AMPHIKTYONBOOKS

TRANSLATION IN MANY LANGUAGES

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ( 3ον)

 
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΑΠΟ ΤΟ 1966 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!  Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ «ΚΛΕΙΣΕΙ» ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ…

tsipras-kisiger

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει νοήμων Έλλην, ο οποίος να μην πιστεύει ότι τις διαχρονικές γεωπολιτικές εξελίξεις στην Πατρίδα μας τις υποκινούσαν πάντοτε, ελέγχοντάς τες οι ΗΠΑ. Θεωρώντας την Ελλάδα κομβικό και στρατηγικό σημείο στον έλεγχο της ευρύτερης περιοχής της λεκάνης της Μεσογείου από τους ίδιους, αλλά και στην επιτήρηση της εταίρας υπερδύναμης, της Ρωσίας. Γι΄ αυτό, ειδικότερα τις τελευταίες δεκαετίες μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, φρόντισαν να επιλέγουν τα καταλληλότερα πολιτικά πρόσωπα για να ηγούνται των ελληνικών κυβερνήσεων. Τα οποία είχαν “εκπαιδευθεί” κατάλληλα από τους Αμερικανούς, προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Που σύμφωνα με την εκάστοτε πολιτική κατάσταση και τις Παγκόσμιες εξελίξεις, διαμόρφωναν και τον πολιτικό τους λόγο, προκειμένου να εξαπατούν τον ελληνικό λαό και να υφαρπάζουν την ψήφο του, “δημοκρατικότατα”.

Ενίοτε – όταν επιβαλλόταν – αυτός ο πολιτικός λόγος ήταν εξόχως αντιαμερικανικός.

Όμως, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!       

Από το 1966 “προετοίμαζαν” τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Τζων Νεγρεπόντε υπηρέτησε επί δεκαετίες τις αμερικανικές κυβερνήσεις από διάφορες θέσεις σε όλο τον κόσμο. Πρέσβης των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, όπου έπαιξε ρόλο κλειδί στην προώθηση του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας που ζητούσε από το Ιράκ να αφοπλισθεί. Ακολούθως, πρέσβης στο Ιράκ εξασφάλισε την υποστήριξη του ΟΗΕ στην κάτω από αμερικανική ηγεσία εισβολή στη χώρα. Διατέλεσε πρέσβης και σε άλλες διαταραγμένες περιοχές του Πλανήτη. Όπως, στις Φιλιππίνες, το Μεξικό και στην Ονδούρα. Στην αρχές της δεκαετίας του ΄80 “υποστήριξε” τα “αποσπάσματα θανάτου” σ΄ αυτή τη χώρα, κάνοντας τα τυφλά μάτια στο βεβαρημένο μητρώο της Ονδούρας στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το 2005 ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, διόρισε ως πρώτο Διευθυντή των νεοσύστατων – από το Κογκρέσο – Εθνικών Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, τον Τζων Νεγρεπόντε. Θεωρώντας τον ως τον καταλληλότερο για να συντονίζει ως μια, τις 15 Εθνικές Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ.

 

Ωστόσο, αυτό το πρόσωπο – έλκει την καταγωγή του από τη Χίο – ενδιαφερόταν πάντα για τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Και παρ΄ ότι νεόκοπος στην πολιτική, όπως μας ενημερώνει ακριβέστατη πηγή μας που δεν είναι ποτέ δυνατόν να διαψευσθεί από κανέναν, διαμήνυσε την 1η Δεκεμβρίου 1966 στον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδος Στέφανο Στεφανόπουλο:

«Μια συμβουλή έχω να σου δώσω. Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ή οποιοσδήποτε άλλος, μετά τη δικτατορία στην Ελλάδα, πάρει τη σκυτάλη του αντιαμερικανισμού, του αντιιμπεριαλιστή, του ειρηνιστή, του “πατερούλη” του λαού σας, να ξέρεις ότι αυτός θα είναι ο διορισμένος άνθρωπός μας στην Ελλάδα για να παριστάνει τον Πρωθυπουργό. Θα δημιουργηθεί τέτοια κατάσταση στην Πατρίδα σου που θα χρειασθούν 50 χρόνια για να συνέλθει. Στην προκειμένη περίπτωση θα βιασθεί η νοημοσύνη του ελληνικού λαού».

Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει τα κυρίαρχα προεκλογικά συνθήματα του ΄81 άπό τον Ανδρέα και το ΠΑΣΟΚ;

ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο. Έξω οι Βάσεις του θανάτου. Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, κ.α.

Τα οποία στην πορεία ξεθώριασαν απόλυτα και μεταβλήθηκαν σε μια εξόχως φιλο-αμερικανική πολιτική.

Ο “φιλέλληνας” Τάσκα και ο εγκληματίας Κίσινγκερ.

Είναι σε όλους μας γνωστό ότι το πιο σκληρό “γεράκι” της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ ήταν και είναι ο Χένρι Κίσινγκερ. Πάντα, ακόμη και σήμερα στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, υπήρχαν και υπάρχουν δυο τάσεις. Η ακραία φασιστική – την οποία εξέφραζε ο Κίσινγκερ και οι υποστηριχτές του δόγματός του  – και η ηπιότερη, την οποία εξέφραζαν άνθρωποι που κατά κάποιον τρόπο “αγαπούσαν” την Ελλάδα.

Ένας τέτοιος ήταν ο Χένρι Τάσκα. Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα από 1969 – 1974. Ο οποίος ήλθε σε αντίθεση με τον Κίσινγκερ στο θέμα της ανατροπής του Μακαρίου στην Κύπρο και είχε προτείνει να παρέμβει ο 6ος στόλος για να προληφθεί η εισβολή των Τούρκων. Γιατί, πίστευε ότι η πολιτική Κίσινγκερ θα οδηγούσε σε διάλυση τη Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.

Μετά την αποχώρησή του από τη θέση του (1974) εξέφρασε την επιθυμία να εκδώσει βιβλίο όπου θα κατονόμαζε αξιωματούχους της CIA που παρότρυναν τον Ιωαννίδη να ανατρέψει τον Παπαδόπουλο. Αλλά, δεν πρόλαβε!! Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό “δυστύχημα” στη Λοζάνη τον Αύγουστο του 1979.

Οκτώ χρόνια μετά, ο γιος του δήλωσε δημόσια ότι: “Πίσω από τον θάνατο του πατέρα μου βρισκόταν ο Κίσινγκερ”…

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι, ο Τάσκα σε έκθεσή του προς το Κογκρέσο το 1971, μεταξύ των άλλων έλεγε: “…εάν οι άνθρωποι (σημ. κυβέρνηση Παπαδόπουλου) δεν αγαπούσαν την Αμερική, θα το είχαμε αισθανθεί πολύ γρήγορα”.

Εξυμνούσε δηλαδή τον Παπαδόπουλο, κόντρα στις βουλές Κίσινγκερ που επιζητούσε την ανατροπή του!!

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν στον σκληρό πυρήνα των ΗΠΑ.

Η αδιάσειστη και απόλυτα φερέγγυα πηγή μας, μας ενημερώνει:

Στις 16 Μαίου 1974, ο Αμερικανός πρέσβης (Τάσκα) επιστρέφοντας από ταξίδι στις ΗΠΑ, διά μέσω του Ιωάννη Γεωργάκη, ζητά να ενημερώσει ο  Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ, εμπιστευτικά τον Ιωαννίδη. Ο Ιωάννης Γεωργάκης ήταν έμπειρος διπλωμάτης, εκ των έμπιστων του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εξ ου και ήταν μεταπολιτευτικά ο πρώτος πρέσβης εκ προσωπικοτήτων.

Αυτή η διπλωματική κίνηση του Τάσκα αποσκοπούσε, πέραν του Ιωαννίδη να τύχει της ίδιας ενημέρωσης και ο ευρισκόμενος στο Παρίσι, Κωνσταντίνος Καραμανλής. Και τούτο γιατί, ο Τάσκα επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ, έκανε στάση στο Παρίσι επιδιώκοντας να δει τον Καραμανλή και εκείνος απέφυγε να τον συναντήσει, προφασιζόμενος απουσία σε διακοπές.

Τούτο συνέβη γιατί, ήδη ο Καραμανλής είχε προσχωρήσει στο Σχέδιο Κίσινγκερ για τη διχοτόμηση της Κύπρου (Αττίλας Ι και ΙΙ). Άλλωστε, το ρηθέν “η Κύπρος κείται μακράν”, ακόμη ηχεί στ΄ αυτιά μας!!

Τι δεν ήθελε να ακούσει ο Καραμανλής.

Το μήνυμα Τάσκα:

–          Η χώρα με την ακολουθούμενη πορεία να αναμένει να υποστεί καταστροφή μεγαλύτερη της Μικρασιατικής.

–          Πλην της απειλής από την Τουρκία, διαγράφεται απειλή και από την Γιουγκοσλαβία. Με την διαδοχή του Τίτο θα οξυνθεί το “Μακεδονικό”.

–          Ενδεικνυόμενη λύση προς αντιμετώπιση των κινδύνων, σχηματισμός αντιπροσωπευτικής κυβέρνησης υπό τον Στέφανο Στεφανόπουλο.

–          Ο Γκιζίκης εάν δεν επιθυμεί να παραμείνει ως Αντιβασιλεύς, ενδείκνυται να αντικατασταθεί από τον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ.

–          Να κηρυχτεί ο Βασιλεύς έκπτωτος και να προκηρυχθούν εκλογές.

–          Μετά από 2 – 3 χρόνια, πλήρης εφαρμογή της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ, όπως σήμερα λέμε Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Πέραν των άλλων, όπως διαπιστώνουμε ο Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ έπαιξε σπουδαίο ρόλο στις τότε εξελίξεις. Ο Τάσκα, παρ΄ ότι ήθελε να συναντηθεί μαζί του για να ακούσει τις θέσεις του, τούτο δεν κατέστη εφικτό. Είχε προηγηθεί συνάντηση του Τάσκα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη, όπου τον είχε ενημερώσει για το “μήνυμά” του, και του ζητούσε να ενημερώσει και εκείνος τον Ιωαννίδη. Βέβαια, από όλα τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι οι ΗΠΑ είχαν προσχωρήσει στο “δόγμα Κίσινγκερ” και είχαν “αδειάσει” την μετριοπαθή και φιλελληνική στάση που εκπροσωπούσε ο Τάσκα και την πλειοψηφία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ (State Department)!!

Ο Τσίπρας θα “κλείσει” όλα τα Εθνικά θέματα.

Το σήμερα είναι μια επανάληψη του χθες. Ο “αριστερός” Τσίπρας, ο αντι-αμερικανός Τσίπρας, ο αντιιμπεριαλιστής Τσίπρας, θα διχοτομήσει το Αιγαίο, θα “δωρίσει” το όνομα της Μακεδονίας στους γείτονες Σκοπιανούς, θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στη Θράκη μας. Ως άλλος Ανδρέας Παπανδρέου. Ως άλλος Κωνσταντίνος Καραμανλής. Επί το νεώτερον!! Με ολίγη μίξη από τον φιλο-αμερικανό Πάνο Καμμένο και τον φιλο-βρετανό Τέρενς Κουίκ!!

Επανέρχομαι!!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

 




ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
Το πρόβλημα της ανεξαρτοποιήσεως του Κοσσόβου είναι και πάλι στην επικαιρότητα . Οι ΗΠΑ έχουν φτιάξει τρία προγεφυρώματα στην Ευρώπη για να την ελέγχουν και μέσω αυτών να ελέγχουν τους αγωγούς πετρελαίου από την Υπερκαυκασία προς Ευρώπη μέσω των Βαλκανίων, ήτοι : Βοσνία-Ερζεκγοβίνη, το κοσσυφοπέδιο και τα Σκόπια. Πέραν τούτων μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως το Αμερικανοκροατούμενο ΝΑΤΟ προώθησε την διάταξη του προς Ανατολάς και ελέγχει τις Βαλτικές χώρες καθώς και την Πολωνία, Τσεχία. Επίσης ελέγχει τις Βαλκανικές χώρες, ήτοι : Ρουμανία , Βουλγαρία και Αλβανία επί των οποίων έχει μεταφέρει τις βάσεις της Γερμανίας για να βρίσκεται πλησιέστερα στην Κεντρική Ασία και στα πετρέλαια του Καυκάσου. Η γεωστρατηγική αξία της Βαλκανικής από αρχαιοτάτης εποχής προσφέρεται για εισβολή είτε από την Ασία προς την Ευρώπη και τανάπαλιν. Στην παρούσα εποχή είναι ο χώρος διελεύσεως των αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου από την Κεντρική Ασία προς Ευρώπη και Αμερική. Επομένως τα περί εγκληματιών πολέμου είναι μυθεύματα για να ελέγχουν ανεξέλεγκτα την περιοχή συμφερόντων τους.
Με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας η Ευρώπη απέκτησε δύο μόνιμες πληγές, ήτοι: το πρόβλημα του Κοσσυφοπεδίου και το θέμα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων. Η αλλαγή συνόρων στην Βαλκανική θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα παρασύρει τις χώρες της περιοχής σε διενέξεις , διότι η Βαλκανική είναι μωσαϊκό εθνοτήτων. Ιδιαίτερα όμως προβλήματα ενδέχεται να δημιουργήσει στην χώρα μας και στην Βουλγαρία όπου κατοικούν μουσουλμανικοί πληθυσμοί , τους οποίους χειραγωγεί η Τουρκία για την αυτονόμηση τους.
Οι ΗΠΑ κατόρθωσαν να δημιουργήσουν συνθήκες διαρκούς επεμβάσεως και χειραγωγήσεως της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Όμως η ανεξαρτοποίηση του Κοσσυφοπεδίου θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στα Βαλκάνια και ενδέχεται να επεκταθεί και στην Θράκη όπου ζει μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία. Πέραν τούτου με την ανεξαρτοποίηση του Κοσσυφοπεδίου και την τυχόν διάλυση του κρατιδίου των Σκοπίων ενδέχεται να δημιουργηθεί η Μεγάλη Αλβανία , με όλες τις δυσμενείς συνέπειες για την σταθερότητα και ομαλότητα στον χώρο της Βαλκανικής.
Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν την ειρήνη όπως υπόσχονταν. Στην Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας ψάχνουν ακόμη για εγκληματίες του Βοσνιακού πολέμου. Οι εκδικητικές επιχειρήσεις για την σύλληψη υπόπτων, κατέληξαν σε φιάσκο. Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ουσιαστικά εθανάτωσε εσκεμμένα τον Σέρβο ηγέτη Μιλόσεβιτς με τον εγκλεισμό του σε λευκό κελί χωρίς να του επιτρέπεται η θεραπεία του σε νοσοκομείο σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών του. Κι’ αυτό διότι δεν προέκυπταν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του και η καταδικαστική του απόφαση θα ήτο νομικά έωλη και αμφισβητήσιμη. Η εκδικητική και καθόλου αντικειμενική εισαγγελεύς του εν λόγω δικαστηρίου, ως άλλη Μαινάδα έχει ξεχυθεί παντού να ανεύρει τον Σερβοβόσνιο ηγέτη Ράντοβαν Κάρατζιτς και τον στρατηγό Μπλάντιτς, προκειμένου να τους φέρει ενώπιον του στημένου ειδικού δικαστηρίου της Χάγης, χωρίς ως τώρα να το κατορθώσει. Εξ άλλου το ίδιο δικαστήριο κατεδίκασε σε 20ετή κάθειρξη τον Σερβοβόσνιο Ντούσαν Τάντιτς. Και ασφαλώς θα συμφωνούσαμε αν όλοι οι εγκληματίες λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Όμως φαίνεται ότι η δικαιοσύνη της διεθνούς εξουσίας δεν είναι τυφλή, αλλά μονόφθαλμη. Βλέπει μόνον τους εχθρούς του Συστήματος και χαρίζεται επί χρόνια στους πραγματικούς εγκληματίες πολέμου:
α/ Στην Κύπρο, τον εγκληματία πολέμου Ραούφ Ντενκτάς και τους Τούρκους στρατηγούς για την εν ψυχρώ δολοφονία 1.650 Ελληνοκυπρίων και Ελλαδιτών αιχμαλώτων πολέμου το 1974. Το έγκλημα τούτο το έχει ομολογήσει ο Ντενκτάς πριν δύο χρόνια. Οι αιχμάλωτοι πέρασαν από «λεπίδι» στην τουρκοκρατούμενη Κύπρο, δήλωσε κυνικά. Μήπως έχουν ασυλία επειδή ενήργησαν κατ’ εντολήν του ηθικού αυτουργού τους, του διαβόητου «σφαγέα» κ. Χένρι Κίσσιγκερ;
β/ Στο Κουρδιστάν, τους Τούρκους στρατηγούς που σφάζουν, σκοτώνουν, βιάζουν τον Κουρδικό πληθυσμό, βομβαρδίζουν και πυρπολούν τα Κουρδικά χωριά, ξερριζώνουν τους κατοίκους από τις εστίες τους, βασανίζουν αμάχους, σκοτώνουν και φυλακίζουν δημοσιογράφους κ.α. Μήπως κι αυτοί έχουν ασυλία επειδή ενεργούν με όπλα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ;
γ/ Δεν πάνε καλύτερα στο Ισραήλ να πιάσουν ένα σωρό εγκληματίες πολέμου, που κι αυτοί σκοτώνουν και σακατεύουν αμάχους Παλαιστινίους (έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά που πετούν πέτρες). Επίσης πυρπολούν σπίτια, εκτελούν συλλογικά αντίποινα εναντίον του Παλαιστινιακού πληθυσμού, τους στερούν το νερό, την εργασία, την επικοινωνία με άλλες περιοχές, εξευτελίζουν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια και παραβιάζουν τις Ειρηνευτικές συνομιλίες και τα ψηφίσματα-αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Μήπως κι αυτοί έχουν ασυλία επειδή το πανίσχυρο Εβραϊκό λόμπυ στις ΗΠΑ είναι κράτος εν κράτει, και ελέγχει τα κέντρα της διεθνούς εξουσίας;
δ/ Δεν ψάχνουν να βρουν τους εγκληματίες πολέμου του Ιρακινού λαού; Εκεί οι σύμμαχοι «έφαγαν» με τους βάρβαρους βομβαρδισμούς και το εγκληματικό εμπάργκο άνω του 1.000.000 ψυχές -κυρίως αμάχους γέροντες, αρρώστους και γυναικόπαιδα- Που να τους βρούν; Μα στον Λευκό Οίκο, στον ΟΗΕ και στο ΝΑΤΟ. Αλλά και στην λοιπή Βοσνία (Ισλαμική και Κροατική) αν έψαχναν θα εύρισκαν, αν όχι περισσότερους, τουλάχιστον ισάριθμους εγκληματίες με τους Σερβοβόσνιους. Φθάνει λοιπόν η υποκρισία. Εκτός κι αν όλα γίνονται για την πρόκληση ανωμαλιών στην Βαλκανική (και άρα προβλημάτων στην Ε.Ε) γιατί αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια τους.




Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ

( του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Εκπληξη προκάλεσε γιατί σε εκκλησία του Κιλκίς αγιογράφησαν τον Μαρξ και τον Στάλιν. Μα και αυτοί ήσαν δημιουργοί θρησκείας. Κατά τον μεγάλο Αγγλο ιστορικό Τόυνμπυ ο κομμουνισμός ήτο η θρησκεία του προλεταριάτου. Γιατί ήτο δομημένος πάνω σε θεολογική βάση; Διότι απλούστατα ο Μαρξ ήτο Εβραικής καταγωγής και είχε σαν φιλοσοφικό υπόβαθρο την Εβραική θρησκεία για την δημιουργία της κομμουνιστικής-και υποτίθεται- δικαίας κοινωνίας του. Κατά τον Τόυνμπυ είχε αντικαταστήσει : Τον Ιαχωβά με τον Ματεριαλισμό, τον Μεσσία με τον Μάρξ, τους αγίους με το Προλεταριάτο, την Εκκλησία με το Κομμουνιστiκό Κόμμα, την Δευτέρα Παρουσία με την Κομμουνιστική Επανάσταση, την Κόλαση με την τιμωρία των Καπιταλιστών, την Χιλιετία με την Κομμουνιστική επικράτηση κ.ο.κ Σήμερα μετά την πτώση του Κομμουνιστικού οικοδομήματος αναβίωσε μιά παρόμοια θεολογία με την θεωρία του Νεοφιλελευθερισμού, διότι κι' αυτός δομήθηκε πάνω σε θεολογικά πρότυπα. Οπως όμως ο Κομμουνισμός δεν ήτο στην πράξη κομμουνισμός, αλλά η δικτατορία του προλεταριάτου, δηλαδή η τυραννία μιάς γραφειοκρατικής ελίτ που ήλεγχε το Πολίτ Μπυρώ, έτσι και σήμερα ο Νεοφιλελευθερισμός δεν έχει σχέση με φιλελευθερισμό. Πρόκειται για ένα τυραννικό σύστημα, στο οποίον μιά μικρή πλουτοκρατική μειοψηφία και οι παρατρεχάμενοι τους άρχει επί της πλειοψηφίας. Ο Νεοφιλελευθερισμός είναι μιά πολιτικοποιημένη θρησκεία η οποία απαγορεύει την επικράτηση οποιασδήποτε ιδεολογίας, ή θρησκείας που να τον αντιστρατεύεται.

Ομοιότητες τέως Σοβιετικής Ενώσεως και ΗΠΑ

Μπορούμε να διαπιστώσουμε πλείστες όσες ομοιότητες μεταξύ των Κομμουνιστικών καθεστώτων της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως και της "Νεοφιλελεύθερης" Ολιγαρχίας των ΗΠΑ, όπως μετεξελίχθηκε η Αμερική τις τελευταίες δεκαετίες , μετά την πλήρη επικράτηση της Εβραικής άρχουσας τάξης των τραπεζιτών και των ολιγαρχών. Και τα δύο αυτά καθεστώτα πορεύονται σε δρόμους παράλληλους, διαθέτουν την ίδια επιθετική ιδεολογία, είναι επεκτατικά και στηρίζονται στην στρατοκρατία . Η πρώην Σοβιετική Ενωση κατέλαβε την Ανατολική Ευρώπη και με υπονομευτικά κινήματα ανέτρεπε τις διάφορες κυβερνήσεις . Το ρέκβιεμ της υπήρξε η εισβολή στο Αφγανιστάν. Οι ΗΠΑ μετά τον Β!ΠΠ ξαπλώθηκαν στρατιωτικά και οικονομικά σε όλο τον κόσμο , προέβησαν σε δεκάδες εισβολές σε ξένες χώρες (Κορέα, Βιετνάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λίβανος, Παναμάς, Νικαράγουα, Κούβα, Γρανάδα κ.ο.κ) εγκατέστησαν εκατοντάδες υπερπόντιες στρατιωτικές βάσεις και κρατούν ακόμη-μέσω του ΝΑΤΟ-όμηρη την Ευρώπη. Προσφάτως άλλαξαν το δόγμα του ΝΑΤΟ-που ως τώρα ήτο για την άμυνα του Ατλαντικού και της Ευρώπης- έτσι ώστε να μπορούν να επεμβαίνουν επιθετικά σε ολόκληρη την υδρόγειο . Παρόμοια συγκρότηση έχει και το κράτος του Ισραήλ, το οποίον αποτελεί την Μέκκα του Σιωνισμού.
Η εξαπάτηση των λαών με τον δήθεν Νεοφιλελευθερισμό γίνεται με την μέθοδο των διλημμάτων :
-Ανθρώπινα Δικαιώματα ή Αρνηση των Συλλογικών Δικαιωμάτων.Τούτο σημαίνει ότι ομαδικά δικαιώματα πρέπει να έχουν μόνον οι "εκλεκτοί " και η πλουτοκρατία . Οι"goim' πρέπει να έχουν μόνον ατομικά δικαιώματα , να είναι δηλαδή "ιδιώτες" και όχι ενεργοί πολίτες. Τον ρόλο της μετατροπής τους σε άβουλα ζώα έχει αναλάβει η μικρή οθόνη.
-Δικαιώματα των Μειοψηφιών ή Αρνηση των Δικαιωμάτων της Πλειοψηφίας. Αρνηση των δικαιωμάτων στην πλειοψηφία για να μην καταπιέζεται δήθεν η μειοψηφία. Ιδού γιατί μιά μικρή ομάδα κουκουλοφόρων ταλαιπωρεί εκατομμύρια Αθηναίων και ουδείς τολμά να τους συλλάβει, αλλά και γιατί η χώρα μας είναι ανοχύρωτη στην εισβολή ξένων λαθρομεταναστών.
-Μη Κρατική Ιδιοκτησία των ΜΜΕ ή Αποκλειστικό Δικαίωμα του Κεφαλαίου να διαμορφώνει την κοινή γνώμη. Κάθε τι κρατικό ενοχοποιείται ως αναποτελεσματικό και βλαπτικό . Ωστόσο και τα κρατικά ΜΜΕ υπακούουν στην ίδια αντίληψη και προβαίνουν σε κρατική και Νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα με τα χρήματα των φορολογουμένων.
-Δικαιώματα και Προστασία Γυναικών ή Διάλυση της Οικογένειας. Ο Νεοφιλελευθερισμός διαλύει τον οικογενειακό ιστό και τις διαχρονικές αξίες για να μπορέσει να επιβάλλει στους λαούς την παγκόσμια δικτατορία.
-Ενώσεις Ομοφυλοφίλων ή Αρνηση του Θεσμού του Γάμου. Η καθιέρωση των "γάμων" των ομοφυλοφίλων αποβλέπει στον εξευτελισμό του θεσμού , την διάλυση της οικογένειας και την όξυνση του ήδη υφισταμένου δημογραφικού προβλήματος. Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και ο Ιουδαιοχριστιανισμός με την απόσπαση ανδρών και γυναικών στα μοναστήρια και την δημιουργία φυγοστράτων.
-Αντιρατσισμός ή άρνηση της Πατρίδος. Κάθε πατριώτης που θέλει να διατηρήσει την εθνολογική ιδιαίτερότητα του και αρνείται την εισβολή των λαθρομεταναστών είναι για τους "εκλεκτούς" και τους συνεργάτες τους αντισημίτης, εθνικιστής και ρατσιστής. Επίσης όποιος τολμήσει και κάνει κριτική στο Ισραήλ, στους Εβραίους ή αμφισβητήσει το Ολοκαύτωμα κατηγορείται για αντισημιτισμό
-Οικονομική Αυτάρκεια ή Παράδοση στην Οικονομία της Αγοράς των Πολυεθνικών . Οι χώρες πρέπει να στερηθούν την οικονομική τους αυτάρκεια και ιδίως την επισιτιστική τους τοιαύτη , ΄ώστε να εξαρτώνται απόλυτα απο τις πολυεθνικές. Αυτή είναι άλλωστε και η πολιτική της Ε.Ε
-Κράτος Δικαίου ή Πλουτοκρατική Βοήθεια. Το κράτος δικαίου και πρόνοιας έδωσε τη θέση του σε αγαθοεργίες και ελεημοσύνη την οποία στο εξής ασκούν οι πλουτοκράτες /σες και η Ιουδαιοχριστιανική Εκκλησία/
-Δημοκρατία της "μπανάνας " ή δικτατορία του μαστιγίου. Κάθε αντίθετη φωνή συναντά τον καταιγισμό των μειοψηφιών(μεταναστών, πεμπτοφαλαγγιτών, ομοφυλοφίλων, αναρχικών κ.α) και ιδιαιτέρως των ελεγχομένων ΜΜΕ, έστω κι' αν αυτή η φωνή εκφράζει την κοινή γνώμη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνουν δημοψηφίσματα.

Αμφισβήτηση των Πάντων πλην Ολοκαυτώματος

Σήμερον μπορείς να αμφισβητήσεις τα πάντα, την κυβέρνηση, την δικαιοσύνη, την πατρίδα, την θρησκεία ακόμη και τον θεό , αλλά δεν επιτρέπεται να αμφισβητήσεις το Ολοκαύτωμα. Επίσης δεν μπορείς να κάνεις κριτική στους Εβραίους και στο Ισραήλ, διότι θεωρείσαι αντισημίτης . Αυτά έχουν ποινικοποιηθεί και αν τα παραβιάσεις σε συλλαμβάνει η "τσιμπήδα του νόμου". Να σημειωθεί ότι ο αρχιερέας του μνημείου του Ολοκαυτώματος Yehuda Bauer δήλωσε προσφάτως ότι : "Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του Εθνικο-Σοσιαλισμού, του Κομμουνισμού και του ριζοσπαστικού Ισλαμισμού, αλλά υπάρχουν και ορισμένες ομοιότητες. Και οι τρεις ήσαν ή είναι θρησκείες ή ημι-θρησκευτικές κινήσεις" Μόνον που ξέχασε τον Ιουδαιοχριστιανισμό και την παραφυάδα του τον Νεοφιλελευθερισμό. Οι Νεοφιλελεύθεροι θεωρούν την δική τους ιδεολογία υπεράνω όλων και κάθε άλλη θρησκεία-πέραν των τριών Αβραμικών θρησκειών - ως "παγανιστική". Δεν είναι τυχαίο ότι οι "παγκοσμιοποιητές " τώρα κινούνται προς δημιουργίαν "Πανθρησκείας" η οποία θα αποτελεί μείγμα των τριών Εβραιογενών θρησκειών . Αυτή την "οικουμενική θρησκεία", που θα βασίζεται στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων , προορίζουν να διαδώσουν σε όλη την οικουμένη. Στα πλαίσια αυτά κινείται ο Πατριάρχης των Ρωμιών κ. Βαρθολομαίος , αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Χριστόδουλος για τον διάλογο μεταξύ της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας. Οι συζητήσεις αυτές έχουν ως τελικό σκοπό την συνένωση(διάβαζε ενσωμάτωση) της Ορθοδοξίας στην Καθολική Εκκλησία υπό την αρχηγία του Πάπα της Ρώμης.
Οθεν ορισμένοι διανοούμενοι χαρακτηρίζουν το Νεοφιλελευθερισμό ως λαικό Προτεσταντισμό, ενώ οι φανατικοί Χριστιανοί τον βλέπουν ως λαικό Σατανισμό. Ο Alexander Panarin τον χαρακτήριζε ως ένα τύπο ειδωλολατρείας βασισμένο στον ειδωλολατρικό μύθο των άδολων Αγαθών και των αθώων Καταναλωτών (αυτών δηλαδή που έχασαν τις σοσιαλιστικές τους αξίες προς χάριν των καταναλωτικών αγαθών)

Οι Εφευρέτες των Γενοκτονιών

Το μεγαλύτερο θύμα των καιρών μας είναι η Δημοκρατία, στο όνομα της οποίας ο πρόεδρος Μπους εισέβαλε στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν και τα έκανε "γη Μαδιάμ" Προσφάτως οι Ισραηλινοί κατέστρεψαν εκ θεμελίων το Λίβανο και τώρα τα σπασμένα πληρώνει η διεθνής κοινότητα. Ομως στο Ιράκ έστειλαν τα Αμερικανάκια να βγάλουν το "φίδι απο την τρύπα" και φυσικά και οι μεν και οι δε απέτυχαν παταγωδώς. Αφησαν όμως πίσω τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και τρομακτικές καταστροφές
Οι Εβραίοι -μαζί με τους Τούρκους - είναι οι εφευρέτες των παλαιών και νέων γενοκτονιών . Οι πρώτοι επί μισό αιώνα εκτελούν ανενόχλητοι γενοκτονία στους Παλαιστινίους . Οι Τούρκοι βαρύνονται με πολυάριθμες γενοκτονίες αλλά κι' αυτοί μένουν ατιμώρητοι:
α/ Των 3, 5 εκατ. σφαγιασθένων και εκπατρισθέντων Ελλήνων της Μικράς Ασίας,
β/ Των 500.000 σφαγιασθέντων και εκπατρισθέντων Ποντίων,
γ/ Των 200.000 προσφύγων , των 5.000 φονευθέντων και των 1650 αγνοουμένων Κυπρίων της Κυπριακής Τραγωδίας.
δ/ Της σφαγής 1,5 εκατ. Αρμενίων της Μικράς Ασίας,
ε/ Των 950.000 Ασσυρίων της Μικράς Ασίας,
στ/ Των αλλεπάλληλων σφαγών και καταστροφών χωριών των Κούρδων του Κουρδιστάν κ.λ.π.
Το κοινό χαρακτηριστικό και των δύο αυτών λαών είναι ότι ουδέποτε λογοδότησαν ενώπιον της διεθνούς κοινωνίας και συνεχίζουν ανά τους αιώνες ανενόχλητοι τα ίδια αποτρόπαια και ειδεχθή εγκλήματα τους . Βέβαια είχαν την πρόνοια να εξαγοράσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε να ελέγξουν πλήρως την κοινή γνώμη. Ομως και όσα ΜΜΕ δεν ελέγχονται απο αυτούς προβάλλουν την σιωνιστική ιδεολογία, διότι είναι πλησιέστερα στα συμφέροντα της διεθνούς πλουτοκρατίας. Και μπορεί να καίγονται μοναστήρια στο Κοσσυφοπέδιο, να βομβαρδίζονται εκκλησίες στην Σεβία, να μεταβάλλονται σε στάνες προβάτων οι εκκλησίες στην Κύπρο και να βεβηλώνονται ισλαμικά τεμένη στο Ιράκ και στην Ιερουσαλήμ, αλλά αυτά περνούν απαρατήρητα . Οταν όμως καταστραφεί κάποιος "εκλεκτός" τάφος ή αμφισβητηθεί το Ολοκαύτωμα το θέμα παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις στα ΜΜΕ. Η ίδια αυστηρά λογοκρισία έχει επιβληθεί σε οποιονδήποτε διανοηθεί να κάνει κριτική στους Εβραίους και στο Ισραήλ.

Μόνον οι Εβραίοι Πολέμησαν στον Β!ΠΠ ;

Κατά τον Β! ΠΠ σκοτώθηκαν άνω των 50 εκατομμυρίων ανθρώπων. Ομως αυτά τα εκατομμύρια ξεχάσθηκαν και το μόνο σήμερα που θυμίζει τον Β! ΠΠ είναι τα χιλιάδες κακότεχνα μνημεία και μουσεία του Ολοκαυτώματος σε όλες σχεδόν της πόλεις του κόσμου. Ακόμη και κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως(στο Θησείο) έστησαν πανάθλιο μνημείο. Και ενώ είναι οι μόνοι που δεν πολέμησαν στον πόλεμο αυτό, αργότερα οι επόμενες γενιές θα πιστεύουν ότι οι "εκλεκτοί" ήσαν οι μόνοι που πολέμησαν τη Ναζιστική Γερμανία. Αν αυτό δεν είναι διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας ! Στους λοιπούς λαούς επιβάλλουν την λήθη της ιστορικής τους μνήμης (περίπτωση βιβλίων ιστορίας που αποσιωπούν και διαστρεβλώνουν την Ελληνική Επανάσταση και την Καταστροφή του Ελληνισμού της Μιράς Ασίας) ενώ οι "εκλεκτοί " διατηρούν για τους εαυτούς των το μοναδικό δικαίωμα της μνήμης του Ολοκαυτώματος και της εντάξεως του σαν τόπο λατρείας στην νέα πανθρησκεία. Εκείνο όμως που συνιστά πραγματική συνωμοσία είναι η "ομηρία" των ΗΠΑ, οι οποίες έχουν καταληφθεί και ελέγχονται πλήρως απο τους "εκλεκτούς". Σημειωτέον ότι οι ΗΠΑ καθορίζουν την στάση τους απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο όχι με γνώμονα τα Αμερικανικά συμφέροντα, αλλά επί τη βάσει της φιλίας ή όχι των τρίτων προς το Ισραήλ. Σε μικρότερο βαθμό τούτο ισχύει και για την Ευρωπαική Ενωση. Η Εβραική κουλτούρα μπαίνει ακάθεκτη στην Αμερική και απομακρύνει την ως τώρα χριστιανική της ταυτότητα(τηλεόραση, Χόλλυγουντ, εορτές Χανουκα, εβραικά ονόματα , σύμβολα, φαγητά, ήθη και έθιμα κ.ο.κ) Η Αμερική λοιπόν "Ιουδαίζει"
Οι Εβραίοι εχθρεύονται την κατοχή γης, πλουτοπαραγωγικών πηγών και δημόσιας περιουσίας από μη-Εβραίους και προσπαθούν με όλα τα μέσα αυτή να μεταβιβασθεί μέσω της αποκαλούμενης "Ιδιωτικοποιήσεως" (καταληστεύσεως) σε Εβραικά χέρια. [Με αυτό δεν θέλω να πω ότι η οικονομία, είτε κρατική , είτε δημοτική είτε ιδιωτική δεν πρέπει να είναι ανταγωνιστική και ότι πρέπει να λειτουργεί κάτω απο μονοπωλειακές και ολιγοπολειακές συνθήκες . Ούτε φυσικά ότι η Παιδεία μας μπορεί και πρέπει να παραμείνει στην σημερινή οικτρά κατάσταση]
Δεν θα αναφέρουμε στην αρπαγή της γης της Παλαιστίνης-και προσφάτως της Μεσοποταμίας -που την ιδιοποιήθησαν επι τη βάσει του δικαίου των "βιβλικών γραφών ", αλλα στην ομαδική εξαγορά της Ελληνικής γης στην Πελοπόννησο, Κρήτη, Κύπρο . Η Ιουδαική θρησκεία είναι σαν τον Ιανό που είχε δύο πρόσωπα. Το ένα για τους Εβραίους το θρήσκευμα , τους οποίους γαλουχούν με τα "ιερά" εγκληματικά , ρατσιστικά και ψυχοφθόρα βιβλία (Βίβλο, Ταλμούδ, Τορά κλπ) και το άλλο για τους μη Εβραίους , τους "goim"(ζώα) που τους διαβουκολεύουν με την Καινή και Παλαιά Διαθήκη (πολιτικό βιβλίο των Εβραίων) και τα κρυφά Ευαγγέλια, αλλά και το Αβραμικό Κοράνιο .
Η πολιτική του Νεοφιλελευθερισμού είναι αναμφίβολα ο λαικός Ιουδαισμός, με την διαφορά ότι είναι διπλοπρόσωπος, κι' άλλα λέει που ποτέ δεν γίνονται κι' άλλα πράττει που ποτέ δεν λέγονται. Αλλη πολιτική για τους Εβραίους και άλλη για τους "goim"(ζώα)-όπως αποκαλούν όλους εμάς τους μη Εβραίους και τους Χριστιανούς. Ολες οι ιδέες του Νεοφιλελευθερισμού προσαρμόζονται πλήρως προς την ιδεολογία των "Εκλεκτών" για τους goim' και εκπληρώνουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών .

Ολοι οι Εβραίοι δεν είναι το ίδιο

Ομως δεν πρέπει να πέσουμε στην άλλη πλάνη και να κατηγορήσουμε όλους συλλήβδην τους Εβραίους ως συνενόχους της Νεοφιλελεύθερης θεολογίας. Πρόσφατο παράδειγμα το Μανιφέστο 130 προσωπικοτήτων κατά του εβραϊκού κατεστημένου για το δικαίωμα άσκησης κριτικής κατά του Ισραήλ, μεταξύ των οποίων ο νομπελίστας λογοτέχνης Χάρολντ Πίντερ και ο ιστορικός Ερικ Χόμπσμπαουμ. Αυτοί διακηρύσσουν την ανεξαρτησία τους από το «Εβραϊκό κατεστημένο» του Ηνωμένου Βασιλείου που εκπροσωπείται από γνωστούς θεσμούς (τους οποίους όμως δεν κατονομάζουν), για τους οποίους δηλώνουν: «Οσοι ισχυρίζονται ότι μιλούν για λογαριασμό των Εβραίων της Βρετανίας και άλλων χωρών βάζουν σταθερά την πολιτική μιας δύναμης κατοχής πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού υπό κατοχή». Ο βρετανικός Τύπος θεωρεί ότι η καταγγελία φωτογραφίζει το ιδρυθέν το 1760 «Συμβούλιο Εκπροσώπων των Βρετανών Εβραίων», το οποίο πέρυσι, όταν ο Λίβανος και η Γάζα βομβαρδίζονταν από τις ισραηλινές δυνάμεις, οργάνωσε συγκέντρωση υποστήριξης στο Ισραήλ.(εφημ. Ελευθεροτυπία 6/2/07) Επομένως η ως άνω διακήρυξη δικαιώνει πλήρως τις θέσεις του παρόντος άρθρου . Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον διεθνή Σιωνισμό και τα παρακλάδια του. Αυτός συγκαταλέγεται μεταξύ των δογματικών πολιτικο-θρησκευτικών ιδεολογιών, οι οποιες εσχάτως βγήκαν με τους νεοσυντηρητικούς στο προσκήνιο της διεθνούς πολιτικής με όλες τις συνέπειες που βιώνουμε(θρησκευτικούς πολέμους εν ονόματι του Γιαχβέ, διεθνή τρομοκρατία, οικολογική καταστορφή κ.ο.κ). Ο Σιωνισμός είναι Φασισμός και προωθεί την δικτατορία της πλουτοκρατίας στο όνομα του Γιαχβέ. Δεν είναι νοητόν 60 εκατομ. Αμερικανών να ζουν με $7 USD ημερησίως και οι τριτοκοσμικοί με λιγότερο άπο $1 USD, ενώ μιά μικρή ολιγαρχία πλουτοκρατών να διαθέτουν δισεκατομμύρια. Το αντίδοτο του είναι η Αμεση Δημοκρατία. Με αυτήν πρέπει να τον πολεμήσουμε. 8/2/2007


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ:Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ διάβασμα - σκέψη - δράση – επανάσταση
Αφιερωμένο στην εθνοφυλετική και πολιτική ασφάλεια του Ελληνικού Λαού, στην δημιουργία ενός ισχυρού Εθνικού Κράτους, στην αποχριστιανοποίηση και στον Ελληνικό εθνοκεντρισμό.




ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;


Αυτό το ιστολόγιο
Αυτό το ιστολόγιο


Φόρτωση...
Μια (ακόμα) φούμαρα για τους γκοήμ την οποία τους πουλάνε μέχρι τις μέρες μας: κράτος «εργατών και αγροτών».
Ποιοι είναι οι «προλετάριοι», ο «αγώνας των τάξεων», κράτος «εργατών και αγροτών», «δικαιοσύνη και λαϊκή κυριαρχία»..... Φούμαρα για τους γκοήμ από τον "περιούσιο" λαό.


Κόκκινε στρατιώτη! Που πας να πολεμήσεις; Πολέμα πρώτα για την λευτεριά σου από τα δεσμά του ξένου τυράννου.....


Παρουσιάζουμε κατάλογο στον οποίον εμφαίνεται η εθνική προέλευση των στελεχών της ολιγαρχικής τάξης (ποιοι ήταν οι υπουργοί, πρέσβεις, στρατιωτικοί, αρχισυντάκτες των ΜΜ«Ε» κλπ) της πρώην ΕΣΣΔ. Τα στοιχεία ελήφθησαν από το βιβλίο του Ρώσου ιστορικού Andrej Dikij: «Οι Εβραίοι στην Ρωσία και στην ΕΣΣΔ»


Τα γεγονότα και οι αριθμοί έχουν μια ιδιότυπη ιδιότητα: δεν λένε ποτέ ψέματα, λένε μόνο την αλήθεια….


Τα στοιχεία που θα διαβάσετε δεν είναι θέσεις, δεν είναι σοφιστείες και δεν είναι γενικότητες. Είναι δεδομένα!


Είναι τυχαίο, «σύντροφοι», ότι το 1,1% του πληθυσμού στην πρώην ΕΣΣΔ έλεγχε ολοκληρωτικά το υπόλοιπο 98,9% ;


Μήπως πιστεύετε ότι οι άνθρωποι αυτοί διαθέτουν εκ γενετής κάποιες ξεχωριστές ικανότητες με φυσικό επακόλουθο να επιβληθούν στους υπόλοιπους ;


Ξεκαθαρίζουμε «σύντροφοι», ότι αν ισχυρισθείτε πως τα δεδομένα του καταλόγου είναι αποτέλεσμα τυχαίας σύμπτωσης, δεν θα μας πείσετε.




Παρακαλούμε να μας απαντήσετε, διότι ανατρέχοντας στους παρακάτω καταλόγους και έχοντας υπόψη τη χρηματοδότηση της «Οκτωβριανής Επανάστασης» από Εβραϊκά κεφάλαια, εμείς πιστεύουμε ότι η κομουνιστική ιδεολογία επινοήθηκε και σχεδιάσθηκε από τους απογόνους του Αβραάμ και του Ιακώβ για να υποτάξουν την ανθρωπότητα και εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά στην πρώην ΕΣΣΔ.


Για κάποιον που ακόμα μπορεί να σκέπτεται, όλα είναι φανερά. Εκτός και αν αυτός έχει κάποια συμφέροντα για να εθελοτυφλεί…


Ελάχιστες οι ελπίδες


Ο άνθρωπος χρειάζεται γενναιότητα για να παίρνει αποφάσεις. Ακόμα και για της ασήμαντες αποφάσεις πρέπει ο άνθρωπος να παίρνει πρωτοβουλίες και να είναι γενναίος.


Ένας άνθρωπος που ασπάζεται μια ιδεολογία, έχει φτιάξει την ζωή του με βάση αυτά τα ιδεολογικά πιστεύω. Ο κοινωνικός του περίγυρος συναποτελείται από άτομα των ίδιων ιδεολογικών κατευθύνσεων. Μεταξύ αυτού και του κοινωνικού του περίγυρου αναπτύσσονται δυνατοί ηθικοί και κοινωνικοί δεσμοί και συνακόλουθη εξάρτηση. Ακόμη και στην περίπτωση όπου κάποιο νουνεχές άτομο υποδείξει τεκμηριωμένα στον ιδεολογικά παραπλανημένο την πλάνη του, έστω και αν αυτός πεισθεί, είναι δύσκολο να ξεφύγει από την κατεστημένη εξάρτηση. Διότι γνωρίζει ότι θα συγκρουστεί με τον περίγυρο του. Θα αποκλειστεί από τους ανθρώπους που τον στήριξαν.


Συνεπώς απαιτείται γενναιότητα να συγκρουσθείς με τα πιστεύω σου. Και ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διακρίνετε για την γενναιότητα του….


Στον κατάλογο που δημοσιεύει ο ιστορικός, σημειώνεται η εθνική προέλευση των μελών της ολιγαρχικής τάξης, η οποία στελέχωσε το κομμουνιστικό καθεστώς. Με κόκκινους σταυρούς καθορίζονται οι εβραίοι και με μπλε η μη εβραίοι.


Σπαρτιάτης Ν.Ι.






Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, 1936-1939


Εβραίοι « + »


Μη Εβραίοι « - »


Άγνωστης εθνικότητας « ; »




ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΎ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (μπολσεβίκων)
- Στάλιν
+ Λ. Καγκανόβιτς


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚ (μπολσεβίκων)
- Στάλιν
+ Γκαμάρνικ
- Εζόβ
+ Λ. Καγκανόβιτς
+ Σβέρνικ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚ (μπολσεβίκων)
- Μπαλίτσκι
+ Σβέρνικ
+ Μπάουμαν
- Έϊχε
- Βαρέϊκις
+ Γιάγκοδα
+ Γιακίρ
- Εζόβ
+ Γιάκοβλεβ (Επστέϊν)
- Ζελέσκι
+ Γκριαντίνσκι
- Ούνσλιχτ
+ Καμίνσκι
; Μπούλιν
+ Μπίτνερ
+ Καλμανόβιτς
+ Κάνερ
+ Μπέϊκα
+ Κρίσμαν
+ Τσιφρινόβιτς
+ Λέπα
+ Τράχτερ
+ Λοζόβσκι (Ντριντζό)
+ Καμπακόβ (Ροζενφέλτ)
- Πόζερν
+ Λ. Καγκανόβιτς
+ Ντεριμπάς
+ Μ. Καγκανόβιτς
- Οσίνσκι
+ Κνόριν
- Στριέβσκι
+ Λιτβίνοβ (Φιλκενστάϊν)
- Ποπόβ
+ Σβάρτς
- Λομπόβ
+ Βέγκερ
+ Λιουμπίμοβ (Κοζλέβσκι)
+ Μέχλις
- Μανουϊλσκι
- Νόσοβ
- Μπλαγκονράβοβ
- Πιατακόβ
+ Ροζενγκόλτς
+ Πιατνίτσκι (Μπλιούμπεργκ)
+ Σερεμπρόβσκι
+ Στέϊνγκαρτ
+ Ραζούμοβ (Σαγκόβιτς)
+ Παβλουνόβσκι
+ Ρουχιμόβιτς
+ Σοκόλνικοβ (Μπρίλιαντ)
- Ρίνδιν
- Στάλιν
+ Μπόϊντο
+ Χατάεβιτς
+ Πολόνσκι
+ Τσούντοβ (Άσκοβ)
+ Βέϊνμπεργκ




ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΚ (μπολσεβίκων)
+ Κόγκαν
+ Σέλεχες
- Βλαντίμιρσκι
+ Ποπόκ
; Αντοράτσκι
+ Πέβζνιακ
+ Αγκράνοβ (Σόρενσον)
; Ρέντενς
+ Γιάνσον
+ Σόϊφερ




ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΟΥ ΛΑΪΚΩΝ ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ) ΤΟΥ ΕΣΣΔ
+ Μπέλενκι
+ Γκλάντστέϊν
+ Αντσέλοβιτς
+ Γκόλντιτς
+ Γκάϊστερ
+ Ντέϊτς
- Ίλκιν
- Μοσκβίν
+ Κάρλικ
+ Ροϊζενμαν
+ Κίσσιρ
+ Μπάουερ
+ Σόμς
+ Μπόγκατ
; Μάνφρεντ
+ Βεϊνμπάουμ
+ Μελαμέντ
+ Βενγκέροβα
+ Γκούσεβ (Φρίντκιν)
+ Γκέμμερβερτ
+ Ρόζιτ
+ Γκίνδιν
+ Φέϊγκιν
+ Γκέϊ




ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΚ(μπολσεβίκων)
+ Λ. Καγκανόβιτς
+ Ντάβιντσον
- Εζόβ
+ Ντβίνσκι
+ Γιαροσλάβσκι (Γκούμπελμαν)
+ Λέβιν
+ Μέερζον
+ Παπάρντε
+ Ράμπιτσεβ (Ζάϊντενσνερ)
+ Πετρόβσκι (Μπίρκμαν)
+ Ρουμπένοβ
; Μπολάτοβ
+ Στάβσκι
+ Μπέκκερ
- Σορόκιν
- Μπερέζιν
+ Τιόμκιν
; Μπρίκκε
+ Φρένκελ
+ Γκένκιν (Ρόζενταλ)
+ Χάβκιν
+ Σαρανγκόβιτς
+ Γκρανόβσκι
+ Γκρόσσμαν
+ Γιάκοβλεβ (Επστέϊν)




ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΒΑΡΕΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
Κομισάριος (υπουργός):
- Ορντζονοκίντζε


Βοηθοί Κομισάριου:
+ Γκουρέβιτς
+ Μ. Καγκανόβιτς
- Σερεμπρόβσκι
- Πιατακόβ
+ Ρουχιμόβιτς
- Βίντερ
-
Μέλη Επιτροπής:
+ Μπίρμαν
+ Στέρν
+ Γκρόσσμαν
+ Σουμιάτσκι
+ Αντραγιούνας
+ Έρμαν
+ Γκίνζμπουργκ
+ Σοκολένκο
+ Φιγκάτνερ
+ Ντουμπρόβσκι
+ Στέϊν




ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ


Κομισάριος (υπουργός):
+ Λιουμπίμοβ (Κοζλέβσκι)


Βοηθοί Κομισάριου:
+ Φούσμαν
+ Γκένκιν (Ρόζενταλ)
+ Λέβιν




ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΔΑΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ


Κομισάριος (υπουργός):
- Λόμποβ


Βοηθοί Κομισάριου:
+ Γκρινστέϊν
+ Άλμπερτ
+ Καζάτσκι
+ Ρόζενταλ
+ Ρέζιν
+ Βλάντεκ




ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ


Κομισάριος (υπουργός):
+ Καλμανόβιτς


Βοηθοί Κομισάριου:
- Σόμε
+ Οστρόβσκι
+ Γκέρκιν (Βέϊνμπεργκ)
+ Πάβερμαν
+ Γκρουσέβσκι
+ Λβόβ




ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΓΕΩΡΓΙΑΣ


Κομισάριος (υπουργός):
- Τσερνόβ


Βοηθοί Κομισάριου:
+ Λέβιν
+ Ποντγκάγιατς
+ Ρέϊνγκολτν


Μέλη επιτροπής:
+ Κάγκαν
+ Ουρίτσκι
+ Στόκ
+ Παπέρνι




ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Κομισάριος (υπουργός):
- Γκρινκό


Βοηθοί Κομισάριου:
+ Λέβιν
+ Γκένκιν (Ρόζενταλ)
+ Τεούμιν


Μέλη επιτροπής:
+ Μαλαχόβσκι
+ Σάνιν
- Ρέκις
+ Χατσκέβιτς
+ Μπλίνκ


Φύλακας Αξιών και υπεύθυνος εξωτερικού εμπορίου:
+ Κάγκαν


Πρόεδρος Κεντρικής Επιτροπής οικονομικών και τραπεζικών υπαλλήλων:
+ Ζασλάβσκι



ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ


Πρόεδρος:
+ Μαριάζιν


Βοηθός:
+ Άρκους




ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ


Κομισάριος (υπουργός):
+ Ρόζενγκολτς


Βοηθοί Κομισάριου:
+ Βέϊτσερ
+ Οζέρσκι


Μέλη επιτροπής:
+ Μπέλενκι
; Μέσιγκ
+ Μπρόν
+ Πλάβνικ
- Βρόνσκι
+ Ραμπινόβιτς
+ Ντβοϊλάτσκι
- Ρόμμ
- Φρίντριχσον
+ Σοκόλιν
+ Γκουρέβιτς
+ Σορόκιν
+ Γιάνσον
+ Ταμάριν
+ Κάττελ
- Κιλέβιτς
+ Φλίορ
+ Κίσιν
+ Κάτσνελσον
+ Κραέβσκι




ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ


Κομισάριος (υπουργός):
- Μικογιάν


Βοηθοί Κομισάριου:
+ Γκρόσσμαν
+ Μπέλενκι
+ Λεβιτάν
+ Γιαγκλόμ
+ Μπέλσκι


Μέλη επιτροπής:
+ Γκίμπερ
+ Ροζεντάλ
+ Γκόλμαν
+ Ροζίτ
+ Ντουκόρ
+ Γκουρέβιτς
+ Ινδιμπάουμ
; Κλιάζετ
+ Γκίνζμπουργκ
+ Νικολάεβσκι




ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ


Πρόεδρος:
- Ζελένσκι


Βοηθοί Προέδρου:
+ Κριτσέβσκι
+ Επστέϊν
+ Κίσακ


Πρόεδρος Πανσοβιετικών συνεργατικών Τραπεζών:
+ Βούλ


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ


Κύριος Διαιτητής:
+ Γκοοσιόκιν


Βοηθοί:
; Γκάμπουργκ


Διαιτητές:
+ Βαϊνστέϊν
+ Σνέϊντερ


ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ


Εισαγγελέας:
- Ακούμοβ


Βοηθοί:
+ Λεπλέβσκι
+ Σίγκαλ
- Βισίνσκι
+ Σόλτς
+ Σίρβιντ




ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ


Κομισάριος (υπουργός):
+ Λιτβίνοβ (Φιλκενστάϊν)


Γραμματέας του Ναρκόμ (Λαϊκού Κομισαριάτου):
- Οτλίτσιν


Γραμματείς:
+ Σμόκ-Μπρόνσκαγια
+ Μορστίνερ
+ Επστέϊν
+ Ντιμέντ
+ Σοκόλνικοβ (Μπρίλιαντ)
- Κρεστίνσκι
+ Κάραχαν




ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ


Πρόεδρος:
+ Ροτστέϊν


Γραμματέας:
+ Μπουρστέϊν




ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ


Πρόεδρος:
+ Γιακουμπόβιτς




ΤΜΗΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΗΤΗΡΩΝ


Πρόεδρος:
+ Γκρίκμν




1-ΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΒΑΛΤΙΚΗ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ):


Γενικός Υπεύθυνος:
+ Μπέρεζοβ


Βοηθοί:
+ Γκάϊδις
+ Μίρνι


Υπεύθυνος για Πολωνία
+ Κόνιτς




2-ΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ):


Γενικός Υπεύθυνος:
+ Στέρν


Υπεύθυνος για Γερμανία, Ελβετία και Ολλανδία:
+ Λέβιν


Βοηθός:
- Λίνδε


Υπεύθυνος για Τσεχοσλοβακία και Βαλκανικές χώρες:
+ Σαπίρο


Υπεύθυνος για Αυστρία και Ουγγαρία:
+ Ροσσόβσκι


Βοηθός:
+ Κάντερ




3-ΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΑΓΓΛΟ-ΡΩΜΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ):


Γενικός Υπεύθυνος:
+ Ρουμπίνιν


Υπεύθυνος για Αμερική:
+ Στόλιαρ


Βοηθός:
+ Βεϊνοέργκ


Υπεύθυνος για Αγγλία:
- Λέλιανς




1-ΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΧΩΡΕΣ ΚΟΝΤΙΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ):


Γενικός Υπεύθυνος:
+ Τσούκερμαν


Υπεύθυνος Τύπου:
+ Γκαλπέριν




2-ΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΧΩΡΕΣ ΜΑΚΡΙΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ):


Γενικός Υπεύθυνος:
; Κοζλόβσκι


Υπεύθυνος για Ιαπωνία:
+ Αϊζενστάδτ


Υπεύθυνος για Κίνα:
+ Σμιρνόβ-Μπρεγκόβσκι



ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ


Γενικός Υπεύθυνος:
- Σαμπάνιν


Σύμβουλοι:
+ Μπλιούμενφελντ
+ Μπάουμ


Βοηθός:
+ Πλότκιν


Γραμματείς:
+ Ντούβαν
+ Ρίβλινα
+ Ραφαλόβσκαγια


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


Γενικός Υπεύθυνος:
+ Ροζενμπλιούμ


Βοηθός:
+ Φλιγκελμπάουμ




ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΞΕΝΙΩΝ


Γενικός Υπεύθυνος:
+ Ζασλάβσκι


Βοηθοί:
+ Πόλιακ
- Κριβίτσκαγια
+ Σερεμπρίανι
+ Σμουλέβιτς




ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ


Γενικός Υπεύθυνος:
+ Ουμάνσκι


Βοηθοί:
+ Ποντόλσκι
+ Μπέλσκι
+ Μιρόνοβ




ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


Γενικός Υπεύθυνος:
- Μάρτιζον


Βοηθοί:
+ Γκάσκελ






ΑΠΕΣΤΑΛΜΈΝΟΙ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ


Στην Ομοσπονδιακή Ρωσία:
+ Ρόζε
+ Μελαμέδ
+ Βαϊνστέϊν


Στην Ομοσπονδία του Καυκάσου:
+ Ιλίνσκι
+ Νέϊμαρκ
+ Ίτκιν


Στο Ουκρανικό Σοβιέτ:
+ Γκελιουνόβσκι
+ Πετρόβσκι (Σβάρτσμαν)


Στο Ουζμπέκικο Σοβιέτ:
+ Έϊνχορν
; Απρέσοβ


Στο Τουρκμενικό Σοβιέτ:
+ Μπορίσοβ
+ Σαργκορόντσκι


Στο Σοβιέτ της Λευκορωσίας:
+ Καρτασιόβ


Στο Τατζικικό Σοβιέτ:
+ Βέϊτσμπεγκ






ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟΥ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ) ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ :


ΓΑΛΛΙΑ :


Πρέσβης :
+ Ποτιόμκιν


Οικονομικός Αντιπρόσωπος:
+ Ντβοϊλάτσκι


Βοηθοί:
+ Ροζενμπέργκ
+ Ε. Γκίρσφελντ


Στρατιωτικός Ακόλουθος:
+ Βεντσόβ






ΓΕΡΜΑΝΙΑ:


Πρέσβης:
+ Σούριτς


Πρόξενος:
+ Κάπλαν


Οικονομικός Αντιπρόσωπος: ;


Βοηθοί:
+ Καντελάκι
+ Φρίντριχσον
+ Φαϊνστέϊν
+ Βολίνσκι


Γραμματέας:
+ Α. Γκίρσφελντ


Στρατιωτικός Ακόλουθος:
+ Γκόρντον






ΑΓΓΛΙΑ:


Πρέσβης:
+ Μάϊσκι (Λιαχοβέτσκι)


Ακόλουθος:
+ Βολτσκόβ (μπέρκμαν)


Σύμβουλος:
+ Κάγκαν


Οικονομικός Αντιπρόσωπος:
+ Οζέρσκι (φρίντμαν)






ΙΤΑΛΙΑ:


Πρέσβης:
+ Στέϊν


Γραμματέας:
+ Γκέλφαντ


Πρόξενος:
+ Ντνεπρόβ (Γκολντσέϊν)


Οικονομικός Αντιπρόσωπος:
+ Μπέλενκι


Σύμβουλος:
+ Φρίντγκουτ


Βοηθός:
+ Σαπίρο






ΠΟΛΩΝΙΑ:


Πρέσβης:
- Νταβτιάν


Οικονομικός Αντιπρόσωπος:
+ Τάμριν


Σύμβουλος:
+ Ποντόλσκι






ΤΟΥΡΚΙΑ:


Πρέσβης:
+ Κάραχαν


Οικονομικός Αντιπρόσωπος:
- Ακίβις


Σύμβουλος:
+ Ζάλκιντ






ΑΜΕΡΙΚΗ:


Πρέσβης:
- Τροϊανόβσκι


Γραμματέας:
+ Νέϊμαν
+ Γκόχμαν


Σύμβουλος:
+ Σβίρσκι


Απεσταλμένος:
; Λίπκο
+ Γριγκόριεβ






ΑΥΣΤΡΙΑ:


Γενικός Αντιπρόσωπος:
+ Πετρόβσκι


Γραμματέας:
- Νεκούντε


Βοηθός γενικού αντιπροσώπου:
+ Λορένα


Υπεύθυνος προξενικού τμήματος:
+ Σέϊνι






ΕΛΛΑΔΑ:


Γενικός Αντιπρόσωπος:
+ Κομπέτσκι


Γραμματέας:
+ Μπεζάνοβ


Οικονομικός Αντιπρόσωπος:
+ Ανγκάρσκι


Βοηθός:
+ Άνταμσον






ΙΑΠΩΝΙΑ:


Πρέσβης:
+ Γιουρένεβ (Γκάκφμαν)


Γραμματέας:
+ Άσκοβ
; Γκίντσε






ΛΕΤΟΝΙΑ:


Γενικός Αντιπρόσωπος:
+ Μπροντόβσκι (Μπράϊτμαν)


Γραμματέας:
+ Μόρσιν






ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ:


Γενικός Αντιπρόσωπος:
+ Κάρσκι (Μπέκμαν)


Οικονομικός Αντιπρόσωπος:
+ Σαμάριν (Μάρκοβιτς)


Γραμματέας:
+ Κόφμαν






ΜΟΓΓΟΛΙΑ:


Γενικός Αντιπρόσωπος:
- Τσουκάεβ


Οικονομικός Αντιπρόσωπος:
+ Μπίρκενχοφ


Σύμβουλος:
+ Ζλάτκιν


Γραμματέας:
+ Γκόρσκι






ΝΟΡΒΗΓΙΑ:


Γενικός Αντιπρόσωπος:
; Γιακουμπόβιτς


Οικονομικός Αντιπρόσωπος:
+ Κουσνέρ






ΡΟΥΜΑΝΙΑ:


Γενικός Αντιπρόσωπος:
+ Οστρόβσκι






ΣΟΥΗΔΙΑ:


Γενικός Αντιπρόσωπος:
- Κολλοντάϊ






ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ:


Γενικός Αντιπρόσωπος:
- Άσμος


Οικονομικός Αντιπρόσωπος:
+ Νεπόμνιασι






ΟΥΡΟΓΚΟΥΑΪ:


Γενικός Αντιπρόσωπος:
+ Μίνκιν


Γραμματέας:
- ¨Όστριν






ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ:


Πρόεδρος:
+ Μεζλαούκ


Βοηθός:
- Ούνσλιχτ
+ Γκάστνερ
- Κιούρινγκ


Μέλη Επιτροπής:
+ Ντκάσσκι
+ Μάρκους
+ Κάρπ
+ Γκάλντενμπεργκ
+ Λάουερ
+ Μανδελσον
+ Ρουμπινστέϊν
+ Γκόλντμπεργκ
+ Βολίνσκι
+ Χβέσιν






ΠΑΝΡΩΣΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ:


Γραμματέας του Καλίνιν:
+ Μιάχκι






ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΖΙΔΙΟΥΜ (ΒΟΥΛΗΣ)


Πρόεδρος:
- Βερμπίτσκι


Βοηθοί:
+ Οστρόβσκι
+ Σιμανόβσκι


Γενική γραμματεία:


Πρόεδρος:
+ Γιαστάϊν


Ομάδα Πρακτικών:


Πρόεδρος:
+ Ρές


Τμήμα στελεχών:


Πρόεδρος:
+ Σότμαν
+ Γκουρέβιτς


Επιτροπή για θέματα αμνηστίας:


Πρόεδρος:
+ Μούνικ


Γραμματέας:
+ Μισίλιν


Επιτροπή για θέματα τακτοποίησης γης Εβραιών:


Πρόεδρος:
+ Ντιμανστέϊν


Αγρονόμος-μηχανικός:
+ Τένκιν


Βοηθοί:
+ Τρότσκι
+ Κόγκαν




ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ:


Πρόσεδρος:
+ Σότμαν


Γραμματέας:
- Μάσιντσεβα


Τμήμα εκδόσεων:


Πρόεδρος:
+ Μακσιμάβσκι


Τμήμα αλληλογραφίας:
; Όττνμπεργκ






ΣΟΒΙΕΤ ΛΑΪΚΩΝ ΕΡΓΩΝ:


Πρόεδρος:
; Ναρόντνιτσκι


Οικονομικό και λογιστικό τμήμα:
+ Μάντ






ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ <<ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΛΕΝΙΝ>>


Πρόεδρος:
+ Σιμανόβσκι






ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (OGRU)


Κομισάριος (υπουργός):
+ Γιάγκοντα


Υπεύθυνος των GULAG (πολιτικοί κρατούμενοι):
+ Ραππαπόρτ


Βοηθός:
+ Αγκράνοβ (Σόρενσον)


Υπεύθυνος Βορείων Φυλακών (του Μπελομόρ)
+ Κόγκαν


Υπεύθυνος Κύριας Διεύθυνσης Αστυνομίας:
+ Μπέλσκι


Υπεύθυνος Βαλτικών Φυλακών :
+ Φίριν


Υπεύθυνος Κύριας Διεύθυνσης Φυλακών και νέων καταναγκαστικών συνοικισμών:
+ Μπέρμαν


Υπεύθυνος Κύριας διεύθυνσης Φυλακών μη πολιτικών κρατουμένων:
+ Άπετερ






ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΤΟΥ OGPU):


Στην Βόρειος Καυκάσια:
+ Φρίντμπεργκ


Στην Μακρινή Ανατολή:
+ Ντεριμπάς:


Στην Σοβιετική Ασία:
+ Πίλερ


Στο Καζαχστάν:
+ Ζόλιν


Στο Τατζικιστάν:
- Σολονίτσιν


Στο Ουζμπεκιστάν:
; Κρουκόβσκι


Στο Δυτικό Τμήμα:
+ Μπλάτ


Στο Αζερμπαϊτζάν:
; Πούρνις


Στην Μόσχα:
; Ρέδενς


Στην περιοχή του Στάλιν:
+ Ραπποπόρτ


Στην περιοχή του Λένινγκράντ:
+ Ζακόβσκι


Στην περιοχή της Βίννιτσα:
+ Σοκολόνσκι


Στην περιοχή του Όρενμπουργκ
+ Ράϊσκι


Στην περιοχή του Χάρκοβ:
; Κάρλσον


Στην περιοχή του Κιέβου:
- Μπαλίτσκι





ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ OGPU και NKVD (πρώην KGB) ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ:


+ Τρίλισσερ
+ Γκίνδιν
+ Ζάλιπ
+ Μπέρμαν
+ Μέϊερ
+ Β. Ζαϊντμαν
+ Κάτσνελσον
+ Δ. Ζαϊδμαν
+ Κούμριν
+ Βόλφσον
+ Βούλφ
+ Ντιμέντ
- Ρίμπκιν
+ Αμπραμπόλσκι
- Γκρόντις
+ Βέϊτσιαν
; Φορμαϊστερ
+ Βέϊτσμαν
+ Ρόζενμπεργκ
+ Μίνκιν
+ Μπάουμγκαρτ
; Κλαντόβσκι
; Ιογκανσον
+ Κάτς
+ Σαπίρο
+ Αμπραμόβιτς
+ Σπίγκελμαν
+ Βαϊνστέϊν
+ Πάτερ
+ Κούντρικ
+ Φρένκελ
+ Λέμπελ
+ Ντόρφμαν
+ Πουτίλικ
+ Ιβανόβ
- Γιούσις
+ Κούριν
- Σενκέβιτς
+ Ιεζουίτοβ






ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ:


Πρόεδρος:
+ Γκαμάρνικ


Βοηθοί:
+ Οζόλ
+ Μπούλιν


Ελεγκτές:
+ Μπέρλιν
+ Ράσκιν
+ Ράϊχμαν
+ Πόλιτμαν
+ Γκρίνμπεργκ
+ Κάτσνελσον


Πρόεδροι Τμημάτων:
+ Ροσσέτ
- Ρούντζιτ
+ Μπλούμενταλ
+ Ρέϊζιν


Υπεύθυνοι Πολιτικού Ελέγχου:


Ανατολικού Στρατού:
+ Αρονστάμ


Αεροπορία της Βόλγας:
+ Βέλτνερ


Ουκρανικού Στρατιωτικού Τμήματος:
+ Αμέλιν


Ναυτικό της Βαλτικής:
; Μούλσκιν


Στρατιωτικού Τμήματος της Βόλγας:
+ Μέζις


Ναυτικό της Μαύρης Θάλασσας:
+ Γκούγκιν


Βόρειο-Καυκάσιου Στρατιωτικού Τμήματος:
+ Γκέντς


Νότιο-Καυκάσιας Αεροπορίας:
+ Σίφρες






ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΟΒΙΕΤ (ΕΠΙΤΡΟΠΗ) ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΘΕΩΝ


Πρόεδρος:
+ Γιαροσλάβσκι (Γκούμπελμαν)


Βοηθός:
; Λουκατσέβσκι


Τμήμα Στελέχωσης:


Πρόεδρος:
+ Μιχνέβιτς


Τμήμα Προπαγάνδας Μαζών και αντιθρησκευτικού έργου:


Πρόεδρος:
+ Κεφάλα


Τμήμα αντιθρησκευτικών μαθημάτων στα σχολεία:


Πρόεδρος:
+ Ισκίνσκι


Τμήμα αντιθρησκευτικού έργου στο στρατό:
+ Στρούκος (Μπλόχ)


Επιστημονικό-Ερευνητικό Τμήμα:


Πρόεδρος:
+ Λουκατσέβσκι


Μουσεία του αγώνος κατά της θρησκείας:
+ Κόγκαν


Εργαζόμενοι αυτού του Σοβιέτ που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν:
+ Εϊλντερμαν
+ Σέϊνμαν
+ Σάϊφι
+ Ντόρφμαν
+ Μίνκιν
+ Βέρμελ
+ Μίτιν
+ Αλτσούλερ
+ Ραλτσέβιτς
+ Μπερκόβσκι
+ Κοζλίνσκι
+ Πέρσιν
+ Ρανόβιτς
+ Βόλφζον
+ Κοζλέφσκι
+ Ζιλμπρμπεργκ
+ Γκάνφ
+ Γκίνμπεργκ






ΣΟΒΙΕΤ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:


Πρόεδρος Κύριου Ελέγχου της Βιομηχανίας του Κινηματογράφου:
+ Σουμιάτσκι


Επιστημονικός Συνεργάτης:
+ Τάγκερ


Συνεργάτες και Σύμβουλοι:
+ Τράουμπεργκ
+ Ρόσελ
- Ιοσίλεβιτς
+ Κάουφμαν
+ Κάτσνελσον
+ Σνέϊντερμαν
+ Μπλέχ
+ Στέρνμπεργκ
+ Εϊζενστέϊν
+ Γκρίνμπεργκ






ΤΥΠΟΣ (όλα κρατικά):


Αρχισυντάκτες:


,,Tichookeanskaja Zvezda’’
+ Σάτσκι


,,Ekonomicheskaja Zizn’’
+ Βάϊσμπεργκ


,,Vodni Transport’’
+ Τσέχερ


,,Pravda’’
+ Σαβέλιεβ


,,Krasnaja Zvezda’’
+ Λάνδα


,,Za Industrializatsiu’’
+ Τάλ


,,Komsomolskaja Pravda’’
+ Μπουμπέκιν


,,Komsomolskaja Gazeta’’
+ Ουρίτσκι


,,Bakinski Rabochi’’
+ Μπέλι


,,Ogoniok’’
+ Κολτσόβ (Γκίνζμπουργκ)


,,Rabochi Pouts’’
+ Σέϊντιν


,,Komsomolskaja Ukraina’’
+ Μινάιν


,,Rabochi’’
+ Χέϊφετς






ΠΑΙΔΕΙΑ :


Το μεγαλύτερο μέρος των δασκάλων, των καθηγητών πανεπιστημίων και των πρυτάνεων στα Σοβιέτ έχουν εβραϊκά ονόματα. Τον κατάλογό τους δεν τον αναγράφουμε για τους λόγους όγκοτητάς του. Οι ειδικές κομμουνιστικές σχολές και πανεπιστήμια, σαν κανόνας, είναι γεμάτοι από Εβραίους – καθηγητές και παιδαγωγούς.


Π.χ. το Κομμουνιστικό Πανεπιστήμιο Εθνικών Μειονοτήτων Δύσης, από όπου προέρχονται οι περισσότεροι προπαγανδιστές εκτός Σοβιετικών συνόρων, έχει για πρύτανη τον Φρούμκιν. Ο πρύτανης του Κομμουνιστικού Πανεπιστημίου της Εργατιάς της Ανατολής είναι ο Ράϊτερ.






ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ :


Κομισάριος (υπουργός):
+ Καμίνσκι


Πρόεδρος γιατρικού σανατορίου του Κρεμλίνου:
?


Πρώτος βοηθός:
+ Λέβινσον


Πρώτος Γιατρός Νοσοκομείου του Κρεμλίνου:
+ Κρόλ


Βοηθός:
+ Κόγκεν


Γιατρός:
+ Λέβιν






ΟΡΓΑΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ :


Κεντρικού Κομιτάτου Κομμουνιστικού Κόμματος (μπολσεβίκων)


+ Εβραίοι 61


- μη Εβραίοι 17


; άγνωστο 7






Σοβιέτ Λαϊκών Κομισάριων:


+ Εβραίοι 115


- μη Εβραίοι 18


; άγνωστο 3






Κεντρικό Σοβιέτ Καταναλωτικών Σωματείων:


+ Εβραίοι 7


- μη Εβραίοι 1


; άγνωστο 1






Εισαγγελία:


+ Εβραίοι 4


- μη Εβραίοι 2


; άγνωστο 1






Κομισαριάτο (υπουργείο) Εξωτερικών:


+ Εβραίοι 106


- μη Εβραίοι 17


; άγνωστο 8






Επιτροπή Κρατικού Προϋπολογισμού και Σχεδιασμού:


+ Εβραίοι 12


- μη Εβραίοι 3


; άγνωστο 2






V.ΤS.Ι.Κ (Πανρωσικό Κεντρικό Κομισαριάτο Υλοποίησης Σχεδίων):


+ Εβραίοι 17


- μη Εβραίοι 3


; άγνωστο 2






O.G.P.U. (Κομισαριάτο (υπουργείο) Εσωτερικών):


+ Εβραίοι 17


- μη Εβραίοι 3


; άγνωστο 2






R.Κ.Κ.Α. (Πολιτική Διεύθυνση Εργατό-Αγροτικού Κόκκινου Στρατού):


+ Εβραίοι 20


- μη Εβραίοι 1


; άγνωστο 1






Πολιτιστική προπαγάνδα και Σοβιέτ Αθεϊστών:


+ Εβραίοι 40


- μη Εβραίοι 9


; άγνωστο 1






Στατιστική :


Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή του πληθυσμού του ΕΣΣΔ, που έχει πραγματοποιηθεί το 1959, ο πληθυσμός των Σοβιέτ ήταν 208.828.000 άτομα.






Από αυτά οι 2.268.000 ήταν Εβραίοι (δηλ. 1.08%).






Στα σημερινά Σοβιέτ οι Εβραίοι σε ποσοστά καταλαμβάνουν:


11 % του συνόλου του επιστημονικού προσωπικού,


10,4 % του συνόλου των νομικών (εισαγγελείς, δικαστές και δικηγόροι),


14,.7 % του συνόλου των γιατρών,


8.5 % του συνόλου των αρθρογράφων και δημοσιογράφων,


7 % του συνόλου των ανθρώπων των τεχνών (ηθοποιοί, μουσικοί, ζωγράφοι κλπ).






Ο εβραϊκός πληθυσμός είναι μόλις 1.08% του συνόλου της χώρας. Μπορούμε με αυτά τα στοιχεία να μιλάμε για την περιβόητη «ιστορική καταπίεση Εβραίων στην Ρωσία», που έχει διαδοθεί στην Οικουμένη;
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!
Μοιραστείτε το στο Twitter
Μοιραστείτε το στο Facebook
Μοιραστείτε το στο Google Buzz

Ετικέτες Διεθνή, ΕΣΣΔ, Κομμουνισμός, Σιωνισμός

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ