AMPHIKTYONBOOKS

TRANSLATION IN MANY LANGUAGES

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΔ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑPosted: 07 Feb 2017 02:23 PM PST

Περιγραφή: https://1.bp.blogspot.com/-fIOUAU3QzjY/WJnWsH8s8wI/AAAAAAAAn8I/hu0afFG3JTs8FiyqOsJazctM-_gqPXPZwCLcB/s400/2017-02-07_161542.png


"Με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές" είχε κατά την κυβερνητική ανακοίνωση ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο παρίσι που αποκαλύφθηκε με αφορμή την ερώτηση του Αδ. Γεωργιάδη.

Το όνομα Rothschild επανέρχεται έτσι στην επικαιρότητα...

Το Μάρτιο του 1815 ο Ναπολέων εξόπλισε ένα στράτευμα, το οποίο ο Δούκας του Ουέλινγκτον (με την χρηματοδότηση του Ρόσιλντ) νίκησε τρεις μήνες αργότερα στο Βατερλό.
Στο Λονδίνο ο Νάθαν Ρότσιλντ σχεδίαζε πως θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία ώστε να αποκτήσει τον έλεγχο της Βρετανικής χρηματιστηριακής αγοράς. Ο Ρότσιλντ τοποθέτησε ένα έμπιστο πράκτορα, που ονομαζόταν Ρόθγουορθ, στην Βόρεια πλευρά του πεδίου της μάχης, κοντά στην θάλασσα της Μάγχης. Αφού οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ο Ρόθγουρθ αναχώρησε για την Αγγλία. Μετέφερε τα νέα στον Νάθαν Ρότσιλντ 24 ώρες πριν από τον αγγελιοφόρο του Ουέλινγκτον.
Ο Ρότσιλντ κατευθύνθηκε βιαστικά στο χρηματιστήριο και πήρε τη συνηθισμένη θέση του μπροστά από την αρχαία κολώνα. Όλα τα μάτια βρίσκονταν, επάνω του. Όλοί γνώριζαν το θρυλικό δίκτυο επικοινωνιών των Ρότσιλντ. Αν ο Ουέλινγκτον είχε ηττηθεί και ο Ναπολέων ήταν ξανά ο απόλυτος κυρίαρχος της Ευρώπης η οικονομική κατάσταση της Βρετανίας θα είχε “μαύρα χάλια”. Ο Ρότσιλντ φαινόταν μελαγχολικός. Στεκόταν ακίνητος και κατσούφης. Τότε αναπάντεχα άρχισε να πουλάει. Κάποιοι νευρικοί επενδυτές είδαν ότι ο Ρότσιλντ πουλούσε και πίστεψαν ότι αυτό μπορούσε να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ο Ναπολέων έπρεπε να ήταν ο νικητής και ο Ουέλινγκτον να είχε ηττηθεί. Η χρηματαγορά κατρακύλησε. Σύντομα όλοι πουλούσαν τα ομόλογα της Βρετανικής κυβέρνησης και όποιες άλλες μετοχές είχαν. Φυσικά οι τιμές έπεσαν κατακόρυφα και τότε ο Ρότσιλντ και οι οικονομικοί του σύμμαχοι άρχισαν να αγοράζουν μυστικά μέσω αντιπροσώπων.
Εκατό χρόνια αργότερα οι Τάϊμς της Νέας Υόρκης δημοσίευσαν μια ιστορία, η οποία αναφερότανε στον εγγονό του Νάθαν Ρότσιλντ, ο οποίος είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει μια δικαστική απαγόρευση της κυκλοφορίας ενός βιβλίου για αυτήν την ιστορία. Η οικογένεια Ρότσιλντ αμφισβητούσε την πραγματικότητα της ιστορίας και θεωρούσε το βιβλίο λιβελογράφημα. Αλλά το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση των Ρότσιλντ και τους καταδίκασε στην πληρωμή των δικαστικών εξόδων.
Μερικοί συγγραφείς υποστηρίζουν ότι μια μέρα μετά τη μάχη του Βατερλό και μέσα σε λίγες ώρες ο Νάθαν Ρότσιλντ και τα φίλα προσκείμενα του οικονομικά συμφέροντα εξουσίαζαν όχι μόνο το χρηματιστήριο αλλά και την ίδια την τράπεζα της Αγγλίας. Μια ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα, που είχε μια κατηγορία ομολόγων της βρετανικής κυβέρνησης ήταν ότι ήταν μετατρέψιμα σε μετοχές της Τράπεζας της Αγγλίας. Οι επιγαμίες με τους Μοντεφιόρε, τους Κοέν και τους Γκόλτνσμιθ , τραπεζικές οικογένειες που ιδρύθηκαν στην Αγγλία έναν αιώνα πριν τους Ρότσιλντ, εμπλούτισαν τον οικονομικό έλεγχο που ασκούσε ο Ρότσιλντ.
Αυτός ο έλεγχος εδραιώθηκε ολοκληρωτικά ύστερα από το Νόμο του Πήλ για τις Τράπεζες το 1844. Αν όντως ή όχι η οικογένεια Ρότσιλντ απέκτησε μαζί με τους οικονομικούς της συμμάχους τον αδιαμφισβήτητο έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας (της πρώτης και πλουσιότερης ιδιωτικής κεντρικής τράπεζας σε ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό κράτος) με αυτό τον τρόπο ένα πράγμα είναι σίγουρο: στα μέσα του 19ου αιώνα οι Ρότσιλντ ήταν η πλουσιότερη οικογένεια στον κόσμο. Επίσης εξουσίαζαν μια πλειάδα μικρότερων σε δύναμη οικογενειών όπως οι Βάρμπουργκ και οι Σιφφ που συνέδεσαν τον υπερμεγέθη πλούτο τους σ’ αυτόν των Ρότσιλντ.
Πραγματικά το υπόλοιπο του 19ου αιώνα είναι γνωστό σαν “η εποχή των Ρότσιλντ”. Ένας συγγραφέας, ο Ιγνάτιος Μπάλλα, υπολόγισε το 1913 την ατομική τους περιουσία σε πάνω από δύο δισεκατομμύρια δολάρια. Καταλάβετε το! η αγοραστική δύναμη του δολαρίου της εποχής ήταν πάνω από 1000% της σημερινής. Παρά τον υπερβολικό πλούτο η οικογένεια γενικά καλλιέργησε μια διακριτική ατμόσφαιρα αφάνειας και ανωνυμίας. Αν και η οικογένεια ελέγχει χιλιάδες τράπεζες, βιομηχανικές, εμπορικές, μεταλλευτικές και τουριστικές επιχειρήσεις, μόνο μια χούφτα μέλη της φέρουν το όνομα Ρότσιλντ.
Με το τέλος του 19ου αιώνα ένας ειδικός υπολόγισε ότι η οικογένεια Ρότσιλντ είχε υπό τον έλεγχο της τον μισό πλούτο του πλανήτη.
H οικογένεια έχει τη μεγαλύτερη παράδοση στον κόσμο στο εμπόριο χρέους έχοντας χρηματοδοτήσει δεκάδες κράτη για περισσότερα από 200 χρόνια, ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη τραπεζική δυναστεία διεθνώς με ανυπολόγιστη περιουσία και αμέτρητες «εμπλοκές» σε χρηματιστηριακές και χρηματοπιστωτικές κρίσεις.
Στις 3 Δεκεμβρίου 1923 η Chicago Evening American είχε γράψει σχετικά: «Oι Rothschilds μπορούν να ξεκινήσουν ή να εμποδίσουν πολέμους. O λόγος τους μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει αυτοκρατορίες».
H New York Evening Post στις 22 Iουλίου 1924 είχε γράψει: «O Kάιζερ έπρεπε να συμβουλευτεί έναν Rothschild προκειμένου να μάθει αν μπορεί να κάνει πόλεμο ή όχι».
Ένας άλλος Rothschild σήκωσε όλο το βάρος της διαμάχης που οδήγησε στην κατάρρευση του Nαπολέοντα.
Στις 8 Iουλίου 1937, οι New York Times είχαν γράψει για τη δυναστεία: «Oι Rothschilds εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες».
Σύμφωνα με υπολογισμούς αναλυτών για τα έσοδα της δυναστείας Rothschild, το 2001 ο τζίρος τους από τόκους δανείων που είχαν πουλήσει ξεπερνούσε τα 5 δις δολάρια ημερησίως. Tότε το παγκόσμιο κρατικό χρέος υπολογίζονταν κοντά στα 10 τρις δολάρια, ενώ σήμερα αγγίζει τα 40 τρις.
H οικογένεια Rothschild είναι στο τιμόνι του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου εξόρυξης και εμπορίας χρυσού, διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρείες, όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto κ.λπ., ενώ είναι από τις ισχυρότερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.
Oι Rothschilds εισήγαγαν τον υπολογισμό της spot τιμής του χρυσού στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και ήταν οι ίδιοι υπεύθυνοι γι' αυτή τη διαδικασία καθημερινά από το 1919 μέχρι το 2004, όταν τοποθέτησαν ως αντικαταστάτη τους την Barclays, εταιρία με την οποία έχουν ισχυρούς δεσμούς.
O ρόλος των Rothschild στην Eλλάδα υπήρξε και είναι εξαιρετικά σημαντικός. Tα δάνεια Rothschild ήταν από τα πρώτα και μεγαλύτερα που έλαβε το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος μετά το 1821, ενώ οι Rothschild είναι οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Eλλάδας, καθώς ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Eθνικής Tράπεζας της Eλλάδος, μέσα από την οποία εισήγαγαν το κλασματικό αποθεματικό / κεντρικό τραπεζικό σύστημα στη Χώρα , παρέχοντας στην ETE την άδεια να τυπώνει χρήμα χωρίς αντίκρισμα, ένα ποσοστό του οποίου ανήκε στους ίδιους.
Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Eλλάδα στα χέρια τους, μπόρεσαν να παίξουν κύριο ρόλο,σε βάθος χρόνου, στην έκδοση δανείων για τη δημιουργία έργων υποδομής, ενώ δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και δεκάδες βιομηχανίες.
Mέχρι του σημείου που τα στοιχεία γίνονται ασαφή, παρέμεναν βασικοί μέτοχοι της ETE μέσω πολλών εταιρειών (μία από αυτές η Neuberger Berman) αλλά και οι πιθανότεροι μεγαλομέτοχοι της ιδρυθείσας στην πορεία Tράπεζας της Eλλάδας, η οποία πήρε το ρόλο της Kεντρικής Tράπεζας από την ETE.
H N.M. Rothschild&Sons υπήρξε σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για την ιδιωτικοποίηση της ΔEH και της Δημόσιας Eπιχείρησης Aερίου, σύμβουλος της Cosmote, των EΛΠE, της Tράπεζας Eγνατία, της Γενικής Tράπεζας, της Mυτιληναίου, της Eurobank και δεκάδων άλλων τραπεζών και εταιρειών στην Eλλάδα.
Έτσι, το γεγονός πως η Neuberger Berman που πρωταγωνίστησε στην πτώση της ETE στο κρίσιμο τελευταίο τρίμηνο του 2009, είναι συμφερόντων Rothschild, αποτελεί μία πολύ περίεργη και προκλητική σύμπτωση. Δεν είναι, όμως, η μοναδική.
Στις 13 Mαΐου 2010 ο νυν βασικός οικονομικός σύμβουλος της Κυβέρνησης Oμπάμα και πρώην διοικητής της Kεντρικής Tράπεζας των HΠA Paul Volcker, υποστήριξε στο Λονδίνο ότι η ελληνική κρίση δημιούργησε το πρόβλημα μίας «ενδεχόμενης αποσύνθεσης του ευρώ», προκαλώντας πανικό στις αγορές. Έχει ενδιαφέρον η σύμπτωση πως ο Paul Volcker, αφού παρέδωσε τη θέση του διοικητή της FED στον Alan Greenspan το 1987, έγινε πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας J. Rothschild, Wolfensohn & Co, της οικογένειας Rothschild.
Στις 3 Mαρτίου 2010 ο George Soros, κατηγορήθηκε μαζί με τους Paulson, Cohen και Einhorn από το Yπουργείο Δικαιοσύνης των HΠA ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ.
Περιγραφή: http://www.freemonks.gr/gallery/image/ProtiSelida/Rothschild02.jpg
O Soros, μαζί με την πρώην υπουργό των HΠA Madeleine Albright και τον τραπεζίτη Jacob Rothschild, είναι συνεταίροι σε επενδυτική εταιρία με έδρα το Λονδίνο, η οποία εξειδικεύεται σε επενδύσεις στην Aφρική. H οικογένεια Rothschild είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στην Aφρική για περισσότερο από 200 χρόνια, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά χρυσού και πολύτιμων μετάλλων. Oι Rothschild έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη δανειοδότηση των αφρικανικών κρατών.
O Soros είναι στενός συνεργάτης της οικογένειας Rothschild σε μία σειρά άλλων επενδυτικών έργων ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιρειών του Soros έχουν υπάρξει μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιρειών των Rothschild και αντίστροφα. (O Soros, ήταν ο μεγαλύτερος δανειοδότης της πρώτης κυβέρνησης της ΠΓΔM). H επενδυτική εταιρεία του Soros ονομάζεται Quantum Fund. Mέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας είναι ο Richard Katz, ο οποίος προηγουμένως ήταν πρόεδρος της “Rothschild Italia S.p.A.” και μέλος της επιτροπής εμπορικών τραπεζών της “N.M. Rothschild & Sons” στο Λονδίνο.
O John Paulson είναι το δεύτερο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Yπουργείο Δικαιοσύνης των HΠA ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ. Eίναι ο 50ός πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και μαζί με τον Nathaniel Rothschild είναι βασικοί μέτοχοι της ‘Rusal’, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμινίου στον κόσμο.
O Steven Cohen είναι το τρίτο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Yπουργείο Δικαιοσύνης των HΠA για την επίθεση στο ευρώ. Eίναι ο 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Mαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Rothschild, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του διάσημου οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (ο οίκος είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Nέας Yόρκης) κατέχοντας το 6,2% των μετοχών της εταιρείας, με τους Rothschild να κατέχουν το 5,4%. H μετοχή της εταιρείας ενισχύθηκε κατά 700% μετά την τοποθέτηση των Rothschild και Cohen.Περιγραφή: https://2.bp.blogspot.com/-2NVQpR4j104/WJnX1GHBa6I/AAAAAAAAn8U/nGyThjeTCiEdixRox4MheBOdi-4BHFp9wCLcB/s400/2017-02-07_162038.png


Ποιός κυβερνά αυτή την χώρα; Ο κύριος Σαμαράς, ο κύριος Λάτσης ή η οικογένεια Rothchilds;


Περιγραφή: https://3.bp.blogspot.com/-24quICYqed8/VA8iw2c9vBI/AAAAAAAAKxg/KsS5isopBic/s1600/01.png


Ακόμη και πίσω απο την πώληση της ΔΕΠΑ, οι νομικοί σύμβουλοι του ομίλου Λάτση ελέγχουν την διαδικασία πώλησης κρατικής περιουσίας!


Περιγραφή: https://3.bp.blogspot.com/-W0qGAH8ap-c/VA8iyWxX_JI/AAAAAAAAKxo/XSuuoBM4rNg/s1600/02.png


Αυτή είναι η ενεργειακή στρατηγική της χώρας μας! 


Αυτοί την καθορίζουν και αυτοί την ελέγχουν!


Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.1Εἶναι πολὺς καιρὸς τώρα ποὺ ἤθελα νὰ ἀναδημοσιεύσω τὸ παρακάτω κείμενον… Πάρα πολύς.
Μεγάλο κείμενον ἀλλὰ ἀναγκαῖον γιὰ νὰ κατανοήσουμε τὸ τὶ ἀκριβῶς ἔχουμε, ἀπὸ οἰκονομικῆς, πολιτικῆς καὶ ἠθικῆς πλευρᾶς νὰ ἀντιμετωπίσουμε.
Ἐὰν ἀνατρέξετε στὸ τελευταῖο ταινιάκι μάλιστα θὰ διαπιστώσετε μίαν ὁμολογία συγκλονιστική: τῆς εὐθύνης μας.
Τὰ πόσα ἐμεῖς, σὰν ἄτομα, ἐγκλήματα ἀγνοοῦμε, στὰ ὁπῖα ὅμως, βάσει συντάγματος, παραμένουμε συνεργοί, ἐφ΄ ὅσον συμμετέχουμε σὲ μίαν δημοκρατία ποὺ μόνον στόχο της ἔχει νὰ παραγάγῃ ἀνευθύνους ἐγκληματίες…

Ἡ δομὴ τοῦ πολιτεύματός μας, ἀπὸ ἀρχῆς ὑπάρξεώς του, ἦταν τέτοια ποὺ γιὰ νὰ παραμείνῃ ζωντανὸ χρειάζεται τροφοδοία.
Τροφοδοσία εἶναι ὁ δανεισμός.
Ὁ δανεισμὸς ὅμως ἀφορᾶ στοὺς λαοὺς κι ὄχι στοὺς ὑπογράφοντες τὸν δανεισμό.
Κατ’ ἐπέκτασιν ὁ δανεισμὸς εἶναι αὐτὸς ποὺ θὰ ὑπάρχη ὅσο θὰ ὑπάρχη αὐτοῦ τοῦ εἴδους ἡ πολιτεία.
Δὲν θὰ σᾶς κουράσω μὲ σχόλια σήμερα.
Γιὰ ὅσους δὲν γνωρίζουν τὸ παρακάτω ἄς τοῦ ῥίξουν μία ματιά…
Γιὰ ὅσους τὸ γνωρίζουν ἄς τὸ κρατήσουν στὸ ἀρχεῖο τους, ἐὰν ἤδη δὲν τὸ ἔχουν πράξει.
Φιλονόη
Υ.Γ.1. Τὸ κείμενον καὶ τὰ ταινιάκια, πλὴν ἑνὸς ποὺ ἀφορᾶ σὲ πνευματικὰ δικαιώματα, εἰσήχθησαν ὡς εἶχαν στὸ κείμενον. Δύο μόνον ἐξ αὐτῶν «κόπηκαν» διότι διαφημίζουν τὸν κατὰ φαντασίαν …«τρισεκατομμυριοῦχο», ποὺ ὅμως κτηγορεῖται ἀπὸ πρώην συνεργάτες του γιὰ συνεργασία μὲ αὐτοὺς ποὺ κατηγορεῖ. Τοὺς …Rothschild.
Υ.Γ.2. Τί βλέπουμε ἐδῶ;
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.156


Rothschild καὶ Ἐθνικὴ τράπεζα

Οι Τραπεζίτες Ρότσιλντ, το νεοσύστατο Κράτος και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Το 1821 στην Ελλάδα έλαβε χώρα η επανάσταση των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με πρωτεργάτες τους Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια, Υψηλάντη, Καραΐσκάκη, Κανάρη, Μπουμπουλίνα κτλ. Οι Γνωστές παρεμβάσεις των ξένων και των εδώ ανδρεικέλων τους, έφεραν ως αποτέλεσμα το 1831 την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια. Εκεί ουσιαστικά τελειώνει η προσπάθεια των Ελλήνων για ένα πραγματικά ανεξάρτητο Κράτος. Όσοι σκέφτηκαν «μα από τοτε είμαστε ένα ελεύθερο Κράτος» δεν έχουν παρά να λάβουν υπόψιν τους τα παρακάτω στοιχεία.
———–
Ευρετήριο:
Μέρος 1ο: H παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα
Μέρος 2ο: Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) και Ρότσιλντ
Μέρος 3ο: Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) γίνεται ΝΠΔΔ
Μέρος 4ο: Όθων (Otto), σύσταση ΕΤΕ και Ρότσιλντς
Μέρος 5ο: Επεξήγηση του Τραπεζικού συστήματος
Μέρος 6ο: Τα ΦΕΚ περί Εθνικής Τραπέζης
Μέρος 7ο: Χρονολόγιο Εθνικής Τραπέζης
Μέρος 8ο: Χρήσιμα ως προς την ενημέρωση μας οπτικοακουστικό υλικό
Μέρος 9ο: Ντοκιμαντέρ που επεξηγούν το ΧρηματοΠιστωτικό Σύστημα
Μέρος 10ο: Δείτε που είναι το σπίτι των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα
Μέρος 11ο: ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ЭЄ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

₪₪ ЭЄ ₪₪

Μέρος 1ον

Ξεκινώντας το ταξείδι μας στην «θεία άλη» σημαντικό είναι να λάβουμε γνώση περί των Ρότσιλντ:
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε οδό στο Τελ Αβίβ με το όνομα «Ρότσιλντ»:

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.2
κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δείτε στο google maps
Ας δούμε τι λέει το ίδιο το Εβραϊκό Συμβούλιο για την παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή:
Η παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα:
Μετά το 1834, και την ανακήρυξη της Αθήνας ως πρωτεύουσας της ανεξάρτητης Ελλάδας, αναπτύχθηκε μία μικρή εβραϊκή κοινότητα. Αριθμός εβραϊκών οικογενειών από την Γερμανία ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Μεταξύ αυτών και ο χρηματιστής Μαξ ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα. Μέσω της Δουκίσσης της Πλακεντίας αποκτήθηκε μια μεγάλη έκταση για την ανέγερση της Συναγωγής (1843).
Η Δούκισσα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1831 και ανέπτυξε μέσω της μελέτης της Βίβλου μια βαθειά συμπάθεια για τον Ιουδαϊσμό. Το 1847 οι ελληνικές αρχές απαγόρευσαν την δημόσια περιφορά του ομοιώματος του Ιούδα του Ισκαριώτη, για να μην προσβληθεί ο βαρόνος ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος βρισκόταν τότε στην Αθήνα. Σε αντίποινα ένα μέρος του πλήθους έκαψε την κατοικία του Ισραηλίτη Δαβίδ Πατσίφικο, Βρετανού υπηκόου και επιτίμου προξένου της Πορτογαλίας. Η βρετανική κυβέρνηση απαίτησε την καταβολή αποζημιώσεως και, τελικά, ο υπουργός των Εξωτερικών λόρδος Πάλμερστον απέκλεισε το 1850 με αγγλικά πλοία το λιμάνι του Πειραιά. Το 1852 η δημοτική αρχή αποποιήθηκε την δωρεά της Δούκισσης της Πλακεντίας για ανέγερση Συναγωγής.
Η εβραϊκή παρουσία αυξήθηκε από 60 άτομα το 1877 σε 250 το 1878. Η εβραϊκή Κοινότητα αναγνωρίστηκε επίσημα το 1889. Το 1890 πρόεδρος της Κοινότητας διετέλεσε ο Κάρολος Ρότσιλντ (1843 – 1918). Την εποχή εκείνη, λειτουργούσαν ελλείψει Συναγωγής 3 μικροί ευκτήριοι οίκοι.
στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) Λινκ.

Οι Ρότσιλντ και η Ελλάδα
Οι δεσμοί μελών της οικογενείας Ρότσιλντ με τους Εβραίους της Ελλάδας υπάρχουν από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής Επαναστάσεως. Σε όλη την Ευρώπη μέλη της οικογενείας υποστήριζαν των αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, χρησιμοποιώντας την πολιτική καθώς και την κοινωνική τους επιρροή στους διπλωματικούς κύκλους της Ευρώπης.
Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ, ήλθε στην Ελλάδα με την ακολουθία του Βασιλιά Όθωνα και διετέλεσε οικονομικός σύμβουλός του για αρκετά χρόνια. Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ ήταν υπερήφανος για την εβραϊκή καταγωγή του και με την άφιξή του στην Αθήνα συνέβαλε στον συντονισμό μιας μικρής αλλά σημαντικής Κοινότητας Ασκεναζί Εβραίων.
Το 1889 το ελληνικό κράτος αναγνώρισε επίσημα την Ι.Κ. της Αθήνας. Το 1890 ο Τσάρλς Ρότσιλντ, γιος του Μαξ, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών. Το 1897 επισκέφθηκε την Αθήνα ο βαρώνος Φερδινάνδος Ρότσιλντ, ο οποίος, μεταξύ άλλων επαφών που είχε, συνάντησε τον υπουργό Ι. Κωλλέτη για θέματα που αφορούσαν στην εβραϊκή Κοινότητα.
Τον Ιανουάριο του 1897, ο Φερδινάνδος Ρότσιλντ πηγαίνοντας στην Θεσσαλονίκη με το σκάφος του, σταμάτησε στην Χαλκίδα και συνάντησε εκπροσώπους της Εβραϊκής Κοινότητας, οι οποίοι του έθεσαν τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που αντιμετώπιζε η Κοινότητα. Ο βαρώνος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση της Κοινότητας προσφέροντας οικονομική ενίσχυση στις πολυμελείς οικογένειες που είχαν μείνει άστεγες λόγω του καταστροφικού σεισμού που είχε κτυπήσει την πόλη πριν από δυόμιση χρόνια. Επίσης, συνέβαλε οικονομικά στην κατασκευή ενός τείχου περιμετρικά στο εβραϊκό νεκροταφείο της Χαλκίδος.
Στην συνέχεια ο βαρώνος επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη, όπου ασχολήθηκε με επιχειρηματικές δραστηριότητες, καλλιεργώντας παράλληλα στενούς δεσμούς με τους   εβραίους της Θεσσαλονίκης.
Για την σημαντική προσφορά της οικογενείας Ρότσιλντ στην εβραϊκή ζωή της Ελλάδας, οι Κοινότητες της Αθήνας και της Χαλκίδας, στις αναμνηστικές μαρμάρινες πλάκες όπου αναγράφονται τα ονόματα των μεγάλων ευεργετών, αναφέρουν και το όνομα της οικογένειας Ρότσιλντ.
στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) Λινκ.

———–

Μέρος 2ον
Εδώ βλέπουμε το ΦΕΚ με το οποίο δημιουργείται η εν Αθήναις Ισραηλιτική Αδελφότητα με πρόεδρο τον Τσάρλς Ρότσιλντ υιό του Μάξ Ντε Ρότσιλντ που ήλθε από την Γερμανία (με την κουστωδία του Όθωνος). Όσο για την βοήθεια των Ρότσιλντ τόσο οικονομικά όσο και ηθικά για την ανεξαρτησία μας θα τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.3

Δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF κάνοντας κλικ 
ΕΔΩ

———–

Μέρος 3ον

Το παρακάτω ΦΕΚ είναι του 1920 όταν ο «αντισημίτης» Βενιζέλος κάνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΝΠΔΔ) δηλαδή Κράτος όπως είναι τα Υπουργεία Εθνικής Αμύνης, Εθνικής Οικονομίας, Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κτλ.
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.4

για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF κάντε κλικ 
ΕΔΩ

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.5
ϡ Για να δείτε την πραγματική καταγωγή του Ε. Βενιζέλου κάντε κλικ:
ΕΔΩ
Ἦταν ὁ Ἐλευθέριος Βενιζέλος Ἕλλην;
ϡ  Για να δείτε και άλλα ΦΕΚ που κάνουν το ΚΙΣ ΝΠΔΔ κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ
ϡ Δείτε τα 36 ΦΕΚ που αναφέρονται στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ΕΔΩ
———–
Μέρος 4ον
Στην παρακάτω Ελαιογραφία απεικονίζεται ο Όθων με το Βασιλικό διάταγμα ιδρύσεως της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος. Ναι ο γνωστός φιλέλλην Όθων που έβαλε φυλακή τον Κολοκοτρώνη…

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.6Νικηφόρος Λύτρας (1832-1904).
Λάδι σε μουσαμά, 255×127 εκ.
Καλλιτεχνική συλλογή ΕΤΕ
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε οδό στο Τελ Αβίβ με το όνομα «Ρότσιλντ»:

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.2
κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δείτε στο google maps
Ας δούμε τι λέει το ίδιο το Εβραϊκό Συμβούλιο για την παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή:
Η παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα:
Μετά το 1834, και την ανακήρυξη της Αθήνας ως πρωτεύουσας της ανεξάρτητης Ελλάδας, αναπτύχθηκε μία μικρή εβραϊκή κοινότητα. Αριθμός εβραϊκών οικογενειών από την Γερμανία ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Μεταξύ αυτών και ο χρηματιστής Μαξ ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα. Μέσω της Δουκίσσης της Πλακεντίας αποκτήθηκε μια μεγάλη έκταση για την ανέγερση της Συναγωγής (1843).
Η Δούκισσα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1831 και ανέπτυξε μέσω της μελέτης της Βίβλου μια βαθειά συμπάθεια για τον Ιουδαϊσμό. Το 1847 οι ελληνικές αρχές απαγόρευσαν την δημόσια περιφορά του ομοιώματος του Ιούδα του Ισκαριώτη, για να μην προσβληθεί ο βαρόνος ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος βρισκόταν τότε στην Αθήνα. Σε αντίποινα ένα μέρος του πλήθους έκαψε την κατοικία του Ισραηλίτη Δαβίδ Πατσίφικο, Βρετανού υπηκόου και επιτίμου προξένου της Πορτογαλίας. Η βρετανική κυβέρνηση απαίτησε την καταβολή αποζημιώσεως και, τελικά, ο υπουργός των Εξωτερικών λόρδος Πάλμερστον απέκλεισε το 1850 με αγγλικά πλοία το λιμάνι του Πειραιά. Το 1852 η δημοτική αρχή αποποιήθηκε την δωρεά της Δούκισσης της Πλακεντίας για ανέγερση Συναγωγής.
Η εβραϊκή παρουσία αυξήθηκε από 60 άτομα το 1877 σε 250 το 1878. Η εβραϊκή Κοινότητα αναγνωρίστηκε επίσημα το 1889. Το 1890 πρόεδρος της Κοινότητας διετέλεσε ο Κάρολος Ρότσιλντ (1843 – 1918). Την εποχή εκείνη, λειτουργούσαν ελλείψει Συναγωγής 3 μικροί ευκτήριοι οίκοι.
στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) Λινκ.

Οι Ρότσιλντ και η Ελλάδα
Οι δεσμοί μελών της οικογενείας Ρότσιλντ με τους Εβραίους της Ελλάδας υπάρχουν από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής Επαναστάσεως. Σε όλη την Ευρώπη μέλη της οικογενείας υποστήριζαν των αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, χρησιμοποιώντας την πολιτική καθώς και την κοινωνική τους επιρροή στους διπλωματικούς κύκλους της Ευρώπης.
Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ, ήλθε στην Ελλάδα με την ακολουθία του Βασιλιά Όθωνα και διετέλεσε οικονομικός σύμβουλός του για αρκετά χρόνια. Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ ήταν υπερήφανος για την εβραϊκή καταγωγή του και με την άφιξή του στην Αθήνα συνέβαλε στον συντονισμό μιας μικρής αλλά σημαντικής Κοινότητας Ασκεναζί Εβραίων.
Το 1889 το ελληνικό κράτος αναγνώρισε επίσημα την Ι.Κ. της Αθήνας. Το 1890 ο Τσάρλς Ρότσιλντ, γιος του Μαξ, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών. Το 1897 επισκέφθηκε την Αθήνα ο βαρώνος Φερδινάνδος Ρότσιλντ, ο οποίος, μεταξύ άλλων επαφών που είχε, συνάντησε τον υπουργό Ι. Κωλλέτη για θέματα που αφορούσαν στην εβραϊκή Κοινότητα.
Τον Ιανουάριο του 1897, ο Φερδινάνδος Ρότσιλντ πηγαίνοντας στην Θεσσαλονίκη με το σκάφος του, σταμάτησε στην Χαλκίδα και συνάντησε εκπροσώπους της Εβραϊκής Κοινότητας, οι οποίοι του έθεσαν τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που αντιμετώπιζε η Κοινότητα. Ο βαρώνος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση της Κοινότητας προσφέροντας οικονομική ενίσχυση στις πολυμελείς οικογένειες που είχαν μείνει άστεγες λόγω του καταστροφικού σεισμού που είχε κτυπήσει την πόλη πριν από δυόμιση χρόνια. Επίσης, συνέβαλε οικονομικά στην κατασκευή ενός τείχου περιμετρικά στο εβραϊκό νεκροταφείο της Χαλκίδος.
Στην συνέχεια ο βαρώνος επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη, όπου ασχολήθηκε με επιχειρηματικές δραστηριότητες, καλλιεργώντας παράλληλα στενούς δεσμούς με τους   εβραίους της Θεσσαλονίκης.
Για την σημαντική προσφορά της οικογενείας Ρότσιλντ στην εβραϊκή ζωή της Ελλάδας, οι Κοινότητες της Αθήνας και της Χαλκίδας, στις αναμνηστικές μαρμάρινες πλάκες όπου αναγράφονται τα ονόματα των μεγάλων ευεργετών, αναφέρουν και το όνομα της οικογένειας Ρότσιλντ.
στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) Λινκ.

———–

Μέρος 2ον
Εδώ βλέπουμε το ΦΕΚ με το οποίο δημιουργείται η εν Αθήναις Ισραηλιτική Αδελφότητα με πρόεδρο τον Τσάρλς Ρότσιλντ υιό του Μάξ Ντε Ρότσιλντ που ήλθε από την Γερμανία (με την κουστωδία του Όθωνος). Όσο για την βοήθεια των Ρότσιλντ τόσο οικονομικά όσο και ηθικά για την ανεξαρτησία μας θα τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.3

Δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF κάνοντας κλικ 
ΕΔΩ

———–

Μέρος 3ον

Το παρακάτω ΦΕΚ είναι του 1920 όταν ο «αντισημίτης» Βενιζέλος κάνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΝΠΔΔ) δηλαδή Κράτος όπως είναι τα Υπουργεία Εθνικής Αμύνης, Εθνικής Οικονομίας, Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κτλ.
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.4

για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF κάντε κλικ 
ΕΔΩ

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.5
ϡ Για να δείτε την πραγματική καταγωγή του Ε. Βενιζέλου κάντε κλικ:
ΕΔΩ
Ἦταν ὁ Ἐλευθέριος Βενιζέλος Ἕλλην;
ϡ  Για να δείτε και άλλα ΦΕΚ που κάνουν το ΚΙΣ ΝΠΔΔ κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ
ϡ Δείτε τα 36 ΦΕΚ που αναφέρονται στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ΕΔΩ
———–
Μέρος 4ον
Στην παρακάτω Ελαιογραφία απεικονίζεται ο Όθων με το Βασιλικό διάταγμα ιδρύσεως της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος. Ναι ο γνωστός φιλέλλην Όθων που έβαλε φυλακή τον Κολοκοτρώνη…

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.6Νικηφόρος Λύτρας (1832-1904).
Λάδι σε μουσαμά, 255×127 εκ.
Καλλιτεχνική συλλογή ΕΤΕ


Ιδού και το ΦΕΚ συστάσεως της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος το 1836 η οποία όμως δεν θα καρποφορήσει:


Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.7
Για να δούμε μερικά πράγματα που έχουν ενδιαφέρον στο ΦΕΚ αυτό:
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.8
Πρώτο σημαντικό σημείο είναι ότι συστήνεται η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με σκοπό να αναπτυχθεί στην Ελλάδα η Γεωργία, η Βιομηχανία, το Εμπόριο και η Ναυτιλία.
Δεύτερο σημαντικό σημείο είναι ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος δια του άρθρου 1 του ΦΕΚ με Αριθμό 101/25.01.1836 αποκτά το αποκλειστικό προνόμιο να εκδίδει το χρήμα.
ϡ Τραπεζογραμμάτια ονομάζονται τα χαρτονομίσματα που έχουμε στην τσέπη μας (αποδείξεις ΕΔΩ)
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.9
Τρίτο και βασικότερο σημείο είναι ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!! (άρα ούτε «Εθνική» είναι ούτε «της Ελλάδος»)
Άρα έχουμε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία η οποία αποτελείται είτε από Έλληνες ιδιώτες είτε από αλλοδαπούς ιδιώτες, στην οποία ο επίσης αλλοδαπός Όθωνας δίνει το αποκλειστικό προνόμιο κοπής χρήματος προς το Κράτος με σκοπό επαναλαμβάνουμε την ανάπτυξη της Γεωργίας, της Βιομηχανίας του Εμπορίου και της Ναυτιλίας.
Το αποκλειστικό προνόμιο φαίνεται και στο ΦΕΚ της 23.08.1841

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.10


και στο ΦΕΚ 14.01.1842

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.10β
Αναφέρεται επίσης και στην επίσημη ιστοσελίδα τους: www.nbg.gr
Η πρώτη προσπάθεια δεν καρποφόρησε (1836) αλλά καρποφόρησε η δεύτερη το 1841 με το ακόλουθο ΦΕΚ:
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.11
Για να δούμε μερικές λεπτομέρειες που αναφέρονται στο ΦΕΚ

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.12

ϡ Η ΕΤΕ είναι ΑΕ
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.13β
ϡ Η διαφάνεια σε όλο της το μεγαλείο…Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.13ϡ Εδώ φαίνεται η στενή συνεργασία μεταξύ «φιλελλήνων» Otto και ΡότσιλντΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.14

ϡ Ο αέρας ο κοπανιστός (ελέω Βασιλέως) εις αντάλλαγμα υποθηκών και ενεχύρων…

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.14β


ϡ Συνδέονται τα Τραπεζογραμμάτια της ΕΤΕ με τα «Ελληνικά» Νομίσματα

ϡ Εδώ βλέπουμε αυτό που εφαρμόσθηκε αργότερα στις ΗΠΑ ως “legal tender”
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.16

ϡ Νόμοι που ξεχωρίζουν τον νόμιμο απατεώνα από τον μη νόμιμο απατεώνα
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.17

ϡ δίνουν νομοθετημένο τίποτα και παίρνουν κόπο
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.18ϡ το «Εθνική» και το «της Ελλάδος» αποτελεί μέρος εξαπατήσεωςΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.23

ϡ Η Τράπεζα που είχε ανοίξει ο Καποδίστριας αποτελεί νομοθετικό παρελθόν, νέοι ορίζοντες για τους «φιλέλληνες» Otto και Ρότσιλντ οι οποίοι πήραν τα καλαμάκια ανά χείρας (για να μας πιουν το αίμα)
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.19Μην μας μπερδεύουν οι Πρόεδροι της ΕΤΕ, αυτοί είναι απλοί μεγαλόμισθοι υπάλληλοι. Σημασία έχει ποιοι είναι οι μέτοχοι δηλαδή οι ιδιοκτήτες…
Για να δούμε τώρα την σχέση της ΕΤΕ με τους Ρότσιντ όπως αναφέρεται στο επίσημο Χρονολόγιο της ΕΤΕ (αναλυτικά το χρονολόγιο θα το δούμε παρακάτω):Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.20Ελληνικό Κράτος 1.000 μετοχές
Ν. Ζωσιμάς 500 μετοχές
Ι.Γ. Εϋνάρδος 300 μετοχές
Βασιλιάς Λουδοβίκος Βαυαρίας 200 μετοχές
Κ. Βρανής 150 μετοχές
Θ. Ράλλης 100 μετοχές
αναφέρονται σε ποιους ανήκουν οι 2250 μετοχές, αφήνουν αόριστο το πόσες μετοχές ανήκουν στους Τραπεζίτες Ρότσιλντς… γιατί άραγε; για να μην πάρουμε χαμπάρι ότι η Εθνική όχι μόνο δεν ήταν ποτέ «Εθνική» και «της Ελλάδος», αλλά ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών άνηκε εξ αρχής στους Ρότσιλντ άρα ο Ρότσιλντ ήλεγχε απόλυτα το νέο και φτωχό Κράτος;
Οι μετοχές συνολικά ήταν 5.000, με τιμή 1000 Δραχμών καθέεκάστη, άρα 5.000.000 Δραχμές όπως βλέπουμε παρακάτω στο ΦΕΚ  30.03.1841. Οι 2750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών ήταν των Ρότσιλντ.
όσον αφορά στις 1.000 μετοχές που είχε το Ελληνικό Κράτος, όπως θα δούμε στο επίσημο Χρονολόγιο της Εθνικής Τραπέζης, πρόκειται για έναν ακραίο εμπαιγμό διότι ήταν θέμα χρόνου αυτές οι μετοχές να φύγουν από τα χέρια του Κράτους, εφόσον ο αναγκαστικός και αποκλειστικός δανεισμός του Κράτους από την ΕΤΕ θα έφερνε χρέος… Δηλαδή μας έδωσαν και μια αβάντα 1.000 μετοχές για να μας ρίξουν μια εντελώς ηλίθια στάχτη στα μάτια, αφού ήταν θέμα χρόνου όχι μόνο να φύγουν από τα χέρια του Κράτους οι 1000 μετοχές αλλά να ξεκινήσει η υπερχρέωση του Κράτους από την ιδιωτική Εταιρεία που ήταν και το ζητούμενο!

———–

Μέρος 5ον
Αποκωδικοποίησις:
Έχουμε λοιπόν ένα Κράτος το οποίο δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει δικό του χρήμα αλλά επιτρέπει να το δανείζεται αποκλειστικά από μια Τράπεζα, η οποία ανήκει σε τρίτους (την οποία απλά την έχουν βαφτίσει Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος).
Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν διαθέσημα ντοκιμαντέρ στα οποία αναλύεται πλήρως η απάτη του Χρηματοοικονομικού Συστήματος, τώρα απλά και λακωνικά θα γίνει προσπάθεια να δοθεί μια γενική αλλά ουσιαστική εικόνα της εξαπατήσεως η οποία έχει ως εξής:
Το Κράτος δεν επιτρέπεται να κόψει χρήμα για τον εαυτό του, αλλά επιτρέπει δια νόμου ή Βασιλικού Διατάγματος να κόψει μια ιδιωτική εταιρεία χρήμα από την οποία θα τα ΔΑΝΕΙΣΘΕΙ άρα από την πρώτη κιόλας Δραχμή η οποία θα μπει στην κυκλοφορία (circulation) το Κράτος ήδη χρωστάει!
Ας προσεγγίσουμε την απάτη με ένα παράδειγμα: Το Κράτος ζητάει από την Ιδιωτική Εταιρεία, η οποία ονομάζεται Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (θα μπορούσε να ονομάζεται και Θανάσης ή Παύλος ή Ιακώβ το ίδιο είναι) να κόψει π.χ. 10 εκατομμύρια Δραχμές, να διαθέσει στην αγορά του (circulation), η Τράπεζα ζητάει εγγυήσεις και το Κράτος δίνει Ομόλογα ιδίου ποσού (Ομόλογο = ομολογία χρέους, το Κράτος ομολογεί-αναγνωρίζει τον δανεισμό άρα το ότι χρωστάει). Ενώ λοιπόν το Κράτος δίνει τα ομόλογα αξίας 10 εκατ. Δραχμών ως εγγύηση, η Ιδιωτική Εταιρεία δεν δίνει αλλά ΔΑΝΕΙΖΕΙ με τόκο το χρήμα, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει πίσω 10 εκατ. + τους τόκους.

Έχουμε λοιπόν ένα Κράτος του οποίου η αγορά κινείται με 10 εκατ. Δραχμές, τις οποίες όμως τις χρωστάει εξ ολοκλήρου σε μια ιδιωτική Εταιρεία + τους τόκους αυτών, άρα 10 εκατ. Δραχμές κεφάλαιο + π.χ. 2 εκατ. ΤΟΚΟΥΣ θα πρέπει να επιστραφούν στην ιδιωτική Εταιρεία – Τράπεζα 12 εκατ. Δραχμές.

Η ερώτηση που γεννάται είναι: Τι θα συμβεί αν η Ιδιωτική Εταιρεία – Τράπεζα ζητήσει κάποια στιγμή πίσω τα χρήματα της;
Απάντηση: δεν θα μείνει ούτε δραχμή στο Κράτος (στην αγορά) αφού και τα 10 εκατ. θα επιστραφούν πίσω στην Τράπεζα.
Η αμέσως επομένη ερώτηση που γεννάται είναι: και τι θα γίνει με τους ΤΟΚΟΥΣ (+ 2 εκατ); που θα βρεθούν αφού η αγορά έχει maximum 10 εκατ. και το Κράτους δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει χρήμα;

Απάντηση: δεν μπορούν να βρεθούν διότι έτσι είναι το Fractional Reserve Banking System.
Λύση: νέο δάνειο μεγαλύτερο του προηγουμένου με σκοπό την αποπληρωμή και των 12 εκατ. Δραχμών (Κεφάλαιο + ΤΟΚΟΙ) συν την πλήρωση (refill) της αγοράς με νέο ρευστό.
Αποτέλεσμα: το χρέος του Κράτους προς την Ιδιωτική Τράπεζα να αυξάνει συνεχώς.
Αυτή είναι η βάση για το πως λειτουργεί το ΧρηματοΟικονομικό σύστημα.
Δόσαμε μια εικόνα της σχέσεως Κράτους και Κεντρικής Τραπέζης, ας δόσουμε τώρα Τι είναι χρήμα και πως δημιουργείται:
Το χρήμα δεν είναι σαν την πρωτογενή παραγωγή, όπως το σιτάρι που ρίχνεις τον σπόρο σε ένα χωράφι, ούτε σαν την δευτερογενή, δεν είναι παραγωγή, είναι ένας αέρας κοπανιστός με μπόλικο καθόλου! Το χρήμα είναι απλά μια συμφωνία, όλοι συμφωνήσαμε (με έναν μαγικό τρόπο) ότι τα ζωγραφισμένα χαρτάκια της ΕΤΕ είναι χρήμα… τόσο απλά!
Το θέμα είναι γιατί το Κράτος να δίνει δικαίωμα να δημιουργεί χρήμα ένας ιδιώτης ο οποίος θα μας το δανείσει και από πάνω, και δεν φτιάχνει δικό του/μας χρήμα;;;;;; Είναι τελικά το Κράτος δικό μας; Υπήρξε ποτέ Ελληνικό Κράτος; Υπήρξε ποτέ Δημο-Κρατία; Υπήρξε ποτέ Ελευθερία; ΟΧΙ, ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ!!!
Υπάρχει λοιπόν μια συμφωνία (Κράτους και ιδιωτικής Εταιρείας-Τραπέζης) ότι αυτά τα χαρτάκια που θα ζωγραφίσει η ΕΤΕ θα είναι χρήμα. Για να δούμε όμως και τον μηχανισμό δημιουργίας τους που θα ζήλευε και ο Κόπερφιλντ:
Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι το δάνειο που δίνει μια Ιδιωτική Εταιρεία – Τράπεζα είναι από τις καταθέσεις των άλλων, αλλά τα πράγματα είναι πολύ περισσότερο απατηλά από όσο νομίζουμε!
Αν μια Ιδιωτική Εταιρεία – Τράπεζα έχει αποθεματικό (χρήματα σε καταθέσεις) π.χ. 1.000 Δραχμές σύμφωνα με το Fractional Reserve Banking System μπορεί να δανείσει το ποσό αυτό με αναλογία 1 προς 9, δηλαδή να δανείσει 9.000 Δραχμές. Αυτές τις 9.000 Δραχμές δεν τις πήρε από πουθενά (π.χ. Καταθέσεις άλλων), δεν υπήρχαν πριν, απλά τις δημιούργησε “out of noting” βάσει νόμου (τώρα τι σόι νόμος είναι αυτός που επιτρέπει σε ιδιώτες να δημιουργούν χρήματα για να δανείσουν τα Κράτη είναι μια άλλη αμαρτία) και μάλιστα οι αρχικές 1000 Δραχμές που επάνω σε αυτές δημιουργήθηκαν ως δια μαγείας οι 9.000 δεν πειράχτηκαν αλλά παρέμειναν στην θέση τους, άρα με την πρώτη δανειακή σύμβαση η Τράπεζα έχει τις 1.000 αυτές Δραχμές στο αποθεματικό της απείραχτες plus τις 9.000 που μόλις δημιούργησε και έδωσε ως δάνειο συν τους τόκους. Αυτές οι 9.000 Δραχμές στον συνολικό δανειακό κύκλο αποφέρουν 90.000 Δραχμές στην Τράπεζα. (σημείωση: καμμία Τράπεζα εδώ και χρόνια δεν τηρεί το ratio 1:9). Για να δημιουργήσει η Τράπεζα αυτές τις 9.000 θα πρέπει να υπάρξει Δανειακή Σύμβαση με κάποιον Πολίτη, εν ολίγοις το χρέος άρα και ο μελλοντικός  κόπος του Πολίτη δημιουργεί αυτά τα χρήματα… άρα χρήματα δημιουργούνται εις βάρος των πολιτών και είναι θέμα χρόνου να τους πάρουν πίσω και τα χρήματα και ό,τι περιουσιακά στοιχεία έχουν βάλει ενέχυρο ή υποθήκη!
Έτσι απλά δημιουργείται το χρήμα… Ο Ρότσιλντ ενοικιάζει ένα απλό μαγαζί με 4 τοίχους, ο Όθων βγάζει ένα Βασιλικό Διάταγμα και ονομάζει αυτό το μαγαζάκι «ΤΡΑΠΕΖΑ» δίνοντάς του το δικαίωμα να δανείζει αποκλειστικά το Κράτος… Ελάχιστα έξοδα και τεράστια έσοδα αφού τον αέρα τον κοπανιστό που ονόμασαν «χρήμα» το κέρδιζαν από τα κορόιδα τους Έλληνες.
Άλλωστε όπως είδαμε στο βίντεο «Η Ιστορία των Ρότσιλντ» ο προπάτορας Ρότσιλντ είχε σκεφθεί ό,τι πιο κερδοφόρο είναι να δανείζει κάποιος Κράτη παρά μεμονωμένους πολίτες, αφού το κράτος είναι όλοι οι πολίτες μαζί, συν ότι ποτέ δεν θα καταλάβουν το κόλπο.

Αναλογισθείτε τώρα τι σημαίνει αρχικό κεφάλαιο Εθνικής Τραπέζης 5.000.000 Δραχμές εποχής 1841, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως βάση για τα δάνεια προς ανάπτυξη της Γεωργίας, της Βιομηχανίας του Εμπορίου και της Ναυτιλίας… και ποιος εν τέλει έλαβε τα κέρδη και έκανε κουμάντο αυτήν την ανάπτυξη και ποιού ανάπτυξη ήταν αυτή η ανάπτυξη…
Ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά του μας ενημερώνει ότι το χρήμα από τον κόπο έχει όριο (παραγωγή), ενώ το χρήμα από αέρα (τόκο) δεν έχει όριο, άρα αν κάποιος δανείσει έναν παραγωγό, δύναται αυτός ο κάποιος να του πάρει όλη την παραγωγή και να μείνει επιπλέον χρέος διότι δεν στοιχίζει κάτι στον «κάποιον» να δανείσει με 6% ή με 16% ή με 666% οπότε θα βάλει σιγά σιγά στο χέρι και το χωράφι και το σπίτι του παραγωγού. Τις ζωές μας της έχουν ήδη αγοράσει (κάθε παιδί που γεννιέται χρωστάει 35.000 Ευρώ) και αυτό είναι αποτέλεσμα του ότι ζούμε στην ΑΓΝΟΙΑ! Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ!!!
Ας δούμε ένα ακόμα βασικό παράδειγμα για να δείτε το μέγεθος της απάτης και της λεηλασίας:
Ο Ιακώβ έχει στην τσέπη του 20 ευρώ και έρχεται ο Γιάννης και του ζητάει να του δανείσει 20 ευρώ για να αγοράσει τροφή για τα παιδιά του. Ο Ιακώβ λέει στον Γιάννη ότι θα του δόσει αντί το ίδιο το 20ρικο μια επιταγή ίσης αξίας για να κάνει την δουλειά του. Παίρνει λοιπόν ο Γιάννης την επιταγή των 20 ευρώ, πάει στον Κώστα που έχει μπακάλικο, αγοράζει τρόφιμα, δίνει την επιταγή και φεύγει. Ο Κώστας χρειάζεται κάποιο άλλο προϊόν το οποίο το έχει ο Ιακώβ, πάει σε αυτόν του δίνει την επιταγή και παίρνει το προϊόν του. Ποιο είναι το τελικό κέρδος του Ιακώβ;
απάντηση: έχει το 20ρικο στην τσέπη του, που ουδέποτε πείραξε, έχει την επιταγή η οποία έκανε κύκλο και ξαναγύρισε στα χέρια του, έχει και το χρέος του Γιάννη, άρα ο Ιακώβ έχει 60 ευρώ διαθέσιμα χωρίς ποτέ να πειράξει το 20ρικο στην τσέπη του!
Σκεφθείτε τώρα να υπήρχαν πολλοί Γιάννηδες… Τώρα σκεφιείτε αυτοί οι πολλοί Γιάννηδες να επιβαρύνονταν επιπλέον και με τόκο… Ο Ιακώβ είναι η Τράπεζα και ο Γιάννης είναι τα κορόιδα εμείς.
Συμπέρασμα:
Εν ολίγοις το Κράτος έδωσε άδεια διά «νόμου» σε μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία ονομάζεται Τράπεζα και ανήκει σε συγκεκριμένους ιδιώτες, να δημιουργήσουν αξίες για τον εαυτό της τις οποίες επιπλέον θα ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ με τόκο σε εμάς τα κορόιδα, τα οποία είναι και αφορολόγητα (έγκλημα Χ3) πράγμα που σημαίνει ότι η ιδιωτική εταιρεία (δηλαδή ο Ρότσιλντ και τα έκτοτε τσιράκια του) θα μπορούν να αγοράζουν τον κόπο μας και τις ζωές μας αιώνια, πουλώντας κυριολεκτικά αέρα κοπανιστό!
Και επειδή το Κράτος δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να ξεχρεώσει το όλο και αυξανόμενο χρέος, και επειδή δεν έχει νόημα η ιδιωτική Εταιρεία – Τράπεζα να μας δανείζει αιώνια, κάποια στιγμή ζητάει τα χρήματά της πίσω! Όπως καταλαβαίνουμε είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να ξεχρεώσουμε, οπότε μπαίνουμε σε κατάσταση Default (χρεωκοπίας), πράγμα που σημαίνει ότι η Ιδιωτική Εταιρεία-Τράπεζα θα κατασχέσει τον κόπο μας (περιουσίες) και το «χρέος» θα μειωθεί.
Έπειτα θα αρχίσει ο νέος κύκλος δανεισμού, από τον κόπο μας για να δημιουργήσουμε νέες περιουσίες, για να έλθει πάλι μια ημέρα η ιδιωτική Εταιρεία-Τράπεζα να ζητήσει πάλι τα χρήματα της πίσω, πάλι να μας ρίξει σε Default (χρεωκοπία), πάλι να βάλει χέρι στον κόπο μας, δηλαδή στις περιουσίες που δημιουργήθηκαν μεταξύ των δυο defeults (χρεωκοπιών). Αυτό στην Ελλάδα από το 1821 συνέβη 3-4 φορές και είναι προ των πυλών η επομένη, ειδικά που τώρα έχουμε Φυσικό Αέριο νοτίως της Κρήτης, δηλαδή πολύ περιουσία.
Το παρακάτω βίντεο μας δίνει μια εικόνα του τι απάτη είναι το χρηματοπιστωτικό σύστημα:Ας δούμε κάτι ενδιαφέρον επί του θέματος το οποίο έχει να κάνει με τα Ιερά Βιβλία της Θρησκείας-Φυλής των Ρότσιλντ:

«…Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα με τόκο ή τρόφιμα με τόκο ή ο,τιδήποτε άλλο δανειστεί από εσένα. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από τον ομοεθνή σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί κύριος ο θεός σου (Ιεχωβά), σε ο,τιδήποτε επιχειρήσεις, στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας».
Παλαιά Διαθήκη – Δευτερονόμιον κεφ.23 παρ.20
«…ο Κύριος θα σας φέρει στην χώρα που υποσχέθηκε στον Αβραάμ, για να σας δόσει πόλεις μεγάλες και καλές, τις οποίες δεν κτίσατε και οικίες γεμάτες απ’ όλα τα αγαθά, που δεν τα φέρατε εσείς και πηγάδια ανοιγμένα τα οποία δεν σκάψατε εσείς, αμπελώνες και ελαιώνες, τους οποίους εσείς δεν φυτέψατε».
Παλαιά Διαθήκη – Δευτερoνόμιο. κεφ 6 παρ. 10-14.

Για να δούμε όμως και τον ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας:

Στην γένεση και συγκεκριμένα στο κεφ 47 §5 υπάρχει μια περιγραφή του μηχανισμού του πως να μετατρέπονται οι πολίτες σε δούλους του συστήματος (αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ). Στο τέλος και συγκεκριμένα στην παράγραφο 21 και 22 λέει αυτολεξεί «Και μετέβαλε τον λαό σε δούλους από άκρη σε άκρη στην Αίγυπτο. Μόνο τα χωράφια των ιερέων δεν αγόρασε γιατί ο Φαραώ (Κράτος) είχε χορηγήσει επίδομα στους ιερείς για να συντηρούνται με αυτό». Το ίδιο παρατηρούμε και επί Τουρκοκρατίας όταν η Πύλη είχε αφορολόγητη την Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία. Σήμερα δε, όχι μόνο είναι αφορολόγητη αλλά λαμβάνει μέρος και στο να κερδοσκοπεί εις βάρος μας αφού έχει μετοχές τόσο στην Εθνική Τράπεζα όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος παρέα με τους Ρότσιλντ…Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.24
www.nbg.gr
Στο παραπάνω λινκ διαβάζουμε τα εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της ΕΤΕ αποτελείται από επίλεκτα μέλη που συγκαταλέγονται μεταξύ των επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Τα μέλη του Δ.Σ. εκλέγονται από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τραπέζης για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τα τρία (3) έτη, με δυνατότητα επανεκλογής, σύμφωνα με τα αναλυτικά οριζόμενα στον νόμο και στο Καταστατικό της Τραπέζης.
Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΤΕ (μη εκτελεστικός) είναι ο κ. Γεώργιος Ζανιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Τραπέζης είναι ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράαπέζης είναι ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου.
Τα υπόλοιπα 10 μέλη του Δ.Σ. είναι μη εκτελεστικά. Ο κ. Αλέξανδρος Μακρίδης, Οικονομολόγος, ορίσθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο, ως εκπρόσωπός του, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ.3 του άρθρου 1 του ν. 3723/2008. Ο κ. Χαράλαμπος Μάκκας ορίσθηκε εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) σύμφωνα με τις προβλέψεις του ν. 3864/2010, άρθρο 6, παρ.10.
Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 9.4.2013 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Θεόκλητος υπέβαλε την παραίτησή του, την οποία το Δ.Σ. αποδέχθηκε.
Το 2011 τα μέλη του Δ.Σ. συμμετείχαν συνολικά σε 21 συνεδριάσεις».Υ.Γ. το αξιοπερίεργο είναι ότι οι ΑριστεροΣοσιαλοΚομμουνιστές μιλούν για την περιουσία της Εκκλησίας, να κατασχεθεί, να φορολογηθεί κτλ, αλλά για τα  μεγάλα αφεντικά όχι μόνο δεν λένε λέξη, αλλά αν κάποιος πει κάτι, κατ’ ευθείαν προσπαθούν να απομακρύνουν την συζήτηση από το θέμα αποκαλώντας τον αντισημίτη, Ναζί, Φασίστα και τα γνωστά… Λέτε να συμβαίνει αυτό επειδή τα μεγάλα αφεντικά είναι και σε αυτούς οι «προπάτορες;»  αποδείξεις
ΕΔΩ και ΕΔΩ) μπα… μην τα πιστεύετε αυτά, είναι συνωμοσιολογίες…

———–

Μέρος 6ον

Πριν περάσουμε αναλυτικά στο «ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ»  της Εθνικής Τραπέζης για να δούμε το μέγεθος της λεηλασίας, παραθέτουμε όλα τα ΦΕΚ που έχουν να κάνουν με την ΕΤΕ και το νεοσύστατο «Ελληνικό» Κράτος:Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.25

Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.26

Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.27

Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.28
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDFΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.29
Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.30
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.31

Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.32
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.33
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.34
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.35
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDFΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.36


Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDFΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.37
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

———–

Μέρος 7ον
Τα κυριότερα στοιχεία που θα δούμε παρακάτω είναι από το επίσημο έντυπο της ΕΤΕ στο οποίο είναι το Ιστορικό Χρονολόγιο από το 1841 έως το 2006Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.38
Επίσημο link.Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.39
(να η αιτία του θανάτου του Ιωάννη Καποδίστρια)Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.40
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.41Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.42Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.43Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.44
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.45
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.46
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.47Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.48Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.51Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.53Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.54Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.55Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.56Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.57Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.58
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.62βΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.59
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.63
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.64Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.65Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.66Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.67Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.68Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.69Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.70Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.71Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.72Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.73Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.74Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.75Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.76Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.86
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.77  Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.78Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.79Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.80Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.81Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.82Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.82βΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.83Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.83βΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.84Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.85 Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.86β Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.87Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.88
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.91   Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.92Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.93Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.94Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.95Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.89Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.96Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.90Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.97Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.98Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.99
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.102Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.103Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.104Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.105Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.106Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.107Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.108Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.109Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.110Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.111
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.111βΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.112Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.113Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.114Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.115Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.116Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.117Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.118Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.119Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.120Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.121Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.122 Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.123


Η Ελλάδα το 1927 αιτήθηκε από την Κοινωνία των Εθνών ((League of Nations) – η οποία μετά τον ΒΠΠ μετονομάσθηκε σε ΟΗΕ, ο οποίος κτίσθηκε δωρεά του Ροκφέλερ στο Μανχάταν – 9.000.000 Λίρες Αγγλίας για την σταθεροποίηση του νομίσματος και της εκκαθαρίσεως ελλειμμάτων του προϋπολογισμού (δηλαδή Κυβερνήσεις και Εθνική Τράπεζα έκαναν «λάθη» πάλι ο κοιμισμένος Ελληνικός Λαός την πλήρωσε). Το δάνειο είχε την προϋπόθεση να φτιαχτεί μια νέα Τράπεζα η οποία θα έπαιρνε αυτή το εκδοτικό προνόμιο στα χέρια της, έτσι φτιάχτηκε ένα πρωτό-κωλο στην Γενεύη το οποίο είχε το καταστατικό της νέας ιδιωτικής Τραπέζης η οποία ονομάσθηκε «Τράπεζα της Ελλάδος». Η ουσία ήταν ότι τα δεδομένα την εποχή εκείνη άλλαξαν, οπότε «συνέφερε»  η μέχρι τότε Εμπορική και ταυτόχρονα με το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο Εθνική Τράπεζα να χωρισθεί στα δύο. Η μεν Εθνική θα συνέχιζε να κατέχει την Εμπορική της ιδιότητα αλλά το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο θα μετεφέρετο στην Τράπεζα της Ελλάδος. Οι λόγοι πολλοί, η ουσία των λόγων ήταν να γίνει ευκολότερη η προσπέλαση για κάποιους και δυσκολότερη για κάποιους άλλους.

Το ΦΕΚ 298/07.12.1927 περιέχει τον νόμο 3423 ο οποίος επικυρώνει το πρωτο-κωλο της Γενεύης (καταστατικό Τράπέζης της Ελλάδος και εγκρίσεως του δανείου) και τον 3424 ο οποίος επικυρώνει την μεταφορά του εκδοτικού προνομίου από την μια ιδιωτική Τράπεζα στην άλλη ιδιωτική… Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλοιώς και όσον αφορά στην διοίκηση και όσον αφορά στην ιδιοκτησία.Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.124
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Για να δούμε κάποια πράγματα του πρωτοκόλλου που έχουν σημασίαΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.125Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.126
  (Δείτε στο ΦΕΚ τι Κρατική Περιουσία μεταβιβάζει η μια Ιδιωτική Εταιρεία στην άλλη)
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.127
(Η λέξη ΛΕΗΛΑΣΙΑ είναι μικρή για να περιγράψει τα τεκταινόμενα!)Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.128(Μην εμποδίζουμε τα παιδιά να αναπτύξουν τα ταλέντα τους…)Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.129
(Κράτος εν Κράτει μέρος 1ο)
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.133
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.134χωρίς λόγια…
Η αξία των ΤραπεζοΓραμματίων (χρημάτων) που κόβει η ιδιωτική Τράπεζα (ιδιοκτησίας της) και ΔΑΝΕΙΖΕΙ με αυτά το κράτος, στηρίζονται στον Χρυσό που ανήκει στο Κράτος – Ελληνικό Δημόσιο…(!) Η Ιδιωτική Τράπεζα δημιουργεί χρήμα ιδιοκτησίας της το οποίο ΔΑΝΕΙΖΕΙ στο Κράτος… Όπως λοιπόν καταλαβαίνουμε, εφόσον το χρήμα από αυτούς προς εμάς είναι έντοκο ενώ ο χρυσός μας από εμάς προς αυτούς δεν είναι έντοκος ήταν θέμα χρόνου να «αγοράσουν» τον χρυσό λόγω χρέους…
Επίσης αυτή η Ιδιωτική Εταιρεία έχει στα χέρια της τον χρυσό του Κράτους και τον ελέγχει…(!)Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.136
Η Ιδιωτική Εταιρεία-Τράπεζα η οποία διαχειρίζεται τον Χρυσό του Κράτους έχει το δικαίωμα να ιδρύει υποκαταστήματα όπου αυτή γουστάρει χωρίς έλεγχο…(!)Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.137
Εδώ το πρώτο κομμάτι μας λέει ότι το μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης της Ελλάδος είναι 400 εκατομμύρια Δραχμές και ότι το ποσόν αυτό το κατέβαλε εξολοκλήρου η Εθνική Τράπεζα, δηλαδή όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!
Στο δεύτερο κομμάτι μας ενημερώνουν ότι το Κράτος και να θέλει δεν δύναται να κατέχει μετοχές πάνω από 10% δηλαδή αναγκαστικά το 90% θα ανήκει σε ιδιώτες…Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.138
το ίδιο λέει και η έκδοση του Καταστατικού της ΤτΕ όπως βλέπουμε
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.138β
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.139
(Κράτος εν Κράτει μέρος 2ο)
Δεν επιτρέπεται οιοσδήποτε να ελέγξει την Ιδιωτική Εταιρεία πλην ενός Επιτρόπου της Κυβερνήσεως, ο οποίος πρέπει να τηρήσει και πλήρη εχεμύθεια… τι σόι έλεγχος μπορεί να είναι αυτός μόνο ο θεός τους ξέρει. Για να δούμε όμως τι λέει το προηγούμενο άρθρο
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.140
Ο Επίτροπος αν θεωρήσει ότι καταπατάται το Καταστατικό ή άλλος νόμος του Κράτους… μα πως είναι δυνατόν να καταπατηθεί ένα Καταστατικό και νόμοι του κράτους που είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους;;;;
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.141(Κράτος εν Κράτει μέρος 3ο)
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.142Το άρθρο αυτό μας επιβάλει να δεχθούμε τα χρήματα της Ιδιωτικής Εταιρείας-Τράπεζας ως ανταλλακτικό μέσον. Είναι το αντίστοιχο Legal Tender που αναγράφεται επάνω στο Δολλάριο.
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.143
Η Λογική λέει ότι Νόμιμο Τραπεζογραμμάτιο θα μπορούσε να ονομασθεί μόνο αν η Τράπεζα ήταν Κρατική. Δηλαδή η δημιουργηθείσα αξία άνηκε στον λαό! Στην παρούσα φάση έχουμε έναν ιδιώτη να νομιμοποιείται (από πού και ως πού;) να δημιουργήσει αξία (χρήμα) για τον εαυτό του, την οποία θα μας την δανείσει εντόκως και μάλιστα χωρίς να πληρώσει φόρους… Και αυτός ενίσταται αν κάποιος έταιρος κλέφτης πάει να του φάει την μπίζνα… Αν δεν λέγεται αυτό ΦΑΡΣΑ τι άλλο μπορεί να λέγεται; Πάντως Δημοκρατία δεν λέγεται!
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.144
1. Ο ιδιώτης που έχει ιδιοκτησία του την Τράπεζα αυτήν δεν υπάγεται στους νόμους του Κράτους περί Α.Ε. και άλλων Τραπεζών, είναι δηλαδή κάτι σαν σούπερμαν.
2. Ιδιωτική Εταιρεία δημιουργεί χρήμα (αξία) για τον εαυτό της “out of nothing” το οποίο το δανείζει εντόκως σε εμάς τα κορόιδα και επιπλέον δεν φορολογείται…
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.145
Από το 2002 που μπήκαμε στο Ευρώ το εκδοτικό προνόμιο το έχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, παρόλα αυτά η Τράπεζα της Ελλάδος δεν διελύθη.Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.146
επίσης το «Ελληνικό» Κράτος τους δίνει δικαίωμα να βγάλουν τον Ελληνικό Χρυσό και εκτός Ελλάδος
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.147
κάντε κλικ ΕΔΩ ή ΕΔΩ για να δείτε το καταστατικό σε PDF.

———–

Μέρος 8ον
«Όποιος λαός λησμονά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει».Στην ταινία αυτή (Η δίκη των Δικαστών) βλέπουμε την δράση των «φιλελλήνων» αλλοδαπών Βασιλιάδων, Αντιβασιλέων, Έντουαρντ Μάσον κτλ.Λεπτομέρειες για τον Έντουαρντ Μάσον:Μέρος 9ον

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.148


Τίτλος: “The American Dream” (Το Αμερικάνικο Όνειρο) με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 30 λεπτά
Θέμα: H “The Provocateur Network” προσεγγίζει το παρόν οικονομικό σύστημα (Fractional Reserve bank) από το πρίσμα του καθημερινού ανθρώπου ο οποίος μια μέρα ξύπνησε (ή θα ξυπνήσει – είναι θέμα χρόνου) και όλα αυτά που νόμισε ως ιδιοκτησία του έχουν γίνει καπνός. Τα δεδομένα που ισχύουν στις ΗΠΑ ισχύουν και στην Ελλάδα, η μόνη διαφορά είναι ότι στις ΗΠΑ προσπάθησαν να σταματήσουν το κακό περισσότεροι από ένας πολιτικοί, ενώ εδώ μόνο ο Καποδίστριας.
official web site: theamericandreamfilm.com
youtube channel: youtube.com/user/theamericandreamfilm

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.149


Τίτλος: “Money as Debt I” (το χρήμα ως χρέος 1) με υποτίτλους
Διάρκεια: 47 λεπτά
Θέμα: Ο Paul Grignon είναι ένας Καναδός Γραφίστας που δημιουργεί ταινίες κινουμένων σχεδίων. Το 2006 έφτιαξε ένα βίντεο το “Money as debt” που έκανε θραύση στο διαδίκτυο όπου το είδαν εκατομμύρια θεατές.
Το θέμα του είναι το τραπεζικό σύστημα και η δημιουργία του χρήματος από το τίποτα. Με απλά παραδείγματα ο Paul Grignon εξηγεί παραστατικά πώς η χρηματιστική και τραπεζική βιομηχανία, μέσω του μηχανισμού της δανειοδοτήσεως, έχει καταφέρει να ελέγχει και να εκμεταλλεύεται τα πάντα. Αν κάποιος δεν γνωρίζει το πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της απάτης!!!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.150


Τίτλος: “Money as Debt II” (το χρήμα ως χρέος 2) με υποτίτλους
Διάρκεια: 80 λεπτά
Θέμα: Το 2009 Ο Paul Grignon δημιούργησε την δεύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων της σειράς, το “Money as debt ΙΙ” που έκανε την ίδια θραύση στο διαδίκτυο όπως και το πρώτο μέρος.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.151


Τίτλος: “zeitgeist ADDENDUM” (2008) με υποτίτλους
Διάρκεια: 120 λεπτά
Θέμα: Είναι το δεύτερο ντοκυμαντέρ της σειράς zeitgeist (το πνεύμα της εποχής), ασχολείται με το οικονομικό σύστημα, το πώς δημιουργείται το χρήμα κυριολεκτικά από το απόλυτο τίποτα, τον ρόλο των πολυεθνικών, των τραπεζών, των δανείων, της CIA και των οικονομικών HITMEN, το γιατί υπάρχουν φτωχοί και φτωχές χώρες.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.152


Τίτλος: “zeitgeist the movie” (part III) – με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 45 Λεπτά
Θέμα: Είναι μόνο το τρίτο κομμάτι του πρώτου ντοκυμαντέρ της σειράς zeitgeist (το πνεύμα της εποχής).
Το παρόν τρίτο κομμάτι ασχολείται με την απάτη του χρηματοπιστωτικού συστήματος, τον ρόλο των τραπεζών κατά τον πρώτο και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ποια ήταν η εταιρεία που χρηματοδότησε τον Χίτλερ και ποια η σχέση της με τους τραπεζίτες αυτούς…(!)

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.153


Τίτλος: «Η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» – με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 90
Θέμα: Ο Τζον Πέρκινς, από το 1971 έως το 1981, εργάσθηκε στην πολυεθνική εταιρεία συμβούλων Chas. T. Main ως οικονομολόγος. Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν ένας Οικονομικός Εκτελεστής, στρατολογημένος από τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως είχε ορκισθεί όταν στρατολογήθηκε, κράτησε το στόμα του κλειστό, ώσπου, με αφορμή τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, απεφάσισε να εκθέσει δημοσίως την αθέατη πλευρά της αμερικανικής εταιρειοκρατίας, συγγράφοντας την Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου. Στο βιβλίο αυτό βασίσθηκε το ομότιτλο ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.154

-δείτε αυτό το ντοκυμαντερ κάνοντας κλικ ΕΔΩ για το Α΄μέρος-


-δείτε αυτό το ντοκυμαντερ κάνοντας κλικ ΕΔΩ για το Β΄μέρος-


Τίτλος: “The Money Masters” – με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 105 Λεπτά x 2
Θέμα: Το Money Masters είναι ένα ντοκυμαντέρ 1995, που παράγεται από τον δικηγόρο Patrick SJ Carmack και η σκηνοθεσία και η αφήγηση από τον William T. Still. Εξηγεί την ιστορία πίσω από την τρέχουσα παγκόσμια ύφεση και ο στόχος των τραπεζιτών και ο παγκόσμιος οικονομικός έλεγχος από μια πολύ μικρή κλίκα των ιδιωτικών τραπεζών, επάνω από όλες τις κυβερνήσεις. Το παρόν ντοκυμαντέρ ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με το θέμα αυτό.
μετάφραση-υποτιτλισμός: http://www.youtube.com/user/ellinesfoitites

———–

Μέρος 10ον

Το σπίτι των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.155

κάντε κλικ ΕΔΩ για να το βρείτε στο google maps

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Και όλα αυτά συμβαίνουν στις ζωές μας διότι:Περιγραφή: Blog Widget by LinkWithin

Περιγραφή: http://icons16x16.com/folders/email/Email_icons_036.gifΠεριγραφή: http://oi62.tinypic.com/28s93jk.jpg

Περιγραφή: http://i42.tinypic.com/2m4rsj5.pngΠεριγραφή: http://oi62.tinypic.com/25r10gl.jpgΠεριγραφή: http://oi59.tinypic.com/10zza5y.jpg

Αρχή φόρμαςΤέλος φόρμας

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας


Με την υποστήριξη της Περιγραφή: Google ΜετάφρασηΜετάφραση

Περιγραφή: blog

Ελάτε στην παρέα του The Secret Real Truth στο Facebook.Σας περιμένουμε!!!

Τo Secret Real Truth στο email σας. Εγγραφείτε...

Αρχή φόρμαςΤέλος φόρμας

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε σε Facebook,Twitter,Google+ αλλά και στο youtube ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση!


blog


Το THE SECRET REAL TRUTH Επιλέγει για εσάς μουσικά κομμάτια. Για να ακούσετε,πατήστε το εικονίδιο. ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!!


Περιγραφή: blog


κλίκ στην εικόνα BRING THEM BACK

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας

Περιγραφή: blog

Αρχή φόρμας

Ας βοηθήσουμε όλοι μας: Τηλεφωνική Γραμμή Ε.Ψ.Υ.Π.Ε αποκλειστικά για γονείς και κάθε ενήλικο για θέματα παιδίων και εφήβων Τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών-καταγγελιών από την Επιθεώρηση Εργασίας τηλ.15512 116111 Ευρωπαϊκή Γραμμή Στήριξης Παιδιών και Εφήβων Safer Internet Προστασία θαλάσσιας ζωής Κάντε κλικ στην εικόνα για να κάνετε εικονική περιήγηση στην Capella Sistina κλίκ στην εικόνα www.no2id.net Κάντε κλίκ στην εικόνα(video) j

Τέλος φόρμαςΠεριγραφή: blog

Περιγραφή: Sparkline153483733

Περιγραφή: blogΑς δούμε κάτι ενδιαφέρον επί του θέματος το οποίο έχει να κάνει με τα Ιερά Βιβλία της Θρησκείας-Φυλής των Ρότσιλντ:

«…Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα με τόκο ή τρόφιμα με τόκο ή ο,τιδήποτε άλλο δανειστεί από εσένα. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από τον ομοεθνή σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί κύριος ο θεός σου (Ιεχωβά), σε ο,τιδήποτε επιχειρήσεις, στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας».
Παλαιά Διαθήκη – Δευτερονόμιον κεφ.23 παρ.20
«…ο Κύριος θα σας φέρει στην χώρα που υποσχέθηκε στον Αβραάμ, για να σας δόσει πόλεις μεγάλες και καλές, τις οποίες δεν κτίσατε και οικίες γεμάτες απ’ όλα τα αγαθά, που δεν τα φέρατε εσείς και πηγάδια ανοιγμένα τα οποία δεν σκάψατε εσείς, αμπελώνες και ελαιώνες, τους οποίους εσείς δεν φυτέψατε».
Παλαιά Διαθήκη – Δευτερoνόμιο. κεφ 6 παρ. 10-14.
Για να δούμε όμως και τον ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας:

Στην γένεση και συγκεκριμένα στο κεφ 47 §5 υπάρχει μια περιγραφή του μηχανισμού του πως να μετατρέπονται οι πολίτες σε δούλους του συστήματος (αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ). Στο τέλος και συγκεκριμένα στην παράγραφο 21 και 22 λέει αυτολεξεί «Και μετέβαλε τον λαό σε δούλους από άκρη σε άκρη στην Αίγυπτο. Μόνο τα χωράφια των ιερέων δεν αγόρασε γιατί ο Φαραώ (Κράτος) είχε χορηγήσει επίδομα στους ιερείς για να συντηρούνται με αυτό». Το ίδιο παρατηρούμε και επί Τουρκοκρατίας όταν η Πύλη είχε αφορολόγητη την Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία. Σήμερα δε, όχι μόνο είναι αφορολόγητη αλλά λαμβάνει μέρος και στο να κερδοσκοπεί εις βάρος μας αφού έχει μετοχές τόσο στην Εθνική Τράπεζα όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος παρέα με τους Ρότσιλντ…Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.24
www.nbg.gr
Στο παραπάνω λινκ διαβάζουμε τα εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της ΕΤΕ αποτελείται από επίλεκτα μέλη που συγκαταλέγονται μεταξύ των επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Τα μέλη του Δ.Σ. εκλέγονται από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τραπέζης για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τα τρία (3) έτη, με δυνατότητα επανεκλογής, σύμφωνα με τα αναλυτικά οριζόμενα στον νόμο και στο Καταστατικό της Τραπέζης.
Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΤΕ (μη εκτελεστικός) είναι ο κ. Γεώργιος Ζανιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Τραπέζης είναι ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράαπέζης είναι ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου.
Τα υπόλοιπα 10 μέλη του Δ.Σ. είναι μη εκτελεστικά. Ο κ. Αλέξανδρος Μακρίδης, Οικονομολόγος, ορίσθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο, ως εκπρόσωπός του, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ.3 του άρθρου 1 του ν. 3723/2008. Ο κ. Χαράλαμπος Μάκκας ορίσθηκε εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) σύμφωνα με τις προβλέψεις του ν. 3864/2010, άρθρο 6, παρ.10.
Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 9.4.2013 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Θεόκλητος υπέβαλε την παραίτησή του, την οποία το Δ.Σ. αποδέχθηκε.
Το 2011 τα μέλη του Δ.Σ. συμμετείχαν συνολικά σε 21 συνεδριάσεις».

Υ.Γ. το αξιοπερίεργο είναι ότι οι ΑριστεροΣοσιαλοΚομμουνιστές μιλούν για την περιουσία της Εκκλησίας, να κατασχεθεί, να φορολογηθεί κτλ, αλλά για τα  μεγάλα αφεντικά όχι μόνο δεν λένε λέξη, αλλά αν κάποιος πει κάτι, κατ’ ευθείαν προσπαθούν να απομακρύνουν την συζήτηση από το θέμα αποκαλώντας τον αντισημίτη, Ναζί, Φασίστα και τα γνωστά… Λέτε να συμβαίνει αυτό επειδή τα μεγάλα αφεντικά είναι και σε αυτούς οι «προπάτορες;»  αποδείξεις ΕΔΩ και ΕΔΩ) μπα… μην τα πιστεύετε αυτά, είναι συνωμοσιολογίες…

———–

Μέρος 6ον

Πριν περάσουμε αναλυτικά στο «ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ»  της Εθνικής Τραπέζης για να δούμε το μέγεθος της λεηλασίας, παραθέτουμε όλα τα ΦΕΚ που έχουν να κάνουν με την ΕΤΕ και το νεοσύστατο «Ελληνικό» Κράτος:Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.25

Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.26

Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.27

Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.28
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDFΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.29
Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.30
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.31

Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.32
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.33
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.34
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.35
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDFΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.36


Κάντε κλικ
ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDFΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.37
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

———–

Μέρος 7ον
Τα κυριότερα στοιχεία που θα δούμε παρακάτω είναι από το επίσημο έντυπο της ΕΤΕ στο οποίο είναι το Ιστορικό Χρονολόγιο από το 1841 έως το 2006Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.38
Επίσημο link.Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.39
(να η αιτία του θανάτου του Ιωάννη Καποδίστρια)


Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.40
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.41Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.42Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.43Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.44
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.45
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.46
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.47Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.48Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.51Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.53Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.54Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.55Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.56Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.57Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.58
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.62βΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.59
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.63
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.64Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.65Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.66Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.67Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.68Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.69Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.70Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.71Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.72Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.73Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.74Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.75Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.76Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.86
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.77  Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.78Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.79Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.80Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.81Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.82Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.82βΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.83Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.83βΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.84Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.85 Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.86β Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.87Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.88
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.91   Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.92Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.93Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.94Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.95Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.89Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.96Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.90Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.97Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.98Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.99
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.102Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.103Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.104Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.105Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.106Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.107Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.108Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.109Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.110Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.111
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.111βΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.112Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.113Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.114Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.115Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.116Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.117Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.118Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.119Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.120Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.121Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.122 Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.123


Η Ελλάδα το 1927 αιτήθηκε από την Κοινωνία των Εθνών ((League of Nations) – η οποία μετά τον ΒΠΠ μετονομάσθηκε σε ΟΗΕ, ο οποίος κτίσθηκε δωρεά του Ροκφέλερ στο Μανχάταν – 9.000.000 Λίρες Αγγλίας για την σταθεροποίηση του νομίσματος και της εκκαθαρίσεως ελλειμμάτων του προϋπολογισμού (δηλαδή Κυβερνήσεις και Εθνική Τράπεζα έκαναν «λάθη» πάλι ο κοιμισμένος Ελληνικός Λαός την πλήρωσε). Το δάνειο είχε την προϋπόθεση να φτιαχτεί μια νέα Τράπεζα η οποία θα έπαιρνε αυτή το εκδοτικό προνόμιο στα χέρια της, έτσι φτιάχτηκε ένα πρωτό-κωλο στην Γενεύη το οποίο είχε το καταστατικό της νέας ιδιωτικής Τραπέζης η οποία ονομάσθηκε «Τράπεζα της Ελλάδος». Η ουσία ήταν ότι τα δεδομένα την εποχή εκείνη άλλαξαν, οπότε «συνέφερε»  η μέχρι τότε Εμπορική και ταυτόχρονα με το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο Εθνική Τράπεζα να χωρισθεί στα δύο. Η μεν Εθνική θα συνέχιζε να κατέχει την Εμπορική της ιδιότητα αλλά το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο θα μετεφέρετο στην Τράπεζα της Ελλάδος. Οι λόγοι πολλοί, η ουσία των λόγων ήταν να γίνει ευκολότερη η προσπέλαση για κάποιους και δυσκολότερη για κάποιους άλλους.

Το ΦΕΚ 298/07.12.1927 περιέχει τον νόμο 3423 ο οποίος επικυρώνει το πρωτο-κωλο της Γενεύης (καταστατικό Τράπέζης της Ελλάδος και εγκρίσεως του δανείου) και τον 3424 ο οποίος επικυρώνει την μεταφορά του εκδοτικού προνομίου από την μια ιδιωτική Τράπεζα στην άλλη ιδιωτική… Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλοιώς και όσον αφορά στην διοίκηση και όσον αφορά στην ιδιοκτησία.Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.124
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Για να δούμε κάποια πράγματα του πρωτοκόλλου που έχουν σημασίαΠεριγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.125Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.126
  (Δείτε στο ΦΕΚ τι Κρατική Περιουσία μεταβιβάζει η μια Ιδιωτική Εταιρεία στην άλλη)
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.127
(Η λέξη ΛΕΗΛΑΣΙΑ είναι μικρή για να περιγράψει τα τεκταινόμενα!)Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.128(Μην εμποδίζουμε τα παιδιά να αναπτύξουν τα ταλέντα τους…)Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.129
(Κράτος εν Κράτει μέρος 1ο)
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.133
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.134χωρίς λόγια…
Η αξία των ΤραπεζοΓραμματίων (χρημάτων) που κόβει η ιδιωτική Τράπεζα (ιδιοκτησίας της) και ΔΑΝΕΙΖΕΙ με αυτά το κράτος, στηρίζονται στον Χρυσό που ανήκει στο Κράτος – Ελληνικό Δημόσιο…(!) Η Ιδιωτική Τράπεζα δημιουργεί χρήμα ιδιοκτησίας της το οποίο ΔΑΝΕΙΖΕΙ στο Κράτος… Όπως λοιπόν καταλαβαίνουμε, εφόσον το χρήμα από αυτούς προς εμάς είναι έντοκο ενώ ο χρυσός μας από εμάς προς αυτούς δεν είναι έντοκος ήταν θέμα χρόνου να «αγοράσουν» τον χρυσό λόγω χρέους…
Επίσης αυτή η Ιδιωτική Εταιρεία έχει στα χέρια της τον χρυσό του Κράτους και τον ελέγχει…(!)Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.136
Η Ιδιωτική Εταιρεία-Τράπεζα η οποία διαχειρίζεται τον Χρυσό του Κράτους έχει το δικαίωμα να ιδρύει υποκαταστήματα όπου αυτή γουστάρει χωρίς έλεγχο…(!)Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.137
Εδώ το πρώτο κομμάτι μας λέει ότι το μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης της Ελλάδος είναι 400 εκατομμύρια Δραχμές και ότι το ποσόν αυτό το κατέβαλε εξολοκλήρου η Εθνική Τράπεζα, δηλαδή όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!
Στο δεύτερο κομμάτι μας ενημερώνουν ότι το Κράτος και να θέλει δεν δύναται να κατέχει μετοχές πάνω από 10% δηλαδή αναγκαστικά το 90% θα ανήκει σε ιδιώτες…Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.138
το ίδιο λέει και η έκδοση του Καταστατικού της ΤτΕ όπως βλέπουμε
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.138β
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.139
(Κράτος εν Κράτει μέρος 2ο)
Δεν επιτρέπεται οιοσδήποτε να ελέγξει την Ιδιωτική Εταιρεία πλην ενός Επιτρόπου της Κυβερνήσεως, ο οποίος πρέπει να τηρήσει και πλήρη εχεμύθεια… τι σόι έλεγχος μπορεί να είναι αυτός μόνο ο θεός τους ξέρει. Για να δούμε όμως τι λέει το προηγούμενο άρθρο
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.140
Ο Επίτροπος αν θεωρήσει ότι καταπατάται το Καταστατικό ή άλλος νόμος του Κράτους… μα πως είναι δυνατόν να καταπατηθεί ένα Καταστατικό και νόμοι του κράτους που είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους;;;;
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.141(Κράτος εν Κράτει μέρος 3ο)
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.142Το άρθρο αυτό μας επιβάλει να δεχθούμε τα χρήματα της Ιδιωτικής Εταιρείας-Τράπεζας ως ανταλλακτικό μέσον. Είναι το αντίστοιχο Legal Tender που αναγράφεται επάνω στο Δολλάριο.
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.143
Η Λογική λέει ότι Νόμιμο Τραπεζογραμμάτιο θα μπορούσε να ονομασθεί μόνο αν η Τράπεζα ήταν Κρατική. Δηλαδή η δημιουργηθείσα αξία άνηκε στον λαό! Στην παρούσα φάση έχουμε έναν ιδιώτη να νομιμοποιείται (από πού και ως πού;) να δημιουργήσει αξία (χρήμα) για τον εαυτό του, την οποία θα μας την δανείσει εντόκως και μάλιστα χωρίς να πληρώσει φόρους… Και αυτός ενίσταται αν κάποιος έταιρος κλέφτης πάει να του φάει την μπίζνα… Αν δεν λέγεται αυτό ΦΑΡΣΑ τι άλλο μπορεί να λέγεται; Πάντως Δημοκρατία δεν λέγεται!
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.144
1. Ο ιδιώτης που έχει ιδιοκτησία του την Τράπεζα αυτήν δεν υπάγεται στους νόμους του Κράτους περί Α.Ε. και άλλων Τραπεζών, είναι δηλαδή κάτι σαν σούπερμαν.
2. Ιδιωτική Εταιρεία δημιουργεί χρήμα (αξία) για τον εαυτό της “out of nothing” το οποίο το δανείζει εντόκως σε εμάς τα κορόιδα και επιπλέον δεν φορολογείται…
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.145
Από το 2002 που μπήκαμε στο Ευρώ το εκδοτικό προνόμιο το έχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, παρόλα αυτά η Τράπεζα της Ελλάδος δεν διελύθη.Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.146
επίσης το «Ελληνικό» Κράτος τους δίνει δικαίωμα να βγάλουν τον Ελληνικό Χρυσό και εκτός Ελλάδος
Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.147
κάντε κλικ ΕΔΩ ή ΕΔΩ για να δείτε το καταστατικό σε PDF.

———–

Μέρος 8ον
«Όποιος λαός λησμονά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει».Στην ταινία αυτή (Η δίκη των Δικαστών) βλέπουμε την δράση των «φιλελλήνων» αλλοδαπών Βασιλιάδων, Αντιβασιλέων, Έντουαρντ Μάσον κτλ.Λεπτομέρειες για τον Έντουαρντ Μάσον:Μέρος 9ον

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.148


Τίτλος: “The American Dream” (Το Αμερικάνικο Όνειρο) με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 30 λεπτά
Θέμα: H “The Provocateur Network” προσεγγίζει το παρόν οικονομικό σύστημα (Fractional Reserve bank) από το πρίσμα του καθημερινού ανθρώπου ο οποίος μια μέρα ξύπνησε (ή θα ξυπνήσει – είναι θέμα χρόνου) και όλα αυτά που νόμισε ως ιδιοκτησία του έχουν γίνει καπνός. Τα δεδομένα που ισχύουν στις ΗΠΑ ισχύουν και στην Ελλάδα, η μόνη διαφορά είναι ότι στις ΗΠΑ προσπάθησαν να σταματήσουν το κακό περισσότεροι από ένας πολιτικοί, ενώ εδώ μόνο ο Καποδίστριας.
official web site: theamericandreamfilm.com
youtube channel: youtube.com/user/theamericandreamfilm

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.149


Τίτλος: “Money as Debt I” (το χρήμα ως χρέος 1) με υποτίτλους
Διάρκεια: 47 λεπτά
Θέμα: Ο Paul Grignon είναι ένας Καναδός Γραφίστας που δημιουργεί ταινίες κινουμένων σχεδίων. Το 2006 έφτιαξε ένα βίντεο το “Money as debt” που έκανε θραύση στο διαδίκτυο όπου το είδαν εκατομμύρια θεατές.
Το θέμα του είναι το τραπεζικό σύστημα και η δημιουργία του χρήματος από το τίποτα. Με απλά παραδείγματα ο Paul Grignon εξηγεί παραστατικά πώς η χρηματιστική και τραπεζική βιομηχανία, μέσω του μηχανισμού της δανειοδοτήσεως, έχει καταφέρει να ελέγχει και να εκμεταλλεύεται τα πάντα. Αν κάποιος δεν γνωρίζει το πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της απάτης!!!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.150


Τίτλος: “Money as Debt II” (το χρήμα ως χρέος 2) με υποτίτλους
Διάρκεια: 80 λεπτά
Θέμα: Το 2009 Ο Paul Grignon δημιούργησε την δεύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων της σειράς, το “Money as debt ΙΙ” που έκανε την ίδια θραύση στο διαδίκτυο όπως και το πρώτο μέρος.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.151


Τίτλος: “zeitgeist ADDENDUM” (2008) με υποτίτλους
Διάρκεια: 120 λεπτά
Θέμα: Είναι το δεύτερο ντοκυμαντέρ της σειράς zeitgeist (το πνεύμα της εποχής), ασχολείται με το οικονομικό σύστημα, το πώς δημιουργείται το χρήμα κυριολεκτικά από το απόλυτο τίποτα, τον ρόλο των πολυεθνικών, των τραπεζών, των δανείων, της CIA και των οικονομικών HITMEN, το γιατί υπάρχουν φτωχοί και φτωχές χώρες.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.152


Τίτλος: “zeitgeist the movie” (part III) – με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 45 Λεπτά
Θέμα: Είναι μόνο το τρίτο κομμάτι του πρώτου ντοκυμαντέρ της σειράς zeitgeist (το πνεύμα της εποχής).
Το παρόν τρίτο κομμάτι ασχολείται με την απάτη του χρηματοπιστωτικού συστήματος, τον ρόλο των τραπεζών κατά τον πρώτο και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ποια ήταν η εταιρεία που χρηματοδότησε τον Χίτλερ και ποια η σχέση της με τους τραπεζίτες αυτούς…(!)

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.153


Τίτλος: «Η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» – με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 90
Θέμα: Ο Τζον Πέρκινς, από το 1971 έως το 1981, εργάσθηκε στην πολυεθνική εταιρεία συμβούλων Chas. T. Main ως οικονομολόγος. Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν ένας Οικονομικός Εκτελεστής, στρατολογημένος από τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως είχε ορκισθεί όταν στρατολογήθηκε, κράτησε το στόμα του κλειστό, ώσπου, με αφορμή τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, απεφάσισε να εκθέσει δημοσίως την αθέατη πλευρά της αμερικανικής εταιρειοκρατίας, συγγράφοντας την Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου. Στο βιβλίο αυτό βασίσθηκε το ομότιτλο ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.154

-δείτε αυτό το ντοκυμαντερ κάνοντας κλικ ΕΔΩ για το Α΄μέρος-


-δείτε αυτό το ντοκυμαντερ κάνοντας κλικ ΕΔΩ για το Β΄μέρος-


Τίτλος: “The Money Masters” – με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 105 Λεπτά x 2
Θέμα: Το Money Masters είναι ένα ντοκυμαντέρ 1995, που παράγεται από τον δικηγόρο Patrick SJ Carmack και η σκηνοθεσία και η αφήγηση από τον William T. Still. Εξηγεί την ιστορία πίσω από την τρέχουσα παγκόσμια ύφεση και ο στόχος των τραπεζιτών και ο παγκόσμιος οικονομικός έλεγχος από μια πολύ μικρή κλίκα των ιδιωτικών τραπεζών, επάνω από όλες τις κυβερνήσεις. Το παρόν ντοκυμαντέρ ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με το θέμα αυτό.
μετάφραση-υποτιτλισμός: http://www.youtube.com/user/ellinesfoitites

———–

Μέρος 10ον

Το σπίτι των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.155

κάντε κλικ ΕΔΩ για να το βρείτε στο google maps

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Και όλα αυτά συμβαίνουν στις ζωές μας διότι:Περιγραφή: Blog Widget by LinkWithin

Περιγραφή: http://icons16x16.com/folders/email/Email_icons_036.gifΠεριγραφή: http://oi62.tinypic.com/28s93jk.jpg

Περιγραφή: http://i42.tinypic.com/2m4rsj5.pngΠεριγραφή: http://oi62.tinypic.com/25r10gl.jpgΠεριγραφή: http://oi59.tinypic.com/10zza5y.jpg

Αρχή φόρμαςΤέλος φόρμας

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας


Με την υποστήριξη της Περιγραφή: Google ΜετάφρασηΜετάφραση

Περιγραφή: blog

Ελάτε στην παρέα του The Secret Real Truth στο Facebook.Σας περιμένουμε!!!

Τo Secret Real Truth στο email σας. Εγγραφείτε...

Αρχή φόρμαςΤέλος φόρμας

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε σε Facebook,Twitter,Google+ αλλά και στο youtube ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση!


blog


Το THE SECRET REAL TRUTH Επιλέγει για εσάς μουσικά κομμάτια. Για να ακούσετε,πατήστε το εικονίδιο. ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!!


Περιγραφή: blog


κλίκ στην εικόνα BRING THEM BACK

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας

Περιγραφή: blog

Αρχή φόρμας

Ας βοηθήσουμε όλοι μας: Τηλεφωνική Γραμμή Ε.Ψ.Υ.Π.Ε αποκλειστικά για γονείς και κάθε ενήλικο για θέματα παιδίων και εφήβων Τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών-καταγγελιών από την Επιθεώρηση Εργασίας τηλ.15512 116111 Ευρωπαϊκή Γραμμή Στήριξης Παιδιών και Εφήβων Safer Internet Προστασία θαλάσσιας ζωής Κάντε κλικ στην εικόνα για να κάνετε εικονική περιήγηση στην Capella Sistina κλίκ στην εικόνα www.no2id.net Κάντε κλίκ στην εικόνα(video) j

Τέλος φόρμαςΠεριγραφή: blog

Περιγραφή: Sparkline153483733

Περιγραφή: blog
Στην ταινία αυτή (Η δίκη των Δικαστών) βλέπουμε την δράση των «φιλελλήνων» αλλοδαπών Βασιλιάδων, Αντιβασιλέων, Έντουαρντ Μάσον κτλ.
Λεπτομέρειες για τον Έντουαρντ Μάσον:Μέρος 9ον

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.148


Τίτλος: “The American Dream” (Το Αμερικάνικο Όνειρο) με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 30 λεπτά
Θέμα: H “The Provocateur Network” προσεγγίζει το παρόν οικονομικό σύστημα (Fractional Reserve bank) από το πρίσμα του καθημερινού ανθρώπου ο οποίος μια μέρα ξύπνησε (ή θα ξυπνήσει – είναι θέμα χρόνου) και όλα αυτά που νόμισε ως ιδιοκτησία του έχουν γίνει καπνός. Τα δεδομένα που ισχύουν στις ΗΠΑ ισχύουν και στην Ελλάδα, η μόνη διαφορά είναι ότι στις ΗΠΑ προσπάθησαν να σταματήσουν το κακό περισσότεροι από ένας πολιτικοί, ενώ εδώ μόνο ο Καποδίστριας.
official web site: theamericandreamfilm.com
youtube channel: youtube.com/user/theamericandreamfilm

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.149


Τίτλος: “Money as Debt I” (το χρήμα ως χρέος 1) με υποτίτλους
Διάρκεια: 47 λεπτά
Θέμα: Ο Paul Grignon είναι ένας Καναδός Γραφίστας που δημιουργεί ταινίες κινουμένων σχεδίων. Το 2006 έφτιαξε ένα βίντεο το “Money as debt” που έκανε θραύση στο διαδίκτυο όπου το είδαν εκατομμύρια θεατές.
Το θέμα του είναι το τραπεζικό σύστημα και η δημιουργία του χρήματος από το τίποτα. Με απλά παραδείγματα ο Paul Grignon εξηγεί παραστατικά πώς η χρηματιστική και τραπεζική βιομηχανία, μέσω του μηχανισμού της δανειοδοτήσεως, έχει καταφέρει να ελέγχει και να εκμεταλλεύεται τα πάντα. Αν κάποιος δεν γνωρίζει το πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της απάτης!!!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.150


Τίτλος: “Money as Debt II” (το χρήμα ως χρέος 2) με υποτίτλους
Διάρκεια: 80 λεπτά
Θέμα: Το 2009 Ο Paul Grignon δημιούργησε την δεύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων της σειράς, το “Money as debt ΙΙ” που έκανε την ίδια θραύση στο διαδίκτυο όπως και το πρώτο μέρος.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.151


Τίτλος: “zeitgeist ADDENDUM” (2008) με υποτίτλους
Διάρκεια: 120 λεπτά
Θέμα: Είναι το δεύτερο ντοκυμαντέρ της σειράς zeitgeist (το πνεύμα της εποχής), ασχολείται με το οικονομικό σύστημα, το πώς δημιουργείται το χρήμα κυριολεκτικά από το απόλυτο τίποτα, τον ρόλο των πολυεθνικών, των τραπεζών, των δανείων, της CIA και των οικονομικών HITMEN, το γιατί υπάρχουν φτωχοί και φτωχές χώρες.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.152


Τίτλος: “zeitgeist the movie” (part III) – με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 45 Λεπτά
Θέμα: Είναι μόνο το τρίτο κομμάτι του πρώτου ντοκυμαντέρ της σειράς zeitgeist (το πνεύμα της εποχής).
Το παρόν τρίτο κομμάτι ασχολείται με την απάτη του χρηματοπιστωτικού συστήματος, τον ρόλο των τραπεζών κατά τον πρώτο και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ποια ήταν η εταιρεία που χρηματοδότησε τον Χίτλερ και ποια η σχέση της με τους τραπεζίτες αυτούς…(!)

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.153


Τίτλος: «Η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» – με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 90
Θέμα: Ο Τζον Πέρκινς, από το 1971 έως το 1981, εργάσθηκε στην πολυεθνική εταιρεία συμβούλων Chas. T. Main ως οικονομολόγος. Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν ένας Οικονομικός Εκτελεστής, στρατολογημένος από τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως είχε ορκισθεί όταν στρατολογήθηκε, κράτησε το στόμα του κλειστό, ώσπου, με αφορμή τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, απεφάσισε να εκθέσει δημοσίως την αθέατη πλευρά της αμερικανικής εταιρειοκρατίας, συγγράφοντας την Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου. Στο βιβλίο αυτό βασίσθηκε το ομότιτλο ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.154

-δείτε αυτό το ντοκυμαντερ κάνοντας κλικ ΕΔΩ για το Α΄μέρος-


-δείτε αυτό το ντοκυμαντερ κάνοντας κλικ ΕΔΩ για το Β΄μέρος-


Τίτλος: “The Money Masters” – με ενσωματωμένους υποτίτλους
Διάρκεια: 105 Λεπτά x 2
Θέμα: Το Money Masters είναι ένα ντοκυμαντέρ 1995, που παράγεται από τον δικηγόρο Patrick SJ Carmack και η σκηνοθεσία και η αφήγηση από τον William T. Still. Εξηγεί την ιστορία πίσω από την τρέχουσα παγκόσμια ύφεση και ο στόχος των τραπεζιτών και ο παγκόσμιος οικονομικός έλεγχος από μια πολύ μικρή κλίκα των ιδιωτικών τραπεζών, επάνω από όλες τις κυβερνήσεις. Το παρόν ντοκυμαντέρ ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με το θέμα αυτό.
μετάφραση-υποτιτλισμός: http://www.youtube.com/user/ellinesfoitites

———–

Μέρος 10ον

Το σπίτι των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα

Περιγραφή: Rothschild κι Ἐθνικὴ τράπεζα.155

κάντε κλικ ΕΔΩ για να το βρείτε στο google maps

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Και όλα αυτά συμβαίνουν στις ζωές μας διότι:

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017


ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ....Καμμένος 2013: Έχουν τους "Ρότσιλντ" μαζί τους, θα τους τσακίσουμε


Περιγραφή: https://4.bp.blogspot.com/-lEEfvvODD-0/WJiapMeo6XI/AAAAAAABYxY/fbH37BZ_Xd0kaT6XI4kfzZyQuxroZIiVACLcB/s320/1.png
Δεν ξέρεις πλέον αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις με τον Πάνο Καμμένο.
Έγραφε σε ένα από τα γνωστά "καταγγελτικά" του tweet το 2013:
"ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ"Περιγραφή: https://omadaalithias.gr/sites/default/files/c3156upwqaexoqm.jpg

Για άλλη μια φορά όμως, αυτά που έλεγε και έγραφε τότε ο Καμμένος γυρνούν εναντίον του.Αυτό γιατί στην απάντησή του το Μαξίμου για το τι έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στη στάση του στο Παρίσι αναφέρει:"Στο Παρίσι ο Πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες."