AMPHIKTYONBOOKS

TRANSLATION IN MANY LANGUAGES

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

 ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

(του Υποστρατήγου ε. α  K.  Χ. Κωνσταντινίδη)

Αναζητώντας το μεγάλο ψέμμα που χρησιμοποιούν σαν όπλο καθυπόταξης του κόσμου η παγκόσμια εξουσία μιάς μικρής συνωμοτικής ολιγαρχίας, αναπόφευκτη προβάλει η ανάγκη να στραφούμε προ το παρελθόν  για να διακρίνουμε και να προσδιορίσουμε τα γεγονότα εκείνα και τις δυνάμεις , που ενώνουν τον κόσμο και τις άλλες που τον διαιρούν και τον χωρίζουν. Οι εχθροί του Ελληνισμού δια μέσου των αιώνων- αλλά και στην εποχή μας-με διαστερβλώσουν και  παραποιήσουν την Ελληνική Ιστορία και Προιστορία .  Προς τούτο έπλασαν το μύθο  των Προελλήνων, για να μας χωρίσουν και  να μας διαμελίσουν από τους πανάρχαιους διάφορες ασύστατες και  έντεχνες θεωρίες επιχείρησαν   να προγόνους μας Αρχαιοέλληνες. Ουδόλως εφαντάζοντο οι ύπουλοι αυτοί συνωμότες ότι κάποια μέρα μπορούν να   αποκαλυφθούν και να διαψευσθούν πανηγυρικά από την Ελληνική Προιστορία. Με το χτίσιμο του νέου «Πύργου της Πολυπολιτισμικής Βαβέλ» με τα ψεύδη τους  φθάσαμε σήμερα στο σημείον κατάρρευσης του Πύργου. Τα μυστικά που φυλάσσει προσεκτικά η Ελληνική και ξένη γη και τα γραπτά της Ελληνικής Αρχαιολογίας(Μυθολογίας) –αλλά  και των ξένων παραδόσεων- έρχονται τώρα να τους διαψεύσουν. Και ασφαλώς θα είχαν αποκαλυφθεί όλα τα μυστικά της Ελληνικής Αρχαιολογίας και θα είχαν καταπέσει προ πολλού τα ψεύδη τους, αν δεν προσέκρουε τούτο στην αδιαφορία  ή και στη ύποπτη αντίδραση και ανευθυνότητα ωρισμένων πολιτικών  και πνευματικών ηγετών της πατρίδος μας.

 Οι Ορφικοί Υμνοι

 Ο πρώτος που μίλησε περί του Θεού και της Κοσμογονίας είναι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος προ αμνημονεύτων χρόνων και έπεται η Θεογονία του Ησιόδου –και άλλων λαών. Ομως το χαρακτηριστικόν της Ελληνικής Θεογονίας-όπως και όλων των Ελληνικών Μύθων-είναι ότι αυτή προήλθε απο τις Μούσες του Ελικώνα , που αντιπροσωπεύουν την αποθηκευμένη ανθρώπινη γνώση -δηλαδή τις επιστήμες και την τέχνη-και όχι απο την δοξασία κάποιων καλογήρων ή μάγων.  Αυτή η Θεογονία μας μεταφέρει εικόνες απο το απώτατο ανθρώπινο παρελθόν και περιγράφει τη γέννηση «θεών »και ανθρώπων. Οι Μούσες  είναι πρόσωπα που μεταφέρουν  την προγονική σοφία με υπέροχο ποιητικο τρόπο και είναι η αποθησαύρηση των γνώσεων του παρελθόντος που συγκράτησαν  με την βοήθεια της μητέρας τους   Μνημοσύνης και του πατέρα τους Δία. Η Μνημοσύνη είναι εκείνη που εξουσιάζει τους λόφους της Ελευθερίας. Αυτήν την Μνημοσύνη έχουν βάλει στο στόχαστρο οι παγκόσμιοι εξουσιαστές για να διαβουκολεύσουν το ανθρώπινο γένος. Και τα μέσα που χρησιμοποιούν είναι τα ΜΜΕ  που σκορπούν το Ψέμμα και  την Λήθη του παρελθόντος. Αυτός είναι και ο λόγος που διαστρεβλώνουν και καταργούν την Ιστορία και καταστρέφουν την Λογική (Λογικό Όργανο )  με την αντικατάσταση της απο το «Παράλογο » και το «Μεταφυσικό » , δηλαδή την Προπαγάνδα και την Θεοκρατία.

Δοξασμένο Ελληνικό Εθνος!!!

Ας κάνουμε μιά σύντομη περιπλάνηση στους Ελληνικούς Μύθους αρχίζοντας απο τον Ησίοδο:
«Πρώτ’ απ’ όλα ήταν το χάος
κι’ έπειτα η πλατύστηθη Γαία
όλων στέρεη βάση πάντων στον αιώνα,
κι’ ο Ερως ο ωραιότερος απ’ τους
αθάνατους θεούς.
Κι’ απ’το χάος, το έρεβος και η
μαύρη Νύχτα έγιναν,
απ’ την Νύχτα ο αιθέρας και ημέρα,
Η Γαία πρώτα γέννησε ίσον μ’ αυτήν
τον κατάστερο ουρανό
και γέννησε τα όρη τα ψηλά»(Ησίοδος θ, 116)
Αυτά  υποστηρίζει σήμερον σε γενικές γραμμές και η επιστήμη της Κοσμολογίας, μετά απο την έρευνα με τα τεχνολογικά μέσα. Η θεογονική σειρά Ωκεανός-Ουρανός-Κρόνος –Δίας   μεταφέρει ως τις μέρες μας καταπληκτικούς υπαινιγμούς για καταστάσεις μέσα απο τις οποίες η ανθρωπότητα πέρασε.
Εξ άλλου και ο Πελασγικός μύθος μας λέγει :
« Η Ευρυνόμη η θεά των πάντων αναδύθηκε απο το χάος. Δεν υπήρχε όμας τίποτα στέρεο έτσι διαχώρισε τη θάλασσα απ’ τον ουρανό. Υστερα άδραξε τον βόρειο άνεμο τον έτριψε μέσα στα χέρια της και ιδού ο μέγας Οφίων ο μέγας όφις»(Πλίνιος VIII 67)
Ας δούμε τώρα την Φιλοσοφική Θεογονία των Ελλήνων:
«Ο Θεός των πάντων όποιος κι’ αν είναι αυτός-μερικοί τονονομάζουν  φύση-παρουσιάσθηκε ξαφνικά μέσα στο χάος και διαχώρισε τη γη απο τον ουρανό, το νερό απο τη γη και τον επάνω αέρα απο τον κάτω. Αφού  διαχώρισε τα στοιχεία τα έβαλε σε τάξη στην πρέπουσα τάξη όπου βρίσκονται σήμερον..» (Οβίδιος Μεταμορφώσεις Ι-ΙΙ)
Γι’ αυτό λένε ότι οι Ελληνες έβαλαν τάξη ακόμη και στο χάος.
Ο Πλάτων (Μενέξενος 6-7)γράφει ότι :
« Αλλοι λένε ότι τους ανθρώπους τους γέννησε αυθόρμητα η γη σαν τους καλύτερους καρπούς της και ότι ο πρώτος άνθρωπος εμφανίσθηκε κοντά στην λίμνη Κωπαίδα, προτού υπάρξει και η Σελήνη» Πρόκειται για το χρυσό Γένος του Ησιόδου.
«Ζούσαν χωρίς φροντίδες και κόπους, τρώγοντας αγρίους καρπούς και μέλι που έρρεε απ’ τα δένδρα, πίνοντας γάλα απο πρόβατα και γίδες χωρίς ποτέ να γερνούν, χορεύοντας και γελώντας με την καρδιά τους. Τώρα αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν πιά αλλά τα πνεύματα τους επιζούν σαν πνεύματα των ευχάριστων μουσικών ησυχαστηρίων! Για να χαρίζουν πλούτη και να φρουρούν τη δικαιοσύνη»(Ιππόλυτος: Κατά πασών των αιρέσεων έλεγχος 5,6,3)  

Οι Ορφικοί Υμνοι

Και  ιδού με την  έκδοση και ερμηνεία  των «Ορφικών Υμνων» απο τον ευπατρίδη και σοφότατο Ελληνα Ιωάννη Πασσά ήγγικεν η ώρα   και  ξεσκεπάσθηκαν οι συνωμότες παλαιοί και  σύγχρονοι. Την εποχή που ο άνθρωπος άρχισε να σκέπτεται και να συνειδητοποιεί ότι είναι ένας μικρός κόκος του Σύμπαντος  που τον περιέβαλε , απο τότε μπορούμε να πούμε ότι τρία συναισθήματα τον  διακατέχουν:
α/ ο απεριόριστος και μέγιστος θαυμασμός για το αχανές και ασύλληπτον  Σύμπαν.
β/ ο ασίγαστος φόβος του για τα όσα συμβαίνουν γύρω του με τα φυσικά γήγινα και ουράνια φαινόμενα . 
Την ημέραν εθαύμαζε τον μεγαλειώδη Ηλιον , που τον έλουζε  με το λαμπρόν Φως και  του έδινε την ενέργεια για να ζήσει , την δε νύκταν έκπληκτος , ανήσυχος ή και φοβισμένος συνήθως παρηκολούθει τις καθημερινές αυξομειώσεις της ωχρής Σελήνης και τον μυστηριώδη και απέραντον έναστρον
ουρανόν με τα φωτεινά στίγματα, που ήσαν καρφωμένα στον αστρικόν θόλον.
γ/ η αφύπνιση   την άνοιξη της νεκράς φύσεως , η ωρίμανση των καρπών το θέρος, η απονέκρωση των  πάντων τον χειμώνα όπως και οι τροπές των άστρων, οι μεταβολές των ανέμων, οι αλλαγές της θερμοκρασίας και η διαρκής και αέναη μεταβολή των πάντων με την γέννηση, την ωρίμανση και τον θάνατον, τον συγκλόνιζαν και τον έβαζαν σε σκέψεις.
Είχαν απο τα πανάρχαια χρόνια αντιληφθεί ότι η κύρια πηγή της διατηρήσεως της ζωής ήτο η ενέργεια του Ηλίου. Χωρίς τον Ηλιον τίποτα δεν μπορεί να ζήσει στον κόσμον Οι Ελληνες τον ονόμαζαν  Διόνυσον , ενώ οι Αιγύπτιοι Οσιριν. Να σημειωθεί ότι οι Ελληνες έχτισαν στην Αίγυπτο πολλές πόλεις με τα ονόματα των Ελλήνων Θεών, όπως λ. χ Ηλιούπολις, Διός πόλις, Ερμούπολις, Πανός πόλις, του Απόλλωνος, της Ειλειθυίας (προστάτιδος των εγγύων γυναικών) κ. α  Οι Ορφικοί τον είπαν Διόνυσον και  Φάνητα. Δεν είναι τυχαίον ότι όλοι σχεδόν οι αρχαίοι λαοί ελάτρευσαν τον Ηλιον σαν  Θεό τους , απόδειξη αδιάσειστος της προιστορικής , της πανάρχαιας επιδράσεως των Λαών του Αιγαίου σ’  αυτούς (βλέπε και «Ωγυγίαν» Αθαν. Σταγειρίτου, Τόμος Β! σελ. 319 και 372 και  των DEGOUY-CHAL, LAYE-LEROY VIDAUD  «Κίνα, Ιαπωνία,Θιβέτ, Κορέα», εκδόσεις εις την  Ελληνικήν «Κοραή» 1928 και άλλων καθώς και της Εγκυκλοπαίδειας «ΗΛΙΟΣ» )


Οι Πρώτοι Αστρονόμοι

Ολες οι θρησκείες των πανάρχαιων λαών πρωταρχικώς ελάτρευαν τον Ηλιον και την Σελήνην. Ο πρώτος παρατηρητής των αστέρων αναφέρεται απο την Ελληνική Αρχαιολογία ο Υπερίων. Ο Αστραίος -εξ ού και το όνομα του από τα άστρα- ήτο πανάρχαίος αστρονόμος και μαθηματικός , ο οποίος αυτός πρώτος έδωσεν οναμασίες στα άστρα και  δια τούτο εθεωρήθη και ως ο πατήρ των!(«Ωγυγία», Τομ. Γ, κεφάλαια Ε και ΣΤ,σελ. 14 και 15, Εκδοσις Βιέννης 1817 και Διόδωρος Σικελιώτης «Κρητικαί Παραδόσεις») Επίσης ο διάσημος αστρονόμος Ατλας(ο οποίος έφερε στους ώμους την γήινη σφαίραν, απόδειξη ότι οι Ελληνες γνώριζαν το Ηλιοκεντρικό σύστημα πολύ πριν απο τον Κοπέρνικο) , κατάγεται από την Αρκαδία και εγκατεστάθη στην Βοιωτίαν. Οπως αναφέρεται ( «Ωγυγίαν» Τόμος Γ!, σελ. 35 και Παυσανίου Βοιωτικά Κ, 3) αυτός κατεγίνετο στις παρατηρήσεις των Ηλιακών  τροπών από την κορυφή του  όρους Τιτανίς.
Αλλά και στα Αργοναυτικά αναφέρεται (στίχοι 208 και 209) ότι ένας εκ των Αργοναυτών , ο Αγκαίος, που κατήγετο από την Πλευρώνα της Αιτωλίας, εγνώριζεν όχι μόνον  τις κυκλικές κινήσεις των αστέρων και των πλανητών εντός της ουρανίου σφαίρας, αλλά και απο την μελέτην και την κίνηση των άστρων προέβλεπε και  προέλεγε διάφορα περιστατικά και δια την ζωήν  των ανθρώπων, και συνεπώς ο Αγκαίος δεν ήτο μόνον αστρονόμος αλλά και αστρολόγος, αναφερόμενος δια πτώτην φοράν  εις την  ιστορίαν της Αστρολογίας.

Η Διαστροφή της Ιστορικής Αλήθειας

Αυτές οι περίεργες πληροφορίες της απώτερης αρχαικής εποχής αν συνδυασθούν με τις κοσμογονικές παραδόσεις και Θεωρίες των Ορφικών («ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ» Ιωάννου Πασσά) ορθώς φθάνουμε στο συμπέρασμα , ότι  πρώτοι οι Ελληνες σε πανάρχαιες εποχές είχαν εγκαταλείψει πλήρως τις μυθολογικές δοξασίες  περί θεοποιήσεως των φυσικών φαινομένων  και  είχαν επιδοθεί σε ευρύτερες και πλέον θετικές επιστημονικές έρευνες και μελέτες περί των φαινομένων αυτών και του κόσμου γενικότερον.
Και εδώ προκύπτει το ερώτημα: Ενας λαός  που φθάνει σε τέτοιο σημείο πνευματικότητος και ωριμότητος θα μπορούσε να προχωρήσει σε τόσο προηγμένη έρευνα και  μελέτη του ουρανίου στεραιώματος χωρίς την εύρεση της γλώσσης, της γραφής και των  αριθμών; Οχι βέβαια. Και όμως χάριν στις επίμονες , συστηματικές και σκόπιμες  μεθοδεύσεις των ξένων επιστημόνων , αλλά και λόγω της αμάθειας ή και της δουλικότητος των ημετέρων έκαναν την  ανθρωπότητα να πιστεύει ότι οι Αιγύπτιοι , Βαβυλώνιοι, Ασσύριοι , Φοίνικες και άλλοι λαοί της Ανατολής είναι οι ευρετές του πολιτισμού και ότι αυτοί είναι  οι διδάξαντες τους Ελληνες, ενώ ακριβώς συμβαίνει το αντίθετον . Ολοι αυτοί οι ψευδοεπιστήμονες περιφρόνησαν παντελώς ή και  διέστρεψαν τα κείμανα και τις μαρτυρίες των  πανάρχαιων Ελλήνων σοφών, αγνόησαν τις Ελληνικές παραδόσεις, καθώς και την Ελληνική Αρχαιολογία , την οποίαν απαξίωσαν  ως «Μυθολογία» και άρα την θεώρησαν αναξιόπιστη. Η προσπάθεια τους αυτή δεν ήτο ανεπίληπτος , έντιμος και αμερόληπτος , αλλά σε άλλους σκοπούς απέβλεπε, όπως αποδεικνύεται  εναργέστερον κατά την παρούσα εποχή με την επιχειρουμένη παγκόσμια επικράτηση της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.  Με την  ίδια λύσσα καταπολέμησαν την Ελληνική Γλώσσαν, την   ακρωτηρίασαν και τις στέρησαν  το ιστορικό βάθος για τους λόγους που προαναφέραμε. Η καταστροφή της γλώσσας μας άρχισε με την κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών, την εισαγωγή  του μονοτονικού και την αλλίωση της με διάφορες ξένες  αλλά ,και κακόηχες και αδόκιμες λέξεις.

Σλήμαν ,  Εβανς, Χασάπης κ, α ξεσκεπάζουν την Αλήθεια

Κατόπιν των  ανωτέρω ο Σλίμαν δια των ανασκαφών του στην Τροία ,   Τύρινθα ,   Ορχομενόν και στις Μυκήνες και ο Εβανς στην Κνωσόν μετέθεσαν την Ελληνική Ισρορίαν-παρά τις λυσσώδεις αντιδράσεις των   ξένων- κατά 1000 τουλάχιστον έτη εις το παρελθόν. [Μήπως δεν έκαναν τα ίδια και χειρότερα  στον μεγάλο αρχαιολόγο, Μανόλη Ανδρόνικο , ο οποίος έφερε στο φως  τις  αρχαιότητες  της Βεργίνας,  το εκτεταμένο νεκροταφείο, με τους χαρακτηριστικούς τύμβους που απλωνόταν στην Βόρεια και Ανατολική πλευρά του χωριού και τον τάφο του βασιλιά Φιλίππου, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Επεσε το δικό μας ανθελληνικό κατεστημένο επάνω του να τον διαλύσει και  να  αμφισβητήσει την τεραστία σε αξία  ανακάλυψη, όταν μάλιστα βράζει το Σκοπιανό. Παρόμοια τύχη είχε και η ανακάλυψη του διακεκριμένου ανθρωπολόγου κ. Αρη Πουλιανού, ο οποίος έφερε στο φως τον «Ευρωπαίο Αρχάνθρωπο των Πετραλώνων» στην Χαλκιδική. Ως και στα δικαστήρια τον έσυραν και τον απέβαλαν απο το σπήλαιο. Εμείς οι Ελληνες είμαστε σαν τα αθώα παιδιά . Δεν γνωρίζουμε ότι διατελούμε υπό κατοχή. Ούτε υποπτευόμαστε ότι  στον τόπο μας άρχει μιά σπείρα δοσιλόγων , μιά πραγματική  ανθελληνική 5η φάλαγγα που  εχθρεύεται  βαθύτατα τον Ελληνισμό, μισεί την αλήθεια, συνωμοτεί, ραδιουργεί , σκυλεύει και καταστρέφει παν τι  το Ελληνικό Πνεύμα, ψευδολογεί, παραποιεί, παραχαράσσει την Ιστορία , εκμεταλλεύεται  την επιστήμη και την  τεχνολογία για την ενίσχυση της υλικής και στρατιωτικής του δυνάμεως , η οποία όμως  οδηγεί  στην  καταστροφή του κόσμου ] 

Οι Ελληνες και προ του Κατακλυσμού

Ο έξοχος και  διεθνούς προβολής Ελλην αστρονόμος Κωνστ. Χασάπης με την  μελέτη του επί των «Υμνων» του Ορφέως  και την αστρονομικήν των  ερμηνείαν όχι μόνον απώθησε και εξαπέστειλε την Ελληνική Προιστορίαν εις το απώτερον παρελθόν, αλλά εδραίωσε και  κατέστησε αναμφιβήτητη  αλήθεια αυτήν που πολλάκις κακοποιήθηκε απο τους ξένους και δυστυχώς και απο ορισμένους Ελληνες. Η Αλήθεια δε αυτή είναι ότι με βάση τα αστρονομικά δεδομένα ο Κωνστ. Χασάπης απέδειξε ότι :
α/ Οι Ελληνες και  η Ελληνική Φυλή  και προ του Κατακλυσμού του Ωγύγου  και την καταβύθιση της Αιγηίδος , δηλαδή απο την εποχή που ενεφανίσθη ο άνθρωπος  και υπήρξε η φυλή αυτή, έζησε και ζει αδιατάρακτα και χωρίς να εκριζωθεί  ή να αλλοιωθεί,  στον ίδιο χώρον  που σήμερον υπάρχει και ευρίσκεται. Και ενώ όλοι οι αρχαίοι Ελληνες συγγραφείς και η αρχαία συγγράματα  μας λέγουν ότι «είμαστε γηγενείς»,  αυτοί συνεχώς κλώθουν ψέμματα και πλάθουν διάφορες αστήρικτες ψευδοθεωρίες περί του αντιθέτου.
β/ από τον χώρον του Αιγαίου και  προ και μετά την καταβύθιση της Αιγηίδος εξεκίνησε η εξημέρωση και ο εκπολιτισμός του ανθρώπου και η πνευματική ανάπτυξη εκείνων που εδημιούργησαν τον πολιτισμόν, αδιάφορον αν ανθρώπινα όντα είχαν εμφανισθεί και  σε άλλες ηπείρους, ή περιοχές της Γης, προ , συγχρόνως ή μετά τους Αιγαίους Αρχαιοέλληνες.
γ/ εκ των  αρχαίων κειμένων και των «Υμνων του Ορφέως» ο εκπολιτιστής λαός του κόσμου είναι οι Αιγαίοι Αρχαιοέλληνες  και όχι οι Προέλληνες, ή οι Πρωτοέλληνες-όπως εσκεμμένα και  εκ δόλου τους  ονομάζουν- και φυσικά ούτε οι φανταστικοί και άγνωστοι στην Ιστορία Ινδοευρωπαίοι, ή οι Ανατολικοί λαοί. Το αντίθετον αποτελεί διαστροφήν της Ιστορίας.
δ/ από τις παραδόσεις , τα αρχαία κείμενα και από τα ευρήματα της αρχαιολογικής σκαπάνης αποδεικνύεατι περίτρανα ότι όχι μόνον δεν ήλθε ο πολιτισμός  αυτός απο αλλού(Ανατολή, Βορρά ή Νότο) , αλλά είναι γηγενής .   Αυτός ξεκίνησε απο τον χώρο τους Αιγαίου και εξακτινώθηκε σ’όλο τον   κόσμο, ακόμη και  στις πρωτόγονες και πιό άξεστες φυλές . Γι’ αυτό βρίσκονται ακόμη ψήγματα αυτού του πανάρχαιου πολιτισμού σε κάθε γωνία του πλανήτου μας.  (βλέπε Ιωάν. Κουμάρη «Φυσική Ανθρωπολογία » εις το Α! μέρος του Τόμου ΕΛΛΑΣ της εγκυκλοπαίδειας ΗΛΙΟΣ και Αρη Πουλιανού «Η Προέλευση των Ελλήνων » και « Η Καταγωγή των Κρητών»)  Και το ερώτημα που ανακύπτει εξ αυτών είναι το  εξής: Χωρίς το εργαλείο της Γλώσσης και της Γραφής ο προηγμένος αυτός λαός   θα ήτο δυνατόν να κάνει αυτήν την πρόοδο και  να την εξαπλώσει σε άλλους μακρυνούς λαούς; Ασφαλώς όχι, διότι προυπόθεση για την  ανάπτυξη και διάδοση του πολιτισμού είναι η Γλώσσα , η Γραφή  και οι Αριθμοί(μαθηματικά) Οι Ελληνες είχαν λοιπόν αρχίσει απο αρχαιοτάτων χρόνων να καταγράφουν  τις παρατηρήσεις και τις σκέψεις τους, αρχικώς επί πλακών, βραδύτερον επι πηλίνων πινακιδίων , λεπτών σανίδων, επί παπύρων , επί περγαμηνών και άλλων υλικών, και να εκμεταλλεύονται προς όφελος των αυτά τα φαινόμενα, λόγω των γνώσεων και της πείρας που αποκτούσαν εν τω μεταξύ , με την πάροδο των ετών. Και ενώ τα φαινόμενα αυτά δεν είχαν φοβήσει τους Ελληνες , αλλά είχαν μόνον προκαλέσει την περιέργειαν να τα γνωρίσουν, οι άλλοι λαοί εκ φόβου τα εθεοποίησαν, όπως τον Ηλιον και την  Σελήνην.

Οι Θεωρίες των Ορφικών περί του Σύμπαντος

Χιλιετηρίδες   πριν εμφανισθούν οι Αιγύπτιοι , οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες , οι Χαλδαίοι και άλλοι λαοί της Ανατολής  , οι Ορφικοί  -όπως αποδεικνύεται  απο τα κείμενα που μας κληροδότησαν – είχαν διατυπώσει τις θεωρίες  των περί του Σύμπαντος, περί Φύσεως, περί Ζωής , περί Μονοθείας κλπ. Οπως έχει εξακριβωθεί απο τους «Υμνους του Ορφέως » οι άλλοι αρχαίοι λαοί  ούτε  τα εγνώριζαν ούτε ήσαν εις θέσιν να τα διατυπώσουν. Και ανακύπτει το ερώτημα:  Καλά δεν μπορούσαν να μελετήσουν τα Ορφικά και τα άλλα κείμενα της Ελληνικής Γραμματείας πριν διατυπώσουν τις αστήρικτες θεωρίες τους περί των Ινδοευρωπαίων, των Προελλήνων κ.ο.κ. Η απάντηση είναι πολλαπλή: Είτε δεν τα εγνώριζαν , είτε δεν ασχολήθηκαν με αυτά, ή τέλος τα εγνώριζαν αλλά επρυτάνευσαν πολιτικοί , θρησκευτικοί , ιδεολογικοί κ’ άλλοι λόγοι και περισσότερος δογματισμός του εξουσιαστικού κατεστημένου που κυβερνά τον κόσμο εδώ και 2.000 χρόνια . Απαξ όμως και στεραιοποίθηκαν τα καλούπια στο δογματικό και εξουσιαστικό εργαστήρι του Κατεστημένου, είναι δύσκολο ως αδύνατον το   μονολιθικό αυτό κατεστημένο να αλλάξει γνώμη και να παραδεχθεί τα κολοσσιαία σφάλματα και την πλάνη του.  Το πιό εξωφρενικό είναι ότι  την ίδια ή και χειροτέρα εχθρότητα και αδιαφορία για την παρουσίαση της αληθείας επέδειξαν και επιδεικνύουν και   ορισμένοι βολεμένοι και αργυρώνητοι Ελληνες επιστήμονες και διανοούμενοι.  Και όμως απο τις θεωρίες των Ορφικών προήλθαν οι πρώτες αρχές της Φυσιολογίας, της Κοσμογονίας, της Φιλοσοφίας και της Θεογονίας, όπως διετυπώθησαν αργότερον απο τους προσωκρατικούς. Αν δεν είχαν δουλευθεί εν σπέρματι όλες οι ιδέες απο την  εποχή των Ορφικών ασφαλώς δεν ήτο δυνατόν να ξεπεταχθούν απο το πουθενά αυτές κατά την εποχή των προσωκρατικών[«Το Αρχαίον Ελληνικόν Πνεύμα» Εγκυκλ. ΗΛΙΟΣ].

Τι απέδειξαν οι Ορφικοί  Υμνοι;

Οι Ορφικοί  ερεύνησαν τον  εσωτερικόν κόσμο-δηλαδή την ψυχή του Ανθρώπου-και τον εξωτερικό κόσμο, το Σύμπαν.
Οι Ορφιλοί εγνώριζαν και κατέγραψαν φυσικά φαινόμενα του 3.600 , του  5.000 και του 11.860 έτη  π.Χ, όπως αποδεικνύουν οι αστρονομικές ερμηνείες των  παρατηρήσεων των, γεγονος που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Αλλά για να κάνουν αυτές τις παρατηρήσεις και να διατυπώσουν αυτές τις προχωρημένες απόψεις για τον άνθρωπο και το Σύμπαν θα πρέπει κανονικά να είχαν μιά μακρά περίοδο ερεύνης προ των ημερομηνιών που αναφέρονται τα φυσικά φαινόμενα. Αυτό δεν είναι προγονολοτρεία όπως πολλοί θέλουν να το παραστήσουν αλλά μιά αυταπόδεικτη αλήθεια , που όλοι οι αρχαίοι συγγραφείς συμφωνούν και μόνον οι σύγχρονοι χωρίς κόπο και έρευνα απορρίπτουν  κατά τρόπο δογματικό . Παρά ταύτα όμως ο Ελληνικός λαός –και όχι μόνον –έσκυψε και μελέτησε το αρχαίο Ελληνικό βιβλίο και παρά τις υπερβολές απο ορισμένους «Ελλαδεμπόρους» εννόησε την ουσία των πραγμάτων. Αυτός είναι δε και ο κυριότερος λόγος που αμφισβητεί το παγκόσμιο εξουσιαστικό κατεστημένο και τους ημέτερους εντολοδόχους τους.
Οπως απέδειξεν ο Ελλην αστρονόμος Αντωνιάδης ο ευρετής του Ηλιοκεντρικού συστήματος δεν ήτο ο Κοπέρνικος –όπως συνηθίζεται να λέγεται-αλλά ο Αρίσταρχος. Αυτά γράφονται στην διδακτορική του διατριβή που εφυλάσσετο στα σκονισμένα ντουλάπια του πανεπιστημίου Αθηνών και ούτε καν αξιώθηκε τότε η Πρυτανεία και η Ακαδημία Αθηνών να τα φέρει στο φως της δημοσιότητος. Η διατριβή Αντωνιάδη διατυπώνει  την άποψη ότι οι Ορφικοί είχαν συλλάβει και διατυπώσει την έννοια του ηλιοκεντρικού συστήματος . Και πρώτοι αυτοί διετύπωσαν την πληροφορίαν ότι ο Ηλιος ευρίσκετο κατά την εαρινή ισημερίαν στην περιοχή του Ταύρου από το 3.620 π.Χ μέχρι το 1.841 π.Χ και από το 5.000 π.Χ  είχαν καθορίσει  και καταγράψει τις διαδοχικές θέσεις  του Βορείου Πόλου  και κατά συνέπεια και τις αποκλίσεις του Πόλου, ενώ απο το 11.860 π.Χ είχαν προηγμένες γνώσεις και μελετούσαν τα φαινόμενα του Σύμπαντος.
Αλλά και ο διακεκρινένος αστρονόμος Κ. Χασάπης στην μελέτη των «Ορφικών Υμνων» όχι μόνον απώθησε και εξαπέστειλε την Ελληνική Προιστορία  εις το απώτατο παρελθόν αλλά και απέδειξε ότι οι Ελληνες είναι γηγενείς. Είναι ο ίδιος λαός που έζησε και προ του Κατακλυσμού του Ωγύγου και την καταβύθιση της Αιγηίδος και συνεχίζει να ζει αδιατάραχτος μέχρι σήμερον εις τον ίδιον χώρον στον οποίον υπάρχει και ευρίσκεται. Να σημειωθεί ότι μόνον οι Ελληνες έχουν καταγράψει τρεις(3) Κατακλυσμούς και όχι μόνον έναν , όπως οι άλλοι λαοί. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι  οι Ελληνες διατηρούν τα Αρχεία της παγκόσμιας Προιστορίας και Ιστορίας. Αυτά τα αποδεδειγμενα με αστρονομικές παρατηρήσεις  αδιάσειστα συμπεράσματα δημιουργούν την ανάγκη για γενικότερη αναθεώρηση της Προιστορίας ολοκλήρου της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου , οπότε αποδεικνύεται αβιάστως ότι το δογματικό και αστήρικτο «εξ ανατολών το φως» οι δήθεν πρώτοι Ανατολικοί Πολιτισμοί στον  κόσμο (ήτοι Αιγυπτίων, Βαβυλωνίων, Χεταίων, Φοινίκων, Κινέζων, Ινδών  κ. α) είναι πολλοί νεώτεροι πολιτισμοί που μεταλαμπαδεύθησαν απο τον πρώτο πολιτισμό στον κόσμο , τον Ελληνικό. Από προσωπικές επισκέψεις στην Ινδία-ακόμη και στην ενδοχώρα- διαπίστωσα ότι οι Ινδοί διαφύλαξαν τον αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό και ιδιαιτέρως την παράδοση , κάτι που εμείς λόγω: α/ των πολλαπλών υποδουλώσεων μας σε ξένους κατακτητές , β/ της μεταλλάξεως σε   μιά ξένη θρησκεία και της απομακρύνσεως απο τους Πατρώους Θεούς και γ/ του ευέλικτου του χαρακτήρος μας, που αρεσκόμεθα στην συνεχή αλλαγή,  λησμονήσαμε πολλά στοιχεία εκ της παραδόσεως μας, τα οποία διατηρούν ακόμη οι Ινδοί.

Τα Ταξίδια των Αιγαίων και Πελασγών

Οι Αιγαίοι είχαν εισχωρήσει  προς Ανατολάς ως τις Ινδίες και τον Ειρηνικό ωκεανό, εξ ού και οι παραδόσεις περί του Διονύσου που αναφέρονται στα Ορφικά και περί του Ηρακλέους, όταν εβάδιζε προς τον Καύκασον, κατά τον Αρριανόν δια να ελευθερώσει τον Προμηθέα, που αναφέρονται όμως και απο την Ινδική παράδοση στα περί Διονύσου, Ηρακλέους , Μέμνονος κ. α. Εξ άλλου και στην Ιαπωνία συναντάται  η φυλή των Αινού-Ιώνων . Αυτοί φέρουν  λευκό δέρμα, γαλανούς οφθαλμούς, τρώγουν ψάρια αντί της ορύζης των γηγενών , ντύνονται με χλαμύδες που φέρουν τον μαίανδρο και θεωρούν ότι κατάγονται απο τον θεό Ηλιο, απο τον οποίον κατάγεται κατά την  παράδοση και ο Ιάπων αυτοκράτωρ. Οι Αιγαίοι είχαν φθάσει , κατά τον  Ευήμερον και τον Λατίνον ποιητήν Εννιον, στον Ινδικό ωκεανόν, στην νήσον Παγχαίαν «Ιερά Αναγραφή» και μέχρι της Κίνας (περίπλους Μαρκιανού του Ηρακλειώτου) και στην Μεσοποταμίαν  οι Σουμέριοι που δεν ήσαν άλλοι απο τους πανάρχαιους Ετεοκρήτες, αλλά και στην Μηδείαν , την Περσίαν(οι Χετταίοι παλαιότερον που κι’ αυτοί ήσαν πανάρχαιοι Ετεορήτες και Τηρσινοί) και στον Καύκασον οι Πόντιοι. Σύμφωνα με τα ευρήματα ανασκαφών των πρώην Σοβιετικών επιστημόνων στον  Εύξεινο Πόντο και στην Κασπία Θάλασσα βρήκαν ότι η εγκατάσταση εκεί του Ελληνικού στοιχείου ανάγεται σε απώτερους προιστορικούς χρόνους (ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ). Οι παραδόσεις περί του Προμηθέως,  της Μήδειας , του Περσέα, των Αργοναυτών  του Φρείξου και της Ελλης κοκ συνηγορούν για την διείσδυση των Ελλήνων στις περιοχές αυτές σε πανάρχαιους προιστορικούς χρόνους. Αλλά και η γλυπτική και αρχιτεκτονική της τοξωτής πύλης των λεόντων των Χετταίων, οι θολωτοί τάφοι  κ.ο.κ μοιάζουν ακριβώς με εκείνους των Μυκηνών.  Εκεί όμως που οι Αιγαίοι έβαλαν ανεξίτηλη την σφραγίδα τους είναι στην Αίγυπτο, η οποία στην κυριολεξία σημαίνει «γη που κείται υπτίως στο Αιγαίου». Είναι τόσο στενά συνδεδεμένη η Αίγυπτος με τους Ελληνες ώστε είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την ιστορία της απο αυτήν του λαού του Αιγαίου..  Ετσι ορισμένοι αμαθείς, αλλά κι’ άλλοι κακόβουλοι   για τον λόγον αυτόν θεώρησαν την Αίγυπτο σαν δημιουργό του πολιτισμού και τους Αιγαίους ως αντιγραφείς τούτου, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετον. Τούτο το ομολόγησαν και  οι ιερείς της Σάιν στον Σόλωνα, αλλά και οι  αρχαίοι συγγραφείς(πλην του πλανημένου Ηροδότου που  άφησε αμφιβολίες για τα φοινικικά γράμματα), οι πόλεις, οι θεοί και  τα  αρχαιολογικά ευρήματα  ήσαν απο την Κρήτη. Ακόμη   είναι αξιοσημείωτον ότι ο πανίσχυρος κοσμοκράτωρ βασιλεύς της Κρήτης Μίνως απέστειλε τον γυιό του  Μην, ή Μένες, ή Μηνάς πρώτο βασιλιά της Αιγύπτου .

Ο Ορφεύς διέδωσε τον Πολιτισμό.

Σύμφωνα με τα «Αργοναυτικά» του Ορφέως (στίχοι 44 και 102, 104) ο Ορφεύς μεταβάς στην Αίγυπτον και  στην Λιβύην «εξελόγχευσε =εδίδαξε» τον ιερόν λόγον σε απροσδιόριστη εποχή. Οι ξένοι αμαθείς διαστρέφοντες την σημασίαν των Ελληνικών λέξεων προσπαθούν να δώσουν εντελώς διαφορτικό νόημα για να πλήξουν την Ελληνική Ιστορία και Προιστορίαν .
Οπως οι Ελληνες έκαναν διείσδυση και στην  Δύση, πέραν των στηλών του Ηρακλέους. Η καλύτερη προς τούτο μαρτυρία είναι οι Στήλες του Ηρακλέους(Γιβλαρτάρ) ο Ατλαντικός ωκεανός, ο μύθος περί της καταβυθίσεως της Ατλαντίδος, αλλά και τα πάμπολλα αρχαιοελληνικά τοπονύμια και ευρήματα (αμφορείς, επιγραφές , σύμβολα , γλώσσα, ρυθμός, παραδόσεις  κ. α) που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερού , όπως  έγραψε και ο Βραζιλιάνος καθηγητής Βιλάνοβιτς  στο βιβλίο του σχετικά με τις ομοιότητες του πολιτισμού των Ινκας του Περού με τον Ελληνικό πολιτισμό.

Οι Ελληνες στην Αμερική

Συνταρακτική είναι  και η έρευνα της   Αμερικανίδος  αρχαιολόγου Ενριέττα Μερτζ στο βιβλίο της «WINE DARK SEA» (Η Σκοτεινή Κρασάτη Θάλασσα, εκδ. Σικάγου 1965) Σ’ αυτό κατέγραψε με θαυμαστή ακρίβεια την πορεία του Οδυσσέως στον Ατλαντικό ωκεανόν και στην Αμερικανική ήπειρο. Επίσης βλέπε και το βιβλίον του Σαρλ Μπερλίτζ («ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ» σελ. 11-35 και 45-168) κλπ.
Λέγεται συχνά το ψευδές ότι τάχα  κατέβηκαν οι Ινδοευρωπαίοι απο τον Βορρά-τότε που δεν υπήρχαν πάγοι στον βόρειον και νότιον πόλον- και ήλθαν στην Ελλάδα και άλλα τινα. Ομως τότε που δεν υπήρχαν πάγοι στην Αρκτική και Ανταρκτική δεν είχαν ακόμη εμφανισθεί οι άνθρωποι, όπερ άτοπον.  Αναφορικά με τους νεώτερους Ινδοευρωπαίους-που ‘κατέβηκαν’ δήθεν στην Ελλάδα- ποτέ δεν μας είπαν: 1/ απο που ξεκίνησαν; 2/ Ποιά είναι  η κοιτίδα τους , 3/ ποιόν πολιτισμό    άφησαν στην κοιτίδα τους αλλά και καθ’ οδόν , πριν κατέλθουν στην Ελλάδα για  να δώσουν τα φώτα τους στους φωτισμένους Αιγαίους ναυτικούς και κοσμοκράτορες της Μεσογείου και όχι μόνον ;  Aυτό το ψεύδος δεν στέκει όχι μόνον επί τη βάσει της  επιστημονικής ερεύνης αλλά και στην κοινήν λογικήν, γι’ αυτό κατέπεσε.

Οι Κακούργοι  της Ιστορίας

Εχουν παρεισφρύσει στην ιστορία ορισμένες παραποιήσεις , είτε λόγω ημιμαθείας , ή λόγω κακής εκτιμήσεως των παλαιοτέρων γεγονότων και των πληροφοριών (Ομηρος, Ηρόδοτος, Διόδωρος, Κτησίας, Μανέθων, Βήρωσος κ.α) Ωστόσο έχουν γίνει και ορισμένες εκ προθέσεως διαστροφές και παραποιήσεις  ιστορικών  δεδομένων  κατά την Ρωμαικήν και Αλεξανδρινήν εποχήν (Φλάβιος Ιώσηπος «Λόγοι κατ Απίωνος», «Ιουδαική Αρχαιολογία») Φίλων ο Αλεξανδρεύς, Αριστόβουλος κ.α) Τέλος υπάρουν και ορισμένες επίμονες και έντεχνες παραποιήσεις, κακοποιήσεις, παραχαράξεις, αποκρύψεις ή εξ αγνοίας λανθασμένη μετάφραση των γλωσσολόγων, αρχαιολόγων, εθνολόγων  που βγάζουν μάτι(Μεγυέρ, Μοργκάν, Γκλότζ, Φαλμεράυερ, Γκόρντον, Βιλαμόβιτζ, Κούρτιους, Βαν Λόουν, Λίβινγκστον, Πάλμερ και τέλος η κακοήθης «Προιστορία και Αρχαί του Πολιτισμού»)  και  « Ο Αρχαίος Κόσμος 1200-500 π.Χ» της ΟΥΝΕΣΚΟ , και το ανθελληνικόν πολύτομον έργον του  W. DURANT «Παγκόσμιος Ιστορία του Πολιτισμού» που γέμουν ανακριβειών και ανοησιών) Ολα αυτά ασφαλώς δεν θα συνέβαιναν αν δεν κατέστρεφαν τα Ελληνικά συγγράμματα και ιδιαιτέρως αν δεν έκαιγαν το 1 εκατομμύριο περίπου τόμους της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας. Ωστόσο τους αποθρασύνει και η Ελληνική ανοχή και η αδιαφορία μας. Οι Ελληνες την φιλοπατρία την συνδέσαμε με το σουβλάκι και την ορθοδοξία ! Ομως τίποτα δεν  γίνεται   τυχαία , όπως νομίζουμε. Για όλα υπάρχει μιά σκοπιμότης.

 Οι Αγνωστες Γενοκτονίες του Ελληνισμού

 Η καταστροφή της αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, ο διωγμός και το ξερρίζωμα  του Ελληνικού Πνεύματος και το σπουδαιότερο-που ελάχιστοι Ελληνες το έχουν συνειδητοποιήσει -είναι οι  αλλεπάλληλες  Γενοκτονίες του Ελληνικού λαού που συνχίζονται ως σήμερον, είναι η πιό τεκμηριωμένη απόδειξη για την ύπαρξη συνωμοσίας που εξυφαίνεται  εδώ και  1700 χρόνια εναντίον μας . Ως τώρα υπνώτταμε υπό Μανδραγόρα . Ομως τον τελευταίο καιρό μέσα απο την επανάσταση που έφερε το Διαδίκτυο στην ζωή μας,  μπαίνουν οι «ψηφίδες του μωσαικού της συνωμοσίας» στις θέσεις τους και  έρχονται στο φως πληροροφορίες που συνηγορούν ότι η συνωμοσία  ξεκίνησε  απο την εποχή ακόμη των  Φιλισταίων αλλά και αργότερον. Οταν οι γνωστοί « άσπονδοι φίλοι» μας μπόρεσαν διά δόλου να ελέγξουν την Αυλή του Μεγάλου Βασιλέως της Περσίας   σχεδίασαν και πραγματοποίησαν δύο εκστρατείες  κατά της Ελλάδος που πήραν το όνομα Μηδικά. Οι ίδιοι «άσπονδοι φίλοι» υποδούλωσαν αργότερα την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και το Βυζάντιο και τότε τον μοναδικό λαό που  χτύπησαν –και συνεχίζουν να τον πλήττουν-ανελέητα ήτο ο Ελληνικός. Οι Ελληνες ακόμη και σήμερον ζούμε κάτω απο πολιτικοοικονομική  και ψυχοπνευματική δουλεία του εξ Ανατολής εξουσιαστικού και  πνευματικού δόγματος.

Η Εναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι φοινικιστές ψευτοδιανοούμενοι της φυλής της ερήμου-και δυστυχώς και ορισμένοι ημέτεροι δήθεν «προοδευτικοί»-  υποστηρίζουν ότι  η   Ελληνική Ιστορία άρχιζε απο το 876 π.Χ ή το 776π.Χ ημερομηνία ενάρξεως των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ οι Φοίνικες  και οι άλλοι λαοί της Ανατολής και της Μεσογείου ήσαν δήθεν αρχαιότεροι  των Ελλήνων, εις τους οποίους μάλιστα είχον διδάξει  την γραφήν και τις επιστήμες. Επίσης υποστηρίζουν  ότι οι Μακεδόνες και οι Θράκες δεν ήσαν πανάρχαοιοι  Ελληνες, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήτο Σλαύος και ότι η Ελληνική φυλή έχει προ πολλού αφανισθεί, αλλοιωθεί και εξαφανισθεί από τις εισβολές και απο την επιμιξίαν μετά των ξένων κατακτητών, που κατέβηκαν απο το Βορρά, απο την Ανατολή και απο τον Νότον σε διάφορες εποχές. Ομως υπήρξαν και  οι σοβαροί μελετητές που εναντιώθησαν στην συγχορδία των φοινικιστών όπως οι Τσέλερ, Λάσκυ, Γκαίτε,  Σίλλερ, Σέλεϋ , Λόρδος Βύρων, Φάλκε, Νίτσε Μ. Χάιντερμπέργκερ και άλλοι , των οποίων όμως οι φωνές κατεπνίγοντο απο τους φωνασκούντες, όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερον.

Η Ελλάς χάρισε την Συμμαχική Ν ίκη

Οσον αφορά τις ασύστατες θεωρίες περί της αφανίσεως της Ελληνικής φυλής(θεωρίες Φαλμεράυερ), Ο Ελληνισμός  έδωσε την ελληνοπρεπή απάντηση με  την Εποποιεία του 1940-45, αλλά και με την τέλεση της μοναδικής στα χρονικά 1ης Ολυμπιάδος του 1896 και της  28ης  Ολυμπιάδος των Αθηνών το 2004, που  ήλθαν να τους διαψεύσουν . Και στις τρείς αυτές εκδηλώσεις έδειξαν ότι το υπέρτατον αγαθόν στον  άνθρωπο είναι το ιδεώδες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και του Εύ Αγωνίζεσθαι. Αυτό ανέκαθεν ήτο το γνώρισμα της Ελληνικής Φυλής. Οι Ελληνες μαχόμενοι μόνοι και αβοήθητοι , εναντίον δύο συδερόφρακτων αντιπάλων(Γερμανικός Ναζισμός-Ιταλικός Φασισμός) , όπως οι Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες και οι Αθηναίοι στον Μαραθώνα , αδιαφορώντας για την ζωή τους κατετρόπωσαν τους εχθρούς των στα Βορειοηπερωτικά βουνά, στα Οχυρά της Μακεδονίας και στην Κρήτη και  καθυστέρησαν τον Αξονα επί 2 και πλέον μήνες. Ο χρόνος αυτός ήτο  καθοριστικός για τις Δυνάμεις του Αξονος,  διότι καθυστέρησαν  την Επιχείρηση Βαρβαρόσα εναντίον της Σοβιετικής Ενώσεως με αποτέλεσμα να  τους πιάσει  ο Ρωσσικός χειμώνας πριν καταλάβουν την Μόσχα . Τότε η Ελλάδα αιφνιδίασε και  εδίδαξε για μιά ακόμη φορά τον κοσμο και διέψευσε τους ψευδολόγους, ότι το ευγενέστερον  και ωραιότερον πράγμα είναι το ιδεώδες της Ελευθερίας. Τους δίδαξε για μιά φορά ακόμη ότι μιά λέξη που δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό στον κόσμο, το Ελληνικό φιλότιμο ,   είναι εκείνο που   αφυπνιζει την εθνική του συνείδηση , την ακατανίκητη,     τιτανική και φοβερά εκείνη δύναμη που τον παρορμά σε απίστευτες εκδηλώσεις κατά το διάστημα των χιλιετηρίδων της ζωής του πανάρχαιου έθνους μας . Ο κώδικας αυτός  είναι  μέσα   στο Ελληνικό Πνεύμα , το οποίον είναι αδάμαστον, αδιάφθορον και αθάνατον και δια τους λόγους αυτούς –όπως η Ελευθερία –ούτε συλλαμβάνεται, ούτε φυλακίζεται , ούτε υποκύπτει ούτε αποθνήσκει!!
Και απόδειξη τούτου είναι ότι όλοι οι αρχαίοι λαοί που δημιούγρησαν κάποιον πολιτισμό ανεδείχθησαν και εκυριάρχησαν κατά ορισμένες περιόδους(Ασσύριοι, Βαβυλώνιοι, Σουμέριοι, Αιγύπτιοι,  Χετταίοι, Πέρσες) και αργότερον έσβησαν και δεν απησχόλησαν ξανά τον κόσμο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μετέπειτα αυτοκρατορίες(Βυζαντινή, Ρωμαική, Οθωμανική, Βρετανική , Αυστροουγγρική, Ιαπωνική, Σοβιετική αυτοκρατορία κ.α και τώρα η PAX AMERICANA) Ολες εξηφανίσθησαν ή βρίσκονται στην φάση της παρακμής-όπως η Αμερικανική Δημοκρατία όταν μεταβλήθηκε σε αυτοκρατορία- και το μόνο που άφησαν στον κόσμο ήσαν οι εμφύλιοι πόλεμοι, η αποικιοκρατία, η βία, η εκμετάλλευση και τέλος  η παρακμή. Το προνόμιο του Πολιτισμού ανήκει αποκλειστικά στο Ελληνικό Πνεύμα και απόδειξη τούτου είναι η επανάληψη δημιουργίας και επαναδημιουργίας 5 εν συνόλω μεγάλων Πολιτισμών (Προκατακλυσμιαίου, Κυκλαδικού-Αγαίου, Μινωικού, Μυκηναικού, Κλασσικού, Αλεξανδρινού, Βυζαντινού και τέλος της Αναγεννήσεως της Ευρώπης από τον Μεσαίωνα)
Ο νόμος της φθοράς είναι ανίσχυρος να κατισχύσει πάνω στο αθάνατον Ελληνικό Πνεύμα και να πάλι που η ανθρωπότης και πάλι το επιζητά για να την βγάλει στον 21ον Αιώνα της Γνώσης και του Πολιτισμού.
Το Ελληνικό Πνεύμα, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Επιστήμης και Τεχνολογίας, του Μέτρου και της Οικολογίας, του σεβασμού στην Αξιοπρέπεια του Ατόμου, της Δικαιοσύνης κ.ο.κ, επικαλείται έντρομη η ανθρωπότης  να την βγάλει απο τα σημερινά αδιέξοδα. Και ακούγονται και πάλιν οι κραυγές στην Ανατολή και στην Δύση «Πίσω στον Πλάτωνα»
Δεν είναι τυχαίοι οι μύθοι που παριστάνουν τον Ανταίο που πέφτει και ξανασηκώνεται. Οι βάρβαροι εχθροί της Ελλάδος δεν αντελήφθησαν ότι είναι μάταιη η προσπάθεια τους να πλήξουν την κοιτίδα του απαράμιλλου και υπέρτατου Πολιτισμού, που εξημέρωσε τον κοσμο και κάνει και αυτούς που την αντιμάχονται να ζουν καλύτερα και να απολαμβάνουν των ελευθεριών τους. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι η ανθρωπότητα σήμερον αηδιασμένη απο όλα τα πολιτικά συστήματα όλων των χρεωκοπιμένων «ισμών» και των δήθεν «προοδευτικών » ιδεολογιών, των εμπνευσμένων και χαρισματικών ηγετών, των θεοκρατικών δογματισμών και των πλουτοκρατικών  υπερβολών,  ζητάει περισσότερη διαφάνεια  πεισσότερη  Δημοκρατία, περισσότερα Ανθρώπινα Διακαιώματα, περισσότερη Δικαιοσύνη, Συνένωση των Λαών  και διαρκή Ειρήνη με το σταμάτημα των πολέμων , το εξοπλισμών  και την κατάργηση των Πυρηνικών.
Και ενώ όλοι θεωρούν ότι ο Ελληνισμός έχει ‘ξοφλήσει’ την ίδια στιγμή ξαναγεννάται απο την τέφρα του το Ελληνικό Πνεύμα και ο θεματοφύλακας του,ο απανταχού της Γης Οικουμενικός Ελληνισμός-και ιδιαιτέρως εκείνος των ΗΠΑ, του Καναδά και της Αυστραλίας-  να αντιμάχεται το γνωστό «θηρίο» σε μιά μάχη τώρα άνιση , αλλά  νομοτελειακά χαμένη απο τις δυνάμεις του σκότους και της παρακμής . Το Πνεύμα θα κατισχύσει των Υλικών Δυνάμεων όσο μεγάλες κι’ αν φαίνονται αυτές. Ο βίο τους   κοντένει διότι  προδιαγράφεται ζοφερή η προσαρμογή τους στην εποχή  του «Πολιτισμού της Γνώσεως». Η οριστική τους εξαφάνιση είναι ζήτημα χρόνου  και θα επέλθει  όπως ακριβώς επήλθε η εξαφάνιση των κολοσσιαίων δεινοσαύρων του απωτάτου παρελθόντος. Οι μύθοι των Ελλήνων για την Λερναία Υδρα με τις 12 κεφαλές, τον Φοίνικα που αναγεννάται απο την τέφρα του  και τους 12 Αθλους του Ηρακλέους, τις Κενταυρομαχίες και Τιτανομαχίες έχουν βγει απο την προαιώνια πραγματικότητα της ζωής αυτού του προνομιούχου και πανάρχαιου –και γι’ αυτό μισητού από τους βαρβαρικούς – Ελληνικού Εθνους. Διότι αυτό το Εθνος άνθεξε στο διάβα της Ιστορίας του καταδρομές, κατοχές, διώξεις, Γενοκτονίες, καταστροφές των ιερών και οσίων του αλλά μπόρεσε και καταβρόχθησε τους κατακτητές, εξουδετέρωσε το δηλητήριο των κακόβουλων εχθρών του , έκανε δικούς του τους ξένους θεούς πριν τους αποβάλει τώρα σαν ξένα καρκινώματα και πάντα στέκει ο μόνιμος θεματοφύλακας των διαχρονικών και  πανανθρώπινων  Ιδεωδών και Αξιών.
Ολες οι γνώσεις του ανθρώπου που έχουν σχέση με την Φυσικήν , την Αστρονομίαν, αλλά και την Βιολογίαν, την Λογικήν , την Ηθικήν, την Θρησκειολογίαν και την Κοινωνιολογίαν, προήλθον απο τους Ελληνες και ήσαν γνωστές στους πανάρχαιους Ορφικούς Αρχαιοέλληνες ή Προσέλληνες(προ της εμφανίσεως της Σελήνης)
Προ των Αρχαιοελλήνων  καμία ένδειξη , κανένα στοιχείον εξ όσων αποδεικνύεται εκ των αρχαίων κειμένων , αλλά και εκ των νεωτέρων μελετών και αρχαιολογικών ερευνών , δεν υπάρχει. Ορφικών , Πελασγών και Κυκλαδιτών Αιγαίων ακόμη και προ της καταβυθίσεως της Αιγηίδος. Οπως είχε γράψει ο Αισχύλος «ήσαν τα αποφάγια του Ομήρου»  χωρίς κι’ αυτός να υποψιάζεται ότι τις γνώσεις των παλαιοτέρων αντλούσαν, ότι δηλαδή ο Ομηρος και ο Ησίοδος και οι Προσωκρατικοί , αλλά και ο Πλάτων  και ο Αριστοτέλης εν μέρει , κατά την ομολογίαν του επίσης[«Μεταφυσικά»1, 983, β και «Πολιτικά» Α,Β,Γ,Ε ] ότι όλοι οι αρχαίοι σοφοί είχαν δειπνήσει ευωχηθεί στο τραπέζει των  Ορφικών  και του Προκατακλυσμιαίου λαού του Αιγηίδος.
 Αυτήν την Ανθρωπιστική Παιδεία και πρώτιστα την Λογική και Ηθική θέλουν να κατεδαφίσουν οι σύγχρονοι «παγκοσμιοποιητές»  για να περάσουν πάνω στον «μαζοπολτό » της Νέας Τάξεως την παγκόσμια κυριαρχία τους, δηλαδή την πιό στυγνή Δικτατορία που νώρισε ο κόσμος.
Οπως αναφέρει ο σπουδαίος Ελληνιστής Θωμάς Τέϋλορ στο βιβλιο του “THE MYSTICAL HYMNUS OF ORPHEUS ” ότι «η Ελληνική Θεολογία  προήλθεν απο τους Ορφικούς και ότι τόσον ο Πυθαγόρας , όσον και ο Πλάτων, εδανείσθησαν απο τους Ορφικούς πολλάς απο τας θεωρίας των, όπως είναι φανερόν απο την σύγκρισιν των κειμενων των αρχαίων Ελλήνων σοφών με τα κείμενα των Ορφικών»
Ο Εγελος έχει γράψει για τον   Ελληνισμό :«Το Ελληνικό Εθνος είναι το έαρ και η αιωνία νεότης της ανθρωπότητος, διοτι εκείθεν εξεπήγασεν και ο ανθρωπισμός και ο πανανθρώπινος πόνος διά τους δυστυχούντας και δυναστευομένους ανθρώπους»[«Αληθινή Προιστορία»-Ανέκδοτα Αποσπάσματα παρα 7, 11, 8 ]
Αλλά και μερικοί παλαιότεροι εκδότες των  Ορφικών , οι οποίοι ουδόλως αντελήφθησαν  την βαθυτέραν έννοιαν  και τους άπειρους συμβολισμούς των Ορφικών, που προδίδουν γνώσεις και αστρονομικές και άλλες παρατηρήσεις που ανάγονται σε πανάρχαιες εποχές. Οπως δε προαναφέραμε ο διακεκριμένος αστρονόμος Κ. Χασάπης απέδειξε ότι τα κείμενα τους παρέχουν αποδείξεις και πληροφορίες που για πρώτη φορά έρχονται στο φως. Εξ αυτών αποδεικνύεται ότι οι Ορφικοί ή οι Αρχαιοέλληνες είναι πανάρχαιοι κάτοικοι της χώρας αυτής και πρώτοι ησχολήθησαν με την έρευναν και την εξήγησιν των Φυσικών  φαινομένων και έφθασαν σε απίστευτες παρατηρήσεις που φθάνουν 10.000 π. Χ . Ο Κ. Χασάπης αποκαλύπτει και εκμηδενίζει τους άθλιους και κακοήθεις  διστρεβλωτές της Ελληνικής Προιστορίας απο τους αδίστακτους και καταχθόνιους ραδιούργους και συνωμότες της ανθρωπότητος και της
Ιστορικης αλήθειας. Τον Κ. Χασάπην έρχονται άλλοι επιστήμονες να συμπληρώσουν με νεώτερες έρευνες και να αποδείξουν ότι οι Ελληνες ζούσαν σ’ αυτόν εδώ τον χώρο που ονομάζεται Ελλάς  και Ανατολική λεκάνη της Μεσογείου  προ 200.000 και 800.000 ακομη ετών. Στο βιβλίο ‘ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ’ του Ιωάννου Πασσά και στο «Εγκλημα της Επιστήμης » Προσάρτημα Β! παρουσιάζεται η φανερή και αφανής δράση των Εβραίων Σιωνιστών κατά της Ελληνικής Φυλής και του Ελληνικού Εθνους, ακομη και σήμερον, εκπορευόμενον απο όλα τα κέντρα εξουσίας που ελέγχει η διεθνής εξουσία και μεταδιδόμενο απο ΄τα κυριότερα ΜΜΕ , τα ελεγχόμενα απο Εβραίους Σιωνιστές . Το κυριότερο ιδεολογικό τους όπλο είναι η Μονοθεία, την οποίαν εξάπλωσαν ανά τον κόσμο με τις τρεις Εβραιογενείς εξουσιαστικές και δογματικές κοσμοπολιτικές θρσκείες(Ιουδαισμό, Χριστιανισμό, Ισλαμισμό)
Εν συμπεράσματι με την μελέτη των Ορφικών και των άλλων κειμένων της Ελληνικής Γραμματίας –και όχι μόνον-αλλά και τις νέες αρχαιολογικές έρευνες ανατρέπονται πλήρως οι δογματικές θέσεις του διεθνούς κατεστημένου αναφορικά με την Ιστορία και Προιστορία, την καταγωγή του ανθρωπότητος και της Ελληνικής φυλής και το σημαντικώτερον , για την προέλευση του ανθρώπου και του πολιτισμού. Να σημειωθεί μέχρι σήμερον διδάσκουν τους ανθρώπους σε όλες τις χώρες του κόσμου με ασύστατες ψευδολογίες και με αφθονία μύθων και παραμυθιών  οι διάφοροι μυθογράφοι, μυθοπλάστες, κοινοί ψεύτες και πνευματικοί απατεώνες τα πιά απίθανα και παράλογα πράγματα για την Ελληνιή Ιστορία και Προιστορία, χωρίς να ενδιαφέρονται για την επιστημονική και ιστορική αλήθεια. Ακρογωνιαίος λίθος και σημείο αφετηρίας όλων είναι η Βίβλος , το ψυχοφθόρο και εγκληματικό τούτο βιβλίο που εκθειάζει τον «εκλεκτό λαό του θεού»  αλλά  στάζει μίσος κατά των λοιπών λαών του κόσμου και ιδιαίτερα κατά του Ελληνισμού.  Και ο λόγος που δεν μπορεί να κάνουν μιά γενική ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ  και ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ της Προιστορίας , εμπόδιο  στέκει η Βίβλος η οποία υποστηρίζει την αντιεπιστημονική και ψευδή θέση ότι ο κόσμος εδημιουγρήθη το 4004π.Χ και επομένως κάθε επιστημονική μαρτυρία περί της υπάρξεως ζωής προ της ημερομηνίας αυτής ήτο αίρεση ειδωλολατρική που αναφέρεται στα Ελληνικά κείμενα. 

Η Θρησκευτική Εξουσία

Επί σειρά χιλιετιών, η θρησκευτική εξουσία αναπαράγει τους σωτηριακούς μύθους των θεών του παρελθόντος. Η επανεκτίμηση του ιστορικού ρόλου των γιγάντιων διαχρονικών «όντων» , που ονομάζουμε θρησκείες , είναι σήμερα μιά διαπιστωμένη επείγουσα αναγκαιότητα, διότι μόνον έτσι θα βγει η ανθρωπότης οριστικά απο τον σκοτεινό Μεσαίωνα και θα ατενήσει το Φως της μεγαλειώδους «Εποχής της Γνώσεως»  που αναμένει το ανθρώπινο γένος. Δυστυχώς , η πνευματική εξάρτηση των λαών και πολλαπλοί δεσμοί αίματος και συμφερόντων, που εδώ και αιώνες σφυρηλατήθησαν απο τα θεοκρατικά ιερατεία, στέκουν εμπόδιο στην ελεύθερη κριτική των θρησκειών και στην αναθεώρηση της δογματικής σκέψεως. Η Βίβλος , οι ήρωες της και τα θαύματα αναντίρρητα κατέχουν μιά δεσοπόζουσα θέση στο παγκόσμιο θεολογικό γίγνεσθαι, διότι οι διάσημες θεοουργίες αποτελούν το γενετικό υλικό , τριών σημαντικών θρησκειών που αγκαλιάζουν  μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Γης. Ολα άρχισαν απο την μικρή βιβλική θεολογία του Ιουδαισμού που αρχικά αφορούσε μιά μικρή αποικία Χαλδαίων της Παλαιστίνης. Ομως πριν απο δύο περίπου χιλιετίες με μιά ανεξήγητη μέχρι σήμερον έκρηξη ιαματικών θαυμάτων, μετεξελίχθη σ’ αυτό που σήμερα ονομάζουμε Χριστιανισμό, που κατάφερε να εξοβελίσει τους Πατρώους Ολύμπιους Θεούς ακόμη και στην κοιτίδα τους και να ξαπλωθεί στην Ευρωπαική Ηπειρο.[«Το Θέατρο της Σωτηρίας» του Μιχάλη Καλόπουλου]
Σήμερα λιπόν που υπάρχουν τόσες καταστρεπτικές δυνάμεις στον κόσμο που αν δεν τις ελέγξει αποτελεσματικά μπορεί να εξαφανίσουν κάθε μορφή στον πλανήτη , είναι ανάγκη να ελεχθούν και να απομυθοποιηθούν και οι θρησκευτικές δοξασίες οι οποίες  δημιουργούν έξαψη και φανατισμό στον κόσμο. Οι δυνάμεις αυτές  κρατούν  σε   « ομηρία» το ακμαιότερο υλικό και πνευματικό κεφάλαιο της ανθρωπότητος και αποπροσανατολίζουν και αποδιοργανώνουν τις μοναδικές ίσως δυνάμεις αποτροπής μιάς επικείμενης πλανητικής καταστροφής(Πυρηνικής, Οικολογικής, Τεχνολογικής)
Υπάρχουν βέβαια πολλοί που θα ενοχληθούν από την ολομέτωπη αυτή προσέγγιση και κριτική της Βίβλου και του θεού Γιαχβέ, αλλά αυτή η αμφισβήτηση πληρώθηκε με ποταμούς αίματος και είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση του Ανθρώπου. Πρώτοι οι Ελληνες αμφισβήτησαν τους θεούς τους  και αυτό ήτο το σωτήριον σάλπισμα του ζήδωρου και σωτήριου Ελληνικού Πνεύματος. Εκτοτε όλες οι Αβραμικές θεολογίες δεν συγχώρησαν το «βέβηλο»  Ελληνικό Πνεύμα που έβαλε τον  Λόγο και την Φύση πάνω απο τους κατασκευασμένους απο τους πρωτόγονους  θεολογικές δοξασίες.. Ολες οι Θρησκείες είναι ανθρώπινα δημιουργήματα και επομένως πρέπει να αναθεωρούνται και να προσαρμόζονται  προς την εποχή τους.
Τυφλωμένοι απο το μίσος και την εμπάθεια κατά των Ελλήνων οι αδίστακτοι αυτοί πολέμιοι της Ελληνικής φυλής   κατέστρεψαν  με μανία τις Ελληνικές βιβλιοθήκες , τα έργα τέχνης, τους  ναούς και τα ιερά , τα αμφιθέατρα, τις φιλοσοφικές στοές και ακαδημίες κ.α . Και ουδόλως εσκέφθησαν οι ανόητοι ότι θα ήρχετο κάποια ημέρα που θα αναπηδούσε εκ της Γης  και εκ των κειμένων η αλήθεια , την οποίαν είχαν αποπειραθεί να πνίξουν σε ένα τέλειο πολιτιστικό έγκλημα να τους διαψεύσει για μιά ακόμη φορά, όπως τους διαψεύδει συνεχώς η Ιστορία με τα εγκλήματα που διαπράττουν σε βάρος της ανθρωπότητος με την σφαγή των Ινδιάνων της Αμερικής και Αυστραλίας, με την πώληση ως δούλων των Μαύρων της Αφρικής, με τα εγκήματα των Σταυροφόρων στην Μέση Ανατολή, με τις Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων, και πρόσφατα με τους Α και Β! Π. Π , του Ψυχρού Πολέμου και   των εκατοντάδων περιφερειακών πολέμων , ως τον τελευταίο πόλεμο στο Ιράκ  Δυστυχώς ακόμη και σήμερον υπάρχουν Κύριλοι που θανατώνουν με φρικτό τρόπο Υπατίες , υπάρχουν Θεοδόσιοι που  φυλακίζουν το αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα με τον δογματισμό τους , υπάρχουν Ιουστινιανοί και Διοκλητιανοί που κατεδαφίζουν την φιλοσοφία και την ανεξιθρησκεία , υπάρχουν εξουσιαστές που οδηγούν τον κόσμο προς χάριν του κέρδους στα πολεμικά σφαγεία.
 Βέβαια σήμερον λόγω των  γεωπολιτκών συνθηκών μετά την δημιουργία του κράτους  του Ισραήλ, έχει επέλθει εσωτερική  διαμάχη  μεταξύ των   Αβραμικών  Ιουδαιοχριστιανικών θρησκειών(Ιουδαισμού-Χριστιανισμού) απο την μιά μεριά   κατά της επίσης Αβραμικής  Ισλαμικής θρησκείας, από την άλλη. Η  διαμάχη αυτή  θα καταλήξει, όπως δείχνουν τα πράγματα, σε  Σύγκρουση Πολιτισμών και σε Θρησκευτικό Πόλεμο
Δυστυχώς οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού συνεπικουρούνται απο ορισμένους «Ελληνες» την καταγωγή αλλά σφόδρα ανθέλληνες που είναι βαθειά διαβρωμένοι απο τον ευδαιμονισμό, την ευζωίαν  και απο την εχθρική προπαγάνδα.

Ο Αέναος Πόλεμος Υλης και Πνεύματος

Γιατί όμως εφ’ όσον ο Ελληνισμός τόσο πολύ τους ευεργέτησε αυτοί εναντιώνονται προς τον Ελληνισμό και μάλιστα εξέχοντες διανοούμενοι οι οποίοι παρεδέχθησαν και διεκήρυξαν ότι η ανθρωπότης ωφείλει τον εκπολιτισμό της στην συμβολή των αρχαίων Ελλήνων;
Για να μην μακρυγορήσουμε και επαναλάβουμε θεωρίες θα περιορισθούμε να πούμε ότι το φαινόμενον τούτο εντάσσεται στην αιώνια  πάλη μεταξύ  της Υλης και του Πνεύματος, της οπισθοδρομικότητος και της προόδου και γενικά της πάλης του ιδεώδους της Ελευθερίας προς την βία ,τον δογματισμό και τον δεσποτισμό.

Το Υπέρτατο Χρέος των Ανθρώπων

Οταν οι Ελληνες πρώτοι στοχάσθηκαν τόσα πολλά ευεργετικά πράγματα για τις κοινωνίες και εξημέρωσαν ακόμη και τα άγρια ζώα ακόμη , όμως δεν  φρόντισαν  να εξημερώσουν το ανθρώπινο γένος και να το κάνουν να  σκέπτεται και να ενεργεί σύμφωνα   με   τους κανόνες της Λογικής και του Ανθρωπισμού, αλλά αφήκαν αυτούς άρπαγες, απειθείς, ταραχοποιούς, υβριστές ,  κλέπτες και κακούργους προς αλλήλους προς βλάβην και ζημίαν του κοινωνικού βίου. Ετσι οι βάρβαροι   γίνονται ολονέν και αγριώτεροι και σκληρότεροι ακόμη και αυτών των θηρίων προς τους ομοφύλους των , προς τους ομογενείς των, αλλά και προς τους αλλοφύλους. Εκείνο που λείπει απο τον Ανθρωπο δεν είναι η Υλη αλλά η Παιδεία και ο Πολιτισμός. Η Υλη και η εν δυνάμει Ενέργεια(ηλιακή) είναι άφθονες στην φύση και επαρκούν για να ζήσει ευτυχισμένο το ανθρώπινο γένος , αρκεί να  αλλάξει τρόπο σκέψεως και δράσεως ο Ανθρωπος και να  κάνει  δικαιοτέρα την κατανομή τους . Ο Προμηθέας συνεχώς μας καλεί να τον ελευθερώσουμε για να μας δώσει το Φως του Ηλίου. Πρέπει κάποτε να επανέλθουμε στις ρίζες μας και ν’ αποβάλουμε το βάρβαρον , το τρχύ, ανοίκιον, δυσειδές και άγριον ένδυμα και να ενδυθούμε και πάλιν με το ήμερον, το σεμνόν, το αγωνιστικόν, το περικαλές, οικείον και λαμπρόν πατρώον περίβλημα. Και αυτό θα γίνει με την καλλιέργεια της Γλώσσης, της Φιλοσοφίας, των Μαθηματικών, της Μουσικής, της Τέχνης και του Αθλητισμού. Να σταματήσουμε την Ασιατική αμάθειαν , το ψεύδος, την αγριότητα, την ωμότηα, την αναξιοκρατίαν, την μισανθρωπίαν, το αιμοβόρον ήθος , την δουλείαν και την «ιδιοτείαν»(το ακοινώνητον ήθος). Ας μιμηθούμε τον Δία που το πρώτον του μέλημα όταν έγινε μονάρχης ήτο να διατάξει την ισότιμον και δημοκρατικήν πολιτείαν , την εξολόθρευση των ληστών και των κακούργων, την εξημέρωση των ανθρώπων στις πόλεις(πολισμόν), γι’αυτό ετιμήθη ως θεός. Οθεν ο βαρύτερος γενόμενος της ισότητος , ενομίζετο τύραννος ,  και ο ισχυρότερος μισητός.  Σήμερον δε έχουν πληθύνει και οι τύραννοι και οι ισχυροί και κακούργοι ανά τον κόσμο και στην πατρίδα μας. Καμία δύναμη εξαναγκασμού και  δεσποτισμού δεν δύναται να αναγκάσει τον  Ελληνα να  κατρορθώσει κάτι , αλλά μόνον οικεία και κοινή  θέλησις και προαίρεσις. Παρόμοια κατορθώματα έκαναν και οι άλλοι Πατρώοι μας Θεοί και ήσαν το υπόδειγμα των Ελλήνων. Η βία  και άνομος ανάγκη προξενεί απείθεια , ανυπακοή ,  φόνους, αναρχία, πολυαρχία, αταξία   και χάος στην κοινωνία. Αυτό ήτο και το νόημα της θυσίας του Σωκράτους που προτίμησε να πεθάνει παρά να παραβεί τους Αθηναικούς νόμους. Είναι καιρός οι Ελληνες να ωριμάσουμε και να αποκτήσουμε Αυτογνωσίαν και να θέσουμε ως όραμα την μεγαλουργία της πατρίδος μας. Οταν οι προύχοντες και οι διοικούντες το Γένος καταχρώνται την ιεράν θέληση του Γένους , δι’ ιδίαν ματαιοδοξίαν , ή για να καλύψουν την μανία και το πάθος του πλουτισμού, αυτό προξενεί αναταραχή, επαναστατικές ανατροπές και απαγοήτευση και παρακμή στην κοινωνία. Ας μιμηθούν τους Εθνικούς μας Ευεργέτες που ελάμπρυναν με τις ευεργεσίες τους την πατρίδα αντί να αποθησαυρίζουν τον πλούτο . 

Οι Επαγγελματίες Πολιτικοί Θάπτουν την Ελλάδα

Ας ελπίσουμε ότι αυτοί είναι οι τελευταίοι επαγγελματίες πολιτικοί  και ότι αύριον θα ευρεθούν υπεύθυνοι πολιτικοί. Οτι αυτοί θα είναι  κατηρτισμένοι πνευματικά ηγέτες , ευπατρίδες και αληθινοί πατριώτες , που δεν θα εκβιάζονται , δεν θα εξαγοράζονται, δεν θα διαπλέκονται , δεν θα συναλλάσσωνται με τον εχθρόν , δεν θα υποχωρούν συνεχώς. Οτι κάποτε     θα αξιοποιήσουν και θα προβάλλουν διεθνώς αυτά τα αθάνατα , χρησιμότατα και κυριολεκτιώς εθνικά κείμενα που γράφονται από πλείστους συγγραφείς-αφιλοκερδώς οι πιό πολλοί- προς μεγίστην εξυπηρέτησιν και ωφέλεια και των ξένων , οι οποίοι επιτέλους θα ησυχάσουν  και θα παύσουν στο μέλλον να αγωνιζονται και να προσοπαθούν να διαστρέψουν  την Ελληνική , αλλά και την Παγκόσμια Προιστορία και Ιστορίαν. Οτι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα σταματήσουν τους διωγμούς και τις Γενοκτονίες  κατά του ένδοξου και γεναιόδωρου Εθνους μας. Η Πολιτεία πρέπει να σκύψει με σεβασμό στον Πολιτισμό μας και να τον εντάξει σε όλες τις βαθμίδες της Παιδείας μας ώστε τα Ελληνόπουλα να συνειδητοποιήσουν  την υπεροχή και την αξία της φυλής των Ελλήνων , η οποία όπως είναι φανερόν ατύχησε κατά την νεωτέραν περίοδον, αφού έχει όχι μόνον αδιάφορους αλλά και αμαθείς ή και άτολμους , ή και παραπλανηθέντες έστω , αλλά εμφανώς και ενθέρμως εργαζομένους  υπέρ των απόψεων των ξένων, ακόμη και όταν τους ενημερώνεις περί τούτου, όπως συμβαίνει με τους φοινικιστές, τους παρασυρθέντες απο τις ιουδαιοχριστιανικές αιρέσεις κ.ο.κ Ολοι οι Ελληνες είτε στο σχολείο είτε κατά μόνας θα πρέπει να μελετήσει την απαρχή και την αφετηρία του Ελληνικού Πνεύματος ώστε να είναι σε θέση να αντικρουει σε δημόσιες ή ιδιωτικές συζητήσεις τους προπαγανδιστές και να ενημερώνει τους αμαθ είς Ελληνες  και ξένους πάνω στην ιστορία μας. Διότι αν συνεχισθεί και στο μέλλον η «συνωμοσία της σιωπής» που επέδειξαν όλοι σχεδόν οι πολιτικοί μας και ορισμένοι «πνευμακοί  μας ηγέτες »  τότε η κατάσταση αυτή θα πρέπει να χαρακτηρισθεί ΠΡΟΔΟΣΙΑ και αυτοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Εθνους και του Λαού.

ΤΕΛΟΣ