στις ΗΠΑ, και ιδίως οι Αφρικανοί-Νέγροι και Ασιάτες, διεμόρφωσαν νέες συνθήκες για την ταχεία διολίσθηση της Αμερικανικής κοινωνίας προς τον αντι-κλασσικισμό και την προσκόλληση της στον «αφροκεντρισμό» και τον «πολυπολιτισμό», έννοιες θολές και φυλετικά φορτισμένες.
*Ιδιαιτέρως ο Αμερικανοσιωνισμός επιτίθεται εναντίον των Ολυμπιακών Αγώνων και συνδέοντας τους τεχνηέντως με την Ναζιστική ιδεολογία . Σε κάθε Ολυμπιάδα παρουσιάζεται πάντα το φαινόμενο της πολιτικοποιήσεως των Αγώνων , προφανώς για να τους αμαυρώσουν την παγκόσμια και πανανθρώπινη αίγλη και απήχηση στους λαούς. Δεν εφείσθησαν ακόμη και την Ολυμπιάδα των Αθηνών , την οποία πολέμησαν με μανία, για δήθεν αδυναμία περατώσεως των Ολυμπιακών έργων , πιθανού τρομοκρατικού πλήγματος κ.α . Αποτέλεσμα της λυσσώδους επιθέσεως ήτο η μείωση του αριθμού τουριστών κάτω και των τουριστικών περιόδων προηγουμένων ετών.
Η υιοθέτηση των ως άνω προτύπων είχε σοβαρότατες επιπτώσεις στον πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και ηθικό βίο της Αμερικανικής κοινωνίας, και συνακόλουθα στον κόσμο ολόκληρο. Η αλλαγή αυτή σχετίζεται και με την επιβολή της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και την κατάργηση όλων των περιορισμών στην άκρατη μεγέθυνση του Κεφαλαίου σε βάρος της Εργασίας.
*Το έτος 1998 άνω του 45 % του παγκόσμιου πλούτου είναι στα χέρια 225 ατόμων, πράγμα αδιανόητο κατά το ιστορικό παρελθόν
Δεν είναι Εκμεταλλευτές και Αντι-Σημιτιστές οι Έλληνες; Κατηγορούν τους Έλληνες για εκμετάλλευση άλλων λαών και ότι είχαν δούλους, δεν είχαν ψήφο οι γυναίκες, κακομεταχειρίζονταν τα παιδιά και τα ζώα και κυρίως ότι ήσαν αντι-σημίτες. Τους απαντούμε ότι οι Έλληνες ποτέ δεν υπήρξαν ιμπεριαλιστές, ούτε και αποικιοκράτες, με την έννοια που ισχύει στους Δυτικούς. Ακόμη και η εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου ήτο εκπολιτιστική, δεν εξετράπη σε βαρβαρότητες. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η καταστροφή της Περσεπόλεως, πρωτευούσης του Περσικού κράτους , σε αντίποινα για την καταστροφή της Αθήνας υπό των Περσών. Σεβάσθηκε τους τοπικούς πολιτισμούς, την θρησκεία και τα ήθη-έθιμα των κατακτημένων λαών. Αυτοί συνεργάζονταν αρμονικά με τους λαούς στις «αποικίες-εμπορεία» προς αμοιβαίο όφελος, που δεν ήτο μόνον το χρηματικό κέρδος, αλλά και η πολιτιστική ανύψωση των λαών. Ποτέ εν καιρώ ειρήνης δεν χρησιμοποίησαν βία ή καταναγκασμό, μολονότι έκαναν πολέμους. Τα σχετικά με την μεταχείρηση των παιδιών και των ζώων, θεωρούνται συκοφαντικά.
*Αρκεί να αναφέρουμε ότι στις πρόσφατες ανασκαφές για το μετρό των Αθηνών ανεκαλύφθη νεκροταφείο ζώων στην Πλατεία Συντάγματος για να καταδείξει την αγάπη των προς αυτά.
Στα παιδιά πρόσφεραν την πιο τέλεια μόρφωση και αγωγή, ώστε να γίνουν ελεύθεροι πολίτες. Προς τούτο τα ασκούσαν ώστε να γίνουν δυνατοί στο πνεύμα, ανδρείοι στην ψυχή και ρωμαλέοι στο σώμα. Έπρεπε να γίνουν ικανοί στην στρατιωτική τέχνη, για να προστατεύουν αποτελεσματικά την πόλη. Μια τέτοια αγωγή απαιτούσε ασφαλώς την σκληραγώγηση του νέου και όχι την μαλθακότητα και τρυφηλότητα.
* Αν κάνουμε σύγκριση των αρχαίων και των σημερινών Ελληνοπαίδων θα διαπιστώσουμε ότι η σημερινή νεολαία είναι αγύμναστη τόσον στο πνεύμα όσο και στο σώμα και την ψυχή. Γι’ αυτό είναι μηδενιστική, αυτοκαταστροφική, αντικοινωνική, υπέρβαρη, ανώριμη, τρυφηλή, ασθενική. Γι’ αυτό ρέπει προς την βία, το έγκλημα, την ομοφυλοφιλία, τα ναρκωτικά και τους ευδαιμονιστικούς παραδείσους της υπερκατανάλωσης.
Όσον αφορά τους σκλάβους, αυτοί ήσαν συχνά πιο ελεύθεροι και πλούσιοι από τους ελεύθερους πολίτες. Τα μόνα που στερούντο ήσαν τα πολιτικά δικαιώματα. Το περιορισμένο της ψήφου για την εποχή που αναφερόμαστε, δικαιολογείται απόλυτα, διότι τότε είχε το πρωτον εφαρμοσθεί ο θεσμός της δημοκρατίας και είναι επόμενον να είχε αρκετά μειονεκτήματα και κενά. Αν σκεφθούμε δε ότι ακόμη και σήμερα τα πολιτισμένα κράτη δεν έχουν πλησιάσει καν την άμεση Αθηναϊκή Δημοκρατία, τότε όλα αυτά είναι ανοησίες και κακόβουλη κριτική. Να αναφέρουμε επίσης τον νόμο περί Σεισάχθειας (απελευθέρωση των δούλων) που ψηφίσθηκε στην Αθήνα επί Σόλωνος και υπάρχει γραμμένος στους Δελφούς.
Η Σιωνιστική Μετάλλαξη Τολμούν να χαρακτηρίζουν τούς 'Έλληνες αντισημίτες, όταν υμνολογούμε, επισήμως ως κράτος, τούς "ήρωες" της παλαιάς διαθήκης (πολιτική ιστορία των Εβραίων) κάθε ημέρα, όταν μία εβραία παρθένα ενσαρκώνει την "θεότητα" γιά τον νεοέλληνα ενώ κατηγορούμε συλλήβδην τούς λαμπρούς μας προγόνους ως ειδωλολάτρες καί ομοφυλοφύλους. Οταν θεωρούμε ως ιερό μας τόπο την αγία Ιερουσαλήμ (!) και όχι την Ολυμπία, την Δήλο, την υΣαμοθράκη, την Δωδώνη, το Δίον, τούς Δελφούς, ....Όταν "σπεύδουμε" ως νεοέλληνες στην Ιουδαία και επιστρέφοντες αλλάζουμε και τα ονόματά μας ( προσθέτοντας το πρόθεμα "Χατζη..." ) Οταν σε κάθε τελετή βαπτίσεως, γάμου, κηδείας, αναφερόμεθα με δέος, σεβασμό και κατάνυξι στους προπάτορες των εβραίων (Αβραάμ,Ισαάκ, Ιακώβ Σάρα .....) Όταν μεταβαίνουμε με κατάνυξι στο Ισραήλ και προσκυνούμε τον ασήμαντο , κατάξερο και άνυδρο λόφο τού Σινά, αντί να στραφούμε προς τον δασώδη και πνευματικό Όλυμπο, Όταν σέ κάθε σχεδόν πόλι έχουμε μνημείο του "ολοκαυτώματος" των εβραίων, αλλά όχι και τού πραγματικού ολοκαυτώματος των Ελλήνων (η Ελλάς είχε κατά τόν Β' Παγκόσμιο Πόλεμο αναλογικώς τούς περισσοτέρους νεκρούς, ενώ οι εβραίοι χάριν στο Β!' Π.Π, απέκτησαν κράτος !!!, )
Έχουν οι εβραίοι στο Ισραήλ μνημεία υπέρ των εκτελεσθέντων υπό των γερμανών κατακτητών Ελλήνων πολιτών ; Μήπως είναι ανθέλληνες;
ΕΙΚΟΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΡΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Η σύγχρονη Τουρκία δεν έχει παραιτηθεί από το όραμα αναβιώσεως της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Προς τούτο ενεργεί με τρεις βραχίονες , τους οποίους χειρίζεται είτε κεχωρισμένα , είτε και συχνά και τους τρεις ταυτοχρόνως, ήτοι: α /Τον Παντουρκισμό , β/ Τον Παντουρανισμό και γ/ Τον Πανισλαμισμό.
Όχημα των δύο πρώτων βραχιόνων είναι το Στρατιωτικό Κατεστημένο, ενώ του τρίτου (Πανισλαμισμού ) το ισλαμικό κόμμα της Δικαιοσύνης. Ο Παντουρκισμός αποσκοπεί στην επέκταση του τουρκικού κράτους προς δυσμάς , στα εδάφη της πρώην Οθωμανικής αυτοκρατορίας , για τα οποία διατηρεί απολυτρωτικά οράματα. Ο Βραχίονας του Παντουρανισμού εκτείνεται προς Ανατολάς, προς τα εδάφη και τους λαούς της Κεντρικής Ασίας (Τουκμενιστάν κ.α ) από την οποία κατάγονται οι προπάτορες του Τούρκικού Έθνους. Ο Πανισλαμισμός εκτείνεται προς το χώρο της Μέσης Ανατολής , τον οποίον κατείχε ως το 1914 , και τον έχασε συνεπεία του Α! Π.Π . Το γενικό όραμα της Τουρκίας είναι η αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Πότε θα γίνει Σύμμαχος η Τουρκία ;
Το Ελληνικό Έθνος καταδικάζει απερίφραστα τις συνεχείς προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας , εις βάρος του Ελληνισμού. Η γείτων θα πρέπει να κατανοήσει ότι εάν επιθυμεί να αποτελέσει μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας – ανεξαρτήτως αν θα μπεί στο προσεχές ή απώτερο μέλλον στην Ε.Ε- θα πρέπει:
1/ Να αποσύρει το casus beli , έναντι της Ελλάδος, το οοοποίο σχετίζεται με την επέκταση της αιγιαλίτιδος ζώνης της Ελλάδος. Τούτο έρχεται σε αντίθεση με κάθε έννοια διεθνούς δικαίου.
2/Να αποσύρει τα κατοχικά στρατεύματα από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
3/ Να παύση την προκλητική συμπεριφορά στο Αιγαίο πέλαγος , με τις συνεχείς παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου και τις παραβάσεις των κανόνων εναερίου κυκλοφορίας , αναγνωρίζοντας το νομικό καθεστώς του.
4/ Να σεβασθεί το νομικό καθεστώς του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και να αποδώσει τα περιουσιακά του στοιχεία καθώς και αυτά της Ελληνικής Ομογένειας.
5/ Να αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Ιωνίας και της Πόλης
6/ Να σεβασθεί το καθεστώς αυτονομίας της Ίμβρου και Τενέδου
7/ Να σταματήσει τις προκλητικές ενέργειες στην Θράκη και να σταματήσει την επεκτατική πολιτική της εναντίον των γειτονικών της κρατών.
8/ Να σεβασθεί τα ανθρώπινα , πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα των εθνοτήτων και μειονοτήτων της.
Έτσι και μόνον θα οικοδομηθεί η βάση για μια Ελληνο-Τουρκική φιλία, ειρήνη και συνεργασία μεταξύ των.
Οι διαμάχες που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή , εντάσσονται στα πλαίσια ενός ενεργειακού πολέμου και η Τουρκία επιθυμεί να ενισχύσει τη γεωπολιτική της θέση σε ρόλο πρωταγωνιστή και «καναλάρχη» των αγωγών του παγκόσμιου πετρελαίου και αερίου. Η Τουρκία μετά και την πτώση του Πακιστάν εξ αιτίας της ισλαμικής επανάστασης στην χώρα αυτή , προβάλλει ως εναλλακτική δύναμη και ως κομβικό σημείο για την μεταφορά της ενέργειας του πλανήτου μας έναντι της Ρωσίας και του Ιράν για τα επόμενα 30-40 έτη. Η Ελλάς και η Κύπρος θα πρέπει να επαγρυπνούν και να είναι με το όπλο παρά πόδας , έτσι ώστε να μην βρεθούν σε κατάσταση ομηρίας εκ μέρους της Τουρκίας και να μην γίνουν προτεκτοράτο της Άγκυρας. Κι’ αυτό μπορεί να αποφευχθεί αν εκμεταλλευθούν το εναλλασσόμενο τοπίο και εξεύρουν καινούργια ερείσματα στις αναδυόμενες δυνάμεις της περιοχής, όπως η Ρωσία και πέραν αυτής όπως η Κίνα .
Οι Τούρκοι σέβονται μόνον την Δύναμη και τη Βία Οι Τούρκοι ουδεμία συγγένεια έχουν με του Χετταίους και με τους πληθυσμούς της Μικράς Ασίας . Οι λαοί που βρέθηκαν κάτω από τον τουρκικό ζυγό στέναξαν και μαρτύρησαν τα πάνδεινα Ο Άγγλος καθηγητής Γλάδστον αναφέρει ότι : «από την πρώτη ημέρα που μπήκαν οι Τούρκοι στην Ευρώπη το μόνο δείγμα της ανθρωπότητος που έδειξαν ήταν η μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού» Οι Τούρκοι στο διάβα της ιστορίας τους δεν άφησαν πολιτισμό , ειμή μόνον καταστροφές, σφαγές, βασανιστήρια, παιδομαζώματα, δηώσεις, αρπαγές, δουλεία, χαρέμια, εξουσιασμό,, δεσποτισμό , βαρβαρότητα και υποβάθμιση του πολιτισμού. Επομένως σοφά πράττει η Ε.Ε που προσφάτως εδήλωσε από επίσημα χείλη ότι «η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη και επομένος δεν θα γίνει ποτέ μέλος της». Το όνομα Οθωμανός δεν είναι ούτε θρησκευτικό, ούτε εθνικό, αλλά δυναστικό της οικογένειας του Οσμάν. Το όνομα ‘Τούρκος’ το πήραν από τον πρώτο πυρήνα του κράτους των Ογιούζων καθώς και του Οσμάν που ήσαν Τούρκοι . Επομένως δεν είναι σωστό να αποκαλούνται Τούρκοι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης. Σύμφωνα με την λογική αυτή θα μπορούσαμε να αποκαλούμε Τούρκους και τους Μουσουλμάνους της Αιγύπτου, του Μαρόκου ή του Πακιστάν. Εξ άλλου η Συνθήκη της Λωζάνης είναι σαφής και τους αποκαλεί Μουσουλμάνους.
Ο Lushon μετά από σοβαρές εθνογραφικές μελέτες στην Μικρά Ασία γράφει: «Οι λεγόμενοι Τούρκοι είναι ελάχιστοι , ο μεγαλύτερος όγκος χαρακτηριζόμενος ως τουρκικός ή οθωμανικός αποτελεί λαό Ανατολικό -Μικρασιατικό κάτοικο εξισλαμισμού των γηγενών» Οι Τούρκοι την πατρίδα τους πρέπει να αναζητήσουν στο Τουρκμενιστάν και πέρα απ’ αυτό . Στην Μικρά Ασία είναι ξένοι κατακτητές και κάποια ημέρα θα παραδώσουν την εξουσία στους κατακτηθέντες λαούς .
Ο έγγονος του Αλή Πασά των Ιωαννίνων ο Ργαγκήπ Βέης το 1910 γράφει στην εφημερίδα “Revue de Paris» μακροσκελέστατο υπόμνημα με τίτλο «Πολιτική Διαθήκη» «… Η ποικιλία των συμφερόντων των διαφόρων φυλών θα προκαλέσει αργά ή γρήγορα το διαμελισμό … » Γι’ αυτό οι Τούρκοι κάνουν εθνολογική και θρησκευτική κάθαρση του πληθυσμού , διώχνοντας τους χριστιανούς(Έλληνες , Αρμενίους) και καταπιέζουν τις λοιπές εθνότητες ώστε να διατηρήσουν την παντοκρατορία τους στο Στρατό και στην κυβέρνηση Με την γενοκτονία αυτών των λαών άρπαξαν και τα πλούτη τους , τώρα δε προετοιμάζονται για νέες κατακτήσεις στην Ανατόλια (Κουρδιστάν, Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη κλπ).
Η Τουρκία στο «Κρεββάτι του Προκρούστη» Βέβαια στα απώτερα σχέδια τους περιλαμβάνουν τον ακρωτηριασμό τόσον της Ελλάδος , όσον και της Τουρκίας. Η Τουρκία βρίσκεται εδώ και δεκαετίες σε ένα διαρκή πόλεμο στα ανατολικά της σύνορα αλλά και στο εσωτερικό της από το Κουρδικό Κίνημα Αντίστασης (PKK) . Τούτο διεκδικεί την αυτονομία των Κουρδικών περιοχών της Ανατόλιας και υποστηρίζεται ανοιχτά και ιδιαιτέρως μυστικά από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Η Τουρκία στην φάση αυτή αντί να συμφιλιωθεί με την Ελλάδα προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν την έξωθεν Αμερικανοσιωνιστική επιβουλή , επιδεικνύει αδιαλλαξία στην επίλυση των μεταξύ τους διαφορών με βάση το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τις υφιστάμενες συνθήκες . Έτσι καθημερινά δημιουργεί ένταση με εναέριες παραβιάσεις και παραβάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου και του FIRΑθηνών και την διατήρηση της κατοχής στην Βόρεια Κύπρο.
Από την Ενωση στην Τουρκική Κατοχή. Όλα άρχισαν με τον μεθοδευμένο άγριο διωγμό των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως το 1955 από τους Τούρκους εθνικιστές που ενεργούσαν κάτω από τις εντολές της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας (ΜΙΤ) και του Τουρκικού Στρατου, Τα γεγονότα αυτά επανελήφθησαν σε μικρότερη έκταση και στη Σμύρνη σε βάρος των Ελλήνων στρατιωτικών-και των οικογενειών τους - του εκεί Νατοϊκού Στρατηγείου(τότε βιάσθηκε και σύζυγος ανωτέρου αξιωματικού ). Η Αμερικανική κυβέρνηση με τις ίσες αποστάσεις από το θύμα και τον θύτη, ουσιασιτκά ενθάρρυνε το θύτη να συνεχίσει την ίδια αδιάλλακτη και επιθετική πολιτική στην Κύπρο και στο Αιγαίο . Αυτή ενισχύθηκε με την διχοτομική πολιτική της Βρετανίας και την εμπλοκή της Τουρκίας στο Κυπριακό πρόβλημα, ένα πρόβλημα που ξεκίνησε σαν Αυτοδιάθεση του Κυπριακού λαού από τον Βρετανικό αποικιακό ζυγό και κατέληξε με τις δολοπλοκίες της Βρετανίας σαν Ελληνο-Τουρκική διένεξη. Τότε το 98% του Κυπριακού λαού είχε εκφράσει σε δημοψήφισμα την θέληση του για Ένωση με την Ελλάδα
Χ. Κίσινγκερ ο Αρχιτέκτων της Κυπριακής Τραγωδίας. Με τις μεθοδεύσεις της Βρετανίας και των ΗΠΑ το Κυπριακό από πρόβλημα Αυτοδιάθεσης και Ένωσης με την Ελλάδα, εξελίχθηκε σε Ελληνο-Τουρκική διαφορά με το γνωστό άφρον πραξικόπημα της χούντας των Συνταγματαρχών το 1974 και την εν συνεχεία εισβολή και κατοχή του 36% της Βορείου Κύπρου από τον Τουρκικό Αττίλα, με τα γνωστά αποτελέσματα ήτοι :5.000 νεκροί, , 1650 αγνοούμενοι (η Τουρκία ποτέ δεν έδωσε στοιχεία για την τύχη τους). Επίσης 200.000 πρόσφυγες στον ίδιο τους τον τόπο, εκδιωχθέντες βιαίως από τα Τουρκικά στρατεύματα. Όμως το «πράσινο φως» για την εισβολή είναι πλέον αποδεδειγμένο ιστορικά έδωσε ο τότε αρχηγός του Στέιτ Ντιπάρτμεντ , Αμερινο-Εβραίος Χένρυ Κίσσινγκερ , ο δικαίως επονομαζόμενος «σφαγεύς» του Κυπριακού λαού.

Συζητᾶμε πλέον μόνον γιὰ μία διαμελισμένη Τουρκία;Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου




i2 Votes





















Ἡ συνέντευξις τοῦ καθηγητοῦ Κιτσίκη ἔχει πάρα πολὺ μεγάλο ἐνδιαφέρον. Οἱ ἀναλύσεις του φαντάζουν ἴσως μὲ μίαν πρώτη ματιὰ ἀκραῖες, ἀλλὰ εἶναι;









Προσωπικῶς μελέτησα τὴν παρακάτω συνέντευξι μὲ μεγάλη προσοχή. Ἡ λογική μου μοῦ ὑπαγορεύει νὰ κρατήσω κάθε της λεπτομέρεια στὴν ἄκρη τοῦ μυαλοῦ μου καὶ νὰ ἀναμένω τὶς ἐξελίξεις. Ἔτσι κι ἀλλοιῶς, τὰ δείγματα τὰ ἔχουμε ἤδη. Ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα περιμένουμε μόνον τὴν τελικὴ εἰκόνα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ!

Ο πλέον πολυσυζητημένος Έλληνας Τουρκολόγος, καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης, μιλάει αποκλειστικά στον “Ε. Κ.”

O καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης Στην Αθήνα για τις καλοκαιρινές του διακοπές βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας και τακτικό μέλος της Βασιλικής Καναδικής Ακαδημίας Δημήτρης Κιτσίκης.

Σε μια περίοδο που οι εξελίξεις στην Τουρκία βρίσκονται παγκοσμίως στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητος, οι πάντες καλούνται στα τηλεοπτικά παράθυρα να πουν την γνώμη τους, αλλά…

… για τον καθηγητή Κιτσίκη υπάρχει αυστηρή απαγόρευση! Όχι τόσο γιατί επιμένει να δηλώνει … Εθνικομπολσεβίκος και να θαυμάζει συγχρόνως τους Αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, όσο εξαιτίας της παλιάς κόντρας του με τον κολωνακιώτη φίλο της παιδικής του ηλικίας κ. Χρήστο Λαμπράκη.

Ακόμη και οι εχθροί του (που δεν είναι λίγοι) ομολογούν ότι ο Δημήτρης Κιτσίκης γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον Έλληνα την Τουρκία και τα όσα κρίσιμα για τον ελληνισμό γεγονότα διαδραματίζονται εκεί.

Σύμβουλος του μακαρίτη Προέδρου της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ επί πολλά χρόνια, ο Κιτσίκης έχει επί χρόνια εσωτερική πληροφόρηση για την γειτονική μας χώρα, πράγμα που κατά καιρούς τον έχει βάλει στο στόχαστρο της ζήλειας των επικριτών του, οι οποίοι διαδίδουν για αυτόν διάφορα. Από το ότι υπήρξε πράκτορας της Τουρκικής ΜΙΤ, μέχρι ότι είναι ο Αρχηγός της 17 Νοέμβρη!

Οι φίλοι του απαντούν ότι στην πραγματικότητα ο καθηγητής Κιτσίκης είναι ένας φανατικός έλληνας με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και επικίνδυνα προχωρημένες απόψεις. Γιος του κορυφαίου καθηγητή του Πολυτεχνείου Νίκου Κιτσίκη και της θρυλικής Κολωνακιώτισσας κομμουνίστριας Μπεάτας Πετυχάκη, ο Δημήτρης Κιτσίκης ανατράφηκε σαν άθεος, αλλά από αντίδραση έγινε φανατικός Χριστιανός.

Ο “Ελεύθερος Κόσμος” τον συνάντησε την περασμένη Τρίτη στο κτήριο του Δήμου Ζωγράφου (Αγ. Ιωάννου 22) όπου δίνει κάθε Τρίτη και Πέμπτη βράδυ μαθήματα Ελληνοκινέζικης Ιστορίας και είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί του.

Τους τελευταίους μήνες οι Κεμαλικοί στην Τουρκία έχουν πανικοβληθεί, βλέποντας ορατό το ενδεχόμενο διαμελισμού της χώρας. Όταν εσείς μιλούσατε για διαμελισμό της Τουρκίας εδώ και 15-20 χρόνια σας έλεγαν γραφικό.

Μέχρι και ο παλιός σας φίλος Νεοκλής Σαρρής βγήκε πρόσφατα στα τηλεοπτικά παράθυρα να μας πει ότι οι Αμερικανοί ετοιμάζουν θριαμβευτική επιστροφή στην Τουρκία του περίφημου Φετουλλάχ Γκιουλέν, του σουννίτη Τούρκου “Χομεϊνί”, που είναι ο πνευματικός ηγέτης όλων των ισλαμιστών της Τουρκίας…

Όταν εγώ μιλούσα για τον Φετουλάχ Γκιουλέν, στην Ελλάδα οι αυτοδιαφημιζόμενοι τουρκολόγοι δεν ήξεραν ούτε το όνομά του.

Ο Γκιουλέν ζει πλουσιοπάροχα στις ΗΠΑ από το 1997 και οι Αμερικανοί τον υποστηρίζουν ως εναλλακτική λύση.

Από καιρό σχεδιάζουν να διαμελίσουν την Τουρκία.

Πρόκειται για ένα πολύ παλιό σχέδιο των Αμερικανών, μόνο στην Ελλάδα δεν το ξέρουν αυτό. Στην Ελλάδα όλοι νομίζουν ότι οι Αμερικανοί υποστηρίζουν μια Μεγάλη Τουρκία, ότι υποστηρίζουν τους στρατιωτικούς και κάτι τέτοια. Ποτέ δεν ίσχυε αυτό.

Απλώς, μέχρι το 1989, λόγω της Σοβιετικής Απειλής, οι Αμερικανοί ήταν υποχρεωμένοι με το δόγμα Τρούμαν να χρησιμοποιούν την Τουρκία σαν φράγμα στην κάθοδο των Σοβιετικών.

Από την στιγμή που έπεσε η Σοβιετική Ένωση, η Τουρκία έχασε την στρατηγική της θέση και σήμερα αυτό που προέχει για τις ΗΠΑ είναι η εκμετάλλευση των αγωγών πετρελαίου. Και να ξέρετε κάτι: Όπου υπάρχει αγωγός πετρελαίου, εκεί υπάρχει και διαμελισμός, υπάρχει η προοπτική δημιουργίας ενός Κουβέϊτ…

Τελικά ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός για την Ελλάδα; Οι Κεμαλιστές ή ο Ερντογάν; Και ποιόν από τους δύο υποστηρίζουν οι Αμερικανοί;

Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει τους Κεμαλικούς είναι να μην διαμελιστεί η Τουρκία. Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν τα δικά τους οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα.

Τυχαίνει σήμερα οι Κεμαλικοί να μην κάνουν την δουλειά τους. Μέχρι το 1989 την κάνανε, αλλά τώρα δεν την κάνουν. Αλλωστε το Κεμαλικό Καθεστώς είναι μοναδικό παράδειγμα παγκοσμίως μιας μούμιας που συνεχίζει να επιβιώνει.

Ο Κεμαλισμός σαν Ιδεολογία έχει παρακμάσει από καιρό. Ούτε καν στην Κίνα ο Μάο δεν έχει την θέση που έχει ο Κεμάλ στην Τουρκία. Μιλάμε για μία μούμια που δεν ενδιαφέρει πλέον κανέναν και που δεν μπορεί πλέον να κρατήσει την ενότητα της Τουρκίας, Συγχρόνως, όμως, είναι λάθος να λέμε ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τον Ερντογάν..

Δηλαδή, τι υποστηρίζουν οι Αμερικανοί;

Τον έλεγχο των αγωγών.

Κι επειδή ένας από τους αγωγούς περνάει από το Κουρδιστάν, το οποίο Κουρδιστάν είναι πολύ πλούσιο σε πετρέλαιο, οι Αμερικανοί θα κάνουν το Κουρδιστάν Κουβέϊτ.

Το Κουρδιστάν εξελίσσεται σε ένα δεύτερο Ισραήλ στην περιοχή. Ο καλύτερος σύμμαχος της Αμερικής είναι οι Κούρδοι. Μέχρι τώρα ήσαν αριστεροί και ξαφνικά γίνανε οι φανατικότεροι οπαδοί των Αμερικανών.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους Αλβανούς, τους οποίους εγώ από χρόνια αποκαλώ “Κούρδους της Δύσεως” και γεωπολιτικά τους θεωρώ μεγάλους εχθρούς των Ελλήνων. Θυμηθείτε τι γινόταν επί Τουρκοκρατίας: Ποίοι πετσόκοβαν με μεγάλη προθυμία τους Έλληνες; Οι κούρδοι και οι τουρκαλβανοί!

Επικείμενος ο Διαμελισμός, αργεί η συνομοσπονδίαΗ Δυτική Θράκη θα γίνει Κουβέϊτ!

Δηλαδή ο επικείμενος διαμελισμός της Τουρκίας αφορά μόνο την δημιουργία Ανεξαρτήτου Κουρδιστάν;

Όχι βέβαια… Οι Τούρκοι θα χάσουν και την σημερινή Ανατολική Τουρκία, διότι οι Αμερικανοί θέλουν να ικανοποιήσουν και τους Αρμένιους και τους Γεωργιανούς, δηλαδή τους Καυκάσιους λαούς.

Θα μείνει μόνο η Δυτική Τουρκία, η οποία θα περάσει υπό τον έλεγχο των 25 εκατομμυρίων Αλεβήδων, με προοπτική να γίνει η -αναπόφευκτη για μένα- Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία, η οποία είναι κι αυτή Αμερικάνικο Σχέδιο εδώ και δύο γενεές τουλάχιστον, δηλαδή από την Δεκαετία του 1950…

Αυτό το σενάριο Ελληνοτουρκικής Συνομοσπονδίας με την οικτρά διαμελισμένη Τουρκία, ακούγεται και σήμερα στην Ελλάδα σαν επιστημονική φαντασία…

Ασφαλώς, το γνωρίζω! Θα δείτε πως όταν φτάσουμε στο παραπέντε, θα βγαίνουν στα ελληνικά Κανάλια όλοι οι αυτοδιαφημιζόμενοι σαν τουρκολόγοι και θα λένε αυτά που σας λέω εγώ σήμερα και με νομίζετε γραφικό.

Όπως ακριβώς έγινε και με το σενάριο διαμελισμού της Τουρκίας που είναι σήμερα της μόδας και μέχρι πρόσφατα ηρνούντο να το πιστέψουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι.

Ωστόσο, λάβετε υπ’ όψιν σας ότι το σενάριο για Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία δεν θα υλοποιηθεί σύντομα, απαιτούνται αρκετά χρόνια ακόμα… Δεν πρόκειται για ένα ουτοπικό σχέδιο του Κιτσίκη, αλλά για ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο των Αμερικανών.

Και τι ρόλο θα παίξει Φετουλλάχ Γκιουλέν, που αρκετοί αποκαλούν ήδη «Χομεϊνί της Τουρκίας»;

Είναι εντελώς λάθος αυτός ο χαρακτηρισμός, διότι ο Γκιουλέν – τον οποίο γνωρίζω προσωπικά – είναι φανατικός αμερικανόφιλος. Πρόκειται για έναν “σούφι”, δηλαδή έναν σουννίτη που ανήκει στο ετερόδοξο Ισλάμ, ο οποίος μπορεί και συνεργάζεται με όλων των ειδών τις θρησκείες.

Ακόμη και με τον δικό μας Πατριάρχη Βαρθολομαίο έχει συνεργαστεί θαυμάσια. Αυτόν οι Αμερικάνοι τον προορίζουν για ένα εναλλακτικό σενάριο μιας ήδη διαμελισμένης Τουρκίας.

Ανήκει στον “λάϊτ” ισλαμισμό που εκπροσωπεί και ο Ερντογάν, δεν είναι φανατικός και οι Αμερικανοί εκτιμούν πως θα τους φανεί χρήσιμος όταν έλθει η ώρα…

Η Δυτική Θράκη θα γίνει Κουβέϊτ!

Ο κανόνας αυτός ισχύει και για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, που υπογράψαμε πρόσφατα με την Ρωσία και την Βουλγαρία;

Βεβαιότατα! .. Θα πρέπει να ξέρουμε, αλλά δεν το ξέρουμε γιατί είμαστε τελείως αφελείς, ότι ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης θα μας καταστρέψει! Νομίζουμε ότι κερδίσαμε κάτι, αλλά εγώ σας λέω ότι αυτό είναι καταστροφή για τον Ελληνισμό. Η Δυτική Θράκη χάθηκε, αν λειτουργήσει αυτός ο αγωγός. Πάει και τελείωσε: Θα γίνει Κουβέϊτ! … διότι οι Αμερικάνοι από την στιγμή που βλέπουν αγωγό, θέλουν να τον ελέγχουν.

Οποιονδήποτε αγωγό! Για να τον ελέγξουν, πρέπει να έχουν ένα κρατίδιο, το οποίο να μην μπορεί να αντιδράσει. Από την στιγμή που περνάει από την Δυτική Θράκη ένας αγωγός, η Δυτική Θράκη θα αυτονομηθεί.

Συνεπώς την χάσαμε την Δυτική Θράκη. Χρόνια λέγαμε ότι χάνουμε την Θράκη, αλλά ήταν φιλολογίες.

Την Δυτική Θράκη θα την χάσουμε σύντομα λόγω του Αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, αλλά όλα τα ελληνικά ΜΜΕ λένε στους Έλληνες ότι κερδίσαμε με την υπογραφή αυτού του αγωγού.

Θα την πατήσουν σαν τον Σαντάμ οι Τούρκοι Στρατηγοί

Ο Δημήτρης Κιτσίκης με τον δημοσιογράφο του ΕΚ, Θεόδωρο ΧατζηγώγοΤις τελευταίες ημέρες εδώ στην Ελλάδα, διερωτώμεθα αν μας συμφέρει καλύτερα να έχει η Τουρκία Δημοκρατία ή Δικτατορία. Εσείς τι νομίζετε πως μας συμφέρει;

Το ερώτημά αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Κατά την γνώμη μου, όσο κι αν σας σοκάρει εσάς τους εθνικιστές αυτό, την Ελλάδα την συμφέρει η Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία με μία διαμελισμένη Τουρκία.

Αυτό θέλουμε – δεν θέλουμε θα γίνει, αλλά θα χρειαστεί μερικά χρόνια ακόμη. Μην ασχολούμεθα με τα πρόσωπα της σημερινής Τουρκικής πολιτικής, διότι θα μπερδευτούμε.

Πρώτα απ’ όλα στην Ελλάδα δεν ξέρουμε τίποτε για το τι συμβαίνει σήμερα στην Τουρκία. Μιλάνε για τον Φετουλλάχ Γκιουλέν άνθρωποι που μόλις πρόσφατα εμαθαν την ύπαρξή του. Εγώ κάνω εδώ και πολλά χρόνια παρέα με τους Φετουλλατζήδες, υπήρξα σύμβουλος του Οζάλ και στην Ελλάδα κάποιοι με θεωρούν γραφικό και ποτέ δεν με βγάζουν στα μεγάλα κανάλια, όταν έρχομαι το καλοκαίρι για διακοπές. Λοιπόν, για να τα πω χοντρά να το καταλάβετε:

Ούτε ο Ερντογάν μας συμφέρει, ούτε οι Κεμαλικοί.

Αυτό που μας συμφέρει αυτή την στιγμή είναι ο διαμελισμός της Τουρκίας. Κι αυτό θα γίνει σύντομα ούτως ή άλλως. Είτε με τον Ερντογάν, είτε με τους Κεμαλικούς.

Το αν αυτή την στιγμή αντιδρούν τόσο απεγνωσμένα οι Κεμαλικοί στο ενδεχόμενο διαμελισμού της Τουρκίας, είναι κάτι πολύ φυσικό.

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι πατριώτες και έχουν το θάρρος και το θράσος να λένε όχι στους Αμερικανούς. Ποιος τολμάει να πει όχι στους Αμερικάνους;

Δύο είναι οι Λαοί στην ευρύτερη περιοχή μας, που τολμούν να πουν ΟΧΙ στους Αμερικάνους: Οι Εβραίοι και οι Τούρκοι. Θυμάστε εμείς τι πάθαμε όταν είπαμε ΟΧΙ στους Αμερικανούς το 1973, την εποχή του Παπαδόπουλου και του Μαρκεζίνη; Μέσα σε μία εβδομάδα είχε πέσει η Κυβέρνηση και σε λίγους μήνες χάσαμε την μισή Κύπρο! ¶ρα οφείλουμε να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για τους Τούρκους στρατιωτικούς που τολμάνε να λένε όχι στους Αμερικανούς. Τουλάχιστον είναι πατριώτες!

Ναι, αλλά τι θα καταφέρουν αφού θα διαμελιστεί η Τουρκία;

Εγώ είμαι βέβαιος πως αν οι Τούρκοι στρατιωτικοί συνεχίσουν να παίζουν αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος των Αμερικανών, θα καταρρεύσουν όπως ο Σαντάμ. Δηλαδή, ο διαμελισμός της Τουρκίας θα γίνει βίαια, όπως έγινε και με το Ιράκ.

Διότι και στο Ιράκ υπήρχε από καιρό σχέδιο διαμελισμού, αλλά ο Σαντάμ, ήταν παλληκάρι, αλλά τελικά την έπαθε. Το ίδιο ακριβώς θα πάθουν και οι στρατιωτικοί στην Τουρκία.

Δηλαδή προβλέπετε εισβολή των Αμερικανών στην Τουρκία;

Βεβαίως: Αν συνεχίσουν οι στρατιωτικοί να επιμένουν να λένε Όχι, βεβαίως και θα γίνει εισβολή. Θα γίνει ο διαμελισμός, με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον. Είτε με άμεση εισβολή, είτε με τους Κούρδους, είτε με την βοήθεια των Αρμενίων, των Γεωργιανών και λοιπά.

Δηλαδή, θα μπουν και οι Αρμένιοι στο παιχνίδι;

Μα δεν σας κάνει εντύπωση ότι το ξαφνικό παγκόσμιο ενδιαφέρον για την Γενοκτονία των Αρμενίων υποδαυλίζεται 100% από τους Αμερικάνους; Πέρυσι στις 23 Απριλίου που είναι η επέτειος της Αρμενικής Γενοκτονίας, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός του Καναδά ο οποίος δεν ξέρει καν πού βρίσκεται η Αρμενία, δήλωσε ότι αναγνωρίζει την Γενοκτονία των Αρμενίων.

Οι Τούρκοι τρελάθηκαν, απέσυραν τον πρέσβη τους από την Οττάβα, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα. Ο Μπούς δεν ήθελε να το κάνει ο ίδιος και ζήτησε από τον φίλο του τον Καναδό πρωθυπουργό να το κάνει αυτός.

Το Εθνικό συμφέρον απαιτεί να σκεφτόμαστε γεωπολιτικά

Με το θέμα της Προεδρικής Εκλογής στην Τουρκία, τι προβλέπετε; Θα αφήσουν οι Κεμαλικοί τον Ερντογάν να βγάλει δικό του Πρόεδρο;

Αυτό είναι θέμα πιέσεων των Αμερικανών.

Όταν θέλουν οι Αμερικανοί, επεμβαίνουν πολύ αποτελεσματικά. Το 1983, παρόλο που οι τότε στρατιωτικοί είχαν κάνει το Πραξικόπημα του 1980, οι Αμερικανοί επενέβησαν και έφτιαξαν το Κόμμα του Οζάλ, ο οποίος υπήρξε άνθρωπος των Αμερικανών. Τον είχαν ετοιμάσει στην Αμερική και τον έφεραν πίσω το 1983.

Όταν ο Οζάλ κέρδισε τις εκλογές του 1983, οι στρατιωτικοί είπαν να ακυρώσουν τις εκλογές. Αλλά οι Αμερικανοί επενέβησαν και επέβαλαν τον Οζάλ, μέχρι που τον δολοφόνησαν οι στρατιωτικοί το 1993. ¶μα θέλουν οι Αμερικανοί να επιβληθούν, ξέρουν τι να κάνουν.

Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση οι στρατιωτικοί να δολοφονήσουν και τον Ερντογάν;

Σήμερα, οι Τούρκοι Στρατηγοί έχουν καταληφθεί από πανικό γιατί βλέπουν την Τουρκία να διαμελίζεται. Το 1983 δεν υπήρχε θέμα διαμελισμού, το οποίο σήμερα είναι θέμα ζωής ή θανάτου για την Τουρκία.

Για τους Στρατιωτικούς, αν υπάρξει διαμελισμός, η Τουρκία θα εξαφανιστεί! Πιστεύουν πως αν η Τουρκία μείνει μισή, θα διαλυθεί εντελώς. Ξαναζούν εποχές συνθήκης των Σεβρών 1919.

Θα κάνουν τα πάντα οι Στρατιωτικοί για να σταματήσουν τον διαμελισμό της Τουρκίας. Συνεπώς, είναι απίθανο οι Αμερικανοί να υποστηρίξουν τους Κεμαλικούς, γιατί αυτοί κυρίως πολεμάνε με λύσσα το σχέδιο του διαμελισμού.

Να περιμένουμε μεγάλα γεγονότα στην Τουρκία;

Ασφαλώς. Και θα πρέπει εδώ στην Ελλάδα να σοβαρευτούμε και να πάψουμε να είμαστε οι πιο τουρκόφιλοι σε όλη την Ευρώπη. Λέει ο Σαρκοζί Όχι στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εμείς λέμε ΝΑΙ, γιατί φοβόμαστε ότι κάτι θα πάθουμε αν δεν γίνει ευρωπαϊκή η Τουρκία. Αυτό δεν είναι εξωτερική πολιτική. Είναι φοβικό σύνδρομο.

Τι συνιστάτε στους Έλληνες αναλυτές που μιλάνε καθημερινώς για την Τουρκία, χωρίς να την ξέρουν καθόλου;

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ειδικοί και λένε βλακείες. Μιλάμε για βλακείες!
Δεν έχουν ιδέα για τίποτα και μιλάνε επί παντός του επιστητού. Ακούω κάποιους να λένε ότι η Ρωσία θα μας βοηθήσει. Μπούρδες! Πράγματι για τον Πούτιν είναι επιτυχία ο Αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, αλλά για την Ελλάδα δεν είναι. Δηλαδή, ξεχάσαμε τον Σλαβικό κίνδυνο για τον οποίο μιλούσαμε τόσα χρόνια;
Εντάξει οι Ρώσοι είναι Ορθόδοξοι και μπράβο τους. Αλλά μην ξεχνάτε τον Μεταξά που σκεπτόταν γεωπολιτικά: Μπορεί να θαύμαζε και να αγαπούσε τους Γερμανούς, αλλά τελικά πήγε με τους Αγγλους, διότι αυτό επέβαλε η γεωπολιτική θέση της Ελλάδος.
Και μην ξεχνάτε ότι ο Εθνικομπολσεβικισμός τον οποίον υποστηρίζω, σήμερα αντιπροσωπεύεται από τον Πούτιν. Εγώ συμπαθώ ιδεολογικά τον Πούτιν, αλλά για λόγους εθνικού συμφέροντος δεν πρέπει να κάνουμε δουλειές μαζί του!
Ευχαριστούμε, κύριε Καθηγητά, για όσα μας είπατε.
Κι εγώ σας ευχαριστώ. (Greek National Pride)


Τουρκία: Το «χαϊδεμένο» παιδί» των ΗΠΑ.

 Από το τέλος του Β! Π.Π η Αμερικανική πολιτική έναντι της Τουρκίας παραμένει αναλλοίωτη Αυτή θεωρείται ως ο ακρογωνιαίος λίθος για την παρεμπόδιση της καθόδου της Ρωσίας στη Μεσόγειο και της προστάτιδος δύναμης από βορά των πετρελαίων του Κόλπου. Για πρώτη φορά μεταπολεμικώς η Τουρκία με την ενθάρρυνση των ΗΠΑ έθεσε θέμα αλλαγής του status quo στο Αιγαίο, κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης . Παράλληλα το Αμερικανοσιωνιστικό λόγμπι των ΗΠΑ εκκόλαπτε όλα εκείνα τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου το θέμα της Βαρδάσκας (Σκοπίων). Τούτο όμως ετέθη ευθέως μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και ανεξαρτοποιήσεως των Σκοπίων με το κλεψεπίγραφον όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» Τοούτο τις είχε χαρίσει ο δικτάτωρ της Εβραιοκροάτης Γιουγκοσλαβίας Ζόζεφ Τίτο στα χρόνια του Β! Π.Π , το 1943

Τί άλλο θα πρέπει να προσφέρει ο Έλληνας για να μην κατηγορηθεί ;

Τολμούν να χαρακτηρίζουν τους 'Έλληνες εθνικιστές και αντισημίτες, όταν υμνολογούμε, επισήμως ως κράτος, τούς "ήρωες" τής παλαιάς διαθήκης (μυθιστορία των Εβραίων) κάθε ημέρα, όταν μία εβραία παρθένα ενσαρκώνει την "θεότητα" για τον νεοέλληνα ενώ κατηγορούμε συλλήβδην τούς λαμπρούς μας προγόνους ως ειδωλολάτρες και ομοφυλοφίλους, όταν θεωρούμε ως ιερό μας τόπο την αγία Ιερουσαλήμ (!) και όχι την Ολυμπία, Δήλο, Σαμοθράκη, Δωδώνη, Δίον, τούς Δελφούς, ...
*Σπεύδουμε ως νεοέλληνες στην Ιουδαία καί επιστρέφοντες αλλάζουμε και τά ονόματά μας ( Αθανασίου – Χατζη-Αθανασίου, Γεωργίου – Χατζη-Γεωργίου, -όλα τά "Χατζη..." -) Όταν σε κάθε τελετή βαπτίσεως, γάμου, κηδείας, αναφερόμεθα μέ δέος, σεβασμό και κατάνυξη στους προπάτορες των εβραίων (Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, ... Σάρα..), όταν μεταβαίνουμε με κατάνυξη στο Ισραήλ και προσκυνούμε τον ασήμαντο και κατάξερο και άνυδρο λόφο τού Σινά, αντί να στραφούμε προς τον πνευματικό Όλυμπο. Όταν έχουμε εκδώσει εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για την διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών (πολιτική ιστορία των Εβραίων ) και το Ολοκαύτωμα των Εβραίων , ενώ αγνοούμε και περιφρονούμε τις πολυάριθμες Ελληνικές Γενοκτονίες που μας έφθασαν στο χείλος της εξαφανίσεως. Όταν σέ κάθε σχεδόν πόλη έχουμε μνημείο του "ολοκαυτώματος" των εβραίων, αλλά όχι και τού πραγματικού ολοκαυτώματος των Ελλήνων (η Ελλάς είχε κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο αναλογικώς τούς περισσοτέρους νεκρούς, ενώ οι εβραίοι χάριν τού β' Π.Π., ίσως, απέκτησαν κράτος !!!, )
Έχουν οι Εβραίοι στό Ισραήλ μνημεία υπέρ των εκτελεσθέντων υπό των γερμανών κατακτητών Ελλήνων πολιτών ; Μήπως είναι ανθέλληνες; Γιατί αυτή η μονόπλευρη Εβραιοδουλεία και Εβραιολαγνεία; Μήπως είμαστε κάτω από Εβραϊκή Μυστική Κατοχή και δεν το γνωρίζουμε;
Εδώ ισχύει η παροιμία : "Μάθαν πώς πουλιόμαστε και πλακώσαν κι οι γύφτοι", ή "Δώσε θάρρος στόν χωριάτη, νά σ' ανέβη στό κρεββάτι" .

Μήπως ετοιμάζεται κάτι άλλο καί εντείνουν τίς πιέσεις;;

Μήπως πρέπει κάποιοι πολιτικοί μας ταγοί (όχι πάντως οι σημερινοί) νά ... αλλάξουν πολιτική;
Και τέλος: Διαβάσατε την Αγ(ρ)ία Γραφή, την Παλαιά Διαθήκη (ιερό βιβλίο Εβραίων και χριστιανών ! ), όπου επαναλαμβάνεται πολλές φορές η επεκτατική πολιτική των Εβραίων; Τό "όλα τά έθνη θέλουσι δουλεύει δι εσέ (Ισραήλ)", δεν το γράφουν (και ελπίζω να μην το πιστεύουν πραγματικά) οι Έλληνες. Υπάρχει στο ιερό βιβλίο των Εβραίων. Ο Θεός τους Γιαχβέ έδωσε στο Ισραήλ- επειδή είναι ο «περιούσιος λαός» του- όλα τα εδάφη από την διώρυγα του Σουέζ ως την Μεσοποταμία και γι’ αυτό σήμερον τα Αμερικανάκια πολεμούν στην Μέση Ανατολή. Όχι μόνον για το πετρέλαιο που μπορούν να το προμηθευθούν και από αλλού, αλλά για το μεγάλωμα του κράτους του Ισραήλ, για το «Μεγάλο Ισραήλ» Ένα άλλο τυχαίο παράδειγμα θα βρείτε στο Δευτερονόμιο, Κ' 10-20. [Ορα: Παλαιά Διαθήκη, "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ" τού Μιχ. Καλόπουλου , (http://www.greatlie.com/) «ΕΡΩΤΕΣ ΑΓΙΩΝ» του Δημήτρη Χαλιβελάκη κ.α]
Η Ανθελληνική συστηματική Εκστρατεία συνεχίζεται χωρίς ποτέ ν' αντιδρούμε- Το παράκαναν: "Αντισημίτες" θεωρούνται αρκετοί πολιτικοί, πνευματικοί άνθρωποι και ΜΜΕ Το "Κέντρο για Δημόσιες Υποθέσεις της Ιερουσαλήμ", αναρωτιέται αν η Ελλάδα είναι η πλέον "αντισημιτική" χώρα στην Δυτική Ευρώπη!. Ο αντισημιτισμός σαν ιδεολογία είναι το όπλο για την εξουδετέρωση κάθε αντίστασης και την επιβολή του διεθνούς σιωνισμού σε παγκόσμια κλίμακα . Ενώ ο εχθρός μπορεί να επιτίθεται με όλα τα μέσα , το θύμα δεν μπορεί να αμυνθεί διότι φοβάται μην κατηγορηθεί ως αντισιωνιστής. Και δεν φθάνει αυτό , αλλά πρέπει ακόμη να υποχωρεί στις ορέξεις των σιωνιστών διότι μπορεί και πάλι Ο παραλογισμός, η κουτοπονηριά και ο δόλος ποτέ δεν είχαν τόση επιτυχία.