AMPHIKTYONBOOKS

TRANSLATION IN MANY LANGUAGES

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΕΧΘΡΕΥΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, (ΓΛΩΣΣΑ, ΗΘΗ, ΕΘΙΜΑ, ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ)  ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΟΝΗΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ  ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 



Υπάρχει σχέδιο αφανισμού των Ελλήνων;

Create your account, then download the FREE iPhone or Android CHAT app
279
Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης Αθήνα 14-1-2014
Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος
Αριστοτέλους 22, 10433 Αθήναι

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς:
α) Υπουργείο Πολιτισμού.
β) Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Υπάρχει σχέδιο αφανισμού των Ελλήνων;
ΘΕΜΑ: Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και ο αφανισμός των Ελλήνων.
Η παγκοσμιοποίηση, δηλαδή το ‘’μίξερ’’ το οποίο αλέθει πολιτισμικές αξίες, εθνικές ταυτότητες, εθνικές συνειδήσεις και κάθε τι που εκ του φυσικού του διαφοροποιεί τις ιδιοσυστασίες-ιδιοσυγκρασίες των λαών δημιουργώντας έναν οικουμενικό χυλό επίμικτων και αλλοιωμένων φυλετικά ανθρώπων, είναι ένα καταστροφικό σχέδιο που ο μέσος Έλληνας εξακολουθεί να αγνοεί βομβαρδιζόμενος από θολοκουλτουριάρικα αντιρατσιστικά μηνύματα μιας επίπλαστης πολυπολυτισμικότητας που τον κάνει να ψελλίζει υπνωτισμένα την φράση της μόδας ‘’Δεν είμαι ρατσιστής… Δεν είμαι ρατσιστής…’’.
Ωστόσο το μοχθηρό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης κατά της ανθρωπότητας και ιδίως κατά των Ελλήνων (διότι στους Έλληνες εστιάζεται το ενδιαφέρον του παρόντος άρθρου), είναι ένα ανθελληνικό σχέδιο με επί μέρους χρονικές αφετηρίες μερικές εκ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε:
1) Ο Γερμανός ποιητής, δραματουργός, ιστορικός και κριτικός Friedrich von Schiller, (1759-1805) σε μια έκρηξη απορίας του έγραψε:
«Καταραμένε Έλληνα, όπου να γυρίσω τη σκέψη μου, όπου και να στρέψω τη ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω! Αν τέχνη λαχταρώ, ποίηση, θέατρο, αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά μου πρώτος και αξεπέραστος… Αν επιστήμη αναζητώ, μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική, εσύ κορυφαίος και ανυπέρβλητος… Αν για δημοκρατία διψώ, ισονομία και ισότητα, εσύ ξανά μπροστά μου, ασυναγώνιστος και ανεπισκίαστος. Καταραμένε Έλληνα… Καταραμένη γνώση. Γιατί να σε αγγίξω; Για να αισθανθώ πόσος μικρός είμαι, ασήμαντος και μηδαμινός;».
2) Ο Γραμματέας των Ευρωπαίων Βασιλέων και Υπουργός Εξωτερικών της Αυτοκρατορικής Αυστρίας, περιώνυμος Μέτερνιχ από το 1815 μέχρι το 1828, δεν έπαυε ποτέ να διακηρύττει ότι, «Oι Έλληνες είναι επικίνδυνος λαός και πρέπει οπωσδήποτε να συντριβεί…».
3) Ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας του 19ου αιώνα, Λόρδος Λοντοτέρρυ, αγορεύοντας στην Αγγλική Βουλή είχε δηλώσει απερίφραστα ότι, «Η Ελλάς πρέπει να καταστεί όσο το δυνατόν ολιγότερον ισχυρά και επομένως ακίνδυνος για τα συμφέροντά μας, ο δε λαός της πρέπει να γίνει μικρόψυχος ως τα Έθνη του Ινδοστάν…».
4) Ο Ουίνστων Τσώρτσιλ που θαυμάζοντας δήθεν, τις νίκες του ελληνικού στρατού κατά των Ιταλών φασιστών, είχε αναφωνήσει το γνωστό: «Οι ήρωεςπολεμούν σαν Έλληνες», δεν δίσταζε να εκμυστηρεύεται στους συνεργάτες του ότι,«Εάν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλλοίμονό μας…». (Πηγή για τις προαναφερόμενες ανθελληνικές ρήσεις: Γ.Ν. Κοσσυβάκης, (Διαχρονικός Ηπειρωτικός Ελληνισμός, σελ. 167-170, εκδόσεις Κάδμος 2009).
Καθοριστικά χτυπήματα αποτελεσματικής δυστυχώς, ανθελληνικής προπαγάνδας, υπήρξαν και οι επιρροές που άσκησαν προς κάθε κατεύθυνση (πολιτική, κοινωνική και κυρίως εκπαιδευτική), οι κύριοι, κύριοι Φαλμεράυερ και Κίσινγκερ.
5) Ο μεν Φαλμεράυερ, Αυστριακός στην καταγωγή, περιηγητής, δημοσιογράφος, πολιτικός και ιστορικός, στο γνωστό του σύγγραμμα, το 1835, με τίτλο: ‘’Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων’’, ισχυρίστηκε ότι οι νεοέλληνες δεν κατάγονται από την φυλή των Ελλήνων αλλά προέρχονται από Σλαύους που εισέβαλλαν στην Ελλάδα τον μεσαίωνα και Αλβανούς που εξαπλώθηκαν κατά τον ύστερο μεσαίωνα και τους νεότερους χρόνους και αναμίχθηκαν με ελληνόφωνους Βυζαντινούς πρόσφυγες από τους οποίους προέκυψε ο λαός των σύγχρονων Ελλήνων.
Συγκεκριμένα ο Φαλμεράυερ γράφει: «Η Ελληνική φυλή έχει τελείως εξολοθρευτή από την Ευρώπη. Η φυσική ομορφιά, το μεγαλείο του πνεύματος, η απλότητα των συνηθειών, η καλλιτεχνική δημιουργία, οι αθλητικοί αγώνες, οι πόλεις, τα χωριά, το μεγαλείο των μνημείων και των αρχαίων ναών, ακόμα και το όνομα του λαού, έχουν εξαφανισθεί από την Ελλάδα… Ούτε μία απλή σταγόνα αίματος, γνησίου ελληνικού αίματος, δεν τρέχει στις φλέβες των χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας. Μια τρομερή καταιγίδα διασκόρπισε έως την πιο απόμακρη γωνιά της Πελοποννήσου μια νέα φυλή, συγγενή προς την μεγάλη φυλή των Σλαύων. Οι Σκύθες-Σλαύοι, οι Ιλλυριοί-Αρβανίτες, οι συγγενικοί με τους Σέρβους και τους Βουλγάρους λαοί, είναι εκείνοι που τώρα ονομάζουμε Έλληνες. Ένας λαός με σλαβικά χαρακτηριστικά , τοξοειδείς βλεφαρίδες και σκληρά χαρακτηριστικά Αλβανών βοσκών του βουνού, που φυσικά δεν προέρχεται από το αίμα του Νάρκισσου, του Αλκιβιάδη και του Αντίνοου. Μόνο μια δυνατή ρομαντική φαντασία μπορεί να ονειρεύεται ακόμα μια αναγέννηση των αρχαίων Ελλήνων… Ένα διπλό στρώμα από ερείπια και ο βόρβορος δύο νέων και διαφορετικών λαών σκεπάζει τους τάφους των αρχαίων Ελλήνων. Τα αθάνατα έργα του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και μερικά ερείπια, που βρίσκονται στην Ελλάδα, αποτελούν τώρα την μόνη απόδειξη πως πριν από πολλά χρόνια υπήρχε ένας λαός σαν τους Έλληνες…».
Κι όμως, παρόλο που η θεωρία του Φαλμεράυερ έχει καταρριφθεί πλήρως, τόσο από Έλληνες ιστορικούς μελετητές όσο και από πρόσφατες επιστημονικές έρευνες σύμφωνα με τις οποίες η καθαρότητα του DNA (γενετικής σύστασης) των Ελλήνων ανέρχεται σε ποσοστό 99,5%, εξακολουθούν να υπάρχουν (εντός και εκτός των ελληνικών πυλών), ανθέλληνες υποστηρικτές της άποψης, ότι οι σημερινοί Έλληνες κατάγονται από Σλαύους, Αλβανούς και Τούρκους.
(Για την κατάρριψη της θεωρίας του Φαλμεράυερ, βλέπε: α)Κ. Παπαρρηγόπουλο, ‘’Περί εποικίσεως σλαυικών τινών φύλων εις την Πελοπόννησον, Αθήνα 1843, β)Γ. Βελουδή, ‘’Ο Jakob Philip Fallmerayer και η γέννηση του ελληνικού ιστορισμού’’).
6) Ο δε Κίσινγκερ, διάσημος Αμερικανοεβραίος διαμορφωτής της κοινής γνώμης και επί πολλών χρόνων υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, εισηγήθηκε επισήμως τον σχεδιασμό απορφανισμού των σύγχρονων Ελλήνων από τις μακραίωνες πολιτισμικές τους ρίζες, λέγοντας ότι, «Αν θέλουμε να πατάξουμε αυτόν τον ατίθασο λαό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Ίσως τότε αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Πρέπει να πλήξουμε τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε τη δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή που για μας είναι στρατηγικής σημασίας».
Και γιατί αυτό το μένος κατά των Ελλήνων; (θα ρωτήσει εύλογα ο αναγνώστης). Και οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις;Tο Υπουργείο Παιδείας; Δεν θα έπρεπε να μεριμνά ώστε μέσω των εκπαιδευτικών του συγγραμμάτων να πληροφορεί τις διαδοχές των γενεών για την ανθελληνική δράση; Για την αλήθεια; (Πικρόχολα χαμόγελα).
Μα οι περισσότεροι κρατούντες όλων των Υπουργείων από της επανασύστασης του νεοελληνικού κράτους μέχρι σήμερα, είναι προσκυνημένοι ταγοί, τύποις και ουσίας, εγκοσμίως και μεταφυσικώς στην δυτικοευρωπαϊκή και αμερικανοεβραϊκή παγκοσμιοποίηση της ισοπέδωσης των ελληνικών κυρίως αξιών και στο έλεος του δικτάτορα Θεού Γιαχβέ και των εβραίων ραβίνων του, σύμφωνα με τις διδαχές των οποίων, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι έναντι ενός και μοναδικού Θεού. Μια επίπλαστη και ξενόφερτη ‘’αξία’’ που γαλούχησε τους νεοέλληνες καθιστώντας τους φοβικούς έναντι των άλλων λαών.
Ο γράφων δεν επιθυμεί να ανοίξει αναλυτικά το θέμα επιρροής της ξενόφερτης θρησκείας του Χριστιανο-Ιουδαϊσμού στη χειραγώγηση του σκοταδισμού των Ελλήνων και στη σχέση του με την απόκρυψη της αλήθειας από την εποχή του Βυζαντίου και μετά, διότι θα παρέκλινε του κυρίως θέματος που πραγματεύεται το παρόν άρθρο. Ωστόσο δεν μπορεί να μην επισημάνει δύο μόνο παραμέτρους.
Πρώτη παράμετρος:
Είναι πλέον γνωστό, πως η επίσημη θέση της Ορθοδόξου Ελληνικής Εκκλησίας (όχι μεμονωμένοι παπάδες), ήταν κατά της επανάστασης του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων από τους Τούρκους οι οποίοι ήθελαν να επιβάλουν την δική τους παγκοσμιοποίηση. Το δε υποτιθέμενο λάβαρο που ύψωσε ο Ιεράρχης Παλαιών Πατρών Γερμανός στην Αγία Λαύρα των Καλαβρύτων και μάλιστα ανήμερα της εορτής του ‘’Ευαγγελισμού της Θεοτόκου’’ είναι αστικός μύθος που εξυπηρετεί την Εκκλησία η οποία προσπαθεί να απεκδυθεί, να εξωραΐσει, να εξομαλύνει και τελικά να αποποιηθεί τις δουλοπρεπείς γονυκλισίες που έκανε στους Οθωμανούς επί 400 σχεδόν χρόνια. (Για περισσότερα περί αυτού του μυθεύματος, Γ. Ν. Κοσσυβάκης, Διαχρονικός Ηπειρωτικός Ελληνισμός, εκδόσεις Κάδμος σελ. 180, και ιστορικό περιοδικό ‘’ΤΟΤΕ’’, τεύχος 34, σελ. 49).
Δεύτερη παράμετρος:
Eίναι επίσης γνωστό, πως η ελληνική επίσημη εκπαίδευση είναι καθοδηγούμενη από την επιβληθείσα θεοκρατία της Ορθοδόξου Εκκλησίας η οποία ούτως ή άλλως εκ του δόγματός της, ταυτίζεται με την παγκοσμιοποίηση και τους διεθνιστές υπηρέτες της. Συν του γεγονότος ότι χωρίς να το ομολογεί, ουδέποτε αρέσκεται στην προβολή των Ελλήνων διανοητών και φιλοσόφων προγόνων μας, λαμβανομένου υπόψη ότι οι Έλληνες σοφοί ήταν πολυθεϊστές και όχι Χριστιανοί. Άλλωστε πως είναι δυνατόν να παραδεχθείς και να επιτρέψεις στους νεοέλληνες Χριστιανούς την προβολή και διδασκαλία των επιστημονικών και πολιτισμικών επιτευγμάτων των προγόνων τους Ελλήνων… ‘’ειδωλολατρών’’; Απόδειξη του θεοκρατικού ελέγχου που ασκεί το χιλίων τετρακοσίων ξενόφερτο θρήσκευμα, στην επίσημη εκπαίδευση του νεοελληνικού κράτους από την επανίδρυσή του μέχρι σήμερα, είναι το γεγονός ότι στις πέντε ονομασίες που έχει αλλάξει το Υπουργείο Παιδείας από το 1833 μέχρι το 2013, ενυπάρχει πάντα ο όρος ‘’Θρησκευμάτων’’ πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου, ούτε και σε αυτές που είναι χριστιανικές.
Ακολουθεί το χρονολόγιο των εκάστοτε ονομασιών του Υπουργείου Παιδείας.
1833-1974: Η επί των Εκκλησιαστικών και της Δημοσίου Εκπαιδεύσεως Γραμματεία της Επικρατείας.
1974-2009: Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
2009-2012: Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
2012-24/6/2013: Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού.
25/6/2013 μέχρι σήμερα: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Μερικό συμπέρασμα του γράφοντος είναι, ότι ένα Υπουργείο Παιδείας το οποίο είναι λειτουργικά σφιχταγκαλιασμένο με τις επιταγές μιας θρησκείας που από την ‘’φιλοσοφία της’’ πρεσβεύει την παγκοσμιοποίηση, δεν πρόκειται να προβάλει ποτέ το οτιδήποτε θα ξεπέρναγε την μετριότητα των νεοελλήνων, πόσο μάλλον τις προγονικές τους καταβολές που θα τους αφύπνιζαν και θα τους μετέτρεπαν πάλι σε ‘’ηνίοχους που ξεπερνάνε την σκοταδιστική τους άβυσσο με αχίλλειο πήδημα’’.
Τα υπόλοιπα ολοκληρωμένα συμπεράσματα σχετικά με την επιρροή του χριστιανισμού στα μυαλά των Ελλήνων, επαφίενται στον αναγνώστη.
Ωστόσο για τους πλέον δύσπιστους οι οποίοι θα θεωρήσουν ότι δεν είναι δυνατόν όλος ο δυτικός κόσμος να έχει μεθοδεύσει ειδικά τον αφανισμό των Ελλήνων, ας παρακολουθήσουμε το ιστορικό του γενικότερου σχεδίου μεθόδευσης του αφανισμού των λαών της Γηραιάς Ηπείρου το οποίο σήμερα βρίσκεται εν εξελίξει και στην πατρίδα μας, βαίνοντας στα τελευταία στάδια προ της τελικής του επίτευξης. (Πηγή: identita 11-12-2012, μετάφραση Ε. Αναστασιάδη).
Ο γεωπολιτικός Richard Goudenhove Kalergi (1894-1972), γιος ενός διπλωμάτη επίμεικτης Αυστρο-ουγγρικής καταγωγής και μιας πάμπλουτης Ιαπωνέζας, αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός, υπήρξε από τους βασικούς εμπνευστές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης η οποία έγινε σκόπιμα για να προγραμματιστεί εν συνεχεία, ο αφανισμός των λαών της Ευρώπης. Όχι δεν πρόκειται για σχήμα οξύμωρο, αλλά τουναντίον, εύλογα εφικτό.
Το 1922 λοιπόν, ο Goudenhove Kalergi (όνομα με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων), ιδρύει το κίνημα ‘’Πανευρώπη’’, στοχεύοντας σε μία ομοσπονδία εθνών που θα ετίθετο υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκμεταλλευόμενος τις πολιτικές γνωριμίες του πατέρα του, υποστηρίζεται από τους Τσέχους πολιτικούς Tomas Masaryk, Edrard Benes και τον Αυστριακό τραπεζίτη Max Warburg ο οποίος και χρηματοδοτεί το κίνημα με τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel και ο πρόεδρος Karl Renner αναλαμβάνουν καθοδηγητές του κινήματος και συνεπικουρούνται από τους Γάλλους πολιτικούς Leon Bloum, Aristide Briand και άλλους. Μεσολαβεί ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος και το κίνημα αναστέλλει τις δραστηριότητές του αλλά εν συνεχεία με την υποστήριξη του Winston Churchill (νάτος πάλι ο Τσώρτσιλ), της ιουδαϊκής μασονικής στοάς Β΄nai B΄rith και της εφημερίδας New York Times, o Goudenhove Kalergi επαναδραστηριοποιείται και η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου ενωμένης Ευρώπης.
Η πεμπτουσία του σχεδίου του Goudenhove Kalergi βρίσκεται μέσα στο ίδιο του το βιβλίο ‘’Praktischer Idealismus’’, στο οποίο δηλώνει ότι, «οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία». Δηλώνει ξεκάθαρα ότι, «οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. (Αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα σήμερα;).
Ο Goudenhove Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποια όμως είναι αυτή η ελίτ; O Goudenhoye kalergi γράφει επ`αυτού:
«O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέτο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων».
Αν και σε κανένα σχολικό βιβλίο δεν αναφέρεται ο Goudenhove Kalergi οι ιδέες του, είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία (όχι με αιματηρούς πολέμους αλλά με αθρόες επιμειξίες που έχουν ήδη γίνει και γίνονται ολοένα αυξανόμενες σε βάθος λίγων γενεών).
Μάλιστα προς τιμήν του Goudenhove Kalergi ιδρύθηκε και το ομώνυμο ευρωπαϊκό βραβείο με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι που έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι ο Πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga το 2006, η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel το 2010, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy το 2012 και έπεται συνέχεια.
Στην εν λόγω γενοκτονία, προτρέπουν και οι συνεχείς εκκλήσεις των Ηνωμένων Εθνών προς τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να δεχτούν εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά ‘’Population division’’ των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο ‘’Μετανάστευση: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού’’, η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο.
Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων στις ευρωπαϊκές χώρες, θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων κυβερνητικών μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Αλλά ο μοναδικός σκοπός των μέτρων της αθρόας μετανάστευσης, είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, μετατρέποντάς τον σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή. Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Goudenhove Kalergi ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης.
Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει: «Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή».
Το συμπέρασμα είναι ότι αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του Goudenhove Kalergi φαίνεται να υλοποιείται πλήρως. Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης από την οποία βεβαίως, δεν εξαιρείται η χώρα μας. Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: ‘’Τα παιδιά του Kalergi‘’.
Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης και της ανθρωπιστικής αποβλάκωσης που καλλιεργείται από τα εντεταλμένα μέσα μαζικής πληροφόρησης, οι Ευρωπαίοι αλλά και οι Έλληνες όπως θα αποδείξουμε κατωτέρω, τείνουν όλο και περισσότερο να απαρνούνται την καταγωγή τους, να απαρνούνται την εθνική τους ταυτότητα.
Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο "ρατσισμός" είναι λάθος.
Σύμφωνα με τον μεταφραστή του άρθρου (identita), Ε. Αναστασιάδη:
«Αν και τα αίτια των προσωπικών επιλογών του Goudenhove Kalergi, δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα, που σίγουρα θα διαμορφώθηκε στο μυαλό των αναγνωστών: Γιατί ένας Ευρωπαίος αριστοκράτης με Αυστριακο-ουγγρικές έως και Βυζαντινές ρίζες, ακόμη και με αίμα Σαμουράι στις φλέβες του(από την μητέρα του) έγινε φορέας τέτοιων σχεδίων και όργανο στα χέρια σκοτεινών δυνάμεων; Οι λόγοι, κατά την γνώμη μας, είναι πολλαπλοί: ιδιοσυγκρασιακοί, ψυχολογικοί και λόγοι… γυναικείων επιδράσεων. Παρατηρούμε λοιπόν μία προσωπικότητα με έντονα σνομπ συμπεριφορές, υπεροψία, και έναν, ας μου επιτραπεί ο όρος, ‘’εκφυλισμένο ελιτισμό’’. Επίσης, το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ασιάτισσα, ίσως του δημιούργησε εσωτερικές συγκρούσεις και απωθημένα, κάτι που μπορεί να συμβεί σε άτομα με τέτοια ιδιοσυγκρασία. Όμως ο πιο αποφασιστικός παράγοντας, πρέπει να ήταν η πρώτη γυναίκα του, η Ιουδαία Ida Roland, που όλως τυχαίως φυσικά, βρέθηκε δίπλα του και που αργότερα έγινε φημισμένη ηθοποιός. Ο κύριος Goudenhove Kalergi, είχε περιβάλλον και επιρροές, πολύ ιδιαίτερες...».
Παραθέτουμε 3 επιλεκτικά αποσπάσματα απ` το βιβλίο του Goudenhove Kalergi των οποίων η απόδοση έγινε από την αγγλική μετάφραση και αποτελούν ένα κρεσέντο υπέρ του εβραιοχριστιανισμού ως θρησκευτικά κυρίαρχου της πανσπερμίας των φυλών που θα εισρεύσουν στην Ευρώπη επιμιγνύοντας την, σύμφωνα με το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης της.
1)«Το σύνολο της Ευρωπαϊκής ηθικής έχει τις ρίζες του στον Εβραϊσμό. Όλοι οι πρωταγωνιστές για την χριστιανική η μη χριστιανική ηθική, από τον Αυγουστίνο μέχρι τον Ρουσσώ, τον Κάντ και τον Τολστόι, ήσαν Εβραίοι επιλογής (Wahljuden) κατά την πνευματική έννοια. Ο Νίτσε είναι ο μόνος μη Εβραίος, ο μόνος Ευρωπαίος ειδωλολάτρης ηθικολόγος».
2)«Ο Θεός ήταν ο αρχηγός του κράτους των αρχαίων Εβραίων… Ο Εβραϊσμός διαμέσου των αιώνων παρέμεινε πιστός στην θεοκρατική ιδέα της ταυτοποίησης πολιτικής και ηθικής. Ο Χριστιανισμός και ο Σοσιαλισμός αποτελούν προσπάθειες για να δημιουργήσουν τον επίγειο παράδεισο».
3)«Η Ευρώπη έχει κατακτηθεί θρησκευτικά από τους εβραίους και στρατιωτικά από τους Γερμανούς… ενώ η υπέρτατη πολιτική εξουσία είναι η Ιαπωνία…».
Σημείωση του γράφοντα το παρόν άρθρο:
Οι ιδιοσυγκρασιακοί και ψυχολογικοί λόγοι του μιγά Goudenhove Kalergi και ο ‘’εκφυλισμένος ελιτισμός του’’, θυμίζουν έντονα την ψυχοπαθολογία του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος σύμφωνα με τους βιογράφους του, Κέρσοου, Κρόκοβ και άλλους, έφερε βαρέως το γεγονός ότι ήταν Αυστριακός και όχι Γερμανός. Γι` αυτό και αμέσως μετά την προσάρτηση της Αυστρίας, εκκένωσε και κατέστρεψε τα χωριά των γονέων του μεταβάλλοντάς τα, σε πεδία στρατιωτικών ασκήσεων ωσάν να ήθελε να εξαφανίσει την καταγωγή του, την οποία έκρυβε πίσω από την προπαγάνδα περί φυλετικής καθαρότητας, επηρεαζόμενος τόσο από την ευγονική των Σπαρτιατών, όσο και από τον αρχαιόφιλο φιλέλληνα, Νίτσε. Δυο παράμετροι (η σπαρτιατική αγωγή και ο Νίτσε), που ακόμα και σήμερα χρεώνονται αδίκως τον ψυχονευρωτισμό και την παραφροσύνη του Χίτλερ.
Για τους εντρυφήσαντες στη σχέση μεταξύ των καταβολών-καταγωγής και διαμόρφωσης της προσωπικότητας του ατόμου, σημειώνονται τα ακόλουθα:
Ο Goudenhove Kalergi είχε καταπιεστεί στην παιδική και εφηβική του ηλικία από την ιουδαϊκή θρησκοληψία του πατέρα του πράγμα το οποίο τον έκανε να εξελιχθεί σε φανατικό αντισημίτη. Εν συνεχεία όμως για την επίτευξη των σκοπών της παγκοσμιοποιημένης Ευρώπης αναίρεσε τις αντισημιτικές του απόψεις.
Ο Χίτλερ ήταν επίσης φανατικός αντισημίτης ίσως γιατί στις καταβολές του έρεε εβραϊκό αίμα. Συγκεκριμένα ο Βέλγος ιστορικός Μαρκ Βερμέερεν και ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος Ζαν-Πωλ Μιούλντερς πήραν δείγματα σιέλου από 39 συγγενείς του Χίτλερ και όπως δήλωσαν στο εβδομαδιαίο περιοδικό ‘’Κnack’’:
«Από τις γενετικές εξετάσεις που έγιναν προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πως ο ηγέτης των ναζί είχε βιολογικούς δεσμούς με τις ‘’υπάνθρωπες’’ φυλές που θέλησε να εξολοθρεύσει. Μία απλοομάδα (σύνολο χρωμοσωμάτων Υ) που βρέθηκε στα δείγματα, η Ηaplogroup Ε1b1b1, είναι σπάνια στη Γερμανία και γενικότερα στη Δυτική Ευρώπη. Απαντάται συχνότερα στους Βερβέρους του Μαρόκου, στην Αλγερία, τη Λιβύη και την Τυνησία, καθώς και μεταξύ των Ασκενάζι και Σεφαραδιτών Εβραίων», σημείωσε ο Μαρκ Βερμέερεν. Στην πραγματικότητα, η Ηaplogroup Ε1b1b1 συνιστά το 18-20% των χρωμοσωμάτων Υ των Ασκενάζι και το 8,6%-30% των χρωμοσωμάτων Υ των Σεφαραδιτών. «Με βάση αυτό, μπορεί κανείς να συνάγει ότι ο Χίτλερ είχε συγγένεια με λαούς που μισούσε», πρόσθεσε ο Πωλ Μιούλντερς. Οι εξετάσεις DΝΑ πραγματοποιήθηκαν με τα αυστηρότερα εργαστηριακά πρότυπα. Ο δε Ρόνι Ντεκόρτ ειδικός γενετιστής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβέν δήλωσε ότι, «Πρόκειται για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα».
Τέλος, αν η Ιουδαία σύζυγος του Goudenhove Kalergi, Ida Roland, επηρέασε καθοριστικά το ήδη πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον της καταγωγής του άντρα της, οι τρεις διαδοχικές σύζυγοι του Χίτλερ, Γκέλι Ράουμπαλ, Ρενέιτ Μίλλερ και Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν άπασες. Πράγμα που καταδεικνύει το επίσης πολύ ιδιαίτερο ψυχωτικό περιβάλλον, του από καταβολές προβληματικού Αδόλφου Χίτλερ. Όσο για τους διαχρονικά λαθροβιώσαντες Εβραίους, είτε εγκωμιασμένοι από τον Goudenhove Kalergi, είτε κυνηγημένοι από τον Χίτλερ, είναι ο περισσότερο λαοπρόβλητος και συνάμα σκιερός λαός της υφηλίου, ως ‘’προστατευόμενος’’ του Θεού Γιαχβέ.
(Πηγές: α)Κ. Ξενάκη, Εβραϊκές ρίζες είχε ο Χίτλερ, ΤΑ ΝΕΑ, 25-8-2010 και β)Σ. Νικήτας, Η καταγωγή του Αδόλφου, NEWS 247).
Κλείνοντας το θέμα της γενικότερης μεθόδευσης του αφανισμού της Ευρώπης, είναι ηλίου φαεινότερο, όχι μόνο ότι στο εν λόγω σχέδιο συγκαταλέγονται και οι Έλληνες, αλλά ότι ειδικά οι Έλληνες! πρέπει να αποτελέσουν και αποτελούν τον κύριο και πρώτιστο στόχο του φυλετικού τους αφανισμού. Διότι λόγω του μοναδικού από καταβολής πολιτισμού τους, έχουν (ή δυστυχώς είχαν) και τους ισχυρότερους αμυντικούς μηχανισμούς αντίστασης. Γι` αυτό και το ζηλόφθονο σύμπλεγμα κατωτερότητας των λοιπόν Ευρωπαίων απέναντι στους Έλληνες, το οποίο δείξαμε επαρκώς στις προηγούμενες παραγράφους, γέννησε μεθοδεύσεις αποδυνάμωσης των νεοελλήνων από την πατρώα πολιτιστική και πολιτισμική τους εθνική ταυτότητα, αποδυναμώνοντας κατ` επέκταση και την εθνική τους συνείδηση. Πρόκειται για μία διεργασία εθνικής αλλοτρίωσης που άρχισε αιώνες πριν από το σχέδιο του Goudenhove Kalergi, τις εισηγήσεις του Κίσινγκερ, τις δηλώσεις του Ουίνστων Τσώρτσιλ, τις διακηρύξεις του Μέτερνιχ και τις ανθελληνικές μελέτες του Φαλμεράυερ ο οποίος αμφισβήτησε την καταγωγή των σημερινών Ελλήνων.
Το μεγαλείο της ανωτερότητας του ελληνικού πολιτισμού και οι συλλήψεις των ιδεών, εμπνεύσεων, ανακαλύψεων, φιλοσοφικών και επιστημονικών δημιουργημάτων της ελληνικής διανόησης, σίγασαν από τότε που οι Έλληνες αναγκάστηκαν δια πυρός και σιδήρου να εγκαταλείψουν την πατρώα τους Κοσμοθέαση και να υιοθετήσουν τη δήθεν ανθρωπιστική αλληλεγγύη και ταπεινή νοοτροπία του Χριστιανοϊουδαϊσμού ο οποίος χρησιμοποιώντας ως άροτρο την τότε διεθνή ελληνική γλώσσα, εξαπλώθηκε και φώλιασε στην ούτως ή άλλως μεσαιωνική Δύση και Ανατολή, κρατώντας έκτοτε, σε πνευματική ομηρία την ανθρωπότητα και αστυνομεύοντας την φοβική της σκέψη που συν τω χρόνο, της δημιούργησε.
Σήμερα στη χώρα μας υλοποιείται πλήρως το σχέδιο του Goudenhove Kalergi δηλαδή το σχέδιο της φυλετικής αλλοίωσης των Ελλήνων, διότι το ποσοστό των μικτών γάμων αυξάνεται συνεχώς και οι μιγάδες απόγονοι πολλαπλασιάζονται με αποτέλεσμα μετά από 25-30 χρόνια, δηλαδή διάρκεια περιόδου μιας γενιάς, να δικαιωθούν οι μέχρι προ τινός ανοησίες του Φαλμεράυερ. Τα πρόσφατα στοιχεία των μικτών γάμων που γίνονται μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών, καταδεικνύουν την φυλετική επιμειξία που θα χαρακτηρίζει τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων ή ακριβέστερα των Ελλήνων υπηκόων, μιας και η ποσοστιαία ελληνική καταγωγή θα βαίνει συνεχώς φθίνουσα.
Συγκεντρώνοντας και μελετώντας αντιπροσωπευτικό δείγμα δευτερογενούς πηγής πληροφόρησης και συγκεκριμένα τις αγγελίες των δημοσιευμένων γάμων της εβδομαδιαίας κυριακάτικης εφημερίδας ΝΕΑ, από τις 14 Αυγούστου του 2011, μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2013, επί συνόλου 269 αναγγελθέντων γάμων, μόνο οι 193 αφορούσαν ζευγάρια ελληνικής καταγωγής, ενώ οι 76 δημοσιεύσεις αφορούσαν ζευγάρια μικτών γάμων μεταξύ Ελλήνων ανδρών και αλλοεθνών γυναικών ή αντίστροφα, μεταξύ Ελληνίδων γυναικών και αλλοεθνών ανδρών. Δηλαδή παρατηρούμε ότι σε διάστημα 18 μηνών (Αύγουστος 2011-Ιανουάριος 2013), το ποσοστό μικτών γάμων ήταν 28,25% ή αλλιώς, 3 στους 10 γάμους ήταν μικτοί όπου ο ένας εκ των δύο συντρόφων ήταν αλλοεθνούς καταγωγής. Για τον επιστημονικό κλάδο της στατιστικής, ο αριθμός αυτός των μικτών γάμων είναι ιδιαίτερα υψηλός!
Ειδικότερα όσο αφορά τις χώρες προέλευσης-καταγωγής των αλλοεθνών με τους οποίους συνήψαν γάμους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία των αναγγελιών, έχουμε:
Οι Ελληνίδες παντρεύτηκαν άντρες καταγόμενους από Ιράν, Αλβανία, Ουκρανία, Αλγερία, Αιθιοπία, Γεωργία, Γερμανία, Πακιστάν, Δανία, Λίβανο, Ιταλία και Τουρκία. Οι Έλληνες νυμφεύθηκαν γυναίκες από Αλβανία, Βουλγαρία, Καζαχστάν, Γεωργία, Φιλιππίνες, Ρουμανία, Αμερική, Μεξικό, Πολωνία, Τσεχία, Ισραήλ, Ρωσία, Ιαπωνία, Ζιμπάμπουε, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία και Λευκορωσία.
Σημειώνεται δε, ότι το δείγμα έχει ληφθεί από τις στήλες αναγγελίας γάμων, μόνο της εφημερίδας ΝΕΑ, πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα να εκτιμήσουμε την τάση του δείγματος και να προβάλουμε το ποσοστό των μικτών γάμων στη χώρα μας, μετά από 25-30 χρόνια, όσο διαρκεί μια γενιά.
Επίσης, προκειμένου να διαπιστώσουμε τον αυξανόμενο δείκτη του ποσοστού των μικτών γάμων, που έγιναν μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών, ανατρέξαμε σε στοιχεία γάμων της περιόδου 2006, ήτοι 5εώς7χρόνια πριν από την περίοδο 2011-2013. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου, καθ` όλη τη διάρκεια του 2006 τελέστηκαν 4.218 γάμοι εκ των οποίων οι 944 ήταν μεταξύ Ελλήνων της Κύπρου και αλλοεθνών. Δηλαδή ποσοστό μικτών γάμων 22,38%. Συγκρίνοντας το ποσοστό του 2006 με το ποσοστό του 2011-2013, βλέπουμε ότι κατά τη διάρκεια των 5έως7 (μέσος όρος 6) χρόνων που μεσολάβησαν, είχαμε μία αύξηση μικτών γάμων κατά 5,87%. Εάν θεωρήσουμε το ποσοστό αυτό ως σταθερό (δηλαδή ως μη αυξανόμενο) και αρχίσουμε να το προσθέτουμε ανά εξαετία με αφετηρία το 2011-2013 και καταληκτική χρονολογία το 2041-2043 (διάστημα 30 χρόνων μιας γενιάς), οι πλέον συντηρητικές προβλέψεις, θα μας οδηγήσουν σε ένα αποτρόπαιο ποσοστό μικτών γάμων, της τάξης του 57,60%, καταστροφικό για την ελληνική φυλετική ομοιογένεια του 2041-2043.
Αναλυτικά:
2011-2013 (ποσοστό μικτών γάμων 28,25% + 5,87% (έστω η σταθερή αύξηση) = 34,12%, θα είναι το ποσοστό μικτών γάμων το 2017-2019. Και ούτω καθεξής:
2017-2019 (ποσοστό μικτών γάμων 34,12% + 5,87% = 39,99%, το 2023-2025.
2023-2025 (ποσοστό μικτών γάμων 39,99% + 5,87% = 45,86%, το 2029-2031.
2029-2031 (ποσοστό μικτών γάμων 45,86% + 5,87% = 51,73%, το 2035-2037.
2035-2037 (ποσοστό μικτών γάμων 51,73% + 5,87% = 57,60%, θα είναι το ποσοστό των επίμεικτων γάμων στην χώρα μας το 2041-2043.
Όσο αφορά τις χώρες προέλευσης-καταγωγής των αλλοεθνών με τους οποίους συνήψαν γάμους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Κύπρου, σύμφωνα πάντα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία έχουμε:
Οι Ελληνίδες Κύπριες παντρεύτηκαν άντρες καταγόμενους από Συρία, Βρετανία, Αμερική, Ρουμανία, Ινδία, Ιράν, Ιορδανία, Ρωσία, Ουκρανία και Γεωργία. Οι Έλληνες Κύπριοι νυμφεύθηκαν γυναίκες από Ουκρανία, Ρωσία, Μολδαβία, Ρουμανία, Φιλιππίνες, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Βρετανία, Σρι Λάνκα, Γεωργία και Ιρλανδία.
Στα ανωτέρω αποκαρδιωτικά στοιχεία για το παρόν αλλά κυρίως για το βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο μέλλον της ελληνικής φυλής (μακροπρόθεσμα δεν θα υπάρχει καν), δεν έχουμε συμπεριλάβει στοιχεία μικτών γάμων της ελληνικής ομογένειας με αλλοεθνείς, διότι στην περίπτωση αυτή η κατάσταση είναι προ πολλού εκτροχιασμένη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με στοιχεία (δημοσιευμένα στο Neos Kosmos.com-Ομογενειακή Ενημέρωση και www.gazetta.gr, 28- 8-2012), τα οποία έχουν ληφθεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, οι μικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων ομογενών και αλλοεθνών, που τελέστηκαν το 1999 μόνο στην Μελβούρνη, ήταν 42%, ενώ (σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή), το 2011 ανήλθαν στο 62%. Δηλαδή σε διάρκεια 12 χρόνων (1999-2011), υπήρξε αύξηση μικτών γάμων κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες. Η δε αλλοεθνείς που προτιμήθηκαν από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ήταν πρωτίστως ιταλικής καταγωγής και δευτερευόντως, αγγλοσαξονικής.
Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω υπέρογκα ποσοστά μικτών γάμων, αφορούν μόνο τους γάμους θρησκευτικών τελετών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ μεγαλύτερα αν λάβουμε υπόψη τα ποσοστά και των πολιτικών μικτών γάμων τα οποία δεν αναφέρονται.
Εν πολλοίς και εν ολίγοις, οι αυξανόμενες επιμιξίες θα επιφέρουν την υποχώρηση της ελληνικής φυλετικής ιδιοσυστασίας μέχρι της πλήρους εξάλειψης της, με συνέπεια την εξαφάνιση του Έθνους το οποίο συντίθεται από δύο βασικούς παράγοντες, την Φυλή και τη Συνείδηση.
Για την σπουδαιότητα της εννοιολογικής προσέγγισης των όρων αυτών επισημαίνονται τα ακόλουθα:
Με τον όρο ‘’φυλή’’ εννοούμε την ‘’καταγωγή’’ και με τον όρο ‘’συνείδηση’’ δεν εννοούμε την συνείδηση που έχει ο καθένας για την καταγωγή του (διότι αυτή αφορά στον υποκειμενισμό του καθενός), αλλά την εκ των πραγμάτων καταγωγή του. Διότι μόνο η εκ των πραγμάτων κοινή καταγωγή των συντρόφων, συνεπάγεται κοινούς κληρονομικούς χαρακτήρες, άρα κοινά πνευματικά στοιχεία δηλαδή, κατά το μάλλον ή ήττον, κοινή γλώσσα, κοινό πολιτισμό, κοινή θρησκεία κοινά ήθη και κοινά ιστορικά πεπραγμένα παρελθοντικών βιωμάτων που καταγράφονται ως γενετικές μνήμες. Τα εν λόγω κοινά στοιχεία δεν αποτελούν το καθένα ξεχωριστά, απαραίτητη προϋπόθεση συγκρότησης Έθνους, αλλά η συνύπαρξή τους συντελεί στη συνοχή της κοινότητας, δηλαδή στη δημιουργία ενιαίας συνείδησης. Συνεπώς Έθνος είναι ο φυλετικά ομοειδής λαός που έχει συνείδηση της ύπαρξης του.
Όταν λόγω των επιμιξιών διαρρηχθεί η φυλετική ομοείδεια, τότε δημιουργείται το ‘’ψευδέθνος’’ αποτελούμενο από κοινωνούντα άτομα-πολίτες με ετερογενείς φυλετικές ιδιοσυστασίες στις οποίες συγκαταλέγονται τα διαφορετικά ανθρωπομορφικά και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά καθώς και τα διαφορετικά ψυχικά χαρακτηριστικά.
Τα ανθρωπομορφικά και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του μεσογειακού ελληνικού φύλου τα οποία είναι η ορθοκρανία, η μεσοπροσωπία στα όρια της λεπτοπροσωπίας, το μέτριο σωματικό ανάστημα, η λεπτοφυΐα και η λεπτορινία, μεταμορφώνονται σταδιακά (αναλόγως των προσμίξεων), άλλοτε με τα χαρακτηριστικά του διναρικού φύλου των βορείων λαών (μεγαλοκρανία, πλατοπροσωπία, γρυπή μύτη, πλατυϊνία (επίπεδο πίσω μέρος κρανίου) και αφεστώτα ώτα), άλλοτε με τα χαρακτηριστικά του προσωασιατικού φύλου (υψικρανία, βραχυκεφαλία, μεγαλορινία με ανεσπασμένους ρώθωνες, έντονη τριχοφυΐα προσώπου, κατσαρά μαλλιά και μικρό σωματικό ανάστημα) και άλλοτε με τα χαρακτηριστικά του βαλτικού φύλου (βραχυκεφαλία και ευρυπροσωπία, ανοιχτό χρώμα μαλλιών και ματιών, ασθενής τριχοφυΐα προσώπου, σώματος και κεφαλής).
Ως προς τα ψυχικά χαρακτηριστικά τα οποία επίσης διαφέρουν μεταξύ των προαναφερόμενων φύλων, υπόκεινται και αυτά σε αλλοίωση, άμα της οποιασδήποτε φυλετικής πρόσμιξης.
Τελικό συμπέρασμα; Οι επιμιξίες είναι καταστροφικές για όλους τους λαούς και στην ελληνική περίπτωση (γιατί αυτή μας ενδιαφέρει), οι επιμιξίες που γίνονται και θα γίνουν θα μας αλλοιώσουν φυλετικά, μορφολογικά και ψυχικά μέχρι τελικού αφανισμού μας.
Αλλά ποιος ενδιαφέρεται πλέον… Ως και ο γράφων κουράστηκε και σας κούρασε…
Μετά τιμής και πικρίας
Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης

ΥΣ: Νεοέλληνα αντιρατσιστή… Άντε και στους γάμους της κόρης σου με τον Πακιστανούλη, Αλβανούλη ή άλλους –ούλη. Διαφωνείς; Μη διαφωνείς. Αλλιώς είσαι ρατσιστής κι ας μη ξέρεις τι σημαίνει η λέξη.
Και κάτι ακόμα… Στα περιοδικά life Style της νεοελληνικής μπουρζουαζίας διάβασα ότι αυτοί οι πήγαινε – έλα, τροϊκανοί βαρβαρούληδες αναζητούν νύφες. Θα τρέξετε;

Πηγή: ηλ.τα.


Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=56257:yparxei-sxedio-afanismoy-twn-ellinwn&catid=16:listes-tis-ellados&Itemid=196#.UtkDsBB_tJc#ixzz2qeLnlJQO






Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Μελέτη του *Αμφικτύωνος Η Συνωμοσία του Σκότους ενάντια στο Φως ζει και βασιλεύει. Εχθρός της ο Ελληνισμός και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει (Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ανθρώπινα Δικαιώματα κ.α) Το πανίσχυρο διεθνές κέντρο εξουσίας, αγωνίζεται εδώ και αιώνες να κυριαρχήσει απολύτως σε όλο τον κόσμο. Τούτο διαπλέκεται στενά και ελέγχει τα πολιτικά, οικονομικά, θρησκευτικά , πνευματικά, κοινωνικά, εκδοτικά και άλλα κέντρα, χωρίς να εξαιρούνται ακόμη και τα εγκληματικά τοιαύτα , για την προώθηση των σκοπών του. Ο παγκόσμιος ιστός του, σαν τη ‘Λερναία Ύδρα’, περισφίγγει όλο και ασφυκτικότερα τα κράτη , τις κοινωνίες και τους λαούς , για να τους ελέγξει και να τους χειραφετήσει απόλυτα. Και ως ένα σημείο το έχει επιτύχει με τη δύναμη του χρήματος και της τεχνολογίας . Κύριο όπλο του ο Φόβος και το διαίρει και βασίλευε . Συμβαίνουν πολλά ανεξήγητα πράγματα που αδυνατούμε να τα εξηγήσουμε με τη κοινή λογική και διερωτόμαστε ΓΙΑΤΙ να συμβαίνουν παράλογα και όχι λογικά; Γιατί να πηγαίνει προς το χειρότερο ο κόσμος , όταν με τη νέα τεχνολογία μπορούσε να εργάζεται λιγότερο, να τρέφεται καλύτερα, να μορφώνεται περισσότερο , να πληροφορείται την αλήθεια και να διάγει μια καλύτερη ζωή; Δεν λέμε να γίνει πλούσιος, αλλά να μην στερείται τα βασικά. Ποιοί επωφελούνται και ποιοι σπρώχνουν τον κόσμο στη φτώχεια, στην πείνα, στον πόλεμο, στην απελπισία και στο χάος ; Ποιοί θυσιάζουν τα συμφέροντα των πολλών υπέρ των ολίγων και «εκλεκτών»; Στον μακρό μου βίο των οκτώ δεκαετιών, είδα πολλά, έμαθα περισσότερα και εστίασα την προσοχή μου σ’ αυτό το σημείο . Στην παρούσα μελέτη εκθέτω ορισμένα ανεξήγητα της , που μπορούν να συνοψισθούν σε εκατομμύρια ΓΙΑΤΙ ; 1/ Η έλλειψη της Δημοκρατίας Αυτά τα ΓΙΑΤΙ πληθαίνουν στις μέρες μας και γίνονται ένα ορμητικό ‘τσουνάμι’ αμφισβήτησης του παρόντος εξουσιαστικού συστήματος , ενός συστήματος που βασίζεται στην Τβρη(με την αρχαιοελληνική της έννοια),στο ψέμα, στην απάτη, στο δόλο, στην εκμετάλλευση, στην αυταρχικότητα και στο έγκλημα. Όλα αυτά τα ερωτήματα πρέπει κάποτε να απαντηθούν, διότι όλες αυτές οι συμπτώσεις φαίνονται παράξενες, ενώ αποτελούν τους κρίκους μιας εγκληματικής αλυσίδας από την αρχαιότητα ως σήμερα. Στο βαθμό που το Κατεστημένο εμποδίζει κάθε συζήτηση πάνω στα ζωτικά προβλήματα της κοινωνίας μας, προκύπτει ότι το σημερινό μας πρόβλημα είναι η έλλειψη επαρκούς Δημοκρατίας και αληθινής ενημέρωσης των πολιτών. Στο παρόν θα εξετάσουμε τις δολοπλοκίες της άρχουσας τάξης εδώ και αιώνες ενάντια στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό, ως εθνική οντότητα , ως πολιτιστική Αξία και στάση ζωής. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: 2/ Περσικοί Πόλεμοι. Πάμε πίσω στους Περσικούς Πολέμους, όταν ο Δαρείος με τις συμβουλές του Εβραίου Μαρδονίου (Μορντεκάι) εκστράτευσε κατά της Ελλάδος και έκαψε το πολιτιστικό κέντρο του Ελληνικού κόσμου, την Αθήνα . Αν δεν τον σταματούσαν οι Έλληνες στη ναυμαχία της Σαλαμίνος το 480 π.Χ ασφαλώς θα είχε καταλάβει την Ευρώπη , οπότε ο σημερινός κόσμος θα ήτο διαμορφωμένος απολυταρχικά και θεοκρατικά , κατά τα πρότυπα των καθεστώτων της Βορ. Κορέας, του Ιράν και του Αφγανιστάν. Αυτόν τον ύπουλο και αφανή εχθρό-που κάνει πολέμους με ξένο αίμα- θα τον συναντάμε σε κάθε εχθρική ενέργεια κατά της χώρας μας-και όχι μόνον- μέχρι σήμερον 3/ Ο μυστηριώδης θάνατος του Μ. Αλεξάνδρου(356-323π.χ). Ο αντίπαλος δεν παραιτείται από τον σκοπό του να καταστρέψει τον Ελληνισμό . Σύμφωνα με νεώτερες μελέτες ο Αλέξανδρος δεν πέθανε , αλλά δηλητηριάσθηκε. Αυτός δολοφονήθηκε στη Βαβυλώνα 323π.χ, με δηλητήριο των Χαλδαίων μάγων . Να σημειωθεί ότι μετά την εξάπλωση του Ελληνικού πνεύματος στην Ανατολή , ο Αλέξανδρος προετοίμαζε εκστρατεία και στη Δύση .Αναλογισθείτε πόσο διαφορετικός θα ήτο σήμερα ο κόσμος αν είχε επικρατήσει ο Ελληνικός πολιτισμός σε Ανατολή και Δύση! 4/ Ιουδαιοχριστιανική θρησκεία . Αλλά και πάλι ο Ελληνισμός δεν πεθαίνει και συνεχώς αντιμετωπίζει τον ίδιο πάντα εχθρό. Αυτός επιβουλεύεται τη φιλοσοφία , τη γλώσσα, την ιστορία, την τέχνη, τον πολιτισμό, τα γράμματα, τους θεούς του. Ποτέ δεν παύει τις επιθέσεις του προς κατάληψη της απαράμιλλης γεωπολιτικής του θέσεως και αξίας . Δεν μπορεί να ανεχθεί ότι ο Ελληνισμός ήταν ανέκαθεν ο ο πνευματικός φάρος και οικιστής της Ανατολικής Μεσογείου. Ότι πάντα επηρέαζε και τη μικρή φυλή της Ιουδαίας , που ζούσε σε μόνιμη εχθρότητα με τα άλλα πανάρχαια Ελληνικά φύλλα της Παλαιστίνης. Αυτό δεν μπορούσε να χωνέψει ο μικρός , συμπλεγματικός και θεοκρατικός λαός της ερήμου. Και ενώ δεν μπορούσε να ανατρέψει τον Ελληνισμό πνευματικά , πολιτιστικά και στρατιωτικά ανακάλυψε το μυστικό όπλο , και αυτό ήταν ο θεός Γιαχβέ . Εμπνευστής του ήταν ο σιωνιστής Σαύλος =Σαούλ ή Παύλος . Αυτός (γεννήθηκε το 5-15 μ.Χ και πέθανε το 66-68; μ.Χ ) έφτιαξε μια φανταστική θρησκεία , παραλλαγή και αίρεση του Ιουδαϊσμού , με σκοπό να χειραγωγήσει τις φτωχές μάζες της Μέσης και Εγγύς Ανατολής. Αλλά δεν αρκέσθηκε σε αυτές. Χρησιμοποιώντας σαν όχημα τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία απλώθηκε στον Ελληνικό κόσμο . Έτσι διέδωσε τη νέα Ιουδαιοχριστιανική θρησκεία του στον τότε υπό Ρωμαϊκή διοίκηση Ελληνικό κόσμο. Αυτό απεδείχθη το τέλειο όπλο κατά του υπό κατοχή στους Ρωμαίους Ελληνισμού. Γιατί ο Ιουδαιοχριστιανισμός πολέμησε με τόση μανία τον Ελληνισμό; 5/ Η Γενοκτονία του Ελληνισμού. Ο Ιβηρικής καταγωγής Εβραίος Φλάβιος Θεοδόσιος Αύγουστος (Flavius Theodosius Augstus), ή Θεοδόσιος Α' (γεννήθηκε στην Ισπανία 346 και πέθανε στο Μιλάνο 395) υπήρξε ο μεγαλύτερος και φοβερότερος διώκτης του Ελληνισμού. Και όμως η Ιουδαιοχριστιανική μας θρησκεία τον ανακήρυξε άγιο και τον αποκαλεί «Μέγα», διότι ως Ρωμαίος Αυτοκράτορας από το 379 έως το 395 κατέστρεψε και κατεδάφισε εκ θεμελίων κάθε τι Ελληνικό. Με την απειλή θανάτου επέβαλε αναγκαστικά τον Χριστιανισμό σε όλη την Αυτοκρατορία, καταστρατηγώντας το περίφημο Διάταγμα των Μεδιολάνων. Υπήρξε ειδεχθής σφαγέας των Θεσσαλονικέων(στον Ιππόδρομο), δεινός καταστροφέας των αρχαίων ελληνικών μνημείων και γενικότερα "Μέγας" μεν, Διώκτης δε, του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Την ίδια μανία εξαφανίσεως του Ελληνισμού έδειξε και ο γιός και διάδοχος του αυτοκράτωρ Αρκάδιος. Στο Στρατόπεδο συγκεντρώσεως της Σκυθούπολης και μόνον ,σύμφωνα με χριστιανούς χρονικογράφους, θανατώθηκαν 20 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίζοντες με μοναδικό τους έγκλημα ότι δεν είχαν βαπτισθεί, ή ότι πίστευαν στα «είδωλα» Γιατί τόσο μίσος στον κατ’ εξαίρεσιν στον Ελληνισμό; 6/ Αλάριχος: Ο Καταστροφέας και Ισοπεδωτής των Ελληνικών Πόλεων και Μνημείων. Το έργο της καταστροφής και θανατώσεως των Ελλήνων εθνικών (ειδωλολατρών) ανετέθη από τον Θεοδόσιο στον Γότθο Αλάριχο Α', επίσης γνωστόν και ως Αλάριχος ο Μέγας (370-410 μ. Χ), ο οποίος υπήρξε βασιλιάς των Βησιγότθων (395-410) Παρατηρούμε ότι η βαρβαρότητα και η θεοκρατία πάνε χέρι –χέρι. 7/ Ο Ιουστινιανός συμπληρώνει την Καταστροφή . Ο Ρωμαίος αυτοκράτωρ Ιουστινιανός Α' ( 483-565 μ.Χ), γνωστός και ως Μέγας Ιουστινιανός, υπήρξε και αυτός μέγας διώκτης του Ελληνισμού. Αυτός αποτελείωσε την καταστροφή του Ελληνισμού και γι’ αυτό ονομάσθηκε Μέγας. Τό 529, έλαβε σκληρά μέτρα θανατώσεως των παραβατών ειδωλολατρών Ελλήνων –‘εθνικών’ όπως απεκαλούντο οι Έλληνες- όσοι ακόμη πίστευαν στην πατρώα θρησκεία. Αυτός έκλεισε και την περίφημη Ακαδημία των Αθηνών. Έτσι επί των ημερών του σίγησε παντελώς ο Ελληνισμός εκτός ελαχίστων μεμονωμένων εστιών. Και ας δεχθούμε ότι η Ελληνική θρησκεία τον ενοχλούσε. Όμως γιατί έκλεισε την πανάρχαια φιλοσοφική Ακαδημία Αθηνών; 8/ 4η Σταυροφορία κατά του Ελληνόψυχου Βυζαντίου. Οργανώθηκε από τον πάπα Ινοκέντιο Γ΄ και το δόγη της Ενετικής Δημοκρατίας Ερρίκο Δάνδολο. Αυτοί έτρεφαν ιμπεριαλιστικές βλέψεις κατά του Βυζαντίου. Στρατιωτικοί αρχηγοί ορίστηκαν ο Ιταλός ευγενής Βονιφάτιος ο Μομφερατικός, ο κόμης της Φλάνδρας Βαλδουίνος, ο Γάλλος ευγενής Βιλεαρδουίνος κ.ά. Οι νικητές κατέστρεψαν και λεηλάτησαν την Κωνσταντινούπολη και ο Ελληνισμός δέχτηκε σκληρό χτύπημα. Και πάλι ο Ιουδαιοχριστιανός Πάπας υπήρξε υποκινητής της καταστροφής της Ελληνόψυχης Βυζαντινής αυτοκρατορίας . Αυτή η κατάληψη επέπρωτο να οδηγήσει την Βυζαντινή αυτοκρατορία στην τελική της πτώση στον Οθωμανό κατακτητή το 1453. Γιατί ; 9/ Τοκογλυφία: Το Μυστικό Οπλο των Εβραίων. Ο τόκος κατά το Μεσαίωνα θεωρούνταν από την Χριστιανική Εκκλησία ως κάτι γενικά και συνολικά ανήθικο, ανεπίτρεπτο και αμαρτωλό. Ο Εβραϊκός νόμος απαγόρευε τη χορήγηση δανείων με τόκο σε Εβραίους, αλλά επέτρεπε τον δανεισμό με τόκο προς τους χριστιανούς(goym=ζώα). Γιατί η Ιουδαιοχριστιανική θρησκεία στέρησε τον Ελληνορωμαϊκό κόσμο από την δυνατότητα πλουτισμού και την έκανε προνόμιο των Εβραίων ; Δεν σας είναι παράξενο και ανεξήγητο ; Από τότε οι Εβραίοι τοκογλύφοι απέκτησαν κολοσσιαίες περιουσίες με τις οποίες εξαγόρασαν τίτλους ευγενείας , μπήκαν στα χριστιανικά κοινοβούλια και στις ανακτορικές αυλές, επηρέασαν κυβερνήσεις και τις πολιτικές εξελίξεις, εισήλθαν στην άρχουσα τάξη της χριστιανικής Ευρώπης και στις ΗΠΑ. Με όπλο το χρήμα και το κέρδος χρηματοδότησαν πολέμους, επαναστάσεις, αλλαγές καθεστώτων και την εκμετάλλευση των λαών . Οι Αγορές. Σήμερα μια ντουζίνα Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών κατέχουν τον παγκόσμιο πλούτο και ελέγχουν τις κυριότερες εκδοτικές τράπεζες (FED, ECB, BANK OF ENGLAND, GOLDMAN SACHS etc) Αυτοί είναι οι Αγορές : 1) ROCKEFELLER OF USA 2) ROTHSCHILD OF LONDON 3) LAZAR BR. OF PARIS 4) ISRAEL MOSES SEIF OF ITALY 5) WARBURG OF HAMBURG 6) LEHMAN BR. OF NEW YORK 7) KUHN LOEB OF NEW YORK 8) CHASE MANHATTAN (MORGAN) OF NEW .YORK 9) GOLDMAN SACHS OF NEW YORK( Η GOLDMAN SACHS είναι η ναυαρχίδα τους ) Μόνον ο Παγκόσμιος Βασιλιάς δεν έχει εισέτι εμφανισθεί . Εκτός και είναι κάποιος μεταξύ των εννέα. Όλοι αυτοί είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα και προωθούν την Παγκόσμια Δικτατορία μέσω της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Εκτός από τον Ιουδαιοχριστιανισμό και το χρήμα οι Εβραίοι μεγαλοτοκλογλύφοι έχουν υπό τον πλήρη έλεγχο τους τα ΜΜΕ και τη σύγχρονη Τεχνολογία , μέσω των οποίων επηρεάζουν το νου και χειραγωγούν τη σκέψη των ανθρώπων . Έτσι σε ελάχιστες πλέον περιπτώσεις αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τις στρατιωτικές δυνάμεις , τον ρόλο των οποίων έχουν τώρα αντικαταστήσει με τα χρηματοπιστωτικά μέσα, τις οικονομικές κρίσεις και τον ψυχολογικό πόλεμο. Πως εξηγείται το πρωτόγνωρο φαινόμενο μια ντουζίνα Εβραίοι να κατέχουν το 90% του παγκόσμιου πλούτου; Γιατί; 10/ Η Αλωση της Κωνσταντινουπόλεως. Περί το τέλος της Βυζαντινής αυτοκρατορίας με τον τελευταίο Έλληνα την καταγωγή αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, είχε αναβιώσει το Ελληνικό Πνεύμα. Τότε και πάλι κάποια ‘μαύρη χειρ’ κινήθηκε από την Ανατολή να καταστρέψει την Βυζαντινή αυτοκρατορία. Και αυτή η μαύρη χειρ δεν είναι άλλη από το θεοκρατικό Ισλάμ που ξεπήδησε κι’ αυτό από την Αβραμική Βίβλο για να κατακτήσει τη Μέση Ανατολή. Σκοπός του να αλώσει το Ελληνικό Πνεύμα που είχε απομείνει από το πέρασμα του Μ. Αλεξάνδρου . Ο Κωνσταντίνος ΙΑ’ ο Παλαιολόγος (9 Φεβρουαρίου 1404 - 29 Μαΐου 1453 ) ήταν ο τελευταίος Αυτοκράτορας του οποίου η ηρωϊκή αντίσταση κατά των Οθωμανών σφράγισε τις ύστατες στιγμές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Έπεσε ηρωικά μαχόμενος σε ηλικία 49 ετών ενσαρκώνοντας το πνεύμα των Θερμοπυλομάχων. Η αυτοκρατορία δεν έπρεπε να γίνει Ελληνική. Και πάλι μια Αβραμική(Ισλαμική) θρησκεία καταστρέφει τον Ελληνισμό. Τυχαίο και αυτό; Γιατί; 11/ Δουλεία «4» Αιώνων στους Οθωμανούς Τούρκους. Εκτοτε ο Ελληνισμός μπαίνει στο πιο αγριο σφαγείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Εδώ να σημειωθεί ότι καμιά άλλη εθνότητα της πολυεθνικής αυτοκρατορίας δεν υπέστη τόσες θανατώσεις, τόσους εξευτελισμούς, τόσες ταπεινώσεις, τόσα μαρτύρια και βασανιστήρια, τόση άγρια δουλεία , φτώχεια και στερήσεις, διωγμούς και ανασκολωπισμούς , παιδομαζώματα και εξισλαμισμούς όσο οι Ελληνες το γένος. Και παρ΄ όλα αυτά άνθεξε , επιβίωσε και επαναστάτησε το 1821, κερδίζοντας με το σπαθί του την ελευθερία του. Που ήσαν όλοι αυτοί οι υποκριτές θρησκευτικοί ηγέτες της Βίβλου , που παρίσταναν τους ανθρωπιστές; Ελάχιστοι μόνον μορφωμένοι ξεσηκώθηκαν και βοήθησαν. Σε καμία άλλη εθνότητα της πολυεθνικής Οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν επέπεσε με τόση σκληρότητα και βαναυσότητα ο Τούρκος δυνάστης , όσο κατά των Ελλήνων . Γιατί; 12/ Επανάσταση 1821: Ανεκπλήτωτη η Παλιγενεσία όλου του Ελληνισμού Η Ελληνική Επανάσταση του 1821-24 θα μείνει η ημιτελής επανάσταση που δεν ολοκλήρωσε τους σκοπούς της. Την εμπόδισαν να αγκαλιάσει όλο τον υπόδουλο Ελληνισμό της Μακεδονίας μέχρι Μοναστηρίου , Ηπείρου μέχρι της βορείου Ηπείρου, Θράκης μέχρι της Ανατολικής Ρωμυλίας, και φυσικά της Ιωνίας , της Κύπρου και της Κρήτης, που ήσαν τότε υπό ξένη κατοχή. Μερικά εξ αυτών διατηρούνται μέχρι σήμερον. Οι συνωμοσίες και δολοπλοκίες των Χριστιανικών Δυτικών Δυνάμεων στάθηκαν εμπόδιο στην εκπλήρωση των εθνικών μας πόθων. Και το οδυνηρότερον επέτρεψαν στους κατακτητές να προβούν σε φοβερές γενοκτονίες και παραχαράξεις αυτών των Ελληνικοτάτων από την αρχαιότητα περιοχών . Η μαύρη χείρα της Ιεράς Συμμαχίας αρχικά εναντιώθηκε σφόδρα στην Ελληνική Επανάσταση και εν συνεχεία έφτιαξε ένα θνησιγενές κρατίδιο , εξάρτημα των τριών δυνάμεων Αγγλίας-Γαλίας και Ρωσίας. Και το χειρότερο, το υποχρέωσαν να ζει με δάνεια για να είναι υπόδουλο στους πιστωτές του.Γιατί; 13/ Η Συμφορά του Ελληνοτουρκικού Πολέμου 1897 Ο Ελληνοτουρκικός Πόλεμος του 1897 ή, διαφορετικά, ο πόλεμος των τριάντα ημερών ή το Μαύρο '97 ήταν πόλεμος μεταξύ του Βασιλείου της Ελλάδας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , ως απόρροια της: 1/ Έρχεται σαν απάντηση στην Κρητική επανάσταση του 1896. 2/ Δρομολογεί το πρώτο γεγονός, ένα χρόνο μετά την σύγκλιση στη Βασιλεία του 1ου Σιωνιστικού Συνεδρίου 3/ Έρχεται σαν απάντηση στην αναβίωση και επιτυχή διεξαγωγή των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 1896. Ο πόλεμος αυτός κατέληξε σε ταπεινωτική ήττα της Ελλάδας και επιβολή διεθνούς οικονομικού ελέγχου (ΔΟΕ) .Αυτός ήταν ο έλεγχος των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας που επιβλήθηκε από τους δανειστές στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 1897, ενώ η χώρα είχε χρεοκοπήσει τέσσερα χρόνια πριν, με στόχο την αποπληρωμή των χρεών της προς τους δανειστές της(κυρίως Εβραίους τοκογλύφους). Τον έλεγχο εκτελούσε μια εξαμελής επιτροπή, η Διεθνής Οικονομική Επιτροπή (Commission Internationale Financière de la Grèce), με μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα από το 1897 μέχρι το 1978, για 81 χρόνια. Να σημειωθεί ότι το 1893 ο Χαρίλαος Τρικούπης κατά την τελευταία πρωθυπουργία του κήρυξε πτώχευση. Τότε επιβλήθηκε μερικός έλεγχος από τους πιστωτές, που ήταν τυπικός κι όχι ουσιαστικός , χωρίς δυνατότητα ουσιαστικής παρέμβασης στα ελληνικά δημόσια οικονομικά.. Η Ελλάδα κατέβαλε τότε στην Τουρκία αποζημίωση συνολικού ύψους 93,9 εκατ. φράγκων, κατόπιν βαρύτατου δανεισμού από Εβραίους πιστωτές. Τα έσοδα των μονοπωλίων αλατιού, πετρελαίου, σπίρτων, τραπουλόχαρτων, τσιγαροχάρτων και σμυρίδας Νάξου, ο φόρος καπνού, τα τέλη χαρτοσήμου και οι δασμοί του τελωνείου Πειραιά όλα τα έπαιρναν οι πιστωτές μας.. Από το 1898 έως το 1978 επί 81 χρόνια, οι πιστωτές μας ήπιαν κυριολεκτικά το αίμα. Η Μασονική στοά της Ανατολής είχε βάλει το «δακτυλάκι» της στην εκδίωξη του Ελληνικού κεφαλαίου από τη Μ. Ασία. Γιατί; 14. Μικρασιατική Καταστροφή: Η Μέγιστη Γενοκτονία όλων των Εποχών Η διάλυση του Στρατού μας και η σχεδόν άτακτη υποχώρηση του μετά την κατάρρευση του μετώπου συνέβαλε στη γενικευμένη εκδίωξη μεγάλου μέρους τους ελληνογενούς πληθυσμού από τη Μικρά Ασία. Αυτή είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα (δείτε σχετικά Συνθήκη του 1914, που είχε συνομολογήσει ο Ε. Βενιζέλος) και που είχε διακοπεί με την "ανακωχή του Μούδρου". Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τόσο μεγάλη εθνική τραγωδία. Θα μείνει η μεγαλύτερη στην Ιστορία!Τότε ξεκληρίστηκε ο πανάρχαιος Ελληνισμός από τα πατρογονικά του εδάφη από τον ασιάτη κατακτητή . Όμως ηθικοί αυτουργοί είναι άλλοι. Οι δήθεν «σύμμαχοι» μας (Άγγλοι, Γάλοι και Ιταλοί) στον Α! Παγκόσμιο Πόλεμο , αλλά και οι Μπολσεβίκοι που στήριξαν διπλωματικά και με δάνεια τον Κεμάλ. Οι Αμερικανοί ενώ γνώριζαν την τραγωδία από τις διπλωματικές τους υπηρεσίες και τον διεθνή τύπο , ουδέν έπραξαν να τη σταματήσουν. Γιατί; Έπρεπε να καταστραφεί το ρωμαλέο Ελληνικό Κεφάλαιο της Μικράς Ασίας για να επικρατήσει το Εβραϊκό τοιούτο. Με τη Συνθήκη της Λωζάνης ο Ελληνισμός γεωπολιτικά άφησε τον δεύτερο «πνεύμονα» του και τη μισή του καρδιά και «ωμοπλάτη» στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου . Τώρα στέκει μετέωρος στην κοιτίδα του, το Αιγαίο Πέλαγος, σε μια ασταθή ισορροπία που κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει. Διότι όπως μας είχε πει και ο αείμνηστος πρέσβης Παπαδάκης το 1968 στη Ανωτέρα Σχολή Πολέμου Αεροπορίας : «Τελικά ένας θα μείνει το αφεντικό στο Αιγαίο. Φροντίστε να μείνουμε εμείς» Τι ρόλο έπαιξε ο Ελευθέριος Βενιζέλος που όπως λέγεται ο ίδιος εζήτησε την ανταλλαγή των πληθυσμών; Τι ρόλο έπαιξε ο βασιλιάς Κωνσταντίνος ; Ποιους εξυπηρέτησε ο εθνικός διχασμός ; Ποια κέντρα υπηρετούσαν; Και από ποιους έπαιρναν εντολές; Αμφότεροι έβαλαν την ταφόπετρα στον Ελληνισμό και την Ελλάδα. Τριάμισυ εκατομμύρια Έλληνες πρόσφυγες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Αυτό τα λέει όλα. Απαντήσεις στα ερωτήματα δεν έχουν δοθεί και ούτε πρόκειται να δοθούν. Ο ίδιος πάντα αντίπαλος ενώπιον μας με διάφορα προσωπεία, άλλοτε με θρησκευτικό, άλλοτε με οικονομικό, άλλοτε με «εθνικό» και πάντα με πολιτικό. Το 1922 μας πρόδωσαν και έβαψαν τα χέρια τους στο αίμα εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ψυχών οι πρώην «σύμμαχοι» μας. Τα πληρώματα των συμμαχικών πολεμικών στον κόλπο της Σμύρνης χτυπούσαν τα χέρια των γυναικόπαιδων που προσπαθούσαν να σωθούν στα πλοία από το σπαθί των τούρκων τσετών, το βιασμό και τη φωτιά. Ποιος κατεύθυνε τη σφαγή στη Σμύρνη; Οι «σύμμαχοι» μας ή ο εξισλαμισθείς Εβραίος Κεμάλ; Μήπως συμμετείχαν και ‘Έλληνες ‘ πολιτικοί; Γιατί; 15/ Σφαγή του Ποντιακού Ελληνισμού Την περίοδο 1914-1923 έγιναν εκτεταμένες σφαγές και εκτοπισμοί Ελληνικών πληθυσμών στην περιοχή του Πόντου . Αυτές πραγματοποιήθηκαν από το κίνημα των Νεότουρκων . Εκτιμάται ότι στοίχισε τη ζωή 213.000-368.000 περίπου Ελλήνων . Οι επιζώντες κατέφυγαν στον Άνω Πόντο (στην ΕΣΣΔ) και μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή το 1922, στην Ελλάδα. Η σφαγή των Ποντίων θεωρείται μια από τις πρώτες σύγχρονες γενοκτονίες και ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα. Περιελάμβανε ξεριζωμό, εξάντληση από τις κακουχίες, βασανιστήρια, θάνατο από πείνα και δίψα, και τα στρατόπεδα θανάτου στην έρημο .Σιγή του τάφου σιωπή και άρνηση αναγνωρίσεως εκ μέρους της Τουρκίας. Και η επίσημη Ελλάδα; «στρατηγικό σύμμαχος της Τουρκίας» Στη Μικρά Ασία διαβιούν από αρχαιοτάτων χρόνων περί τις 50 εθνότητες. Όμως μόνον στους Έλληνες και τους Αρμενίους έπεσε η οργή των Νεοτούρκων. Θηριώδης υπήρξε για τις δύο αυτές εθνότητες ο εξισλαμισθείς Εβραίος (ντονμές) Κεμάλ . Ως πρόσφατα σιγήν ιχθύος η Διεθνής Κοινότητα και το κρατίδιο των Αθηνών! Γιατί; 16/ Β! Παγκόσμιο Πόλεμο: Γενοκτονία του Ελληνισμού Κατά τον Β.Π.Π., η Ελλάς ήταν η μόνη χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς «4» χωρών ταυτόχρονα ήτοι: Αλβανίας - Ιταλίας - Γερμανίας – Βουλγαρίας. Ο Μεταξάς διατράνωσε το Όχι του Ελληνικού λαού- Νικηφόρος Ελληνογαλλικός πόλεμος του 1940-Κατάληψη Βορείου Ηπείρου-Γερμανική Επίθεση 1941-Μάχη των Οχυρών-Ανακωχή-Κατοχή –Εθνική Αντίσταση. Όλα αυτά γνωστά , όπως και τα επαινετικά κούφια λόγια των Μεγάλων κατά την διάρκεια της Ελληνικής Εποποιίας. Το αποτέλεσμα ήτο μια νέα γενοκτονία και ολοσχερής Καταστροφή. Γιατί κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να σταματήσει τον ναυτικό αποκλεισμό της Ελλάδος και να επιτρέψει στα πλοία των ουδετέρων χωρών να εφοδιάσουν τη χειμαζόμενη Ελλάδα στη διάρκεια της Κατοχής; Τα τρόφιμα δεν ήσαν στρατηγική ύλη για τον κατακτητή. Έτσι η Ελλάδα πλήρωσε και πάλι τον βαρύτερο φόρο αίματος σε σύγκριση με όλες τις άλλες χώρες. Γιατί; Ποιος θέλει την φυσική , οικονομική και πολιτιστική εξαφάνιση του Ελληνισμού ; α/ Ελληνικές Απώλειες κατά τον Β! Π.Π: 1/Στρατιωτικοί 88.300 , 2/ Πολίτες 325.000 3/ Υπολογίζονται ότι πέθαναν από πείνα και αρρώστιες , συνεπεία της Κατοχής, 338.700 . β/ Σύνολο Απωλειών: 750.000 , ήτοι το 13,5 % του πληθυσμού.Ποσοστό επί % στις λοιπές χώρες : Ελλάς 12% ( 750.000 νεκροί ), Σοβ. Ένωση 2,8%, Ολλανδία 2,2%, Γαλλία 2%, Πολωνία 1,8%, Γιουγκοσλαβία 1,7%, Βέλγιο 1,5% γ/ Ημέρες Αντίστασης στον Εχθρό: Ελλάδα 219 , Νορβηγία 61 ,Γαλλία 43 (Η υπερδύναμη της εποχής !!!) Πολωνία 30 ,Βέλγιο 18 , Ολλανδία 4 , Γιουγκοσλαβία 3 , Τσεχοσλοβακία 0 ,Λουξεμβούργο 0 , Δανία 0 μέρες . Στις Ελληνικές απώλειες δεν υπολογίζεται η υπογεννητικότητα που παρατηρήθηκε στα χρόνια των στερήσεων του πολέμου και της Κατοχής. Η μικρή Ελλάδα με τα 6 εκατ. πληθυσμό εκείνη την εποχή είχε συγκριτικά με τον πληθυσμό της τις μεγαλύτερες απώλειες (750.000) ακόμη και από τη Σοβιετική Ένωση. Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να επισημάνω το εξής. Είμαστε η μοναδική χώρα που έχει καθιερώσει ως εθνική εορτή την ημέρα που εισήλθε στον πόλεμο, και όχι την ημέρα που απελευθερώθηκε. Γιατί ; Μήπως γιατί δεν ελευθερωθήκαμε ακόμη από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς; Γιατί αφού είχαμε τις μεγαλύτερες απώλειες δεν αμειφτήκαμε σύμφωνα με αυτές, αλλά αντιθέτως τιμωρηθήκαμε από τους «συμμάχους» με τα Δεκεμβριανά -1944 και τον Εμφύλιο; Γιατί δεν μας δόθηκε η Κύπρος και η Βόρειος Ήπειρος που και για τις δύο περιοχές χύσαμε αίμα; Γιατί; 17/ Γερμανικές Επανορθώσεις 1 τρις. δολαρίων Γιατί καμία ως τώρα Ελληνική Κυβέρνηση δεν ζήτησε από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες; α/ το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο β/ τις πολεμικές επανορθώσεις των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών. Έλληνες και Ξένοι για τις Αποζημιώσεις. Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, β) Ο Μανώλης Γλέζος: «Χάσαμε στον πόλεμο των ναζί το 13,5% του τότε ελληνικού πληθυσμού, κατά την περίοδο 1940-1944. Με βάση τις διεθνείς συνθήκες, ανθρώπινες απώλειες άνω του 10% του πληθυσμού ορίζονται ως ολοκαύτωμα, βάσει επίσημων στοιχείων και καταγραφών της Εθνικής Τράπεζας αλλά και της απόφασης της Διασυμμαχικής Επιτροπής στο Παρίσι το 1945 αναφορικά με τις μεταπολεμικές επανορθώσεις». Ένα Τρις. Ευρώ χρωστάει η Γερμανία-Δεν τις χρωστάμε «Η διασυμμαχική του Παρισίου αποφάνθηκε ότι η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα 7 δισ. δολάρια. Βάσει της αναγωγής που έκανε η Εθνική Τράπεζα, τα χρήματα αυτά ισοδυναμούν σήμερα με 162 δισ. ευρώ δίχως τους τόκους. Με επιτόκιο 3% το ποσό θα ανερχόταν στο 1.000.000.000 (1τρισ.) ευρώ. Γιατί λοιπόν πρέπει εμείς να οφείλουμε στη Γερμανία και όχι αυτή σε εμάς; Αναφερόμενος στην καταβολή αποζημιώσεων από τη Γερμανία προς τις χώρες που υπέφεραν από τον ναζισμό ο κ. Γλέζος επεσήμανε ότι ενώ έχουν αποζημιωθεί, και μάλιστα με υψηλά ποσά, μέσω διμερών συμφωνιών χώρες όπως η Ρωσία, η Πολωνία, ακόμα και οι ΗΠΑ, οι οποίες έχασαν μόλις 0,03% του πληθυσμού τους, η Ελλάδα δεν πίεσε ποτέ για την αποκατάστασή της. Ο Γερμανός ιστορικός οικονομολογίας Dr. Albrecht Ritschl συνέστησε στην Γερμανία να ακολουθήσει μία περισσότερο μετριοπαθή πολιτική στην ευρωκρίση του 2008-2011, διότι ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη δικαιολογημένων απαιτήσεων για πολεμικές επανορθώσεις του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου (Der Spiegel, June 21, 2011, guardian.co.uk, June 21, 2011). Οι Γερμανοί δολοφόνησαν τούς κατοίκους 89 Ελληνικών πόλεων και χωριών, έκαψαν περισσότερα από 1700 χωριά και εκτέλεσαν πολλούς από τους κατοίκους αυτών των χωριών. Μετέτρεψαν την χώρα σε ερείπια, και λεηλάτησαν τους αρχαιολογικούς της θησαυρούς. Γιατί όλες οι χώρες ικανοποιήθηκαν με εξαίρεση την Ελλάδα, η οποία έχυσε το περισσότερο αίμα και είχε τις μεγαλύτερες καταστροφές; Πως το δέχθηκαν αυτό οι «σύμμαχοί » μας , η διεθνής κοινότητα και οι Ελληνικές Κυβερνήσεις; Γιατί; Αυτό δεν είναι συνωμοσία της σιωπής; 18/ Δεκεμβριανά -Συνωμοσία Εθνικών Δικαίων Η μεθόδευση των Άγγλων από την αρχή της κατοχής ήταν αμφιλεγόμενη, και διασπαστική . Στην αρχή ενίσχυσαν περισσότερο το ΕΑΜ για να προβάλει αντίσταση στον κατακτητή. Όσο όμως πλησίαζε το τέλος του πολέμου η αναλογία της στρατιωτικής και διπλωματικής στήριξης αντεστράφη υπέρ των αντιπάλων Οργανώσεων (ΕΔΕΣ, ΕΟΒ κλπ) και εις βάρος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Στο τέλος επέτρεψε την οπισθοχώρηση αμαχητί των Γερμανών και αγκλιασε τα Τάγματα Ασφαλείας. Ο Τσόρτσιλ ήταν αποφασισμένος από το Νοέμβριο του 1943 να συντρίψει τον ΕΛΑΣ. Σε μήνυμα του στον Αντονι Ηντεν έγραφε: «Θα πρέπει το χτύπημα να είναι αποφασιστικό και να καταφερθεί την κατάλληλη στιγμή» Ο ιστορικός Δημ. Κυριαζής , πρώην καπετάνιος του ΕΛΑΣ, στο βιβλίο του «1940-1950-Η Δεκαετία που συγκλόνισε τη Χώρα» γράφει: «Με τους ταγματασφαλίτες στην Πελοπόννησο και σε όλη τη χώρα …ξεμπερδέψαμε, αλλά με την αγγλική , αδυσώπητη , πανούργα με πείρα αιώνων διπλωματία και πολιτική τις πεπονόφλουδες και τις παγίδες της, τα εγκληματικά λάθη, τις ηλιθιότητες της ηγεσίας μας δεν ξεμπερδέψαμε!» Κάθε όμως λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει. Ο Τσόρτσιλ είχε αποφασίσει να «τελειώσει» άπαξ δια παντός με το ΕΑΜ, που ήτο τότε δημοφιλέστατο πολιτικά (με 80% περίπου των προτιμήσεων του Ελληνικού λαού), καθώς και την διάλυση του πανίσχυρου στρατιωτικού σκέλους του, του ΕΛΑΣ . Αν διέλυε τον ΕΛΑΣ , το ΕΑΜ θα ήτο ανίσχυρο να επιβάλει τις θέσεις του Και όμως υπήρχε δυνατότης να αποφευχθεί το Κίνημα του Δεκεμβρίου και η εν συνεχεία έκρηξη του εμφυλίου πολέμου. Αν ο υπουργός για την Εγγύς και Μέση Ανατολή Χάρολδ Μακ Μίλλαν, που είχε έλθει στην Αθήνα από τις 9-11/12/1944, εδέχετο την συγκρότηση Κυβερνήσεως υπό τον μετριοπαθή και φιλελεύθερο Θεμ. Σοφούλη , καθώς και τον διορισμό Αντιβασιλείας υπό τον Αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό. Γιατί δεν το δέχθηκε; Ο Τσόρτσιλ δεν ήθελε Κυβέρνηση Σοφούλη, διότι ήθελε να προχωρήσει με την Κυβέρνηση Παπανδρέου στην συντριβή του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Ο Τσόρτσιλ ήταν ο αρχιτέκτων της Ελληνικής Τραγωδίας. Αυτός ώθησε τις εξελίξεις στα άκρα, με το θέμα της παλινόστησης της βασιλείας, διότι ο Γεώργιος Β! ήτο ο πλέον αξιόπιστος εγγυητής και θεματοφύλακας για τα μακροπρόθεσμα Αγγλικά συμφέροντα (Βάσεις-Κύπρος). Έτσι έκαναν το παν –ακόμη και το αιματοκύλισμα της Ελλάδος –για να τον επιβάλουν. Οι Άγγλοι είχαν-και συνεχίζουν να έχουν με άλλο μανδύα- μακροπρόθεσμους στόχους για την Ελλάδα και αυτοί ήταν : α/ η καταστροφή του Λαϊκού Κινήματος που ενσάρκωνε το ΕΑΜ, β/ η ολοκληρωτική συντριβή του ΕΛΑΣ. Αυτή θα ελάμβανε χώρα όταν θα είχαν συγκεντρώσει επαρκείς Αγγλικές δυνάμεις στην Ελλάδα . Ο Τσόρτσιλ μετέφερε από το Ιταλικό μέτωπο 75.000 στρατό για την συντριβή του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. γ/ η δημιουργία στρατιωτικών βάσεων στη χώρα για τα προσεχή 50 χρόνια , όπως και εγένετο. δ/ η απεμπόληση των Ελληνικών διεκδικήσεων στην Κύπρο, όπερ και εγένετο. Να σημειώσουμε ότι ο Τσόρτσιλ στις 15/12/44: «βολιδοσκόπησε τους Τούρκους αν ήταν διατεθειμένοι να στείλουν στην Ελλάδα δυνάμεις για την καταστολή της ανταρσίας» Αλλά και κατά την διάρκεια του Β!Π.Π - σύμφωνα με τα αρχαία του Foreign Office –ο Τσόρτσιλ προσπάθησε να προσεταιρισθεί την ουδετέρα τότε -και μάλλον γερμανόφιλη - Τουρκία, με αντάλλαγμα τα Ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου». Η συμφωνία δεν επετεύχθη λόγω απροθυμίας της Τουρκίας. Πως εξηγούνται τέτοιες προδοσίες από τη σύμμαχο μας Αγγλία ; Γιατί συνεχίζουμε να είμαστε ακόμη πιόνι της; Γιατί; 19/ Αμφιλεγόμενος Ρόλος του ΚΚΕ και Γ. Παπανδρέου Αλλά και ο ρόλος του ΚΚΕ εκείνη την περίοδο υπήρξε ανεξήγητος, ζημιογόνος και προδοτικός για τα εθνικά συμφέρονται. Η υπογραφή των Συμφώνων Λιβάνου και Καζέρτας , η μετέπειτα υπαναχώρηση και απόσυρση των ΕΑΜ-κών υπουργών , η ένοπλη σύρραξη τον Δεκέμβριο του 44’ , χωρίς να λάβει υπ’ όψιν τη στάση της Μόσχας μετά τη συμφωνία της Γιάλτας , τις υποδείξεις του Γ.Γ της 3ης Διεθνούς και Προέδρου της Λαικής Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Δημητρόφ, ακόμη δεν έχουν εξηγηθεί επαρκώς. Βέβαια και ο ρόλος της Μόσχας να ‘πουλήσει’ την Ελλάδα προς χάριν των συμφερόντων της στην Πολωνία και η έλλειψη απ’ ευθείας ενημερώσεως του ΚΚΕ είναι λίαν επιλήψιμος. Στο κρίσιμο τούτο χρονικό διάστημα της Αγγλικής αδυναμίας στον στρατιωτικό τομέα τον μήνα Οκτώβριο έως αρχάς Δεκεμβρίου , ο ΕΛΑΣ είτε από αναποφασιστικότητα , είτε από έλλειψη ευρύτερων πολιτικών στόχων , είτε από απροθυμία να συνεχίσει ένα νέο πόλεμο -επειδή η χώρα εξήρχετο κατεστραμμένη και καθημαγμένη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο -έδειξε ανεξήγητη αδυναμία και αδράνεια να ενεργήσει στρατιωτικά κατά των Αγγλικών Δυνάμεων. Δεν αποκλείεται να καιροσκοπούσε έως ότου πληροφορηθεί τη στάση της Σοβιετικής Ένωσης στο θέμα τούτο. Η Συμφωνία της Γιάλτας Εξαίρεση αποτέλεσε η δράση του εφεδρικού ΕΛΑΣ κατά των αστυνομικών τμημάτων των Αθηνών, όταν στις 4/12/44 ενεπλάκησαν στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις . Όμως, η ανώτατη ηγεσία του ΚΚΕ πρέπει να είχε υπ’ όψιν της τη Συμφωνία της Γιάλτας μεταξύ των Μεγάλων για το μοίρασμα του κόσμου . Σύμφωνα με αυτήν η Ελλάς κατά 90% είχε υπαχθεί στον έλεγχο των Άγγλων και μόνον κατά 10% στους Σοβιετικούς . Ο Στάλιν την σεβάστηκε πλήρως και σε όλη την διάρκεια των Δεκεμβριανών ουδέν είπε ή έπραξε. Τούτο είχε διαμηνύσει στην ηγεσία του ΚΚΕ τόσον ο Γ.Γ. του Κ. Κ. Βουλγαρίας Δημητρόφ, όσο και ο Στρατάρχης Τίτο. Στις 8 Δεκ. 1944 ο Δημητρόφ θα διαβιβάσει στο Μολότοφ την ερώτηση του Πέτρου Ρούσου , εάν μπορεί να δοθεί βοήθεια στο ΚΚΕ για να αντιμετωπίσει την ένοπλη αγγλική επέμβαση. Την επομένη ο Δημητρόφ, με υπόδειξη προφανώς της σοβιετικής ηγεσίας, θα ενημερώσει τη Σόφια ότι οι Έλληνες κομμουνιστές «δεν μπορούν να υπολογίζουν σε ενεργό επέμβαση και βοήθεια επό εδώ»(Απόρρητο Ημερολόγιο του Δημητρόφ Γ.Γ της Γ! Κομμουνιστικής Διεθνούς και Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Βουλγαρίας )(εκδ. Καστανιώτη, 1999) Επομένως είναι υπόλογη η ηγεσία του ΚΚΕ για το Δεκεμβριανό Κίνημα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ κάνει τέτοια «λάθη» σε βάρος της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Πρώτον .Η προδοσία του Μικρασιατικού μετώπου από τον Εβραίο Αβραάμ Μπεναρόγια πρώτο ηγέτη του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας (ΣΕΚΕ) και της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας. Δεύτερον. Η ανακήρυξη αυτονομίας της Μακεδονίας το 1943 από την Ολομέλεια του ΚΚΕ . Αυτή ακυρώθηκε κατόπιν. Τρίτον . Το Κίνημα και ο Εμφύλιος . Τέταρτον . Η ως τώρα στάση του εν λόγω Κόμματος , το οποίον εχθρεύεται την ιδιωτική πρωτοβουλία, ενοχοποιεί τον πλούτο και παρεμποδίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα . Γιατί να είναι εν ζωή το μοναδικό κόμμα στον δυτικό κόσμο όταν όλα έχουν καταργηθεί; Ποιος το κρατάει; Ποιος το συντηρεί; Γιατί; Έπεσαν στην παγίδα των Άγγλων , που τους οδήγησε στην Συμφωνία της Βάρκιζας; Όχι φυσικά από άγνοια. Ούτε υπήρξε εντολή της Μόσχας. Όλα εγένοντο ερήμην των υφισταμένων οργάνων του Κόμματος , των οπαδών και του Λαϊκού Κινήματος του ΕΑΜ , το οποίον εκτελούσε εντολές εκείνης της ανεύθυνης μόνον(;) και μυστικοπαθούς ηγεσίας του ΚΚΕ. Όπως και να έχει το πράγμα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η πλήρης συντριβή του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και το αιματοκύλισμα του αντιστασιακού κινήματος , που κατέληξε στον επάρατο Εμφύλιο Πόλεμο . Τσόρτσιλ και Στάλιν βλέπανε την Ελλάδα σαν «αμνόν επί σφαγήν», προς εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων, όπως ακριβώς μας βλέπουν η σήμερον η Ε.Ε , το ΔΝΤ και οι ΗΠΑ. Γιατί όλοι φέρονται τόσο σκληρά στην σύμμαχο Ελλάδα; Η Κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου είναι εξ ίσου υπόλογη για τα Δεκεμβριανά . Άλλα έλεγε στο ΕΑΜ και άλλα έπραττε μυστικά με τους Άγγλους σε βάρος του ΕΑΜ και του Λαϊκού Κινήματος. Τυφλό όργανο των Άγγλων απεδείχθη ο Γεώργιος Παπανδρέου. Ο Κομνηνός Πυρομάγλου αναφέρει ότι τον ρώτησε ο Γ.Παπανδρέου στο Συνέδριο του Λιβάνου αν μπορεί να διαλύσει με το ΕΔΕΣ τον ΕΛΑΣ και αυτός του απάντησε αρνητικά. Τότε ο Γεώρ.. Παπανδρέου του είπε: «καλά θα τον διαλύσω με τους Άγγλους» . Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο τον επιλέξανε ως πρωθυπουργό εκείνη την περίοδο. Αυτός ήταν που έγραψε το υπόμνημα στους Άγγλους στις 8/1/44 . Σ’ αυτό υποστήριζε ότι πρέπει να έλθουν οι Άγγλοι στην Ελλάδα μετά την απελευθέρωση , αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να συντριβεί το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Για το σκοπό αυτό οι Άγγλοι τον προσκάλεσαν στην Μέση Ανατολή και τον έχρισαν πρωθυπουργό. Γιατί οι Ελληνες ηγέτες ήσαν όλοι σχεδόν μασόνοι και αρκετοί από αυτούς ήσαν πρακτορικά όργανα της Ιντέλλιτζεν Σέρβις; Γιατί; 20/ Σύγχρονοι Ξεριζωμοί Ελληνικών Παροικιών Τα τελευταία 50 χρόνια ο Ελληνισμός του εξωτερικού υπέστη ξεριζωμούς μικρούς και μεγάλους λόγω θρησκευτικών , πολιτικών ή εθνικιστικών εξεγέρσεων σε διάφορα μέρη της Γης, όπως: α/ Ο Ελληνισμός της Κωνσταντινουπόλεως έφυγε εξ αιτίας της σφαγής του 1955 , η οποία συνεχίσθηκε ως το 1964, με αποτέλεσμα από τους 250.000 Έλληνες της Πόλης το 1922, σήμερον να έχουν απομείνει μόνον 3.000 γέροντες. Τι κάναμε για να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα εναντίον της Ελληνικής Ομογένειας στην Πόλη; Γιατί δεν απαντήσαμε με τα ίδια μέσα στην Δ. Θράκη; β/Ο Πληθυσμός της Ίμβρου και Τενέδου. Από τη Συνθήκη της Λωζάνης προβλέπεται αυτοδιοίκηση των Ελλήνων κατοίκων της Ίμβρου και Τενέδου. Η Τουρκία με διάφορες καταπιεστικές μεθόδους(εγκατάσταση ποινικών φυλακών στην Ιμβρο) τους υποχρέωσε σε φυγή . Γιατί δεν κάναμε ούτε ένα διάβημα προς τους διεθνείς οργανισμούς; γ/ Ελληνική Παροικία της Αλεξάνδρειας. Αυτή η πανάρχαια κοινότητα του Ελληνισμού μειώθηκε αισθητά μετά το εθνικιστικό κίνημα Νάσερ . δ/ Ελληνικές Κοινότητες Αφρικανικών Κρατών. Αυτές εξαναγκάσθηκαν να μεταναστεύσουν εξ αιτίας αλλαγής καθεστώτων και ανασφάλειας στις χώρες τους. ε/ Ελληνισμός Μαύρης Θάλασσας Αυτός διέρρευσε προς την μητέρα πατρίδα μετά την διάλυση της Σοβιετικής . Ποιος δάκτυλος κινεί κάθε φορά και εκδιώκονται οι Έλληνες; Και να σημειωθεί ότι οι Έλληνες είναι πάντα φιλήσυχοι και προοδευτικοί και δεν δημιουργούν γκέτο , όπως οι Εβραίοι. 21/ Η «Χριστιανική Πίστη» πιστοποιητικό Ελληνικότητας Με βάση αυτόν τον αυθαίρετο και ανθελληνικό κανόνα έγινε ο αποδεκατισμός του Ελληνισμού από το ό το 395 ως σήμερα. «Έλληνας εθεωρείτο όποιος ήταν όχι μόνον Χριστιανός , αλλά απαραιτήτως έπρεπε να είναι και Ορθόδοξος» Με βάση αυτόν τον κανόνα χαρίσαμε στο Ισλάμ και στην Καθολική Δύση εκατομμύρια Έλληνες, που για διαφόρους λόγους επιβιώσεως εξαναγκάσθηκαν να αλλάξουν θρησκεία, όπως : α) Ο αφελληνισμός της Μικράς Ασίας, της Κρήτης και άλλων περιοχών που προσχώρησαν στο Ισλάμ για να αποφύγει την βαριά φορολογία και τους διωγμούς των Τούρκων β) Ο αφελληνισμός της Κάτω Ιταλίας και Σικελίας, ο οποίος εγκαταλείφτηκε, διότι προσχώρησε στο Καθολικό δόγμα . Ποιος ανθελληνικός εγκέφαλος έκανε αυτή την εθνοκτόνα σύζευξη; Και πως την ανέχεται και την συντηρεί η Πολιτεία; Γιατί; γ) Ο Αφελληνισμός της Διασποράς. Η Ελλάδα ουδέν πράττει για να αναπτύξει και προσεταιρισθεί τον Ελληνισμό της Διασποράς σάν οργανικό κομμάτι της Ελλάδος . Να τους εντάξει σε μια ενεργητική εθνική, οικονομική και πολιτιστική κοινότητα , ένα είδος σύγχρονης Αμφικτυονίας του Ελληνισμού. Αντίθετα , πράττει τα αντίθετα ώστε τα παιδιά των ομογενών να αφομοιώνονται και να χάσουν την επαφή τους με τη Ελληνική Γλώσσα , την Ιστορία, τον Πολιτισμό και οποιαδήποτε οικονομική σχέση με την μητέρα πατρίδα. Δεν είναι τυχαίο ότι τώρα λόγω της κρίσεως κλείνει τα ομογενειακά σχολεία στη Γερμανία, ΗΠΑ κ.α. Γιατί; δ) Η εγκατάλειψη της μεγάλης και δυναμικής Ομογένειας στις ΗΠΑ Οσάκις ανέλαβε πρωτοβουλίες να βοηθήσει την μητέρα –πατρίδα , το Αθηναϊκό κράτος τις ματαίωνε . Τελευταίο παράδειγμα το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Σύσσωμη η Ομογένεια ζήτησε από τον πρόεδρο Κλίντον να μην εκχωρήσει όνομα «Μακεδονία» ή με τα παράγωγα του και ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε το κράτος των Σκοπίων ως «Μακεδονία». Γιατί; 22/ Η Κυπριακή Τραγωδία Το ίδιο ανθελληνικό κέντρο πρόδωσε την Κύπρο. Αυτή χάθηκε, όχι εξ αιτίας της Τουρκικής εισβολής και κατοχής του Αττίλα, ή εξ αιτίας της στάσης των «συμμάχων» μας , η οποία ήταν και είναι όντως φιλοτουρκική και ανθελληνική , αλλά από τους δικούς μας ολέθριους χειρισμούς. Ακόμη και οι εχθροί μας αν σχεδίαζαν την λύση του Κυπριακού, δεν θα έκαναν χειρότερους χειρισμούς από αυτούς που έπραξε το δικό μας πολιτικό σύστημα . Γι’ αυτό και δεν άνοιξαν τον Φάκελο της Κύπρου. Την πρωταρχική ευθύνη φέρει η Εβραιοκίνητη χούντα Ιωαννίδη που έκανε το μοιραίο Πραξικόπημα κατά του Μακαρίου. Πάλι ο Εβραίος μπροστά μας; Γιατί; Για να εξασφαλίσει τα νώτα του στον Πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ! Αναλώμασι της Ελλάδος; Γιατί; Όμως έχει και ο Κ. Καραμανλής τεράστια πολιτική ευθύνη: α/ Για την υπογραφή των κατάπτυστων Συμφωνιών Ζυρίχης και Λονδίνου και β/ Για τον Αττίλα ΔΥΟ Γιατί τον ονόμασαν «εθνάρχη»; Μήπως για να κρύψουν την προδοσία; «Εθνάρχης» και ο Βεν-ιζέλος που ευθύνεται για την Μικρασιατική Καταστροφή, «εθνάρχης» και ο Μακάριος που ευθύνεται για τον ολέθριο χειρισμό του Κυπριακού και την άρνηση ενώσεως της Κύπρου με την Ελλάδα! Γιατί; 23/Σκόπια =Παιονία, Θέλουν όνομα Μακεδονία Ένα κρατίδιο φάντασμα που ξεφάντωσε από το πουθενά, χάρις στη βοήθεια ξένων κέντρων(Σόρος κ.α) και της δικής μας ηττοπάθειας και αδιαφορίας , κατόρθωσε να σφετερισθεί το ακραιφνώς Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας μας και να το κραδαίνει ανά την υφήλιο . Όταν ακόμη και ο ιστορικός ηγέτης του κρατιδίου Κίρο Γκλιγκόροφ , αρνείται ότι οι Σκοπιανοί είναι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου , ξένοι και «έλληνες» διεθνιστές και ορισμένα κόμματα είναι πρόθυμα να χαρίσουν το όνομα της Μακεδονίας, διότι έτσι είναι «πολιτικώς ορθόν» Έτσι προστάζουν τα μεγάλα αφεντικά για να ελέγχουν μέσω της Αμερικανικής βάσεως CAMP BONDSTEEL την Βαλκανική και τους διερχομένους εξ αυτής αγωγούς πετρελαίου . Χωρίς να αποδέχονται οι Σκοπιανοί τον Ελληνικό πολιτισμό , τη γλώσσα του Αλεξάνδρου και χωρίς να αγαπούν την Ελλάδα, με ψευδεπίγραφα και εντελώς αστήρικτα στοιχεία προσπαθούν να οικειοποιηθούν τον Ελληνικό πολιτισμό της Μακεδονίας και να προβάλλουν θέσεις αλυτρωτισμού σε βάρος της Ελληνικής Μακεδονίας. Αυτή είναι μια τρανταχτή σκευωρία και συνωμοσία. Και όμως υπάρχουν κόμματα που είναι διατεθειμένα να χαρίσουν το όνομα ή παράγωγο τούτου στους Σκοπιανούς για να είναι αρεστοί στο διεθνές εξουσιαστικό κέντρο. Ουδείς όμως Έλλην πατριώτης θα δεχθεί την παραχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. Όταν 450 διακεκριμένοι καθηγητές αρχαιολόγοι, ιστορικοί κ.α από όλο τον κόσμο στέλνουν επιστολή στον πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ομπάμα και του λένε ότι το όνομα των Σκοπίων είναι Παιονία και ΟΧΙ Μακεδονία! Γιατί αυτοί επιμένουν; Γιατί ξεπουλάνε την Μακεδονία μας; Γιατί; 24/ Αναρίθμητα , ανεξήγητα και αναπάντητα ΓΙΑΤΙ ; Γιατί ο Κ. Καραμανλής διέταξε την ανεξήγητη έξοδο της Ελλάδος από το ΝΑΤΟ; Γιατί παρέδωσε στην Τουρκική αρπακτικότητα τον επιχειρησιακό έλεγχο του Αιγαίου ; Γιατί όλες οι κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και εντεύθεν εξασθένησαν τη θέση της χώρας στα Βαλκάνια και Ε.Ε; Γιατί κατέστρεψαν την Ελληνική Πολεμική Βιομηχανία; Γιατί από το 1973 και μετά άρχισε η αμφισβήτηση των συνόρων μας; Γιατί δεν αντέδρασαν όταν ιδρύθηκε το ψευδοκράτος (Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου); Μπορούσε Έλλην να σχεδιάσει πιο ολέθριους χειρισμούς του Κυπριακού; Γιατί διορίζονται στο ΥΠΕΞ ύποπτα πρόσωπα και ανθελληνικοί σύμβουλοι (τύπου ΕΠΙΑΜΕΠ, Ρόντου κλπ) Γιατί ακολουθήσαμε πάντα ηττοπαθή και ψοφοδεή εξωτερική πολιτική ; Γιατί δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες , παρά τρέχουμε πάντα πίσω από τις εξελίξεις; Γιατί χάσαμε ακόμη και τη μάχη απέναντι στο κρατίδιο των Σκοπίων ; Γιατί εγκατάλειψη τις Εθνικές διεκδικήσεις σε Βόρειο Ήπειρο; Γιατί εγκαταλείψαμε το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος –Κύπρου; Γιατί δεν έχουμε μακροπρόθεσμη Εθνική Στρατηγική; Γιατί συμβαίνουν κατά καιρούς Ανθελληνικές δηλώσεις ή και ενέργειες εκ μέρους ‘Ελληνων’ αξιωματούχων; Ποιος τις υπαγορεύει, όπως λ.χ για την υιοθέτηση πολιτισμικής Κοινωνίας και Παγκοσμιοποίησης υπέρ των Λαθρομεταναστών κλπ; Ποιος χρηματοδοτεί την αποστολή τους στην Ελλάδα, όταν μάλιστα υπάρχει φοβερή ανεργία; Ποιος δέχθηκε την εγκατάσταση τούτων στο ιστορικό κέντρο και την καταστροφή της πρωτεύουσας της χώρας, με όλες τις ολέθριες συνέπειες για την δημογραφία, τον τουρισμό , τον πολιτισμό; Ποιος προωθεί την ίδρυση μουσουλμανικού τεμένους αντίκρυ στην Ακρόπολη και εντός του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού; Γιατί οι κυβερνώντες εχθρεύονται τόσο πολύ τον Ελληνισμό ;Γιατί; 25/ Ο Χενρι Κίσινγκερ και οι «υπάλληλοι» του Ποιος κατευθύνει τον ανθελληνισμός τους; Μήπως θέλουν να φανούν αρεστοί στον ανθέλληνα και αρχισφαγέα του Κυπριακού Ελληνισμού Χενρι Κίσινγκερ που είπε-ακόμη και αν διεψεύσθη- αφού ήδη εφαρμόζεται- ότι : «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ». Μήπως έχουν υπογράψει κάποιο μυστικό πρωτόκολλο για την εξαφάνιση του Ελληνισμού; Γιατί υπέγραψαν Συνθήκες βλαπτικές για τα εθνικά συμφέροντα , με τις οποίες νομιμοποιούν τα Τουρκικά συμφέροντα και διεκδικήσεις (Βέρνης «mea culpa»,Μάαστριχ, Λισσαβώνας, Κοπεγχάγης κ.α) Γιατί διολισθαίνουν στην Τουρκολαγνία; Γιατί θέλουν να γίνουμε Τουρκικό ‘Προτεκτοράτο; Ποιος επιβάλλει τον αφελληνισμό της Θράκης και την ανάδειξη του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής σε Κυβερνείο της Θράκης; Γιατί ασκούν Μονόπλευρη εξωτερική πολιτική(Αμερικανοκρατία); Ποιος τους υπαγορεύει την Παντελή Αδυναμία διεκδίκησης νομίμων εθνικών δικαίων μας; Γιατί είναι εχθροί της λαϊκής κυριαρχίας και της Δημοκρατίας, αλλά φιλικοί σε μειονοτικές ομάδες και στην καταστολή με βία ; Γιατί έχουν κάνει το Ισραηλινό Συμβούλιο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και απαλλάσσεται των φόρων; Γιατί ευτελίζουν τους θεσμούς και τη Δημοκρατία; Γιατί αδιαφορούν για τα γενικά συμφέροντα του Έθνους και του Ελληνισμού , αλλά αντιθέτως ασκούν Αχαλίνωτη Ευνοιοκρατία, Κομματοκρατία, Απάτη και Κλεπτοκρατία; Γιατί προχώρησαν σε Κόμματα= «Συμμορίες» υπέρ ειδικών συμφερόντων , εγκαταλείποντας το λαό; Ποιος τους επιβάλλει την Αποεθνοποίηση διάλυση του Κράτους και τον Αφελληνισμό της Ελλάδος; ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΑΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12ν.μ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΟΖ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ , ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ , ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ; ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥΣ κλπ ; ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ; 26/ Πρόεδροι Δημοκρατίας προδίδουν την Πατρίδα Πως συμβιβάζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αποδέχεται από την πρόεδρο του Κοινοβουλίου κ Ψαρούδα Μπενάκη, την προειδοποίηση για αποδοχή μειωμένης εθνικής κυριαρχίας –η οποία και πραγματοποιήθηκε- χωρίς να αντιδράσουν αυτός , η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ; Γιατί δεν αντιδρά η Κυβέρνηση και τα αρμόδια κρατικά όργανα στις ταπεινώσεις και επιθέσεις που υφίσταται η χώρα ; Γιατί θέτουν πάντα τον Ελληνικό λαό προ διλημμάτων και απειλών και του παρουσιάζουν τον μοναδικό μονόδρομο ; Γιατί δεν ασκούν Γεωπολιτική και υποβιβάζουν την στρατηγική και οικονομική αξία της χώρας; Πως εξηγείται να χρεοκοπεί η πλουσιότερη χώρα του κόσμου που διαθέτει τα πάντα; Που οι υδρογονάνθρακες της φθάνουν δεκάδες τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα; Γιατί τέλος καταδίκασαν τη χώρα σε κατάρρευση και χρεοκοπία και τον λαό μας σε ενοντωτική λιτότητα , μιζέρια , ανεργία , ταπείνωση και θάνατο; ; Γιατί εκτελούν τις εντολές της Τρόικα και αδιαφορούν για την γνώμη του κυρίαρχου λαού; Γιατί; 27/ Με Άσφαιρες Θεωρίες να μας πλήξουν Να αναφέρουμε τις διάφορες θεωρίες με τις οποίες προσπαθούν να μας πλήξουν και να παραχαράξουν την ταυτότητα μας, την ιστορία μας, τη γλώσσα μας, τα σύνορα μας, την ηλικία μας, τα γονίδια μας , την εθνότητα μας, να μας διαιρέσουν , να μας συκοφαντήσουν , να μας απορροφήσουν, να μας αφομοιώσουν και τόσα άλλα. Και το εξωφρενικό είναι ότι τις δέχεται όλες αυτές τις ψευδεπίγραφες , αστήρικτες και ανιστόρητες θεωρίες το επίσημο κράτος και ορισμένοι στρατολογημένοι «πνευματικοί» άνθρωποι και τα ελεγχόμενα από το σύστημα ΜΜΕ. Θα αναφέρω μερικές από τις θεωρίες: α/ Του Φαλμεράιερ ότι δεν είμαστε Έλληνες , αλλά Σλαύοι. Κατέπεσε πλήρως με την γονιδιακή έρευνα. β/ Των Ινδοευρωπαίων , σύμφωνα με την οποία ήρθαν από κάπου από το βορά και την Ασία στην Ελλάδα την προϊστορική εποχή και εκεί βρήκαν τους Πρώτο-Έλληνες , που όμως μιλούσαν την ίδια γλώσσα , είχαν τους ίδιους θεούς κλπ. Από πού ήρθαν ακόμη δεν μας το είπαν γιατί δεν βρέθηκε ίχνος αυτών. γ/ Τα Φοινικικά Γράμματα, ότι δήθεν οι Φοίνικες μας έφεραν το Αλφάβητο. Όμως τους διαψεύδει ο Παλαμήδης που πρώτος το 1800-1600 έκανε την διάσπαση της γραφής και ανακάλυψε τα γράμματα που μπορούσαν να διαβάζονται. δ/ Η Μαύρη Αθηνά του Μπερνάλ. Ότι τάχα ο πολιτισμός μας ήρθε από την Αφρική. ε/ Η Καταγωγή του Ανθρώπου Ηρθε εδώ από την . Όμως τους έβαλε τα γυαλιά ο διακεκριμένος ανθρωπολόγος κ. Αρης Πουλιανός με την ανακάλυψη του Ευρωπαίου Αρχανθρώπου των Πετραλώνων ηλικίας 700.000 ετών και στάχτες 1.000.000 εκατ. ετών. Με παρόμοιες ψευτοθεωρίες θέλουν να μας πλήξουν παντοιοτρόπως , ίσως γιατί νοιώθουν άσχημα από τα επιτεύγματα της φυλής μας. Μέχρι που μας είπαν ότι κατεβήκαμε από τον αστερισμό του Σειρίου. Γιατί αυτό το μίσος; 28/ Μυστικές Στοές-ΜΚΟ-Διεθνείς Οργανώσεις α/Μασονία, Τριμερή Επιτροπή, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, CFR, «Κρανία και Κόκκαλα» , μερικές από τις πλέον δηλητηριώδεις και εγκληματικές οργανώσεις, τύπου πολιτικών Cosa Nostra. Εκεί συγκεντρώνονται ορισμένες ελίτ της άρχουσας τάξης (πολιτικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες, τρπεζίτες, κλπ) και συζητούν με πλήρη μυστικότητα διάφορα θέματα που αφορούν τον πλανήτη μας . Αποφασίζουν πολέμους , επεμβάσεις , δικτατορίες , αποκλεισμούς κλπ, δηλαδή για εμάς , χωρίς εμάς. Αν αυτό δεν είναι συνωμοσία τότε η λέξη έχει χάσει το νόημα της. Γιατί φοβούνται το φως της ημέρας και την Εκκλησία του Δήμου της Δημοκρατίας; Γιατί; β/Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις(ΜΚΟ) Υπάρχουν και πληθύνονται διεθνώς και στη χώρα μας οι ΜΚΟ, οι οποίες παρόλο που αμείβονται οι περισσότερες από το Ελληνικό Κράτος, εργάζονται για τα συμφέροντα διεθνών σκοτεινών κέντρων . Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι ΜΚΟ είναι η σύγχρονη 5η Φάλαγγα της Νέας Τάξης Πραγμάτων προς τον σκοπό της Παγκοσμιοποίησης . γ/Διεθνείς Οργανισμοί –Όργανα Διεθνούς Εξουσία(ΟΗΕ, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα , Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, NATO, G-20, E.E, Διεθνές Δικαστήριο κλπ) . Στα ίδια πλαίσια εργάζονται και οι διεθνείς οργανισμοί. Πλοκάμια του ίδιου διεθνούς κέντρου εξουσίας , χωρίς αντικειμενικότητα, χωρίς δικαιοσύνη, χωρίς δημοκρατικό πνεύμα. Ετσι, το Ισραήλ μπορεί να διατηρεί εδώ και 70 χρόνια την Παλαιστίνη υπό κατοχήν , η Τουρκία την Β. Κύπρο, παρά τις αλλεπάλληλες καταδικαστικές αποφάσεις . Γιατί; δ/Οίκοι Αξιολόγησης (Fitch, Moοdies, S & P) Πρόκειται για κακόφημους ληστρικούς οίκους , όργανα των 9+1 μεγαλοτραπεζιτών και του διεθνούς εξουσιαστικού κέντρου. Σκοπός τους η υποβάθμιση των Κυβερνήσεων και η καταλήστευση του λαϊκού εισοδήματος με την αύξηση των επιτοκίων. 29/Η Συνωμοσία της Χρεοκοπίας Τα δύο τελευταία χρόνια όλοι βιώνουμ την μεθοδευμένη από τα ξένα και εντόπια κέντρα δημοσιονομική επίθεση κατά της χώρας και του λαού, με αφορμή το υπερβολικό χρέος. Και ενώ αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε όλη την Ευρωζώνη, σαν εξιλαστήριο θύμα και «πειραμαζωο» επελέγη η Ελλάς. Γιατί; Και για να την τιμωρήσουν οι δανειστές μας της επέβαλλαν επαίσχυντες νομικές και άλλες βαρύτατες οικονομικές κυρώσεις , που ούτε σε αποικιακού τύπου συμφωνίες δεν έχουν ως τώρα τεθεί, όπως: α/ Η υποθήκευση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και κυριαρχίας, συμπεριλαμβανομένης και της δημόσιας περιουσίας. β/ Η ρήτρα απαγόρευσης αιτήσεως δανεισμού από άλλον. γ/ Η ρήτρα να δεχθούμε την τριμερή Επιτροπή Ελέγχου των δημοσιονομικών –και όχι μόνον-της χώρας από την «Τρόικα» ( ΔΝΤ, Ε.Ε και ΕΚΤ) όσο διαρκεί το χρέος . δ/ Να μην έχουμε δικαίωμα οποιασδήποτε διεκδικήσεως σε βάρος , συμπεριλαμβανομένου και των Γερμανικών Αποζημιώσεων. Ουσιαστικά, η χώρα έχει κατακτηθεί και συνεχώς τις επιβάλλονται μέτρα αυστηρής λιτότητος από την Τρόικα, για να εισπράξουν περισσότερα υπέρ των δανειστών . Όμως επειδή με τα μέτρα της βαρύτατης φορολογίας και της πλήρους αφαίμαξης των εισοδημάτων, εισπράττουν λιγότερα, επιβάλλουν συνεχώς και νέα μέτρα . Ετσι ο φαύλος κύκλος των μέτρων της αφαίμαξης και καταστροφής της οικονομίας μας συνεχίζεται επί διετία . Η οικονομία της χώρας βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Εχει πέσει σε περιδίνηση πτώσεως , χωρίς κανείς να μπορεί να την σώσει από την τελική καταστροφή. Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι οικονομολόγοι τονίζουν ότι τα μέτρα της Τρόικα οδηγούν στην καταστροφή . Ακόμη και το ΔΝΤ, αλλά και οι τροικανοί κάτω από την πίεση της διεθνούς κατακραυγής , παραδέχθηκαν εμμέσως ότι ήταν «λάθος το φάρμακο» , χωρίς ως τώρα να το αλλάξουν, ρίχνοντας την ευθύνη στην κυβέρνηση για κακή εφαρμογή. Ωστόσο το μόνο που επαναλαμβάνουν μονότονα οι υπεύθυνοι της Ευρωζώνης και των δανειστών είναι η πιστή εφαρμογή των μέτρων , τα οποία όμως οδήγησαν τη χώρα στην πλήρη καταστροφή και τον λαό να βρίσκεται σε απόγνωση. Τα ερωτήματα που προβάλλουν είναι τα εξής: Ποιοι και γιατί χρέωσαν τόσο άγρια τη χώρα εδώ και δεκαετίες , χωρίς να κάνουν ανάπτυξη ; Γιατί συνέβη η καταστροφή της Γεωργίας , Βιομηχανίας , Εμπορίου όταν μπήκαμε στην Ε.Ε; Ποιος έβαλε το άρθρο 106 στο Σύνταγμα, για τον έλεγχο από το κράτος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της δυνατότητος εθνικοποιήσεως των επιχειρήσεων; Ποιος με τις ύβρεις σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και της οικονομίας να χαρακτηρίζεται ως Τιτανικός , έδιωξε τις καταθέσεις τραπεζών στο εξωτερικό και χειροτέρεψε τα οικονομικά μεγέθη; Ποιος φορολογεί τα φτωχά εισοδήματα των μικροσυνταξιούχων και χαμηλόμισθων και αφήνει ανέπαφους του μεγάλους φοροφυγάδες και φοροκλέφτες; Ποιος μιλούσε για περίστροφα στο τραπέζι , αλλά στο τέλος το έστρεψαν εναντίον του λαού; Ποιος και γιατί σκορπάει την αβεβαιότητα , την αστάθεια, τον φόβο της κατάρρευσης και της εξόδου από το ευρώ στον τόπο ; Ποιος/οί χρησιμοποίησαν τις μεταβολές των spreads προς πλουτισμό και όμως παραμένουν ελεύθεροι ; Γιατί οι κλέφτες και λωποδύτες πολιτικοί μένουν ατιμώρητοι, ενώ ο λαός εξοργίζεται και δυσανασχετεί εναντίον τους; Γιατί παραμένει στην εξουσία το παρόν χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που ο λαός έχει προ πολλού απορρίψει; Γιατί οι διοικούντες δεν δίνουν το καλό παράδειγμα στους πολίτες , αλλά αντιθέτως τους λοιδορούν, τους εμπαίζουν και τους χαρατσώνουν; Γιατί συντηρούν ένα γραφειοκρατικό και πολυδάπανο κράτος και δεν το συμμορφώνουν; Γιατί δεν κάνουν δημοσιονομική εξυγίανση πρώτα με την περιστολή των σπαταλών (όχι δαπανών) και μετά με την αύξηση της φορολογίας; - Γιατί δεν δίνουν πραγματικά κίνητρα για άμεσες επενδύσεις στους τομείς συγκριτικού πλεονεκτήματος της χώρας μας (τουρισμός, ενέργεια, μεταφορές κλπ) του τύπου παραχώρηση γης με ενοικίαση, φορολογικά κίνητρα κλπ; - Γιατί επιτέλους δεν καταλαβαίνουν ότι η ανάπτυξη και η πρόοδος μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω του ιδιωτικού τομέα; - Γιατί διώχνουν τον υποψήφιο επενδυτή/επιχειρηματία, κάνοντας τον να μην αισθάνεται τρελός ή αυτόχειρας που αποπειράθηκε να επενδύσει στην Ελλάδα; - Γιατί δεν καταλάβουν ότι η υπερφορολόγηση των πάντων έχει τα αντίθετα αποτελέσματα (καμπύλη Lafare κλπ). Πόσα έσοδα έχει άραγε χάσει η κυβέρνηση με την υπερφορολόγηση π.χ της οικοδομής , των αυτοκινήτων ; Απώλειες από τέλη ταξινόμησης, ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος των εμπόρων αυτοκινήτων, τελών κυκλοφορίας, , φόρο εισοδήματος από απολυμένους υπαλλήλους από έμπορους αυτοκινήτων κλπ. Και όλα αυτά επειδή ήθελε να επιβάλλει τον φιλολαϊκό ‘φόρο πολυτελείας’ στα ακριβότερα αυτοκίνητα. -Γιατί δεν κάνει κάτι η κυβέρνηση για να εμπνεύσει πάλι εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στους πολίτες της και τις αγορές και στους επενδυτές; Ενώ γνωρίζουν ότι χωρίς αυτά τα συστατικά, δεν πρόκειται να έρθει ούτε ένα ευρώ πίσω στη χώρα.. -Γιατί επιτέλους δεν σταματούν το κυνήγι μαγισσών με τις καταθέσεις του εξωτερικού και με την προσπάθεια εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης και δεν προχωρούν στην συμφωνία με την Ελβετική κυβέρνηση; Μήπως επειδή είναι και οι πολιτικοί μας οι πρώτοι καταθέτες; -Γιατί δεν συντονίζονται για να δείξουν στο ‘κερδοσκοπικό’ κεφάλαιο, ότι έχουν καταλάβει πραγματικά την κρισιμότητα της κατάστασης και αλλάζουν ρότα εμπράκτως –μη λαμβάνοντας υπόψη το όποιο πολιτικό κόστος. Που πάνε τα λεφτά του κόσμου που μαζεύουν από τη ληστεία των εισοδημάτων; Σε ποια μαύρη τρύπα; Ο χρόνος της Ελλάδας δυστυχώς έχει τελειώσει και θαύματα στην οικονομία ΔΕΝ γίνονται. Αφού τα ξέρουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι πως δεν τα ξέρουν αυτοί που διαθέτουν ο καθένας μια στρατιά εξειδικευμένους συμβούλους; Αρα δεν είναι θέμα άγνοιας , αλλά εσκεμμένης καταστροφής της χώρας και του λαού της. Αυτό όμως μας επιτρέπει να λέμε ότι αυτό είναι μια συνωμοσία καταστροφής της χώρας. 30/ Τα ΟΧΙ των Ελλήνων Πολιτικών Εξ όσων θυμάμαι ελάχιστοι πολιτικοί μας τόλμησαν να πουν κάποιο ΟΧΙ όταν θίγονταν εθνικά μας συμφέροντα , όπως η εθνική μας ανεξαρτησία , η εδαφική μας ακεραιότητα και τα λοιπά μας ζωτικά συμφέροντα . Το πλείστον των πολιτικών μας ήσαν ψοφοδεείς, νενέκοι, ηττοπαθείς, δουλικοί , «υπάλληλοι» στην υπηρεσία των ξένων κέντρων . Αυτοί που τόλμησαν και είπαν ΟΧΙ είναι μετρημένοι στα δάχτυλα : α/ Το κοσμοϊστορικό ΟΧΙ του 1940 του Ιωάννη Μεταξά στους Ιταλούς και το ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους το 1938 Αυτοί ζητούσαν την εξόφληση των δανείων και ο Μεταξάς προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο , στο οποίο και δικαιώθηκε. β/ Το αρνητικό ΟΧΙ του Γεωργίου Παπανδρέου για το άνοιγμα του Κυπριακού. Τότε ως Υπουργός Εξωτερικών αντιτάχθηκε στον κυπριακό αγώνα κατά των Βρετανών για το Κυπριακό. Συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου 1950 σε συνάντησή του με τον δήμαρχο Λευκωσίας Θεμιστοκλή Δέρβη είπε: «Η Ελλάς αναπνέει με δύο πνεύμονες, τον μεν αγγλικόν, τον δε αμερικανικόν, και δι' αυτό δεν ημπορεί να πάθει ασφυξίαν λόγω του Κυπριακού. Τέτοια έχουμε πολλά. γ/ Το ΟΧΙ του Γεωργίου Παπανδρέου στον πρόεδρο των ΗΠΑ Λίντον Τζόνσον το 1965, αρνούμενος την αποδοχή του Σχεδίου Ατσεσον για την επίλυση του Κυπριακού. Το σχέδιο τούτο προέβλεπε την παραχώρηση στην Τουρκία βάσεως στην Καρπασία για 40 χρόνια. δ/ Τα ΟΧΙ της Χούντας. Το ένα μάλλον ηχηρό όταν ο δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος απαγόρευσε τη διέλευση Αμερικανικών Α/Φ από τον Ελληνικό εναέριο χώρο στον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ το 1973. Το δεύτερο σιωπηλό ΟΧΙ ήταν η άρνηση του όλα τα χρόνια να ανατρέψει το Μακάριο, γεγονός που του στοίχησε την ανατροπή του από την εβραιοκίνητη χούντα του Δ. Ιωαννίδη. ε/ Το ΟΧΙ του Ανδρέα Παπανδρέου στο Εδιμβούργο στην Σύνοδο της ΕΟΚ για τα Μεσογειακά Προγράμματα. στ/ Το ΟΧΙ του αείμνηστου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσου Παπαδόπουλου στο καταστροφικό Σχέδιο Αννάν το 2004. ζ/ Τα τρία ΟΧΙ του Κωνσταντίνου Καραμανλή στους Αμερικανούς, γεγονός που το πλήρωσε με την απώλεια της εξουσίας και παρ’ ολίγον την δολοφονία του . Αυτά ήταν: - Το σιωπηλό ΟΧΙ στο Σχέδιο Αννάν και η στήριξη της Κύπρου στο Δημοψήφισμα. - Το ΟΧΙ στην απαίτηση των ΗΠΑ να ακυρώσει το σχέδιο του αγωγού Μπουργκάς –Αλεξ/πολις - Το ηχηρό ΟΧΙ στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζόρτζ Μπους για τα Σκόπια. Μέσα σε 73 χρόνια οι Έλληνες πολιτικοί τόλμησαν να πουν μόνον οκτώ(8) ΟΧΙ. Στο διάστημα αυτό έχουμε τη μεγαλύτερη καθίζηση των εθνικών μας θεμάτων , με επιστέγασμα: την Χρεοκοπία και την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, το Κυπριακό και το Σκοπιανό. Η Χρεοκοπία από πλευράς σοβαρότητος ακολουθεί την Μικρασιατική Καταστροφή και την Κυπριακή Τραγωδία . Αμέτρητα ΟΧΙ είπαν οι Ισραηλινοί , οι Τούρκοι , οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί , για να μην πάμε στους μεγάλους . Γιατί; 31/ Πληθυσμιακή Απομείωση και Αλοίωση του Ελληνισμού Κι’ αν όλες αυτές οι αποδείξεις και τα ερωτηματικά δεν συνιστούν συνωμοσία σε βάρος αυτής της χώρας η πληθυσμιακή της συρρίκνωση με γεωμετρική πρόοδο συνιστά πράγματι συνωμοσία. Διότι πέραν της δημογραφικής καταστροφής συμβαίνει μια οργανωμένη και συστηματική απώλεια της γλώσσας , των Αξιών , των ηθών –εθίμων , της πατρώας της θρησκείας , της ιστορίας της και ο αφελληνισμός αυτών που έχουν ως τώρα απομείνει. Κατηγορούν τους Ελληνες πατριώτες σαν εθνικιστές , ρατσιστές , ακόμη και φασίστες. Δημογράφοι βάσει συγκριτικών μελετών των Πρώτο-Ελλήνων Πελασγών σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο και ως την Ιταλία , τη Γαλλία και την Βόρεια Ευρώπη και την Βαλκανική, αποφαίνονται ότι σήμερα η φυλή αυτή έπρεπε να είναι το ίδιο πολυάριθμη όπως ή Κινεζική και η Ινδική. Παρά ταύτα οι Πελασγοί Πρωτο –Έλληνες έχουν σχεδόν εξαφανισθεί σαν ιδιαιτέρα εθνότητα -με εξαίρεση την Ελληνική φυλή . Ασφαλώς αποτέλεσαν πολλές εθνότητες , με διάφορα ονόματα όπως Ιταλοί, Ισπανοί, Γάλλοι , Βαλκάνιοι(πλην Σλάβων) , Μικρασιάτες (πλήν Τουρκομογγόλων και Σημιτών) κλπ. Αλλά και με βάσει τους Ελληνικούς πληθυσμούς της κλασικής εποχής , υπολόγισαν ότι σήμερα οι Έλληνες έπρεπε να αριθμούν περί τα 200 εκατ. Αλλά ακόμη και με τα πρόσφατα στοιχεία των αρχών του 20ου αιώνα(προ του 1922) , οι Έλληνες αριθμούσαν τότε 20 εκατ. ενώ οι Τούρκοι μόνον 6 εκατ. Σήμερα όμως οι Τούρκοι είναι 70 εκατ. και οι Έλληνες 11 εκατ. εκ των οποίων τα 4-5 εκατ. μετανάστες. Βέβαια υπάρχει και ο Ελληνισμός της Διασποράς που υπολογίζεται σε 6 εκατ. περίπου. Επομένως το σύνολο των Ελλήνων ανέρχεται μετά βιας σε 13-14 εκατ . σε όλο τον κόσμο , με ραγδαία τάση μειώσεως λόγω: 1/ των δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων, στραγγαλισμού της ανάπτυξης (βαρύτατη φορολογία, κεφαλικοί φόροι, εξοπλισμοί, αντικίνητρα, καταλήστευση εισοδημάτων , διώξεις επιχειρηματικότητος, στοχοποίηση πλούτου κ.α) που έχουν επιβληθεί από τα εξωτερικά και εσωτερικά κέντρα 2/ της υπογεννητικότητας , αγαμίας και ανεργίας των νέων 3/ της τάσεως προς μετανάστευση για την εξεύρεση εργασίας. 4/ της αφίξεως κύματος ξένων ανταγωνιστικών πληθυσμών (λαθρομεταναστών) που υπολογίζονται σε 5 εκατομ περίπου. 5/ Τέλος , της εγκληματικότητος, της απογοητεύσεως των νέων κλπ Ούτως εχόντων των πραγμάτων και αν δεν ανακοπεί η παρούσα τάση οι δημογράφοι προφητεύουν ότι σε μερικές δεκαετίες ο Έλλην το γένος θα έχει γίνει μουσειακό είδος. Κάποιος θα ανταπαντήσει ότι και οι Εβραίοι έχουν υποστεί διωγμούς, ολοκαυτώματα κ.α . Όμως το αποτέλεσμα μετράει. Το Εβραϊκό γένος αυξάνει , ενώ το Ελληνικό μειώνεται ολοταχώς. Επίλογος Μήπως η διεθνής κοινότης αποφάσισε να απαλλαγεί από την παρουσία μας για να μπορέσει να δημιουργήσει κάτι δικό της που να μην το έχουν εφεύρει οι καταραμένοι οι Έλληνες; Προσωπικά πιστεύω ότι κάποια κέντρα εξουσίας θέλουν να απαλλαγούν από την Ελληνική φυλή , διότι έτσι νομίζουν ότι θα μπορέσουν να ελέγξουν ευκολότερα την στρατηγική περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, να καρπωθούν τον μεγάλο πλούτο μας (υλικό, πνευματικό, πολιτιστικό, στρατηγική θέση κ.α). Όμως ματαιοπονούν διότι ο Ελληνισμός υπάρχει παντού. Υπάρχει στο Λόγο, στη Γλώσσα , στο Πνεύμα, στον Πολιτισμό , στον τρόπο ζωής. Υπάρχει στη Φύση! Ο Ελληνισμός είναι Ελευθερία, Δημοκρατία, κοινωνική Δικαιοσύνη, Ειρήνη, Φιλοσοφία, Γράμματα, Τέχνες, Θέατρο και ό,τι κάνει τον άνθρωπο να διαφέρει από το ζώον. Ο καταραμένος Έλληνας ακόμη και να εξαφανισθεί θα είναι εσαεί μπροστά τους!! Όσο υπάρχουν άνθρωποι! «' Καταραμένε Έλληνα! Όπου να γυρίσω την σκέψη μου, όπου και να στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βλέπω, σε βρίσκω. .Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά πρώτος και αξεπέραστος. Επιστήμη αναζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος. Για Δημοκρατία διψώ, Ισονομία και Ισότητα εσύ μπροστά μου ασυναγώνιστος και ανεπισκίαστος. Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη γνώση.....Γιατί να σε αγγίξω; Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός; Γιατί δεν με αφήνεις στην δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;'' Σίλλερ (1759-1805) Γερμανός συγγραφέας – ποιητής και ένθερμος φιλέλλην» ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΣΩ ΝΑ ΕΡΕΥΝΉΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ .ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΜΑΣ. ΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΟ ΒΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΣΑ ΠΡΟΣΈΦΕΡΕ. ΠΟΣΑ ΥΠΕΣΤΗ. ΠΟΣΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ. ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ; ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΤΕΛΟΣ *Αμφικτύων 21/12/2011,

 *Αμφικτύων είναι ο υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης, Συγγραφεύς, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών http://amphiktyon.org/ http://amphiktyon.blogspot.com/


Ὁ  Νίτσε περὶ τοῦ Ἀνθελληνισμoυ


( Ὁ φιλόσοφος καὶ ἡ ἀνομολόγητη ἐχθροπάθεια )    
                          

 Γιατὶ  αὐτὸ τὸ θέμα;  Γιὰ τρεῖς, προφανεῖς λόγους. Ὁ πρῶτος εἶναι ἡ ἐνεστῶσα οἰκονομική, οὐσιαστικῶς δὲ ἠθικὴ καὶ ἐθνικὴ κρίση. Ὁ δεύτερος ἡ ἀναλογία τῆς παρούσης κρίσεως πρὸς τὴν οἰκονομικὴν κρίσιν  τοῦ 19ου αἰῶνος, δηλαδὴ τῆς ἐποχῆς τοῦ Χαριλάου Τρικούπη, ἀπὸ τὴν ὁποίαν ἐδιδάχθημεν ἐλάχιστα ἕως τίποτε. Ὁ τρίτος εἶναι ἡ ἐνυπάρχουσα expressis verbis ἀποκάλυψη ἀνομολογήτων δυτικοευρωπαϊκῶν ἀνθελληνικῶν παθῶν  ὑπὸ τοῦ φιλολόγου καὶ φιλοσόφου, τοῦ 19ου ἐπίσης αἰῶνος, Friedrich Nietzsche.
Ὅλοι αὐτοὶ οἱ λόγοι θέτουν τὸ θέμα περὶ τοῦ ὑφισταμένου ἤ καὶ ὑφέρποντος , πρακτικῶς δέ,  ἐκφραζομένου Ἀνθελληνισμοῦ.

*Ἡ ἔναρξις ἐκθέσεως τοῦ θέματος θὰ πρέπει νὰ ἔχει ὡς ἀφετηρίαν   τὴν θετικὴν ὄψιν  τοῦ Ἑλληνισμοῦ ὡς  παγκοσμίου πολιτισμικοῦ κεκτημένου. Ὁ υἱοθετηθεὶς πολιτισμὸς  τῆς ἑλληνικῆς ἀρχαιότητος ἀποτελεῖ  ἕνα ἰδιαίτερα, πολύμορφον , πολύπτυχον καὶ πρωτοπορειακόν ἐπίτευγμα, τὸ ὁποῖον κατέλαβε καὶ κατέχει τὴν θέσιν τοῦ θεμελιώδους πολιτισμικοῦ ὑποδείγματος. 

Ὁ ὅρος- καὶ τὸ γεγονός- Ἑλληνισμὸς διατυπώνεται στὴν παγκόσμιο ἱστορία μὲ τρεῖς σύνθετες λέξεις  μέσω προθέσεων καὶ  παρασύνθετες μὲ δὐο ἀντιτιθέμενες ἔννοιες, δηλωτικὲς καταστάσεων. (Χρησιμοποιῶ τὸν μὲν ὅρο πρόθεσις  τόσον ὡς μέρος τοῦ λόγου τῆς ἑλληνικῆς γραμματικης, γνωστοῦ ὡς προθέσεις, ὅσον καὶ πρὸς δήλωσιν τῆς ἐνυπαρχούσης  ἐνεργητικῆς  ψυχολογικῆς δυναμικῆς ,δηλαδὴ τοῦ ἐνδιάθετου λόγου). Τὸν δὲ ὅρο κατάσταση χρησιμοποιῶ μὲ τὴν ἔννοια τῆς ἐγκατεστημένης καὶ ἐνεργοποιημένης διὰ λόγου, στάσεως καὶ πράξεως ,ἤτοι συμπεριφορᾶς. 

Ἀναφέρομαι , συγκεκριμένως, στοὺς συνθέτους ὅρους μὲ τὶς προθέσεις ἐκ (ἤ ἐξ) , ὅπως  στὴν λέξιν  Ἐξελληνισμός,  τὴν πρόθεσιν ἀντί (ἤ ἀνθ.), ὅπως στὴν λέξη Ἀνθελληνισμός. Ἀλλὰ καὶ στὴν πρόθεσιν  ἀπὸ (ἤ ἀφ.),  ὅπως  στὴν λέξιν  Ἀφελληνισμός.

Ἐπὶ πλέον, ἀναφέρομαι σὲ καταστάσεις ἐξωελληνικῶν ροπῶν καὶ σχέσεων πρὸς τὸν Ἑλληνισμόν, οἱ ὁποῖες διατυπώθηκαν,  ὡς παρασυνθέματα μὲ τὶς λέξεις φίλος ,  ὅπως Φιλέλλην καὶ Φιλελληνισμός , καὶ  μίσος , ὅπως  Μισέλλην , καὶ Μισελληνισμός. 

 Ἡ λειτουργία ἑκάστου προαναφερθέντος ἐνννοιολογικοῦ ζεύγους σχετίζεται εἴτε μὲ ἐποχὲς κρατικῆς  καὶ πολιτισμικῆς ἰσχυροποιήσεως τοῦ Ἑλληνισμοῦ , ὅπως τὸ  ζεῦγος , Φιλελληνισμός, Ἐξελληνισμός, ἤ μὲ περιόδους ἐξασθενήσεως, ὅπως  ἰσχύει γιὰ τὸ ζεῦγος τῶν καταστάσεων , Ἀνθελληνισμός, Ἀφελληνισμός.
 Οἱ ἀνωτέρω καταστάσεις  συνοδεύουν, κατὰ τρόπον μοναδικὸν , τὴν διαχρονικὴν ἑλληνικὴν  παρουσίαν στὸν παγκόσμιον πολιτισμό. Παρόμοια συστάδα σχέσεων τῶν πολιτισμῶν, ἔναντι ἄλλου πολιτισμοῦ μὲ  ἀρχαίαν καταβολήν δὲν παρατηρεῖται , ὅσον γνωρίζω. 

 Ὁ ὅρος τῆς ἀντικειμενικότητος. Ἡ παροῦσα ἀνάλυσις ἀποτελεῖ προσπάθειαν προσεγγίσεως καὶ συνειδητοποιήσεως τῆς παρουσίας τοῦ ἀνθελληνικοῦ φαινομένου τοὺς αἰῶνες 19ον  καὶ ἑξῆς στὴν Δυτικὴν Εὐρώπην.  Τὸ θέμα διὰ λόγους ἐπιστημονικῆς ἀντικειμενικότητας προσεγγίζεται ἀπὸ τὴν ἔξωθεν Ὀπτικὴν, δηλαδὴ τὴν ἀποκλειστικῶς  ἐξωελληνικήν.
*Ἡ παγκόσμια ἀντίληψις περὶ τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Ἀναφέρομαι , συντομώτατα, στὴν βασικὴ ἀφετηρία, στὶς θετικὲς ἐξωελληνικὲς τοποθετήσεις, δίκην σημείων παγίας καὶ παραμονίμου ἀναφορᾶς  στὸ παγκόσμιο ἑλληνικὸν πολιτισμικόν ὑπόδειγμα ὡς τὸ ἑλληνικὸν πολιτισμικὸν κεκτημένον.

 Πανταχόθεν καὶ πάντοτε ὁμολογεῖται ὅτι οἱ  μόνιμες  προσλήψεις τοῦ δυτικοῦ πολιτισμοῦ ἐκ τοῦ Ἑλληνισμοῦ  ἐντάσσονται σὲ  ὀκτὼ  ἑνότητες , τὴν Γλῶσσαν, τὴν Φιλοσοφίαν, τὴν Ἐπιστήμην, τὴν  Τέχνην, τὴν Λογοτεχνίαν,  τὴν Ἱστορίαν, τὴν Πολιτικὴν καὶ τὸν Ἀθλητισμόν. 

Ἡ γλῶσσα. Εἰς τὰ πανεπιστημιακὰ ἐγχειρίδια   ἐπισημαίνεται ὅτι ἡ πρώτη ἔνδειξις τῆς σημαντικότητος τῆς Ἑλλάδος δύναται νὰ συναχθῆ ἀπὸ τὸν γλωσσικὸν θησαυρόν, τὸν ὁποῖον παρέλαβε ὁ σύγχρονος κόσμος. Ὑπογραμμίζεται  δὲ ὅτι ἡ σπουδαιότητα τῆς γλωσσικῆς προσλήψεως δὲν ὀφείλεται ἁπλῶς στὸ ἑλληνικὸν λεξιλόγιον, ἀλλὰ στὸ γεγονὸς τῶν ἐννοιῶν καὶ ἀντιλήψεων, οἱ ὁποῖες (συν)υἱοθετήθηκαν μαζὶ μὲ τὴν γλῶσσα, ἀπὸ τὸν σύγχρονον ἄνθρωπον. Ὁμολογεῖται δηλαδὴ ὅτι οἱ ἐνυπάρχουσες ἔννοιες στὶς εὔκαμπτες καὶ λεπτεπίλεπτες ἑλληνικὲς  λέξεις ἐνεπλούτισαν τὴν δυτικὴ διανοητικότητα.  Οἱ ἰδέες ποὺ προσελήφθησαν διετήρησαν τὴν ἀξίαν τους ἀνὰ τοὺς αἰῶνες. 

Ἡ Φιλοσοφία. Ἡ ἑλληνικὴ σκἐψις κυκλοφόρησε εὑρύτατα καὶ ἐλεύθερα, ὁριοθετημένη ἀπὀ  καθαρὲς καὶ λογικὲς διάνοιες ,  ἀδέσμευτες ἀπὸ γραπτὸν ἄθροισμα ἀξιῶν, ἤ ἀπὸ ἕνα ἐπιβληθὲν δόγμα. Αὐτὸ θεωρεῖται ὅτι ὑπῆρξεν, ἴσως, ὁ σπουδαιότατος παράγων ὁ  ὁποῖος συνέβαλεν ὥστε νὰ γίνουν οἱ ἀντιλήψεις τῆς Ἀρχαίας Ἑλλάδος  ἕνα διαρκές, εὔχρηστον ἐργαλεῖον πολιτισμοῦ. Ὁμολογεῖται ὅτι οἱ Ἕλληνες ἀγαποῦσαν τὴν σοφία καὶ τὴν ἐπεδίωξαν ὡς μονοπάτι  γιὰ μιὰ σοφὴ ζωή.
(Παραλείπεται, διὰ λόγους οἰκονομίας  χώρου, ἡ ἐνταῦθα ἀναφορὰ στὶς λοιπὲς προσλήψεις).

Ἡ διατυπωθεῖσα, κατὰ καιρούς, κριτικὴ τοῦ ἀρχαίου ἑλληνικοῦ πολιτισμοῦ ἔχει δύο κατευθύνσεις. Ἡ πρώτη εἶναι πολυπληθής ,  περιλαμβάνουσα  πολλοὺς ἐνθουσιώδεις ἱστορικούς, οἱ ὁποῖοι ἐξιδανικεύουν τοὺς ἀρχαιοελληνικούς θεσμούς καὶ συνήθειες, ἡ δεύτερη , τῶν ἐπικριτῶν, προσάπτει στὸν ἀρχαῖον ἑλληνικὸν πολιτισμόν, ὡς ὑπόβαθρον  σκοτεινὲς συνθῆκες,  ὅπως π.χ.  τὴν  ὑπερηφάνειαν καὶ τὴν ἀλαζονείαν.Ὼς σπουδαῖον ἀρνητικὸν τεκμήριον προσάγεται λ.χ. τὸ γεγονὸς ὅτι οἱ Ἕλληνες ἐχαρακτήριζαν τοὺς ἐκτὸς Ἑλλάδος ὡς <βαρβάρους>, ὅτι ἦσαν σκληροὶ στὶς συμφωνίες καὶ ἔξυπνοι στίς ἐξαπατήσεις, ὅτι εἶχαν προκαταλήψεις καὶ ἦσαν ἐπιρρεπεῖς στὴν προδοσίαν καὶ τὸ ψεῦδος, ἀφοῦ εἶχαν , ἀκόμη, καὶ θεόν, προστάτην τῶν κλεπτῶν καὶ τῶν ψευδολόγων ( ἐννοοῦν τὸν Ἑρμῆ).

*
Μία συνοπτικὴ παρέκβασις περὶ τοῦ Φιλελληνισμοῦ μου φαίνεται ἀναγκαία. Ἡ ἀφετηρία τῶν θετικῶν σχέσεων τῶν ἀνατολικῶς τῆς Ἑλλάδος πρὸς τοὺς Ἕλληνες καὶ τὸν πολιτισμόν τους δύναται νὰ τεκμηριωθῆ, τὸ βραδύτερον, τὸν 4ον αἰῶνα πρὸ Χριστοῦ. Δείκτην αὐτῆς τῆς σχέσεως ἀποτελεῖ ἡ περίφημη, άλλὰ καὶ πλήρως παρανοηθεῖσα τὴν ἐποχήν μας, φράσις τοῦ ρητοροδιδασκάλου Ἰσοκράτους (   436- 338 π.Χ.      ) [1]. Ἐκεῖ μαρτυρεῖται ἡ θετικῶς ἀποδεκτὴ πολιτισμικὴ διείσδυσις διὰ τῆς φράσεως << Ἕλληνες καλοῦνται οἱ τῆς παιδεύσεως τῆς ἡμετέρας μετέχοντες...>> κ.λπ.  Ἕτερον λαμπρὸν δεῖγμα θετικῆς πολιτισμικῆς  ἀποδοχῆς,  μετὰ ἕνα αἰῶνα περίπου  (περὶ τὸ 250 π.Χ.) εἶναι ἡ πραγματοποιηθεῖσα ὑπὸ τῶν Ἰουδαίων μετάφρασις τῆς Π.Διαθήκης εἰς τὴν Ἑλληνικήν, στὴν Ἀλεξάνδρειαν τῆς Αἰγύπτου. Κορυφαῖον καὶ μοναδικὸν παγκόσμιον πολιτισμικὸν γεγονὸς συνιστᾶ ἡ  πλήρης κατάφασις τοῦ Ἰησοῦ περὶ τοῦ ἑλληνικοῦ πολιτισμικοῦ ἀγαθοῦ ὡς ὀργάνου προβολῆς τοῦ ἔργου του [2]. Καὶ πλήρης χρηστικὴ ἐπικράτησις τοῦ ἑλληνικοῦ πολιτισμικοῦ δεδομένου εἰς τὴν ἀποσαφήνισιν καὶ ἐκδίπλωσιν τοῦ Χριστιανισμοῦ . 
Ταυτοχρόνως ἐκδηλώνεται  ὡς ἐθνικοθρησκευτικὸν αἴτημα ἡ ἀπόρριψις τῆς ἑλληνικῆς πολιτισμικῆς ἐπιδράσεως στὸν Ἰουδαϊσμό, ὅπως μαρτυρεῖται ἀπὸ τὶς σκληρὲς  κατευθύνσεις τοῦ Ταλμούδ.
Τὴν ἰδίαν ἐποχήν, δηλαδὴ τοῦ ἀρχικοῦ Χριστιανισμοῦ, οἱ φιλικὲς σχέσεις τῶν δυτικῶς τῆς Ἑλλάδος πολιτισμῶν εἶναι ἀνύπαρκτες καὶ τὸ ἑπιβλητικὸν πολιτιστικὸ μέγεθος τῆς Ἑλλάδος δυσάρεστον . 


Ἡ ρωμαϊκὴ ρίζα.  Σύμφωνα μὲ τὴν  ρωμαϊκὴν πικρὴν παρατήρήσιν τοῦ ποιητοῦ Ὁρατίου ( Horatius Flaccus Cointus, 65-8 π.Χ.), ὁ ὁποῖος (εἴκοσι αἰῶνες προηγουμένως, δηλαδὴ  ἕνα αἰῶνα περίπου μετὰ τὴν ρωμαϊκὴ κατάληψιν τῆς Ἑλλάδος )   “ Grecia captaferrumagres victorem cepit et artes intulit agrestic Latio.”,(μετ. “ Ἡ Ἑλλάδα κατακτηθεῖσα διὰ  τοῦ σιδήρου, ὑπέταξε τὸν ἀγροῖκον νικητὴν καὶ εἰσήγαγε τὰς τέχνας εἰς τὸ ἀγροῖκον Λάτιο,”)[i]  
Εἶναι προφανὲς ὅτι ἡ δυτικοευρωπαϊκὴ ἀνθελληνικότητα δὲν ἀποτελεῖ μία μοναδικότητα, ἕνα unicum, ἀλλὰ  ἔχει βαθύτατες ἱστορικὲς ρίζες , συνιστᾶ  δὲ ἕνα δυτικοευρωπακὸν συνεχές, ἕνα continuum  ή momentum europaeum, προηγούμενον χρονικῶς  τοῦ Φιλελληνισμοῦ, ἀλλὰ καὶ ἑπόμενον τούτου !
Ὁ σκοπὸς τῆς παρούσης ἀναλύσεως. Εὑρισκόμενοι εἰς τὸ ὕψιστον σημεῖον πλοκῆς μιᾶς ἐξελισσομένης , νεοελληνικῆς τραγωδίας, ἐντὸς τοῦ  ἱστορικοῦ γίγνεσθαι τῶν ἀρχῶν τοῦ 21ου αἰῶνος καὶ τῆς τρίτης χιλιετίας μετὰ Χριστόν, ἔχομεν ἀνάγκην ἀνακτήσεως τῆς  ἑλληνικῆς ἀξιοπρεπείας. Καὶ αὐτὸ ἀπαιτεῖ διερεύνησιν καὶ τοῦ ἔξωθεν προερχομένου  στερεοτύπου  ἀνθελληνικοῦ ψυχισμοῦ.
Νίτσε. Ὁ Φριδερῖκος Νίτσε προσφέρεται ὡς αὐτόκλητος, θὰ ἔλεγα, καὶ αὐθεντικὸς δείκτης τῆς ἐπερχομένης καμπῆς τοῦ δυτικοευρωπαϊκοῦ κόσμου ἔναντι τῶν Ἑλλήνων. Δύο ἀποσπάσματα περιλαμβανόμενα στὸ πρῶτον καὶ νεανικὸν ἔργον του, δηλαδὴ τὴν   Γέννησιν τῆς (θὰ  προσέθετα, καὶ τῆς νεοελληνικῆς) Τραγωδίας
Τὸ πρῶτον  ἀπόσπασμα  δημοσιεύθηκε πρὸ 142 ἐτῶν  (τὸ 1872), περιέχει δὲ μίαν δημοσίαν καὶ συμπαγῆ ἐξομολόγησιν[ii].  Στὴν ἔκδοσιν ὅμως τῆς <<Γεννήσεως τῆς Τραγωδίας >> προτάσσεται καὶ μεταγενέστερον  κείμενον τοῦ Νίτσε ,  ἐπιγραφόμενον   <<ἀπόπειρα αὐτοκριτικῆς >>,  συνταχθὲν 14 ἔτη  (1886) , μετὰ  τὸ πρῶτον. Ἀπὸ αὐτὸ  λαμβάνεται τὸ δεύτερον ἀπόσπασμα.
Πρέπει νὰ ὑπομνησθῆ ὅτι ἡ  νεοελληνικὴ Τραγωδία τοῦ 19ου αἰῶνος , ὅπως καὶ ἡ σημερινὴ , τοῦ 21ου, δὲν παραμένουν ἐνδοελληνικὲς ὑποθέσεις, ἐπειδὴ διαδραματίζονται στὴν παγκόσμια ἱστορικὴ Σκηνήν, ἐκδηλώνονται δηλαδὴ μὲ τὴν συμβολὴν πολλῶν ἄλλων κοινωνιῶν.
Παρενθετικῶς, ἀναλυτικὴν μελέτην περὶ τῆς πρώτης χρεωκοπίας ἐπὶ Χαριλάου Τρικούπη, δημοσιεύθηκε πρὸ πολλῶν ἐτῶν ἀπὸ τὸν Δημήτριον Πουρνάραν σὲ δύο τόμους  600 περίπου σελίδων[iii].
Ἐκ τῆς ἀνωτέρω , πλήρως τεκμηριωμένης μελέτης , ἀνασύρω  τὴν ὑπ᾽ ἀριθμὸν 1 ὑποσημείωσιν τῆς σελ.233   τοῦ δευτέρου τόμου[iv], ὅπου γράφονται τὰ ἀκόλουθα: <<…  κατὰ τὸν ῾Νἐον Ἑλληνικὸν Τύπον τῆς Βιέννης, μικρὰ ναυτικὴ ἐπίδειξις θὰ ἤρκει ὅπως ὑποχρεωθοῦν οἱ Ἕλληνες νὰ τηρήσουν τὰς ὑποχρεώσεις των, ἀλλ´ εἶνε ἐλάχιστα πιθανὸν ὅτι ἡ Γερμανικὴ κυβέρνηση θὰ προβῆ εἰς τοιαύτην ἐπέμβασιν >>. << Ἠπιώτερον μέσον- προσθέτει -  θὰ ἦτο ἡ ὀργάνωσις εὐρω-παϊκοῦ ἐλέγχου ἐπὶ τῶν ἑλληνικῶν οἰκονομικῶν ὑπὸ τῶν ἐνδιαφερομένων Δυνάμεων>>. Ἡ δὲ ῾ἐφημερίς τῆς Κολωνίας῾, ὑπερβᾶσα ὅλας τὰς συναδέλφους της εἰς πρωσσικὴν ὠμότητα, συνίστα,  ὅπως αἱ Δυνάμεις, ἤ καὶ αὐτὴ ἡ Γερμανία μόνη της, κατάσχουν ¨τεμάχιον ἑλληνικοῦ ἐδάφους πρὸς ἀσφάλειαν τῶν χρεῶν>>! Δὲν εἶνε παράδοξον συνεπῶς ὅτι ὁ Τρικούπης ἀπήντα εὐθαρσῶς: Μολὼν λαβέ!>> .
Ὁ ἀνωτέρω δυτικὸς δημοσιογραφικὸς σχολιασμὸς  τοῦ 19ου αἰῶνος εἶναι σύστοιχος  πρὸς τὰ  πρόσφατα  καταιγιστικὰ καὶ ἀνευλαβῆ δημοσιεύματα τοῦ ἐντύπου καὶ τοῦ ἠλεκτρονικοῦ δυτικοευρωπαϊκοῦ Τύπου. Προεχόντως τοῦ γερμανικοῦ περὶ τῆς Ἑλλάδος καὶ τῶν Ἑλλήνων.
Ἡ ἔναντι τῶν Ἑλλήνων δυτικοευρωπαϊκὴ καμπὴ τοῦ  19ου αἰῶνος . Πέρα τῆς ἀναλυτικῆς ἐσωτερικῆς Ὀπτικῆς, δηλαδὴ τῆς ἑλληνικῆς πολιτικῆς διαλεκτικῆς τῆς περιόδου τοῦ Χαριλάου Τρικούπη , ὑφίσταται   καὶ ἡ ἔξωθεν Ὀπτική, τόσον ἡ προσωπικὴ τοῦ  Φρειδ. Νίτσε, ὅσον καὶ τῶν ἀνωνύμως ὑποδηλουμένων.Ἡ ἐπικριτικὴ τῶν Ἑλλήνων Ὀπτική , τὴν ὁποίαν ἀποκαλύπτει ὁ πρὸς ταύτην ἀντιδιαστελλόμενος Νίτσε, εἶναι συνοπτικὴ καὶ περιεκτική, ἀλλὰ καὶ διαχρονικῶς  σημαντική, ἐπειδὴ συμπυκνώνει τὴν ψυχολογικὴν στάσιν τῶν δανειστριῶν τῆς  χρεωκοπησάσης Ἑλλάδος χωρῶν τῆς δυτικῆς Εὐρώπης τοῦ 19ου αἰῶνος. Καὶ ὄχι μόνον τότε, δυστυχῶς!
 Ἡ  ἀναλυτικὴ  ἐκδίπλωση τῆς νιτσεϊκῆς ἐξομολογήσεως ὑπογραμμίζει ἐμμέσως τὴν  σπουδαιότητά της γιὰ τὴν ὕπαρξιν καὶ ἀνάπτυξιν τῆς εἰρηνικῆς συμβιώσεως τῶν λαῶν τῆς σημερινῆς δυτικοευρωπαϊκῆς Ἑνώσεως, δεδομένου ὅτι διαλαμβάνει , λήγοντος τοῦ  19ου αἰῶνος, τὶς προεχόντως γερμανικὲς ἀντιλήψεις περὶ τοῦ ἑλληνικοῦ πολιτισμικοῦ κεκτημένου. Ἀποκαλύπτει δὲ τὴν πρώιμον  μεν, πλειοψηφοῦσαν δε  άνθελληνικὴν ἀντίληψιν περὶ τῶν Ἑλλήνων καὶ προαναγγέλει τὴν ἀφετηρίαν τῆς ἀπεκδύσεως τοῦ  εὐρωπαϊκοῦ Φιλελληνισμοῦ. Ἡ ἐξέλιξις αὐτὴ  κορυφώθηκε, παρὰ τὶς φιλελλληνικὲς ἐκφράσεις,  διὰ τῶν ἐγκληματικῶν ὁραματισμῶν καὶ πρακτικῶν τοῦ Γ´Ράϊχ ( Ἀδόλφου Χίτλερ). 
Ὅπως εἶναι γνωστόν, ὁ Φρειδερῖκος Νίτσε γεννήθηκε τὸ 44ο ἔτος τοῦ 19ου αἰῶνα (1844) καὶ ἀπῆλθεν τοῦ βίου μετὰ 56 ἔτη (1900). Ἡ ἐποχὴ , ἐντὸς τῆς ὁποίας ἐκδηλώθηκε ἡ σπουδαία φιλολογικὴ καὶ φιλοσοφικὴ δημιουργία του, ὺπῆρξεν ταραχώδης, λόγω τῶν γαλλογερμανικῶν πολεμικῶν συγκρούσεων (1870-71). Σημειωτέον ὅτι τὸ 1870  διὰ τῆς ἑνώσεως  τῆς  Γερμανίας (Βίσμαρκ) ἐγκαινιάσθηκε  στὴν χώρα αὐτὴ νέα πολιτικὴ καὶ πολιτισμικὴ ἐποχή. Εὶς αὐτὸ ἀναφέρεται, πιθανῶς, ὁ Νίτσε ὅταν γράφει ὅτι << σχεδὸν δὲ κάθε ἐποχὴ καὶ μορφωτικὴ στάθμη ἔπρεπε    …..   νὰ ἐπιδιωχθῆ ἡ ἀπελευθέρωσις  ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες>>.
Τὴν ἴδια περίοδο, ἐπικρατοῦσαν στὴν Ἑλλάδα ἰδιαιτέρως  δυσχερεῖς συνθῆκες. Ἡ χώρα εἶχεν ἀποκτήσει προσφάτως (1830), καπόπιν σκληρῶν ἀγώνων ὀκταετοῦς διαρκείας, ἡμιτελῆ κρατικὴν ὑπόστασιν καὶ ἐπάλαιε πρὸς  τεράστια ἐθνικά[v], πολιτικά, κοινωνικὰ καὶ συναφῆ προβλήματα ἐπιβιώσεως . 
Ἐπὶ πλέον, ἡ χώρα περιστοιχίζετο καὶ ἐπολιορκεῖτο ἀπὸ τὶς ἀνειλικρινεῖς συμπεριφορὲς τῶν καιροσκοπούντων εὐρωπαϊκῶν κρατῶν, ἑτοίμων πρὸς ἁρπαγὴν παντὸς δυναμένου νὰ ἁρπαγῆ , ἀπὸ τὰ ἀρχαῖα καλλιτεχνήματα ἕως τὴν αὐτονομίαν καὶ ἀνεξαρτησίαν τοῦ Ἔθνους. Καὶ ὑφίστατο τὴν διαρκῆ χειραγώγησή του δι᾽ ἐντέχνου διοχετεύσεως τῶν δικαιωμάτων τοῦ τέως δυνάστου εἰς τὴν τράπεζαν τῆς διανομῆς τῆς εὐρωπαϊκῆς διπλωματίας!  Ἔζει κατάστασιν κηδεμονευομένης  χώρας διὰ μέσου ἀλλοδαποῦ ἄρχοντος (Ὄθωνος).


Ἕνα αἰῶνα προηγουμένως ( διαρκούσης τῆς  Τουρκοκρατίας), ὁ διάσημος γερμανὸς ποιητὴς καὶ διανοούμενος Ἰωάννης Χριστοφόρος Σίλλερ (1759-1805) ἐξεδηλώθη , καταρώμενος (!) τοὺς Ἕλληνες γιὰ τὴν καθολικὴν πρωτοπορείαν τους. Ἔλεγε συχνά : “Καταραμένε Ἕλληνα, ὅπου κι ἄν γυρίσω τὴ σκέψη μου, ὅπου κι ἄν στρέψω τὴν ψυχή μου, σὲ βρίσκω ἐμπρός μου…. Τέχνη λαχταρῶ, ποίηση, θέατρο, ἀρχιτεκτονική, ἐπιστήμη, μαθηματικά, φιλοσοφία, ἰατρική,….  Δημοκρατία, ἰσονομία, ἰσοπολιτεία ἀναζητῶ, ἐσὺ ἐμπρός μου, πρωτοπόρος και ἀνυπέρβλητος  ” . [vi]
Ἕνα αἰῶνα μετά τὸν Σίλλερ, ἡ ἑλληνικὴ ποιότητα τοῦ <<πρωτοπόρου καὶ (τοῦ) ἀνυπέρβλητου>> ἐπαναφέρεται ἀπὸ τὀν Νίτσε ,μὲ ἄλλην, πληρέστερην καὶ ἐξολογητικὴν συλλογιστικήν, ἀπὸ τὸν Νίτσε.


Ἡ ἑνότητα συνθεωρήσεως  ἀρχαίας καὶ   νέας  τραγωδίας τῶν Ἑλλήνων. Ἡ τυχὸν ἐπισπεύδουσα προκατάληψις  ὅτι ὁ Νίτσε , ὡς βαθυστόχαστος φιλόλογος καὶ φιλόσοφος, ἀπασχολεῖται καὶ ἀναφέρεται, ἀποκλειστικῶς, στὴν  ἀρχαίαν ἑλληνικὴν τραγωδίαν, ἀποδεικνύεται ὕστερα ἀπὸ προσεκτικὴν  ἀνάλυσιν ἰδιαιτέρως τοῦ κεφ.15  καὶ τῆς ἀποπείρας αυτοκριτικῆς , ἐσφαλμένη. Ἡ  ἑλληνικὴ  τραγωδία δὲν  ἀπασχολεῖ τὸν Νίτσε μόνον ὡς παρελθόν, ἀλλὰ  καὶ ὡς ζωὴ τοῦ εὐρωπαϊκοῦ παρόντος , δηλαδὴ τοῦ 19ου αἰῶνος!  Εἶναι χαρακτηριστικὴ ἡ  προαναφερθεῖσα διατύπωσις  << Σχεδὸν σὲ κάθε έποχὴ καὶ μορφωτικὴ στάθμη>>.
Ὁ Νίτσε ὑπογραμμίζει  τὶς δυτικοευρωπαϊκὲς  διαθέσεις ἔναντι τῶν συγχρόνων του Ἑλλήνων καὶ προσφέρει  ἑρμηνείαν αὐτῶν τῶν προθέσεων πρὸς τὶς ὁποῖες, ἐμμέσως ,ἀλλὰ σαφῶς, ἀντιπαρατίθεται μὲ  ἀποκλειστικὰ (ὑπέρ)θετικοὺς χαρακτηρισμοὺς τῶν Ἑλλήνων.


Ἐκτιμῶν τὸν Ἑλληνισμόν, ὑπὸ τὴν ἀνωτέρω Ὀπτικὴν, βλέπει ἕνα  ἑλληνικὸ συνεχές, τὸ ὁποῖον εἶναι  ἰδιαιτέρως δυσάρεστον καὶ ἐξοργιστικὸν γιὰ τοὺς δυτικοευρωπαίους,  γεννᾶ δὲ  ὀξύτατον Ἀνθελληνισμόν, συνοδευόμενον ἀπὸ  ἰδιαιτέρως ἀρνητικὲς προθέσεις καὶ ἐνέργειες. 
Οἱ λέξεις-κλειδιὰ τοῦ ἈνθελληνισμοῦὉ μελετητὴς τοῦ 15ου κεφαλαίου της Γεννήσεως τῆς τραγωδίας ἀνιχνεύει εύχερῶς τὶς ἑπόμενες λέξεις –κλειδιά, ποὺ  προσδιορίζουν τὴν  ἀντίδρασιν τῶν ὑπονοουμένων  χρηστῶν τους. 
Αὐτὲς εἶναι: συκοφαντεία [vii],  καταπιεσμένη όργὴ [viii] , δοχεῖο (Ingrimm) [ix], Δυσφορία [x], αἰσχρὰ ἐλαττώματα [xi], δηλητήριο[xii] , φθόνος [xiii],  ἐξάρτησις τῆς τέχνης.
Εἰς τὰ ἀνωτέρω θὰ πρέπει νὰ προστεθοῦν καὶ δὺο ἀκόμη ψυχολογικοὶ προσδιορισμοί:  ἐντροπὴ καὶ   φόβος πρὸ τῶν  Ἑλλήνων [xiv]. Ἀπὸ  τὴν ἐπιλογὴ τῶν λέξεων  συνάγεται ἡ ἐπιλογὴ τῶν ἐννοιῶν. ῎Ἀπὸ τὴν ἐπιλογὴ τῶν ἐννοιῶν ὁδηγούμεθα στὴν ἐπιλογὴ τῆς διαλεκτικῆς. Καὶ ἀπὸ αὐτὴν στὸ συμπέρασμα. Καὶ τελικῶς στὴν  ἀπόφασιν καὶ τὴν  ἐφαρμοστικὴν πρᾶξιν.  


Ἡ φαινομενολογία  τοῦ Ἀνθελληνισμοῦ
Ἡ ἐμπειρία ὲκ τῆς ἑρμηνείας σοβαρῶν κειμένων ἔχει ὁδηγήσει τοὺς Ἑρμηνευτὲς στὴν βεβαιότητα ὅτι ἡ χρῆσις γνωστῆς ὁρολογίας, δηλωτικῆς συγκεκριμένου  θέματος, εἶναι ἀνεξάρτητη καὶ μὴ ἀπαραίτητη ,ὅταν  ὑπάρχουν τὰ ἐπὶ μερους στοιχεῖα ἤ ὁ περιγραφικὸς ὁρισμός του. 


  Ὁ Νίτσε διαπιστώνει ,  ὡς συνεχιζόμενον ἱστορικὸν δεδομένον καὶ αἴτιον τῆς ἀποστροφῆς πρὸς τοὺς Ἕλληνες   τὴν     <<ἐνδότατη ἐξάρτηση  κάθε τέχνης  ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες, ἀπὸ τὸν Ὅμηρο ἕως τὸν Σωκράτη>>.  Ἡ ἀφετηριακὴ αὐτὴ διαπίστωσις εἶναι ὑποδηλωτικὴ τῆς ἑλληνικῆς πολιτισμικῆς τελειότητας καὶ  πέρα τῆς καλλιτεχνικῆς ἁρμονίας. Ἡ καλλιτεχνικὴ ὡραιότητα ὡς   μορφὴ τῆς ἑλληνικῆς δημιουργίας περικλείει τὴν κάθε ἀρετή, ἀφοῦ ἀρετή σημαίνει τελειότητα, ὅπως λ.χ. τῆς γνώσεως , τῆς σοφίας κ. π. ἄ. Ὁ Νίτσε ἀντιλαμβάνεται τὴν  ἔννοια τῆς τέχνης μὲ εὐρύτητα, διὰ τοῦτο καὶ διερωτᾶται << Ἴσως ἡ Τέχνη εἶναι , ἐπίσης, ἕνα ἀναγκαῖον  ἐνυπάρχον (correlativun) καὶ συμπλήρωμα τῆς ἐπιστήμης;>> 
Ὁ Νίτσε συνεχίζει λέγων ὅτι ἡ συνειδητοποίησις τῆς προμνησθείσης ἐξαρτήσεως  διεγείρει τὴν ἐπιθυμίαν τῆς ἀπεξαρτήσεως ἀπὸ τοὺς  Ἕλληνες Κατὰ λέξιν <<  Σχεδὸν σὲ κάθε ἐποχὴ καὶ σὲ κάθε πολιτισμικὴ στάθμη, ἔπρεπε νὰ ἐπιδιώξουμε νὰ ἐλευθερωθοῦμε  ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες>>. Ἐννοεῖ, προφανῶς, ἀπὸ τὴν  πολιτισμικὴν ἐξάρτηση,  ἐπειδὴ ἡ συνειδητοποίησις  αὐτῆς τῆς ἐξαρτήσεως τοὺς προκαλεῖ  << βαθειὰ δυσθυμία>>.
 
Εἶναι ἀξιοσημείωτη ἡ φράση μὲ τὴν ὁποίαν εἰσάγει τὴν διαχρονικότητα   τῆς ἀποπείρας ἀπεξαρτήσεως, << σχεδὸν σὲ κάθε ἐποχή>> καὶ <<σχεδὸν σὲ κάθε πολιτισμικὴ στάθμη>>. Ἡ φράσις ἐκφράζει τὴν ἀορίστως ἐπαναλαμβανομένην συμπεριφοράν.
Ἡ ἀρχαιοελληνικὴ ἀναλογία.  Ὁ Νίτσε ἐκτιμᾶ  ὅτι ὑφίσταται  σχέση ἀναλογίας  τῆς ἀνθελληνικῆς συμπεριφορᾶς τῶν Δυτικοευρωπαίων πρὸς τὴν συμπεριφορὰν τῶν ἀρχαίων Ἀθηναίων, οἱ ὁποῖοι καταδίκασαν τὸν Σωκράτη. Γράφει κατὰ λέξιν: << ἔπρεπε νὰ συμπεριφερθοῦμε  πρὸς αὐτοὺς τοὺς Ἕλληνες, ὅπως συμπεριφέρθηκαν οἱ Ἀθηναῖοι πρὸς τὸν Σωκράτη>>, δηλαδὴ καταδικαστικά, ἐνοχλημένοι ἀπὸ τὴν ὑπεροχή τους. 
 
Ὁ Σωκράτης , ὅπως εἶναι γνωστόν, καταδικάστηκε, ἐπειδὴ -σύμφωνα μὲ τὸ Μαντεῖον τῶν Δελφῶν- ἦταν ὁ περισσότερον ἐλεύθερος, περισσότερον δίκαιος καὶ περισσότερον σώφρων ἀπὸ κάθε ἄλλο σύγχρονό του . Κατὰ λέξιν << μηδένα εἶναι  τῶν ἀνθρώπων ἐμοῦ ( δηλ. τοῦ Σωκράτουςμήτε ἐλευθεριώτερον μήτε δικαιότερον μήτε σωφρονέστερον >>[3] . 
Τὸ σύμπλεγμα τῆς ὑστερήσεως. Γράφει, κατὰ λέξιν ὁ Νίτσε: << ἐπειδὴ ἐνώπιόν τους  (ἐννοεῖ τὰ ἑλληνικὰ ἐπιτεύγματα )  κάθε προσωπικὸν  δημιούργημα (μας), ποὺ ἦταν κατὰ τὸ φαινόμενον πλήρως πρωτότυπον  καὶ εἰλικρινῶς ἀξιοθαύμαστον, ἐμφανιζόταν νὰ χάνει αἰφνιδίως χρῶμα καὶ ζωντάνια, καὶ νὰ συρρικνώνεται σὲ ἕνα ἀποτυχημένον ἀντίγραφον, (σὲ) πραγματικὴν  καρικατούραν>>, δηλαδὴ γελοιογραφίαν.
Οἱ δύο Ὀπτικές (ποιοὶ , γιὰ ποιὸν καὶ διατὶ ἀποφασίζουν). Ψυχολογικὸν πρόβλημα προκαλεῖται λόγω τῆς ὑφισταμένης ἐντάσεως μεταξὺ τῆς ἕλξεως, τὴν ὁποίαν προκαλεῖ ἡ τελειότητα τῶν ἑλληνικῶν ἔργων, καὶ  τοῦ μίσους, τὴν ὁποίαν προκαλεῖ ἡ ἀδυναμία ἐπιτυχοῦς μιμήσεως καὶ ὑπερβάσεως. Τὸ γεγονὸς αὐτὸ διαμορφώνει ἐντὸς τῆς  ἀνθελληνικῆς κοινωνίας δύο  διαμετρικῶς ἀντίρροπες Ὀπτικὲς, μίαν πλειοψηφοῦσαν καὶ μίαν  μειοψηφοῦσαν. 


Α.Ἡ πλειονοψηφοῦσα Ὀπτική.
Ἡ πλειονοψηφοῦσα  ἀντίληψις  περὶ τῶν Ἑλλήνων εἶναι σαφέστατα ἀνθελληνική, προβάλλουσα  ἐνστάσεις καὶ ἐπικρίσεις κατὰ τῆς  τελειότητος  τῶν Ἑλλήνων, δηλαδὴ κατὰ τῶν δημιουργῶν πολιτισμοῦ, τὸν ὁποῖον μιμήθηκαν, ἀνεπιτυχῶς.
Ἡ καταπιεσμένη ὀργήἩ συνειδητοποίηση τῆς ποιοτικῆς ὑστερήσεως προκαλεῖ ἀρνητικά, δηλαδὴ ἀνθελληνικὰ   συναισθήματα. Αὐτὰ ἔχουν ὡς συνέπεια νὰ ἐκδηλώνεται, κατὰ χρονικὰ διαστήματα καὶ εὐκαιρίας δοθείσης, ἡ καταπιεσμένη ὀργὴ κατὰ τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ, ἐπειδὴ  μολονότι εἶναι ὀλιγάριθμος, <<τολμᾶ>> νὰ χαρακτηρίζει ἐσαεὶ ὡς <<βαρβαρικὸν>> κάθετι ποὺ δὲν δημιουργήθηκε στὸ χῶρο του.
Διερωτῶνται , ἐπίσης ,ἀπαξιωτικὰ καὶ ἐξεγείρονται κατὰ τῆς ἀπαιτήσεως  τῶν  , προφανῶς συγχρόνων τους , Ἑλλήνων, δηλαδὴ τοῦ 19ου αἰῶνος, νὰ διεκδικοῦν ἰδιαιτερότητα, καὶ νὰ τυγχάνουν  ἰδιαιτέρας  ἀντιμετωπίσεως.  
Σύμφωνα με τὴν φρασεολογία τοῦ Νίτσε: <<Διερωτᾶται κάποιος  ῾῾ποιοὶ εἶναι ἐκεῖνοι οἱ ὁποῖοι, ἄν καὶ εἶχαν νὰ ἐπιδείξουν [α] μιὰν ἐφήμερην ἱστορικὴν  λάμψιν, [β] μόνον γελοἰως περιορισμένους θεσμούς, [γ] μόνον μίαν ἀμφίβολην ἠθικήν, καὶ μάλιστα χαρακτηρίζονται ἀπὸ ἀποκρουστικὰ πάθη, [δ] ἀπαιτοῦν τιμήν, ἡ  ὁποία προσιδιάζει στὴ μεγαλοφυϊα μεταξὺ τῆς μάζας>>.
 
 Ἡ λέξις << ἀπαιτοῦν>> ἀποκαλύπτει τὴν ἀξιοπρεπῆ συμπεριφορὰν  τῶν Ἑλλήνων τοῦ 19ου αἰῶνος, δηλαδὴ εἰς περίοδον  χρεωκοπίας ! 


Εἰς τὰ ἀνωτέρω διαλαμβάνονται ἀναλυτικῶς  τὰ ἑπόμενα:
(α) Τὸ ἀρνητικὸν  πληθυσμικὸν κριτήριον. Οἱ Ἕλληνες εἶναι ἕνας ἀριθμητικὰ μικρὸς λαός. Ἡ ἑλληνικὴ ἐπικράτεια ἔφθανεν, τότε, ὀλίγον κάτω τοῦ Ὀλύμπου!  Τὸ ἀντικειμενικὸν γεγονὸς τοῦ μικροῦ ἀριθμοῦ πληθυσμοῦ λαμβάνεται  ὡς μειονέκτημα, μὴ συνδυαζόμενον πρὸς τὸ μεγαλεῖον. Τῆς σκέψεως αὐτῆς  ὑπόκειται ἡ ἀντίληψις  ὅτι ἡ ποσότητα ὁρίζει καὶ τὴν ποιότητα, δηλαδὴ τὸ μέγεθος - καὶ  κατ᾽ἀναγωγὴν ὁ ἀριθμὸς- εἶναι ταυτοχρόνως καὶ ποιοτικὸν κριτήριον. Ἡ ἀντίληψη αὐτὴ ἀπάδει πρὸς τὴν ἀρχαίαν-  καὶ ἐλπίζω καὶ τὴν νέαν[xv]- ἑλληνικὴν σκέψιν.
(β) Τὸ κριτήριον τῆς ἀκραίας τολμηρότητος .Ὁ ἑλληνικὸς λαὸς κατηγορεῖται ὡς δρασύς, ἐπειδὴ ἐτόλμησε νὰ χαρακτηρίσει τοὺς ἄλλους καὶ τὰ δημιουργήματά των ὡς πολιτισμικῶς ἀτελῆ .Κατὰ λέξιν ὡς βάρβαρα. Ἡ ἀρετὴ τῆς τόλμης θεωρεῖται ὡς μειονέκτημα, μολονότι ἡ τόλμη  ὑπῆρξεν καίριον γνώρισμα τοῦ Ἕλληνος καὶ κατὰ τὴν περίοδον τοῦ ὑπὲρ τῆς Ἀνεξαρτησίας Ἀγῶνος.
(γ) Τὸ κριτήριον τῆς περιορισμένης χρονικῶς πολιτισμικῆς ἀκμῆς. Οἱ  ἐπικριτὲς  τονίζουν ὅτι ὁ ἑλληνικὸς λαὸς   εἶχε περιορισμένην χρονικῶς πολιτισμικὴν λάμψιν· δὲν εἶχε δηλαδὴ συνέχεια πολιτισμικῆς  προσφορᾶς.
Καὶ αὐτὸ τὸ κριτήριον ἀνήκει στὰ ποσοτικά, δηλαδὴ τὴν χρονικὴν διάρκειαν τῆς ἑλληνικῆς προσφορᾶς. 
Τὸ λογικὸν σφᾶλμα τῆς ὑποκατάσεως  τῆς ποιότητος  ἀπὸ τὴν ποσότητα παραθεωρεῖ τὸ γεγονὸς ὅτι ἡ βασικῆς σπουδαιότητος πολιτισμικὴ προσφορὰ ἔχει παραμόνιμη ἀξία, ὅταν οὐδεὶς κατώρθωσε νὰ τὴν ὑπερβῆ. Παραμένει ,κατὰ συνέπειαν,   ὑπόδειγμα καὶ   πολιτισμικὸς  κανών. 
 Ἕνα ὑπομνηστικὸν  σχόλιον, διακριτικὸν μεταξὺ βασικῶν ἤ θεμελιωδῶν ἀρχῶν καὶ  τῶν ἐφαρμογῶν τους, κρίνω ὅτι εἶναι ἀναγκαῖον νὰ ὑπομνησθῆ εἰς τοὺς μετ᾽ἐπιστήμης σταθμίζοντας τὰ πράγματα. Ἡ  ἐξέλιξις τῶν πρακτικῶν ἐφαρμογῶν τῶν βασικῶν θεωρητικῶν  ἀρχῶν, δὲν καταργεῖ τὴν ἀνυπέρβλητη ἀξία αὐτῶν   τῶν ἀρχῶν . Ἡ ἀρχή, λέγει ἕνα ἀξίωμα, εἶναι τὸ ἥμισυ τοῦ παντός. Δὲν ὑστερεῖ πολιτισμικῶς ὁ λαὸς ὁ ὁποῖος ἀνεκάλυψεν τὶς βασικὲς ἀρχές, οἱ ὁποῖες ἔγιναν παγκόσμιον κτῆμα καὶ στερεὰ βάσις ἀνεξαντλήτου ἀριθμοῦ ἐφαρμογῶν , ἕως σήμερα. Τὸ μωρὸν αὐτὸ ἐπιχείρημα ,περὶ τῆς βραχυχρονίου δῆθεν προσφορᾶς τῶν Ἑλλήνων , χρησιμοποιήθηκε καὶ προσφάτως, ἀπὸ τὰ ἀνθελληνικὰ καὶ στερούμενα γνώσεως καὶ ἐπιγνώσεως κεντροευρωπαϊκὰ καὶ βορειοευρωπαϊκα μέσα   ἐνημερώσεως (;).
(δ)Τὸ  κριτήριον τῶν ἀτελῶν ἑλληνικῶν θεσμῶν. Χλεύαζονται  ἀπὸ τοὺς ἐπικριτὲς  οἱ ἑλληνικοὶ θεσμοὶ ,  χαρακτηριζόμενοι μάλιστα ὡς περιορισμένοι καὶ γελοῖοι.  Ὑποθέτω ὅτι ἡ κριτικὴ ἀναφέρεται εἰς τοὺς θεσμοὺς τοῦ 19ου αἰῶνος, δηλαδὴ τοῦ νεοϊδρυθέντος ἑλληνικοῦ Κράτους, τὸ ὁποῖον ἠγωνίζετο νὰ ἀπαλλαγῆ ἀπὸ τὸ ὀθωμανικὸ θεσμικὸ πλαίσιο.  Τὸ κριτήριον ἔχει προφανῶς ὡς ὑποκείμενον ὅρον συγκρίσεως τὸ δυτικοευρωπαϊκὸν θεσμικὸν πλαίσιον, τὸ ὁποῖον προβάλλει ἐμμέσως ὡς δῆθεν ὑπερκείμενον καὶ συνεπῶς ἀξιομίμητον! Τὸ κριτήριον αὐτὸ ὑποκρύπτει πιθανῶς τὴν γερμανικὴν  πικρίαν διὰ τὴν ἀπώλειαν τῆς γερμανικῆς λαβῆς ἐπὶ τῆς πορείας τοῦ ἑλληνικοῦ κράτους, μέσω τοῦ ὀθωνικοῦ συστήματος ἐξουσίας.
 
Εἶναι γνωστὸν ὅτι ὁ Θεόδωρος Κολοκοτρώνης συνέστησεν  εἰς τὸν Ὄθωνα νὰ μὴ προχωρήση σὲ βίαιο ἐξευρωπαϊσμον  τοῦ κράτους, ἀλλὰ σὲ σταδιακόν. 
(ε)Τὸ κριτήριον τῆς  ἑλληνικῆς ἀνηθικότητος. Οἱ Ἕλληνες κατηγοροῦνται ὡς λαός ,διεπόμενος  δῆθεν ἀπὸ ἀποτρόπαια πάθη, τὰ ὁποῖα δὲν μνημονεύονται. Ἀλλὰ τὰ ἐκ τῆς ἱστορίας γνωστὰ  φρικαλέα πάθη τοῦ κρίνοντος λαοῦ ἤ τοῦ συστήματος τῶν ὁμοτρόπων δυτικοευρωπαϊκῶν λαῶν ὑπερβαίνουν εἰς ποσότητα καὶ βαρύτητα τὰ ἀπροσδιόριστα πάθη τοῦ ἐπικρινομένου λαοῦ. Τὰ ἀορίστως καταγγελλόμενα  αὐτοαναιροῦνται  ἀπὸ τὸν ἀποκαλυπτόμενον ὑπὸ τοῦ Νίτσε βορβορώδη ἀνθελληνικὸν ψυχισμόν. Ὁ Νίτσε συνεχίζει μὲ ἄμφασιν : << ... κάθε δηλητήριον, ὁ φθόνος, ἡ συκοφαντία καὶ ἡ καταπιεσμένη ὀργὴ δὲν ὑπῆρξεν ἐπαρκὲς πρὸς ἐξόντωσιν ἐκείνης τῆς ἀξιοθαύμαστης ὡραιότητας>> ( ἐννοεῖται τῶν Ἑλλήνων ).
Ἡ ἐπιλογὴ τοῦ έξοντωτικοῦ Ἀνθελληνισμοῦ. Ἡ ἀρνητικὴ ἀξιολόγησις  τῶν Ἑλλήνων, ἐν συνδυασμῶ πρὸς τὸ ὀχληρὸ γεγονὸς τῆς ἀδυναμίας ἀπεξαρτήσεως ἐκ τοῦ ἑλληνικοῦ πολιτισμικοῦ κεκτημένου, ὁδηγεῖ εἰς τὴν στρατηγικὴν ἐπιλογὴν τῆς καταστροφῆς, ὡς τῆς τελικῆς λύσεως τοῦ ἑλληνικοῦ προβλήματος [xvi]
 Ἀλλἀ κανεὶς δὲν κατώρθωσε νὰ ἀνακαλύψη τὸ κώνιον ἐκεῖνο μὲ τὸ ὁποῖο θὰ μποροῦσαν νὰ ἀπαλλαγοῦν ἀπὸ  αὐτοὺς τοὺς Ἕλληνες ,μιὰ γιὰ πάντα (δηλ.ὁριστικά).  Κατὰ λέξη καὶ κατὰ τὸν Νίτσε:
<< Δυστυχῶς ,δὲν ὑπῆρξεν  κάποιος τόσον τυχερός, ὥστε νὰ  εὕρη τὴ φιάλη τοῦ κωνείου[4]  μὲ τὸ ὁποῖο θὰ μποροῦσε νὰ  παραμερίσει ἀπὸ μία τέτοια  (ἀνθρώπινη) ὀντότητα  ,  ἐπειδὴ κάθε δηλητήριον, ὁ φθόνος, ἡ συκοφαντία καὶ ἡ καταπιεσμένη ὀργὴ ποὺ ἐμπεριεῖχαν [  τὰ χρησιμοποιηθέντα μέσα] δὲν ὑπῆρξεν ἐπαρκὲς πρὸς ἐξόντωσιν ἐκείνης τοῦ αὐτοεπαρκοῦς μεγαλείου >> ( ἐννοεῖται τῶν Ἑλλήνων ).
Μὲ συνέπεια  οἱ ἐπίβουλεὐομενοι τοὺς Ἕλληνες νὰ  νὰ αἰσθάνωνται  ἐντροπὴ καὶ φόβο  ἀπέναντι στοὺς Ἕλληνες! xiv
 B.Ἡ μειοψηφοῦσα Ὀπτικἠ τοῦ Ἑνός.
 Καὶ ἡ μειονοψηφοῦσα Ὀπτικὴ περὶ τῆς ἐξαιρέτου σπουδαιότητος τῶν Ἑλλήνων,  ἐκφράζεται μὲ τοὺς λόγους τοῦ Νίτσε. Ἡ θέσις του , ὅπως σημειώθηκε, παραμένει σταθερή, δεκατέσσερα χρόνια (1886) μετά τὸ πρῶτον ἔργον του, ὅταν ὁ ἴδιος δημοσίευσε  ὡς ἀπάντησιν προφανῶς ἐπικρίσεων- τὴν <<ἀπόπειραν αὐτοκριτικῆς>> τοῦ πρώτου ἔργου του (<<Ἡ Γέννησις τῆς τραγωδίας>>) . Ἐξακολουθεῖ νὰ χαρακτηρίζει τοὺς Ἕλληνες μὲ ὑπερθετικοὺς προσδιορισμούς, δηλαδὴ  ὡς << τὸ πιὸ καλοσυγκροτημένο, τὸ πιὸ ὡραῖο, τὸ πιὸ ἀξιοζήλευτο εἶδος ἀνθρώπου μέχρι σήμερα  , τὸ πιὸ ἱκανὸ νὰ μᾶς σαγηνεύσει ὑπὲρ τῆς ζωῆς  (εἶναι) οἱ Ἕλληνες>>.
 Ὁ ἀνωτέρω ἀφορισμὸς σημαίνει συμπερασματικῶς, ὅτι τὸ ἑλληνικὸν εἶδος ἀνθρώπου εἶναι, σύμφωνα μὲ τὸν Νίτσε τοῦ 19ου αἰῶνος τῆς ἑλληνικῆς οἰκονομικῆς χρεωκοπίας, <<Ἄριστα συγκροτημένον>>, δηλαδὴ ἄρτιον εἶδος ἀνθρώπων. Ὁ χαρακτηρισμὸς τῶν Ἑλλήνων ὡς << ἄρτιον εἶδος ἀνθρώπων>> συμπεριλαμβάνει , ὸ ὡραῖον, τὸ ἀξιαγάπητον, συνεπῶς ἑλκυστικὸν καὶ ἀξιομίμητον εἶδος ἀνθρώπου,  ἀπὸ τὴν ἀρχαιότητα ἕως σήμερα (ἐνν.19ον αἰῶνα), συνιστᾶ δηλαδὴ ἕνα συνεχὲς γεγονὸς( τελειότητος) . Ἀποτελεῖ τὸν γοητευτικὸ Λαὸ , ποὺ εἶναι ἱκανὸς νὰ σαγηνεύη  ὅλους ὑπὲρ τῆς ζωῆς, δηλαδὴ ἐπενεργεῖ θετικὰ  ὑπὲρ τῆς ζωῆς.
Ἡ τελικὴ ἔκβαση :Τὸ ἀχίλλειον ἅλμα.  Ὁ Νίτσε καταλήγει  σὲ μία προφητικοῦ τύπου  πρόβλεψιν : <<Εἶναι βέβαιον ὅτι κάπου κάπου [δηλαδή, σποραδικάἐμφανίζεται κάποιος, ποὺ  ἀναγνωρίζει τὴν ἀκέραιη ἀλήθεια [δηλ.ὁλόκληρη], ὅτι οἱ Ἕλληνες εἶναι ἠνίοχοι [ δηλ. ἡγέτεςκάθε ἐπερχομένου [δηλ. νέου] πολιτισμοῦ. Καὶ ὅτι τόσον τὰ ἅρματα [δηλ. Τὰ ἐργαλεῖα], ὅσνο καὶ τὰ ἄλογα [ δηλαδὴ οἱ προωθητικὲς δυνάμεις] τοῦ ἐπερχομένου πολιτισμοῦ εἶναι πολὺ χαμηλῆς ποιότητος σὲ σχέση μὲ τοὺς ἠνιόχους [ δηλ. τοὺς Ἕλληνες], οἱ ὁποῖοι ἀθλοῦνται  [ δηλ. Πειραματίζονται, τολμοῦν] ὁδηγῶντας τὸ ἅρμα [δηλ. τοῦ νέου  πολιτισμοῦ] στὴν ἄβυσσο [δηλ. τὸν ἀνεξέλεκτο χῶρο, τὸ χάος], τὴν ὁποίαν ὑπερβαίνουν μὲ ἀχίλλειον ἅλμα>>.
Τάδε ἔφη, λοιπὸν ὁ  Νίτσε περὶ  τῶν Ἑλλήνων καὶ  τῶν Ἀνθελλήνων.
Ἐμεῖς, οἱ Ἕλληνες συλλογικῶς καὶ οἱ Πολιτικοί μας καὶ ἡ Διπλωματία μας εἰδικῶς , ὀφείλουμε νὰ προσθέσουμε εἰς τὴν ἔξωθεν μαρτυρίαν (Νίτσε) τὴν ἐσωτερικὴν ἱστορικὴν μαρτυρίαν καὶ νὰ συνεκτιμήσουμε τὴν σύγχρονη ἐμπειρίαν τῆς  ἕως τώρα συμβιώσεώς μας μὲ τοὺς Δυτικοευρωπαίους. Αὐτὸ ἀπαιτεῖ ἡ μετὰ λόγου γνώσεως καὶ ἐπιγνώσεως  ἐπιβιωτικὴ πορεία μας.






Ἠλίας Β.Οἰκονόμου,  ὁμότιμος καθηγητὴς τοῦ Ἐθνικοῦ καὶ Καποδιστριακοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν






 

ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ" ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ "ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ"

 

Αντίθετα με ό,τι πιστεύεται, οι Μυστικές Υππρεσίες δεν αποτελούν κρυφό τμήμα του αμυντικού μηχανισμού των εθνικών κρατών, αλλά, αντίθετα, το φανερό κομμάτι των αόρατων υπερεθνικών κέντρων που ελέγχουν όλο τον κόσμο για λογαριασμό «Εκείνων».Ενα «θαμμένο» ντοκουμέντο αποκαλύπτει ότι μυστικές εταιρίες, χρηματοοικονομικά ιδρύματα και πρόσωπα-κλειδιά εργάζονται συντονισμένα για τα συμφέροντα μιας διεθνούς ελίτ, η οποία κινεί τα νήματα της Ιστορίας, παραμένοντας η ίδια στην αφάνεια και στο απυρόβλητο....



«Δύο είναι τα ουσιαστικά ερωτήματα ιης Ιστορίας: (1) Τι είναι εξουσία; (2) Ποια δύναμη παράγει την κίνηση των εθνών,»

Λέων Τολστόι, Πόλεμος και Ειρήνη

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ήδη ένα δρομολογημένο καθεστώς. Ερήμην των λαών, έχει αποφασιστεί η δημιουργία μιας νέου τύπου κοινωνίας, χωρίς αξιοκρατία, χωρίς παραδόσεις, χωρίς ιστορική συνείδηση' ένας turbo-καπιταλισμός τυχοδιωκτών και τοκογλύφων που δήθεν δεν είναι «ρατσιστικός» αφού η φυλή και η εθνικότητα των καταναλωτών δεν τους ενδιαφέρουν.
Μια βασική παράμετρος της μυστικής ατζέντας της Νέας Τάξης μέσα από την Ιστορία των τελευταίων εκατόν πενήντα χρόνων είναι οι δεσμοί μεταξύ των Μυστικών Υπηρεσιών και του κύκλου των Μυστικών Εταιριών, στους κόλπους της Παγκόσμιας Ολιγαρχίας. Το κλειδί στην κατανόηση τού πόσο καλά λειτουργούν αυτοί οι οργανισμοί είναι η αναγνώριση της ευρείας κλίμακας των κοινωνικών δυνάμεων που μπορούν να οργανώσουν και να επηρεάσουν.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ


Τη δεκαετία του '90, η μεγάλη τραγωδός Αννα Συνοδινού είχε το θάρρος να παραιτηθεί από τη θέση της στη Βουλή, δηλώνοντας: «Η Νέα Παγκόσμια Τάξη δρομολογήθηκε στη Μάλτα. Ήταν η Μάλτα (σ.σ.: η περίφημη συνάντηση των προέδρων ΗΠΑ - ΕΣΣΔ, επί Γκορμπατσώφ) που κατήργησε τη Γιάλτα. Η Μάλτα και η θεαματική πτώση του Τσαουσέσκου σήμανε τη γέννηση της. Αλλά αυτή ήταν η αρχή της. Το Σχέδιο περιλαμβάνει, εκτός από την πολιτικοοικονομική κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ, και την πτώση του Δυτικού Μπλοκ...».

Και αυτό προβλέπεται να γίνει μετά από ένα πυροδοτημένο παγκόσμιο οικονομικό κραχ.


Ήδη, στις 6 Απριλίου του 1965, τα ΝΕΑ δημοσίευαν την παρακά τω είδηση: «Στη λουτρόπολη Τσερτόμπιο της Βόρειας Ιταλίας, συνε δριάζει μέσα σε απόλυτη μυστικότητα, για τρίτη μέρα, η..
επιτροπή των εκπροσώπων των εκατό πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, στην οποία μετέχουν οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες και βιομήχανοι. Ανάμεσα τους είναι εκπρόσωποι των Ρότσιλντ, του Μόργκαν, ο Ολλανδός τραπεζίτης Μπερνάρ κ.ά., καθώς και ο Γεν. Γραμματεύς του NATO Μπρόζιο. θέμα: Σχέσεις ΗΠΑ και Δυτικής Ευρώπης!».

Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, το 1979, κυκλοφόρησε στο Παρίσι το βιβλίο του Γκονζάλες-Μάτα με τον τίτλο "Οι πραγματικοί Αφέντες του Κόσμου, με συγκλονιστικά στοιχεία για τα διεθνή τεκταινόμενα στα παρασκήνια της παγκοσμιοποίησης. Συγγραφέας του ήταν ένας πρώην μυστικός πράκτορας, ο οποίος αποκάλυψε Τα σχέδια της μυστικής Υπερκυβέρνησης για να κρατηθεί η Ευρώπη σε άμεση εξάρτηση από την Αμερική!

Ποιοι ήταν ανάμεσα στα μέλη της; Η «αφρόκρεμα» του διεθνούς μυστικού παρασκηνίου, όπως: Άλλεν Ντάλλες, μασόνος, ιδρυτής της CIA, δικηγόρος των Λάνσκι και Λουτσιάνο και προστάτης του στρατηγού Γκέλεν, αρχηγού της χιτλερικής κατασκοπείας Τόμας Ντιούι, μασόνος, πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Χάουαρντ Χιουζ, δισεκατομμυριούχος «προστάτης» του Νίξον Λα Γκουάρντια, μασόνος, δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπρόζιο, γραμματέας του NATO, μασόνος Κορτίνι, Μέγας Διδάσκαλος της Ιταλικής Μασο νίας' Λίτσιο Τσέλλι, Σεβάσμιος της γνωστής μαφιόζικης Στοάς Ρ2 της Ιταλίας και πολλοί άλλοι (William Τ. Still, Η Νέα Παγκόσμια Τάξη).



Και για όσους τέκτονες θεωρούν πως τα περί μασονικών συνωμοσιών είναι μυθεύματα,«Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι μια μυστική εταιρία μέσα σε μια μυστική εταιρία... ένας εξωτερικός οργανισμός που κρύβει μια εσωτερική αδελφότητα των εκλεκτών... Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε την ύπαρξη αυτών των δύο διαφορετικών και διαπλεκόμενων εταιριών, τη μία ορατή και την άλλη αόρατη...». Αυτά γράφει ένας από τους μεγαλύτερους μυημένους στα μυστικά σχέδια του εσωτερικού κύκλου της αμερικανικής ελίτ, ο Manly P. Hall (Lectures on Ancient Philosophy, σελ.433). Αλλά και η ίδια αυτή η μασονία, απ' ό,τι φαίνεται, σήμερα πλέον είναι μόνον ένα σκέλος του «Μυστικού Δικτύου» ή της παγκόσμιας «Υπερκυβέρνησης».


ΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ;


Αυτή η «παράλληλη κυβέρνηση» προς τις συνταγματικά εκλεγμένες κυβερνήσεις των ανεπτυγμένων χωρών ασκεί τον έλεγχο στον εκτελεστικό τομέα των διεθνών υποθέσεων, στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία, στη βιομηχανία του πολέμου και ειδικά στα απόρρητα προγράμματα παραγωγής υπερόπλων και «εξωγήινης τεχνολογίας» και, βεβαίως, στον πολύτιμο για τη συνωμοσία τομέα της ασφάλειας, κατασκοπείας και αντικατασκοπίας, και της συλλογής πληροφοριών. Όλες αυτές οι δυνατότητες πολλαπλασιάζονται εξωφρενικά αν δεχτούμε και τους ισχυρισμούς πολλών ερευνητών, αλλά και τις αποκαλύψεις πρώην μελών του «Δικτύου» που αυτομόλησαν (whistleblowers) και κάνουν λόγο για υπερ-απόρρητη πρόσβαση των Επικυρίαρχων σε ψυχοτρονικές μηχανές, υπερ-ταχέα σκάφη που κινούνται με αντι-βαρύτητα, με βάση τα τεράστια κρυμένα αρχεία της αποκρυφιστικής γνώσης.

Δηλαδή, αντίθετα απ' ό,τι αφήνεται να καταλα βαίνουν οι πολίτες των αναπτυγμένων κοινωνιών, οι Μυστικές Υπηρεσίες κάθε χώρας δεν είναι το κρυφό κομμάτι των αμυντικών μηχανισμών του εθνικού κράτους, αλλά το φανερό κομμάτι, η κορυφή του παγόβουνου των εντελώς αόρατων υπερεθνικών μηχανισμών του «Δικτύου», που ελέγχουν όλα τα κράτη.
020ός αιώνας στην αρχή του σημαδεύτηκε από το κοσμοϊστορικό γεγονός της Οκτωβριανής Επανάστασης. Τα γεγονότα και οι μεγάλοι σταθμοί εκείνης της εποχής έχουν περιγραφεί με κάθε λεπτομέρεια μέσα από ένα τεράστιο όγκο βιβλιογραφίας.

Λιγότερο, όμως, ισχύει αυτό για τις μυστικές παραμέτρους που διαμόρφωσαν παρασκηνιακά τότε την Ιστορία. Ο τρόπος με τον οποίο έδρασε πίσω από τη Ρωσική Επανάσταση το «Δίκτυο» των υπερεθνικών αφεντικών του κόσμου περιγράφεται σε ένα μοναδικό ντοκουμέντο: πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά ντοκουμέντα της νεότερης Ιστορίας το οποίο, λόγω ειδικών συνθηκών, παρέμενε άγνωστο για δεκαετίες και διασώθηκε με μυθιστορηματικό τρόπο. Στην Ελλάδα δημοσιεύονται εδώ για πρώτη φορά αποσπάσματα από το αποκαλυπτικότατο αυτό κείμενο, που αφορά στην ανάκριση ενός εκ των ιδρυτών της Κομμουνιστικής Διεθνούς,του πρεσβευτή της Σοβιετικής Ένωσης στο Παρίσι, Κριστιάν Γκεόργκεβιτς Ρακόφσκι, από τον υπάλληλο της Μυστικής Υπηρεσίας GPU, Γκάμπριελ Γκαβρίλοβιτς Κούζμιν, στις 26 Ιανουαρίου 1938 στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια των εκκαθαρίσεων του Στάλιν.

Τα ντοκουμέντα της ανάκρισης αυτής, που αποκαλύπτουν πως ένα παγκόσμιο Δίκτυο Επικυρίαρχων-Ολιγαρχών, μέσω των Ρότσιλντ («άνθρωπος» των οποίων ήταν ο Ρακόφσκι), προετοίμαζε διά του κρατικού καπιταλισμού-«κομμουνισμού» την πραγματική «Διεθνή» της Παγκοσμιοποίησης σε βάθος χρόνου, ήταν μια «καυτή πατάτα» που δεν συνέφερε κανέναν να αποκαλυφθεί. Ο Στάλιν είχε ήδη ξεκαθαρίσει τις θέσεις του πάνω στο «Εθνικό Ζήτημα» και είχε ανα θεωρήσει τις τροτσκιστικές επιρροές στην κομμουνιστική ιδεολογία -και μάλλον είχε καταλάβει τον ρόλο των συνωμοτών στην Επανάσταση-, δεν ήθελε όμως να αμαυρώσει τον μύθο της που γονιμοποιούσε όλη τη σοβιετική κοινωνία. Από την πλευρά των Δυτικών ή των Σιωνιστών, ούτε λόγος βέβαια για να κυκλοφορήσουν τέτοιες αποκαλύψεις..Έτσι, το ντοκουμέντο καταχωνιάστηκε στα πιο βαθιά ράφια των απόρρητων αρχείων του καθεστώτος...


TO NTOKOYMEΝΤΟ ΤΗΣ «ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ»


Ο Κριστιάν Ρακόφσκι ήταν μία από τις ισχυρότερες και πιο δραστήριες διεθνείς προσωπικότητες του επαναστατικού σοσιαλιστικού κινήματος των αρχών του 20ού αιώνα: γιατρός, δημοσιογράφος, πολιτικός και διπλωμάτης. Τον Ιανουάριο του 1919, ο Λένιν τον διόρισε πρόεδρο των Κομισσαρίων του λαού της Ουκρανίας και, ακολούθως, πρεσβευτή στο Λονδίνο και το Παρίσι.

Ο Ρακόφσκι ανήκε στην ισχυρή τροτσκιστική φράξια που έπαιρνε διαταγές από τους Ρότσιλντ και, εκείνη την εποχή, δικαζόταν μαζί με τα άλλα μεγάλα ονόματα της σοβιετικής εποχής, στη «δίκη τών 21» της Μόσχας, για αντικαθεστωτική δράση; Είναι γνωστό ότι ο Ρακόφσκι επρόκειτο να καταδικαστεί σε τυφεκισμό, όπως οι υπόλοιποι" ωστόσο, η εκτέλεση του μετατράπηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης. Aς δούμε το γιατί...

Η ανάκριση έγινε στη γαλλική γλώσσα, κράτησε από τα μεσάνυκτα έως τις 7 το πρωί, και ανακριτής ήταν ο Κούζμιν - ένας από τους καλύτερους πράκτορες του Στάλιν, γνωστός ως «Γκάμπριελ», υιός βαθύπλουτου επιχειρηματία που σπούδαζε στη Γαλλία, όταν πέρασε στην υπηρεσία της NKVD (Λαϊκό Επιτροπάτο Εσωτερικών Υποθέσεων) πριν αυτή μετονομασθεί σε GPU. Παρών στην ανάκριση ήταν και ο ιατρός Ιωσήφ Λαντόφοκι, Ρώσος πολωνικής καταγωγής, ο οποίος είχε εκπαιδευτεί στην επίδραση των ναρκωτικών ουσιών στον ανθρώπινο οργανισμό. Ο γιατρός αυτός ήταν παρών στην ανάκρισή του Ρακόφσκυ, με σκοπό να του χορηγήσει τα κατάλληλα χάπια, ώστε να αποκτήσει ενέργεια και καλή διάθεση. Ακολούθως, έπρεπε να μεταφράσει στα Ρωσικά ετοιμάζοντας δύο αντίγραφα, ένα για τον Στάλιν και ένα για τον Γκάμπριελ. Όμως, ο Λαντόφσκι τόλμησε να κάνει μυστικά άλλο ένα αντίγραφο, το οποίο έκρυψε επάνω του.

Μετά από χρόνια, κατά τη διάρκεια της χιτλερικής εκστρατείας στο Ανατολικό Μέτωπο, στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, κάποιος φασίστας εθελοντής της ισπανικής «Γαλάζιας Μεραρχίας» μπήκε σε ένα αγροτόσπιτο στα βάθη της Ρωσίας. Εκεί βρήκε το πτώμα του γιατρού της NKVD Ιωσήφ Λαντόφσκι και, δίπλα του, αρκετά πυκνο­γραμμένα τετράδια.

Το πώς ο Λαντόφσκυ έφτασε εκεί και πώς σκο­τώθηκε είναι άγνωστο. Αυτές οι εκπληκτικές σημειώσεις ήταν όλη η ανάκριση του Ραντόφσκι που, μεταξύ άλλων, αποδείκνυαν γιατί ο Στάλιν έκανε συμφωνία με τον Χίτλερ το 1939, ανοίγοντας τον δρόμο για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά τον πόλεμο, οι σημειώ­σεις βρέθηκαν κατά περίεργο τρόπο στο Μεξικό, όπου μεταφράστη­καν στα Ισπανικά. Ωστόσο, δεν εκδόθηκαν ποτέ, μετά από τις αντι­δράσεις τού εκεί ισχυρού τροτσκιστικού λόμπυ.

Η πρώτη προσπάθεια έκδοσης τους έγινε από τον Δον Μα ουρίτσιο Καρλαβίλα και τις εκδόσεις ERSA στη Μαδρίτη το 1950, με τον τίτλο Sinfonia en Rojo Major (Κόκκινη Συμφωνία). Η κυκλοφορία τους, όμως, σήμανε συναγερμό, με αποτέλεσμα οι «ειδικές» Υπηρεσίες να δράσουν ακαριαία και το βιβλίο να εξαφανιστεί από τα βιβλιοπωλεία. Άρχιζε ο Ψυχρός Πόλεμος και ήταν εντελώς ακατάλληλοι καιροί για ντοκουμέντο τέτοιας ιστορικής σημασίας.
Επανεκδόθηκε στα Αγγλικά το 1988, αλλά πέρασε σχεδόν απαρα τήρητο, έως ότου κάποιος με το ψευδώνυμο Yamaguchi το δημοσί ευσε τελευταίως στο Διαδίκτυο, στη διεύθυνσηhttp://yamaguchy.netfirms.com/7897401/symphony/red1.html.
(Μια πρόχειρη, ανώνυμη μετάφραση στα Ελληνικά είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα).

"ΕΚΕΙΝΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!


Ο Ρακόφσκι αναφέρεται σε «Εκείνους» σαν σε μια μασονικού ή αποκρυφιστικού τύπου «μυστική εταιρία», προκειμένου να αποδεί­ξει ότι αυτός και ο Τρότσκι εκπροσωπούν μια ακατανίκητη δύναμη και ότι οι υποστηρικτές τους ελέγχουν τον κόσμο.
«Η βάση της δύναμης είναι τα χρήματα», λέει ο Ρακόφσκι και οι Ρότσιλντ τα δημιουργούν χάρη στο τραπεζικό σύστημα, για να επιβάλουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ο Ρακόφσκι χαρακτηρίζει τον Στάλιν ως έναν εθνικιστή αντίθετο στη «Διεθνή» και λέει ότι, για να ελέγξει τον Στάλιν, το διεθνές οικονομικό σύστημα αναγκάστηκε να κατασκευάσει τον Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα. Δυστυχώς για τους τραπεζίτες, ο Χίτλερ αποδείχθηκε ανυπάκουος και άρχισε να τυπώνει δικό του χρήμα, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη απειλή από τον Στάλιν.

Η αποστολή του Ρακόφσκι φαίνεται ότι ήταν να πείσει τον Στάλιν να κάνει συμφωνία με τον Χίτλερ και να στρέψει την επιθετικότητα των Ναζί εναντίον της Δύσης. «Εκείνοι» έδωσαν στον Στάλιν δύο επιλογές: εάν συμφωνούσε να μοιράσει την Πολωνία με τον Χίτλερ, η Δύση θα κήρυττε τον πόλεμο μόνο στον ένα επιτιθέμενο - τη Γερ­μανία. Εάν αρνούνταν, οι Ολιγάρχες θα... «αμολούσαν» τον Χίτλερ εναντίον του.

Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Ρακόφσκι: Πιστέψτε με. Με τον μαρξισμό συμβαίνει ό,τι και με τις αρχαίες εσωτεριστικές θρησκείες. Οι οπαδοί τους έπρεπε να ξέρουν μόνο τα πιο στοιχειώδη, ώστε να διατηρείται η πίστη τους, δηλαδή τα απολύτως ουσιαστικά. Το ίδιο συμβαίνει τόσο στη θρησκεία, όσο και στον χώρο της επανάστασης.

Γκάμπριελ: Μήπως θέλετε να μου αποκαλύψετε τον μυστικιστικό μαρξισμό, κάτι σαν έναν ακόμα ελευθεροτεκτονισμό;

Ρακόφσκι: Όχι, τίποτα σχετικό. Αντιθέτως, θα το εξηγήσω με την μεγαλύτερη σαφήνεια. Ο μαρξισμός, πριν γίνει φιλοσοφικό, οικονομικό και πολιτικό σύστημα, είναι μια συνωμοσία για την επανάσταση. Και καθώς για μας η επανάσταση είναι η μόνη απόλυτη πραγματικότητα, συνεπάγεται ότι η φιλοσοφία, τα οικονομικά και η πολιτική είναι αληθινά μόνο στο μέτρο που οδηγούν στην επανάσταση.
Ο Μαρξ ήταν μεγαλοφυία. Ακόμα κι αν είχε αρκεσθεί μόνο σε μια βαθιά κριτική του καπιταλισμού, το έργο του θα ήταν επιστημονικά αξεπέραστο. Αλλά εκεί που η θεωρία του φτάνει το επίπεδο του αριστουργήματος, εκεί γίνεται φανερά ειρωνική. «Ο Κομμουνισμός», λέει, «πρέπει να κερδίσει, επειδή το Κεφάλαιο θα του δώσει αυτή τη νίκη, παρόλο που είναι ο εχθρός του».
Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ειρωνεία; ... «Εσωτερικές αντιφάσεις + Χρόνος = Κομμουνισμός»
...Ο Μαρξ παραπλανά για λόγους τακτικής σχετικά με την προέλευση των αντιφάσεων στον Καπιταλισμό, αλλά δεν αρνείται ότι υπάρχουν. Ο Μαρξ γνώριζε πώς δημιουργήθηκαν αυτές οι αντιφάσεις και πώς τα πράγματα οδηγήθηκαν προς γενική αναρχία στην καπιταλιστική παραγωγή, η οποία προηγήθηκε του θριάμβου της Κομμουνιστικής Επανάστασης... Γνώριζε όχι θα συμβούν αυτά, γιατί γνώριζε Εκεί­νους που δημιούργησαν τις αντιφάσεις.
...Οι ιστοριογράφοι και οι μάζες, τυφλωμένες από τις ζητωκραυ­γές και την έπαρση της Γαλλικής Επανάστασης, ο λαός, μεθυσμένος από το γεγονός ότι είχε επιτύχει να αφαιρέσει όλη την εξουσία από τον Βασιληά και τους ευγενείς, δεν πρόσεξε πώς μια χούφτα μυστηριώδεις, σκοτεινοί και χαμηλού προφίλ άνθρωποι είχαν καταλάβει την εξουσία. Αυτά τα πρόσωπα... σύντομα θα τους επέβαλλαν πολύ σκληρότερη σκλαβιά από ό,τι επί Βασιληά...

Γκάμπριελ: Ποια είναι αυτή η μυθική εξουσία που σφετερίστηκαν;

Ρακόφσκι: Απέκτησαν για τους εαυτούς τους το πραγματικό προνόμιο να κόβουν νομίσματα... Το χρήμα που κυκλοφορεί είναι ένας αληθινός αναχρονισμός. Εάν ακόμά υπάρχει και κυκλοφορεί, αυτό συμ βαίνει μόνον χάρις στον αταβισμό, μόνον επειδή είναι βολικό να δια τηρηθεί η αυταπάτη, μία καθαρά φανταστική ιστορία για το σήμερα...
Ένα μεγάλο μέρος του χρήματος που κυκλοφορεί, το χρήμα των μεγάλων συναλλαγών, εκδιδόταν από «Εκείνους».
...Οι τράπεζες, τα χρηματιστήρια και όλο το χρηματοοικονομικό σύστημα είναι μια γιγαντιαία μηχανή που προκαλεί μια τερατωδία έναντι της Φύσεως, σύμφωνα με την έκφραση του Αριστοτέλη. Να κάνει το χρήμα να παράγει χρήμα - κάτι που, εάν είναι έγκλημα μια φορά στα οικονομικά, τότε σε σχέση με τα χρηματοοικονομικά είναι έγκλημα έναντι του ποινικού κώδικα, αφού είναι τοκογλυφία.

Γκάμπριελ: Ας τελειώνουμε. Ποιοι είναι οι «Εκείνοι»; 

Ρακόφσκι: Είστε τόσο αφελής, που πιστεύετε ότι, αν ήξερα ποιοι είναι «Εκείνοι», θα βρισκόμουν φυλακισμένος εδώ;
...Εκείνον που τους γνωρίζει, δεν τον τοποθετούν σε μια θέση από την οποία θα ήταν υποχρεωμένος να τους κατονομάσει. Αυτός είναι στοιχειώδης κανόνας κάθε έξυπνης συνωμοσίας, τον οποίον πρέπει να κατανοείτε καλά. Πάντως, ούτε ένας από «Εκείνους» δεν είναι πρόσωπο που κατέχει πολιτικό αξίωμα ή θέση στην Παγκόσμια Τράπεζα. Από ό,τι έχω καταλάβει, δεν εμφανίζονται οι ίδιοι, αλλά στις καίριες θέσεις -τόσο στην πολιτική όσο και στη χρηματοοικονομία- μεταχειρίζονται μόνο μεσάζοντες... Ανδρες της απολύτου εμπιστοσύνης τους, οι οποίοι έχουν περάσει από χιλιάδες «εξετάσεις» για να επιβεβαιωθεί η αφοσίωση τους.

Γκάμπριελ: Όλα όσα λέτε είναι λογικά, αλλά δεν σας πιστεύω.

Ρακόφσκι: Καταλαβαίνω απόλυτα την αμφιβολία σας για ό,τι σας λέω και την ανάγκη, λόγω του αστυνομικού σας επαγγέλματος, να θέλετε να ακούσετε κάτι χειροπιαστό. Για χάρη σας και για τον σκοπό που επιδιώκουμε και οι δύο, θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να σας διαφωτίσω.
Γνωρίζετε ότι, σύμφωνα με την άγραφη Ιστορία, γνωστή μόνο σε εμάς, ως ιδρυτής της πρώτης Κομμουνιστικής Διεθνούς υποδεικνυεται, φυσικά με μυστικότητα, ο Άνταμ Βαϊσχάουπτ (Weishaupt). Θυμάστε το όνομα του; Υπήρξε ο αρχηγός των Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένων) - της γνωστής στοάς, της οποίας το όνομα δανείστηκε από τον Γνωστικισμό. Αυτός ο μεγάλος επαναστάτης, εβραϊκής καταγωγής και πρώην Ιησουίτης, προβλέποντας τον θρίαμβο της Γαλλικής Επανάστασης, αποφάσισε ή του ανατέθηκε (λένε ότι προϊστάμενος του ήταν ο μεγάλος φιλόσοφος Μέντελσον) να ιδρύσει μια μυστική οργάνωση, η οποία θα ωθούσε τη Γαλλική Επανάσταση να ξεπεράσει τους αρχικούς της στόχους, για να τη μετατρέψει σε σοσιαλιστική επανάσταση.
Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι η σχέση του Βαϊσχάουπτ και των οπαδών του με τον πρώτο των Ρότσιλντ. Το μυστικό της προελεύσεως της περιουσίας τους εξηγείται από το ότι ήταν οι ταμίες της πρώτης πραγματικής ΚΟΜΜΙΝΤΕΡΝ.
Υπάρχουν στοιχεία ότι μια μυστική εξουσία τους βοήθησε να αποκτήσουν αυτή τη μυθώδη περιουσία, στέλνοντας τα πέντε αδέλφια Ρότσιλντ στις πέντε πιο πλούσιες περιοχές της Ευρώπης.
Και κάτι ακόμα: Θυμάστε τη φράση της μητέρας των πέντε αδελφών Ρότσιλντ; «...Αν δεν θέλουν οι γιοι μου, δεν θα γίνει κανένας πόλεμος...!». Αυτό σημαίνει ότι αυτοί ήταν οι διαιτητές, οι αφέντες τόσο στον πόλεμο όσο και στην ειρήνη, και όχι οι αυτοκράτορες.
Το προλεταριάτο δεν ελέγχει τον μοχλό του πολέμου ή της οικονομίας. Αλλά είναι το ίδιο ο τρίτος μοχλός, ο μόνος ορατός και επιδείξιμος, αυτός που Καταφέρνει το τελειωτικό κτύπημα στην εξουσία του καπιταλιστικού κράτους και το κυριεύει. Σίγουρα, όμως, το κυριεύει, εφόσον «Εκείνοι» του το παραδώσουν.
«Εκείνοι» απομόνωσαν τον Τσάρο διπλωματικά για τον ρωσοϊαπωνικό πόλεμο και οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν την Ιαπωνία. Για να ακριβολογήσω, αυτό έγινε από τον Γιάκομπ Σιφ (Jacob Shciff), διευθυντή της Τράπεζας Κουν, Λόεμπ & Σία (Kuhn, Loeb & Co.), ο οποίος είναι ο διάδοχος του Οίκου των Ρότσιλντ, από όπου προήλθε ο Σιφ. Τόσο μεγάλη ήταν η εξουσία του, ώστε πέτυχε τα κράτη που είχαν αποικίες στην Ασία να υποστηρίξουν την άνοδο της -εχθρικής προς τους ξένους- Ιαπωνικής Αυτοκρατορίας αυτή την εχθρότητα αρχίζει τώρα να νιώθει η Ευρώπη.

Από τα στρατόπεδα αιχμαλώτων έφτασαν στην Πετρούπολη (Πέτρογκραντ) οι καλύτεροι αγωνιστές, εκπαιδευμένοι ως επαναστατικά στοιχεία. Αυτοί απεστάλησαν εκεί από την Αμερική με την άδεια, μέσω «Εκείνων», της Ιαπωνίας, την οποία είχαν προηγουμένως χρηματοδοτήσει.

Πώς και γιατί ανέρχεται ο άγνωστος Τρότσκι και γίνεται αμέσως αυθεντία, υποσκελίζοντας τους παλαιότερους και αναγνωρισμένους επαναστάτες; Πολύ απλά... ενυμφεύθη! Μαζί του στη Ρωσία έρχεται και η γυναίκα του, η Σέντοβα. Γνωρίζετε ποια είναι; Είναι η κόρη του Ζιβιτόβσκι (Zhivitovsky), συνδεδεμένου με τους τραπεζίτες Βάρμπουργκ (Warburg), οι οποίοι είναι συνεταίροι και συγ γενείς του Γιάκομπ Σιφ - εκείνης της χρηματοοικονομικής ομάδας που είχε επίσης χρηματοδοτήσει την επανάσταση του 1905. Αυτός είναι ο λόγος που ο Τρότσκι, σε μία κίνηση, μετακινείται στην κορυφή της επαναστατικής λίστας. Και εδώ επίσης έχετε το κλειδί για την πραγματική του προσωπικότητα.

Ας κάνουμε ένα άλμα στο 1914... Πίσω από τους ανθρώπους που διέπραξαν τη δολοφονική απόπειρα κατά του Αρχιδούκα του Σερά­γεβο Φερδινάνδου βρίσκεται ο Τρότσκι, και αυτή η απόπειρα γίνεται η αφορμή για να ξεσπάσει ο Ευρωπαϊκός Πόλεμος. Πιστεύετε πραγ­ματικά ότι η δολοφονία και ο πόλεμος είναι «απλές συμπτώσεις», όπως είπε ο Λόρδος Μέλκετ σε ένα σιωνιστικό συμβούλιο; Αναλύστε υπό το φως της «μη σύμπτωσης» την εξέλιξη της εκστρατείας στη Ρωσία. Η καλλιέργεια της ηττοπάθειας ήταν ένα αριστούργημα.

Ο όγκος του «ρωσικού κρέατος για τα κανόνια» ήταν τεράστιος, αλλά όχι ανεξάντλητος. Η βοήθεια των συμμάχων προς τον Τσάρο είχε δοσομετρηθεί και ρυθμιστεί, έτσι ώστε μία σειρά από οργανωμένες ήττες να οδηγήσουν στην επανάσταση.

Αλλά λείπει κάτι ακόμη: ο Κερένσκι προοριζόταν να προκαλέσει τη μελλοντική επίθεση-σφαγή, με μεγάλο φόρο αίματος. Την διηύθυνε έτσι, ώστε να υπονομευθεί η δημοκρατική επανάσταση και να ολοκληρώσει την πλήρη παράδοση του Κράτους στους Μπολσεβίκους. Ο Τρότσκι, «απαρατήρητος», έχει την ευκαιρία να καταλάβει ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό. Αυτή είναι η πραγματικότητα για την τόσο πολυτραγουδισμένη Οκτωβριανή Επανάσταση: οι Μπολσεβίκοι πήραν αυτό που «Εκείνοι» τους παρέδωσαν.

Γκάμπριελ: Διακινδυνεύετε τον ισχυρισμό ότι ο Κερένσκι υπήρξε συνένοχος του Λένιν;

Ρακόφσκι: Όχι του Λένιν αλλά του Τρότσκι ή, καλύτερα, «Εκείνων»... Πιστέψτε με: ανεξάρτητα από τα αγάλματα και τα μαυσωλεία, ο κομμουνισμός είναι υπόχρεος στον Κερένσκι περισσότερο από ό,τι στον Λένιν.
Γνωρίζετε ποιος χρηματοδότησε την Οκτωβριανή Επανάσταση; Τη χρηματοδότησαν «Εκείνοι», μέσω των ιδίων τραπεζιτών που χρηματοδότησαν το 1905 την Ιαπωνία, δηλαδή του Γιάκομπ Σιφ και των αδελφών Βάρμπουργκ - αυτό σημαίνει μέσω της μίας από τις πέντε τράπεζες που είναι μέλη της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Federal Reserve), της Κουν-Λόεμπ & Σία. Εδώ συμμετείχαν επίσης και άλλοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί τραπεζίτες, όπως οι Γκου-γκενχαϊμ (Guggenheim), Χανάουερ (Hanauer), Μπράιτουνγκ (Breitung), Ασμπεργκ (Aschberg) από την Τράπεζα Nya Banken της Στοκχόλμης. Συμπτωματικά», ήμουν στη Στοκχόλμη και πήρα μέρος στη μεταβίβαση χρημάτων. Μέχρι να έλθει ο Τρότσκι, ήμουν ο μόνος που έλαβα μέρος ως ενδιάμεσος από την πλευρά των επαναστατών. Πρέπει να τονίσω ότι οι Σύμμαχοι τον είχαν απελάσει από τη Γαλλία επειδή ήταν ηττοπαθής. Και αυτοί οι ίδιοι Σύμμαχοι τον άφησαν ελεύθερο, ώστε να είναι ηττοπαθής στη σύμμαχο Ρωσία... Ποιος το κανόνισε αυτό; Μα, οι ίδιοι που κανόνισαν να διασχίσει τη Γερμανία ο Λένιν, μέσα στο «σφραγισμένο» τρένο!



Αν κάποτε θελήσετε να μελετήσετε την ιστορία της επαναστάσεως και του εμφυλίου χωρίς προκατάληψη... θα βρεθείτε με μία σειρά από τρομακτικές «συμπτώσεις»! Από τη στιγμή της αφίξεώς του στην Πετρούπολη, ο Τρότσκι έγινε δεκτός χωρίς επιφυλάξεις από τον Λένιν. Όπως γνωρίζετε αρκετά καλά, στο διάστημα μεταξύ των δύο επαναστάσεων είχαν υπάρξει πολύ βαθιές διαφορές μεταξύ τους, αλλά όλα ξεχάστηκαν. Γιατί; Το μυστικό το φύλαγε η σύζυγος του Λένιν, η Κρούπσκαγια. Αυτή γνώριζε ποιος ήταν πραγματι κά ο Τρότσκι. Αυτή έπεισε ακόμη και τον Λένιν να αποδεχθεί τον Τρότσκι, διαφορετικά ο Λένιν θα είχε παραμείνει παγιδευμένος στην Ελβετία. Επιπλέον ήταν και η επίγνωση ότι ο Τρότσκι παρείχε χρήματα και βοήθησε στο να έλθει ισχυρή διεθνής βοήθεια. Το σφραγισμένο τρένο ήταν η απόδειξη. Εγώ γνωρίζω το μεγάλο μυστικό, όχι φυσικά γιατί είμαι ελευθεροτέκτων, αλλά γιατί ανήκω σε «Εκείνους»...

Πριν να τελειώσει η ανάκριση, ο Ρακόφσκι λέει: «Είναι γνωστό ότι αποκάλεσαν τον μαρξισμό "θρίαμβο του χεγκελιανισμού". Ο ιδεαλισμός του Χέγκελ είναι η χυδαία προσαρμογή στην ακατέργαστη δυτική αντίληψη του νατουραλιστικού μυστικισμού του Μπαρούχ Σπινόζα. Οι "Εκείνοι" είναι σπινοζιστές, ίσως όμως να ισχύει και το αντίθετο: ο σπινοζισμός να είναι "Εκείνοι", ανάλογα με τις συνθήκες κάθε εποχής. Οι "Εκείνοι" είναι πολύ παλαιότερη και υψηλότερη φιλοσοφία... Ώστε ο Μαρξ, ως οπαδός του Χέγκελ και, συνεπώς, σπινοζιστής, ήταν άπιστος στα πιστεύω του, αλλά μόνο περιστασιακά και για λόγους τακτικής. Δεν ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο μαρξισμός, ότι δηλαδή μέσα από τη σύγκρουση με το αντίθετο προκύ πτει μια σύνθεση. Μέσα από την ολοκληρωτική νίκη της σύνθεσης Θέσης-Αντίθεσης προκύπτει μια πραγματικότητα, μια αλήθεια σε έναν τελικό συμβιβασμό του υποκειμένου και του αντικειμένου. Στη Μόσχα, ο Κομμουνισμός, δηλαδή ο κρατικός καπιταλισμός, στη Νέα Υόρκη, ο Καπιταλισμός... θέση και αντίθεση. Αναλύατε και τα δύο... Η Αλήθεια: Διεθνής Οικονομία, για την ακρίβεια... "Εκείνοι"».

Ο Ρακόφσκι υπονοεί ότι υπάρχει ένας και μοναδικός στόχος, και αυτός είναι η διάλυση των εθνών και ο θρίαμβος του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού. Και δεν είναι η Μόσχα εκείνη που θα το επιβάλει αυτό, αλλά η... Νέα Υόρκη! Όχι η ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ (Κομμουνιστική Διεθνής), αλλά η ΚΑΠΙΝΤΕΡΝ (Καπιταλιστική Διεθνής) της Γουόλ Στρητ!

Η ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Στα μέσα της δεκαετίας του 1930, ο Στάλιν είχε καταφέρει να ελέγξει τον κομματικό-κρατικό μηχανισμό της ΕΣΣΔ και με τις σκηνοθετημένες «δίκες» αποκεφάλισε τα στελέχη του κομμουνιστικού καθεστώτος που θεώρησε υπεύθυνα για τη «συνωμοσία»... Ανάμεσά τους, οι Ζηνόβιεφ, Κάμενεφ, Ζελένσκι, Κορότκοφ, Σαπρόνοφ, Τσουχατσέφκσι, Μπλύχερ... Το 1938 ήταν η μεγάλη δίκη των Ρακόφσκι, Γιαροσλάβσκι, Σμυρνόφ, Μπουχάριν, Ράντεκ, Σοκόλνικοφ, Ρίκοφ κ.ά. Τα περισσότερα θύματα της σταλινικής απολυταρχίας έδωσαν «ομολογίες» ότι ήταν πράκτορες, κάτω από εξοντωτικές απειλές, βασανιστήρια και πιέσεις. Πολλοί, όμως, πρόλαβαν να τα καταγγείλουν όλα αυτά, λίγο πριν εκτελεστούν.

Το «πρωτόκολλο» του Ρακόφσκι είναι ένα τελείως διαφορετικό ντοκουμέντο. Ανεξάρτητα από το αν όλα όσα είπε ήταν αλήθεια ή όχι, ή αν αυτοί οι άνθρωποι που ο ίδιος αποκαλούσε «Εκείνοι» είναι αληθινοί, το σενάριο του αποτελεί επαρκή εξήγηση γι' αυτά που συνέβησαν τότε, αλλά και ακριβή πρόβλεψη για όσα γεγονότα ακολούθησαν.
Όπως είναι γνωστό, ο Στάλιν ακολούθησε τη συμβουλή του Ρακόφσκι. Έκανε συμφωνία με τον Χίτλερ για το μοίρασμα της Πολωνίας και καθυστέρησε την έναρξη της χιτλερικής εισβολής, αλλάζοντας τα σχέδια των Δυτικών Δημοκρατιών για στρατηγικούς λόγους.
Σε ένα μετέπειτα κεφάλαιο της «Κόκκινης Συμφωνίας»,
ο Γκάμπριελ φαίνεται να ομολογεί: «Όχι! Δεν γνωρίζουμε με σιγουριά ποιοι είναι οι "Εκείνοι", αλλά την τελευταία στιγμή επιβεβαιώθηκαν πολλά από όσα είπε ο Ρακόφσκι. Για παράδειγμα, είναι αλήθεια ότι ο Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε από τραπεζίτες της Γουόλ Στρητ. Είναι γεγονός ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος κύκλος που αποτελείται από χρηματοδότες, πολιτικούς, επιστήμονες, ακόμα και εκκλησια στικούς παράγοντες υψηλών αξιωμάτων, δύναμης και πλούτου... Ο Αμερικανός πρεσβευτής Ντέιβις έκανε προσεκτικούς υπαινιγμούς για το ότι πολλά θα ήταν τα οφέλη ως προς τη διαμόρφωση της Κοινής Γνώμης στην Αμερική, στην περίπτωση αμνηστίας του Ρακόφσκι, στο άμεσο μέλλον.

Όπως είναι φυσικό, τον παρακολουθούσα με προσεκτικά κατά τις δίκες του Μαρτίου. Ήταν ο ίδιος παρών σε όλες και νομίζουμε ότι αναπτέρωσε το ηθικό του Ρακόφσκι. Ο τελευταίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που είχε επιδειχθεί στην δίκη από τον Ντέιβις και ομολόγησε ότι του έκανε ένα μυστικό σήμα μασονικού χαιρετισμού».

"Υπάρχει, όμως, ακόμα ένα αναμφισβήτητο γεγονός που δεν μπορεί να διαστρεβλωθεί. Στις 2 Μαρτίου, την αυγή, λάβαμε ένα ραδιοφωνικό μήνυμα από κάποιον ιδιαίτερα ισχυρό πομπό: "Αμνηστία ή ο κίνδυνος των Ναζί θα αυξηθεί".

"Στις 12 Μαρτίου, στη Μόσχα, τελείωσε η ακροαματική διαδικασία του Ανωτάτου Δικαστηρίου και στις 9 το βράδυ το Δικαστήριο ξεκίνησε τις συσκέψεις για να πάρει την απόφαση. Την ίδια ημέρα, στις 12 Μαρτίου, στις 5:30 το πρωί, ο Χίτλερ διέταξε τις τεθωρακισμένες μεραρχίες του να μπουν στην Αυστρία. Υπήρχαν αρκετοί λόγοι για να τα συσχετίσουμε αυτά. θα πρέπει να ήμασταν ηλίθιοι για να θεωρήσουμε τους μασονικούς χαιρετισμούς του Ντέιβις, το ραδιόγραμμα, τη σύμπτωση της εισβολής στην Αυστρία με την απόφαση του Δικαστηρίου και τη σιγή ιχθύος της Ευρώπης ως τυχαία γεγονότα. Όχι. Στην πραγματικότητα δεν είδαμε "Εκείνους", αλλά ακούσαμε τη φωνή τους και καταλάβαμε τη γλώσσα τους!...».

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


Όπως φάνηκε ξεκάθαρα, οι επαναστάσεις δεν «συμβαίνουν νομοτελειακά», δεν είναι αυθόρμητες και δεν είναι καθόλου φτηνές. Όμως, για να ανοίξει διάπλατα η λεωφόρος προς τη Νέα Τάξη, δεν αρκούσε το Σοβιετικό Θερμιδόρ, ούτε ο εκφυλισμός της Ευρώπης.

Έπρεπε οπωσδήποτε να ελεγχθεί «από τα μέσα» μια νέα μεγάλη δύναμη: οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Για τον σκοπό αυτόν, η Παγκόσμια Ολιγαρχία δημιούργησε σταθερά τις μεταπολεμικές δεκαετίες ένα κράτος έν κράτει μέσα στην Αμερική. Το εικονικό αυτό κράτος έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά των άλλων κρατών (έναν εκπαιδευμένο τακτικό στρατό και Μυστικές Υπηρεσίες, ένα υπουργείο Οικονομικών και μια πηγή εισοδημάτων, δημόσιες υπηρεσίες κ.λπ.), κηρύσσει πολέμους, κάνει συμμαχίες με άλλα κράτη, αλλά δεν έχει σαφή γεωγραφική θέση στον χάρτη. Η κατάσταση αυτή του «εικονικού κράτους» έχει επιτρέψει στην Ολιγαρχία να περνά απαρατήρητη από τους περισσότερους Αμερικανούς, γιατί αυτό το «εικονικό κράτος» προστατεύεται καλά από την ίδρυση της CIA.

Η ολιγαρχική καταγωγή της εν λόγω Υπηρεσίας ξεκινά με την Επιτροπή Lovett. Δημιουργημένη στις 22 Οκτωβρίου του 1945 από τον υπουργό Πολέμου Robert Patterson, ο ρόλος αυτής της επιτροπής ήταν «να συμβουλεύει την κυβέρνηση για τη μεταπολεμική οργάνωση των αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών». Ο Robert Lovett αποφάσισε ότι πρέπει να υπάρξει μια ξεχωριστή Κεντρική Μυστική Υπηρεσία (Central Intelligence Agency CIA), που να έχει ανεξάρτητο προϋπολογισμό και να μπορεί να χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους, χωρίς ασφυκτική κρατική επίβλεψη. Έτσι, υπό το προκάλυμμα της εθνικής ασφάλειας, θα μπορούσε να αναπτύσσει δραστηριότητες που δεν ήταν πάντα προς όφελος του αμερικανικού λαού.

Ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε ο Lovett; Ήταν μέλος της μυστικής εταιρίας του Yale, των Skull and Bones. Αυτή η μυστική εταιρία με τις απόκρυφες τελετουργίες της στρατολογεί τους απογόνους των «γαλαζοαίματων» δυναστειών και δρα ως τροφοδότης της ελίτ. Η σχέση της Skull and Bones με την ελίτ εντοπίζεται στον ιδρυτή της ομάδας, William Η. Russell, από το Middletown του Κονέκτικατ.

Η οικογένεια Russell κατείχε ανυπολόγιστο πλούτο, προϊόν της μεγαλύτερης αμερικανικής εγκληματικής οργάνωσης του 19ου αιώνα: της Russell & Company, του μεγάλου συνδικάτου οπίου. Οι οικογένειες οπίου που δραστηριοποιούνταν μέσω της Russell & Company, ήταν μέρος μιας «γαλαζοαίματης» ομάδας δύναμης, γνωστής ως «Βραχμάνοι της Βοστώνης». Από τα υπερήφανα για την καταγωγή τους μέλη των οικογενειών Russell, Pierpont, Edwards, Burr, Griswold, Day, Alsop και Hubbard του φιλο-βρετανικού κόμματος της πολιτείας επιλέγονταν οι υιοί τους για τη Skull and Bones.

Η CIA γεννήθηκε από τον Νόμο Εθνικής Ασφάλειας του 1947. Την επίβλεψη για τη σύνταξη του νόμου αυτού είχαν ο Τζον Φόστερ Ντάλες και ο αδελφός του Άλλεν Ντάλες, μετέπειτα διευθυντής της CIA. Και οι δύο αδελφοί ήταν μέλη του ελιτιστικού Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων (CFR). To CFR παραμένει στενά συνδεμένο με τη CIA μέχρι σήμερα, αποτελώντας την κύρια «ομάδα υποστήριξης» της στο αμερικανικό κοινό. Όταν η Υπηρεσία χρειαστεί εξέχοντες πολίτες για να στελεχώσει τις μετωπικές εταιρίες της ή για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια, στρέφεται συχνά στα μέλη του.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ


Η σύγχρονη εκδοχή του υπόγειου ελέγχου των μυστικών εταιριών επί των χρηματοπιστωτικών αγορών και των Υπηρεσιών Πληροφοριών έχει τις ρίζες της στην μυστική εταιρία της «Στρογγυλής Τράπεζας», που διατηρούσε τον έλεγχο του κόσμου κατά την εποχή της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Οι γνώσεις μας για την «Στρογγυλή Τράπεζα» προέρχονται από μια πολύ έγκυρη πηγή, από μέσα, τον καθηγητή Κάρολ Κουίγκλι, στη Σχολή Διπλωματίας του πανεπιστημίου του Τζώρτζταουν στις ΗΠΑ. Ο Κουίγκλι, σε δύο τεκμηριωμένα βιβλία του με τον τίτλο Tragedy and Hope (Τραγωδία και Ελπίδα) και The Anglo-American Establishment (To Αγγλο-Αμερικανικό Κατεστημένο), περιγράφει λεπτομερώς τη δημιουργία της «Στρογγυλής Τράπεζας» στο Λονδίνο το 1891. Τότε, τρεις άνδρες οργάνωσαν μια μυστική εταιρία «η οποία επρόκειτο, για περισσότερα από 50 χρόνια, να είναι μια από τις πιο σημαντικές δυνάμεις στον σχεδιασμό και την εκτέλεση της βρετανικής αυτοκρατορικής και εξωτερικής πολιτικής». Εκτός από τον εμπνευστή της και απίστευτα πλούσιο μεγιστάνα Σέσιλ Ρόουντς, οι άλλοι που εμπλέκονταν ήταν ο Ουίλλιαμ Τ. Στενς, διάσημος δημοσιογράφος, ο Ρέτζιναλντ Μπέλιος Μπρετ, φίλος και έμπιστος της βασίλισσας Βικτωρίας και ο Αλφρεντ Μίλνερ.

Μετά τον θάνατο του Ρόουντς το 1902 και την ανάληψη της ηγεσίας από τον Αλφρεντ Μίλνερ, η Στρογγυλή Τράπεζα έψαχνε αγγλόφιλους Αμερικανούς για τη δημιουργία της αμερικανικής παραλλαγής της - του Γραφείου Ερευνας, το οποίο δεν σήμαινε τίποτα για το ευρύ κοινό, αλλά ήταν αναγνωρίσιμο από τους μυημένους.

Τον Ιούνιο του 1918, στο Συνέδριο Ειρήνης των Βερσαλλιών συναντήθηκαν τα τελευταία μέλη των δύο σημαντικών τότε μυστικών εταιριών, πυρήνων των μετέπειτα ισχυρών ελίτ του «Δικτύου». Η Στρογγυλή Τράπεζα ήταν παρούσα με τα μέλη της ως συμβούλους του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Λόιντ Τζορτζ και οι μελετητές του Γρα φείου Έρευνας δικτυώνονταν με τους άλλους ξένους ειδικούς. Παρούσα ήταν και η αντιπροσωπία μιας επίλεκτης ομάδας κεφαλαιούχων και νομικών της Νέας Υόρκης, που αποτελούσαν τον αρχικό πυρήνα του CFR. Μόλις το Συνέδριο Ειρήνης τελείωσε και η Χάρτα της Κοινωνίας των Εθνών υπογράφηκε από τον πρόεδρο Ουίλσον εκ μέρους των ΗΠΑ, αυτές οι μυστικές εταιρίες συναντήθηκαν ως ισότιμες και οργάνωσαν το σχέδιο ενός κοινού Αγγλο-Αμερικανικού Ιδρύματος Διεθνών Σχέσεων, με στόχο την προετοιμασία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Μέχρι το 1926, η βρετανική οργάνωση είχε μετονομασθεί σε Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, όνομα το οποίο εξακολουθεί να διατηρεί μέχρι σήμερα. Οι συναντήσεις στις Βερσαλλίες έγιναν στο Hotel Majestic και ορισμένοι Αμερικανοί συγγραφείς των συνωμοσιών τείνουν να θεωρούν τη συγκυρία αυτή ως την αρχική εμφάνιση της μετέπειτα θρυλικής Ομάδας Majestic, που συνδέθηκε με άκρως απόρρητα τεχνολογικά προγράμματα των ΗΠΑ μεταπολεμικά.
Όταν η Αμερική εισήλθε τελικά στον Β' Παγκόσμιο, πολλά από τα μέλη του CFR δούλεψαν στο Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS) - πρόδρομο της CIA. To CFR βγήκε από τον Πόλεμο πολύ ενισχυμένο και οι άνθρωποι του ήταν αυτοί που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση του ΟΗΕ. Στην ιδρυτική συνάντηση το 1945, στο Σαν Φρανσίσκο, «οι σαράντα επτά από τους αντιπροσώπους των ΗΠΑ ήταν μέλη του CFR» (κατά τους Bernett και Games)...

Ο Αϊζενχάουερ και ο Νίξον ήταν τα πρώτα μέλη του CFR που εξελέγησαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα το 1952. Ο ηττημένος Αντλάι Στήβενσον ήταν επίσης μέλος του CFR.

To CFR πέρασε σε μια νέα περίοδο, όταν ανέλαβε επικεφαλής του ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ της Chase Manhattan Bank. Στις 23 και 24 Ιουλίου του 1972 ιδρύεται στην ιδιωτική κατοικία του Ντέιβιντ Ροκφέλερ η νεότερη «εταιρία», η Τριμερής Επιτροπή, με στόχο τη σύνδεση ΗΠΑ-Ευρώπης με την Ιαπωνία, για τη σταθεροποίηση του παγκόσμιου συστήματος μέσω των τριών βιομηχανικών μηχανών της πλανητικής Οικονομίας.

Ο Τζίμυ Κάρτερ, ένας αφανής φυστικάς της Τζώρτζια, γίνεται κυβερνήτης της Πολιτείας και μετέπειτα πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι πιο βασικοί συνεργάτες του, Σάιρους Βανς και Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, ήταν μέλη των εταιριών αυτών. Ο Ρήγκαν, στη συνέχεια, δεν ανήκε ούτε στην Τριμερή ούτε στο CFR. Δεν ήταν, επίσης, μέλος της Μπίλ-ντερμπεργκ, ούτε της αδελφότητας Skull and Bones (Κρανίο και Οστά). Συμμετείχε, όμως, στις θρυλικές μυστικές συνάξεις του Bohemian Grove (Βοημικού Άλσους).Όταν ρωτήθηκε «ποιος κυβερ νά την Αμερική», απάντησε ότι τις αποφάσεις γι' αυτή τη χώρα και, κατά συνέπεια, για τον υπόλοιπο κόσμο, τις παίρνει μια κρυφή ελίτ...

Όταν ο Τζωρτζ Μπους ο πρεσβύτερος διαδέχθηκε τον Ρήγκαν, διόρισε ένα από τα καλύτερα νέα στελέχη του CFR, την Κοντολίζα Ράις, μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας. Άλλα τέσσερα, τουλάχιστον, μέλη της κυβέρνησης του ήταν μέλη του: οι Μπρεντ Σκόουκροφτ, Κόλιν Πάουελ, Ντικ Τσένι και Πωλ Γούλφοβιτς.

Το 2000, τόσο ο Τζωρτζ Μπους ο νεότερος όσο και ο Τζων Κέρρυ ήταν μέλη της μυστικής εταιρίας Skull and Bones και οι σύμβουλοι του Μπους ήταν μέλη του CFR. To 2004, η στρατηγική του Μπους «Ή μαζί μας ή εναντίον μας» επιβλήθηκε της πολιτικής του Κέρρυ, που ήθελε πολυμερή συνεργασία με την Ευρώπη.

Σήμερα, τα μέλη του CFR ελέγχουν τις παγκόσμιες τραπεζικές συναλλαγές, τον μεγαλύτερο μηχανισμό συλλογής πληροφοριών του κόσμου, τους περισσότερους γιγαντιαίους οργανισμούς ΜΜΕ και τις περισσότερες από τις κυρίαρχες πολυεθνικές με έδρα τις ΗΠΑ.

Ο έλεγχος των ΗΠΑ ήταν το πρώτο βήμα για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ο έλεγχος των Συμμάχων της Αμερικής ήταν το δεύτερο. Η αλυσίδα των ανίερων συμμαχιών έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της και, με τις συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις του «Δικτύου» της παγκόσμιας Ολιγαρχίας, η τρομοκρατία έχει γίνει το νέο μέσο διά του οποίου η παλιά στρατηγική τού «διαίρει και βασίλευε» εφαρμόζεται σε παγκόσμια κλίμακα.

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Αλ. Σολζεντίτσιν, Ο Λένιν στη Ζυρίχη, εκδ. Ελληνική Ευρωεκδοτική, 1985 ·
Verner Gerson, Ο Ναζισμός Μυστική Εταιρεία, εκδ. Δίβρης, Αθήνα, 1979 ·
Χένρυ Φορντ, Ο Διεθνής Εβραίος, εκδ. Στερέωμα ·
Οι Φάκελλοι Mondatori, "Στάλιν: Τα Υπέρ και τα κατά", εκδ. Φυτράκης, 1972 ·
Πάουελς-Μπερζιέ, Η Αυγή των Μάγων, εκδ. Κάκτος, 1990 ·
Gary Allen, Εαωτεριστές: Οι Αρχιτέκτονες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εκδ. Στερέωμα ·
Vicompte Leon de Poncins, The Secret Powers Behind Revolution, OMNI/Christian Book Club, 1986 ·
Nesta H. Webster, Secret Societies and Subversive Movements, Christian Book Club of America
Norman MacKenzie, Secret Societies, Collier Books, New York, 1971 ·
Paul David Collins, Unholy Matrimony: The Tie Between the Cult of Intelligence and the Cult of Oligarchy, 09 September 2006, ·
HMakow, Rothschilds Conduct "Red Symphony", 09 November 2003
Richard Boylan, The Shadow Government: Its Identification and Analysis